Mαλλον ναι! θα φας καλα........http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/thanksgiving/smelling-the-food.gif[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny:
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Braveheart1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και πριν σταματήσει πάλι ωραίο μουνάκι ήταν.....κρίμαΤην θυμάμαι στις αρχές (Φυλής 66) και καυλώνω...τι ωραίο μουνάκι ήταν τότε.....................
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Της άρεσε,όντως.Ναι αυτή ήταν.
Εγώ όταν την πήρα δεν είχα περάσει άσχημα, αλλά δεν θα της έδινε άλλο 30αρι. Της άρεσε πολύ να κάνει πίπα πάντως.
Δεν το πολυκάτεχε όμως το άθλημα...
Πάλι καλά που ξεκουμπίστηκε απο'δω κάτω.Άντε να έρθει καμιά καλύτερη στη θέση της...
Ετσι και ερθει καλη γκομενα χειμωνιατικα, πιασαμε το τζοκερ...Της άρεσε,όντως.
Δεν το πολυκάτεχε όμως το άθλημα...
Πάλι καλά που ξεκουμπίστηκε απο'δω κάτω.Άντε να έρθει καμιά καλύτερη στη θέση της...
Το καλοκαιρι ερχονται μερικα καλα μουνια και κανουν και τις διακοπες τους, αλλά για τωρα δεν το βλεπω.
Πρεπει να το γυρισουμε σε κωλομπαρα για κατι ποιοτικο, αφου οι τιμες για βιζιτα γραφουν οτι εχει πεσει πολυ, σχεδον όσο του μπουρδελου και θα εχεις αλλες ανεσεις αν πετυχεις καποια που να μην είναι ξεπέτα.
Ρε παιδιά ,πήγε κανείς από τα σπίτια των Καλύμνου - Μαγνησίας - Δροσοπούλου/Θάσσου ?? SERAPIS ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΦΙΡΗΣ.
έχω καιρό να παω. Παίζει κανένα καλό σκληρό Milf;
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Την περιμένουμε πάλι στην Ιάσωνος με ένα 10ρικάκι. Καλώς να μας έλθει25Α Ειρηνη/Σοφια/Ρομπερτα η γνωστη απο Ιασωνος 20 μαλλον επεσαν αναδουλειες και προσπαθει να το παιξει καλη στο σαλονι αλλα δεν της πολυβγαινει, απλο
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
ωραίος μπέμπαLive ενημερωση Φυλης 2η βαρδια απο ρομαντικο πακικο νετ καφε της περιοχης
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Θες να πεις ότι το χειμώνα πάντα επικρατεί ξηρασία?Ετσι και ερθει καλη γκομενα χειμωνιατικα, πιασαμε το τζοκερ...
Το καλοκαιρι ερχονται μερικα καλα μουνια και κανουν και τις διακοπες τους, αλλά για τωρα δεν το βλεπω.
Πρεπει να το γυρισουμε σε κωλομπαρα για κατι ποιοτικο, αφου οι τιμες για βιζιτα γραφουν οτι εχει πεσει πολυ, σχεδον όσο του μπουρδελου και θα εχεις αλλες ανεσεις αν πετυχεις καποια που να μην είναι ξεπέτα.
Από κωλομπάρα δεν έχω ψαχτεί,για πες...
Σε τι τιμές μπορείς να κανονίσεις να γαμάς?
κανει η μπαρμπαρα στο φ71β ακα...?απο ποτε?Live ενημερωση Φυλης 2η βαρδια απο ρομαντικο πακικο νετ καφε της περιοχης
Φυλης
54Β Γιαννα μελαχρινη μουναρα, απλο
66Α δεν ειχε ανοιξει το φως ακομα ειδα Νικολετα με τα ρουχα καυλωτικο πολυ ομορφο ξανθο πιπινι, απλο
66Δ Αμελια μπαζακι πολυ αδυνατο προμιλφ, φουλ
74(δεξια) Στελλα πολυ καλτ αλληθωρη ξεδοντιαρα προμιλφ, φουλ
74(αριστερα) Αννα η μελαχρινη με το μουστακι απο Φωκαιας 22.. Εχει βαλει μερικα κιλακια και ξυριστηκε κιολας οποτε θα λεγα οτι βελτιωθηκε αρκετα, κωλο
59(κατω) Ρωξαννα καστανοξανθη ψηλη καραμουναρα απο Ουγγαρια στο τσακ ημουνα να μπω αλλα δεν με παιρνει να κλαιω αλλο 20ρικο
59(πανω) Κλειστο
80 Δεν μπηκα καν αλλα ειχα δει πριν να μπαινει η Μαρια η μελαχρινη με το απιστευτο σωμα μετρια φατσα, απλο
65Α Εμμανουελλα η γνωστη αδυνατη γυφτορουμανα με την ποντικοφατσα, ακα
65Β Τζουλια μελαχρινη με κωλαρα και απαξιωμενη αγελαδισια φατσα, απλο
67 Αλισια αδυνατη καστανοξανθη με σιλικονατο βυζι την ειδα με τα ρουχα και καυλωσα, απλο
69Α Μαγια πανεμορφο κοντουλικο μελαχρινο πιπινι θα τιμηθει οποσδηποτε καποια στιγμη, απλο
69Β Λαουρα ωραιο σωμα και βυζι αλλα απαξιωμενη φατσα, ακα
71Α Ελενα ξανθια συμπαιθητικο προσωπο και σωμα με μικρο βυζι, ακα
71Β Μπαρμπαρα κοντο σχεδον ανορεξικο πιπινι με συμπαθητικο προσωπο, ακα
86Β Μαργαριτα κοντη αδυνατη μελαχρινη με συμπαθητικη φατσουλα και μικρο βυζι, κωλο (προσοχη καποιος συναγωνιστης την πηρε προσφατα και μου πε οτι βρωμαγε το μουνι της απο μυκητιαση προφανως)
86Α Μονικα ξανθια πολυ ομορφη αδυνατη Ουκρανιδα με μικρο στηθος, απλο
84Β Καρολινα ψηλη ξανθια πολυ ομορφη Ουκρανιδα κ αυτη, απλο
84Α Δεν μπηκα αλλα λογικα η Σονια η ομορφη μελαχρινη Ιταλιδα απ την Αλβανια, απλο
Φωκαιας
17 Κλειστο
19 Ιωαννα ψηλη μελαχρινη γεματουλα, κωλο
25Α Ειρηνη/Σοφια/Ρομπερτα η γνωστη απο Ιασωνος 20 μαλλον επεσαν αναδουλειες και προσπαθει να το παιξει καλη στο σαλονι αλλα δεν της πολυβγαινει, απλο
25Β Αντρα ψιλοαδιαφορη καστανοξανθη, απλο
27Α Σαρα ψηλη εντυπωσιακη καστανοξανθη, απλο και Χριστινα μελαχρινο προμιλφ με καλη φατσα και καυλωτικο σωμα με πιασηματα, ακα
27Β(κατω) Βικτωρια και Ειρηνη ομορφα ουκρανιδακια, ακα
27Β(πανω) Ελενα η καυλωτικη βυζαρου, απλο
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
απο όσο ξέρω δεν κάνει...μάλλον εκ παραδρομής το έγραψε...
stifler19901990
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
να ξεκαθαρισω μετα απο σχετικη ερωτηση μου στην ευα οτι η μπαρμπαρα ΔΕΝ κανει ακα και ουτε εχει κανει ποτεκανει η μπαρμπαρα στο φ71β ακα...?απο ποτε?
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
Εγω εχω ακουσει οτι και στο δωματιο μεσα με τον πελατη δεν πηδιεται,ειναι τιμιο και ηθικο κοριτσι γενικοτερα οπως και οι περισσοτερες εκδιδομενες.Ουτε ακαποτα τσιμπουκια κανουν,ουτε πρωκτικο,εκτος αν τα βρουν στα χρηματα με τον πελατη..
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
ευτυχώς που μας το ξεκαθάρισες....να ξεκαθαρισω μετα απο σχετικη ερωτηση μου στην ευα οτι η μπαρμπαρα ΔΕΝ κανει ακα και ουτε εχει κανει ποτε
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
Εγω εχω ακουσει οτι και στο δωματιο μεσα με τον πελατη δεν πηδιεται,ειναι τιμιο και ηθικο κοριτσι γενικοτερα οπως και οι περισσοτερες εκδιδομενες.Ουτε ακαποτα τσιμπουκια κανουν,ουτε πρωκτικο,εκτος αν τα βρουν στα χρηματα με τον πελατη..
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.082
- Πόντοι
- 1.936
σωστός ο τύπος!!Αν τους κουνήσεις το κασέρι να δείς πως τρέχουν.Ότι θές σου κάνουνε....και δουλίτσα για το σπίτι παίρνουν και τα πάντα.ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
εντάξει, να πούμε βέβαια ότι δεν ισχύει για όλες έτσι...
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.082
- Πόντοι
- 1.936
Σήμερα πέρασα να δω αυτό που είχα σταμπάρει προχθές
Οι δύο κοπέλες ήταν η Άννα/Ανίτα και η Αναστασία
Η μουνάρα ήταν η Άννα/Ανίτα , αλλά ήταν στο δωμάτιο
Πέρασα με την Αναστασία που δεν ήταν και τόσο μπάζο τελικά. Απλά όχι σαν την άλλη
Αννίτα!!!Ωραία βυζόμπαλα....
Ναι η κοπελίτσα λέει πολλά!Και όμορφο κορίτσι και καλή επαγγελματίας.Η δεύτερη μου επιλογή στο ίδιο σπίτι μετά την Βίκα.
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Χθες τη νύχτα, αφού ανεβοκατεβήκαμε τις οδούς Φυλής και Φωκαίας, ο επίτιμος κ. farkeli συνειδητοποίησε ότι είχε γαμήσει όλες τις κυρίες και δεσποινίδες (και όταν λέμε όλες, εννοούμε όλες), από τρεις φορές τουλάχιστον την κάθε μία.
Τότε λοιπόν, είπε: "Δεν πρόκειται να περάσω. Αν είναι να πηγαίνεις πάνω από τρεις φορές με μια εκδιδόμενη, τότε απομακρύνεσαι από την πορνεία και κατευθύνεσαι στο γάμο..."
Οι κ.κ. bakalhs και farkeli ήσαν οι Ηρακλείς του στέμματος (δηλ. του πέους), καθότι παρέμειναν στην αίθουσα αναμονής και επιδείξεων του Οίκου Διδύμου 8 ενόσω καταγαμούσα τη Μολδαβή δεσποινίδα Βιολέτα.
Τότε λοιπόν, είπε: "Δεν πρόκειται να περάσω. Αν είναι να πηγαίνεις πάνω από τρεις φορές με μια εκδιδόμενη, τότε απομακρύνεσαι από την πορνεία και κατευθύνεσαι στο γάμο..."
Οι κ.κ. bakalhs και farkeli ήσαν οι Ηρακλείς του στέμματος (δηλ. του πέους), καθότι παρέμειναν στην αίθουσα αναμονής και επιδείξεων του Οίκου Διδύμου 8 ενόσω καταγαμούσα τη Μολδαβή δεσποινίδα Βιολέτα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις