Σήμερα κατέβηκα για την συνηθισμένη βόλτα που κάνω στα σπιτάκια.Ξεκίνησα απο Φυλής και κατέληξα στο
Μεταξουργείο στην πρώτη βάρδια.
Στο Διδύμου 20 δούλευε η μιλφ Βικτώρια ψηλή,νταρντάνα με κοντά ξανθά μαλλιά.Στο Διδύμου 18 υπόγειο κλασσικά η Σύλβια η Βουλγάρα.Δίπλα στο 16 κλασσικά η Σόνια.
Στο Έλλης 3 δούλευε η Φωτεινή η μιλφ νταρντάνα που δουλεύει απογεύματα συνήθως στο υπόγειο του Διδύμου 18.
Στο Διδύμου 8 ισόγειο ήταν η Γιασμίν.Στον όροφο ήταν η Αλεξάνδρα λεπτή κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά που δούλευε παλιότερα κυρίως στα Φυλής 65.Απέναντι στην καινούρια πολυκατοικία κάτι ετοιμάζουν.Υπάρχει ένα λευκό πρόθεμα με 2 πόρτες με φωτάκια απο έξω.Δεν ξέρω κατά πόσο όμως θα λειτοργήσουν οίκοι ανοχής στην πολυκατοικία.Νομίζω οτι η όλη προσθήκη πρέπει να αποτελεί πολεοδομική παράβαση.
Στο Φυλής 40 υπόγειο καινούρια κοπέλα.Μιλφ Μαριάννα κοντή,λίγα κιλά παραπάνω απο το κανονικό,κοντά καστανά μαλλιά,ανοιχτοί οφθαλμοί.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.
Στο
Φυλής 66Δ ήταν η Άννα με το καρέ μαλλάκι. Το Φυλής 61 υπόγειο ήταν ανοιχτό αυτή την φορά και είχε την Άννα απο το
Φυλής 66Δ,την παλιότερη.Η συγκεκριμένη τώρα εναλλάσεται μεταξύ
Φυλής 66Δ,61 και Διδύμου 8 όροφος.Και οι 2 Άννες κάνουν κώλο και γυμνό τσιμπούκι.Στο
Φυλής 66Δ λοιπόν η Άννα Β΄ και στο 61 η Άννα Α΄ με βάση την παλαιότητα. Στο Φυλής 69 όροφος ήταν η Άννα η Βουλγάρα η Αρχαία.Πολύ παλιά καραβάνα πλέον απο Φυλής 134 ισόγειο,Φυλής 71 ισόγειο και Φυλής 69 όροφος για πολλά χρόνια μαζί με την Χριστίνα απο Καζακστάν.Στο Φυλής 65 η φόλα Ρωξάνη απο το Φώκαιας 19 και παλιότερα Φώκαιας 17,Φυλής 80,Μεγ Αλεξάνδρου 22 κ.ο.κ.
Στο Φώκαιας 19 ήταν η Άννα κλασσικά που δούλευε πρόσφατα σε ντουέτο με την προηγούμενη φόλα.
Στο Φώκαιας 25 ισόγειο 2 κοπέλες η Άννα η Πολωνέζα (Πόσες Άννες έχουν βγάλει βρε παιδιά,κανένα άλλο όνομα δεν ξέρουν; Μάλλον το κάνουν επίτηδες!)κανονικών κιλών με καρέ ξανθά μαλλιά.Είναι γνωστή απο το Φώκαιας 27 υπόγειο που δούλευε πρόσφατα.Μαζί της η Μαρία (άλλο συχνό όνομα) με μαύρα μαλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών,λευκή με πλαδαρό σώμα και φαρδιά μέση και κώλο.Και οι 2 κοπέλες κάνουν γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο στήθος.Παρτούζα 40 ευρώ.
Στο Φώκαιας 27 υπόγειο 2 κοπέλες η Μαρία η λεπτούλα,κοντούλα με τα κοντά ξανθά μαλλιά απο τα Ρεμούνδου 21 πρόσφατα και η Γαβριέλλα η ψηλή μελαμψή Ρουμάνα με τα μαύρα μακριά μαλλιά και το όμορφο κορμί.Η Μαρία κάνει γυμνό τσιμπούκι η δεύτερη απλό πρόγραμμα.
Στο Αγκύρας 12 αριστερά η Βερόνικα και στο δεξιά η Σοφία.Στο Αλκιβιάδου 16Α η Παλίνα (για την Νταιάνα η υπηρεσία μου είπε μπορεί να έρθει σε 3 εβδομάδες,το οποίο εγώ μετέφρασα οτι μπορεί να μην έρθει τελικά και καθόλου.). Στο Αλκιβιάδου 16Β η μιλφ Ειρήνα μαζί με την μιλφ Πατρίτσια που δούλευε παλιότερα εκεί.Στο Αλκιβιάδου 16Γ πήγα σε ένα στανταράκι που ξέρω οτι θα περάσω καλά,την Βικτώρια.Η εκτόνωση έγινε απο απόσταση στο στόμα της και στο πρόσωπο.Πολύ καλή η Βικτώρια!