Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 144 άτομα (9 μέλη και 135 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.234
Πόντοι
46.232
Τις ίδιες έγραψα και εγώ.... Διαφωνώ μόνο για τη Νικολέτα....... :bigdick:
όχι ειδικά η Νικολέτα είναι ο ορισμός της μετάλλαξης....την πήρα τις πρώτες  μέρες  που έπιασε δουλειά και με απογοήτευσε....
μετά απο 2 μήνες την ξαναπήρα γιατί πώς να το κάνουμε μου αρέσει εμφανισιακά και ήταν εντελώς αλλαγμένη....
νε πώ ότι σκέφτομαι να δοκιμάσω ξανά την Ελενα/Σοφία/Ρομπέρτα μετά απο αυτά που ακούω γιατί και αυτή σωματικά μου αρέσει
αλλά την έιχα διαγράψει μέτα τις 3 "ευκαιρίες" που της είχα δώσει όταν δούλευε Φωκαίας 25α και Φ84β πρίν πάει στο Μεταξουργείο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.234
Πόντοι
46.232
Απογευματινη ενημερωση απο φυλης

7α χριστινα,πολύ μετριο γυφτορουμανακι με φουλ προγραμμα
7β λωρη,λεπτη ,σχετικα ψηλη μελαγχροινη κοπελα ,με φουλ προγραμμα νομιζω
8β βιολετα,δευτερη φορα που τη βλεπω,η πρωτη στο 66.Σημερα με κερδισε εμφανισιακα,χαριτωμενο μωρακι στο στυλ της αλεξανδρας απο διδυμου 8α
20 νικα,αρκετα σεξι και καβλερη καστανοξανθη γυναικα, mlf της διπλανης πορτας
ωραίος για άλλη μια φορά , καθώς διάβαζα τις κοπέλες που είδες συνειδητοποίησα ότι τις παραπάνω δεν της έχω πάρει......
αλλά η Χριστίνα και η Λώρη δεν μου αρέσουν καθόλου εμφανισιακά , η Νίκα έφτασα κοντά στο να την τεστάρω αλλά πήγα για άλλα και την Βιολέτα όταν την είδα στο 66α μου την έσπασε
η τσα τσα και έφυγα αλλά έχει λοκαριστεί ως στόχος. 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
όχι ειδικά η Νικολέτα είναι ο ορισμός της μετάλλαξης....την πήρα τις πρώτες  μέρες  που έπιασε δουλειά και με απογοήτευσε....
μετά απο 2 μήνες την ξαναπήρα γιατί πώς να το κάνουμε μου αρέσει εμφανισιακά και ήταν εντελώς αλλαγμένη....
νε πώ ότι σκέφτομαι να δοκιμάσω ξανά την Ελενα/Σοφία/Ρομπέρτα μετά απο αυτά που ακούω γιατί και αυτή σωματικά μου αρέσει
αλλά την έιχα διαγράψει μέτα τις 3 "ευκαιρίες" που της είχα δώσει όταν δούλευε Φωκαίας 25α και Φ84β πρίν πάει στο Μεταξουργείο.
Τι να πω......"το Νικολέτα",όλες τις φορές έχει τιμήσει το 20€...... Για Ρομπέρτα/Έλενα-κουβέρτα,λέω να τολμήσεις...αλλά παίξε λίγο πριν περάσεις μαζί της! Όχι υπερβολικά όμως,ξέρεις......

