Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 289 άτομα (28 μέλη και 261 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ρε πουστακο πηρες το κωλαρακι της Βικτωριας...? !!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το μεσημερι στη φυλης
Αλκαμενους 113 βαλερια,καταθεση.Παρολο που η συνευρεση διηρκεσε πολυ ωρα και περιλαμβανε μονο σεξ,τελειωνοντας τη συνευρεση οι καβλες δεν ελεγαν να σταματησουν,γεγονος τ οποιο οφειλεται στην διαταραξη του αγωνιστικου μπουρδελικου ρυθμου απο την επανεμφανιση της βαλεριας.Απο  τη προηγουμενη εβδομαδα δεν εχω μπορεσει να παρω ολο το πακετο,δηλαδη γλυψιμο,γλωσσοφιλα και δυνατο σεξ.Τη πρωτη φορα,τη προηγουμενη τεταρτη που την εντοπισα ξαφνικα μετα τις διακοπες της, δε μπορουσα να τη φιλησω λογω μιας πληγης στο στομα μου,της το ειπα και αρκεστηκαμε στ αλλα δυο στοιχεια του πακετου.Προχτες οι καβλες ηταν τοσο πολλες που δε μπορεσα ν ανεβασω το σεξ στους δυνατους ρυθμους που ηθελα, και προτιμησα πιο ηρεμους, για μεγαλυτερη διαρκεια.Σημερα ηταν ακομη καλυτερα,το σεξ ηταν πολυ δυνατο, αλλα ελειπε το γλυψιμο,δυσκολα θα κρατιομουν πολυ..αυτα τ αναφερω περισσοτερο για ν αντιληφθει καποιος που δε γνωριζει καποια στοιχεια απο τη ψυχολογια ενος μπουρδελιαρη
Συνεχισα λοιπον για αναζητηση και αλλης κορασιδας  που πιθανον θα εδινε οριστικη λυση στο προβλημα..οχι ακριβως..,μακαρι να εχουμε σεξουαλικη διαθεση
Φυλης
65β αλεξανδρα
67 αλισα απο κροκεων,πρωην αντριαννα
84β ιρενα με φουλ προγραμμα απο ισμηνης 2,λατιν εμφανιση,δυνατη περιφερεια
71β ντιανα του professorx απο τον οροφο του 54 πριν λιγους μηνες,καστανη με μετρια εμφανιση,κανονικο σωμα
Αλκιβιαδου
16α παλινα
16β πατριτσια,με μωβ διχτυωτο φορεμα,κοντο καστανο μαλι,νταρντανοmlf με πιασιματα
16γ η βικτωρια που κατεθεσε ο smirni(που τον ειδα το μεσημερι),που δουλευε και χτες το απογευμα.Επιβεβαιωνω οτι παρεχει φουλ προγραμμα
Τελικα περασε απο το μυαλο μου η σκεψη να περασω απο δροσοπουλου 97,αν και στη πορεια διαπιστωσα οτι ειχα ενα εικοσαρικο στο πορτοφολι και οχι παραπανω οπως νομιζα,ηταν η ντιανα απο καλυμνου 48 που δουλευει σταθερα στο 97.Παρολο που ειπα να φυγω,ειπα στην υπηρεσια το προβλημα και περασα με εικοσι,ηταν πολυ προθυμη να μ εξυπηρετησει.Στο δωματιο τα πραγματα ηταν αρκετα ζεστα,οι υπηρεσιες δεν ειχαν καποια διαφορα απο καλυμνου,ομως η αληθεια ειναι οτι ο χωρος και η ατμοσφαιρα ηταν πιο χαλαρωτικη.Η αληθεια αλλωστε ειναι οτι ενας βασικος λογος που επελεξα τη δευτερη καταθεση ,ηταν αυτος,θα ξεφευγα λιγο απο τη γνωριμη ατμοσφαιρα του μπουρδελου.Ζεστα προκαταρκτικα απο τη ντιανα,γλυψιμο ολης της γεννητικης περιοχης και καλη συμμμετοχη.Αν δεν ειχε ατελειες στο σωμα που ειναι ενα κανονικατο σωμα μιας καθημερινης γυναικας τα πραγματα μπορει να ηταν τελεια για εικοσι ευρω.Σιγουρα παντως ηταν ζεστη στη διαρκεια της πραξης,αφου μετα το τελος μαλλον ηρεμησα

Gortsos82

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
1
Αλκαμενους 113 βαλερια,καταθεση.Παρολο που η συνευρεση διηρκεσε πολυ ωρα και περιλαμβανε μονο σεξ,τελειωνοντας τη συνευρεση οι καβλες δεν ελεγαν να σταματησουν,γεγονος τ οποιο οφειλεται στην διαταραξη του αγωνιστικου μπουρδελικου ρυθμου απο την επανεμφανιση της βαλεριας.Απο  τη προηγουμενη εβδομαδα δεν εχω μπορεσει να παρω ολο το πακετο,δηλαδη γλυψιμο,γλωσσοφιλα και δυνατο σεξ.Τη πρωτη φορα,τη προηγουμενη τεταρτη που την εντοπισα ξαφνικα μετα τις διακοπες της, δε μπορουσα να τη φιλησω λογω μιας πληγης στο στομα μου,της το ειπα και αρκεστηκαμε στ αλλα δυο στοιχεια του πακετου.Προχτες οι καβλες ηταν τοσο πολλες που δε μπορεσα ν ανεβασω το σεξ στους δυνατους ρυθμους που ηθελα, και προτιμησα πιο ηρεμους, για μεγαλυτερη διαρκεια.Σημερα ηταν ακομη καλυτερα,το σεξ ηταν πολυ δυνατο, αλλα ελειπε το γλυψιμο,δυσκολα θα κρατιομουν πολυ..αυτα τ αναφερω περισσοτερο για ν αντιληφθει καποιος που δε γνωριζει καποια στοιχεια απο τη ψυχολογια ενος μπουρδελιαρη
Συνεχισα λοιπον για αναζητηση και αλλης κορασιδας  που πιθανον θα εδινε οριστικη λυση στο προβλημα..οχι ακριβως..,μακαρι να εχουμε σεξουαλικη διαθεση
Φυλης
65β αλεξανδρα
71β ντιανα του professorx απο τον οροφο του 54 πριν λιγους μηνες,καστανη με μετρια εμφανιση,κανονικο σωμα
Αλκιβιαδου
16α παλινα
16β πατριτσια,με μωβ διχτυωτο φορεμα,κοντο καστανο μαλι,νταρντανοmlf με πιασιματα
16γ η βικτωρια που κατεθεσε ο smirni(που τον ειδα το μεσημερι),που δουλευε και χτες το απογευμα.Επιβεβαιωνω οτι παρεχει φουλ προγραμμα
Τελικα περασε απο το μυαλο μου η σκεψη να περασω απο δροσοπουλου 97,αν και στη πορεια διαπιστωσα οτι ειχα ενα εικοσαρικο στο πορτοφολι και οχι παραπανω οπως νομιζα,ηταν η ντιανα απο καλυμνου 48 που δουλευει σταθερα στο 97.Παρολο που ειπα να φυγω,ειπα στην υπηρεσια το προβλημα και περασα με εικοσι,ηταν πολυ προθυμη να μ εξυπηρετησει.Στο δωματιο τα πραγματα ηταν αρκετα ζεστα,οι υπηρεσιες δεν ειχαν καποια διαφορα απο καλυμνου,ομως η αληθεια ειναι οτι ο χωρος και η ατμοσφαιρα ηταν πιο χαλαρωτικη.Η αληθεια αλλωστε ειναι οτι ενας βασικος λογος που επελεξα τη δευτερη καταθεση ,ηταν αυτος,θα ξεφευγα λιγο απο τη γνωριμη ατμοσφαιρα του μπουρδελου.Ζεστα προκαταρκτικα απο τη ντιανα,γλυψιμο ολης της γεννητικης περιοχης και καλη συμμμετοχη.Αν δεν ειχε ατελειες στο σωμα που ειναι ενα κανονικατο σωμα μιας καθημερινης γυναικας τα πραγματα μπορει να ηταν τελεια για εικοσι ευρω.Σιγουρα παντως ηταν ζεστη στη διαρκεια της πραξης,αφου μετα το τελος μαλλον ηρεμησα

Να προσθέσω και εγώ λίγα ακόμα σπιτάκια

Φ54 Μια αδιάφορη Γιάννα νομίζω μελαχρινή
Φ66Α Σούζη με πολύ σκυλέ πρόσωπο και καβλωτικά εσώρουχα
Φ69Β Τανια ξανθιά κοπέλα με αινιγματικό χαμόγελο. Το σώμα της θα το χαρακτήριζα κανονικό
Φ84Α Μόνικα λεπτή μελαχρινή κοπελίτσα με τατου χαμηλά στην μέση
Φ71Α Έλενα Τσέχα/Ρωσίδα με τα όμορφα φυσικά τρυφερά πεταχτά βυζάκια

θα τις μάθω και εγώ σιγά σιγά τουλάχιστον στην Φυλής και θα προσπαθώ να θυμάμαι περισσότερα ονόματα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αλκιβιάδου 16γ Βικτωρία ξανθοκάστανη ουκρανέζα κοντή λεπτη με μικρά βυζια , τα πάντα όλα cim , cif , cib , ακα και κώλο(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική ενημέρωση)
αυτά πάω για μπανιο....
Τα "γ@μησες" όλα........ωραίος............. :pipa3:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ειναι ανοιχτα τωρα φυλης ?

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Τσάρκα στα της Λιοσσίων μετά τα μεσάνυχτα

Τροφωνίου 13: μία Όλγα πάνω, η άλλη η γνωστή Όλγα κάτω. Ξανθιές milf προς gilf
Τροφωνίου 11: μόνο το κάτω ανοιχτό, μια ξανθιά γνωστή για την μεγάλη της περιφέρεια που δίνει κ κώλο
Βέργας 2 (κόκκινη πόρτα): Άλλη μια ξανθιά gilf (την ξέρει κανείς αυτή? δε θυμάμαι όνομά της). Την έχω πετύχει πολλές φορές εκεί μεταμεσονύχτιες βάρδιες
Εξηκίου 18 (πάνω): ένα ενδιαφέρον κορμί, μεγάλες πεταχτές στητές βυζάρες, μια πεταχτή στρουμπουλή κολάρα (που δεν τη δίνει), ότι πρέπει για να γαμάς με πόνο! Ψιλομέτριο πρόσωπο, κοντό μαλλί κατσαρό. Την ξέρει κανείς? Την έχει δοκιμάσει? Μόνο για τη σωματάρα της αξίζει
Στο Χωματιανιού 2 κοπέλες ξανθιές, η μια φέρνει στη Φουρέιρα στο πιο κοντό, η άλλη κλασσική σλάβα
Λιοσσίων 76: μία ομορφούλα πιτσιρίκα ξανθιά, άβυζη
Λιοσσίων 78: μια πιτσριρίκα άβυζη κ αυτή ξανθιά, ψηλή όμως

Αν κάποιος ξέρει για τις 2 που ρώτησα, αν μπορεί ας ενημερώσει

Καλα τι εγινε χτες;ολοι εκει ησασταν;(χαριτολογω)
Στο Εξηκιου πανω η κοπελα λεγεται Σιμονα και σε λιγο θα βγει η κριτικη μου.
Την θεωρω πολυ καλη,γενικοτερα ειναι καλη!
Ειπες κατι για κωλαρα,απλα ξεχασε το οπως σωστα το εθεσες.
Στο Βεργας 2 η κοπελα δεν ειναι και τζιλφ(την ισοπεδωσες).
Πιστευω καλη γενικοτερα και την εχω παρει επισης,οχι κωλο και εδω!
Λεγεται Αναστασια.

Ασχετο:Φανουρη ζωγραφιζεις με τις φωτο σου! :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αλκαμενους 113 βαλερια,καταθεση.Παρολο που η συνευρεση διηρκεσε πολυ ωρα και περιλαμβανε μονο σεξ,τελειωνοντας τη συνευρεση οι καβλες δεν ελεγαν να σταματησουν,γεγονος τ οποιο οφειλεται στην διαταραξη του αγωνιστικου μπουρδελικου ρυθμου απο την επανεμφανιση της βαλεριας.Απο  τη προηγουμενη εβδομαδα δεν εχω μπορεσει να παρω ολο το πακετο,δηλαδη γλυψιμο,γλωσσοφιλα και δυνατο σεξ.Τη πρωτη φορα,τη προηγουμενη τεταρτη που την εντοπισα ξαφνικα μετα τις διακοπες της, δε μπορουσα να τη φιλησω λογω μιας πληγης στο στομα μου,της το ειπα και αρκεστηκαμε στ αλλα δυο στοιχεια του πακετου.Προχτες οι καβλες ηταν τοσο πολλες που δε μπορεσα ν ανεβασω το σεξ στους δυνατους ρυθμους που ηθελα, και προτιμησα πιο ηρεμους, για μεγαλυτερη διαρκεια.Σημερα ηταν ακομη καλυτερα,το σεξ ηταν πολυ δυνατο, αλλα ελειπε το γλυψιμο,δυσκολα θα κρατιομουν πολυ..αυτα τ αναφερω περισσοτερο για ν αντιληφθει καποιος που δε γνωριζει καποια στοιχεια απο τη ψυχολογια ενος μπουρδελιαρη
Συνεχισα λοιπον για αναζητηση και αλλης κορασιδας  που πιθανον θα εδινε οριστικη λυση στο προβλημα..οχι ακριβως..,μακαρι να εχουμε σεξουαλικη διαθεση
Φυλης
65β αλεξανδρα
Αλκιβιαδου
16α παλινα
Ωραίος........ανακουφίστηκες............ :knockinb:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
Αλκαμενους 113 βαλερια,καταθεση.Παρολο που η συνευρεση διηρκεσε πολυ ωρα και περιλαμβανε μονο σεξ,τελειωνοντας τη συνευρεση οι καβλες δεν ελεγαν να σταματησουν,γεγονος τ οποιο οφειλεται στην διαταραξη του αγωνιστικου μπουρδελικου ρυθμου απο την επανεμφανιση της βαλεριας.Απο  τη προηγουμενη εβδομαδα δεν εχω μπορεσει να παρω ολο το πακετο,δηλαδη γλυψιμο,γλωσσοφιλα και δυνατο σεξ.Τη πρωτη φορα,τη προηγουμενη τεταρτη που την εντοπισα ξαφνικα μετα τις διακοπες της, δε μπορουσα να τη φιλησω λογω μιας πληγης στο στομα μου,της το ειπα και αρκεστηκαμε στ αλλα δυο στοιχεια του πακετου.Προχτες οι καβλες ηταν τοσο πολλες που δε μπορεσα ν ανεβασω το σεξ στους δυνατους ρυθμους που ηθελα, και προτιμησα πιο ηρεμους, για μεγαλυτερη διαρκεια.Σημερα ηταν ακομη καλυτερα,το σεξ ηταν πολυ δυνατο, αλλα ελειπε το γλυψιμο,δυσκολα θα κρατιομουν πολυ..αυτα τ αναφερω περισσοτερο για ν αντιληφθει καποιος που δε γνωριζει καποια στοιχεια απο τη ψυχολογια ενος μπουρδελιαρη
Συνεχισα λοιπον για αναζητηση και αλλης κορασιδας  που πιθανον θα εδινε οριστικη λυση στο προβλημα..οχι ακριβως..,μακαρι να εχουμε σεξουαλικη διαθεση
Φυλης

ρε ατιμε εισαι ο μονος που καταφερνεις και περνας καλα με την Βαλερια...δεν την εχω παρει γιατι με εχουν αποθαρυνει τα λογια αλλων εμπειρων συναγωνιστων αν και ειναι ωραια γυναικα. Για αυτο εισαι καζανοβας! :rockon:

Την Βικτωρια του Αλκιβιαδου 16 γ την γνωριζω κοντα 4 χρονια , απο οταν δουλευε σε κρυφο στουντιο... :sunglasses:
πολυ καλη, ειναι απο τις κοπελες που γουσταρουν αυτο που κανουν και παντα εχει καλη διαθεση.

Τελος καλη επιλογη και η Ντιανα. Ειναι η μια απο τις μεγαλες αγαπες του μεγιστου (εταιρου καζανοβα) chris1971! :humpleg:

ΥΓ. παντως ολο γυρω απο τα προμιλφ και τα μιλφ ερχεσαι...... :grin:

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
ρε ατιμε εισαι ο μονος που καταφερνεις και περνας καλα με την Βαλερια...δεν την εχω παρει γιατι με εχουν αποθαρυνει τα λογια αλλων εμπειρων συναγωνιστων αν και ειναι ωραια γυναικα. Για αυτο εισαι καζανοβας! :rockon:

Την Βικτωρια του Αλκιβιαδου 16 γ την γνωριζω κοντα 4 χρονια , απο οταν δουλευε σε κρυφο στουντιο... :sunglasses:
πολυ καλη, ειναι απο τις κοπελες που γουσταρουν αυτο που κανουν και παντα εχει καλη διαθεση.

Τελος καλη επιλογη και η Ντιανα. Ειναι η μια απο τις μεγαλες αγαπες του μεγιστου (εταιρου καζανοβα) chris1971! :humpleg:

ΥΓ. παντως ολο γυρω απο τα προμιλφ και τα μιλφ ερχεσαι...... :grin:
για την βικτωρια...μαλλον στο ιδιο κρυφο σtudio πηγαιναμε αγαπητε...καταπληκτικη απο τοτε...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
και εγώ καλά περνάω πάντα με την Βαλέρια....
να μην τους ακούς και να δοκιμάζεις.......

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
και εγώ καλά περνάω πάντα με την Βαλέρια....
να μην τους ακούς και να δοκιμάζεις.......

ε τοτε και εσυ εισαι ενας εκολαπτομενος καζανοβας, αν μαθητευσεις δε διπλα σε xilnik & chris 1971 η επιτυχια ειναι δεδομενη!

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
ε τοτε και εσυ εισαι ενας εκολαπτομενος καζανοβας, αν μαθητευσεις δε διπλα σε xilnik & chris 1971 η επιτυχια ειναι δεδομενη!
εγω μια φορα την πηρα και αυτο που μου εξανε εντυπωση ειναι οτι κατσαμε πολυ ωρα μεσα. Απο θεμα χρονου ειναι οτι καλυτερο μου ετυχε. Δεν λεει οχι. Κσι ειναι γλυκα. Κατι αρνητικο δεν θυμαμαι!αξιζει την δοκιμη τουλαχιστον!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
εγω μια φορα την πηρα και αυτο που μου εξανε εντυπωση ειναι οτι κατσαμε πολυ ωρα μεσα. Απο θεμα χρονου ειναι οτι καλυτερο μου ετυχε. Δεν λεει οχι. Κσι ειναι γλυκα. Κατι αρνητικο δεν θυμαμαι!αξιζει την δοκιμη τουλαχιστον!
τωρα λυσαμε την παρεξηγηση με pm (xilnik) σχετικα με την Βαλερια.
Αλλη Βαλερια εννουσα εγω, αυτην απο το Αγκυρας 12 την καστανη με το μακρυ μαλλι και τα ωραια ματια...
εσεις για αλλη Βαλερια μιλατε (ξανθια με 3αρια βυζια)

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
Τωρα μιλας σωστα. Εγω λεω για αυτην απο αλκαμενους.

fanismetal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν εχω μια ωρα που γυρισα απο τσαρκα στο μεταξι και απογοητευτηκα πληρως.Γυρισα ΟΛΑ τα μπουρδελα και ειδα μονο ενα ομορφο μουνι στην ΙΑΣΩΝΟΣ απεναντι απο το 19.Ολα τα αλλα ειχαν κατι σαβουρες κοντες ρουμανο-αλβανο γυφτισσες 1.40 το πολυ σε υψος σα στρουμφακια και κακασχημες.Ακομα και τα 10 ευρω για δαυτες τις σαβουρες πολλα μου φαινονται.Απορω με πολλους εδω μεσα που τα βρισκουν ολα αυτα τα μουνια και τα γαμανε και λενε οτι τους κατεβει. 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Είναι βέβαιο

(... σχεδόν)

ότι τα ονόματα των πορνο-δεσποινίδων "αλλάζουν" όπως τα πουκάμισα.

όλα τ' άλλα (εύχομαι να) παραμένουν ίδια    ;)

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Βραδυνη βολτα στο μεταξι με σκοπο να επισκεφτω την Βικτορια του ν.σμυρνη απο το μεγαλου αλεξανδρου, αλλα δεν ηταν εκει...αντιθετως ηταν ενα μπαζο η Σοφια.. :(
Εντωμεταξυ ηταν ενας τυπος φουσκωμενος και ετσι στην ιασωνος και πηγαινε σε ολους και ζηταγε 1 ευρω οτι και καλα του ελειπε για να γαμησει...Αυτον τον εχω ξαναδει και εχει παρεα πιο κατω οποτε αν ειστε μονοι σας και σας μιλησει καντε την..Η αλλη μλκια ηταν οτι κλειστηκα ΠΑΛΙ μεσα στο σπιτακι(κολωνου30α) επειδη περασε η αστυνομια μαλλον κατα τις 00,30. Η Αννα να βριζει δεν ξερω και γω σε ποια γλωσσα, ρουμανικα δν μ φανηκαν  :grin: Και φωναζε οτι χαρτια εχει μονο απο φυλακη  :S Γαμησε μας ρε τι παω και γαμαω... :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εντωμεταξυ ηταν ενας τυπος φουσκωμενος και ετσι στην ιασωνος και πηγαινε σε ολους και ζηταγε 1 ευρω οτι και καλα του ελειπε για να γαμησει...Αυτον τον εχω ξαναδει και εχει παρεα πιο κατω οποτε αν ειστε μονοι σας και σας μιλησει καντε την..
Θέλει "κλοτσές",το ατομάκι...................

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom