Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 232 άτομα (13 μέλη και 219 επισκέπτες)

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.446
Πόντοι
3.091
...

Στο Φυλής 66Δ ήταν η Άννα με το καρέ μαλλάκι. Το Φυλής 61 υπόγειο ήταν ανοιχτό αυτή την φορά και είχε την Άννα απο το Φυλής 66Δ,την παλιότερη.Η συγκεκριμένη τώρα εναλλάσεται μεταξύ Φυλής 66Δ,61 και Διδύμου 8 όροφος.Και οι 2 Άννες κάνουν κώλο και γυμνό τσιμπούκι.Στο Φυλής 66Δ λοιπόν η Άννα Β΄ και στο 61 η Άννα Α΄ με βάση την παλαιότητα.

...

Η Άννα Α΄, η παλαιά, αποκαλείται από τον τσάτσο του 66Δ ως Αννούλα η Ρουμάνα. Η Άννα Β΄, με το καρέ μαλλάκι, αποκαλούμενη Άννα το Αλβανάκι, είναι η νεότερη.

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Καλώς όρισες φίλε στην παρέα μας! Ελπίζω να συμβάλλεις και εσύ στις ενημερώσεις και κριτικές και να μας βοηθήσεις και εμάς.
Όσο για τα άλλα που είπες δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μένεις σε πολύ κακό σημείο.Αν μπορείς φύγε απο εκεί γιατί δεν είναι περιοχή για να μείνει κάποιος.Την πολυκατοικία που μένεις αν λές όντως αλήθεια την θυμάμαι και είναι τίγκα στους Πακιστανούς.Πως μπορείς και διαβιώνεις με όλους αυτούς;
Τέλος να ξέρεις οτι ποτέ δεν είναι αργά να αρχήσει κάποιος στον αγοραίο έρωτα.Χαίρομαι πάντως που έστω και στα 24 και μετά απο 6 χρόνια αγαμίας όπως λες κατάλαβες πιο είναι το συμφέρον σου. Πιο πριν ήσουν θύμα της αρρωστημένης κατάστασης στο θέμα των σχέσεων που επικρατεί στην χώρα μας.Αν συνεχίσεις θα διαπιστώσεις οτι το σπορ που διάλεξες εθίζει και θα είναι δύσκολο να το σταματήσεις.Ακόμα και αν κάνεις σχέση η παντρευτείς θα δεις οτι πάντα θα σε τραβάει να δοκιμάσεις και το ξένο μουνί.
Αυτά τα λίγα σαν υποδοχή απο μένα.

Σωστοτατος ο Προφεσσορ  :rockon: Αυτο το αθλημα ειναι το ελκυστικοτερο ολων δεν συγκρινεται με τιποτα.  :knockinb: Γαματε γιατι χανομαστε,γαματε για να περνατε καλα και μην κλαιτε την μοιρα σας για καμια καριολα.Και αν ποτε παντρευτουμε εεε τοτε ειναι που θα εχουμε πολυ χρονο για να εξασκησουμε το χομπυ μας.Αλλωστε ως γνωστον οι παντρεμενοι εχουν ψυχη  :rockon:

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Κυριε Farkeli στο Καλυμνου 36 πριν 12-15 χρονια δουλευε η Μαρινα..γυμναστρια απο τη Σταυρουπολη της παλαι ποτε ΕΣΣΔ,με Ελληνικες ριζες και φοβερες επιδοσεις σε καθε λογης ακροβατικα κολπα κατα τη διαρκεια της ερωτικης συνευρεσης της με μας..μαλλον για αυτη μιλας..τα σεβη μου.

Τι μας θύμισες φίλε τώρα... Τι ακροβατικά έκανε αυτή η γυναίκα... Χάθηκε για ένα διάστημα, και επανεμφανίστηκε στο Φυλής 109 το πάνω, ως ιδιοκτήτρια νομίζω και εκδιδόμενη παράλληλα, αλλά για πολύ λίγο διάστημα... Το μόνο μείον της ήταν πως ήταν άβυζη...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 11
Στεφανία από Βενεζουέλα (κατά προφορική δήλωση), με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες σε πλεξούδα, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο. Στα υπόψη

δεν θα την πρότεινα. Την είχα πάρει σε στούντιο Κων/ος 132 πρίν ενάμισι χρόνο και ήταν πεταμένα λεφτά. Μέτριο σέξ και καμία συνεννόηση λόγω της έλλειψης γνώσεων Ελληνικών/Αγγλικών/νοηματικής.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
δεν θα την πρότεινα. Την είχα πάρει σε στούντιο Κων/ος 132 πρίν ενάμισι χρόνο και ήταν πεταμένα λεφτά. Μέτριο σέξ και καμία συνεννόηση λόγω της έλλειψης γνώσεων Ελληνικών/Αγγλικών/νοηματικής.
εγω την πηρα πριν λιγες μερες και περασα πολυ καλα

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κυριε Farkeli στο Καλυμνου 36 πριν 12-15 χρονια δουλευε η Μαρινα..γυμναστρια απο τη Σταυρουπολη της παλαι ποτε ΕΣΣΔ,με Ελληνικες ριζες και φοβερες επιδοσεις σε καθε λογης ακροβατικα κολπα κατα τη διαρκεια της ερωτικης συνευρεσης της με μας..μαλλον για αυτη μιλας..τα σεβη μου.
Εκεί στο Καλύμνου τότε δούλευε και μια άλλη Μαρίνα από Κεφαλλονιά όπως μου είχε πει με πολύ γλυκό πρόσωπο που μετά πήγε απέναντι στα Φυλής 134-136 (τώρα έχει κλείσει). Μετά εξαφανίστηκε. Γνωρίζει κανείς τι απέγινε αυτή η υπέροχη ψυχή?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

καλώς πιθανών τότε να μήν λειτούργησε σε εμένα η σχέση απόδοσης/τιμής στο στούντιο. Ισως με το 20άρι να είναι κάπως καλύτερα. Αν ξανατσεκάρω θα ανακαλέσω.

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Καλησπερα συναγωνιστες ειναι ανοικτα τωρα φυλ-δυδ-φωκ?

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Το πρωι παντα ανοιχτα ειναι

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τυχαία...............ωραίος,ωραία ενημέρωση!
Λένε ότι τα περισσότερα που (μας) συμβαίνουν είναι τυχαία ...  :grin:

σαν τα περιστέρια δηλαδή που γυρίζουν στην βάση τους.....
ωραίος  :thumbsup:
Ναι!
Με την μόνη διαφορά ότι δεν μένουμε μόνιμα όλη μας την πορνο-ζωή με ένα ταίρι όπως το περιστέρι!

Σωστός κύριε Magaret!

… Το μόνο μείον της ήταν πως ήταν άβυζη...
Ναι. Είχε μικρά βυζιά αλλά συμπλήρωνε αυτό το μειονέκτημα ο ζημιάρικος κώ(ο)λος της, όπως τον έστηνε σε διάφορες στάσεις.

Εκεί στο Καλύμνου τότε δούλευε και μια άλλη Μαρίνα από Κεφαλλονιά όπως μου είχε πει με πολύ γλυκό πρόσωπο που μετά πήγε απέναντι στα Φυλής 134-136 (τώρα έχει κλείσει). Μετά εξαφανίστηκε. Γνωρίζει κανείς τι απέγινε αυτή η υπέροχη ψυχή?
Για αυτήν την Μαρίνα δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό ...  :think:

καλώς πιθανών τότε να μήν λειτούργησε σε εμένα η σχέση απόδοσης/τιμής στο στούντιο. Ισως με το 20άρι να είναι κάπως καλύτερα. Αν ξανατσεκάρω θα ανακαλέσω.
Σωστά!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Απίστευτο

8/9/2012 μεσημεριάτικα

ΚΑΛΥΜΝΟΥ 48 ΙΣΟΓΕΙΟ

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10107.jpg

Ιστορικά στοιχεία ...    :sunglasses:

Είναι απίστευτο και ανεξήγητο, αλλά σε αυτό το ιστορικό τσαρδί δεν είχα ούτε μια φορά επισκεφθεί το δωμάτιο εργασίας στα τόσα χρόνια της μπουρδελο-καριέρας (μου).

Πιθανόν να μην ευθύνεται ούτε η εμφάνιση των κορασίδων που εργάσθηκαν στο συγκεκριμένο κατάστημα, ούτε η δική μου εκάστοτε διάθεση όταν το επισκεπτόμουνα, αλλά απροσδιόριστες βαθύτερες αιτίες, όπως για παράδειγμα ο γεωγραφικός παράλληλος του τσαρδιού ή το υψηλό βαρομετρικό της περιοχής.

globelatid.gif

Παραμύθια!  

Απλά. Αυτό το πορνείο το είχα πάρει με στραβό μάτι από την αρχή που το είχα επισκεφθεί πριν από πολλά χρόνια όπως ανάλογα είχα πάρει με στραβό μάτι τις γκόμενες με ξανθά μαλλιά και την μέθοδο του γεωμετρικού τόπου των ριζών στα συστήματα αυτόματου ελέγχου.

:cheesy:

Σωματικά χαρακτηριστικά...   :sunglasses:

Η Αναστασία είναι έμπειρη και ώριμη μεγαλο-κοπέλα με κατασταλαγμένη πουτανιά και ετοιμο-πούτανη διάθεση. Τα μαλλιά της έχουν ανοικτό ξανθό με μπούκλες και είναι κοντά μέχρι τους ώμους. Έχει συμπαθητικά και (μάλλον) προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου. Μέτρια στο ύψος, χορταστικό σώμα με πεσμένα αλλά αποδεκτά βυζιά και καλοδουλεμένο κώ(ο)λο. Όλα μέσα σε ολόσωμο νυχτικό για ευνόητους λόγους.

Κάποτε πρέπει να ήταν (και) πολύ ωραία.

Το σημειώνουμε γιατί αυτή η σκέψη σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες που πρόσφερε λειτούργησε καταλυτικά και δεν με επηρέασαν αρνητικά (όπως προέκυπτε λογικά) το ώριμο σώμα της και τα ανοικτά ξανθά και κοντά μαλλιά της.    

Συνοπτική αναφορά για τα γεγονότα του πορνο-δωματίου ...  :sunglasses:

Όπως το έγραψα και στην ημερήσια ενημέρωση αποφασίζω χωρίς να το σκεφτώ και δίνω το μπλε πορνο-εισιτήριο.

Περιμένω την Αναστασία και κοιτάζω σαν ηλίθιος το φωτιστικό στο ταβάνι σκεπτόμενος για την μαλακία που έκανα να μπω σε μια ξανθιά και μάλιστα με κοντά μαλλιά. Στο τέλος είχα άλλη άποψη.

Τα προκαταρκτικά της ήταν αξιοπρεπή και αξιόλογα. Ξεκίνησε με πίπα αφοσίωσης σε συνδυασμό με πουτανο-πινελιές στα αρχίδια και στην κοντινή γύρω περιοχή.

Φύλαγε σε όλη την επιφάνεια του θώρακα και το λαιμό έχοντας (παράλληλα) την προσοχή της να με κρατά υπερ-καβλωμένο.

Αυτά πιθανόν να αρκούσαν για την γρήγορη ολοκλήρωση. Όμως απέναντι στην εμπειρία πολλών χιλιομέτρων της Αναστασίας στήθηκε ο πούτσος μου με τα πολλά παράσημα και η μάχη συνεχίσθηκε σε άλλα πεδία, ξεκινώντας με πισω-κω(ο)λητές επιθέσεις. Ακολουθούσε τον έντονο, γρήγορο και (σχεδόν) άγριο ρυθμό που επέλεξα, χωρίς να δυσανασχετεί, δείχνοντας ότι το ευχαριστιέται κατά μια έννοια.

Άλλαξα σε πλαγιαστή στάση και (στην συνέχεια) όταν ξάπλωσα ύπτια ήρθε από πάνω για να συνεχίσει χωρίς να της το ζητήσω, με περιποίηση μέχρι την ολοκλήρωση. Η πίπα του επίλογου μπορεί να χαρακτηρισθεί ως λαίμαργη, σταθερή και αποτελεσματική με ξεκάθαρη την διάθεση της Αναστασίας να μου ξεζουμίσει την σπερματοδόχο κύστη.

Πιθανόν να μην αλλάξω την γνώμη μου για τις ξανθές με τόσο κοντά μαλλιά, τόσο εύκολα και με μια μόνο πετυχημένη επιχείρηση.

Ο καιρός θα δείξει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.143
Πόντοι
46.232
μεσημεριανή βολτίτσα στην 1η βάρδια φυλής και πέριξ 13.30-14.50 μιά κατάθεση...........

Φωκαίας 27Β πάνω Μπάρμπορα μελαχρινή με πιασηματακια , ακα τελειωτικό και κώλο.
Φωκαίας 27Β κάτω Βικτόρια ξανθιά λεπτή με 2,5 βυζιά , ακα και Ειρήνη καστανή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα.
Φωκαίας 27α Γκαμπριέλα η μελαχρινή κατσαρομάλλα τούμπανο με την κωλάρα κα τα 2,5άρια σιλικονάτα βυζιά , απλό πρόγραμμα και ερωτικό μασάζ όπως είπε η υπηρεσία, η μπόχα για άλλη μια φορά ανυπόφορη όσο και αν η τσα τσα ρίχνει συνέχεια αποσμητικό χώρου σπρει
Φωκαίας 25β Αννα η Πολωνέζα , ξανθιά μαλλιά μέχρι τους ώμους , λεπτή με ωραίο κώλο και μικρά στητά βυζιά , με ακα.
Φωκαίας 25α Τερέζα σταθερά μελαχρινή λεπτή μικρό στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Σούζι η "one night stand" πορνοστάρ μελαχρινή κατσαρομάλλα μετά την επιστροφή της κανονικό σώμα κωλάρα και 2,5αρια σιλικονάτα βυζιά πια..,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Αννα η Ρουμάνα(απο Φωκαίας 22) κοντή στρογγυλοπρόσωπη ασχημούλα κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , με κώλο.
Φυλής 80 Ανναμαριά ξανθιά με πιασηματακια στον κώλο άβυζι , με κώλο.
Φυλής 84α Ειρήνη η μελαχρινή χοντρή με τα μικρά βυζιά , με κώλο.
Φυλής 84β Αννα(Σεμέλα)η γνωστή...ξανθιά λεπτή πολύ ωραίο κορμί  ωραίο κώλο και σιλικονάτα 2αράκια βυζιά , απλό ανακοινώνεται............
Φυλής 86β Λάουρα ξανθοκάστανη παχουλή με αφράτη κώλαρα και 2,5άρια βυζιά , με κώλο.
Φυλής 65β Αλεξάνδρα το ξανθό πολύ λεπτό πιπίνι απο την Αλβανία άβυζι ,απλό ανακοινώθηκε και Αννα ξανθιά κοντή κανονικό σώμα επίσης άβυζι ,απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 67 Τζούλι(α)καστανοκκόκινο μαλλί(δεν βοηθούσε ο φωτισμός)είναι η λεπτή ψηλή άβυζι κοπελίτσα που πρίν απο λίγο καιρό ήταν μελαχρινή , με κώλο.
Φυλής 69α Αννα η καστανή κοντή "βετεράνος" πια της Φυλής κανονικό σώμα ωραίο σφιχτό κωλαράκι και μικρά στητά βυζιά με μεγάλη ρόγα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Τάνια η ξανθιά ψηλή μίλφ με το μικρό στήθος και την ωραία κωλάρα , με ακα.
Φυλής 71α Έλενα ξανθιά κανονικό σώμα μεσαίο στητό βυζί , ωραίο κορμί ωραίος κώλος , με ακα.
Φυλής 71β Χριστίνα μελαχρινή κοντή λεπτή με μεσαίο στητό στήθος , ακα και κώλο(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
Μαγνησίας 11 Στεφανία μιλφ απο την Βενεζουέλα(σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσα τσας)με μεγάλο αφράτο κώλο και μεσαία πεσμένα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109α Μαρίνα ξανθό μίλφ κανονικό σώμα 2,5άρια βυζιά και πολύ ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109β Αννα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί , απλό ανακοινώνεται.............
Φυλής 134β η μελαχρινή λεπτή με μεσαίο βυζί κοπέλα που κάνει απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.
Φυλής 136 καστανή ψηλή λεπτή μικρό στήθος , με ακα.
Πιπίνου 65β Ευα καστανή κοντή πολύ λεπτή άβυζι ,απλό πρόγραμμα.

το Φυλής 86α ήταν κλειστό και σήμερα όπως και χθες μετά τις 00.00.
ο τσάτσος του Φ67 μου έπιασε την κουβέντα μιάς και δεν κυκλοφορούσε και ψυχή... από που είμαι κλπ....αφου τα είπαμε μου κάνει , εδώ στην περιοχή να περνάς πάντα με προφυλακτικό για να γαμάς.
του λέω εννοείται...γιατί γαμάνε χωρίς προφυλακτικό τον ρωτάω.
όχι απαντάει διστακτικά , αλλά να κάνει η άλλη ακάποτο τσιμπούκι , ξέρεις τι κουβαλάει ο καθένας , οι κοπέλες είναι ελεγμένες μου κάνει αλλά ο πελάτης?
του κάνω και η δικιά σου εδώ κάνει ελεύθερο στοματικό όμως...
ναι η δικιά μου εδώ όταν βγει πλακώνεται στις γαργάρες...αλλού να προσέχεις...          

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Λένε ότι τα περισσότερα που (μας) συμβαίνουν είναι τυχαία ...  :grin:
Ναι!
Με την μόνη διαφορά ότι δεν μένουμε μόνιμα όλη μας την πορνο-ζωή με ένα ταίρι όπως το περιστέρι!
Σωστός κύριε Magaret!
Ναι. Είχε μικρά βυζιά αλλά συμπλήρωνε αυτό το μειονέκτημα ο ζημιάρικος κώ(ο)λος της, όπως τον έστηνε σε διάφορες στάσεις.
Για αυτήν την Μαρίνα δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό ...  :think:
Σωστά!
Mr. Farkeli λάθος δικό μου. Μελίνα και όχι Μαρίνα τότε στην Καλύμνου και μετά απέναντι από τα Φυλής 134-136 (τώρα κλειστά). Ξέρεις τίποτα τι απέγινε αυτή η εκπληκτική οπτασία?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φωκαίας 27α Γκαμπριέλα η μελαχρινή κατσαρομάλλα τούμπανο με την κωλάρα κα τα 2,5άρια σιλικονάτα βυζιά , απλό πρόγραμμα και ερωτικό μασάζ όπως είπε η υπηρεσία, η μπόχα για άλλη μια φορά ανυπόφορη όσο και αν η τσα τσα ρίχνει συνέχεια αποσμητικό χώρου σπρει
Τι θα γίνει με αυτό το "πράμα"....."άστα διάλα" με την μπόχα τους............. :uglystupid:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.143
Πόντοι
46.232
επεστρεψα σημερα και το χω τεραστια αναγκη  :cum:  :grin:
θα κατεβεις πιατσα?
με το βραδινό τρένο ήρθες μπέμπα?
πριν απο καμιά ώρα γύρισα.....μάλλον το βράδυ πάλι για 3η βάρδια.... 

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Καλησπερα συναγωνιστες ειναι ανοικτα τωρα φυλ-δυδ-φωκ?17.00 ??

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γυροβολια στην καυλα σημερα πρωι
πηγα συστημενος στο τροφωνιου 11 οροφος οπου μου ειπε ο νωντας οτι εργαζεται γκρανι φαφουτικο
φυσικα επειδη την εχω πατησει με τον νωντα οταν με εστελνε σε και καλα καμενες και χαρακωμενες
κρατουσα μικρο καλαθι
και ειχα δικιο τελικα
αυτη που λεει δεν πρεπει να ειναι καν πανω απο 50,εχει δοντια,ειναι μαυρηδερη(αυτο το πετυχε)
και δεν εχει καμια παραμορφωση ή δυσμορφια :S
τυπε νωντα εισαι μεγαλος ψεματιας

τροφωνιου 11,η γνωστη νεαρη αλεξανδρα που δουλευει εκει,δινει και κωλο
τροφωνιου 13 οροφος,η μπετυ που τον εκανε ρεμπετη
τροφωνιου 13 ισογειο,μια μιλφ μπαζοειδες με αυταρχικο προγραμμα,οτι πρεπει για τον μειλ τσουλη :grin:
αλκιβιαδου 17γ,η βικτωρια,τα μπουτια της ηταν γεματα μελανιες :S
το β κλειστο
στο α ηταν ενα μιλφ πωλινα,με κοντο μαλλι,το γνωστο προγραμμα του μαγαζιου αλλα οχι τελειωτικο,στα υποψιν
ιουλιανου 71,η φωτεινη,οχι η γκμοχ η αλλη με τις βυζαρες
διδυμου 16α,η γνωστη σονια
διδυμου 18,η αντριαννα οπου σημερα φορουσε στεμμα στα μαλλια :o
διδυμου 18β,η βουλγαρα συλβια,πιο πολυ σουξε θα εκανε η τσατσα αν δουλευε σαν πουτανα παντως
διδυμου 20.βικτωρια ρωσιδα με  :tits:
περγαμου 27α,η ολγα το θωρηκτο μαζι με την ευα,εχω σιχαθει να την βλεπω εκει ρε τυποι,καλα μεσα στο μπουρδελο μενει?
αλκαμενους 113,η μαρια με τα κοτσιδια
ελλης 3.η βαλια με φουλ προγραμμα
φωκαιας 27α,ρουμανογυφτισσα,δεν εκατσα καν να ακουσω το προγραμμα
φωκαιας 25β,η αννα με ελευθερο στοματικο
φωκαιας 25α,μια μικρη που την παρουσιαζε σαν ιταλιδα η τσατσα :2funny:,δεν μπορεσα να ακουσω προγραμμα γιατι ηταν κατι βρωμογεωργιανοι και εκαναν φασαρια αφου ζητησουν να χουφτωσουν την κοπελα,αλλα για οσους ανωμαλους γουσταρουν μικρες θα τους φανει μουναρα
μαγνησιας 1,η αλεξανδρα με φουλ,για κανα 1-2 γαμησια καλη ειναι,μετα την βαριεσαι,δεν εχει να προσφερει κατι νεο

πηγα και αδεισα τελικα στην αντριαννα αφου ειναι στανταρ επιλογη και επειδη ημουν απαογοητευμενος απτο καψωνι που μου εκανε ο νωντας :S

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
κατα τις 5 και ενω τα σπιτακια στην Φυλης θα ανοιγαν, συντομο ντου σε Φωκαιας και Μεταξι.
Φωκαιας 27 οι ουκρανες Βικτωρια και Γιαννα,στην σκατομαλακισμενη τσατσα της ειπα΄΄σε θυμαμαι να χτυπας πορτες εσυ΄΄και αποχωρησα..
Διπλα στην υπογα η γκαυλα Γαβριελα,μελαχροινη με καταμαυρα μαλλια και λατιν κωλαρα(ηταν δωματιο) και το πετιτ καυλακι Μαρια με το μακροσυρτο΄΄γεια σουυυυυυυυυυυυ΄΄στο σαλονι,λεμονατα στητα βυζακια με τελειωτικο στο στηθος,πολυ καλη αλλη μια φορα και για αγριο γαμησι..καταθεση 1
Μεταξι κατα τις 6 παρα.Παρκαρισμα Κολωνου
32Β η Αντριανα η μουνιτσα το επιπλο που σωστα μαλλον(δεν την εχω παρει και ουτε προκειται γιατι εχει υφακι λες και δεν δουλευει σε δελο)
30β δεν ηταν το γνωστο διδυμο απο τις ρουμανες μουνιτσες Ιωαννα και Τζωρτζιάννα αλλά μια άλλη τοσο πετιτ και αδυνατη με πολυ ωραιο προσωπακι και piercing στα χειλη,Αντριαννα και αυτη,ξανθουλα με βυζι πλακα και μονο η ρωγα ηταν καγκελο,στο 10αρικο αλλα επειδη θα ηταν η 4η ΄΄πιστολιά΄΄σε λιγότερο απο 15ώρες της έδωσα 20 για να εχω ηρεμια με το τελειωμα και να το παω οπως θελω,ετσι και εγινε,καλα προκαταρκτικά,gfe φαση ειναι η συγκεκριμένη,ωραιο τσιμπουκακι,καλο στησιμο και ειδικα απο πανω εχοντας την γραπωμενη πηρα το ρυθμο που ηθελα..

lakis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
παιδιά γνωρίζει κανείς για την βαλέρια από αλκαμένους 113 εαν βρίσκεται σήμερα το απόγευμα στις επάλξεις;
ευχαριστώ πολύ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom