Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 127 άτομα (7 μέλη και 120 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλό το σβήσιμο, αλλά τα link σχετικά με τα κονδυλώματα καλό θα ήταν να παραμείνει, μπας και ξεστραβωθεί κανείς.

Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει αντίστοιχο νήμα, αλλά καλό  είναι με κάθε ευκαιρία να το υπενθυμίζουμε, μιας και εκεί έξω υπάρχει άγνοια.

Αυτά

Ε ενταξει οποιος εχει αγνοια προβλημα του επειδη μπορει να μαθει απο χιλια δυο. Εδω ειναι θρεντ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Αν βεβαια καποιος δει κατι σε μια κοπελα, οκ ας το γραψει στην ενημερωση η κριτικη πχ. Αλλα οχι να γινεται ολοκληρη κουβεντα λες και ειναι καμια ιατρικη επιθεωρηση εδω. Δοξα το θεο υπαρχουν ενα σωρο σαιτ ,οποιος θελει ας παει να μαθει.
Ημαρτον εχει καταντησει υποχονδριασμος πια, νομιζει κανεις οτι αν κατεβιει φυλης η μεταξουργειο θα πεθανει.

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
283
Πόντοι
5.102
καλησπερα και συγνωμη που επεμβαινω παροτι δεν ειμαι φαν των ενημερωσεων...
γτ να διαγραφουν οι πληροφοριες για καποια(ισως) παθηση μιας κοπελας?αυτο δεν υφισταται σαν ενημερωση,σαν προστασια?

ας γραφεται εδω μερα κι ο καθενας εχει αποψη να κρινει αν πρεπει να ξαναπαει η οχι με τη συγκεκριμενη...προσωπικα ισως μου εσωσε την υγεια μου το παιδι που το ανεφερε...τι πιο σημαντικο απο αυτο?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καλησπερα και συγνωμη που επεμβαινω παροτι δεν ειμαι φαν των ενημερωσεων...
γτ να διαγραφουν οι πληροφοριες για καποια(ισως) παθηση μιας κοπελας?αυτο δεν υφισταται σαν ενημερωση,σαν προστασια?

ας γραφεται εδω μερα κι ο καθενας εχει αποψη να κρινει αν πρεπει να ξαναπαει η οχι με τη συγκεκριμενη...προσωπικα ισως μου εσωσε την υγεια μου το παιδι που το ανεφερε...τι πιο σημαντικο απο αυτο?

EIΠΑΜΕ! ΔΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ! Αυτο υπαρχει και κατα καποιο τροπο ειναι στα πλαισια της ενημερωσης. Απο κει και περα οχι να γινεται συζητηση και κατεβατα επι κατεβατων για το τι ειναι αν ειναι πως ειναι κλπ κλπ.
Μονο η ειδηση τι υποπτευθηκε ο συναγωνιστης και απο κει και περα ο καθενας κρινει μονος του η το συζητα οποιος θελει στο αντιστοιχο νημα. Απλα πραγματα

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σύντομο πέρασμα στην Φυλής στην πρωινή βάρδια.2 καταθέσεις η μία σε στανταράκι και η άλλη σε μία φόλα που δεν είχα ξαναπάρει.Έχουμε και λέμε:
Στο Διδύμου 16 ήταν η Σόνια η οποία εμφανίστηκε με ύφος ντίβας στο σαλόνι και δεν μπήκε ούτε ένα απο τα πέντε άτομα που ήταν μέσα.Κατ΄ εμέ είναι αρκετά αλαζονική,φαντασμένη και ψεύτικη η συγκεκριμένη.Στο Διδύμου 18 υπόγειο η Σύλβια η Βουλγάρα.Στο Διδύμου 20 η Βαλέρια η Νάρκισσος αρχοντομίλφ.
Στο Διδύμου 8 ισόγειο ήταν η Καρίνα.Στο Διδύμου 7 αριστερό ήταν η Νατάσα,με ξανθά μαλλιά πιασμένα,ζουμερή με αρμονικά κατανεμημένα κιλά.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι αλλά δεν είπε τίποτα για κώλο αυτή την φορά.Στο δεξιό η Λώρη που δουλεύει και σαν Καμέλια στα Φυλής 40 και 66Δ τα απογεύματα.Λεπτούλα με μαύρα μαλλάκια τα οποία τα έχει κάνει σπαστά,λευκή,άβυζη,και για τα δικά μου γούστα νοστιμούλα.Αυτή την φορά δεν μπήκα στο στανταράκι μου γιατί λόγω των στενών κρεββατιών είχα τραυματιστεί στον μηρό μου.Μόλις έχει αρχίσει η επούλωση ευτυχώς.Αναρωτιέμαι πως γαμάνε όλοι έκει μέσα στα ημιμονά (δεν είναι ούτε μονά) κρεββατάκια που έχουν βάλει. Αίσχος! Ας το προσέξουν λίγο αυτό με τα κρεββάτια.
Στο Φυλής 40 ήταν καινούρια κοπέλα η Χριστίνα λεπτή,κοντή,λευκή,με μικρά βυζάκια και μαύρα φλατ μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Η κοπέλα αυτή έχει περάσει και απο το Φυλής 69 όροφος.Ξεκίνησε κατά το καλοκαιράκι και όταν την είχα πρωτοδει φορούσε και σιδεράκια.Δηλώνει Βουλγάρα και μέσα είναι χάλια μαύρα! Περισσότερα στην κριτική που θα ανεβάσω.
Τα Φυλής 66Δ,59,61 κλειστά.Στο Φώκαιας 19 ήταν η Μαρίνα η Πολωνέζα η γνωστή που δούλευε παλιότερα στάνταρ σε αυτόν τον οίκο.Συνεχίζει και έχει αρκετά μακριά μαλλιά περίπου ως τον κώλο, δεν μου φάνηκε να είναι τόσο μαυρισμένη όπως άλλες φορές που έκανε σολάριουμ και παρατήρησα οτι έχει προσθέσει κάποια κιλάκια που ομολογώ πως δεν την κολακεύουν καθόλου.Παλιότερα που ήταν αδύνατη ήταν πιο καλή.Δεν την έχω πάρει ποτέ μου γιατί είναι αρκετά διεκπαιρεωτική και ψυχρή επαγγελματίας. Τα ελληνικά της είναι σε πολύ καλό βαθμό και μιας και δεν την έχω πάρει ποτέ μου δεν μπορώ να υποθέσω με σιγουριά αλλά το όλο της στυλ μου βγάζει κάτι πολύ μεσογειακό.Θα μπορούσε να είναι και Ελληνίδα που το παίζει Πολωνέζα.Φυσιογνωμικά πάντως ξενοφέρνει.
Το Φυλής 65 όροφος κλειστό.Το Φυλής 84 ισόγειο είχε την Τζούλια απο το Διδύμου 18 υπόγειο παλιότερα με τα piercing. Ανακοινώθηκε μόνο κώλος.Το Φυλής 86 όροφος είχε μεγαλοκοπέλα ζουμερή με αρμονικά κατανεμημένα κιλάκια,με καστανά μαλλιά πιασμένα μικρή αλογοουρά. Ανακοινώθηκε τελειωτικό χωρίς να διευκρινήσει η τσατσά τι εννοούσε.Υποθέτω οτι εννοούσε μάλλον να τελειώσεις στο σώμα της.Κατά τα άλλα δευτεροκλασσάτη μην πώ και τριτοκλασσάτη η γκόμενα.Πρέπει να έχει παίξει μπάλα η συγκεκριμένη πάντως και στο Μεταξουργείο γιατί μου ήταν γνωστή η φυσιογνωμία της.
Στο Φυλής 69 όροφος η Τατίανα (Λούβα) με φουλ πρόγραμμα.Κατάθεση χωρίς δεύτερη σκέψη. Σίγουρα το εικοσάρικο που δίνει ο πελάτης με αυτή την κοπέλα δεν πάει χαμένο.Την έχω πλέον στα στανταράκια μου.
Στο Καλύμνου 48 όροφος ήταν η Αλίσα και δεν είναι άλλη απο την γνωστή Μαρίνα την γκέισα.Επανήλθε πάλι πίσω απο το Μεγ Αλεξάνδρου 28.Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα με προκαταρκτικά και λίγο μασαζ στα είκοσι ευρώ.
Αυτά τα λίγα.Καλό Σαββατοκύριακο!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Nα συμπληρώσω οτι στο Φυλής 66Α δούλευε κοπέλα καινούρια νοστιμούλα,λεπτή,λευκή,με μαύρα μαλλιά φλατ μέχρι τους ώμους και τατού πίσω στη σπονδυλική στήλη.Απλό πρόγραμμα.Στο σαλονάρισμα της ήταν όμως αρκετά ψυχρή και αγέλαστη,Να υποθέσω οτι ήταν η Βιολέτα;

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Σύντομο πέρασμα στην Φυλής στην πρωινή βάρδια.2 καταθέσεις η μία σε στανταράκι και η άλλη σε μία φόλα που δεν είχα ξαναπάρει.Έχουμε και λέμε:
Στο Διδύμου 16 ήταν η Σόνια η οποία εμφανίστηκε με ύφος ντίβας στο σαλόνι και δεν μπήκε ούτε ένα απο τα πέντε άτομα που ήταν μέσα.Κατ΄ εμέ είναι αρκετά αλαζονική,φαντασμένη και ψεύτικη η συγκεκριμένη.Στο Διδύμου 18 υπόγειο η Σύλβια η Βουλγάρα.Στο Διδύμου 20 η Βαλέρια η Νάρκισσος αρχοντομίλφ.
Στο Διδύμου 8 ισόγειο ήταν η Καρίνα.Στο Διδύμου 7 αριστερό ήταν η Νατάσα,με ξανθά μαλλιά πιασμένα,ζουμερή με αρμονικά κατανεμημένα κιλά.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι αλλά δεν είπε τίποτα για κώλο αυτή την φορά.Στο δεξιό η Λώρη που δουλεύει και σαν Καμέλια στα Φυλής 40 και 66Δ τα απογεύματα.Λεπτούλα με μαύρα μαλλάκια τα οποία τα έχει κάνει σπαστά,λευκή,άβυζη,και για τα δικά μου γούστα νοστιμούλα.Αυτή την φορά δεν μπήκα στο στανταράκι μου γιατί λόγω των στενών κρεββατιών είχα τραυματιστεί στον μηρό μου.Μόλις έχει αρχίσει η επούλωση ευτυχώς.Αναρωτιέμαι πως γαμάνε όλοι έκει μέσα στα ημιμονά (δεν είναι ούτε μονά) κρεββατάκια που έχουν βάλει. Αίσχος! Ας το προσέξουν λίγο αυτό με τα κρεββάτια.
Στο Φυλής 40 ήταν καινούρια κοπέλα η Χριστίνα λεπτή,κοντή,λευκή,με μικρά βυζάκια και μαύρα φλατ μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Η κοπέλα αυτή έχει περάσει και απο το Φυλής 69 όροφος.Ξεκίνησε κατά το καλοκαιράκι και όταν την είχα πρωτοδει φορούσε και σιδεράκια.Δηλώνει Βουλγάρα και μέσα είναι χάλια μαύρα! Περισσότερα στην κριτική που θα ανεβάσω.
Τα Φυλής 66Δ,59,61 κλειστά.Στο Φώκαιας 19 ήταν η Μαρίνα η Πολωνέζα η γνωστή που δούλευε παλιότερα στάνταρ σε αυτόν τον οίκο.Συνεχίζει και έχει αρκετά μακριά μαλλιά περίπου ως τον κώλο, δεν μου φάνηκε να είναι τόσο μαυρισμένη όπως άλλες φορές που έκανε σολάριουμ και παρατήρησα οτι έχει προσθέσει κάποια κιλάκια που ομολογώ πως δεν την κολακεύουν καθόλου.Παλιότερα που ήταν αδύνατη ήταν πιο καλή.Δεν την έχω πάρει ποτέ μου γιατί είναι αρκετά διεκπαιρεωτική και ψυχρή επαγγελματίας. Τα ελληνικά της είναι σε πολύ καλό βαθμό και μιας και δεν την έχω πάρει ποτέ μου δεν μπορώ να υποθέσω με σιγουριά αλλά το όλο της στυλ μου βγάζει κάτι πολύ μεσογειακό.Θα μπορούσε να είναι και Ελληνίδα που το παίζει Πολωνέζα.Φυσιογνωμικά πάντως ξενοφέρνει.
Το Φυλής 65 όροφος κλειστό.Το Φυλής 84 ισόγειο είχε την Τζούλια απο το Διδύμου 18 υπόγειο παλιότερα με τα piercing. Ανακοινώθηκε μόνο κώλος.Το Φυλής 86 όροφος είχε μεγαλοκοπέλα ζουμερή με αρμονικά κατανεμημένα κιλάκια,με καστανά μαλλιά πιασμένα μικρή αλογοουρά. Ανακοινώθηκε τελειωτικό χωρίς να διευκρινήσει η τσατσά τι εννοούσε.Υποθέτω οτι εννοούσε μάλλον να τελειώσεις στο σώμα της.Κατά τα άλλα δευτεροκλασσάτη μην πώ και τριτοκλασσάτη η γκόμενα.Πρέπει να έχει παίξει μπάλα η συγκεκριμένη πάντως και στο Μεταξουργείο γιατί μου ήταν γνωστή η φυσιογνωμία της.
Στο Φυλής 69 όροφος η Τατίανα (Λούβα) με φουλ πρόγραμμα.Κατάθεση χωρίς δεύτερη σκέψη. Σίγουρα το εικοσάρικο που δίνει ο πελάτης με αυτή την κοπέλα δεν πάει χαμένο.Την έχω πλέον στα στανταράκια μου.
Στο Καλύμνου 48 όροφος ήταν η Αλίσα και δεν είναι άλλη απο την γνωστή Μαρίνα την γκέισα.Επανήλθε πάλι πίσω απο το Μεγ Αλεξάνδρου 28.Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα με προκαταρκτικά και λίγο μασαζ στα είκοσι ευρώ.
Αυτά τα λίγα.Καλό Σαββατοκύριακο!
γραφε πιο ανοικτα  μας βγηκανε τα ματια

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Aπογευματινη μινι ενημερωση
Αλκαμενους
113 νικολ,ξανθια mlf με λευκες καλτσες ως το γονατο,νομιζα οτι ηταν τσολιας,μετρια εμφανιση
117 βιολετα η θεσαλονικια,μελαγχροινη mlf με αφρατο κωλο και αρκετα σεξι παρουσιαστικο
Διδυμου
20 νικα και παλι,καστανοξανθη mlf που με μια πιο προσεκτικη ματια μου φανηκε β διαλογης τελικα.Και μ αυτο εννοω το κιτς στυλ και οχι το αρχοντικο που τοσο ευστοχα περιγραφει ο zero για καποιες mlf ανατολικης προελευσης
8β βιολετα,μιλαμε ουσιαστικα για μια διαδοχο της χριστινας απο φυλης 69 οροφο οσον αφορα την εμφανιση,αν και καλυτερη η πρωτη σαν κορμι.Καταθεση με απογοητευτικα αποτελεσματα,θα γραφτει κριτικη με πολλες προσωπικες ιδιαιτεροτητες

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.695
Πόντοι
42.697
Διδυμου
20 νικα και παλι,καστανοξανθη mlf που με μια πιο προσεκτικη ματια μου φανηκε β διαλογης τελικα.Και μ αυτο εννοω το κιτς στυλ και οχι το αρχοντικο που τοσο ευστοχα περιγραφει ο zero για καποιες mlf ανατολικης προελευσης

έτσι καζανόβα μου..δεν έχει αρχοντιά και φινέτσα επάνω της
μιαζει β διαλογης και επειδή την δοκίμασα κιολας είναι φολα και στο δωμάτιο
ψοφια.
Οφείλω να πω παντως οτι ειναι ευγενική τουλάχιστον

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
EIΠΑΜΕ! ΔΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!
Σωστός!
Ο Amadeous μπορεί να έχει γράψει λίγες φορές στο θρεντ (παρότι είναι παλιό μέλος) αλλά γράφει χρήσιμες πληροφορίες.

Σύντομο πέρασμα στην Φυλής στην πρωινή βάρδια.
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που κάθισαν να γράψουν ενημερώσεις Σαββατιάτικα !

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Nα συμπληρώσω οτι στο Φυλής 66Α δούλευε κοπέλα καινούρια νοστιμούλα,λεπτή,λευκή,με μαύρα μαλλιά φλατ μέχρι τους ώμους και τατού πίσω στη σπονδυλική στήλη.Απλό πρόγραμμα.Στο σαλονάρισμα της ήταν όμως αρκετά ψυχρή και αγέλαστη,Να υποθέσω οτι ήταν η Βιολέτα;
αυτη ηταν

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
8β βιολετα,μιλαμε ουσιαστικα για μια διαδοχο της χριστινας απο φυλης 69 οροφο οσον αφορα την εμφανιση,αν και καλυτερη η πρωτη σαν κορμι.Καταθεση με απογοητευτικα αποτελεσματα,θα γραφτει κριτικη με πολλες προσωπικες ιδιαιτεροτητες
Ρε,τι πάθατε όλοι από εχθές? Φάγατε όλοι ξεπέτα να πούμε............όσο έμπειρος να είναι κάποιος τρώει φόλα!!! Πρέπει να μάθουν μερικές γίδες ότι τα 20€,δεν τα έχουμε για πέταμα............. Το έχω ξαναπεί.....θα πέσει τρελή πείνα το 2013,κυρίες μου....και οι Πυρφόροι δεν θα φτάνουν για να βγάζετε τα έξοδα σας...... :badair: :crazy: :knuppel: :police:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.146
Πόντοι
9.575

Διδυμου

Εντάξει, δεν την λές και ξεπέτα.
Ένα πανέμορφο κομοδινάκι όμως  ? ? ?

Τις Ιερόδουλες τις σέβομαι και τις τιμώ. Όμως ένα μαθηματάκι του στυλ:  επιστροφή χρημάτων είναι ένα καλό μάθημα , όταν έχουμε αντικειμενικά δίκιο.
Γιατί όπως και να το κάνουμε, τέλειο σεξ δεν μπορούμε να πετύχουμε ούτε με την κοπέλα μας.
Και φυσικά, η ιερόδουλη δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις/απαιτήσεις κάθε πελάτη.
Και το επάγγελμα αυτό είναι δύσκολο/απαιτητικό και δεν διδάσκετε πουθενά.

Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν τσατσάδες και ιερόδουλες να μας περνάνε και για μ......ες ! ! !

Υ.Γ.: Αυτή η προ-μιλφ Μόνικα που παίζει τα πρωινά στο Διδ 8α 1ος, τι λέει ? ?  ?

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Αλκαμενους
113 νικολ,ξανθια mlf με λευκες καλτσες ως το γονατο,νομιζα οτι ηταν τσολιας,μετρια εμφανιση
117 βιολετα η θεσαλονικια,μελαγχροινη mlf με αφρατο κωλο και αρκετα σεξι παρουσιαστικο
Διδυμου
κατεθεσα κι εγω σημερα στη βιολετα για τριτη φορα αλλα σημερα δεν περασα πολυ καλα.. μου ειπε απ την αρχη οτι ηθελε αργα στο γαμησι σημερα γτ καποιος την ειχε γαμησει πολυ δυνατα την προηγουμενη και πονουσε η κατι τετοιο και επισης ειχε κρυωσει και δεν ηταν πολυ καλα.. ξεκινησε με πιο καλα προκαταρκτικα απ τις αλλες φορες με γλυψιματα στα αυτια και τριψιμο του σωματος της στον πουτσο μου κ στην ευρυτερη περιοχη κατι που με εκανε τουρμπο.. στη συνεχεια πιπα μια χαρα και εδω αρχιζει να χαλαει το πραμα.. ανεβηκε απο πανω αλλα δεν κουνιοταν οπως επρεπε, μετα ιεραποστολικο οπου με ρωτησε αν τελειωνω και μετα στα 4 οπου με ξαναρωτησε.. φαινοταν δηλαδη στο σεξ οτι ηταν αντε να τελειωνουμε.. πιστευω οτι οντως ειχε θεμα γτ τις αλλες 2 φορες δεν ηταν καθολου ετσι.. σημειωτεον οτι στις  στασεις που ειχα τον ελεγχο πηγαινα σχετικα αργα κ προσεκτικα και δεν τον εβαζα ολο μεσα.. αν το ηξερα θα της ελεγα να μ κανει μονο πιπα για να μην  ξενερωσω τουλαχιστον..  μετα απο μερικες μερες θα ξαναδοκιμασω γτ εχω την εντυπωση οτι την πετυχα σε πολυ κακη μερα .. παντως σημερα μαγκες μην μπειτε, το πιο πιθανο ειναι να μην περασετε καλα οπως εγω και ο χιλνικ..
υγ1 στο 69 ισογειο πρεπει να μπηκε η λαουρα, ωραια με τη φορμα της- επισης ειδα τη μπαρμπαρα απο 71 ισ με τα ρουχα
υγ2 στο 66α ηταν η βιολετα το πρωι και στις 5 εκλεισε κ μεχρι 5.30 δεν ειχε ανοιξει.. μηπως επεσε συρμα για τη νικολετα και τα κονδυλωματα?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
υγ2 στο 66α ηταν η βιολετα το πρωι και στις 5 εκλεισε κ μεχρι 5.30 δεν ειχε ανοιξει.. μηπως επεσε συρμα για τη νικολετα και τα κονδυλωματα?
Έτσι γίνεται με το 66,αργεί μερικές φορές...............

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.146
Πόντοι
9.575

Μπα . .  ... .

Απλά, έτσι όπως βάφονται/ντύνονται/σημαιοστολίζονται Ντενίσα/Νικόλετα ,   θέλει ώρα . . . . . . . .
Πάντως χτές, ήταν και οι δύο για τρελά κόλπα. . . . . .

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σωστός!
Ο Amadeous μπορεί να έχει γράψει λίγες φορές στο θρεντ (παρότι είναι παλιό μέλος) αλλά γράφει χρήσιμες πληροφορίες.

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που κάθισαν να γράψουν ενημερώσεις Σαββατιάτικα !
Ευχαριστώ! :)

Thanks!Πάντως έδειχνε απο το σαλόνι οτι αν πέρναγες μέσα δεν θα περνούσες καλά.
Μάλλον την κουράσανε στις διπλοβάρδιες την κοπέλα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.234
Πόντοι
46.232
βόλτα πρίν απο λίγο μαζί με συναγωνηστή απο νησί ,ενημέρωση μόνο απο όσα μπήκαμε...

ΦΩΚΑΙΑΣ

27β πάνω Ελένα μελαχρινή κοντή γεματούλα με τεράστια σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
27β κάτω Ειρήνη καστανή κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα.
27α Σάρα ξανθιά λεπτή άβυζι ,απλό πρόγραμμα ,πέρασε ο φίλος μου και ήταν φόλα
25β Ιωάννα(απο Φ84α)ξανθοκάστανη παχουλή με 3άρια βυζία , με κώλο.
27α Αντριάννα(παλία δούλευε στα Φ84-86)καστανή κοντή γεματούλα με πεταχτώ κώλο , με κώλο.
19 Εμμυ(από Φ80)ξανθοκάστανη παχουλή πια(έχει παχύνει)με μικρό βυζί , με κώλο

ΦΥΛΗΣ

66α Ντενίσα η ξανθιά ψιλόλιγνη Ρουμάνα , ωραίο κορμί μικρό στήθος ,απλό προγραμμα.
66δ Λώρη μελαχρινή λεπτή με μικρό στήθος , ακα και κώλο.
59 κάτω Ρωξάνα η ξανθιά νταρντάνα με τον ωραίο κώλο καιτο μεσαίο στητό βυζί , απλό πρόγραμμα.
74 αριστερά Στέλλα η αλήθορη...μελαχρινή καρέ κοντη μικρό βυζί , με κώλο
80 Κατρίν ψηλή νταρντάνα με σκούρα πολύ καστανα μαλλία μακριά , με 3άρια βυζία ,απλό πρόγραμα.
84α Σόνια μελαχρινή λεπτή μικρό στήθος ωραίο κώλό ,απλό πρόγραμμα.
84β Τζούλια καστανή πια κοντή με ωραίκώλο 2.5 βυζια πιρσινγκ κ τατου , με κώλο.
86α Μαργαρίτα μεάχρινή λέπτή ωραίο κορμί και ωραίο κώλο , μικρό στήθος , με κώλό.
86β Ελενη/Σοφιά/Ρομπερτα καστανη λεπτή με 1.5 βυζί , απλό πρόγραμμα(τιμηθηκε μετά απο καιρό , θα ακολουθήσει κριτική και φώτος στον ρομαντισμό)
65α Εμμανουέλα μελαχρινη λεπτή με ωραίο κώλο άβυζιμε μεγάλες ρόγες , με ακα.
65β Αλεηάνδρα κοντή ξανθιά λεπτή άβυζί  και Τζούλια μελαχρινή ψηλη μικρό στήθος κοιλίτσα και οι δυο απλό πρόγραμμα και κάνουν και παρτούζα.
67 Τζούλι(α) ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο , με κώλο.
69α Μάγια κοντή μελαχρινή κανονικό γυμνασμένο κορμί , ωραία μπούτια και κώλο 2άρια βυζία ,απλό πρόγραμμα.
69β Λάουρα μελαχρινή κανονικό σώμα με 2.5 βυζιά ,με ακα.
71α Ελενα ξανθιά με κοντό μαλλί πια κανονικό σώμα πολύ ωραίο ωραίο κώλο μεσαίο στητό βυζί , με ακα.
71β Μπάρμπαρα μελαχρινή κοντή με πεταχτώ κωλαράκι και λόρδοση στη μέση 2άρια στητα βυζία , απλό πρόγραμμα. Η Ευα είπε σε συναγωνηστή(κρατάμε και πισινή)ότι την Τρίτη πάεινα παραλάβει απο το αεροδρόμιο την Τζούλια/Αννα/Τζουλιάνα
αυτά τώρα live απο την πιάτσα περισσότερα μάλλόν πάλι το βράδυ....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
71β Μπάρμπαρα μελαχρινή κοντή με πεταχτώ κωλαράκι και λόρδοση στη μέση 2άρια στητα βυζία , απλό πρόγραμμα. Η Ευα είπε σε συναγωνηστή(κρατάμε και πισινή)ότι την Τρίτη πάεινα παραλάβει απο το αεροδρόμιο την Τζούλια/Αννα/Τζουλιάνα
Έπρεπε να ρώταγες την κ.Εύα.....και για την Μπάρμπαρα,αν θα πάει Ντουμπάι......... :2funny:

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
βόλτα πρίν απο λίγο μαζί με συναγωνηστή απο νησί ,ενημέρωση μόνο απο όσα μπήκαμε...

ΦΩΚΑΙΑΣ

27β πάνω Ελένα μελαχρινή κοντή γεματούλα με τεράστια σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
27β κάτω Ειρήνη καστανή κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα.
27α Σάρα ξανθιά λεπτή άβυζι ,απλό πρόγραμμα ,πέρασε ο φίλος μου και ήταν φόλα
25β Ιωάννα(απο Φ84α)ξανθοκάστανη παχουλή με 3άρια βυζία , με κώλο.
27α Αντριάννα(παλία δούλευε στα Φ84-86)καστανή κοντή γεματούλα με πεταχτώ κώλο , με κώλο.
19 Εμμυ(από Φ80)ξανθοκάστανη παχουλή πια(έχει παχύνει)με μικρό βυζί , με κώλο

ΦΥΛΗΣ

66α Ντενίσα η ξανθιά ψιλόλιγνη Ρουμάνα , ωραίο κορμί μικρό στήθος ,απλό προγραμμα.
66δ Λώρη μελαχρινή λεπτή με μικρό στήθος , ακα και κώλο.
59 κάτω Ρωξάνα η ξανθιά νταρντάνα με τον ωραίο κώλο καιτο μεσαίο στητό βυζί , απλό πρόγραμμα.
74 αριστερά Στέλλα η αλήθορη...μελαχρινή καρέ κοντη μικρό βυζί , με κώλο
80 Κατρίν ψηλή νταρντάνα με σκούρα πολύ καστανα μαλλία μακριά , με 3άρια βυζία ,απλό πρόγραμα.
84α Σόνια μελαχρινή λεπτή μικρό στήθος ωραίο κώλό ,απλό πρόγραμμα.
84β Τζούλια καστανή πια κοντή με ωραίκώλο 2.5 βυζια πιρσινγκ κ τατου , με κώλο.
86α Μαργαρίτα μεάχρινή λέπτή ωραίο κορμί και ωραίο κώλο , μικρό στήθος , με κώλό.
86β Ελενη/Σοφιά/Ρομπερτα καστανη λεπτή με 1.5 βυζί , απλό πρόγραμμα(τιμηθηκε μετά απο καιρό , θα ακολουθήσει κριτική και φώτος στον ρομαντισμό)
65α Εμμανουέλα μελαχρινη λεπτή με ωραίο κώλο άβυζιμε μεγάλες ρόγες , με ακα.
65β Αλεηάνδρα κοντή ξανθιά λεπτή άβυζί  και Τζούλια μελαχρινή ψηλη μικρό στήθος κοιλίτσα και οι δυο απλό πρόγραμμα και κάνουν και παρτούζα.
67 Τζούλι(α) ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο , με κώλο.
69α Μάγια κοντή μελαχρινή κανονικό γυμνασμένο κορμί , ωραία μπούτια και κώλο 2άρια βυζία ,απλό πρόγραμμα.
69β Λάουρα μελαχρινή κανονικό σώμα με 2.5 βυζιά ,με ακα.
71α Ελενα ξανθιά με κοντό μαλλί πια κανονικό σώμα πολύ ωραίο ωραίο κώλο μεσαίο στητό βυζί , με ακα.
χωρις παρεξηγηση...εχεις ενα θεματακι με τα νουμερα στα στηθη... :grin:
οχι και 2,5αρια η λαουρα...3,5αρια ναι...
κι η κατριν οχι μονο 3αρι.3,5αρια σιγουρα, μην σου πω και 4αρι.
φιλικα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom