Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 293 άτομα (23 μέλη και 270 επισκέπτες)

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Ωραιο σημερα κατα τις 23.00 σκηνικο με την ΔΙ.ΑΣ να μπαινει σε οικους στο μεταξι ψαχνοντας καποιο ατομο..Εμπαινε ο αλλος με το κρανος στο κεφαλι μας κοιτουσε καλα καλα γυρνουσε να φυγει λεγοντας οτι δεν ειναι εδω  :rolleyes: Αυτο πρεπει να εγινε τουλαχιστον 3-4 φορες οταν ημουν και εγω μεσα σε σημειο που ελεγα οτι θα μου πει τιποτα :sunglasses: 3-4 σπιτακια εκλεισαν κιολας για κανα 10-20λεπτο μεχρι να φυγουν αλλα χωρις νοημα αφου δεν ηταν εκει για να τα κλεισουν  :rolleyes:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μπααα δεν την εχω δει καθολου...
και μια που βρηκα σουπερ για το ειδος μου  :lheel: πηγε και την εκανε  :tickedoff:

και με την τζωρτζιαννα γινεται αυτο αλλα δεν ξερω γιατι παντα οποτε μπαινω εγω η τσατσα χτυπαει πορτες...

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
και μια που βρηκα σουπερ για το ειδος μου  :lheel: πηγε και την εκανε  :tickedoff:

και με την τζωρτζιαννα γινεται αυτο αλλα δεν ξερω γιατι παντα οποτε μπαινω εγω η τσατσα χτυπαει πορτες...

Να μπαινεις στα δωματια που ειναι στο σαλονι γιατι στα αλλα που δεν φαινονται χτυπαει ακομα πιο γρηγορα...οχι οτι και σε εκεινα δεν χτυπαει αλλα αμα εχει κοσμο καμια φορα δισταζει  :rolleyes:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Να συμπληρωσω επισεις στην 2η βαρδεια Φυλης...
54 Γιαννα με το ωραιo στητο στηθος και σωμα.
40 Τατιανα-Λουβα η ψηλολιγνη ρωσιδα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Φυλής γύρω στις 02.00.......................

Φυλής 74 αριστερά μια πολύ χοντρή με κυτταρίτιδα και μεσαία βυζιά , ακα και κώλο.
Φυλής 80 Εμμι ξανθοκάστανη παχουλή μεσαίο στήθος , με κώλο και Μαρία μελαχρινή κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα και κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 84α συνέχιζε απο το απόγευμα η Σόνια , μελαχρινή λεπτή ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Αλιόνα το ξανθό μίλφ κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά , ακα τελειωτικό.
Φυλής 86α Μαργαρίτα συνέχιζε από το απόγευμα , μελαχρινή λεπτή άβυζι ωραίο κώλο , με κώλο.
Φυλής 86β ξανθό μίλφ(δεν θυμάμαι τώρα το όνομα κόλλησα) που δούλευε Διδύμου 18β στην άδεια της Αντριάννας και μετά Αλκιβιάδου 16α , κανονικό σώμα 2αράκια βυζία κοιλίτσα , απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Φυλής 65α συνέχιζε απο το απόγευμα η Εμμανουέλα μελαχρινή λεπτή άβυζι με ρόγα πιρόγα και ωραίο κώλο.
Φυλής 65β Τζούλια συνέχιζε απο το απόγευμα μόνη της χωρίς την Αλεξάνδρα μελαχρινή ψηλη κανονικό σώμα μικρό στήθος κοιλίτσα ,απλό πρόγραμμα , στις 03.00 έκλεισε ο οίκος.
Φυλής 67 Αλεξία η ξανθιά νταρντάνα (απο Φ59 και πιο παλιά απο Φ66δ)κωλάρα και 2.5αρια βυζιά , ακα και κώλο
Φυλής 69β συνέχιζε απο  το δίπλα το 69α απο το απόγευμα η Μάγια  μελαχρινή κοντή κανονικό γυμνασμένο σώμα 2άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71β Μπάρμπαρα το μελαχρινό κοντό λεπτό πιπίνι με την λόρδωση και τα 2άρια στητά βυζία ,απλό πρόγραμμα και αυτός  οίκος έκλεισε στις 03.00.
Φυλής 109α Κάτια(από Λιοσίων 91) καστανό κοντό λεπτό ζυμαράκι με 2άρια φυσικά στητά βυζία ,απλό πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική και φωτος στον ρομαντισμό)
Φυλής 109β Ευα καστανή με μαλλιά μέχρι τους ώμους  κοντή λεπτή άβυζι αρκετά αμήχανη στο σαλονάρισμα , με κώλο.
Φυλής 134β Βιολέτα(την ξέσκισαν την κοπέλα 3η σερί βάρδια)μελαχρινή λεπτή με 2άρια βυζία ,απλό πρόγραμμα , την περίμενα 20 λεπτά να βγεί από το δωμάτιο  και η τσα τσα 2 φόρες την ρώτησε αν είναι καλά γιατί έβυχε συνέχεια.

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Ρε φίλε,την Δευτέρα που την πήρα....ήταν σκέτη τσόντα στο δωμάτιο........... Από τα πιο σκληρά πισωκολλητά,που έχω ρίξει EVER.............. :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Δυστυχώς φαίνεται για άλλη μια φορά το πρόβλημα με τις ενημερώσεις. Πχ ο nsmirni έγραψε ότι η Σάρα(Φωκ27) είναι φόλα. Εγώ την έχω πάρει 2 φορές και πέρασα αρκετά καλά. Συμμετείχε, χαμογελούσε και το μόνο μείον ήταν τα σύντομα προκαταρκτικά.

Αυτά γίνονται είτε γιατί οι κοπέλες δεν έχουν σταθερή απόδοση είτε γιατί δεν έχουμε όλοι τα ίδια κριτήρια. Ας προσπαθήσουμε να μην έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από ιερόδουλες του 20ρικου. Ακόμα και αν το 20ρικο σήμερα έχει αξία.

Τώρα θέλω να πω για την Νατάσα του Διδ7 αριστερά. Ήταν από τις χειρότερες εμπειρίες στην πορνοκαριέρα μου.Όχι μόνο υστερεί εμφανισιακά αλλά και στο δωμάτιο. Συνήθως οι κοπέλες που δεν είναι ωραίες είναι πιο θερμές. Αυτή μου έκανε μασάζ με τα ακροδάκτυλά της για προκαταρκτικά. Πίπα με δόντι και παρά την παρατήρησή μου  συνέχισε με δόντι. Το μουνί της ανοικτό (ή με πολύ κρέμα) και δεν καταλάβαινα τίποτα. Ενώ στο πρωκτικό διαμαρτύρονταν. Τελικά με τελείωσε με άγαρμπη μαλακία. 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δυστυχώς φαίνεται για άλλη μια φορά το πρόβλημα με τις ενημερώσεις. Πχ ο nsmirni έγραψε ότι η Σάρα(Φωκ27) είναι φόλα.
Δεν είναι πρόβλημα.... Απλά είναι τι ώρα θα πας.....αν είναι κουρασμένη η κοπέλα/σερί βάρδιες....κτλ! Πάντα θα γίνονται αυτά,μπορεί απλά να μην σε γουστάρει κάποια... Όσο για το 20€,θα μάθουν να το σέβονται....αλλιώς θα έχουν πρόβλημα.....δεν είμαστε "πλούσιοι"....πλέον! :thumbsup:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Φυλής γύρω στις 02.00.......................

Φυλής 134β Βιολέτα(την ξέσκισαν την κοπέλα 3η σερί βάρδια)μελαχρινή λεπτή με 2άρια βυζία ,απλό πρόγραμμα , την περίμενα 20 λεπτά να βγεί από το δωμάτιο  και η τσα τσα 2 φόρες την ρώτησε αν είναι καλά γιατί έβυχε συνέχεια.

Σμυρνη καλημερα,δεν ξερω μονο σε ποια βιολετα αναφερεσαι,και αυτο γιατι ειναι αλλη η κοπελα που εχω δει να δουλευει στο 134 ως διδυμο μαζι με την τζεσικα,και αλλη η κοπελα που δουλευει στο 66α το πρωι και διδυμου 8β το απογευμα
Και οι δυο ειναι αρκετα μικρες σε ηλικια,και μοιαζουν εμφανισιακα,λεπτες,με σαφεστερα σεξι κορμι αυτο της βιολετας απο το 66δ

έτσι καζανόβα μου..δεν έχει αρχοντιά και φινέτσα επάνω της
μιαζει β διαλογης και επειδή την δοκίμασα κιολας είναι φολα και στο δωμάτιο
ψοφια.
Οφείλω να πω παντως οτι ειναι ευγενική τουλάχιστον
To προβλημα με τις β διαλογης zero (επειδη μ εχει απασχολησει πολυ),ειναι οτι πρεπει να το εχουν απο τη φυση τους για να ειναι καλες στο κρεβατι.Το εξυπνο μυαλο συνηθως δεν παιζει,γιατι αν επαιζε,δεν θα ειχαν αυτο το κιτς στυλ,μ αποτελεσμα να μη διορθωνουν ουτε και τα λαθη που μπορουν να κανουν στο κρεβατι.Συνηθως νομιζουν οτι μια κοντη φουστα,η' το στηθος φατσα καρτα να προβαλει σε κοινη θεα ειναι ικανα για τα παντα..
Ομως για να μη κανουμε τους εξυπνους,και εμεις πρεπει να βαλουμε το κεφαλι μας να δουλεψει,γιατι γινομαστε ακομα πιο κουτοι απο αυτες,η' αυτες τελικα πιο εξυπνες απο εμας,πατωντας τη ξανα και ξανα,βλεποντας μπουτια και κωλους ακαλυπτους σε κοινη θεα
Εκει πρεπει το ματι να ειναι συγκεντρωμενο στο προσωπο,στο τροπο που εκφραζεται,αλλα και στις κινησεις του κορμιου τους,που συνηθως ειναι
ατσουμπαλες..

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Σμυρνη καλημερα,δεν ξερω μονο σε ποια βιολετα αναφερεσαι,και αυτο γιατι ειναι αλλη η κοπελα που εχω δει να δουλευει στο 134 ως διδυμο μαζι με την τζεσικα,και αλλη η κοπελα που δουλευει στο 66α το πρωι και διδυμου 8β το απογευμα
Και οι δυο ειναι αρκετα μικρες σε ηλικια,και μοιαζουν εμφανισιακα,λεπτες,με σαφεστερα σεξι κορμι αυτο της βιολετας απο το 66δ
οντως στο 134 δουλευει και μια αλλη βιολετα με επισης ωραιο σωμα που νομιζω εχει ενα μεγαλο τατουαζ στο αριστερο μερος της μεσης-πλευρων-οπως την κοιτας απο πισω, μηπως ηταν αυτη? βεβαια και η βιολετα της διδυμου ηταν χτες αρρωστη κ εβηχε κ φταρνιζοταν οποτε δεν ξερω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Δυστυχώς φαίνεται για άλλη μια φορά το πρόβλημα με τις ενημερώσεις. Πχ ο nsmirni έγραψε ότι η Σάρα(Φωκ27) είναι φόλα. Εγώ την έχω πάρει 2 φορές και πέρασα αρκετά καλά. Συμμετείχε, χαμογελούσε και το μόνο μείον ήταν τα σύντομα προκαταρκτικά.
να προσέχουμε λίγο τι γράφουμε....δεν είπα ότι είναι φόλα....έγραψα ότι την πήρε συναγωνιστής και αποδείχτηκε ότι είναι φόλα......

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
ναι το ξέρω.....αυτή που είδα εγώ χθες είναι αυτή που δουλεύει Φυλής 66α και Διδύμου 8
μπορεί να  μοιάζουν σωματικά αλλά η μιά είναι καστανή και η άλλη μελαχρινή  ;) ;) ;) 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Φυλής 109α Κάτια(από Λιοσίων 91) καστανό κοντό λεπτό ζυμαράκι με 2άρια φυσικά στητά βυζία ,απλό πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική και φωτος στον ρομαντισμό)=======Otan les zymaraki ti eneoeis;; :think:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φυλής 109α Κάτια(από Λιοσίων 91) καστανό κοντό λεπτό ζυμαράκι με 2άρια φυσικά στητά βυζία ,απλό πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική και φωτος στον ρομαντισμό)=======Otan les zymaraki ti eneoeis;; :think:
Φίλε,πάλι GREEKLISH???

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
ζυμαράκια λέω τις κοντές μικροσκοπικές κοπελούδες......

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
ναι το ξέρω.....αυτή που είδα εγώ χθες είναι αυτή που δουλεύει Φυλής 66α και Διδύμου 8
μπορεί να  μοιάζουν σωματικά αλλά η μιά είναι καστανή και η άλλη μελαχρινή  ;) ;) ;) 
τι ζωα ρε πουστη μ!!! μα 3 βαρδιες συνεχομενα? κ αναρωτιομαστε γτ δεν ειναι καλη μετα..

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αποσπασματικές πληροφορίες 14/10/2012 στις 11.30’ για διάφορες πορνο-περιοχές

Ο ήλιος έλαμπε μεσούρανα και οι μανάδες της (λαθρο)μετανάστευσης είχαν βγάλει τα μικρά τους για να πάρουν αέρα.

Ένας βλαχαδερός πούστης με πελαγίσια ματιά περπατούσε με αόριστη ψυχολογία και όπως φαίνονταν υπολόγιζε στον καρπογεννή πούτσο μου για να ξοφλήσει παλιά του γραμμάτια.

Εγώ αμέριμνος κρατώντας αναγκαία και επαρκή απόσταση από αυτόν και από δυο κοπρόσκυλα που τον ακολουθούσαν έμπαινα στα καταστήματα για να διαλέξω κάποια πορνο-δέσποινα σε ολιγόλεπτη σχέση.

Από Μεταξουργείο

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10162.jpg

Ιάσωνος 1 ισόγειο δεξιά όπως χαζεύουμε τις μπουρδελόπορτες
Άννα με μελαχρινά μαλλιά και Ρουμανο-τσιγγάνικα χαρακτηριστικά προσώπου (παρουσιάστηκε από τον μυταρά τσάτσο ως Ισπανέζα), μέτρια προς ψηλή με κανονικό μασίφ σώμα, αποδεκτά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

Ιάσωνος 1 όροφος δεξιά ανεβαίνοντας την αντικατοπτριστική σκάλα
Καστανή Ρωσίδα (κατά δήλωση του πονηρού τσάτσου), αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου σαν νοικοκυρά, μάλλον μέτρια προς κοντή, λίγο γεματούλα με χορταστικά βυζιά τοποθετημένα σε σχεδόν τετράγωνο σώμα και φουσκωτό κώ(ο)λο.

Ιάσωνος 1 ισόγειο αριστερά όπως χαζεύουμε τις μπουρδελόπορτες
Δυο κοπέλες για σενάριο χοντρού-λιγνού
Χοντρή με μελαχρινά μαλλιά έως τους ώμους μαζεμένα ψηλά, συμπεριφορά επαρχιακού μο(υ)νόδρομου, μάλλον ψηλή, τετράγωνο σχεδόν σώμα και φουσκωτό κώ(ο)λο
Λεπτή και ψηλή με καστανο-κόκκινα μαλλιά μαζεμένα σε κότσο, ύφος με χαμόγελο αλλά και με κούραση, μικρά βυζιά (αν θυμάμαι καλά) και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο.

Κολωνού 48
Μαγδαλένα μελαχρινή πορνο-δέσποινα με μαλλιά μέχρι τους ώμους, στιβαρά χαρακτηριστικά προσώπου, κάπως ψηλή με χορταστικό σώμα και υπεροπτικά κω(ο)λομάγουλα σε χαμηλή θέση ως προς το κέντρο βάρους.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος
Μαρίνα μελαχρινό κοντοπούτανο με χαμογελαστή έκφραση και συμπαθητικά χαρακτηριστικά, μάλλον αδύνατη με μικρά βυζιά (αν θυμάμαι καλά) και τσαχπίνικο πεταχτό κώ(ο)λο

Από Λιοσίων

Βέργας 2
Καστανή μεγαλοκοπέλα πολλών χιλιομέτρων και αρκετών κιλών με άτακτη σκέψη και άναρχα παχάκια. Μέτρια στο ύψος με τετράγωνο σώμα και παραφουσκωμένο κώ(ο)λο.

Λιοσίων 76 εξωτερικό ισόγειο
Μαρία από Κολωνού 27 ισόγειο και Ιάσωνος 30 ισόγειο με ξανοιγμένα μαλλιά (παλαιότερα μελαχρινά), κάπως ώριμη και κάπως ήμερη με έκφραση καθημερινή εργαζομένης, μάλλον μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα αυστηρά όσο χρειάζεται με χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

Αυτά τα λίγα προς το παρόν

Αν θυμηθώ πρόσθετες πληροφορίες (ή κάνω και βραδινή βόλτα), θα σας ενοχλήσω εκ νέου.

Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Κυριακάτικη (πορνο)βόλτα στην Ιάσονος
[/size]

11:22-12:40

Ιάσονος 43: Η Χριστίνα. Χαμηλού αναστήματος μελαχρινή κοπέλα, με μαύρο μεζ μαλλί έως τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μικρό στήθος, λεπτή, ωραίο κωλαράκι. ΚΩΛΟΣ στα 10 ευρώ.
Ιάσονος 46Α: Η Ρουμάνα Αλίνα. Μέτριου ύψους κοπέλα, με μαύρο ίσιο μαλλί έως τους ώμους, μέτριο αλλά χαμογελαστό πρόσωπο με μαγουλάκια και προγουλάκι, μεγάλο στήθος, βαρύ κορμί με χοντρά μπούτια. Φορούσε μαύρο μεσοφόρι, με μία ροζ φάσα μπροστά. Απλό (συμπεριλαμβάνονταν 69, ισπανική, φιλάκια από και προς την κοπέλα) στα 10.
Ιάσονος 46Β: Η Ντιάνα. Μέτριου ύψους κοπέλα, με καστανό σπαστό μαλλί έως τους ώμους, χαμογελαστό ενδιαφέρον πρόσωπο, μεσαίο στήθος, λεπτό κορμί. Απλό στα 10.
Ιάσονος 46: Η Αλεξάνδρα από την Αλβανία. Την είχα συνατήσει και στο Ιάσονος 36. Χαμογελαστή μελαχρινή κοπέλα με μακρύ μαύρο μαλλί κάτω από τους ώμους, όμορφο πρόσωπο με αμυγδαλωτά σκούρα μάτια, ίσια μύτη, ανάγλυφα χείλη. Μέτριου ύψους, μεσαίο στήθος, με ευμεγέθεις θηλές και περιθηλαία άλω, καλό κωλαράκι. Απλό (με 69 και αμφοτερόπλευρα φιλάκια στο σώμα και στο λαιμό) στα 10. Τιμήθηκε...

dsc02951i.jpg

dsc02962t.jpg

dsc02958ah.jpg

dsc02950h.jpg

dsc02960j.jpg

Βουλωμένος ο νιπτήρας...

dsc02948h.jpg

dsc02959m.jpg

Ιάσονος 44 δεξιά (με τα σκαλάκια): Η Αλεξάνδρα. Ξανθιά κοπέλα με μακρύ ίσιο μαλλί κάτω από τους ώμους, γλυκό πρόσωπο με ωραίο στόμα, αλλά και προγούλι. Βαρύ κορμί, με χοντρά μπούτια. Βυζι μάλλον μεσαίο, δεν είδα καλά, φορούσε ένα μεσοφόρι που έκρυβε το μπούστο. ΚΩΛΟΣ στα 15, απλό στα 10.
Ιάσονος 37Β: Η ευγενική Σοφία από τη Βραζιλία. Κοντούλα, λευκή milf, με μαύρο σγουρό μακρύ μαλλί κάτω από τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, λεπτό σώμα, μεσαίο στήθος. Απλό στα 10.
Ιάσονος 37Α: Η Λαρίσα. Η οποία συνηθίζει να λέει " Σε είδα και λαχτάρισα." Την είχα συναντήσει και στο Ιάσονος 27Α. Νεαρή με γλυκό προσωπάκι, μαύρο ίσιο μακρύ μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, μικρό στήθος, κοντούλα. Απλό στα 10.
Ιάσονος 36: Η gilf Ερρικα. Ξανθιά, με το μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, μεγάλο στήθος, καλούτσικο κορμί. Απλό στα 10.
Ιάσονος 31: Η μαυρούλα Νάνσυ. Ομορφο πρόσωπο με μεγάλα μάτια και χειλάρες, μικρό στήθος, γεροδεμένο κορμί, κωλάρα και μπουτάρες. Απλό στα 10.
Ιάσονος 30Β: Η Αλεξάνδρα. Κοντούλα με γλυκό προσωπάκι, ίσια μαύρα μαλλιά, αρκετά κάτω από τους ώμους, μεσαίο στητό στήθος, λεπτή, ωραίο κωλαράκι. Απλό (και φιλάκια στα βυζάκια) στα 10.
Ιάσονος 30Α: Η Εντα. Μαύρο ίσιο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, πρόστυχο προσωπάκι, μέτριου ύψους, με μικρό στήθος, λεπτή και βιαστική. Απλό στα 10.
Ιάσονος 27Α: Η 23χρονη Ρουμάνα Ζαλίνα, που την είχα τιμήσει στο ισόγειο της Κολωνού 11Α πριν τρεις ημέρες.
"...ικανοποιητικού αναστήματος, με μαύρο μακρύ μαλλί έως τους ώμους, γλυκό προσωπάκι, όπου δεξιά και αριστερά, από τους λοβούς των αυτιών της...κρεμόντανε δύο μεγάλα ροζ σκουλαρίκια αυτή τη φορά, με μεσαίο στήθος, γεροδεμένο σώμα με κάποια πιασιματάκια, κοιλίτσα και καλό κωλαράκι..."
Τώρα θα δουλεύει μόνο πρωινά στο συγκεκριμένο οίκο.
Ιάσονος 19Α ισόγειο: Η Πατρίτσια. Γύρω στα είκοσι, καστανοκόκκινο μακρύ μαλλί έως κάτω από τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, κοντούλα, καλό καμπυλώδες σώμα, ωραίο ερωτικό κωλαράκι. Απλό (ισπανική και 69) στα 10.
Ιάσονος 19Α όροφος: Η Μόνικα. Ομορφη νεαρή κοπέλα με καστανόξανθο μεζ ίσιο μαλλί σε αλογοουρά, μικρό στήθος, λεπτή, ωραίο κωλαράκι, μέτριου ύψους. Απλο (και 69) στα 10.
Ιάσονος 20Α: Η Λαρίσα με τις δύο δερματοστιξίες. Μία μεγάλη στο δεξιό βουβώνα και η πλέον χαρακτηριστική, με τις δύο πατουσίτσες από ζωάκι λίγο πάνω από το αριστερό στήθος.
Εμφανίστηκε topless. Ομορφο πρόσωπο με λεπτά χαρακτηριστικά, ξανθό ίσιο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, μικρό στήθος, λεπτό κορμί, ωραίο κωλαράκι. Απλό στα 10.
Ιάσονος 1Γ: Η Αννα. Με μαύρο ίσιο μαλλί έως τους ώμους, όμορφο νεανικό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο κορμάκι με καλό κωλαράκι. Απλό (69 και ισπανική) στα 10.
Ιάσονος 1Β: Η Ρωσίδα Νατάσα. Με ίσιο καστανόμαυρο μακρύ μαλλί έως κάτω από τους ώμους, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, μεγάλο στήθος, γεμάτη. Απλό στα 10.
Ιάσονος 1Α: Η milf Σοφία. Γεμάτη με μεγάλο στήθος. Καστανόξανθο ίσιο μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά και η Ειρήνη. Ψηλή και λεπτή κοπέλα με μέτριο πρόσωπο, ίσιο καστανόμαυρο μαλλί έως τους ώμους, μικρό στήθος. Απλό στα 10 και για τις δύο.
Ιάσονος 33: Στο πρώτο πέρασμά μου είχαν κλειδώσει την πόρτα, ενώ από μέσα ακουγόταν η μουσική. Στις 12:35 μ.μ μπόρεσα να δω τη Μαρία. Μία νεαρή κοπέλα με όμορφο πρόσωπο (γατίσια μάτια), ίσιο μαύρο μακρύ μαλλί έως κάτω από τους ώμους, μεσαίο στήθος, μέτριο ύψος, λεπτή, ωραίο κωλαράκι. Απλό (και φιλάκια στα βυζάκια) στα 10.
Ιάσονος 44 αριστερά (ισόγειο): Στο ξεκίνημα της τσάρκας ήταν ακόμα κλειστό. Στις 12:38 μ.μ είχε ανοίξει. Εκεί συνάντησα την Κατερίνα. Μία νεαρή κοπέλα με μέτριο προσωπάκι, καστανό ίσιο μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, μεσαίο κρεμαστό στήθος με ωραίες θηλές, σώμα με πισασίματα. ΚΩΛΟΣ στα 15, απλό στα 10.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom