Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 293 άτομα (17 μέλη και 276 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Επισκεψη στη βεργας σημερα, για να δω την εμμα από βεργας 3 με την στουντιακη εμφανιση,όμως το σπιτι ηταν κλειστο και σημερα αλλα και χτες.Μιας που ειχα το ποδηλατακι μαζι μου, ειπα να συνεχισω τη βολτα, κανοντας τη βραδινη μου γυμναστικη.Μπορει να μη βρηκα λοιπον την εμμα του zero,ειμαι σιγουρος όμως ότι θα βρει ενδιαφερουσα την ενημερωση, μιας που εχει πολλα μιλφονια
Αλκιβιαδου
16α ειρηνη,ξανθια με μετριο προσωπο αλλα καλο σωμα, όπως μου φανηκε,φορουσε ένα πολύ σεξι λευκο διχτυωτο φορεμα
16β ιρινα και πατριτσια,και οι δυο με αρκετα κιλα,καστανη και ξανθια αντιστοιχα,mlf καταστασεις
16γ η βικτωρια του zero,καλη εμφανιση,αξιοπρεπεστατο σωμα,ενω μου φανηκε και αρκετα μικροτερη από τα αλλα κοριτσια
Φυλης
66α νικολετα και ντενισα.Τη ντενισα την ειδα,τη νικολετα όχι,απλα συμπερανα ότι ηταν αυτή, γιατι ενας τυπος που μπηκε στο σαλονι,ειπε αμεσως στην υπηρεσια ότι θελω τη κοντουλα,που ηταν ηδη στο δωματιο.Να εισαι ψηλη,κορμαρα(ντενισα),και να παθαινεις τετοιες ηττες,απιστευτο!
66δ αννα,κοντουλα,με καρε κοκκινοξανθο μαλλι,πολύ μετριο προσωπο σ αντιθεση με το υπεροχο στηθος
80 δυο κοριτσια,που μοιαζουν σωματικα μεταξυ τους,,αννα μαρια και εμμα
84α η μαρια από φωκαιας 25β,γλυκο προσωπο αλλα καπως ανοικτη περιφερεια.Το κυριοτερο μειονεκτημα όμως είναι ο πισινος της, που η επιδερμιδα του εχει οψη φλουδας πορτοκαλιου
84β κλειστο
86α σοφια/ρομπερτα
65β αλεξανδρα
67 τζουλια,η γνωστη μελαγχροινη με το φουλ προγραμμα και τις κακες κριτικες.Ομως το περπατημα της και τη προηγουμενη φορα που την ειδα και σημερα ισως δειχνει ότι κατι μπορει να εχει αλλαξει
69β τανια,η πρωινη ξανθια αγαπημενη,κατ εξαιρεση σημερα το απογευμα
71α ελενα,η ξανθια τσεχα/ρωσιδα με την ωραια εμφανιση.Εδω να επισημανω κατι πολύ περιεργο..βγηκε στο σαλονι,ωραια μαυρισμενη επιδερμιδα,δυνατο κορμι,αλλα ουτε μια ματια σε καποιο συναγωνιστη,κανενα παιχνιδι,σαν να σνομπαρει το περιγυρο.Μα καλο μου κοριτσι,οσο και να σνομπαρεις το κοσμο,στο τελος όταν μπεις στο δωματιο με καποιον από αυτους ,και τσιμπουκι θα του παρεις,και τα ποδια θα του ανοιξεις,ποιο το νοημα..Τελος παντων,με τις γυναικες δε βρισκουμε ακρη..
59 ρωξανη
Αλκαμενους
113 βαλερια,καταθεση χτες,θα εμπαινα και σημερα, αλλα ειχε αρκετο κοσμο και δεν ηθελα να περιμενω
117 μαρια από διδυμου 20 και αγκυρας 12,ωραιο θηλυκο κορμι με καμπυλες,ενδιαφερον προσωπο,αμφιλεγομενες κριτικες
Περγαμου
27 ισογειο,ναταλι και ελλα πιθανον,ευσωμα glf που απευθυνονται σε ειδικες κατηγοριες συναγωνιστων..
27 οροφος,μαρινα η γκεισα η’ αλλιως αλισα,πικρη ιστορια.Την ειχα παρει τελευταια φορα διπλα ,στην αλκαμενους 113.Ειχε ξεκινησει από καλυμνου με τον τσατσο τον αρη να μου θετει θεμα χρονου,που ποτε δεν το εκανε,εχω περασει απειρες φορες μαζι της,αλλα τη τελευταια φορα δεν την αναγνωρισα..Ειχε περασει ένα δεκαλεπτο περιπου με καλη συμμετοχη και αρχισε παλι το ιδιο τροπαριο..Εκει που ημουν ετοιμος να τελειωσω, το τροπαριο εγινε πιο εντονο,σταματησα και της ειπα ότι δεν θα τη ξαναπαρω,δεν τελειωσα,δεν ηθελα.Δυο φορες που την εχω πετυχει εφυγα,ενώ σημερα αποχωρησε απο το σαλονι, λες και δεν με ηξερε..Δεν της κραταω κακια όμως,όπως λεει και ο λεπα,είναι αστειο εμεις οι δυο να μη μιλιομαστε,εχουμε περασει πολλες καλες στιγμες μαζι οπου και να δουλευε.Σοβαρα παντως, είναι κριμα αυτή η γυναικα που  δε μπορεσε υστερα από τοσα χρονια δουλειας να μπορεσει να βαλει σε μια ταξη τη ζωη της

Χτες το απογευμα στη βεργας
2 αναστασια,μεταmlf κατασταση,εχω την εντυπωση ότι είναι η τατιανα του speed από φωκαιας ,φυλης 54 και λιοσιων
6 υπογειο ριτα
6 ισογειο ξανθια mlf,συμπαθητικη,ισως να τη λενε βικτωρια

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
27 οροφος,μαρινα η γκεισα η’ αλλιως αλισα.πικρη ιστορια.Την ειχα παρει τελευταια φορα διπλα ,στην αλκαμενους 113.Ειχε ξεκινησει από καλυμνου με τον τσατσο τον αρη να μου θετει θεμα χρονου,που ποτε δεν το εκανε,εχω περασει απειρες φορες μαζι της,αλλα τη τελευταια φορα δεν την αναγνωρισα..Ειχε περασει ένα δεκαλεπτο περιπου με καλη συμμετοχη και αρχισε παλι το ιδιο τροπαριο..Εκει που ημουν ετοιμος να τελειωσω το τροπαριο εγινε πιο εντονο,σταματησα και της ειπα ότι δεν θα τη ξαναπαρω,δεν τελειωσα,δεν ηθελα.Δυο φορες που την εχω πετυχει εφυγα,ενώ σημερα εφυγε λες και δεν με ηξερε..Δεν της κραταω κακια όμως,όπως λεει και ο λεπα,είναι αστειο εμεις οι δυο να μη μιλιομαστε.Σοβαρα παντως είναι κριμα αυτή η γυναικα που  δε μπορεσε υστερα από τοσα χρονια δουλειας να μπορεσει να βαλει σε μια ταξη τη ζωη της
  το πρωι ηταν στο μεγ. αλεξανδου 28 στο μεταξουργειο

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Λάθος όνομα έκανα... Δεν μπορούσα μετά να το κάνω edit...  :headbang: Έχεις δίκιο... Αλεξάνδρα από Σερβία (έτσι δήλωσε σε εμένα)...

Αν θυμαμαι καλα παλι υπηρχε διχογνωμια γι αυτη τη γκομενα. :grin:
Λεει πως ειναι Σερβα,αλλα μαλλον για Αλβανιδα την κοβω . . .

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αν θυμαμαι καλα παλι υπηρχε διχογνωμια γι αυτη τη γκομενα. :grin:
Λεει πως ειναι Σερβα,αλλα μαλλον για Αλβανιδα την κοβω . . .
Ναι ρε,Αλβανία κ'έτσι.......γι'αυτό το λέμε...........

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Μια ερωτηση ρε μαγκες...η Μπαρμπορα απο φωκαιας στο πανω...που ειναι ξερουμε???

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Επισκεψη στη βεργας σημερα, για να δω την εμμα από βεργας 3 με την στουντιακη εμφανιση,όμως το σπιτι ηταν κλειστο και σημερα αλλα και χτες.Μιας που ειχα το ποδηλατακι μαζι μου, ειπα να συνεχισω τη βολτα, κανοντας τη βραδινη μου γυμναστικη.Μπορει να μη βρηκα λοιπον την εμμα του zero,ειμαι σιγουρος όμως ότι θα βρει ενδιαφερουσα την ενημερωση, μιας που εχει πολλα μιλφονια

ευχαριστώ καζανόβα! την Βικτώρια (Αλκ. 16-Γ) μην την χάσεις  ;)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
χιλνικ η πατριτσια του αλκιβιαδου 16β ειναι η γνωστη ρουμανα μιλφ μς το κοντο μαλλι που δινει κωλο?αν ναι τοτε εχουμε μια δυνατη επιστροφη
οσο για την αναστασια πραγματι ειναι η τατιανα του σπιντ.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
;)

Επισκεψη στη βεργας σημερα ...

:rockon:

Μεταξουργείο 6/9/2012 μεσημεριάτικα

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10094.jpg

Σημείωση : Όλες οι φωτογραφίες είναι... "της ημέρας" ... "ολόφρεσκες"

:grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το Δροσοπουλου 97 ειναι ανοιχτο...νομιζα οτι ειχε κλεισει... μιας και καποιοι το ειχαν γραψει εδω μεσα..σε καποιο θρεντ... και περναγα σημερα απο εκει και το βρηκα ανοιχτο!!!Ανεβηκα πανω και ηταν η θεα.... η Ντιανα....πιο μουναρα απο πριν!!!Το χαν κλεισει οπως μου ειπε τον Αυγουστο.... γιατι πηγε διακοπουλες και μας γυρισε και αδυνατισμενη σε σχεση με παλια.. αλλα και με ωραιο χρωμα απο τα μπανια!!!..Σημερα ηταν η εικοστη φορα που περασα στο δωματιο μαζι της,  καθοτι ειναι ενα απο τα στανταρακια μου...η γυναικα δεν παιζεται ειναι αστερι σε υπηρεσιες, κατα την αποψη μου(γι αλλους μπορει να μην ειναι... υποκειμενικα ειναι αυτα)!!!..Δεν μπαινω σε λεπτομερειες καθοτι εχω γραψει μια κριτικη στο παρελθον και δευτερη για την ιδια εργαζομενη δεν γραφω!!!Πριν μπω στο δωματιο πηγα στο ξεχωριστο μπανιο που εχουν... και εκανα ντους...ενω ειχε πετσετες, μου εφερε η τσατσα  καινουργια!!!...Παλια ηταν στουντιο και τωρα μπουρδελο, αλλα μεσα οι χωροι ειναι ευρυχωροι και με καθαριοτητα!!!...25 ευρα, εδωσα και μεσα στο δωματιο, αν και υπηρχε πελατης εξω στο σαλονι..... η Ντιανα με την ησυχια της και δεν με ενοχλησε καθολου η ευγενεστατη τσατσα, καθοτι ειχα κατεβασει τα ποτηρακια μου και αργησα να τελειωσω!!...Με αυτη την γυναικα, εχω την απολυτη χημεια!!!Μου ειπε το Σεπτεμβρη θα ειναι συνεχεια αυτη και πρωι και απογευμα..και τον αλλο μηνα... παιζει να ελθει και η Τατιανα(και γι αυτη εχω κριτικη)!!!Καλο βραδυ την πεφτω γιατι αυριο παω για Ελβιρα στο Κολωνο!!!...

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Τσάρκα στα της Λιοσσίων μετά τα μεσάνυχτα

Τροφωνίου 13: μία Όλγα πάνω, η άλλη η γνωστή Όλγα κάτω. Ξανθιές milf προς gilf
Τροφωνίου 11: μόνο το κάτω ανοιχτό, μια ξανθιά γνωστή για την μεγάλη της περιφέρεια που δίνει κ κώλο
Βέργας 2 (κόκκινη πόρτα): Άλλη μια ξανθιά gilf (την ξέρει κανείς αυτή? δε θυμάμαι όνομά της). Την έχω πετύχει πολλές φορές εκεί μεταμεσονύχτιες βάρδιες
Εξηκίου 18 (πάνω): ένα ενδιαφέρον κορμί, μεγάλες πεταχτές στητές βυζάρες, μια πεταχτή στρουμπουλή κολάρα (που δεν τη δίνει), ότι πρέπει για να γαμάς με πόνο! Ψιλομέτριο πρόσωπο, κοντό μαλλί κατσαρό. Την ξέρει κανείς? Την έχει δοκιμάσει? Μόνο για τη σωματάρα της αξίζει
Στο Χωματιανιού 2 κοπέλες ξανθιές, η μια φέρνει στη Φουρέιρα στο πιο κοντό, η άλλη κλασσική σλάβα
Λιοσσίων 76: μία ομορφούλα πιτσιρίκα ξανθιά, άβυζη
Λιοσσίων 78: μια πιτσριρίκα άβυζη κ αυτή ξανθιά, ψηλή όμως

Αν κάποιος ξέρει για τις 2 που ρώτησα, αν μπορεί ας ενημερώσει

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Απογευματινή βόλτα ψηλά στη Λιοσίων και πέριξ αυτής[/size]

20:06-21:15

Ξανθίππης 2

scaled.php

Η Λίλιαν, γύρω στα 30 (μου είπε ότι δούλευε και στο Αγκύρας 12Β). Ξανθό μαλλί μαζεμένο πίσω στο κεφάλι, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος και ύψος, γεροδεμένο σώμα με πιασιματάκια, κωλάρα και μπουτάρες. Απλό στα 20.

Κωνσταντινουπόλεως 206

scaled.php

Η Χριστίνα, 30άρα και αυτή, που "έχει πολύ καλό χαρακτήρα και δε βιάζεται στο δωμάτιο", όπως δήλωσε με στόμφο η υπηρεσία. Καστανό, ίσιο μαλλί έως τους ώμους, πρόσωπο με λεπτά χαρακτηριστικά και ανάγλυφα χείλη, μικρό προς μεσαίο στήθος και μεσαίο ύψος, λεπτό σώμα, κωλάρα και ωραία μπούτια. Απλό στα 20. Σ' ερώτησή μου εάν φιλάει στο σώμα και στο λαιμό, δήλωσε κατηγορηματικά όχι.

Παρασίου 36

scaled.php

Η χαμογελαστή Αλίκη (milf), καστανή με κοντό μαλλί, πρόσωπο με λίγες ρυτίδες και λαιμός σχετικά χαλαρός, μεσαίο στήθος, ψηλή, σώμα γεμάτο με μπουτάκια. Φορούσε ένα μεσοφόρι. Απλό στα 20. Προσφέρει και φιλιά στο σώμα. Ευγενική όταν αποχώρησα.

Κνίδου 18

scaled.php

" Η Ελλη, τσιμπουκάκι, πισωκολλητό στα γόνατα, από πάνω, 69, τσόντα στο δωμάτιο, δε βιάζεαι, περάστε..."
Η κοπέλα ήταν μελαχρινή, με μακρύ καστανομαυρο μαλλί κάτω από τους ώμους, συμπαθητικό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, μεγάλη περιφέρεια και χοντρουλά μπουτάκια. Απλό στα 20 και αυταρχικό στα 40.

Τροφονίου

scaled.php

Τροφονίου 11 ισόγειο: Η υπηρεσία με τα γυαλιά σχετικά βαριά.
-Ποιά κοπέλα δουλεύει;
-Η Γιάννα.
-Τί προσφέρει;
-Καλό μενού.
-Απλό πρόγαμμα στα 20;
Αρνητική κίνηση της κεφαλής της κοιτώντας με.
-Δηλαδή;
-Και ΚΩΛΑΡΑΚΙ.  
Μετά από δύο λεπτά σιωπής, κατευθύνθηκε προς μία κλειστή πόρτα και φώναξε...
-Ελα κούκλα!...Μια ώρα...
Η νεαρή κούκλα με τ' όμορφο προσωπάκι (ε! Σαν κούκλα...) ήταν ξανθιά με ίσιο μαλλί έως τους ώμους, παρατήρησα μία δερματοστιξία στον αυχαίνα, μικρό στήθος, μεγάλη περιφέρεια και μπούτια με κυτταρίτιδα.
Τροφονίου 11 όροφος: Η Μελίνα (milf γυρω στα 45), με ξανθό ίσιο μαλλί έως τους ώμους, πλατυκομούρα και χαμογελαστή, με μικρό προς μεσαίο στήθος και καλό λεπτό σώμα (φορούσε μεσοφόρι) Απλό στα 20.
Τροφονίου 13 ισόγειο: Αρκετή ζέστη (το κλιματιστικό ήταν κλειστό) Δούλευε η Κατερίνα με απλό πρόγραμμα που όμως, "σε κάνει αεροπλάνο" σύμφωνα με την ευγενική υπηρεσία.
Εμφανίστηκε ολόγυμνη. Για μια στιγμή. Επρόκειτο για νεαρή με ξανθό ίσιο μαλλί κάτω από τ' αυτιά και πάνω από τους ώμους, μεσαίο στητό στήθος, καλό σώμα και κωλαράκι επίσης.
Τροφονίου 13 όροφος: Η νεαρή καί ήρεμη Αναστασία παρουσίασε τον εαυτό της. Απλό στα 20. Είναι σχετικά ψηλή, με μαύρο μαλλί έως κάτω από τους ώμους, πρόστυχο και συνάμα όμορφο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, σώμα με πιασίματα.
Προύσσης 22: Κλειστό.
Αδάνων 2: Με υποδέχτηκε η Ρωσίδα Εύα, που εκτελούσε και χρέη υπηρεσίας, ξανθιά με ίσιο μαλλί μαζεμένο σε κοντή αλογοουρά, όμορφο και λιγάκι πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο κρεμαστό στήθος, λεπτό αλλά γεροδεμένο κορμί, καλοσχηματισμένο κωλαράκι και ωραία γερά πόδια. Απλό στα 20. Δείχνει και "χαρτιά υγείας" (Υπάρχει και η σχετική ανακοίνωση κολλημένη στον καθρέφτη του σαλονιού)
-Μάλιστα, απλό στα 20...
-Εάν δεν έχεις, δώσε και 15.
-Καλώς...
-Πέρνα, όπου και να πας τα ίδια μουνιά θα δεις. Ετσι δεν είναι; Να φέρνεις γύρω, γύρω βόλτες. Γιατί;
-Ευχαριστώ. Ισως περάσω αργότερα.
-Να 'σαι καλά ψυχούλα μου.
Τελικά πέρασα και τίμησα την Εύα. Περισσότερα στην κριτική. :)

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Ιδια εικόνα με το δωμάτιο στην Αλκιβιάδου 16Α...:2funny:

scaled.php

scaled.php

Και δύο δεξιές παντόφλες  :sunglasses:
Στη Διδύμου 16Α υπήρχαν δύο διαφορετικές παντόφλες...

scaled.php

Διάφορα κολπάκια για να μην μπει κάποιος στον πειρασμό να τις κλέψει. Υπάρχει τέτοιος άνθρωπος;...

Λιοσίων 91

scaled.php

"Κουκλάρα κορμάρα! 20 ευρώ. Τσιμπούκι, μουνάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα, ισπανικό, 69."
Κώλος δεν ανακοινώθηκε.
Η Κάτι είναι μία νεαρή με τσιριχτή φωνή, αρκετά επικοινωνιακή, με καστανόμαυρα μαλλιά που φτάνουν κάτω από τους ώμους, μάτια έντονα βαμμένα, μικρό προς μεσαίο στήθος, λεπτή και σχετικά κοντούλα.

Παιωνίου 47

scaled.php

Απλό στα 20 για τη νεαρή Νάντια, με ίσιο ξανθό μαλλί κάτω από τους ώμους, μεγάλα μάτια, καλό στήθος, κώλος και μπούτια παχιά με κυτταρίτιδα. Ευγενική.

Βέργας

scaled.php

Βέργας 2Α: Η υπηρεσία μου ανακοίνωσε απλό στα 20. Δεν αναφέρθηκαν έξτρα.
Η Αναστασία, μία ευγενική και χαμογελαστή "κοπέλα", (γύρω στα 40) εισήλθε φουριόζα στο σαλόνι.
Καστανό ίσιο μαλλί μαζεμένο πίσω στο κεφάλι, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο ψιλοχαλαρό στήθος, γεμάτο κορμί, λίγο κυτταρίτιδα στον ποπό. Φέρει δερματοστιξία στο δεξιό της μπράτσο.
Βέργας 6Α υπόγειο: Περίμενα κάμποσα λεπτά για μία παχουλή ξανθιά milf με ίσιο μαλλί έως τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, που δεν ήθελε να μου πει τ' όνομά της. Τ' οποίο τελικά έμαθα, από τον συναγωνιστή που μόλις είχε πάει μαζί της. Ελένη. Σε απλό πρόγραμμα στα 20.
Βέργας 6Β ισόγειο: Εμφανίστηκε η Φωτεινή. Για milf μου φάνηκε. Ξανθό κατσαρό μαλλί πάνω από τους ώμους, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, μεσαίο καλό στήθος, αδύνατη, ψηλή γύρω στο 1,70, καλούτσικος ποπός και μπούτια. Απλό στα 20.

Λιοσίων

scaled.php

Λιοσίων 76Β: Ο τσάτσος και ένας άλλος μεσήλικας μιλούσαν στο μέσα δωματιάκι. Περίμενα λίγα λεπτά και έφυγα.
Λιοσίων 76: Δούλευαν δύο κοπέλες σε απλό πρόγραμμα. Εκαναν και παρτούζα.
Η Ναταλία. Μία ομορφούλα νεαρή λεπτή κοπέλα, με μικρό στήθος και καστανό ίσιο μαλλί μαζεμένο πίσω από το κεφάλι
Και η χαμογελαστή milf (γύρω στα 40) Αλεξάνδρα, με ξανθό μπουκλωτό μαλλί, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, χοντρούλα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
βόλτα στην ντίσνειλαντ(μεταξουργείο) 00.30-02.50 με δυο καταθέσεις..............

Ιάσωνος 1α κοντή παχουλή καστανή μίλφ με μεσαία βυζιά ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 20α Τζοάνα καστανή λεπτή με μεσαία στητά βυζιά θεικά ,απλό στα 10, κατά πάσα πιθανότητα είναι η Ουάννα από Φυλής , δεν είμαι 100% σίγουρος γιατί την είδα φευγαλέα μιάς και την ώρα που
            μπήκα στο σπιτάκι μπήκε η αστυνομία για έλεγχο στον τσάτσο , ήταν ο γνωστός γυρολόγος ευγενικός τσάτσος Αλέξανδρος , τους έδειξε τα χαρτιά του και έφυγαν.
Ιάσωνος 30α ξανθιά χοντρή μίλφ ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 30β Ελβίρα η γυρολόγος μελαχρινή λεπτή , με κώλο στα 10.
Ιάσωνος 31 Σοφία παχουλή μαυρούλα άβυζι ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 31β Ειρήνη μαυρούλα με ωραίο κορμί κοντή με λεπτά πόδια κανονικό σώμα κωλάρα και μεσαίο βυζί , απλό στα 10.
Ιάσωνος 33 Άντζελα ξανθό ψηλό μιλφ κανονικό σώμα πεσμένα μεσαία βυζιά ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 37α Αλεξάνδρα πολύ κοντή και λεπτή ξανθιά κατσαρομάλλα ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 37β καστανή με μπουτάρες και κωλάρες έτοιμη για σούμο ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 43 Χριστίνα τσιγγανάκι κοντό πολύ λεπτό άβυζο , με κώλο στα 10.
Κεραμικού 13 μελαχρινή με τα μαλλιά αλογοουρά κανονικό σώμα λίγο ανοιχτή περιφέρεια μεσαίο στήθος απλό πρόγραμμα.
Κεραμικού 13α μελαχρινή μετρίου αναστήματος με πιασηματάκια μεσαίο βυζί απλό στα 10 , πιο παλιά δούλευε στο Πέρδικα 3 δεξιά στρογγυλοπρόσωπη και σχεδόν πάντα μουτρωμένη .
Κολωνού 11β Μαρία η μελαχρινή μαυρισμένη μίλφ με το πίρσινγκ στη μύτη 2.5 πεσμένα βυζιά με τεράστιες ρόγες και κωλάρα ,απλό στα 15.
Κολωνού 15 Αννα καστανή τα μαλλιά πιασμένα πάνω , κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 27β υπόγειο Βίκυ μελαχρινή λεπτή με μικρό στητό στήθος ωραίο σώμα και κώλο ,απλό στα 10.
Κολωνού 30α Αννα μελαχρινή μίλφ με κοντό μαλλί ψηλή μικρό στήθος φορούσε άσπρα εσώρουχα ψηλή κ΄΄αλτσα μόνο στο δεξί πόδι , έχει και τατού στο αριστερό μπράτσο ,απλό στα 10. κάποιοι είχαν γράψει ότι
            την είχαν πιάσει και την απέλασαν  :jerking: :jerking: :jerking: 
Κολωνού 30β Τζωρτζιάννα  καστανή κοντή κανονικό σώμα μικρό στητό στήθος και κωλάρα ωραία ,απλό στα 10.
Κολωνού 32β Αντριάννα καστανόξανθη κοντή λεπτή ζύμη άβυζι με απίστευτο κωλαράκι τατου πεταλούδα στον αριστερό αστράγαλο ,απλό στα 15(τιμήθηκε φόλα , θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
Κολωνού 32γ(υπόγειο) μελαχρινή πολύ λεπτή κοντή άβυζι με τατού ,απλό στα 10.
Κολωνού 47 κάτω Ευα μαυρούλα κοντόχοντρη με μεσαία πεσμένα βυζιά ,απλό στα 10.
Κολωνού 47 πάνω  η Βραζιλιανά τεράτωδης τρομακτικό ξανθό γκίλφ που μοιάζει με τραβέλι , είχε και μιά άλλη στο δωμάτιό άλλά έιχα γίνει ήδη Λούης...................
Κολωνού 48 Άντζελα καστανή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο στα 10.
Κολωνού 53 Κατερίνα ξανθή κοντή λεπτή μίλφ και Αιμιλία(ενδιαφέρουσα περίπτωση) ψηλόλιγνη μελαχρινή με τα μαλλιά καρέ μικρό στήθος και τατού ,απλό και οι δυο στα 10.
Λεωνίδου 28 κάτω Νικόλ ξανθιά(επιβεβαιώθηκα όταν είπα ότι την προηγούμενη βδομάδα φορούσε μελαχρινή περούκα)κοντή με κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο μικρό στητό βυζάκι , απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 μελαχρινή παχουλή μίλφ ,απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 Τάνια καστανό μίλφ κανονικό σώμα μικρό βυζί και απίστευτη΄κωλάρα ,απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 δεξιά ξανθιά κανονικό σώμα μικρό στητό βυζί ,απλό στα10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 αριστερά Βικτωρία κοκκινομάλλα Βουλγάρα πολύ λεπτή μικρό στήθος , με κώλο στα 10.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση καθώς και φώτος στον ρομαντισμό)
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22α ξανθιά χοντρή ,απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22β μελαχρινή κοντή με μπουτάρες και κοιλιά ,απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28β Μαρία ξανθιά λεπτή με πολύ ωραίο κώλο άβυζι τατού δεξιά στην κοιλιά ,απλό στα 10.
Περδίκα 3 δεξιά Αντελίνα ξανθιά μούναρος για τα στάνταρ του Μεταξουργείου κανονικό σώμα μικρό στητό στήθος ωραίο κώλο πίρσινγκ στη μύτη ,απλό πρόγραμμα.           

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
μαγκες επειδη εχω καιρο να μπω στο σαιτ λογω ενος προβληματος,η μονικα νιαου παιζει πλεον μονιμα στο 84α?και τι βαρδιες?

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
μαγκες επειδη εχω καιρο να μπω στο σαιτ λογω ενος προβληματος,η μονικα νιαου παιζει πλεον μονιμα στο 84α?και τι βαρδιες?

το πρωι ειναι εκει συνηθως...
παλια ηταν απογευμα στο φωκαιας25β τωρα δεν την βλεπω πια εκει... :rolleyes:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
live ενημέρωση απο το internet cafe της πλατείας Βικτόριας...της βόλτας που έκανα πρίν απο λίγο πεζός 13.00-14.40 με δυο καταθέσεις....

Αλκαμένους 113 Βαλέρια ξανθιά στο πρόσωπο μοιάζει με την χολαρι σουάνγκ κανονιικό σώμα 2.5 βυζια ,ακα τελειωτικό(τιμήθηκε θα ακολουθήσεικριτική ενημέρωση)έξω απο τον οίκο πέτυχα
και τον μέγιστο ρεπόρτερ xilik , πήγαινε να πάρει την "δόση"του Βαλέριας  :grin: :grin: :grin:
Αλκαμένους 117 Ελενα ξανθιά μετρίου αναστήματος κανονικό σώμα 2,5αρια σιλικονάτα βυζια και λίγο πατηκομενο κώλο , με ακα.
Περγάμου 27α Ευα ξανθιά γκίλφ παχουλη νταρντάνα με 3άρια πεσμένα βυζια και Ναταλι ξανθιά χοντρή με 3άρια πολύ πεσμένα βυζιά , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Ρεμούνδου 20 Ναταλί ξανθό μίλφ με μεγάλα μπούτια κ νικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Περγάμου 1 Μαρία μια μελαχρινή λεπτή με κακριά ίσια μαλλιά κα 2αρακι βυζί πιθανότατα σιλικονάτο ,απλό πρόγραμμα.
Αγίου Πέτρου 7 Ελενα με τα τατού ,απλό πρόγραμμα.
Πιπίνου 65β Λίλι κοκκινομάλλα τηντρίτη το βράδυ την είχα πετύχει φυλής 109β κανονικό σώμα μεσαίο βυζί απλό πρόγραμμα.
Αγκυρας 12β μια μελαχρινή παχουλή με μικρό στήθος , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα
όταν βγήκα πέτυχα έχω τον λαστφορλαιφ με τον καπελάκια και πιάσαμε την κουβέντα και βγήκε η τσα τσα απο το 12α να δεί τι γίνεται....
Αγκύρας 12α Σοφιά κοκκινομαλλά μιλφ με ανοιχτόχρωμα μάτια κοντό μαλλί και 3άρια βυζια , δεν με άφηνε να φύγω μου ξεκούμπωσε το φετμουάρ απο την βερμούδα και άρχισε να μου τον παίζει
ενω κοιτούσε αν έρχεται κανείς μιάς και το σκηνικό γινόταν στην πόρτα , έσκυψε και 'αρχισε να με γλύφει επι τοπου...τελικά δεν πέρασα....
Διδύμου 20 Βικτοριά ξανθό μίλφ με την κωλάρα και τα 3,5άρια σιλικονάτα βυζια , με ακα.
Αλκιβιάδου 16γ Βικτωρία ξανθοκάστανη ουκρανέζα κοντή λεπτη με μικρά βυζια , τα πάντα όλα cim , cif , cib , ακα και κώλο(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική ενημέρωση)
αυτά πάω για μπανιο....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom