Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 278 άτομα (25 μέλη και 253 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σήμερα κατέβηκα για την συνηθισμένη βόλτα που κάνω στα σπιτάκια.Ξεκίνησα απο Φυλής και κατέληξα  στο Μεταξουργείο στην πρώτη βάρδια.
Στο Διδύμου 20 δούλευε η μιλφ Βικτώρια ψηλή,νταρντάνα με κοντά ξανθά μαλλιά.Στο Διδύμου 18 υπόγειο κλασσικά η Σύλβια η Βουλγάρα.Δίπλα στο 16 κλασσικά η Σόνια.
Στο Έλλης 3 δούλευε η Φωτεινή η μιλφ νταρντάνα που δουλεύει απογεύματα συνήθως στο υπόγειο του Διδύμου 18.
Στο Διδύμου 8 ισόγειο ήταν η Γιασμίν.Στον όροφο ήταν η Αλεξάνδρα λεπτή κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά που δούλευε παλιότερα κυρίως στα Φυλής 65.Απέναντι στην καινούρια πολυκατοικία κάτι ετοιμάζουν.Υπάρχει ένα λευκό πρόθεμα με 2 πόρτες με φωτάκια απο έξω.Δεν ξέρω κατά πόσο όμως θα λειτοργήσουν οίκοι ανοχής στην πολυκατοικία.Νομίζω οτι η όλη προσθήκη πρέπει να αποτελεί πολεοδομική παράβαση.
Στο Φυλής 40 υπόγειο καινούρια κοπέλα.Μιλφ Μαριάννα κοντή,λίγα κιλά παραπάνω απο το κανονικό,κοντά καστανά μαλλιά,ανοιχτοί οφθαλμοί.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 66Δ ήταν η Άννα με το καρέ μαλλάκι. Το Φυλής 61 υπόγειο ήταν ανοιχτό αυτή την φορά και είχε την Άννα απο το Φυλής 66Δ,την παλιότερη.Η συγκεκριμένη τώρα εναλλάσεται μεταξύ Φυλής 66Δ,61 και Διδύμου 8 όροφος.Και οι 2 Άννες κάνουν κώλο και γυμνό τσιμπούκι.Στο Φυλής 66Δ λοιπόν η Άννα Β΄ και στο 61 η Άννα Α΄ με βάση την παλαιότητα. Στο Φυλής 69 όροφος ήταν η Άννα η Βουλγάρα η Αρχαία.Πολύ παλιά καραβάνα πλέον απο Φυλής 134 ισόγειο,Φυλής 71 ισόγειο και Φυλής 69 όροφος για πολλά χρόνια μαζί με την Χριστίνα απο Καζακστάν.Στο Φυλής 65 η φόλα Ρωξάνη απο το Φώκαιας 19 και παλιότερα Φώκαιας 17,Φυλής 80,Μεγ Αλεξάνδρου 22 κ.ο.κ.
Στο Φώκαιας 19 ήταν η Άννα κλασσικά που δούλευε πρόσφατα σε ντουέτο με την προηγούμενη φόλα.
Στο Φώκαιας 25 ισόγειο 2 κοπέλες η Άννα η Πολωνέζα (Πόσες Άννες έχουν βγάλει βρε παιδιά,κανένα άλλο όνομα δεν ξέρουν; Μάλλον το κάνουν επίτηδες!)κανονικών κιλών με καρέ ξανθά μαλλιά.Είναι γνωστή απο το Φώκαιας 27 υπόγειο που δούλευε πρόσφατα.Μαζί της η Μαρία (άλλο συχνό όνομα) με μαύρα μαλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών,λευκή με πλαδαρό σώμα και φαρδιά μέση και κώλο.Και οι 2 κοπέλες κάνουν γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο στήθος.Παρτούζα 40 ευρώ.
Στο Φώκαιας 27 υπόγειο 2 κοπέλες η Μαρία η λεπτούλα,κοντούλα με τα κοντά ξανθά μαλλιά απο τα Ρεμούνδου 21 πρόσφατα και η Γαβριέλλα η ψηλή μελαμψή Ρουμάνα με τα μαύρα μακριά μαλλιά και το όμορφο κορμί.Η Μαρία κάνει γυμνό τσιμπούκι η δεύτερη απλό πρόγραμμα.
Στο Αγκύρας 12 αριστερά η Βερόνικα και στο δεξιά η Σοφία.Στο Αλκιβιάδου 16Α η Παλίνα (για την Νταιάνα η υπηρεσία μου είπε μπορεί να έρθει σε 3 εβδομάδες,το οποίο εγώ μετέφρασα οτι μπορεί να μην έρθει τελικά και καθόλου.). Στο Αλκιβιάδου 16Β η μιλφ  Ειρήνα μαζί με την μιλφ Πατρίτσια που δούλευε παλιότερα εκεί.Στο Αλκιβιάδου 16Γ πήγα σε ένα στανταράκι που ξέρω οτι θα περάσω καλά,την Βικτώρια.Η εκτόνωση έγινε απο απόσταση στο στόμα της και στο πρόσωπο.Πολύ καλή η Βικτώρια!
Συνέχεια της βόλτας μου στο Μεταξουργείο.Στο Μεγ Αλεξάνδρου 20 ισόγειο με τσατσά την κυρία Πόπη απο Διδύμου 8 όροφος η κοπέλα που δούλευε είχε μαύρα μακριά μαλλιά μέχρι την μέση,πρησμένη κοιλιά και ήταν λευκή.Είναι γνωστή και απο τα Κολωνού 11 όροφος καθώς και Ακομινάτου.Να σημειώσω οτι η κυρία Πόπη κρατάει αρκετά καθαρό το σπιτάκι απο τότε που ανέλαβε υπηρεσία.Συγκεκριμένα την πέτυχα με κουβά και σφουγγαρίστρα όταν έμπαινα.Γενικά απότι ξέρω η κυρία είναι απο τις καλύτερες υπηρεσίες σε θέμα καθαριότητας. Στο υπόγειο ήταν τσιγγανάκι,λεπτό,μελαμψό,με πιασμένα πάνω μαύρα μαλλιά και βραχνή μάγκικη φωνή.Κώλος στο δεκάρικο.
Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο καινούρια κοπέλα,χονδρή,φακλάνα με καστάνα κοντά μαλλιά,λευκή.Απλό πρόγραμμα.Στον όροφο μαύρη κοπέλα,κανονικών κιλών με τραχύ πρόσωπο (όχι η Τζούλια που δουλεύει συνήθως) απλό πρόγραμμα.
Τα Αχιλλέως 51 και Αχιλλέως 40 κλειστά. Στο Ιάσωνος 44 αριστερό,κοπέλα ορεσίβια,κατάλευκη,με μαύρα βαμμένα μαλλιά που έκαναν αντίθεση με το δέρμα της.Η ίδια με την άλλη φορά.Το σώμα της παρουσιάζει πλαδαρότητα και είναι λίγο γεματούλα.Κώλος 15 ,απλό 10.Το Ιάσωνος 46 όροφος κλειστό.Το μεσαίο ισόγειο είχε κοπέλα κατάλευκη με μαύρα μακριά μαλλιά,ορεσίβια με κώλο στα 15 και απλό στα 10.
Στο Περδίκα 3 αριστερά είχε τριαντάρα με ανοιχτά καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,λίγο χαλαρό σώμα και μαύρο σετ εσωρούχων.Η ίδια κοπέλα με την άλλη φορά.Το δεξιό ήταν κλειστό.
Στο Ιάσωνος 37 ισόγειο κοπέλα ειχε την Μαρία.Πρόκειται για κοπέλα 30-35 ετών, πιθανόν Ρωσόφωνη,κατάλευκη,με πιασιματακια αρμονικά κατανεμημένα,ανοιχτούς οφθαλμούς και κατάξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους.Πριν κανά χρόνο την είχα δει και στο 31.Στον όροφο η ξανθιά Αλβανίδα αδιάφορη Μαρία απο το Φυλής 74 που σε κυνήγαγε και σου έπιανε τα αρχίδια.Κανονικό πρόγραμμα..Απέξω απο τα Ιάσωνος 30 ένας μαλάκας μου λέει "να σου κάνω μία ερώτηση;" και ήταν έτοιμος να με ακολουθήσει.Του λέω άγρια για να του κόψω τον βήχα "Δεν θέλω να μου κάνεις καμία ερώτηση. Κατάλαβες;" Αυτός ήταν κράχτης απο τα κωλόμπαρα που υποτίθεται σε πάνε να γαμήσεις και σου τρώνε τα λεφτά σου.Ένα κόλπο που βαστάει πιστεύω εδώ και 3 γενιές και μερικοί συνάδελφοι παρόλο που έχουν ενημερωθεί εκτενώς συνεχίζουν και την πατάνε μέχρι σήμερα.Με αφορμή λοιπόν πρόσφατο περιστατικό που αναφέρθηκε απο συναγωνιστή συμβουλεύω τους καινούριους συναγωνιστές, τους περίεργους και τους αρκετά καβλωμένους και πειραματιστές. 1)ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΡΑΧΤΕΣ.2)ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ.
Στο Λεωνίδου 28 όροφος υπηρεσία ο Σάρουμαν και κοπέλα η Λόλα/Μίρκα/Μάρια ψηλή λεπτή Ρουμάνα με ωραίο σώμα και αδιάφορο σχετικά πρόσωπο.Κώλος.
Στο Ιάσωνος 19 όροφος κοπέλα ήταν μία κανονικών κιλών,λευκή,με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους με έντονα Βαλκανικά χαρακτηριστικά.Νοστιμούλα,λίγο έχανε στο πρόσωπο πού ήταν αρκετά τραχύ.Βγήκε με έντονο ύφος ξινίλας και αγγαρείας και κατσουφιασμένη.Σημάδι οτι δεν θα περάσεις καλά.Το ισόγειο κλειστό.
Στο Ιάσωνος 20 δεξιό ισόγειο η Τζοάννα με ξανθά μαλλιά και τατού.Δούλευε πρόσφατα και στα Μεγ Αλεξάνδρου 28 και Κεραμικού 26.Μέσα δεν είναι καλή.Τα άλλα 2 κλειστά. Στα Ιάσωνος 1,τα ρώσικα που λέμε, στο δεξιό ισόγειο που ανεβαίνεις λίγα σκαλάκια ήταν κοπέλα Ρωσίδα,ψηλή,νταρντάνα,μαυρισμένη,με πιασμένα καστανά μαλλιά.πιασιματάκια χωρίς να είναι χονδρή και πολύ όμορφα φαρδια καπούλια.Δεν την έχω ξαναδει.Απλό στα 10.Στο ισόγειο αριστερά που είναι ένα με τον δρόμο είχε κοπέλα κοντή,μιλφ με ξανθά μαλλιά και ολόσωμο μαύρο να κρύβει τα κιλά της,αδιάφορη.
Στο Κολωνού 11 όροφος δεν θυμάμαι τι είδα.Αδιάφορο ήταν πάντως.Στο Κολωνού 15 η ξανθιά κοντή,λευκή,αδιάφορη που είναι συνήθως εκεί.
Στο Κεραμικού 15 ισόγειο ήταν κοπέλα τριαντάρα λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά μέχρι της πλάτες,λευκή,Ρουμάνα μάλλον νοστιμούλα.Κώλος στο δεκάρικο.Στον όροφο ήταν η Έρρικά που λέει οτι είναι Ρουμάνα αλλά είναι σίγουρα Αλβανέζα.Την έχω δει και στο Κεραμικού 13 υπόγειο τα απογεύματα.Πρόκειται για κοντή,αδύνατη,άβυζη κοπέλα με πεταχτά αυτιά.10 ευρώ με 69 και κώλο νομίζω.Κατόπιν συνεννόησης πλήρωσα εξτρά άλλο ένα δεκάρικο για να έχω γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στόμα της.
Η κοπέλα είναι απρόθυμη και πρέπει να την κυνηγάς για να περάσεις καλά.Εγώ πέρασα σχετικά καλά.Δεν την χαρακτηρίζω σε καμία περίπτωση gfe και δεν την προτείνω σε συναγωνιστές που είναι παθητικοί και δεν θέλουν ,δεν μπορούν η βαριούνται να καθοδηγούν όλη την ώρα την κοπέλα.Κατά τα άλλα όσοι επιμείνουν μάλλον θα περάσουν καλά.
Έξω απο την Κεραμικού πολλοί μαύροι ναρκέμποροι και ναρκομανείς μαζεμένοι.Η Κεραμεικού τελευταία θεωρώ οτι είναι ένας αρκετά επικίνδυνος δρόμος.Στην Ακομινάτου 2 τέλος είχε κοπέλα παχουλή αδιάφορη για τα μπάζα.Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!

Επισκέπτης
καθηγητή με ολο το θάρρος όλες οι κριτικές που εχω τύχη να δω δεν πα ποτέ στο φ27 στο πανω..  :grin: φοβάσαι την τρελή τη μπαρμπαρα; κατά τα αλλα συγχαρητήρια για τις ενημερώσεις.  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.410
Πόντοι
46.232
φ25β μια μαρια και μια αλλη γνωστη γυρολογος ξανθια αδιαφορη. Αννα
φ27ισογειο βικτωρια
φ27πανω μπαρμπαρα οπου και κατεθεσα

ολες οι παραπανω με ακαποτο
Μπάρμπορα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.410
Πόντοι
46.232
η κατασταση ειναι για τον πουτσο.

ελειπα ποσον καιρο κι ακομα τις ιδιες πουτανες εχουν...καμια ανανεωση...απορω πως εχουν ακομα πελατεια...
μόλις πάρεις την ροζαλία , θα φέρουν τις καινούργιες  :grin: :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.410
Πόντοι
46.232
Πεστα ρε χρυσοστομε lustforlife και κοντευουν να μας τρελλανουν εδω μεσα μερικοι.Μας πυραμυθιαζουν για τις μουναρες που χυνουν μολις τους βλεπουν και δεν λενε τιποτα γαι την πλειοψηφια των πουτανων που ειναι
ξενερωτες ξεπετες που δεν αξιζουν φραγκο,τα λιγουρια τα οποια δεν εχουν γαμησει κανονικη γυναικα ποτε στη ζωη τους!Μα ΟΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ & ΝΤΑΒΑΔΕΣ η ΜΑΛΑΚΕΣ ειναι σ'αυτη την ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΕΛΛΑΔΑ?

:zfuck:
πππππππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ πόσα ξέρεις εσύ  :jerking: :jerking: :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ποιος θα ερθει μαζι μου το βραδι? :birdman:

θα παω να παιξω με τα πατουσακια της τζωρτζιαννας :2on1:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.410
Πόντοι
46.232
Σορρυ που το γραφω εδω αλλα που αλλου να το γραψω;

Χτες γνωριστηκα με τεσσερις μπουρδελιαρηδες,τεσσερις εντελως διαφορετικοι χαρακτηρες
ηρωων σε ενα κομματι της ζωης μου που αρχιζει τωρα.
φυσιογνωμιστής είσαι? την επόμενη φορά θα γράψω κάτι σε μιά κόλλα χαρτί για να αναλύσεις πιο εμπεριστατωμένα τον μοναδικό μου χαρακτήρα γιατί έχω πληροφορίες ότι είσαι και γραφολόγος  :grin: :grin: :grin:  

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.410
Πόντοι
46.232
καθηγητή με ολο το θάρρος όλες οι κριτικές που εχω τύχη να δω δεν πα ποτέ στο φ27 στο πανω..   :grin: φοβάσαι την τρελή τη μπαρμπαρα; κατά τα αλλα συγχαρητήρια για τις ενημερώσεις.   ;)
θές να μάθεις για την αδυναμία σου???
και στα κεντρικά της Φυλής δεν πολύ πάει...........αλλά πάντα πολύτιμες οι  Σαββατιάτικες ενημερώσεις του

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
κατεβηκα το πρωι και ειμαι κουρασμενος χυστη μου :-αυριο βραδυ παλι...

Oχι στον πιρφορο το stam το ειπα. Εσενα σε ειχα δεδομενο ετσι και αλλιως ρε παιχτη, γιατι μας τα χαλας...  :S

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom