Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 298 άτομα (36 μέλη και 262 επισκέπτες)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
πορνική ενημέρωση απο τους αμαρτωλούς δρόμους της αμαρτίας:

Φυλής 40: Τζούλια, ευχάριστο πορνίδιο με κόκκινο μαλλάκι. Ο χώρος ανακαινισμένος αλλα είχα να πάω εκεί χρόνια....
Φυλής 54Β ψηλή ξανθιά μοντέλα μουνάρα Ντενίσα. Ενημερώνομαι τώρα οτι είναι καλή στο δωμάτιο οπότε θα τσεκαριστεί.
Φυλής 80 Μουνού ξανθιά με σούπερ κούνημα που μοιάζει με την πορνοστάρ Λορελεϊ Λί. Στα υπόψιν.
Φυλής 65Β πιπίνι ξανθιά skinny Αλεξάνδρα. Έγινε βελούδινη κατάθεση, θα ενημερωθείτε σχετικώς.
Φυλής 84Α ούτε που θυμάμαι την φάτσα της, μέτρια θα ήταν άλλωστε και γιαυτό έφυγα... :uglystupid:
Φυλής 84Β ξανθιά εμφανίσιμη αλλα όχι τόσο όσο οι άλλες δύο ξανθομούνες στο Φ80 και 54Β.
Φυλής 86Α μελαχρινή ψηλή χωριατόφατσα με φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 86Β συνέχεια χωριατόφατσας πάλι καστανομελαχρινή βρήκε με λαχανί εσώρουχο.
Φυλής 109Α ξανθιά με σκούρο δέρμα και πιθανότατα τσιγγάνα. Ωραίος κώλος στα υπόψιν
Φυλής 109Β Skinny μελαχρινή Άννα.

Διδύμου 8Α Μαρία τρελλοκοτσιδού
Διδύμου 8Β Η κοκκινομάλλα νεαρή ρωσίδα που κρατάει την πρωϊνή βάρδια. Ωραία κοπέλα αλλα δεν την θέλω για μπουρδέλιαρισμα.
Διδύμου 7Α Ξανθιά, ψηλή με γεροδεμένο σώμα, σίγουρα όχι αδύνατη αλλα γυμνασμένη. Μου άρεσε αρκετά και για εκτός μπουρδελιάσματος. Θα την εχω στα υπόψιν.
Διδύμου 7Β Ψηλή κοκκινομάλα αδύνατη μοντελέ με ακάποτο.

Ρεμούνδου 20 Ντενίσα...
Περγάμου 1 Μελαχρινή ψηλή, με λίγουλακι κοιλίτσα και τατουάζ σκορπιού στο ένα μπράτσο.
Πιπίνου 65Β Μελαχρινή πουτανίτσα τσέπης.
Αλκαμένους 117 Ξανθιά τσόντα με φάτσα/σώμα πορνοστάρ και σούπερ σιλικονάτο βύζο. Στα υπόψιν.
Αλκαμένους 113 Απαξιωτικό σκληρό γαμίσι με σκλήρο milf Βαλέρια.

αυτά απο 'μένα φίλοι μου. Καλές τσάρκες σήμερα και για το σ/κ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
φιλε dawn,να τιμησεις και την κοπελα στο Διδυμου 8 ισ.,οσο και τη γκομενα στο Αλκαμενους 117 [ειδικα αυτη γουσταρει τρελα απαξιωση ] ;)..τα σεβη μου σε ολους..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ρε συναγωνιστές τι κακό είναι αυτό; Σχεδόν κάθε 10 μέρες αλλάζουν τις κοπέλες! Πάνω που βρίσκω μία όπως τη θέλω, πάλι πρέπει να ξαναπιάσω το ψάξιμο.
ΥΓ: Πχ, μία κοντούλα, μελαχρινή, μικρόσωμη που το Σάββατο κατά την απογευματινή βάρδια δούλευε στο Φ109Α, ξέρετε τώρα πού είναι; Είχε καλές ανατομικές αναλογίες και πρόσωπο για τις προδιαγραφές μου.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ρε συναγωνιστές τι κακό είναι αυτό; Σχεδόν κάθε 10 μέρες αλλάζουν τις κοπέλες! Πάνω που βρίσκω μία όπως τη θέλω, πάλι πρέπει να ξαναπιάσω το ψάξιμο.
ΥΓ: Πχ, μία κοντούλα, μελαχρινή, μικρόσωμη που το Σάββατο κατά την απογευματινή βάρδια δούλευε στο Φ109Α, ξέρετε τώρα πού είναι; Είχε καλές ανατομικές αναλογίες και πρόσωπο για τις προδιαγραφές μου.

Μάλλον θα λές την Έλενα.

Παίζει και στο Πιπ. 65.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πριν λίγο

ΔΙΔΥΜΟΥ
7 δεξί μια μελαχρινή αδύνατη με κοιλιακούς με φούλ
7 αριστερό, εντελώς το ανάποδο, ξανθιά με προκοιλιακούς  :S
8 κάτω η Καρίνα
8 πάνω η τρελοκοτσιδού
18 Α η Σύλβια μιλφ γαβ γαβ δαγκώνει
18 Β η Αντριάννα γκιλφ Παναγιά βόηθα  :priest: :new_shocked:
16 άλλο νταρντανομιλφ

πορνική ενημέρωση απο τους αμαρτωλούς δρόμους της αμαρτίας:
Διδύμου 8Α Μαρία τρελλοκοτσιδού
Διδύμου 8Β Η κοκκινομάλλα νεαρή ρωσίδα που κρατάει την πρωϊνή βάρδια. Ωραία κοπέλα αλλα δεν την θέλω για μπουρδέλιαρισμα.
Διδύμου 7Α Ξανθιά, ψηλή με γεροδεμένο σώμα, σίγουρα όχι αδύνατη αλλα γυμνασμένη. Μου άρεσε αρκετά και για εκτός μπουρδελιάσματος. Θα την εχω στα υπόψιν.
Διδύμου 7Β Ψηλή κοκκινομάλα αδύνατη μοντελέ με ακάποτο.

Καλά, αφού πήγατε μέχρι την Διδύμου, μπείτε και στο Διδ 20 να μάθουμε και εκεί πια κάνει πασαρέλα . . . . .

Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
Κοιτα τυπε τις κριτικες τις γραφω για μενα κυριως, κατι σαν προσωπικο πορνοημερολογιο..
Αυτα εγιναν, αυτα εγραψα.. Τωρα το αν θα σου αρεσει εσενα η οχι δεν ειναι δικο μου προβλημα.. Επισης δεν ειναι δικο μου προβλημα αν δεν λαβεις αντιχτοιχες υπηρεσιες με μενα.. Μια καλη καταθεση εξαρταται απο παρα πολλους παραγοντες..

Τελος παντων δεν ασχολουμαι αλλο παροτι γενικα εκνευριζομαι οταν βγαινουν κατι ακυροι και τη λενε σε ατομα που συνησφερουν πραγματικα στο σαιτ με κριτικες και ενημερωσεις.. Και δεν αναφερομαι σε μενα, και αλλοι μαχημοι συναγωνιστες εχουν εκνευριστει με αυτη την κατασταση που αντι να ακουσουν κανα ευχαριστω για τον κοπο τους, ακουνε μπιχτες και ειρωνιες..

Λοιπόν, για να τελειώνει η παρεξήγηση, γιατί εγώ δεν το ξεκίνησα έτσι, και τελικά εσύ είσαι αυτός που έχει παρεξηγηθεί λιγότερο, σε αντίθεση με κάτι άλλους που πετάχτηκαν στη μέση σαν ...να μην πώ τι,  έχεις απόλυτο δίκιο στα περισσότερα από αυτά που λές.

Η έκβαση κάθε κατάθεσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και σίγουρα ο καθένας μας λαμβάνει διαφορετικές υπηρεσίες, ανάλογα με τα κέφια της κοπέλλας, τις προτιμήσεις της και την δική μας συμπεριφορά και εμφάνιση.

Η συνειδφορά του καθενός, εδω μέσα, έχει επίσης να κάνει με πάρα πολλές παραμέτρους και δεν μπορεί να κρίνεται "ελαφρά τη καρδία". Το αν κάποιος π.χ. μένει, αλλά και δουλεύει,πολύ μακρυά από τους "πορνοστίβους", αν είναι παντρεμένος με παιδιά και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, είναι άμεσα συνδεδεμένο -όχι μόνο- με το πόσο συχνά μπορεί να κάνει ενημερώσεις , αλλά και με το έχει καν την ευκαιρία και τον λίγο χρόνο να πάει να πηδήξει.

Εννοείται ότι όλοι εμείς, που είμαστε σε αυτήν την κατάσταση, είμαστε ευγνώμονες στους "συναδέλφους" που γράφουν τακτικά κριτικές και ενημερώσεις, και μας βοηθάνε ώστε αυτόν τον λίγο χρόνο που έχουμε να μην τον σπαταλάμε σε άσκοπες βόλτες (που πολύ θα θέλαμε να τις κάνουμε) και να μην πετάμε λεφτά και ώρα σε "φόλες" .

Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι αρκετές φορές μερικοί "συναγωνιστές", στα πλαίσια ενός ιδιότυπου ανταγωνισμού, γράφουν κριτικές που δεν ευσταθούν ή είναι copy-paste. Αυτή ήταν η παρατήρηση και η ένστασή μου και τίποτε άλλο.

Επειδή, από αυτά που σου γράφουν οι φίλοι σου καταλαβαίνω ότι είσαι φανταράκι, επαναλαμβάνω :

"Καλό απολυτήριο και καλά μυαλά"

ΥΓ. Όσο για το "ιωτάς" ...έχω να πώ ότι ήμουν στις  Ειδικές  Δυνάμεις το 1987, στον Έβρο -με τον παρ' ολίγο πόλεμο- και έμεινα σε κάλυψη σε ένα λάκκο, δίπλα στο ποτάμι, για 2 βδομάδες. Αλλά αυτά είναι αρχαία ιστορία.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Δυο κουβεντες για τη κριτικη του μπεμπα για τη ρωξανη στο 59..Δυστυχως γινεται παντα το ιδιο λαθος απο συναγωνιστες που εκνευριζουν αφανταστα οποιον θελει να γραψει μια κριτικη.Υπαρχουν δυο παραμετροι μερικες φορες οταν γραφεις μια κριτικη,μια που αφορα αποκλειστικα εσενα,και πως εισεπραξες εσυ μια καταθεση,και μια που θελεις να ενημερωσεις και τον κοσμο οσο πιο αντικειμενικα γινεται,και πολλες φορες οι δυο προθεσεις ερχονται σε συγκρουση
Στη κριτικη του ο μπεμπας,κατοπιν αρκετων προσωπικων προσπαθειων περασε καλα,προσπαθησε δηλαδη να κανει το <<μαλακα>> οπως οι περισσοτεροι που θελουμε να περασουμε καλα στη φυλης.Αλλη ορεξη φανταζομαι δεν ειχε,απο το να φτιαξει τη ρωξανη για να πηδηχτει αξιοπρεπως μαζι του.Κανονικα οι κοπελες επρεπε να προσπαθουν να μας φτιαξουν,και οχι εμεις..οταν μας φτιαξουν το ξερουμε το εργο στη σνεχεια,δεν χρειαζεται να κουραστουνε
Απο την αλλη ομως ενημερωνει το κοσμο ακριβως τι να περιμενει,αρκει ο μαλακας συναγωνιστης που διαβαζει,να προσεξει λιγο,οχι πολυ,τη κριτικη που κανει το κοπο να γραψει.Φρασεις οπως..Με χαιρεταει καπως ψυχρα, και αμεσως ανοιγει το προφυλακτικο... ,Η Ρωξαννη μου ειπε ευγενικα οτι δεν εχουμε πολυ χρονο ακομα ,Στα μεσα της κορυφωσης τραβηχτηκε και μου κοψε το χυσιμο στα 2..,ξεκαθαριζω οτι αυτη ηταν η δικια μου εμπειρια μαζι της και πολυ αμφιβαλλω οτι ειναι γενικα ετσι, ξεπετα φαινεται αλλα μαλλον η ειχε κεφια η με συμπαθησε και μου δειξε τον καλο εαυτο της

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κυριοι, αφηστε τα μιση κ πιαστε το γαμισι..... :grin: :grin:
μπραβο στους πορνορεπορτερς για τις ενημερωσεις. :rockon:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Μάλλον θα λές την Έλενα.

Παίζει και στο Πιπ. 65.
Όχι, δε λέω αυτή. Τέσπα, δε θα τη βρω μάλλον.
edit: Διαβάζοντας την κριτική, μπορεί να ήταν και η Κλαούντια που έκανε διπλοβάρδια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σβηστηκαν μερικα ασχετα ποστ. Για σχολιασμους κριτικων υπαρχει αντιστοιχο θρεντ.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
προσφατα
Νικολετα - Ντενισα απο 66α
Σονια απο 84
Ειρηνη/Σοφια/Ρομπερτα φυλης86/φωκαιας25

ξεκινησαν ως πολυ τυπικες/ξεπετες αλλα φαινεται να εχουν κανει αλματα προοδου
Τις ίδιες έγραψα και εγώ.... Διαφωνώ μόνο για τη Νικολέτα....... :bigdick:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Καλά, αφού πήγατε μέχρι την Διδύμου, μπείτε και στο Διδ 20 να μάθουμε και εκεί πια κάνει πασαρέλα . . . . .
έλα ντε, έχεις δίκιο, αλλά είχα βαρεθεί με αυτές που έβλεπα, άσε που όλες μα όλες ήταν στο δωμάτιο και περίμενα πόση ώρα για να δω τα μπάζα, και γιαυτό βαρέθηκα και έφυγα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Απογευματινη ενημερωση απο φυλης
59 ρωξανη
67 αλεξια απο το 66δ,ψηλη,ξανθια πια, με πολλα πιασιματακια και φουλ προγραμμα
69α μαγια,μελαγχροινο κοντοπουτανο
69β λαουρα,ωραιες βυζαρες που πολυ θα ηθελα να δοκιμασω,αλλα το τιμημα μπορει να ηταν πολυ υψηλο,μιας που την εχω παρει μια φορα
80 κατριν,σημερα ηταν πανεμορφη και το σετ εσωρουχων που φορουσε εντυπωσιακο
84β σιμελα,επισης σε καλη κατασταση σημερα
86α μαργαριτα με φουλ προγραμμα
86β μονικα,η ψηλη ξανθια απο τον οροφο
134 οροφος,αννα η βουλγαρα και παλι ,οπως το πρωι
134α τζεσικα,ισχυει το ιδιο,μαζι με τη βιολετα,μια λεπτη καστανη κοπελιτσα
134β μονικα μαλλον,μελαγχροινη σχετικα ψηλη,πολυ μετρια, και κυριως με πολυ πλαδαρο σωμα
136 αντελα νομιζω,κατσαρομαλλικο  πληθωρικο κοντοπουτανο μ εντυπωσιακο στηθος
Αγκυρας
12α ελενα,αρχοντικο mlf
12β αλεξανδρα,ξανθο κοντοπουτανο mlf, πολύ θηλυκο και ελκυστικο πλασμα
Διδυμου
7α χριστινα,πολύ μετριο γυφτορουμανακι με φουλ προγραμμα
7β λωρη,λεπτη ,σχετικα ψηλη μελαγχροινη κοπελα ,με φουλ προγραμμα νομιζω
8α γιασμιν,από το 8β
8β βιολετα,δευτερη φορα που τη βλεπω,η πρωτη στο 66.Σημερα με κερδισε εμφανισιακα,χαριτωμενο μωρακι στο στυλ της αλεξανδρας απο διδυμου 8α
20 νικα,αρκετα σεξι και καβλερη καστανοξανθη γυναικα, mlf της διπλανης πορτας

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.143
Πόντοι
46.232
Φίλε δεν έχει άδικο..Κ εγώ με το που διάβασα τις κριτικές,θυμήθηκα τις φράσεις που ήταν εντελώς παρόμοιες...
όταν γράφει κάποιος έχει το προσωπικό του στυλ , αρα λογικό είναι να υπάρχουν φράσεις που μοιάζουν , πχ στις κριτικές μου γράφω ....μετά απο λίγο ήρθε το τέλος κλπ...
τι πάει να πεί ότι είναι ίδιο....δεν κατάλαβες όμως εμένα η ένσταση μου είναι ποιος  ο σκοπός του που δεν τον λέει στα ίσια και κάθεται και ασχολείται με μαλακίες.......
και το κάνει θέμα και μάλιστα σε άσχετο θέμα και του το είπα...υπάρχει ειδικό θέμα για κριτικές.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.143
Πόντοι
46.232
Έχεις δει ξεπέτα να μεταμορφώνεται προς το καλύτερο?
αρκετές....θυμάμαι την πρώτη φορά που πήρα την Νικολέτα στο Φ66α σε σχέση με τις επόμενες ήταν η μέρα με την νύχτα....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.143
Πόντοι
46.232
καλά ρε φίλε μας δουλεύεις.................όλο οι ίδιες είναι , μόλις τις τελευταίες 10 μέρες έχουν εμφανιστεί 2-3 καινούργιες.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom