Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 306 άτομα (27 μέλη και 279 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Με τη Βαλέρια από Αγκύρας και Διδύμου κάνω από τα καλύτερα γαμήσια, όπως και με τη Σαμπρίνα που κανείς δεν είχε καλή άποψη γι' αυτήν...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
τωρα λυσαμε την παρεξηγηση με pm (xilnik) σχετικα με την Βαλερια.
Αλλη Βαλερια εννουσα εγω, αυτην απο το Αγκυρας 12 την καστανη με το μακρυ μαλλι και τα ωραια ματια...
εσεις για αλλη Βαλερια μιλατε (ξανθια με 3αρια βυζια)
:thumbsup:

azziani

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Με τη Βαλέρια από Αγκύρας και Διδύμου κάνω από τα καλύτερα γαμήσια, όπως και με τη Σαμπρίνα που κανείς δεν είχε καλή άποψη γι' αυτήν...
ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!!! Δεν μου αρέσει να δυσφημώ κοπέλες αφού τις έχω και εγώ ανάγκη, αλλά με έχουν προστατέψει και΄μένα σχόλια δικά σας για θέματα ''υγειονομικού ενδιαφέροντος''. Στο Μ. Αλεξάνδρου 22(όροφος) υπάρχει μια νέα μπαμπάτσικη, ζουμερή παρουσία που τα κάνει ΌΛΑ!!! με δέκα ευρώ! Ακά,CIF+CIM,anal και είναι πραγματικά καλή με βυζάρες που ανασταίνουν και νεκρούς! Το δε στοματικό της είναι σχεδόν τέλειο,χωρίς χέρι,ρυθμικό και με πολύ παιχνίδι(το τέλειο είναι της Βαλέριας από Αγκύρας και Διδύμου). Το θέμα μου ήταν μόλις έβγαλα το προφυλακτικό! Μύριζε απίστευτα έντονη ''ψαρίλα'' οσμή που ενοχοποιείται για HPV. Μπορεί όμως να ήταν απλά και θέμα απλυσιάς, αφού κάνει απίστευτα πολλά δωμάτια και μπαίνει απ΄έυθείας από το ένα στο άλλο, χωρίς να πλυθεί ποτέ! Το είδα με τα μάτια μου: και στο σαλόνι αναμονής και στο δωμάτιο. Μόνο το υγρό μαντηλάκι ήπιας αντησηπτικής δράσης για τη βάλανο χρησιμοποιούσε. Μαρία δήλωσε, 100% Ρουμάνα διότι τα είπαμε και λίγο...τώρα εγώ τι άλλο να σας πω, ''μια δοκιμή θα σας πείσει?''. Ίσως να είναι και μοιραίο. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Πριν λίγο μίνι καταδρομική στη Φυλής
Φ84Α Μόνικα νιάου
Φ84Β Αννέλα αγνώστων λοιπών στοιχείων, ήταν στο δωμάτιο
Φ71 όροφος: η Έλενα η ξανθιά
Φ65Α τα κρεμάμενα μαστάρια, αυτή που βγαίνει συνήθως τσίτσιδη, με τα γυαλιά
Φ65Β η Αλεξάνδρα το πιπινάκι
Φ67 μια ξανθιά κορμάρα αλλά από μάπα, μάπα
Φ69 Αννούλα το πρωινό στανταράκι
Φ54 η Γιάννα η μελαχρινή μουνάρα με το φυσικό στήθος
Φ66Δ μια αδιάφορη με φουλ
Φ66Α η μελαχρινή περίεργη φάτσα με το δερμάτινο μπούστο και το τριγωνάκι στο νινί που καταλήγει σε μπαλάκι στο κώλο, πολύ περίεργη για να είναι γυναίκα, δεν ξέρω ας βοηθήσει κάποιος :think:

Επίσης η αετοφωλιά δεν έχει πια την αερόσκαλα, και που την είχε δηλαδή έτοιμη να πέσει ήταν

Επισκέπτης
Πριν λίγο μίνι καταδρομική στη Φυλής
Φ84Α Μόνικα νιάου
Φ84Β Αννέλα αγνώστων λοιπών στοιχείων, ήταν στο δωμάτιο
Φ71 όροφος: η Έλενα η ξανθιά
Φ65Α τα κρεμάμενα μαστάρια, αυτή που βγαίνει συνήθως τσίτσιδη, με τα γυαλιά
Φ65Β η Αλεξάνδρα το πιπινάκι
Φ67 μια ξανθιά κορμάρα αλλά από μάπα, μάπα
Φ69 Αννούλα το πρωινό στανταράκι
Φ54 η Γιάννα η μελαχρινή μουνάρα με το φυσικό στήθος
Φ66Δ μια αδιάφορη με φουλ
Φ66Α η μελαχρινή περίεργη φάτσα με το δερμάτινο μπούστο και το τριγωνάκι στο νινί που καταλήγει σε μπαλάκι στο κώλο, πολύ περίεργη για να είναι γυναίκα, δεν ξέρω ας βοηθήσει κάποιος :think:

Επίσης η αετοφωλιά δεν έχει πια την αερόσκαλα, και που την είχε δηλαδή έτοιμη να πέσει ήταν

φ25β μια μαρια και μια αλλη γνωστη γυρολογος ξανθια αδιαφορη.
φ27ισογειο βικτωρια
φ27πανω μπαρμπαρα οπου και κατεθεσα

ολες οι παραπανω με ακαποτο

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Βραδυνη βολτα στο μεταξι με σκοπο να επισκεφτω την Βικτορια του ν.σμυρνη απο το μεγαλου αλεξανδρου, αλλα δεν ηταν εκει...αντιθετως ηταν ενα μπαζο η Σοφια.. :(
Εντωμεταξυ ηταν ενας τυπος φουσκωμενος και ετσι στην ιασωνος και πηγαινε σε ολους και ζηταγε 1 ευρω οτι και καλα του ελειπε για να γαμησει...Αυτον τον εχω ξαναδει και εχει παρεα πιο κατω οποτε αν ειστε μονοι σας και σας μιλησει καντε την..Η αλλη μλκια ηταν οτι κλειστηκα ΠΑΛΙ μεσα στο σπιτακι(κολωνου30α) επειδη περασε η αστυνομια μαλλον κατα τις 00,30. Η Αννα να βριζει δεν ξερω και γω σε ποια γλωσσα, ρουμανικα δν μ φανηκαν  :grin: Και φωναζε οτι χαρτια εχει μονο απο φυλακη  :S Γαμησε μας ρε τι παω και γαμαω... :2funny:

Τι εχει χαρτια απο φυλακη?Ποσο ηταν μεσα δλδ?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
η κατασταση ειναι για τον πουτσο.

ελειπα ποσον καιρο κι ακομα τις ιδιες πουτανες εχουν...καμια ανανεωση...απορω πως εχουν ακομα πελατεια...

μ αρεσει που αλλαζουν και τσαρδια ,λες και θα τις δουμε και θα τις περασουμε για καινουργιες

την αλισα/μαρινα γκεισα την εχω δει σε 10 διαφορετικα σπιτια μεσα σε 3 μερες

μονο στην αλκιβιαδου εχω δει κατι καινουργιες και στην αγκυρας εχει μια σχετικη ανανεωση καθε τοσο

τι φταιει γι αυτη την κατασταση?λογω της κρισης δεν ερχονται κοπελες?ή τις μαζευουν οι μπατσοι?

varnalis28

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
φιλε κερβερα η μονικα στο 84α ειναι αυτη που επεζε μπαλα φωκαιασ μεσανυχτα κ αν ναι τι βαρδια παιζει τωρα πια΄΄

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
φιλε κερβερα η μονικα στο 84α ειναι αυτη που επεζε μπαλα φωκαιασ μεσανυχτα κ αν ναι τι βαρδια παιζει τωρα πια΄΄
αυτη ειναι.η νιαου νιαου.πρωινα την πετυχαινω ...

καλα ρε φιλε,δεν την εχεις βαρεθει ακομα?εχω σιχαθει να τη βλεπω

fanismetal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πεστα ρε χρυσοστομε lustforlife και κοντευουν να μας τρελλανουν εδω μεσα μερικοι.Μας πυραμυθιαζουν για τις μουναρες που χυνουν μολις τους βλεπουν και δεν λενε τιποτα γαι την πλειοψηφια των πουτανων που ειναι
ξενερωτες ξεπετες που δεν αξιζουν φραγκο,τα λιγουρια τα οποια δεν εχουν γαμησει κανονικη γυναικα ποτε στη ζωη τους!Μα ΟΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ & ΝΤΑΒΑΔΕΣ η ΜΑΛΑΚΕΣ ειναι σ'αυτη την ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΕΛΛΑΔΑ?

:zfuck:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
η κατασταση ειναι για τον πουτσο.

ελειπα ποσον καιρο κι ακομα τις ιδιες πουτανες εχουν...καμια ανανεωση...απορω πως εχουν ακομα πελατεια...

μ αρεσει που αλλαζουν και τσαρδια ,λες και θα τις δουμε και θα τις περασουμε για καινουργιες

την αλισα/μαρινα γκεισα την εχω δει σε 10 διαφορετικα σπιτια μεσα σε 3 μερες

μονο στην αλκιβιαδου εχω δει κατι καινουργιες και στην αγκυρας εχει μια σχετικη ανανεωση καθε τοσο

τι φταιει γι αυτη την κατασταση?λογω της κρισης δεν ερχονται κοπελες?ή τις μαζευουν οι μπατσοι?
Ναι ρε.....έχουμε βαρεθεί... Άσε που πολλές κάνουν και 2 βάρδιες,καπάκι............... :uglystupid:

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Πεστα ρε χρυσοστομε lustforlife και κοντευουν να μας τρελλανουν εδω μεσα μερικοι.Μας πυραμυθιαζουν για τις μουναρες που χυνουν μολις τους βλεπουν και δεν λενε τιποτα γαι την πλειοψηφια των πουτανων που ειναι
ξενερωτες ξεπετες που δεν αξιζουν φραγκο,τα λιγουρια τα οποια δεν εχουν γαμησει κανονικη γυναικα ποτε στη ζωη τους!Μα ΟΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ & ΝΤΑΒΑΔΕΣ η ΜΑΛΑΚΕΣ ειναι σ'αυτη την ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΕΛΛΑΔΑ?

:zfuck:

Μην ξεχνας οτι η βαθμολογηση κοπελας (ισως και με βαρυγδουπες λεξεις) γινεται σε συναρτηση
με το κοστος και σε συγκριση με τις υπολοιπες κοπελες,καθως στην ουσια,αυτο τις εναλλασσει στο συγκεκριμενο "χρηματιστηριο".
Εχω επαννειλημενως τονισει οτι ενα καθαρα ρεαλιστικο γαμησι με "καλη" γκομενα
ειναι 6-7 κλικ ανωτερο απο την ενοικιαζομενη στα πορνεια.
Αν μια κοπελα ομως σου δινει πραγματα σε 10 η σε 20 ευρω που σε ικανοποιουν βαπτιζεται μουναρα λογω
χαμηλου κοστους και εν συγκριση με τις υπολοιπες.
Ετσι κανουν ολοι οι μπουρδελιαρηδες,απλα ειναι ενδομυχο αυτο και δεν το εχουν σκεφτει αναλυτικα. :grin:

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Σορρυ που το γραφω εδω αλλα που αλλου να το γραψω;

Χτες γνωριστηκα με τεσσερις μπουρδελιαρηδες,τεσσερις εντελως διαφορετικοι χαρακτηρες
ηρωων σε ενα κομματι της ζωης μου που αρχιζει τωρα.
Ας αρχισουμε με τον ακρογωνιαιο λιθο της συναντησης,τον Ν.Σμυρνη που με αυτον πρωτομιλησα τηλεφωνικα.
Ο τυπος ειναι ενας νορμαλ ανθρωπος με αισθημα ασφαλειας για την επιλογη του να ασχοληθει με αυτο το σπορ.
Εκει εχει τον κοσμο που του δινει την πιθανοτητα να επιλεγει αυτος σαν κουμανταδορος χωρις ζαλαδες.
Κλειστα στεγανα λοιπον αλλα με ευαισθησιες,μετρημενος τυπος και πολυ σοβαρος.
Παμε στον Σεβαλιε,συμπαθης και εκφραστικος καθοριζοντας τα ορια του με στυλ αρκετα κομψο.
Κοφτος,περιεκτικος και σφαιρικος,λεκτορας δυνατος και αρκετα εξυπνος.
Τα μπουρδελα για αυτον ειναι σαν αγαπη στο μετρο,δεν θα ελιωνε σαν τον απο πανω του στην αναφορα μου.
Δεν ειναι γλυψιμο αυτα,δικαιως ειναι moderator.
Επομενος στην λιστα ο Φλοριαν,ωριμος αν και νεος ακομα.
Γαματος τυπος με δυναμικη που τον κανει γνησιο μπουρδελιαρη.
Η επιτομη της εξελιξης στην μπουρδελοζωη,μου θυμιζει εμενα οταν ξεκινησα μονο που αυτος ειναι πιο χειμαρωδης.
Ευχαριστος και ομιλητικος με διακυμανσεις που τον κανουν αξεχαστη φυσιογνωμια.
Απο αυτον θα ζητησω ενα συγνωμη καθως παραλιγο να του χαλασω την τσαρκα.
Βλεπετε στο τελος μειναμε οι δυο μας και ενω αυτος προσπαθουσε να ορισει στοχο καταθεσης ειχε εμενα διπλα του
και καπου αισθανθηκα να τον πιεζω μεσω της υπαρξης μου πλαι του.
Εκει ανοιξε μια τρυπα στον χρονο,ολα σκοτεινιασαν και ενιωσα το ιδιο κι εγω.
Αμεσως σκεφτηκα οτι το ιδιο συνεβη και με τους λοιπους συγγενεις οταν τους ειχα διπλα μου και ξαφνου τρομαξα.
Σε καποια μπουρδελα ηθελα να φερθω αυθεντικα(να τον χωσω)και μπερδευομουν με τα παιδια γυρω μου.
Αισθανομουν οτι δεν λειτουργουσα καθαρα και ατομικα,δεν εξωτερικευτηκα αρκετα και καταπινα την καυλα μου.
Θα το διορθωσω αυτο συντομα γιατι τα παιδια θελω να τα ξαναδω εννοειται.
Τελικως καλουμαι για πρωτη φορα να λειτουργησω ατομικα μεσα σε ομαδικη κατασταση.
Αυτο δεν το ειχα υπολογισει.

Ειδα και τον Χλεχλεκια,δεν καθησαμε πολυ ωρα μαζι αλλα μου φανηκε στοχαστης και σκοπευτης.
Καθαρος νους και ευθυβολος,μπρος λοιπον,πειτε και για'μενα. :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εκφραστικος , ποιητης + μαχητης! Kαι εχεις το καλυτερο nickname!

Επισκέπτης
τελικα ειναι ωραιο συναισθημα να σε σχολιαζουν στην ημερησια ενημερωση για... μπουρδελα!!

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Εκφραστικος , ποιητης + μαχητης! Kαι εχεις το καλυτερο nickname!

Εκφραστικος 100%,ποιητης 50% διοτι απλα μετουσιωνω την εκφραστικοτητα και δεν πηγαζει το ειναι μου αμεσα
απο ποιηση λογω ευαισθησιων,αναγκαστικα να τις περιορισω στο ελαχιστο για να επιβιωσω,μαχητης ναι σιγουρα
και πολλαπλων μετωπων αλλα με σχεδιο και σεναριο παντα,οπως και ο Τζειμς Μποντ παντα πρεπει να εχουμε σχεδιο διαφυγης.

Τωρα για το νικ ευχαριστω,ειναι πρωτοτυπο αλλα μαλακισμενο γιατι ειναι "παγιδευμενο" λογω του
οτι δεν εχει διαθεσιμα αβαταρ και αυτα που εχει ειναι αηδια.
Μλλον την πατησαμε εδω,αν ειχα προλαβει να χεσω τοτε με τον πατσα(συγνωμη για την εκφραση)
και δεν γραφτω πλακατζιδικα φευγοντας απο την παρουσα ζωσα κατασταση,το αμεσως πιθανοτερο νικ θα ηταν
"BUSHMAN" απλα και λιτα γιατι αυτο γουσταρω,συν οτι ειναι δισυλλαβο και μου αρεσει.
Το παρων ειναι πολυσυλλαβο αρα και κουραστικο.
Τωρα ομως ειναι αργα πια! :grin:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Η αυθεντικη μπουρδελοτσαρκα ειναι σολο 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom