Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 169 άτομα (6 μέλη και 163 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μην σωσει και παει...παντως τελευταια φορα που την ειδα ηταν γυρω στις 23,30-00  :rolleyes:
αυτη παντως με αυτα που εχει βγαλει τους τελευταιους 2 μηνες μπορει να την αραζει στις σευχελες τωρα...
ε καλα... δεν εχει ξανασυμβει τετοιο πραγμα... να μπαινεις 12 η ωρα να περιμενουν 5 ατομα στο σαλονι δωματιο..

τα δωματια να ειναι φουλ... να δινεις τα λεφτα στην τσατσα και οταν ερχεται η ωρα σου να ρωταει αν πληρωσες... :2funny:

τα χε χασει η καημενη τι φταει και αυτη  :grin:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
ε καλα... δεν εχει ξανασυμβει τετοιο πραγμα... να μπαινεις 12 η ωρα να περιμενουν 5 ατομα στο σαλονι δωματιο..
τα δωματια να ειναι φουλ... να δινεις τα λεφτα στην τσατσα και οταν ερχεται η ωρα σου να ρωταει αν πληρωσες... :2funny:

τα χε χασει η καημενη τι φταει και αυτη  :grin:

Δεν ξερω τι επαθε αυτη...Παιζει να την εχω παρει καπου στις 20 φορες, τις πρωτες 18 ολο γλυκες και ελεγε οτι μ γουσταρει(οχι οτι την πιστευα, αλλα αφου περναγα τελεια πηγαινα συνεχεια), γλωσσοφιλα κλπ και μετα παω μια μερα και ηταν σαν οποιαδηποτε ξεπετα...Την ρωταω τι εχεις μου λεει τπτ. Και μετα πηγα αλλη μια φορα για επιβεβαιωση και τελικα μου φαινεται εχει αλλαξει τουτη δω και ηταν το ν.1 στανταρακι μου για μηνες...Χαλασε τι να κανουμε..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν ξερω τι επαθε αυτη...Παιζει να την εχω παρει καπου στις 20 φορες, τις πρωτες 18 ολο γλυκες και ελεγε οτι μ γουσταρει(οχι οτι την πιστευα, αλλα αφου περναγα τελεια πηγαινα συνεχεια), γλωσσοφιλα κλπ και μετα παω μια μερα και ηταν σαν οποιαδηποτε ξεπετα...Την ρωταω τι εχεις μου λεει τπτ. Και μετα πηγα αλλη μια φορα για επιβεβαιωση και τελικα μου φαινεται εχει αλλαξει τουτη δω και ηταν το ν.1 στανταρακι μου για μηνες...Χαλασε τι να κανουμε..
  κοιτα... επειδη ειναι λεων στο ζωδιο απο οτι μου χε πει... πρεπει μαλλον να χει καβαλησει το καλαμι  :rolleyes:

αισθανεται θεα πλεον.... 3 φορες την εχω παρει και ολα οκ.. ποιος ξερει στην πορεια  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τι δεν ξέρεις ρε? Ανέλαβαν οι γνωστοί πιρφόροι-αγαπούληδες......όπως πάντα,απλά "πράματα"................ :2funny:

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Η βολτα μου ξεκινησε το μεσημερι και ολος χαρα ξεκινωντας απο Λιοσιων τον ηπια
γιατι οπως ειπατε ηταν ολα κλειστα,ελαχιστα ανοικτα και καποια με φωτα αλλα κλειστα μεσα.
Η χαρη μου ανεβηκε-κατεβηκε παντου αλλα παντου ετρωγα σβηστα φωτα.
Σαν χαμενος για χαμενος κινηθηκα στο Μεταξουργειο οπου καποια ηταν ανοικτα(λογω ογκου να πω)
αλλα εγινε το αναμενομενο..........οπως οταν γινεται σκουπα!

Σε καποια τελειως παρακμιακα μαζευτηκαν κορμια συναγωνιστων που σε κανονικες συνηθηκες
δεν θα ηταν ετσι.
Για παραδειγμα στο Μ.Αλεξανδρου 22β οπου ειμασταν 12 ατομα(νεο παγκοσμιο ρεκορ για εκει)
η κοπελα 1,75 μελαχρινη ισιο μαλλι με κοτσο σχετικα συμπαθης
που δεν εχω ξαναδει και δεν ξερω πως την λενε ουτε καν μιλησε στην εξοδο της απο το δωματιο
και καπακι πηρε την καποτα απο το χερι της τσατσας σαν ποδηλατης το νερο του
για να προχωρησει στο επομενο δωματιο,ε ρεεεεεεεεεεεε κατσικιαααααααααααα ειπαμε,τραβατε και λιγο κουζινα
για κανενα ξεπλυμα.
Η τουλαχιστον μπειτε μεσα και βγειτε σε κανα δυο λεπτα μιας και δεν ξερουμε ποτε αν πλενεστε.
Δεν ειμαστε και τυφλοι ομως,αυτα ειναι τα "καλα" της σκουπας. :grin:

Επισκέπτης
H Τζουλια του Φ67 ΦΩΛΑΡΑ για καποιον που ρωτησε χθες.

Οι μεγαλυτεροι αγαπουληδες των μπουρδελων ειναι οι Αλβανοι!!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491

Η εχει αλλαξει η πλεον αφου ειδε οτι μετραει η ετοιμαζετε για μεταγραφη ισως σε πιο μεγαλα σαλονια.....Μου θυμιζει περιπτωση Μιραλας το επαιζε Ολυμπιακαρα κι ετσι και οταν φανηκε λιγο την εκανε με ελαφρα...
Αυτα εχει η ζωη τον παιχτη η την τανα την χαιρεσαι οσο ειναι ταλεντο ακομα αμα κανει ονομα γεια σας

Υ.Γ αλλα για κανε το λιγο πιο συγκεκριμενο οταν λες εγινε ξεπετα τι εννοεις?Ξεπετα ως προς εσενα επειδη σου ειχε δωσει το κατι παραπανω και τωρα σου κακοφαινεται, η ξεπετα τελειως φολα δηλαδη?Για διευκρυνισε το μας λιγο.Για καποιον που δεν την εχει παρει δηλαδη δεν αξιζει μια δοκιμη εστω και τωρα στο 10ευρω?

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
Παιδια μπορει καποιος να μου στειλει λινκ με τα καλυτερα τσιμπουκια στους οικους!sorry που στελνω εδω αλλα δεν το βρισκω!

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Είσαι πιρφόρος - αγαπούλης και λίγα λέω..... Να μην πω ότι είσαι κλώνος ή βαλτός............ :idiot: :uglystupid:

Πηγαινε στο θρεντ πιρφορων που εχει εξω,θα απουσιασω και θα επανερθω,εχω σταξει δηλητηριο. :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πηγαινε στο θρεντ πιρφορων που εχει εξω,θα απουσιασω και θα επανερθω,εχω σταξει δηλητηριο. :2funny: :2funny:
..."80 ευρο δωρο".... λέει το άτομο..... αυτοί καταστρέφουν την πιάτσα να πούμε............. :jerking: :birdman:

crazy boy

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Το έχω κάνει μία φορά (να δώσω χρήματα)
έχω δώσει 10 ευρώ μπουρμπουάρ στο μετάξι γιατί με είχε ευχαριστήσει πάρα πολύ.
Με έπιασε το χουβαρδιλίκι μου κ το έδωσα αλλά 80 ευρώ ρε φίλε "δωράκι" δεν υφίσταται...
Με 80 ευρώ πας κ γαμάς την Πένυ κ γουστάρεις κ δεν περιμένεις απο την πουτάνα του 10λεπτου να σε περιποιηθεί κ να σε "προσέχει"
ΕΛΕΟΣ  :headbang: :headbang: :headbang: :think: :jerking:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μετά απο διπλό γύρο σε μασαζερί του κέντρου και ενω είχε περάσει καμιά ώρα μου ήρθε στο μυαλό για επιδόρπιο μια ωραία παρτουζίτσα για να κλείσει η μέρα πιο όμορφα...κατέβηκα Φωκαίας και στην υπόγα του 25 ήταν δίδυμο η Σάρα και η Γκαμπριέλα,η Σάρα έχει τιμηθεί πολλάκις και είναι ζεστή και cool στο δωμάτιο,η Γκαμπριέλα μελαχροινή με λάτιν στητή κωλάρα,μακριά μάυρα(κατράμι)μαλλιά και βυζάρες,χαμογελαστή,δεν την είχα πάρει ποτέ...
Είσοδος στο δωμάτιο με χαμόγελα απο την Σάρα και την Γκαμπριέλα,εστησα στα 4 την Σαρα και την πέρασα ενα πολυ γρήγορο ''πινέλο''.Ξεκίνημα με την Σάρα σε ζεστή βαθιά πίπα και τη Γκαμπριέλα να με γλυφει στις ρωγες ενώ παράλληλα την χούφτωνα στις βυζάρες και την κωλάρα..Έβαλα κάτω τη Σάρα και άρχισα να την παίρνω χαλαρά και μετά πιο δυνατά και γρήγορα,στενό μουνάκι παροτι ειχε βάλει και λίγο κρέμα..Ζήτησα απο την Γκαμπριέλα να της κρατάει ανοιχτά και ψηλά τα πόδια για να μπαίνω ανετα..Πολύ καύλα το θέαμα...η Γκαμπριέλα γέλαγε και η Σάρα έλεγε καυλόλογα..μετά την γύρισα σε στάση-κάθισμα(με τον κώλο ανάποδα στη μάπα μου ) για να την γλυφομουνιάζω όσο η Γκαμπριέλα έιχε αλλάξει καπότα και ξεκίνησε την τσιμπούκα της..η Σαρα γουσταρε το γλειφομουνι,γέλαγε σε κάποια φάση και έλεγε''ωραία είναι,γλείφεις ωραία΄΄ και μετά από μια αξιόλογη πιπα ανέβηκε η Γκαμπυ απο πάνω μου,μετα απο λίγο έστειλα τη Σαρα από τα πλάγια για να την πάρω πιο δυνατά την Γκαμπρ,μετά τις έστησα και τις δύο στα 4 με θέα την τουρλωτή κωλάθρα της Γκαμπρ και το κωλαράκι της Σάρας..άρχισα να πηδάω αλύπητα την Γκαμπριέλα με σκοπό να χύσω,ανέβασα στροφές πολύ απότομα και το καυλάκι είχε γειωθεί στο κρεβάτι και απολάμβανε βρίζοντας ΄΄γάμα κι αλλο,ετσι΄΄,η άλλη δίπλα μου κοιταζε και έγλυφε ρώγες,αυτιά,χείλη,...η τελετή έλαβε τέλος με τα 2 τουμπανάκια...τίμησαν τη συμμετοχή τους και ο τσατσος δεν ενόχλησε καθόλου,το είχα ξεκαθαρίσει πριν μπω άλλωστε..χρόνος παραμονής περίπου 20λεπτά.
Το παρόν κείμενο μετά απο καιρό θα καταχωρηθεί και ως κριτική καθότι έχω σταματήσει να γράφω..

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Φυλης, λιοσιων, μεταξι ανοιχτα σχεδον ολα.

@stam η τζωρτζιαννα ηταν εκει στις 23,00 π πηγα...καλη ηταν σημερα τελικα  :sunglasses:

SORPEN

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αν δεν κανεις καλο δωρακι δεν εχει  :kissass: :pipa1: :lheel:, :kissass2: ειμαι 2 μερες αθηνα και εχουν φυγει 800 ευρονια

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αν δεν κανεις καλο δωρακι δεν εχει  :kissass: :pipa1: :lheel:, :kissass2: ειμαι 2 μερες αθηνα και εχουν φυγει 800 ευρονια
ρε συ τσίπη , μόνο 80 ευρω έξτρα δίνεις ?

γ4%μώ το κεφάλι σου  :2funny:

δίνε πράμα φίλε μου , μόνο έτσι θα δείς την καλή  :thumbsup: :cool2:

Επισκέπτης
ρε μαλακες μας δουλευει ο κολεικο
μην μασατε..

ελα φιλε μπες με το κανονικο σου προφιλ τωρα!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10091.jpg

:thumbsup:

Tωρα στη φυλης
71α η ξανθια τσεχα/ρωσιδα ελενα με το γλυκο προσωπο και την ωραια εμφανιση
74 αννα,μελαγχροινο ωραιο κοντοπουτανο με φουλ προγραμμα που πραγματικα θ αξιζει,αν κρινω απο τη πισω οψη που καλυπτε μονο ενα κορδονακι
84α μονικα νιαου
84β η ξανθια αννα/σιμελα
86α η ιρενα,γνωστη στην αλυσιδα 84-86 με τη λατιν εμφανιση που τωρα δουλευει και σε στουντιο
Φωκαιας
25β μαρια,μελαγχροινη κοπελα,κανονικου υψους και σωματος, μ ενδιαφερον προσωπο
27α σαρα και γκαμπριελα
27 ισογειο γιαννα και βικτωρια
Αγκυρας
12α σοφια,ξανθο πληθωρικο mlf με πλουσιο στηθος
12β η μαρινα με τα γυαλακια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom