Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 319 άτομα (51 μέλη και 268 επισκέπτες)

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Μηνύματα
377
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Μάλλον...αγάμητη γύρισε από τις διακοπές η δεσποινίς....χεχεχεχεχε
Μμμμ λες; Πάντως εμένα δε με χάλασε καθόλου φίλε μου.Πολύ καλό το μωρό τόσο από θέμα εμφάνισης όσο και από υπηρεσίες. Δοκιμάστε και θα με θυμηθείτε.....πριν χορτάσει χεχε
 

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Μηνύματα
2.421
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Μμμμ λες; Πάντως εμένα δε με χάλασε καθόλου φίλε μου.Πολύ καλό το μωρό τόσο από θέμα εμφάνισης όσο και από υπηρεσίες. Δοκιμάστε και θα με θυμηθείτε.....πριν χορτάσει χεχε

δεν χορταινει αυτη...το κοριτσι ειναι εκει εδω και 3 περιπου μηνες και κανει σταθερα τελειο γαμησι.
Τοσο καιρο λεμε ρε αλανι για αυτη πως σου ειχε ξεφυγει εσενα του εμπειρου
 

Επισκέπτης
χαιρε τρανι και ξακουστι μπουρδελοκοινοτιτα...σιμερα ιταν μια νιχτα ακρος αξεπεραστι με πολι πιτσιλισμα....παρεπιπτοντος ενα πορνορεποραζ απο τα διο ατακτα οικιματα στιν οδο φιλισ.....τα σπιτια ακομα λουκετο....

ι τσαρκα αρχισε με τον γιγαντοχιστι σκιντο...μια μινι περιιγισι στουσ βρομικους και σκοτινουσ οικουσ τισ φιλισ...οπου στο..
φιλις 65 πανο ι λαρισα....65 κατο ι αλεξανδρα...αλλι αλεξανδρα αυτι..οχι ι γνοστι με το σομα λαμπαδα απο ροσια...
στο 67 ενα πορνιδιο με ζουμερο κολαρακι...αναστατοσε τιν βρομικι και διχασμενι  ψολαρα  μου....αλλα δεν ιπεκιψα σε τιμορια...και ι τσαρκα σινεχιστικε...
φιλις 84α ι αννα ξανθο πορνιδιο....
φιλις 84β δεν ανεβικαμε διοτι παντα βρισκετε εκει ι γνοστι καυλιαρα σελινα..
φιλις 86α ι λιλι...
γιλις 86β ενα μιλφ ξεβρακοκεφαλο πορνιδιο...
στο 71 κατο ιταν ι γνοστι αννα που εχει τοσοσ παταγος για τι μουναρα τις..
στο 71 πανο ενα μετριο πορνιδιο απο θεμα εμαφανισισ..γενικα αδιαφορο...
φοκεασ 25 β στο αντελοσπιτο ιταν ι στελλα με τισ βιζουμπες απο χοματιανου!αξιοπιτσιλιστο πουτανιδιο για μια φορα!
στο 25α ενα παχουλο πορνιδιο....
ενα αυστιρο και αδισοπιτο πιτσιλισμα ιπεστι ι πορνι αννα στο φιλισ 84α..
μπαινουμε λοιπον στο πονιρο οικιμα....και αφου χαιρεταο τιν γνοστι μου τσατσα τιν ροταο πια κοπελα εχει..μου λεει τιν αννα.....
οοοο το αστερι μας που ειναι ...απανταο εγο....
βγενι εξο το ατακτοειδες πορνιδιο με κολασμενες προθεσεις...και ροταει..με ζιτισε κανεις???
εγο καυλιαρα μου σε ζιτισα!!!
και αμεσος το πορνιδιο ερχετε και καθετε  πανο στιν πολιποθιτι και πανεμορφι ψολαρα μου...και αρχιζει να χορευει στουσ ριθμουσ του τραγουδιου το οποιο παιζοταν στο ραδιοφονο!
ι ολι σκινι θιμιζε σαν στριπ σοου αφου το ατιμο πορνιδιο αρχισε να τριβετε και να χορευει πανο στο ιπεργιγαντιο και λερομενο καυλι μου  αφου ξεροχινα σινεχοσ...απο τιν καυλα και τιν ιδονι....!
αρπαζο λοιπον τιν ιδονισμενι και καυλομενι πορνι και τιν σερνο προσ το δοματιο.....αφου ι ψολι μου ειχε φτασει σε σιμιο ιπερτατις ιδονις!
αφου λοιπον δινο στα γριγορα τα λεφτα στιν τσατσα...παει το πορνιδιο περνι το καποτιδιο και ερχετε σφερα στο ρομαντικο και ατμοσφαιρικο δοματιο του ποθου και τις ιδονις...το πορνιδιο πραγματικα ειχε μουνοκαυλεσ αφου αρχισε με μανια να παιζει με το ακοντιο μου ..και ιξιφολονχι μου να γινετε ολο και πιο σκλιρι ...ετοιμι να τριπισει τιν ατακτι αμαζονα και να τιν δικασει στο βομο τις ιδονις....και αμεσος βαζει το καποτιδιο και ξεκιναει ενα σπεσιαλ τσιμπουκλοβερ....
στα ορθια μαλιστα...
αφου ειχε φτασει ι καυλα στο απροχοριτο ...τιν πεταο τιν πορνι στο κρεβατι και αρχιζο να τιν ξεσκιζο ανελειτα...ιεραποστολικα..και ι κραυγι τισ ατιθασις πορνις να διαπερναει τις ψολες ολον τον καυλιαριδον που βρισκονταν στο σαλονι του οικου!
το σκινικο αλλαζει σε λιγα λεπτα και μετατρεπετε σε ενα πισοκολιτο σφιροκοπικα οπου ι ξεσκισμενι πορνι να φοναζει και να θελει ολο και περισοτερο το πεος μεσα τις βαθια...
τα κολοσκαμπιλα ιταν το χαρακτιριστικο του πιτσιλισματος αφου τα ακουγε στο σαλονι ολοσ ο κοσμος οπου ειχαν λιοσει στα γελια(σιμφονα με μαρτιριες του σκιντο)....
ιταν ενα απο τα καλα πιτσιλισματα επιπεδου φιλις...και τιποτα παραπανο...

ι βολτα ομος δεν πιρε τελος αφου σιναντισαμε τον μπουρδελιαρι 1984 οπου κιλισθικαμε στιν γι τις επαγγελιας!στι γιι οπου οι πορνοπακιδες καλιεργουν τιν μεταξοτι ιδονι και μεταδιδουν τιν καλοπροαιρετι αυρα τουσ στουσ απανταχου χιστες!
προτος σταθμος ιταν στιν πολιαγαπιμενι μου κιρια ελευθερια στο ιασονος 20α.......αλλα διστιχοσ οι καλες παρουσιες ελλειπαν σε αυτο το κοκινοσπιτο..ανανεονται οστε να επιστρεψουν δριμιτερες οι τσαχπινες μας!τεσπα...
μετα αμεσος ι καυλα χαραξε στον δρομο τισ κονονου....οπου αραξαμε στο λουξ οικο τις θειας κατερινασ και ιπιαμε τα νερακια μασ οστε να αναπλιροσουμε τα χαμενα μασ ιγρα.......
 

GSX-R600

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Μηνύματα
122
Like
0
Πόντοι
1
Ντάξει pitsilistis με έπεισες οτι είσαι τρελός!  :2funny:
 

Επισκέπτης
σιγμονι αλλα ξεχασα μια πιπερατι λεπτομερια.....μετα το ποιτσιλισμα απο τιν χαρα μου........ενο ειχε ανοιξει ι πορνι τιν πορτα για να οδευσει σε αλον καυυλεα...κοντοσταθικα στιν πορτα ...ενο ι πορνι ειχε λιοσει στα γελια εγο χορευα στουσ ριθμουσ τισ ιδονισμενις μουσικισ κουνοντασ το καυλι μου πανο κατο με το χερι μου!και ο κοσμος να εχει λιθει στα γελια...και ι πορνι να φοναζει τιν τσατσα να δει και αυτι το καυλι μου....τρελι φασι λεμεεεεε!!!!!!μπουαχαχχααχχα!!!!ο σκιντο παραλιγο να ξεροχισει απο τιν τρελι εμπιρια ...
 

Επισκέπτης
και το καλιτερο και το τελευτεο ..καθος φευγαμε απο φιλισ βλεπουμε πανο στιν αχαρνον τιν τσατσα με τιν πορνι τιςς αννα...και λεει ι τσατσα...που εισαι καυλιαρι μου???????
αφου καλινιχτιστικαμε λοιπον τραβιξαμε τουσ δρομουσ μας...
 

Επισκέπτης
Γειά σας Καυλιάρηδες! Καθυστερημένη ενημέρωση λόγω χτεσινού κολλήματος με το Ιντερνετ..
Χτές βράδυ΄(κοντά στο κλείσιμο) Καλύμνου 36,η Νανα:
Αν  και απο κορμί και φάτσα δεν λέει πολλά απο περιποίηση πολύ καλή,φιλότιμη θα έλεγα,φιλάκια σε όλο το κορμί,μετά γλύψιμο ακάπωτο στην 'κάτω περιοχή',τσαπού και δυαρχί  :grin: :grin: για τουλάχιστο κανά 5λεπτο,μετά ιεραποστολικό,μετα πισοκωλλητό(κουλούρι) :rockon: και τέλος πίπα ακάπωτη με τελείωμα στο στόμα.. :dancing:
Ειπαμε οτι δεν είναι και η μουνάρα η κοπέλλα,κι ούτε σπουδαίο γαμήσι κάνει, αλλά για 25 Ευρώ οι υπηρεσίες της είναι ίσως οτι πιο πλήρες στην πιάτσα σήμερα..
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
ποσο χρονων ειναι πανω-κατω αυτη η νανα???? βλεπετε καθολου???
 
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Μηνύματα
1.779
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Κρατήστε ημέρες από την άδεια σας, πάρτε σάντουιτς και νερό και πηγαίνετε πρωί Φ59 στην Τσέχα Ντανιέλα. Στα Τσέχικα θα το πώ : Παθέτσκι πλάκοβαρ!
Από εμφάνιση μέτρια : ξανθιά με μπούκλες και μαλλί μέχρι τους ώμους, ψηλή, λίγο πεσμένο βυζί ικανοποιητικού μεγέθους και λίγο χαλαρός πισινός, μέτριο πρόσωπο.
Απόδοση ΑΨΟΓΗ. Στο στυλ της Σάρας  από Καρέα 30 αλλά χωρίς να φαίνεται ότι υποκρίνεται. Χαιδεύτηκε, άλλαξε στάσεις, συμμετείχε 100%.
Υπάρχουν περιτπώσεις που το κλαίς το 20άρικο και περιπτώσεις που λές χαλάλι όσα και να έδωσα. Η συγκεκριμένη είναι 25 αλλά μόνο ο χώρος είναι συγκρίσιμος με τους χώρους του 20άρικου. Η απόδοση είναι συγκρίσιμη με αυτή  των αστεριών των studio (Σάρα, θεία Ιζαμπέλλα κ.λ.π.).
Προφανώς συμπέρασμα μπορούμε να βγάλουμε μόνο από στατιστικά σημαντικό δείγμα οπότε ποστάρετε αλύπητα.
 

Επισκέπτης
Συμφωνω 100%

Σημερα ηταν μονο το κατω ανοιχτο.Μερικες φορες εχει και 20 ευρω.
Στο συγκεκριμενο παιζει μπαλα και η Μισελ η οποια αξιζει το 25ευρω.

@alkis-petinis

Ρε και ο χαζος Αποστολης πηγαινει στα μπουρδελα!!!
Αυτος δεν ξερει ουτε ποσο παει.... :2funny: :2funny: :2funny:
 
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Μηνύματα
1.779
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Εχω τόση σχέση με τον Αποστόλη όσο και αυτός με τον Αλκη Πετίνη, τον Jack Dickins (τον εκπρόσωπο της βαρώνης Βίκυς που παρουσιάστηκε στο χθεσινό!) κ.λ.π.
Χρησιμοποιούμε τα nicks για συγκεκαλυμένη έκφραση απόψεων. Αμα τον πειράξει καί ποστάρει τη διαφωνία του θα το αλλάξω σε Πέτις Αλκήνης  :dancing:
 

Επισκέπτης
Ωραια επιλογη παντως το nick σου.

Πριν κανα μηνα ειχε παρει στον Αποστολη μια μανα που εψαχνε να βρει στο γιο την γυναικα για να τον παντρεψει και εδωσε σε γραφειο συνοικεσιων 500 ευρω και ο φοβερος Αποστολης ειπε¨"Καλα δεν τον πηγαινες στην Φυλης με 30 ευρω θα την εκανε την δουλεια του"  :2funny:
 

Επισκέπτης
Σημερα απογευμα ολα κλειστα εκτος απο Φυλης 99,ενα απεναντι απο το βενζιναδικο.
Φωκαιας ολα κλειστα εκτος απο Κλαρας,24 και το γωνιακο το καινουργιο
Διδυμου ολα ανοιχτα.
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Σημερα απογευμα ολα κλειστα εκτος απο Φυλης 99,ενα απεναντι απο το βενζιναδικο.
Φωκαιας ολα κλειστα εκτος απο Κλαρας,24 και το γωνιακο το καινουργιο
Διδυμου ολα ανοιχτα.
Μηπως τα πετυχες στην αλλαγη της βαρδιας κατα τις 5?Θα ριξω μια ματια και θα ενημερωσω :rockon:
 

louc

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Μηνύματα
79
Like
36
Πόντοι
0
εγινε φονικο χτες Τεταρτη βραδυ, στη γωνια Φωκαιας κ Αχαρνων, ο δραστης καταζητειται..

... μηπως γι'αυτο ηταν κλειστα, μεχρι να ηρεμησουν τα πραματα.
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.210
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
εγινε φονικο χτες Τεταρτη βραδυ, στη γωνια Φωκαιας κ Αχαρνων, ο δραστης καταζητειται..

Για προσέξτε τι μπορεί να πάθει κανένας:

Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 42χρονου
ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ στο Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα, ο Αλβανός, που σκότωσε χθες με μαχαίρι 42χρονο διερχόμενο κάτοικο της περιοχής, τη στιγμή που προσπαθούσε να αποσπάσει από τα χέρια του μαινόμενου δράστη, νεαρή γυναίκα.

Η μοιραία συμπλοκή σημειώθηκε χθες λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, όταν ο αλλοδαπός συνάντησε στο δρόμο την πρώην σύντροφό του με τον νυν εραστή της και όρμησε πάνω της με απειλητικές διαθέσεις. Ο 42χρονος διερχόμενος μπήκε στη μέση προσπαθώντας να χωρίσει το ζευγάρι και να κατευνάσει τα πνεύματα αλλά δέχθηκε μια θανατηφόρα μαχαιριά στο στήθος από τον Αλβανό, ο οποίος τράπηκε αμέσως σε φυγή.

Η άνδρες της αστυνομίας εξαπέλυσαν κυνηγητό αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη, έως τις 15.30 το μεσημέρι, που ο διωκόμενος εμφανίστηκε από μόνος του στο Τμήμα της περιοχής και παραδόθηκε.

Hμερομηνία :  23-08-07
 

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Μηνύματα
4.297
Κριτικές
18
Like
2.013
Πόντοι
5.975
το κλειστά σήμερα το απόγευμα μπορεί να οφείλεται  ίσως και σε επιχείρηση σκούπας + εξακριβώσεων που έγίνε σήμερα από το απόγευμα από την αστυνομία
( στις πιάτσες)
θα γράψω σε λίγο αναφορά στο τόπικ  'Πουτανόπιατσες"
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Ωρα εφοδου κατα τις 21:30 :rolleyes:
Ολα τα σπιτακια ανοιχτα πλην Φυλης 71 πανω
Τα κοριτσια στις θεσεις τους :P
Φυλης 65 κατω μια βυζαρου Αλεξανδρα μελαχροινη
Φυλης απεναντι απο το βενζιναδικο με την μπλε πορτα(εψαξα στον καταλογο και δεν το βρισκω να προσδιορισω αριθμο) η Ηλιανα απο Ρωσια,εκφυλο μουτρακι μελαχροινη με tattoo και στο αδειο σαλονακι μου εκανε κολπα με την κωλαρα της και γλυκα της εριξα το 20αρακι στο στρινγκακι της οπως στα strip shows :rockon:-Σε λιγοτερο απο ενα λεπτο ηταν στο δωματιο και με απογειωσε με μια σουπερ πιπαρα στα 4 και μετα εγιναν τα γνωστα :rockon:Τυπικη θα ελεγα αλλα πολυ καλη
Φυλης 59 κατω η Τσεχα Λαρα ή Λαουρα απο το Μπρνο η οποια εμφανιστηκε μετα απο καιρο-Δεν εκανε διακοπες στην Τσεχια αλλα ηταν με την οικογενεια της μου ειπε :boobies:-Καθαρο γελαστο teeny με μικρο στηθος και κωλαρα τουμπανο  :rockon:ιδανικη στο ορθιο στα 4 doggy style :rockon: :rockon:Η συγκεκριμενη πριν κατι μηνες που την ειχα παρει ηταν στα 25€ αλλα σημερα 20αρικο-Πρωην στριπτιζου στη Θεσσαλονικη!Γεια σου ρε Σαλονικα με τα μωρα που μας φερνεις :rockon:
Επισης μιας και τα προηγουμενα posts αναφεροντουσαν σε δολοφονια 10 και 30 περιπου που εφευγα υπηρχε ασθενοφορο με αλαρμ εξω απο την Αχαρνων 85-Να επαθε κανενας εγκεφαλικο απο τα γαμησια ή να τον ''φαγανε''?Anyway αυτα απο το σημερινο report στην οδο των ''ιατρειων της καυλας''
 

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Μηνύματα
4.297
Κριτικές
18
Like
2.013
Πόντοι
5.975
Αλβανός έφαγε= μαχαίρωσε με στιλέτο ελληνα αλτρουιστη  που μπλέχτηκε  να τους χωρίσει  σε καυγά-
υπάρχει αλλού πλήρης αναφορά
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom