μεσημεριανή βολτίτσα στην 1η βάρδια φυλής και πέριξ 13.30-14.50 μιά κατάθεση...........
Φωκαίας 27Β πάνω Μπάρμπορα μελαχρινή με πιασηματακια , ακα τελειωτικό και κώλο.
Φωκαίας 27Β κάτω Βικτόρια ξανθιά λεπτή με 2,5 βυζιά , ακα και Ειρήνη καστανή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα.
Φωκαίας 27α Γκαμπριέλα η μελαχρινή κατσαρομάλλα τούμπανο με την κωλάρα κα τα 2,5άρια σιλικονάτα βυζιά , απλό πρόγραμμα και ερωτικό μασάζ όπως είπε η υπηρεσία, η μπόχα για άλλη μια φορά ανυπόφορη όσο και αν η τσα τσα ρίχνει συνέχεια αποσμητικό χώρου σπρει
Φωκαίας 25β Αννα η Πολωνέζα , ξανθιά μαλλιά μέχρι τους ώμους , λεπτή με ωραίο κώλο και μικρά στητά βυζιά , με ακα.
Φωκαίας 25α Τερέζα σταθερά μελαχρινή λεπτή μικρό στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Σούζι η "one night stand" πορνοστάρ μελαχρινή κατσαρομάλλα μετά την επιστροφή της κανονικό σώμα κωλάρα και 2,5αρια σιλικονάτα βυζιά πια..,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Αννα η Ρουμάνα(απο
Φωκαίας 22) κοντή στρογγυλοπρόσωπη ασχημούλα κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , με κώλο.
Φυλής 80 Ανναμαριά ξανθιά με πιασηματακια στον κώλο άβυζι , με κώλο.
Φυλής 84α Ειρήνη η μελαχρινή χοντρή με τα μικρά βυζιά , με κώλο.
Φυλής 84β Αννα(Σεμέλα)η γνωστή...ξανθιά λεπτή πολύ ωραίο κορμί ωραίο κώλο και σιλικονάτα 2αράκια βυζιά , απλό ανακοινώνεται............
Φυλής 86β Λάουρα ξανθοκάστανη παχουλή με αφράτη κώλαρα και 2,5άρια βυζιά , με κώλο.
Φυλής 65β Αλεξάνδρα το ξανθό πολύ λεπτό πιπίνι απο την Αλβανία άβυζι ,απλό ανακοινώθηκε και Αννα ξανθιά κοντή κανονικό σώμα επίσης άβυζι ,απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 67 Τζούλι(α)καστανοκκόκινο μαλλί(δεν βοηθούσε ο φωτισμός)είναι η λεπτή ψηλή άβυζι κοπελίτσα που πρίν απο λίγο καιρό ήταν μελαχρινή , με κώλο.
Φυλής 69α Αννα η καστανή κοντή "βετεράνος" πια της Φυλής κανονικό σώμα ωραίο σφιχτό κωλαράκι και μικρά στητά βυζιά με μεγάλη ρόγα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Τάνια η ξανθιά ψηλή μίλφ με το μικρό στήθος και την ωραία κωλάρα , με ακα.
Φυλής 71α Έλενα ξανθιά κανονικό σώμα μεσαίο στητό βυζί , ωραίο κορμί ωραίος κώλος , με ακα.
Φυλής 71β Χριστίνα μελαχρινή κοντή λεπτή με μεσαίο στητό στήθος , ακα και κώλο(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
Μαγνησίας 11 Στεφανία μιλφ απο την Βενεζουέλα(σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσα τσας)με μεγάλο αφράτο κώλο και μεσαία πεσμένα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109α Μαρίνα ξανθό μίλφ κανονικό σώμα 2,5άρια βυζιά και πολύ ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109β Αννα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί , απλό ανακοινώνεται.............
Φυλής 134β η μελαχρινή λεπτή με μεσαίο βυζί κοπέλα που κάνει απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.
Φυλής 136 καστανή ψηλή λεπτή μικρό στήθος , με ακα.
Πιπίνου 65β Ευα καστανή κοντή πολύ λεπτή άβυζι ,απλό πρόγραμμα.
το Φυλής 86α ήταν κλειστό και σήμερα όπως και χθες μετά τις 00.00.
ο τσάτσος του Φ67 μου έπιασε την κουβέντα μιάς και δεν κυκλοφορούσε και ψυχή... από που είμαι κλπ....αφου τα είπαμε μου κάνει , εδώ στην περιοχή να περνάς πάντα με προφυλακτικό για να γαμάς.
του λέω εννοείται...γιατί γαμάνε χωρίς προφυλακτικό τον ρωτάω.
όχι απαντάει διστακτικά , αλλά να κάνει η άλλη ακάποτο τσιμπούκι , ξέρεις τι κουβαλάει ο καθένας , οι κοπέλες είναι ελεγμένες μου κάνει αλλά ο πελάτης?
του κάνω και η δικιά σου εδώ κάνει ελεύθερο στοματικό όμως...
ναι η δικιά μου εδώ όταν βγει πλακώνεται στις γαργάρες...αλλού να προσέχεις...