Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 233 άτομα (14 μέλη και 219 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
γυροβολια στην καυλα σημερα πρωι
πηγα συστημενος στο τροφωνιου 11 οροφος οπου μου ειπε ο νωντας οτι εργαζεται γκρανι φαφουτικο
φυσικα επειδη την εχω πατησει με τον νωντα οταν με εστελνε σε και καλα καμενες και χαρακωμενες
κρατουσα μικρο καλαθι
και ειχα δικιο τελικα
αυτη που λεει δεν πρεπει να ειναι καν πανω απο 50,εχει δοντια,ειναι μαυρηδερη(αυτο το πετυχε)
και δεν εχει καμια παραμορφωση ή δυσμορφια :S
τυπε νωντα εισαι μεγαλος ψεματιας
Πως σου το έκανε εσένα αυτό το "πράμα"................... :2funny: Ούτε έτσι,μια χαρακιά.....???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πως σου το έκανε εσένα αυτό το "πράμα"................... :2funny: Ούτε έτσι,μια χαρακιά.....???
τυπε μου ξαναεχει φερθει σκουλικιαρικα ο νωντας :S
γιαυτο και σημερα πηγα προετοιμασμενος

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.336
Πόντοι
5.435
απογευματινή βόλτα στη Φυλής και τυχαία γνωριμία με πολλά μέλη έξω από το Φ71. Δεν γινότανε να μη σας αναγνωρίσω με αυτά που λέγατε  :tooth:
Κύριοι: Bmwpower, lustforlife, pitsilistis, N.Smirni, Σμήναρχε Μάθιου, Χοελοβερ, χαρήκαμε πολύ για την γνωριμία, είστε όλοι ένας και ένας με την καλή έννοια πάντα, και ελπίζουμε σε περισσότερο χρόνο μαζί σας καθότι όπως σας είπα έπρεπε να φύγουμε

Τα σέβη μου σε όλους

Επισκέπτης
απογευματινή βόλτα στη Φυλής και τυχαία γνωριμία με πολλά μέλη έξω από το Φ71. Δεν γινότανε να μη σας αναγνωρίσω με αυτά που λέγατε  :tooth:
Κύριοι: Bmwpower, lustforlife, pitsilistis, N.Smirni, Σμήναρχε Μάθιου, Χοελοβερ, χαρήκαμε πολύ για την γνωριμία, είστε όλοι ένας και ένας με την καλή έννοια πάντα, και ελπίζουμε σε περισσότερο χρόνο μαζί σας καθότι όπως σας είπα έπρεπε να φύγουμε

Τα σέβη μου σε όλους

ΥΓ για την κατάθεση μου δεν θέλω να πω τπτ, θέλω να το ξεχάσω όσο γίνεται πιο γρήγορα  :headbang: :headbang: :headbang:
μιλα να γλιτωσει κανας αθωος. μη την καλυπτεις την καριολα!!!

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.336
Πόντοι
5.435
παιδιά για να μην δημιουργήσω εντυπώσεις χωρίς λόγο, απλά θα πω ότι: δεν πρόκειται ούτε για φόλα ούτε για κομοδίνο, ούτε για ατύχημα.
Αν ήταν κάτι το οποίο θα έπρεπε να πω για να προστατέψω άλλους να είσαστε σίγουροι και σας δίνω το λόγο μου ότι θα το έκανα. Είναι κάτι που αφορά εμένα, οπότε το κλείνουμε εδώ.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
παιδιά για να μην δημιουργήσω εντυπώσεις χωρίς λόγο, απλά θα πω ότι: δεν πρόκειται ούτε για φόλα ούτε για κομοδίνο, ούτε για ατύχημα.
Αν ήταν κάτι το οποίο θα έπρεπε να πω για να προστατέψω άλλους να είσαστε σίγουροι και σας δίνω το λόγο μου ότι θα το έκανα. Είναι κάτι που αφορά εμένα, οπότε το κλείνουμε εδώ.

ρε παπάρα έτσι όπως το έγραψες είναι σαν να μην σου σηκωνότανε

Επισκέπτης
ρε παπάρα έτσι όπως το έγραψες είναι σαν να μην σου σηκωνότανε
γιατι και να μην του σηκωνοταν ο πρωτος θα ηταν ή ο τελευταιος?
για ρωτηστε καμια κοπελα να σας πει σε ποσους δεν σηκωνεται?
μην κοιτατε που ολοι το παιζουν γαμιαδες.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
στο μυαλό μου είσαι??

dimgeo51

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0

σγσπητοί φίλοι, έχει κάποιοσ επισκεφθεί το Αγκύρας 1, παραμ΄ςνουν τα γνωστά πρόσωπα ή έχουν γίνει αλλαγές, λείπω εκτός Ελλάδας και έρχομαι σε λίγες μέρες και εδώ και καιρό δεν έχω δει κάποια νέα κρική, Βόκη /Ζωή υπάρχουν με το ίδο κέφι και απόδοση?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
γυροβολια στην καυλα σημερα πρωι
πηγα συστημενος στο τροφωνιου 11 οροφος οπου μου ειπε ο νωντας οτι εργαζεται γκρανι φαφουτικο
φυσικα επειδη την εχω πατησει με τον νωντα οταν με εστελνε σε και καλα καμενες και χαρακωμενες
κρατουσα μικρο καλαθι
και ειχα δικιο τελικα
αυτη που λεει δεν πρεπει να ειναι καν πανω απο 50,εχει δοντια,ειναι μαυρηδερη(αυτο το πετυχε)
και δεν εχει καμια παραμορφωση ή δυσμορφια :S
τυπε νωντα εισαι μεγαλος ψεματιας
:grin:

glykas76

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ όλους όσους διαβάζουν την ενημέρωση,
άρχισα να διαβάζω κι εγώ πριν από λίγο καιρό αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω.
Από το απόγευμα είχα καβλες, τελικά αποφάσισα να κάνω την τσάρκα μου μετα τις 10.30

Η διαδρομή με το αυτοκίνητο με βγάζει στην Αλκαμένους και Περγάμου,
Αλκαμένους 117 και 113 ανοιχτά, δεν σταμάτησα
Περγάμου 27 και τα δύο ανοικτά αλλά δεν μπήκα μέσα, έστριψα στην Περγάμου και ανέβηκα προς την Αχαρνών.
Στην γωνία με Ρεμούνδου κάνω στάση για να παρκάρω, πετυχαίνω την Μόνικα με κόκκινο παντελόνι
και μπλούζα κολλητή που μόλις είχε τελειώσει βάρδια από Ρεμούνδου 21, το φωτάκι κλειστό στο 21α
Ρεμούνδου 21β κλειστό
Ρεμόυνδου 20 ανοικτό. Λόγω έλλειψης χώρου πάρκινγκ και επειδή τα δύο άλλα ήταν κλειστά
συνέχισα το δρόμο.
Περγάμου 1 ανοικτό, αλλά χτες ήταν η Τζένη , γυφτόφατσα, ούτε με σφαίρες δεν περνάω σε αυτή.
Στρίβω στην Αχαρνών και μπαίνω Ιουλιανού δεξιά, στην Αλκιβιάδου αριστερά,
Αλκιβιάδου 16 α, 16β ανοικτά (χάσιμο χρόνου για μένα, για το 16γ πήγαινα αλλά ήταν κλειστό).
Ξανά στην Αχαρνών, παρκάρω στη γωνία με Διδύμου. Όλα στην Διδύμου ανοικτά.