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
59 ρωξανη
67 αλεξια απο το 66δ,ψηλη,ξανθια πια, με πολλα πιασιματακια και φουλ προγραμμα
69α μαγια,μελαγχροινο κοντοπουτανο
69β λαουρα,ωραιες βυζαρες που πολυ θα ηθελα να δοκιμασω,αλλα το τιμημα μπορει να ηταν πολυ υψηλο,μιας που την εχω παρει μια φορα
80 κατριν,σημερα ηταν πανεμορφη και το σετ εσωρουχων που φορουσε εντυπωσιακο
84β σιμελα,επισης σε καλη κατασταση σημερα
86α μαργαριτα με φουλ προγραμμα
86β μονικα,η ψηλη ξανθια απο τον οροφο
134 οροφος,αννα η βουλγαρα και παλι ,οπως το πρωι
134α τζεσικα,ισχυει το ιδιο,μαζι με τη βιολετα,μια λεπτη καστανη κοπελιτσα
134β μονικα μαλλον,μελαγχροινη σχετικα ψηλη,πολυ μετρια, και κυριως με πολυ πλαδαρο σωμα
136 αντελα νομιζω,κατσαρομαλλικο  πληθωρικο κοντοπουτανο μ εντυπωσιακο στηθος
Αγκυρας
12α ελενα,αρχοντικο mlf
12β αλεξανδρα,ξανθο κοντοπουτανο mlf, πολύ θηλυκο και ελκυστικο πλασμα
Διδυμου
7α χριστινα,πολύ μετριο γυφτορουμανακι με φουλ προγραμμα
7β λωρη,λεπτη ,σχετικα ψηλη μελαγχροινη κοπελα ,με φουλ προγραμμα νομιζω
8α γιασμιν,από το 8β
8β βιολετα,δευτερη φορα που τη βλεπω,η πρωτη στο 66.Σημερα με κερδισε εμφανισιακα,χαριτωμενο μωρακι στο στυλ της αλεξανδρας απο διδυμου 8α
20 νικα,αρκετα σεξι και καβλερη καστανοξανθη γυναικα, mlf της διπλανης πορτας
Ωραίος............. :thumbsup:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.234
Πόντοι
46.232
Τι να πω......"το Νικολέτα",όλες τις φορές έχει τιμήσει το 20€...... Για Ρομπέρτα/Έλενα-κουβέρτα,λέω να τολμήσεις...αλλά παίξε λίγο πριν περάσεις μαζί της! Όχι υπερβολικά όμως,ξέρεις......
δεν χρειάζεται να την πάιξω...με "παίζει" αυτή κάθε φορά που με βλέπει  :grin:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.776
Πόντοι
5.827
καλά ρε φίλε μας δουλεύεις.................όλο οι ίδιες είναι , μόλις τις τελευταίες 10 μέρες έχουν εμφανιστεί 2-3 καινούργιες.....
Εννοώ ότι δε μένουν σταθερά σε κανένα σπίτι. Άλλο αν μεταφέρονται από το ένα σπιτάκι στο άλλο, οπότε συνολικά είναι οι ίδιες. Και την προηγούμενη βδομάδα και την προ-προηγούμενη υπήρχαν αρκετές ανακατατάξεις από εκεί που πέρασα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.234
Πόντοι
46.232
Εννοώ ότι δε μένουν σταθερά σε κανένα σπίτι. Άλλο αν μεταφέρονται από το ένα σπιτάκι στο άλλο, οπότε συνολικά είναι οι ίδιες. Και την προηγούμενη βδομάδα και την προ-προηγούμενη υπήρχαν αρκετές ανακατατάξεις από εκεί που πέρασα.
τώρα το έθεσες σωστά..............

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.776
Πόντοι
5.827
τώρα το έθεσες σωστά..............
Ξέρεις αν αυτή που ρωτάω είναι η Κλαούντια που κάνει και τη βραδινή βάρδια στο ίδιο μέρος; Με τόσες συνωνυμίες δεν μπορείς να βγάλεις άκρη που χάνεται και παίρνει μετάθεση η καθεμιά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.234
Πόντοι
46.232
φυσικά και ξέρω.......

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
ακουσα οτι 8:30 θα περασει η χρυση αυγη απο  φυλης το νου σας

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.234
Πόντοι
46.232
ε και.................οι τσάμπα μάγκες που την πέφτουν 15 σε 1 αλλοδαπό τι θα κάνουν?
ή θα την πέσουν στις αλλοδαπές εργαζόμενες....
καλό θα είναι να μην αναφέρεστε για αυτούς στο συγκεκριμένο θέμα...έχουν δικό τους θέμα

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
ε και.................οι τσάμπα μάγκες που την πέφτουν 15 σε 1 αλλοδαπό τι θα κάνουν?
ή θα την πέσουν στις αλλοδαπές εργαζόμενες....
καλό θα είναι να μην αναφέρεστε για αυτούς στο συγκεκριμένο θέμα...έχουν δικό τους θέμα
οκ. ;)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.146
Πόντοι
9.575
Αγαπητοί Συναγωνιστές,

Σήμερα γύρισα από τον στίβο της πληρωμένης απόλαυσης πληγωμένος, απογοητευμένος, αηδιασμένος.
Θα σας περιγράψω τις 2 "αποτυχημένες" συνερεύσεις μου και όποιος θέλει τα πιστεύει και πράττει κατά το δοκούν.
Πάντως εγώ, σας προειδοποίησα.

Με τις καύλες μου να έχουν χτυπήσει κόφτη, σε συνέχεια από χτές, είπα να συνεχίσω τον κατάλογο των κοριτσιών που ήθελα να συνευρεθώ.
Βρέθηκα πολύ νωρίς. Κατά τις 17:45. Η Άννα η μιλφάρα ρέπιαζε σήμερα.

Ψάχνω για την Μπάρμπορα/Λάουρα από Φ.71 ΙΣ. Ήταν η Εύα με την Μαρία την ειρωνική χαμηλοκόλα που παίζει συνήθως Φ.80 & 67.
Μιας και το Φ. 71 1ος ήταν κλειστό (προς στιγμήν), αποφάσισα να πάω για Σάρα στο Φ.27. Στο δρόμο βλέπω το Φ.19 ανοιχτό, οπότε είπα να δοκιμάσω. Τελικά ήταν όντως εκεί το Λαουράκι. Έρχεται στο σαλόνι, κάνει την περιστροφή της, μου σκάει φιλάκι αέρος , μου κλείνει το μάτι.
Εδώ είμαστε. Μπαίνουμε.

Έρχεται και το μωρό μετά από λίγο. Πλησιάζει το κρεβάτι και βγάζει μετα δυσκολίας το στριγκάκι πάνω από τις ζέμπρα-μπότες που φτάνουν λίγο πάνω από το γόνατο. Με ζουζούνικο ύφος με ρωτάει που είμαι. Δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει την ερώτηση και ρίχνει 2 υπέροχα χασμουρητά. Την ρωτάω αν τώρα ξύπνησε και μήπως είναι καλύτερα να πηγαίνω. Μου λέει και καλά τώρα, έεε όχι πριν μια ώρα & ξαπλώνει πάνω μου. Καλά της λέω ξάπλωσε και θα σε ξυπνήσω εγώ με το καλό. Που να ήξερα. Ξαπλώνει μπρούμυτα και για πρώτη φορά στην ιστορία της κλείνει τα μάτια. Συνήθως κοιτιέται συνέχεια στον καθρέπτη. Αρχίζω τα χαδάκια/φυλάκια στην πλάτη της και το απίθανο κολαράκι της και εκείνη ακίνητη. Φαντάστηκα ότι της άρεσε και καθόταν έτσι σαν γατούλα. Έλα όμως που όταν πήγα να την γυρίσω ανάσκελα μου λεει ότι με αυτά που της κάνω θα κοιμηθεί! Μάλον εννοούσε ότι κοιμήθηκε ήδη. Συνέχισα την δουλεία μου ανάσκελα, ώσπου με παρότρυνε για σεξ. Μπαίνω αργά μέσα της, αλά έβλεπα ότι της λείπει η σπιρτάδα που είχε τις άλλες φορές. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου μου προτείνει να έρθει αυτή από πάνω. Λές λέω μέσα μου να είναι η αγαπημένη της στάση που μου έκρυβε τόσο καιρό & βγάλει από μέσα της τον τίγρη ? ? ? Αμ δεν ! ! Μετά από 2-3 παλινδρομήσεις ξαπλώνει πάνω μου & σταματά κάθε δραστηριότητα. Εγώ, μην θέλοντας να  δεχτώ την φόλα που έφαγα, της χάιδευα την πλάτη και περίμενα να δω τι σκοπεύει να κάνει. Αφού πέρναγαν τα λεπτά , ο τσάτσος έδωσε το σύνθημα και εκείνη ήταν κούτσουρο πάνω μου, αποφάσισα να της τα πω χύμα και να της ρίξω άκυρο.
- Είναι η 2η συνεχόμενη φορά που με απογοητεύεις της λέω.
- Συγνώμη αλλά βαρέθηκα μου λέει.
- Ευχαριστώ για το κοπλιμέντο.
- Εδώ έχει πολύ ησυχία, δεν έχει πελατεία όπως στο Φ.71.
- Και εγώ τι σου φταίω?
- Ήσουν ο 1ος πελάτης.
- Και αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να τελειώσω? Τσάμπα πέρασα?
- Δεν είμαι καλά. Εδώ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κοιμάσαι.
- Εεε, τότε ας μου το έλεγες από το σαλόνι να έρθω άλλη φορά. Δεν πλήρωσα τσάμπα.
- Μην φοβάσαι για το εικοσάρικο (με ύφος).
- Για όλα φοβάμαι.  Λυπάμαι αλλά αυτή ήταν η τελευταία φορά. Αντίο

Καθώς ντυνόμουν , μου φέρνει και ο τσάτσος τα ρέστα από 50-ρικο.
Βγαίνω έξω και πάω να φύγω με τα μούτρα κάτω. Αλλά, λέω: κάτσε ρε φίλε , με το δικό μου 20-ρικο γιατί να παίξει η μικρή?
Οπότε γυρίζω πίσω και κάθομαι στον καναπέ. Έρχεται και άλλος κόσμος στο μαγαζί. Βγαίνει η κοπελιά στο σαλόνι και τσούπ μπαίνει στο άλλο δωμάτιο. Με βλέπει ο τσάτσος που ξαναγύρισα και στρογγυλοκάθισα και με ρωτάει τι θέλω. Λέω η Λάουρα κάτι μου οφείλει. Σαν τι, μου αποκρίνεται. Επιστροφή ποσού, του κάνω. Μα καλά, τι κάνατε τόση ώρα μέσα, μου κάνει. Κοιμόταν ! του απαντάω και άμα θές την περιμένουμε και την ρωτάμε. Τσαντισμένος μου επέστρεψε το 20-ρικο και έφυγα κύριος.
Δύο λόγια για την κυρία: την ξέρω από τότε που πρωτο-εμφανίστηκε στην Φυλής. Μάλιστα τότε δεν είχε στήθος και δούλευε στο Φ. 65 1ος. Μετά μετακόμισε σε Φ.92, Φ.19, Φ.71. Την έχω πάρει καμιά 10-ρια φορές. Δεν είναι πολλές, αλλά με ξέρει. Θα μπορούσε , λοιπόν, να με γλιτώσει από αυτή την ταλαιπωρία & να μην εκμεταλλευτεί την ευγένειά μου.

Φεύγοντας λοιπόν από το Φ.19 δεν είχα όρεξη για Σάρες- Μάρες- κουκουνάρες. Ούτε να δω καμιά αποκρουστική φάτσα του αγενή Αλβάνο-τσάτσου.
Ήθελα ένα γλυκό σιγουράκι. Πάω λοιπόν στην Νικολέτα του Φ.66α.

Η κοπελιά είναι όντως μες στην γλύκα. Δεν βιάζεται στο δωμάτιο και το δείχνει από την στιγμή που μπαίνει στο δωμάτιο.
Όμως, παιδιά [glow=red,2,300]ΠΡΟΣΟΧΗ:[/glow] [glow=red,2,300]έχει κονδυλώματα.[/glow] Είχε και παλιότερα (όπως λένε άλλοι συναγωνιστές) , αλλά έχει ακόμα. Και το βασικότερο ? ? ?
Το ξέρει και η ίδια. Μάλιστα μου είπε ότι είχε και η Ντενίσα.
Το μόνο που (κάνει πως δεν ?) δεν ξέρει είναι πόσο σοβαρό και επικίνδυνο είναι.
Το διαπίστωσα στο 69 που κάναμε. Αφού μετά , όταν εγώ στα γόνατα και εκείνη μπρούμυτα με τσιμπούκωνε, δεν μπορούσα να ερεθιστώ, με ρώτησε τι έχω και τότε της είπα τους προβληματισμούς περί των ευρημάτων στο νινί της. Μου είπε ότι στην Ρουμανία είχε πολλά περισσότερα αλλά τα έβγαλε. Τώρα που έχει μόνο 2-3 δεν την πειράζουν και δεν τα πειράζει (για όποιον θέλει να τα δει είναι στον αριστερό εσωτερικό μηρό, ψηλά κοντά στο νιμού & δεξιά κοντά στην κλειτορίδα μεταξύ έσω και έξω χείλη). Προσπάθησα να της κάνω ολόκληρο μάθημα περί HPV και κονδυλωμάτων, ΣΜΝ, διάδοση αυτών, πιθανότητα στείρωσης ή καρκίνου της τραχήλου, αλλά εκείνη χαμογελούσε και έλεγε : "Στο μουνί μου" !

Λυπάμαι, αλλά αυτά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Και δεν παίζουν. Αν σαν άνθρωπος και γυναίκα ΔΕΝ σε αγγίζουν και δεν ανησυχείς για την υγεία σου, αλλά και σαν επαγγελματίας ΔΕΝ σέβεσαι την υγεία των πελατών σου, τότε ντροπή σου ! ! ! !

Αυτή η άγνοια κινδύνου είναι ασυγχώρητη. Απορώ, πως βγάζει χαρτιά.
Τι σώοι γιατροί κυκλοφορούν εκεί έξω? Γαμώ τον όρκο τους , γαμώ ! ! !

Εγώ ότι ήταν να πω, το είπα. Ότι θέλετε , πιστεύετε.
Εγώ πάντως θέλω και το πάνω και το κάτω κεφάλι μου ήσυχο και υγιές. . . . . . . .  . . .

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.146
Πόντοι
9.575

Αγκυρας

12β αλεξανδρα,ξανθο κοντοπουτανο mlf, πολύ θηλυκο και ελκυστικο πλασμα

Αυτή τι λέει?
Έστρωσε?
Τελευταία άκουσα ότι βιάζεται στο δωμάτιο . . . . . .

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Ρε παιδιά χίλια συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά το site αυτό φτιάχτηκε γιά να ενημερωνόμαστε σχετικά με τα "σπίτια" - τις κοπέλλες που δουλεύουν σε αυτά - την απόδοσή τους καί όχι για αερολογίες για αντεγκλήσεις μεταξύ μας , για παροιμίες , για επίδειξη αγγλομάθειας καί για ρητά της γλώσσας. Αμάν πιά . SERAPIS  ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΦΙΡΗΣ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε παιδιά χίλια συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά το site αυτό φτιάχτηκε γιά να ενημερωνόμαστε σχετικά με τα "σπίτια" - τις κοπέλλες που δουλεύουν σε αυτά - την απόδοσή τους καί όχι για αερολογίες για αντεγκλήσεις μεταξύ μας , για παροιμίες , για επίδειξη αγγλομάθειας καί για ρητά της γλώσσας. Αμάν πιά . SERAPIS  ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΦΙΡΗΣ.

Εχεις δικιο. Και για αυτο τζαμπα γραφαν επειδη θα σβηστουν ΟΛΑ τα ασχετα.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.146
Πόντοι
9.575
Καλό το σβήσιμο, αλλά τα link σχετικά με τα κονδυλώματα καλό θα ήταν να παραμείνει, μπας και ξεστραβωθεί κανείς.

Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει αντίστοιχο νήμα, αλλά καλό  είναι με κάθε ευκαιρία να το υπενθυμίζουμε, μιας και εκεί έξω υπάρχει άγνοια.

Αυτά

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom