Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 214 άτομα (24 μέλη και 190 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Χθες τη νύχτα, αφού ανεβοκατεβήκαμε τις οδούς Φυλής και Φωκαίας, ο επίτιμος κ. farkeli συνειδητοποίησε ότι είχε γαμήσει όλες τις κυρίες και δεσποινίδες (και όταν λέμε όλες, εννοούμε όλες), από τρεις φορές τουλάχιστον την κάθε μία.
Η επιμονή τους ότι τις είχα γαμήσει ήταν συγκινητική. Δεν μου άφησαν περιθώρια να διαφωνήσω.
Διευκρινίζω κατηγορηματικά και απόλυτα ότι την γάτα που με ακολουθούσε όλο νάζι δεν την γάμησα. Απλά την είχα ταΐσει κάποια βράδια.
:cheesy:

Στις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει ελαφρύς σχολιασμός με ολίγες ελεγχόμενες μπουρδελο-παπαρολογίες για κάποιες από τις πορνο-δέσποινες της βραδινής βάρδιας στη Φυλής την Κυριακή 7/10/2012

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
βόλτα σήμερα το μεσημεράκι Φυλής και Μετάξι , επειδή βαριέμαι να γράψω αναλυτικά θα γράψω μόνο κάποια που μου έμειναν.
Στο Φυλής 136 δουλεύει όπως έχει γραφεί η Νταιάννα απο Αλκιβιάδου 16α σαν Τζούλια αλλά η είδηση έινα ότι ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 66α πήγα να δώ την καινούργια την κοπελίτσα που έχει έρθει , είναι μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους μετρίου αναστήματος λεπτή με 2αράκια βυζιά , ρώτησα την τσα τσα πώς την λένε(την χοντρή που είναι τα πρωινά)και άλλη μια φορά έτσι αγενέστατη όπως είναι τις περισσότερες φορές απάντησε νευριασμένα να περάσεις μέσα να μάθεις πως την λένε....κάνω στην κοπέλα , γλυκιά μου πώς σε λένε και τις λέει η τσα τσα΄μην απαντήσεις μην απαντήσεις......συναγωνιστής που καθόταν στον καναπέ έμεινε άναυδος και ενώ είχε πληρώσει για να περάσει ζήτησε τα λεφτά του πίσω και έφυγε...εύγε μάγκα μου αν είσαι μέλος πες μας ποίος είσαι....  Αυτη στο 33 ειναι καινουργια;;Η μηπος λες την αλβανιδα την κοντη που βγαινει γυμνοστηθη;;Αν ειναι κιανουργια θα τιμηθη διοτι η αλλη μου τα χαλασε στην τελευταια συνεβρεση...Αν το αλλο που λεσ δειχνει σαν ανηλικο στανταρ θα το  :knockinb:
Γενικά Φυλής και Φωκαίας βαρούσανε μύγες....στη διάρκεια της βόλτας  ζήτημα είναι αν είδα 6-7 άτομα , καλά ρε όλοι την Μέρκελ πήγατε να υποδεχθείτε....
Έφυγα για μετάξι , και εκεί πολύ λίγος κόσμος και οι πιο πολλοί αλλοδαποί....στο Ιάσωνος 33 είχε μια κοπελίτσα λεπτή κοντή με 2αρακια βυζιά καλή περίπτωση φαινόταν...στο αριστερά δίπλα στο υπόγειο Ιάσωνος 31β είδα
αυτή την πιτσιρίκα που έχειο γραφτεί ότι είναι ανήλικη...δεν ξέρω αν είναι αλλά δεν μοιάζει για πάνω απο 16...κοντή πολύ λεπτή και άβυζι.....πέρασα με την Ντάρια στο Κολωνού 30α(θα ακολουθήσει κριτική)ξανθιά λεπτή με ωραίο κορμί και καλοσχηματισμένα 2άρια στητά βυζιά , απλό στα 10.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αυτη που λες στο 33 ειναι καινουργια η μηπος ειναι η αλβανιδα που βγαινει με τα βυζια εξω η κοντη;; :think:Αν το αλλο που λες οντος δειχνει σαν ανηλικο και δεν εχει τον κλασσικο αερα που εχουν η τανες στο σαλονι 8α το

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Απογευματινη μινι τσαρκα στη φυλης, στοχευμενη....

φυλης 69 πανω Μαγια η μελισσα, κοντουλα μελαχρινη με πολυ ωραιο σωματακι και γλυκο εμφανισιμο προσωπακι.. στοχος νο1, θα τιμηθει

Φυλής 67 Τζουλια, πιτσιρικα, σταθερα στο ιδρυμα με πρωκτικο αλλα υποψια ξεπετας

φυλης 65 ισογειο Αλεξανδρα πολυ αδυνατη ξανθουλα κοντη πιτσιρικα, ωραια εμφανισιακα.. στοχος νο2

φυλης 65 οροφος μια μελαχρινη μικρη με καλο σωμα αλλα σε προσωπο μπααα, δεν μ αρεσε, μηπως ειναι η εμμανουελα

φυλης 86 ισογειο η ξανθια Μονικα, ωραια και με καλες υπηρεσιες

φυλης 80 Εμμυ μετρια με κωλο και Μαρια με καυλιαρικο σωμα κ κωλο γ δυνατα πισοκολλητα που αποτελει το στοχο νο3 για τις επομενες μερες

υποθετω οτι στο 59 ηταν η ρωξανη και στο 66α η νικολετα αλλα δεν μπηκα

φωκαιας 19 μελινα, ξανθια μιλφ με κοντα μαλλια, πολυ μακρια απ τα γουστα μου και

διδυμου 8 ισογειο η Βιολετα που την ειχα τιμησει προχτες στο 66α πρωι, το μελαχινο 20χρονο πιπινακι απ τη μολδαβια, περασα γ δευτερη φορα υπεροχα.. απογευμα ειναι σ αυτο κ πρωι στο 66α μ ειπε

γενικα εχω πολλη δουλεια στην απογευματινη βαρδια, να δω ποτε θα τις προλαβω ολες αυτες

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Απογευματινη μινι τσαρκα στη φυλης, στοχευμενη....

φυλης 69 πανω Μαγια η μελισσα, κοντουλα μελαχρινη με πολυ ωραιο σωματακι και γλυκο εμφανισιμο προσωπακι.. στοχος νο1, θα τιμηθει

Φυλής 67 Τζουλια, πιτσιρικα, σταθερα στο ιδρυμα με πρωκτικο αλλα υποψια ξεπετας

φυλης 65 ισογειο Αλεξανδρα πολυ αδυνατη ξανθουλα κοντη πιτσιρικα, ωραια εμφανισιακα.. στοχος νο2

φυλης 65 οροφος μια μελαχρινη μικρη με καλο σωμα αλλα σε προσωπο μπααα, δεν μ αρεσε, μηπως ειναι η εμμανουελα

φυλης 86 ισογειο η ξανθια Μονικα, ωραια και με καλες υπηρεσιες

φυλης 80 Εμμυ μετρια με κωλο και Μαρια με καυλιαρικο σωμα κ κωλο γ δυνατα πισοκολλητα που αποτελει το στοχο νο3 για τις επομενες μερες

υποθετω οτι στο 59 ηταν η ρωξανη και στο 66α η νικολετα αλλα δεν μπηκα

φωκαιας 19 μελινα, ξανθια μιλφ με κοντα μαλλια, πολυ μακρια απ τα γουστα μου και

διδυμου 8 ισογειο η Βιολετα που την ειχα τιμησει προχτες στο 66α πρωι, το μελαχινο 20χρονο πιπινακι απ τη μολδαβια, περασα γ δευτερη φορα υπεροχα.. απογευμα ειναι σ αυτο κ πρωι στο 66α μ ειπε

γενικα εχω πολλη δουλεια στην απογευματινη βαρδια, να δω ποτε θα τις προλαβω ολες αυτες
Εσύ πας να γίνεις πολύ "κομάντο¨...μπράβο! Την Μάγια έπρεπε να την πάρεις....την έχω τιμήσει 2 φορές ήδη,πολύ καλή και πολύ σφιχτό κορμί..... :bigdick:

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
;) ναι μ εκανε κλικ, ειναι στους αμεσους στοχους

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.049
Πόντοι
41.129
παιδες εγω τιμησα σημερα το απογευμα την ρωξανη στο φ59,στο τοπ 3 το στησιμο της στα 4 ωραια κωλαρα...στο προσωπο δε θα την ελεγα και θεα..αλλα μην τα θελουμε ολα..
α..και πολυ προσποιηση η γκομενα λεμε...ολο βογγητα και αναστεναγμους καποια στιγμη γελασα αλλα την ειχα στα 4 και δε με ειδε.. αξιζει παντως..
ο τσατσος ελεγε τα δικα του για γυναικα ηφαιστειο μοντελο διαμαντι και αλλα περιεργα..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
παιδες εγω τιμησα σημερα το απογευμα την ρωξανη στο φ59,στο τοπ 3 το στησιμο της στα 4 ωραια κωλαρα...στο προσωπο δε θα την ελεγα και θεα..αλλα μην τα θελουμε ολα..
α..και πολυ προσποιηση η γκομενα λεμε...ολο βογγητα και αναστεναγμους καποια στιγμη γελασα αλλα την ειχα στα 4 και δε με ειδε.. αξιζει παντως..
ο τσατσος ελεγε τα δικα του για γυναικα ηφαιστειο μοντελο διαμαντι και αλλα περιεργα..
Έλα ρε....."σκαφτές μεσούλες" -"ανανέωση κυττάρων" - "τζιτζιλόνι",είναι στάνταρ....

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396

εχει πολυ φαση αυτος ο τσατσος  :sunglasses:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
Έλα ρε....."σκαφτές μεσούλες" -"ανανέωση κυττάρων" - "τζιτζιλόνι",είναι στάνταρ....

εχει πολυ φαση αυτος ο τσατσος  :sunglasses:
τον σαλονικιο λες  :grin:
ειναι ο ανθρωπος αυτος δε πλασαρει γκομενα απαγγελει ποιηματα  :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
όχι στο Καρέα 30 με ρώταγε για κανα σίγουρο στο στοίχημα.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom