Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 168 άτομα (14 μέλη και 154 επισκέπτες)

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
φυσιογνωμιστής είσαι? την επόμενη φορά θα γράψω κάτι σε μιά κόλλα χαρτί για να αναλύσεις πιο εμπεριστατωμένα τον μοναδικό μου χαρακτήρα γιατί έχω πληροφορίες ότι είσαι και γραφολόγος  :grin: :grin: :grin:  

Σιγα μην ειμαι και μεντιουμ,απλα εχει τυχει στις σκατοδουλειες που εχω κανει να εχω να κανω με πολλους ανθρωπους
(οτι χειροτερο),καλυτερα θα ηταν να δουλευα μονος μου σε ενα λιοπυρι και να μαζευα πεπονια! :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.141
Πόντοι
46.232
Σιγα μην ειμαι και μεντιουμ,απλα εχει τυχει στις σκατοδουλειες που εχω κανει να εχω να κανω με πολλους ανθρωπους
(οτι χειροτερο),καλυτερα θα ηταν να δουλευα μονος μου σε ενα λιοπυρι και να μαζευα πεπονια! :grin:
εγώ νόμιζα ότι σου αρέσουν τα άσπορα καρπούζια...........

Επισκέπτης

Για τον τυπο που εγραψε οτι μυρισε ψαριλα ενδειξη οτι η γκομενα εχει HPV

Οχι τυπε οποια εχει HPV εχει 3 βυζια.

Ελεος.... αυτο μονο εχω να πω...

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
εγώ νόμιζα ότι σου αρέσουν τα άσπορα καρπούζια...........

:offtopic:

Ναι,ειναι αληθεια αυτο,μετα το μικρο προβλημα μεθης που επισης ξεπερασα στο τσακ προτιμω τα ασπορα γιατι βαριεμαι να φτυνω.
Ειναι τα λεγομενα Κυππαρισιας,απαντουνται Ιουλιο σαν τοπ ποιοτητα,καμια σχεση με του Αστακου αλλα επισης γλυκα...
Οοσν αφορα τα πεπονια να προτματε τα Θρακιωτικα γιατι ειναι τοπ,απλα να τα σφαζετε οταν η κωλοτρυπιδα τους
(μια χαρακτηριστικη βουλα που εχουν στον πατο τους στρογγυλη)πιεζεται,μονο τοτε ειναι ετοιμα!
Κοντουλες αχλαδακια δεν προλαβα φετος να φαω και περιοριστηκα σε Κρυσταλλια(μαπα). :grin:

Edit:το παραχεσα σημερα με ασχετα,δεν γραφω αλλα,θα τα πουμε μετα,παω να επισπευσω τις υποχρεωσεις μου
για να βρω χρονο,θα ειμαι κατω εις τον μπυθουλα(Μεταξουργειο) λογικα. :2funny:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
καθηγητή με ολο το θάρρος όλες οι κριτικές που εχω τύχη να δω δεν πα ποτέ στο φ27 στο πανω..  :grin: φοβάσαι την τρελή τη μπαρμπαρα; κατά τα αλλα συγχαρητήρια για τις ενημερώσεις.  ;)
Στο Φ27 πάνω πηγαίνω συνήθως στην δεύτερη βάρδια.Στην πρώτη βάρδια όπως πολύ σωστά είπες δεν μπαίνω όταν ξέρω οτι είναι η Μπάρμπορα.Απο που έβγαλες το συμπέρασμα οτι φοβάμαι την Μπάρμπορα; Την Μπάρμπορα της είχα πάρει κάποιες φορές παλιότερα όταν ήταν Φυλής 71 και με θυμάται σαν πελάτη οπότε πάντα μου κάνει παράπονα οτι δεν μπαίνω αν τύχει και με δει.Οπότε θέλω να αποφύγω ακριβώς την συναισθηματική αυτή φόρτιση.

και στα κεντρικά της Φυλής δεν πολύ πάει...........αλλά πάντα πολύτιμες οι  Σαββατιάτικες ενημερώσεις του
Πολύ σωστά! Πάντα αυτά τα μαγαζιά αν και φέρνουν καλές γκόμενες τα έχω συνδέσει με ξεπετάδικα και επιπλάδικα.Στα Φ84&Φ86 σπάνια έχω γαμήσει.Το τελευταίο μου γαμήσι σε αυτά τα σπίτια ήταν όταν δούλευε η Ρουμάνα Ρωξάνα εκεί.

Καλώς όρισες φίλε στην παρέα μας! Ελπίζω να συμβάλλεις και εσύ στις ενημερώσεις και κριτικές και να μας βοηθήσεις και εμάς.
Όσο για τα άλλα που είπες δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μένεις σε πολύ κακό σημείο.Αν μπορείς φύγε απο εκεί γιατί δεν είναι περιοχή για να μείνει κάποιος.Την πολυκατοικία που μένεις αν λές όντως αλήθεια την θυμάμαι και είναι τίγκα στους Πακιστανούς.Πως μπορείς και διαβιώνεις με όλους αυτούς;
Τέλος να ξέρεις οτι ποτέ δεν είναι αργά να αρχήσει κάποιος στον αγοραίο έρωτα.Χαίρομαι πάντως που έστω και στα 24 και μετά απο 6 χρόνια αγαμίας όπως λες κατάλαβες πιο είναι το συμφέρον σου. Πιο πριν ήσουν θύμα της αρρωστημένης κατάστασης στο θέμα των σχέσεων που επικρατεί στην χώρα μας.Αν συνεχίσεις θα διαπιστώσεις οτι το σπορ που διάλεξες εθίζει και θα είναι δύσκολο να το σταματήσεις.Ακόμα και αν κάνεις σχέση η παντρευτείς θα δεις οτι πάντα θα σε τραβάει να δοκιμάσεις και το ξένο μουνί.
Αυτά τα λίγα σαν υποδοχή απο μένα.

Επισκέπτης
Στο Φ27 πάνω πηγαίνω συνήθως στην δεύτερη βάρδια.Στην πρώτη βάρδια όπως πολύ σωστά είπες δεν μπαίνω όταν ξέρω οτι είναι η Μπάρμπορα.Απο που έβγαλες το συμπέρασμα οτι φοβάμαι την Μπάρμπορα; Την Μπάρμπορα της είχα πάρει κάποιες φορές παλιότερα όταν ήταν Φυλής 71 και με θυμάται σαν πελάτη οπότε πάντα μου κάνει παράπονα οτι δεν μπαίνω αν τύχει και με δει.Οπότε θέλω να αποφύγω ακριβώς την συναισθηματική αυτή φόρτιση.
να.
τύπε χιούμορ κάνω επειδή ακριβώς ξέρω πως αντιδρά.αλλα αυτη η  συναισθηματική αυτή φόρτιση ηταν όλα τα λεφτά.  :grin:

fanismetal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται, λεει μια λαικη ρηση!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Σήμερα κατέβηκα για την συνηθισμένη βόλτα που κάνω στα σπιτάκια.Ξεκίνησα απο Φυλής και κατέληξα  στο Μεταξουργείο στην πρώτη βάρδια.
Στο Διδύμου 20 δούλευε η μιλφ Βικτώρια ψηλή,νταρντάνα με κοντά ξανθά μαλλιά.Στο Διδύμου 18 υπόγειο κλασσικά η Σύλβια η Βουλγάρα.Δίπλα στο 16 κλασσικά η Σόνια.
Στο Έλλης 3 δούλευε η Φωτεινή η μιλφ νταρντάνα που δουλεύει απογεύματα συνήθως στο υπόγειο του Διδύμου 18.
Στο Διδύμου 8 ισόγειο ήταν η Γιασμίν.Στον όροφο ήταν η Αλεξάνδρα λεπτή κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά που δούλευε παλιότερα κυρίως στα Φυλής 65.Απέναντι στην καινούρια πολυκατοικία κάτι ετοιμάζουν.Υπάρχει ένα λευκό πρόθεμα με 2 πόρτες με φωτάκια απο έξω.Δεν ξέρω κατά πόσο όμως θα λειτοργήσουν οίκοι ανοχής στην πολυκατοικία.Νομίζω οτι η όλη προσθήκη πρέπει να αποτελεί πολεοδομική παράβαση.
Στο Φυλής 40 υπόγειο καινούρια κοπέλα.Μιλφ Μαριάννα κοντή,λίγα κιλά παραπάνω απο το κανονικό,κοντά καστανά μαλλιά,ανοιχτοί οφθαλμοί.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 66Δ ήταν η Άννα με το καρέ μαλλάκι. Το Φυλής 61 υπόγειο ήταν ανοιχτό αυτή την φορά και είχε την Άννα απο το Φυλής 66Δ,την παλιότερη.Η συγκεκριμένη τώρα εναλλάσεται μεταξύ Φυλής 66Δ,61 και Διδύμου 8 όροφος.Και οι 2 Άννες κάνουν κώλο και γυμνό τσιμπούκι.Στο Φυλής 66Δ λοιπόν η Άννα Β΄ και στο 61 η Άννα Α΄ με βάση την παλαιότητα. Στο Φυλής 69 όροφος ήταν η Άννα η Βουλγάρα η Αρχαία.Πολύ παλιά καραβάνα πλέον απο Φυλής 134 ισόγειο,Φυλής 71 ισόγειο και Φυλής 69 όροφος για πολλά χρόνια μαζί με την Χριστίνα απο Καζακστάν.Στο Φυλής 65 η φόλα Ρωξάνη απο το Φώκαιας 19 και παλιότερα Φώκαιας 17,Φυλής 80,Μεγ Αλεξάνδρου 22 κ.ο.κ.
Στο Φώκαιας 19 ήταν η Άννα κλασσικά που δούλευε πρόσφατα σε ντουέτο με την προηγούμενη φόλα.
Στο Φώκαιας 25 ισόγειο 2 κοπέλες η Άννα η Πολωνέζα (Πόσες Άννες έχουν βγάλει βρε παιδιά,κανένα άλλο όνομα δεν ξέρουν; Μάλλον το κάνουν επίτηδες!)κανονικών κιλών με καρέ ξανθά μαλλιά.Είναι γνωστή απο το Φώκαιας 27 υπόγειο που δούλευε πρόσφατα.Μαζί της η Μαρία (άλλο συχνό όνομα) με μαύρα μαλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών,λευκή με πλαδαρό σώμα και φαρδιά μέση και κώλο.Και οι 2 κοπέλες κάνουν γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο στήθος.Παρτούζα 40 ευρώ.
Στο Φώκαιας 27 υπόγειο 2 κοπέλες η Μαρία η λεπτούλα,κοντούλα με τα κοντά ξανθά μαλλιά απο τα Ρεμούνδου 21 πρόσφατα και η Γαβριέλλα η ψηλή μελαμψή Ρουμάνα με τα μαύρα μακριά μαλλιά και το όμορφο κορμί.Η Μαρία κάνει γυμνό τσιμπούκι η δεύτερη απλό πρόγραμμα.
Στο Αγκύρας 12 αριστερά η Βερόνικα και στο δεξιά η Σοφία.Στο Αλκιβιάδου 16Α η Παλίνα (για την Νταιάνα η υπηρεσία μου είπε μπορεί να έρθει σε 3 εβδομάδες,το οποίο εγώ μετέφρασα οτι μπορεί να μην έρθει τελικά και καθόλου.). Στο Αλκιβιάδου 16Β η μιλφ  Ειρήνα μαζί με την μιλφ Πατρίτσια που δούλευε παλιότερα εκεί.Στο Αλκιβιάδου 16Γ πήγα σε ένα στανταράκι που ξέρω οτι θα περάσω καλά,την Βικτώρια.Η εκτόνωση έγινε απο απόσταση στο στόμα της και στο πρόσωπο.Πολύ καλή η Βικτώρια!

Μιας που κατέβηκα και εγώ στα πέριξ, να αναφέρω τα εξής:

Πρώτα από όλα, η Βικτώρια του Αλκ. 16γ είναι η Ναταλία του Φυλ. 40 εν έτη 2010.
Τότε, δεν ήταν τόσο διαχυτική (το αντίθετο: προσπαθούσε να λουφάρει ακά και πρωκτικό) και είχε σε όλο της το σώμα σπυράκια/κοκκινίλες.
Ποτέ δεν μάθαμε τι είχε ή γιατί "χάθηκε". Τώρα γύρισε ανανεωμένη. Δεν ξέρω αν είναι για καλό . . .  .

Και συνεχίζουμε:
Φυλ. 74: το Μαράκι από το Φωκ. 22 , χωρίς μουστάκι πλέον.
Φυλ. 71 ισ.: το μιλφάκι που έπαιζε παλιότερα στο Φ.54 1ος
Φυλ. 67: Αλισια αγέλαστη
Φυλ. 86 ισ: η κοκκινομάλλα με την κωλάρα με πρωκτικό
Φυλ. 86 1ος: μια άλλη με φουλ, που έπαιζε στα διπλανά (Φ. 84), μαυρομάλλα με πιασήματα, Ρουμανοφατσα.
Φυλ. 109 ισ.: η Άννα
Πιπ. 65: η Εύα, μια καινούργια κοντή, αδύνατη, άβυζη(& καλά Ρωσσίδα), με ξανθά μαλλιά λίγο πιο κάτω από τους ώμους, μυτερή μύτη και αραιά τα μπροστινά, άνω δόντια. Την δοκίμασα. Λίγα ελληνικά, αλλά αρκετά για συνεννόηση, καλή διάθεση, απλό πρόγραμμα με άνεση χρόνου.

Αυτά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.141
Πόντοι
46.232
Οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται, λεει μια λαικη ρηση!
:jerking: :jerking: :jerking:
συνεχίζεις ακάθεκτος....
πριν μιλήσεις θα ήταν καλό να βουτάς την γλώσσα σου στο μυαλό σου.....διάβασε τι έχεις γράψει και αναροτήσου αν ισχύουν αυτά που γράφεις για όλους...........

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.141
Πόντοι
46.232
Πεστα ρε χρυσοστομε lustforlife και κοντευουν να μας τρελλανουν εδω μεσα μερικοι.Μας πυραμυθιαζουν για τις μουναρες που χυνουν μολις τους βλεπουν και δεν λενε τιποτα γαι την πλειοψηφια των πουτανων που ειναι
ξενερωτες ξεπετες που δεν αξιζουν φραγκο,τα λιγουρια τα οποια δεν εχουν γαμησει κανονικη γυναικα ποτε στη ζωη τους!Μα ΟΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ & ΝΤΑΒΑΔΕΣ η ΜΑΛΑΚΕΣ ειναι σ'αυτη την ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΕΛΛΑΔΑ?

:zfuck:
για πες μου αν ισχύουν αυτά που λες και πώς είσαι τόσο σίγουρος?εκτός αν μιλάς εκ πείρας.......... 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.141
Πόντοι
46.232
μπαίνει ο κάθε τυχάρπαστος στην  ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα  και γράφει ότι του κατέβει...........

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φυλής 8/9/2012 μεσημεριάτικα

Χωρίς να το καταλάβω, βρέθηκα τυχαία να περπατώ στη Φυλής αναζητώντας διέξοδο σε ένα αδιέξοδο στο οποίο είχα περιέλθει

:cheesy:

Με απλά λόγια ήθελα να βρω μια πορνο-δέσποινα για να περάσω καλά αγοράζοντας με 20 ευρώ τον χωρο-χρόνο της.

Όμως μην πάει το μυαλό σας στο πολύπτυχο μόρφωμα του μαθηματικού μοντέλου.

Όπου χώρος=πορνο-δωμάτιο και χρόνος=η διάρκεια παραμονής στο πορνο-δωμάτιο.

ΦΥΛΗΣ 134 ΟΡΟΦΟΣ

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10103.jpg

Ναταλύ με καστανά σπαστά μαλλιά μέχρι ψηλά τις πλάτες, ετοιμο-πόλεμο και ετοιμο-πούτανο ύφος, μέτρια προς ψηλή, κανονικό δεμένο σώμα, αποδεκτά βυζιά και αμαρτωλό κώ(ο)λο. Ανακοινώθηκε ακάποτο αλλά δεν θυμάμαι να είπε η τσατσά και για κώ(ο)λο στο 20αρικο. Την κόβω πάντως να μην λέει όχι. 

ΦΥΛΗΣ 134 ΙΣΟΓΕΙΟ
Τζέσικα συμπαθητική κορασίδα, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με μικρά βυζιά και ζημιάρικο κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 134 ΥΠΟΓΕΙΟ
Μελαχρινό κοντο-πούτανο με κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, με αθώο και χαμογελαστό πρόσωπο, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, μάλλον μικρά βυζιά και καλοφτιαγμένο κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 109 ΙΣΟΓΕΙΟ
Άννα λεπτή μελαχρινή με λεπτά και χαμογελαστά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον μέτρια στο ύψος, αρκετά λεπτή και μικροκαμωμένο υπερ-τεντωμένο κώ(ο)λο

ΠΙΠΙΝΟΥ 65

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10104.jpg

Εύα με καστανά σπαστά μαλλιά μέχρι ψηλά τις πλάτες, Ρωσίδα (κατά δήλωση της τσατσάς), χαμογελαστό αλλά και χαζεμένο πρόσωπο, μάλλον της λείπουν ένα-δυο δόντια, κοντή και αρκετά λεπτή με μικρά βυζιά και πεισμωμένο κώ(ο)λο

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 11
Στεφανία από Βενεζουέλα (κατά προφορική δήλωση), με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες σε πλεξούδα, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο. Στα υπόψη

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 1

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10106.jpg

Αλεξάνδρα έμπειρη και ώριμη μεγαλο-κοπέλα, πολύ κοντά μαλλιά και κοντή στο ύψος, χαμογελαστό πρόσωπο, αποδεκτό σώμα με αδιευκρίνιστα χαρακτηριστικά λόγω του ολόσωμου νυχτικού που φόραγε για ευνόητους λόγους.

ΚΑΛΥΜΝΟΥ 48 ΙΣΟΓΕΙΟ

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10108.jpg

Αναστασία κατάξανθη (Ρωσίδα μάλλον), με μπουκλωτά κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικά και προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, χορταστικό σώμα με αποδεκτά βυζιά και καλοδουλεμένο κώ(ο)λο.

Αποφασίζω χωρίς να το σκεφτώ και δίνω το μπλε πορνο-εισητήριο. Περιμένω την Αναστασία και κοιτάζω σαν ηλίθιος το φωτιστικό στο ταβάνι σκεπτόμενος για την μαλακία που έκανα να μπω σε μια ξανθιά και μάλιστα με κοντά μαλλιά. Στο τέλος είχα άλλη άποψη. Θα γραφεί κριτική αργότερα.

ΚΑΛΥΜΝΟΥ 36
Έμπειρη και ώριμη με αρκετά χιλιόμετρα και με καστανά σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες και κουρασμένο κώ(ο)λο.

Περιμένοντας το σαλονάρισμα της κοπέλας, κοίταζα το πορνο-κρέβατο και θυμήθηκα κάποιες παλιές επισκέψεις σε μια μελαχρινή που δούλευε σε αυτό το τσαρδί (βεβαίως με μακριά μαλλιά) ωραίο σώμα και ωραίο πρόσωπο.

Δεν θυμάμαι το όνομα της. Πάνε 12-15 χρόνια από τότε.

Ανάμεσα στα άλλα (τα καλά) θυμήθηκα και ένα αστείο περιστατικό που με έκανε (πάλι) να γελάσω, ξαφνιάζοντας την τσατσά που κάθονταν απέναντι μου.

Δεν είναι τίποτα (της λέω).
Έχω μια πάθηση στο μέσο νεύρο του λαιμού που μου προκαλεί νευρικά γέλια.
Όταν όμως πηδάω, όλα λειτουργούν κανονικά

:cheesy:

Μέχρι την επόμενη ενημέρωση να είστε όλοι καλά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.141
Πόντοι
46.232
Φυλής 8/9/2012 μεσημεριάτικα

Χωρίς να το καταλάβω, βρέθηκα τυχαία να περπατώ στη Φυλής αναζητώντας διέξοδο σε ένα αδιέξοδο στο οποίο είχα περιέλθει

σαν τα περιστέρια δηλαδή που γυρίζουν στην βάση τους.....
ωραίος  :thumbsup:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
..... δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μένεις σε πολύ κακό σημείο.Αν μπορείς φύγε απο εκεί γιατί δεν είναι περιοχή για να μείνει κάποιος.Την πολυκατοικία που μένεις αν λές όντως αλήθεια την θυμάμαι και είναι τίγκα στους Πακιστανούς.Πως μπορείς και διαβιώνεις με όλους αυτούς;

Μήπως είναι ενας απο αυτούς ???

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Κυριε Farkeli στο Καλυμνου 36 πριν 12-15 χρονια δουλευε η Μαρινα..γυμναστρια απο τη Σταυρουπολη της παλαι ποτε ΕΣΣΔ,με Ελληνικες ριζες και φοβερες επιδοσεις σε καθε λογης ακροβατικα κολπα κατα τη διαρκεια της ερωτικης συνευρεσης της με μας..μαλλον για αυτη μιλας..τα σεβη μου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom