Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
στο 15λεπτο? όχιάρα είναι θέμα τιμής...δε θα σου σπαγε δηλαδή τα αρχίδια να δινες το 20αρικο και να αρχίζανε τα "χορευτικά"??
στο 15λεπτο? όχιάρα είναι θέμα τιμής...δε θα σου σπαγε δηλαδή τα αρχίδια να δινες το 20αρικο και να αρχίζανε τα "χορευτικά"??
φιλε dawn,να τιμησεις και την κοπελα στο Διδυμου 8 ισ.,οσο και τη γκομενα στο Αλκαμενους 117 [ειδικα αυτη γουσταρει τρελα απαξιωση ] ;)..τα σεβη μου σε ολους..πορνική ενημέρωση απο τους αμαρτωλούς δρόμους της αμαρτίας:
Φυλής 40: Τζούλια, ευχάριστο πορνίδιο με κόκκινο μαλλάκι. Ο χώρος ανακαινισμένος αλλα είχα να πάω εκεί χρόνια....
Φυλής 54Β ψηλή ξανθιά μοντέλα μουνάρα Ντενίσα. Ενημερώνομαι τώρα οτι είναι καλή στο δωμάτιο οπότε θα τσεκαριστεί.
Φυλής 80 Μουνού ξανθιά με σούπερ κούνημα που μοιάζει με την πορνοστάρ Λορελεϊ Λί. Στα υπόψιν.
Φυλής 65Β πιπίνι ξανθιά skinny Αλεξάνδρα. Έγινε βελούδινη κατάθεση, θα ενημερωθείτε σχετικώς.
Φυλής 84Α ούτε που θυμάμαι την φάτσα της, μέτρια θα ήταν άλλωστε και γιαυτό έφυγα...
Φυλής 84Β ξανθιά εμφανίσιμη αλλα όχι τόσο όσο οι άλλες δύο ξανθομούνες στο Φ80 και 54Β.
Φυλής 86Α μελαχρινή ψηλή χωριατόφατσα με φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 86Β συνέχεια χωριατόφατσας πάλι καστανομελαχρινή βρήκε με λαχανί εσώρουχο.
Φυλής 109Α ξανθιά με σκούρο δέρμα και πιθανότατα τσιγγάνα. Ωραίος κώλος στα υπόψιν
Φυλής 109Β Skinny μελαχρινή Άννα.
Διδύμου 8Α Μαρία τρελλοκοτσιδού
Διδύμου 8Β Η κοκκινομάλλα νεαρή ρωσίδα που κρατάει την πρωϊνή βάρδια. Ωραία κοπέλα αλλα δεν την θέλω για μπουρδέλιαρισμα.
Διδύμου 7Α Ξανθιά, ψηλή με γεροδεμένο σώμα, σίγουρα όχι αδύνατη αλλα γυμνασμένη. Μου άρεσε αρκετά και για εκτός μπουρδελιάσματος. Θα την εχω στα υπόψιν.
Διδύμου 7Β Ψηλή κοκκινομάλα αδύνατη μοντελέ με ακάποτο.
Ρεμούνδου 20 Ντενίσα...
Περγάμου 1 Μελαχρινή ψηλή, με λίγουλακι κοιλίτσα και τατουάζ σκορπιού στο ένα μπράτσο.
Πιπίνου 65Β Μελαχρινή πουτανίτσα τσέπης.
Αλκαμένους 117 Ξανθιά τσόντα με φάτσα/σώμα πορνοστάρ και σούπερ σιλικονάτο βύζο. Στα υπόψιν.
Αλκαμένους 113 Απαξιωτικό σκληρό γαμίσι με σκλήρο milf Βαλέρια.
αυτά απο 'μένα φίλοι μου. Καλές τσάρκες σήμερα και για το σ/κ!!!!
Ρε συναγωνιστές τι κακό είναι αυτό; Σχεδόν κάθε 10 μέρες αλλάζουν τις κοπέλες! Πάνω που βρίσκω μία όπως τη θέλω, πάλι πρέπει να ξαναπιάσω το ψάξιμο.
ΥΓ: Πχ, μία κοντούλα, μελαχρινή, μικρόσωμη που το Σάββατο κατά την απογευματινή βάρδια δούλευε στο Φ109Α, ξέρετε τώρα πού είναι; Είχε καλές ανατομικές αναλογίες και πρόσωπο για τις προδιαγραφές μου.
Πριν λίγο
ΔΙΔΥΜΟΥ
7 δεξί μια μελαχρινή αδύνατη με κοιλιακούς με φούλ
7 αριστερό, εντελώς το ανάποδο, ξανθιά με προκοιλιακούς :S
8 κάτω η Καρίνα
8 πάνω η τρελοκοτσιδού
18 Α η Σύλβια μιλφ γαβ γαβ δαγκώνει
18 Β η Αντριάννα γκιλφ Παναγιά βόηθα
16 άλλο νταρντανομιλφ
πορνική ενημέρωση απο τους αμαρτωλούς δρόμους της αμαρτίας:
Διδύμου 8Α Μαρία τρελλοκοτσιδού
Διδύμου 8Β Η κοκκινομάλλα νεαρή ρωσίδα που κρατάει την πρωϊνή βάρδια. Ωραία κοπέλα αλλα δεν την θέλω για μπουρδέλιαρισμα.
Διδύμου 7Α Ξανθιά, ψηλή με γεροδεμένο σώμα, σίγουρα όχι αδύνατη αλλα γυμνασμένη. Μου άρεσε αρκετά και για εκτός μπουρδελιάσματος. Θα την εχω στα υπόψιν.
Διδύμου 7Β Ψηλή κοκκινομάλα αδύνατη μοντελέ με ακάποτο.
Από περιέργεια,θα μου πεις μερικές?ναι αρκετες..
Κοιτα τυπε τις κριτικες τις γραφω για μενα κυριως, κατι σαν προσωπικο πορνοημερολογιο..
Αυτα εγιναν, αυτα εγραψα.. Τωρα το αν θα σου αρεσει εσενα η οχι δεν ειναι δικο μου προβλημα.. Επισης δεν ειναι δικο μου προβλημα αν δεν λαβεις αντιχτοιχες υπηρεσιες με μενα.. Μια καλη καταθεση εξαρταται απο παρα πολλους παραγοντες..
Τελος παντων δεν ασχολουμαι αλλο παροτι γενικα εκνευριζομαι οταν βγαινουν κατι ακυροι και τη λενε σε ατομα που συνησφερουν πραγματικα στο σαιτ με κριτικες και ενημερωσεις.. Και δεν αναφερομαι σε μενα, και αλλοι μαχημοι συναγωνιστες εχουν εκνευριστει με αυτη την κατασταση που αντι να ακουσουν κανα ευχαριστω για τον κοπο τους, ακουνε μπιχτες και ειρωνιες..
Όχι, δε λέω αυτή. Τέσπα, δε θα τη βρω μάλλον.Μάλλον θα λές την Έλενα.
Παίζει και στο Πιπ. 65.
Σβηστηκαν μερικα ασχετα ποστ. Για σχολιασμους κριτικων υπαρχει αντιστοιχο θρεντ.
Τις ίδιες έγραψα και εγώ.... Διαφωνώ μόνο για τη Νικολέτα.......προσφατα
Νικολετα - Ντενισα απο 66α
Σονια απο 84
Ειρηνη/Σοφια/Ρομπερτα φυλης86/φωκαιας25
ξεκινησαν ως πολυ τυπικες/ξεπετες αλλα φαινεται να εχουν κανει αλματα προοδου
έλα ντε, έχεις δίκιο, αλλά είχα βαρεθεί με αυτές που έβλεπα, άσε που όλες μα όλες ήταν στο δωμάτιο και περίμενα πόση ώρα για να δω τα μπάζα, και γιαυτό βαρέθηκα και έφυγαΚαλά, αφού πήγατε μέχρι την Διδύμου, μπείτε και στο Διδ 20 να μάθουμε και εκεί πια κάνει πασαρέλα . . . . .
όταν γράφει κάποιος έχει το προσωπικό του στυλ , αρα λογικό είναι να υπάρχουν φράσεις που μοιάζουν , πχ στις κριτικές μου γράφω ....μετά απο λίγο ήρθε το τέλος κλπ...Φίλε δεν έχει άδικο..Κ εγώ με το που διάβασα τις κριτικές,θυμήθηκα τις φράσεις που ήταν εντελώς παρόμοιες...
αρκετές....θυμάμαι την πρώτη φορά που πήρα την Νικολέτα στο Φ66α σε σχέση με τις επόμενες ήταν η μέρα με την νύχτα....Έχεις δει ξεπέτα να μεταμορφώνεται προς το καλύτερο?
καλά ρε φίλε μας δουλεύεις.................όλο οι ίδιες είναι , μόλις τις τελευταίες 10 μέρες έχουν εμφανιστεί 2-3 καινούργιες.....Ρε συναγωνιστές τι κακό είναι αυτό; Σχεδόν κάθε 10 μέρες αλλάζουν τις κοπέλες! Πάνω που βρίσκω μία όπως τη θέλω, πάλι πρέπει να ξαναπιάσω το ψάξιμο.
ΥΓ: Πχ, μία κοντούλα, μελαχρινή, μικρόσωμη που το Σάββατο κατά την απογευματινή βάρδια δούλευε στο Φ109Α, ξέρετε τώρα πού είναι; Είχε καλές ανατομικές αναλογίες και πρόσωπο για τις προδιαγραφές μου.
Σβηστηκαν μερικα ασχετα ποστ. Για σχολιασμους κριτικων υπαρχει αντιστοιχο θρεντ.