jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
αυτη η Βιολετα φαινεται ωραια... κανα εξτραδακι σε ακα, κωλο κανει?
α μπραβο, βιολετα τη λεγανε αυτη που πηρα χτες στο 66α το πρωι αλλα μου το πε περιεργα, καπως σαν βελετα και δεν ημουν σιγουρος.. αρα δουλευει διδυμου 8.. εσυ πυραυλε πως περασες?
αυτη η Βιολετα φαινεται ωραια... κανα εξτραδακι σε ακα, κωλο κανει?
Πήρα την Μάγια για 2η φορά,πολύ καύλα η γκόμενα και τώρα που την είδα πάλι δεν είναι γυφτάκι....κάτι άλλο παίζει! Την ρώτησα από που είναι και μου είπε ότι είχαν πει κάποιοι πριν μέρες (και καλά Μόσχα).... Ότι και να είναι,είναι πολύ μουνάρα............. Έκανα 69 και έκατσα μέσα 15 λεπτά....69Α Μαγια πανεμορφο κοντουλικο μελαχρινο πιπινι θα τιμηθει οποσδηποτε καποια στιγμη, απλο
71Β Μπαρμπαρα κοντο σχεδον ανορεξικο πιπινι με συμπαθητικο προσωπο, ακα
84Α Δεν μπηκα αλλα λογικα η Σονια η ομορφη μελαχρινη Ιταλιδα απ την Αλβανια, απλο
καλα προφανως εννοουσε οτι ποτε δεν ηταν στο προγραμμα της, τωρα το τι τυχον κανει κρυφα και πολυ περισσοτερο εκτος οικου ειναι αλλου παπα ευαγγελιοΕγω εχω ακουσει οτι και στο δωματιο μεσα με τον πελατη δεν πηδιεται,ειναι τιμιο και ηθικο κοριτσι γενικοτερα οπως και οι περισσοτερες εκδιδομενες.Ουτε ακαποτα τσιμπουκια κανουν,ουτε πρωκτικο,εκτος αν τα βρουν στα χρηματα με τον πελατη..
Οταν λετε οτι θελατε να γαμησετε γρηγορα οτιδηποτε ειχε χερια και ποδια θα γαμουσατε ακομα και αυτο?Δε ρώτησα, γιατί από τις πολλές τις καύλες, ήθελα να γαμήσω γρήγορα, οτιδήποτε είχε χέρια και πόδια.
Μπήκα κουτρουβάλες στο δωμάτιο συνουσιών, είχα λυσάξει, μου τρέχανε τα σάλια και οι μύξες, σχεδόν ήθελα να γαμήσω τους κ.κ. farkeli και bakalhs...
ππππππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ μαθητής του στρατηγού???Σε τυχαιο χρονο και χωρο βρεθηκα στην....
Φίλε το τζενάκι το αστερι μουχε πει τον ιούλιο ότι ηθελε να φυγει και να σταματησει τη δουλεια τωρα δεν ξερω τι παιζει, παντως ενας φιλος μου που περασε τελευταια μουπε οτι ο κυρ-αρης δεν ηταν ουτε και αυτος δεν ξερω τι παιζει...χαθηκαν δυστυχως :-
Ο κυρ Αρης μετατεθη στο Μαγνησιας και παρουσιαζει καλλιτεχνιδα με λατιν καταβολες..το κακο με το Τζενακι ειναι,πως και στο δρομο να το δω τυχαια δε θα το αναγνωρισω,αφου δε θα μπορω να δω γυμνα τα δυο πισινα της ντεποζιτακια..Φίλε το τζενάκι το αστερι μουχε πει τον ιούλιο ότι ηθελε να φυγει και να σταματησει τη δουλεια τωρα δεν ξερω τι παιζει, παντως ενας φιλος μου που περασε τελευταια μουπε οτι ο κυρ-αρης δεν ηταν ουτε και αυτος δεν ξερω τι παιζει...
Ξέχασα να πω ότι η Σόνια/Ιταλίδα-Αλβανίδα.......με το που έβγαινε από το δωμάτιο έλεγε: -"Τι κάνετε? Καυλώνετε"......??? "Εεεεεεεεεέ"....???Πήρα την Μάγια για 2η φορά,πολύ καύλα η γκόμενα και τώρα που την είδα πάλι δεν είναι γυφτάκι....κάτι άλλο παίζει! Την ρώτησα από που είναι και μου είπε ότι είχαν πει κάποιοι πριν μέρες (και καλά Μόσχα).... Ότι και να είναι,είναι πολύ μουνάρα............. Έκανα 69 και έκατσα μέσα 15 λεπτά....
Η Μπάρμπαρα δεν κάνει ακά......το είπαν και τα παιδιά....
Πήρα και την Σόνια....σε φάση πολύ σκληρού γαμησιού/69/πισωκολλητού......και μου έλεγε όταν έφευγα: -"Γειά σου τρελός"....
Για κάποιο λόγο το Φωκαίας 22,αν και κλειστό έιχε αναμμένο φως...............!!!
Uploaded with ImageShack.us
Live ενημερωση Φυλης 2η βαρδια απο ρομαντικο πακικο νετ καφε της περιοχης
Φυλης
59(κατω) Ρωξαννα καστανοξανθη ψηλη καραμουναρα απο Ουγγαρια στο τσακ ημουνα να μπω αλλα δεν με παιρνει να κλαιω αλλο 20ρικο
βόλτα σήμερα το μεσημεράκι Φυλής και Μετάξι , επειδή βαριέμαι να γράψω αναλυτικά θα γράψω μόνο κάποια που μου έμειναν.
.....πέρασα με την Ντάρια στο Κολωνού 30α(θα ακολουθήσει κριτική)ξανθιά λεπτή με ωραίο κορμί και καλοσχηματισμένα 2άρια στητά βυζιά , απλό στα 10.
Δοκίμασε την πάντως οι περισσότεροι δεν έχουν περάσει καλά μαζί της...οντως εντυπωσιακη με σταθερη παρουσια και πολυ καλο σαλοναρισμα , που αν κ εχω ακουσει ασχημα σχολια δεν εχω δει καποια κριτικη η κανω λαθος?
εγω θα την δοκιμασω σιγουρα παντως...
Μαλακισμένη "χονδρή" τσα2..... Μου είχε κάνει και εμένα την ίδια μαλακία ένα βράδυ! Σε ερώτηση μου...."Ποια δουλεύει"....???...απάντησε με το ίδιο στυλ που λες....!!! Πήρα δρόμο και είπα σε κάτι πιτσιρικάδες να φύγουν επειδή η πουτάνα είναι μπάζο & ξεπέτα (και ας ήταν η Νικολέτα όπως έμαθα μετά από άλλους).....όπως και έκαναν!!! Respect στο ατομάκι,που πήρε τα φράγκα του πίσω.......Στο Φυλής 66α πήγα να δώ την καινούργια την κοπελίτσα που έχει έρθει , είναι μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους μετρίου αναστήματος λεπτή με 2αράκια βυζιά , ρώτησα την τσα τσα πώς την λένε(την χοντρή που είναι τα πρωινά)και άλλη μια φορά έτσι αγενέστατη όπως είναι τις περισσότερες φορές απάντησε νευριασμένα να περάσεις μέσα να μάθεις πως την λένε....κάνω στην κοπέλα , γλυκιά μου πώς σε λένε και τις λέει η τσα τσα΄μην απαντήσεις μην απαντήσεις......συναγωνιστής που καθόταν στον καναπέ έμεινε άναυδος και ενώ είχε πληρώσει για να περάσει ζήτησε τα λεφτά του πίσω και έφυγε...εύγε μάγκα μου αν είσαι μέλος πες μας ποίος είσαι....
Για μια φορά είναι,δεν αξίζει γενικά........έχει κάτι το αντικαυλωτικό! Πάρ'την και εσύ,να μας πεις.....(Εγώ 1 φορά την πήρα και τώρα έχει πάρει και κιλάκια).....οντως εντυπωσιακη με σταθερη παρουσια και πολυ καλο σαλοναρισμα , που αν κ εχω ακουσει ασχημα σχολια δεν εχω δει καποια κριτικη η κανω λαθος?
εγω θα την δοκιμασω σιγουρα παντως...