Διδύμου 18 υπόγειο, η Φωτεινή με τις βυζάρες, δεν είχε κόσμο, βγήκε η ίδια στο σαλόνι και καυλαντίσαμε για λίγο. Την χαιρέτησα ευγενικά.
Διδύμου 20: Η τσατσά με τα γυαλιά είχε διάθεση για κουβέντα, της είπα ότι τη βλέπω σταθερα τους 3-4 τελευταίους μήνες στο μαγαζί, και μετά άρχισε να μας λέει την ιστορία της ζωής της, πόσες ώρες δουλεύει την ημέρα, πότε βγάζει το σκύλο της βόλτα, ότι ξέρει τους πελάτες του μαγαζιού, πώς το παιδί που βγάζει 30 ευρώ την ημέρα έρχεται και ακουμπάει το 20ρικο. και άλλα πολλά. Βγαίνει η Βικτώρια και μας λέει: αυτή είναι παιδιά, τη βλέπετε 20 ευρώ.
- τι πρόγραμμα κάνει δε θα μας πεις??
- Α ναι , λέει, ξεχάστηκα, βασιλικό τσιμπούκι, ισπανικό καθώς διαθέτει και τα προσόντα (βυζάρες),  από πάνω, από κάτω πισωκολλητό, ελευθερα πιασίματα, χαδάκια
Η κοπέλα ψηλή, με ξανθό κοντό μαλλί, σφιχτό σώμα, λίγα παραπανίσια κιλά. Τιμήθηκε και μπορώ να πω ότι πέρασα ένα υπέροχο 10λεπτο στραγγίζοντας τελικά την καβλα μου στο στόμα της.
Σόρρυ αν σας ζάλισα, θα προσπαθώ να ενημερώνω τακτικά

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.143
Πόντοι
46.232
απογευματινή βόλτα στη Φυλής και τυχαία γνωριμία με πολλά μέλη έξω από το Φ71. Δεν γινότανε να μη σας αναγνωρίσω με αυτά που λέγατε  :tooth:

Τα σέβη μου σε όλους
και εμείς χαρήκαμε....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.143
Πόντοι
46.232
πολύ σωστός....και να προσθέσω ότι οι κοπέλες μιλούν και μεταξύ  τους για κάποιους από εμάς............

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.143
Πόντοι
46.232
σήμερα είχε όλη την μέρα πόρνιασμα μέχρι αργά...............
αν και πήγα νωρίς το μεσημέρι, μετά από επικοινωνία με τον bmwpower και μιάς την Τρίτη μπαίνει να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα δεν μπορούσα να του αρνηθώ την τσάρκα(έχει υποσχεθεί ότι θα κάνει και ενημέρωση για την 2η βάρδια...)19.00 παρά το ραντεβού όπου ο μπέμπας είχε ήδη συναντηθεί με lustforlife σμήναρχο Μάθιου  και αναμέναμε ακόμα χολοβερ , πιτσιλιστή και χλεχλέκια ,
επιγραμματικά λοιπόν και ελπίζω ο  μπέμπας να γράψει πιο αναλυτικά.

Φυλής 59 Ρωξάνα
Φυλής 65β Αλεξάνδρα και Μαρία όπως έγραψα και το μεσημέρι.
Φυλής 67 Αλίσια (Αντριάννα)
Φυλής 69β Λάουρα(η μελαχρινή)
Φυλής 71α Έλενα όπως και το μεσημέρι.
Φυλής 71β Μπάρμπαρα
έξω από το 71 μιλάγαμε για πυρφόρους και αυτό ήταν η αφορμή να μας πλησιάσει ο kerveras και να γνωριστούμε λέγοντας μας , έσεις είσαστε σίγουρα απο το σαιτ....
Φυλής 86β Ελενα(Ρομπέρτα/Σοφία)
Φυλής 86α Μόνικα(η ξανθιά)
Φυλής 84β Καρολίνα
Φυλής 99 Δέσποινος..........
Φυλής 109β Αννα πίτσος
Φυλής 134 η Βίκυ/¨Ολγα
Φυλής 134α Τζέσικα
Φυλής 134β και Φυλής 136 οι ίδιες κοπέλες που ανέφερα και στην μεσημεριανή μου ενημέρωση...
Πιπίνου 65β Πάολα
Φωκαίας 19 Μαρία(απο Φ80)
Φωκαίας 25α Αλεξάνδρα
Φωκαίας 25β Μαριά καστανή
Φωκαίας 27α Μαριά με την διχρωμία στα μαλλιά
Φωκαίας 27Β κάτω Βικτορία και Γιάννα
Φωκαίας 27Β πάνω Ελενα η facebook...
Ελλής 3 Αντριάννα(απο Διδύμου 18β)
Διδύμου 18α Φωτεινή
Διδύμου 18β Αλιόνα
Διδύμου 20 Βικτορία όπως και το πρωί
συνεχίσαμε Λιοσίων
Λιοσίων 78 Αντζελα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει ενημέρωση)
εγώ γάμαγα και δεν ξέρω τι άλλο έπαιζε...η αλήθεια είναι και ότι δεν θυμάμαι  :grin: :grin: :grin:
επιστροφή και πάμε για ανάκτηση δυνάμεων σε σουβλακερί της Πλατείας Βικτορίας όπου στην παρέα μας προστέθηκαν μιλεπετρόζα και  Gastrenteriasi.......
μετά για καμμία ώρα την αράξαμε στα τοιχάκια του σταθμού τρώγοντας παγωτό και στην παρέα μας προστέθηκε και ο πιστός ιππότης της ηδονής....
φεύγουμε και πάμε σε ένα καλτ καφέ στην Πλατεία Βαθύς δίπλα απο τον πόρνο που έχει το μαγαζί με τα φαλάφελ....χλεχλέκια βοήθεια με την ονομασία για να μην κάνω καμιά γκάφα όπως άλλοι....
γύρω στις 01.30 την κάναμε.....εγω με τον μπέμπα μιας και το είχε πολύ ανάγκη συνεχίσαμε μια πολύ γρήγορη στο μετάξι...
Κολωνού 27β υπόγειο Βίκυ
Κολωνού 30 Αννα το μιλφ
Κολωνού 30β Τζωρτζίαννα
Κολωνού 32β ψάχναμε την Αντριάννα για να την δεί ο μπέμπας και τελικά δούλευε η Αννα απο Κολωνού 15...
Κολωνού 32γ Μιρέλα
Ιάσωνος 20α Ουάννα
Λεωνίδου 28 δεξιά Νικόλ
Λεωνίδου 28 αριστερά Τζέσικα
κατεβήκαμε Μεγάλου Αλεξάνδρου για να δει ο μπέμπας την Βικτωρία που πήρα πρόσφατα αλλά δεν την βρήκαμε ....
το περιπολικό ήταν κλασσικά σταθμευμένο στη θέση του με τον συνοδηγό πάλι γυναίκα...
ανεβαίνοντας την Ιάσωνος για να πάρουμε το αμάξι στο ύψος του 27 ένας τύπος μας ζήτησε τσιγάρο του είπαμε δεν έχουμε , μας ζήτησε ένα ευρώ για να γμήσει...τον γράψαμε...τότε έγινε επιθετικός και πλησίασε πολύ
κοντά μας και απαιτούσε να του δώσουμε λεφτά , ο τυπος είχε παντού σπυριά και σημάδια και σίγουρα έιναι ο ίδιος που αναφέρθηκε από συναγωνιστή πρίν απο 2-3 μέρες....δεν ξεκόλλαγε με τίποτα και πριν τα πάρω στο
κρανίο μιας και τον είχα μισή μπουνιά αλλά από την άλλη δεν ήξερα τι κουβαλούσε πάνω του ο μπέμπας έβγαλε το πορτοφόλι του και του έδωσε ότι ψιλά είχε(κοντά στα 3,5 ευρώ)

Υ.Γ στην βόλτα μας στην Φυλής αλλά και στις συζητήσεις μας στην πλατεία έκανε gest εμφανίσεις και ο  "γιατρός"   

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Χαιρετώ όλους όσους διαβάζουν την ενημέρωση,
...
Σόρρυ αν σας ζάλισα, θα προσπαθώ να ενημερώνω τακτικά

Δεν ζάλισες κανέναν. Ίσα-ίσα σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Καλώς ήρθες στην παρέα.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
32Β ..... αλλά μια άλλη τοσο πετιτ και αδυνατη με πολυ ωραιο προσωπακι και piercing στα χειλη,Αντριαννα και αυτη,ξανθουλα με βυζι πλακα και μονο η ρωγα ηταν καγκελο,στο 10αρικο ....καλα προκαταρκτικά,gfe φαση ειναι η συγκεκριμένη,ωραιο τσιμπουκακι,καλο στησιμο και ειδικα απο πανω εχοντας την γραπωμενη πηρα το ρυθμο που ηθελα..

Για skinny lovers είναι πολύ καλή !!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Τα σέβη μου σε όλους

Κι εμείς χαρήκαμε για τη γνωριμία συναγωνιστές κι ελπίζουμε να τα ξαναπούμε σύντομα!  :)

σήμερα είχε όλη την μέρα πόρνιασμα μέχρι αργά...............
αν και πήγα νωρίς το μεσημέρι, μετά από επικοινωνία με τον bmwpower και μιάς την Τρίτη μπαίνει να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα δεν μπορούσα να του αρνηθώ την τσάρκα(έχει υποσχεθεί ότι θα κάνει και ενημέρωση για την 2η βάρδια...)19.00 παρά το ραντεβού όπου ο μπέμπας είχε ήδη συναντηθεί με lustforlife σμήναρχο Μάθιου  και αναμέναμε ακόμα χολοβερ , πιτσιλιστή και χλεχλέκια ,
επιγραμματικά λοιπόν και ελπίζω ο  μπέμπας να γράψει πιο αναλυτικά.

Φυλής 59 Ρωξάνα
Φυλής 65β Αλεξάνδρα και Μαρία όπως έγραψα και το μεσημέρι.
Φυλής 67 Αλίσια (Αντριάννα)
Φυλής 69β Λάουρα(η μελαχρινή)
Φυλής 71α Έλενα όπως και το μεσημέρι.
Φυλής 71β Μπάρμπαρα
έξω από το 71 μιλάγαμε για πυρφόρους και αυτό ήταν η αφορμή να μας πλησιάσει ο kerveras και να γνωριστούμε λέγοντας μας , έσεις είσαστε σίγουρα απο το σαιτ....
Φυλής 86β Ελενα(Ρομπέρτα/Σοφία)
Φυλής 86α Μόνικα(η ξανθιά)
Φυλής 84β Καρολίνα
Φυλής 99 Δέσποινος..........
Φυλής 109β Αννα πίτσος
Φυλής 134 η Βίκυ/¨Ολγα
Φυλής 134α Τζέσικα
Φυλής 134β και Φυλής 136 οι ίδιες κοπέλες που ανέφερα και στην μεσημεριανή μου ενημέρωση...
Πιπίνου 65β Πάολα
Φωκαίας 19 Μαρία(απο Φ80)
Φωκαίας 25α Αλεξάνδρα
Φωκαίας 25β Μαριά καστανή
Φωκαίας 27α Μαριά με την διχρωμία στα μαλλιά
Φωκαίας 27Β κάτω Βικτορία και Γιάννα
Φωκαίας 27Β πάνω Ελενα η facebook...
Ελλής 3 Αντριάννα(απο Διδύμου 18β)
Διδύμου 18α Φωτεινή
Διδύμου 18β Αλιόνα
Διδύμου 20 Βικτορία όπως και το πρωί
συνεχίσαμε Λιοσίων
Λιοσίων 78 Αντζελα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει ενημέρωση)
εγώ γάμαγα και δεν ξέρω τι άλλο έπαιζε...η αλήθεια είναι και ότι δεν θυμάμαι  :grin: :grin: :grin:
επιστροφή και πάμε για ανάκτηση δυνάμεων σε σουβλακερί της Πλατείας Βικτορίας όπου στην παρέα μας προστέθηκαν μιλεπετρόζα και  Gastrenteriasi.......
μετά για καμμία ώρα την αράξαμε στα τοιχάκια του σταθμού τρώγοντας παγωτό και στην παρέα μας προστέθηκε και ο πιστός ιππότης της ηδονής....
φεύγουμε και πάμε σε ένα καλτ καφέ στην Πλατεία Βαθύς δίπλα απο τον πόρνο που έχει το μαγαζί με τα φαλάφελ....χλεχλέκια βοήθεια με την ονομασία για να μην κάνω καμιά γκάφα όπως άλλοι....
γύρω στις 01.30 την κάναμε.....εγω με τον μπέμπα μιας και το είχε πολύ ανάγκη συνεχίσαμε μια πολύ γρήγορη στο μετάξι...
Κολωνού 27β υπόγειο Βίκυ
Κολωνού 30 Αννα το μιλφ
Κολωνού 30β Τζωρτζίαννα
Κολωνού 32β ψάχναμε την Αντριάννα για να την δεί ο μπέμπας και τελικά δούλευε η Αννα απο Κολωνού 15...
Κολωνού 32γ Μιρέλα
Ιάσωνος 20α Ουάννα
Λεωνίδου 28 δεξιά Νικόλ
Λεωνίδου 28 αριστερά Τζέσικα
κατεβήκαμε Μεγάλου Αλεξάνδρου για να δει ο μπέμπας την Βικτωρία που πήρα πρόσφατα αλλά δεν την βρήκαμε ....
το περιπολικό ήταν κλασσικά σταθμευμένο στη θέση του με τον συνοδηγό πάλι γυναίκα...
ανεβαίνοντας την Ιάσωνος για να πάρουμε το αμάξι στο ύψος του 27 ένας τύπος μας ζήτησε τσιγάρο του είπαμε δεν έχουμε , μας ζήτησε ένα ευρώ για να γμήσει...τον γράψαμε...τότε έγινε επιθετικός και πλησίασε πολύ
κοντά μας και απαιτούσε να του δώσουμε λεφτά , ο τυπος είχε παντού σπυριά και σημάδια και σίγουρα έιναι ο ίδιος που αναφέρθηκε από συναγωνιστή πρίν απο 2-3 μέρες....δεν ξεκόλλαγε με τίποτα και πριν τα πάρω στο
κρανίο μιας και τον είχα μισή μπουνιά αλλά από την άλλη δεν ήξερα τι κουβαλούσε πάνω του ο μπέμπας έβγαλε το πορτοφόλι του και του έδωσε ότι ψιλά είχε(κοντά στα 3,5 ευρώ)

Υ.Γ στην βόλτα μας στην Φυλής αλλά και στις συζητήσεις μας στην πλατεία έκανε gest εμφανίσεις και ο  "γιατρός"    

Επειδή προβλέπω ότι η ενημέρωση του μπέμπα θα γίνει κάαααποια στιγμή στο μέλλον από το ΚΨΜ  :cheesy: θα ήθελα με την άδεια σου να προσθέσω μερικές μικρές πινελιές εδώ:

1. στο 66Δ η Νικολέττα με την Ντενίζα! Η Ντένι φορούσε ένα μικροσκοπικό λαχανί φωσφοριζέ στρινγκάκι, πραγματικό αφροδισιακό!!! Άουτς!

2. στο 66Α η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική. Μια μελαχρινή low profile κοπέλα, με κιλάκια, μεγάλο φυσικό στήθος και γλυκό χαμόγελο. Μεσαίο status.

3. 65Α και 84Α κλειστά (απόγευμα Κυριακής).

4. η Αλεξάνδρα στο 65Β νομίζω πως ομόρφυνε λιγάκι. Καθόταν μπροστά στο διάδρομο και χαιρετούσε όσους έμπαιναν στο μαγαζί με χειραψία στο...μόριο τους  ;)

5. στο 80 η ΆνναΜαρία.

6. στο 84Β η κατάσταση στο σαλόνι θύμιζε πρωινό στο ΙΚΑ ή εφημερία στον Ευαγγελισμό το σαββατόβραδο...

7. στο 71Β η λαλίστατη κυρία της υπηρεσίας προσπαθεί να βαδίσει στ' αχνάρια του κυρ Βασίλη. Μόνο για "σκαφτή μεσούλα" και για "ανανέωση κυττάρων" δεν μας είπε! (η Μπάρμπαρα αδυνάτισε κι άλλο ή εμένα μου φάνηκε;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom