You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ήταν παλιά στο Φ71 στο επάνω φίλε. Πέρσυ την είχα πάρει. Αν πάντως μάθεις κάτι στείλε μου pm
Αν μάθω κάτι θα το γράψω στο φόρουμ.Όπως θέλουμε να ενημερωνόμαστε,να ενημερώνουμε κιολας!
CONSTANTLY
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ειναι, την επισκεφτηκα στην αρχη της βαρδιας,σημερα!!!.καυλιαρα οπως παντα!!!!!!!Η Αννούλα στο 71 κάτω θα είναι απόψε;
Καλησπερα
Μια βοηθεια αν ξερει καποιος μην πανε πεταμενα τα λεφτα.
Ισμηνης τωρα ειναι μια Λιζα Ιταλιδα λεει πολυ ομορφη και πολυ καλη.
Ξερεις κανεις τιποτ ανα μου γραψει εστω και με pm.
Ευχαριστω.
Είναι όντως Ιταλίδα. Την έχω γνωρίσει απο αλλού.
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
σημερα πρωινη βαρδια τι υπαρχει στη Φυλης??????????????????????????????
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
δεν μας ερχεται report καθε πρωι στις 8 φιλε αρχιδουλι.παμε και βλεπουμε.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.154
- Πόντοι
- 12.056
Πουτανες...
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Tα λευκα φωτακια αναμμενα μαζι με τον ουρανο που μoιαζει με επιθεση οπως στο Terminator 1 αποψε στα ιατρεια της καυλας της οδου Φυλης
Διαβαζοντας καλα και επαινετικα σχολια για την Πολωνεζα Αννα του Φ84 αποφασισα να εισβαλω σε αυτο το μπουρδελακι με τα επιεικως απαραδεκτα δωματια-Δεν υπηρχε κανενας συνμπουρδελιαρης εκεινη τη στιγμη και η τσατσα παρουσιασε την Αννα η οποια ηταν στριπερ στα Χανια πριν Γλυκια και με εμφανιση πορνοσταρ φορωντας ενα εκφυλο σετ που συμπληρωναν τα κορδονια στα ποδια της-Πολυ καλο service αλλα ο χωρος απαραδεκτος
Φυλης 59 κατω η Τσεχα Λαρα ή Λαουρα οπου υπαρχουν σχολια μου μια σελιδα πισω-προηγουμενο crash test
Μετα τα βηματα μου με οδηγησαν στο 71 πανω οπου η περουκε Τσυπρια τσατσα παρουσιασε ενα ΝΕΟ νταρντανοαλογο,τη Νελλυ 23 ετων απο Σλοβενια-Κορμαρα στριπερ αφου και αυτη εργαζοταν στο παρελθον ως στριπερ-Κωλαρα τουμπανο -μικρα μαλακα ομορφα βυζια και πιπαρα στα 4-Καλες εντυπωσεις με εναλλαγη στασεων-
Αυτα και για σημερα
Διαβαζοντας καλα και επαινετικα σχολια για την Πολωνεζα Αννα του Φ84 αποφασισα να εισβαλω σε αυτο το μπουρδελακι με τα επιεικως απαραδεκτα δωματια-Δεν υπηρχε κανενας συνμπουρδελιαρης εκεινη τη στιγμη και η τσατσα παρουσιασε την Αννα η οποια ηταν στριπερ στα Χανια πριν Γλυκια και με εμφανιση πορνοσταρ φορωντας ενα εκφυλο σετ που συμπληρωναν τα κορδονια στα ποδια της-Πολυ καλο service αλλα ο χωρος απαραδεκτος
Φυλης 59 κατω η Τσεχα Λαρα ή Λαουρα οπου υπαρχουν σχολια μου μια σελιδα πισω-προηγουμενο crash test
Μετα τα βηματα μου με οδηγησαν στο 71 πανω οπου η περουκε Τσυπρια τσατσα παρουσιασε ενα ΝΕΟ νταρντανοαλογο,τη Νελλυ 23 ετων απο Σλοβενια-Κορμαρα στριπερ αφου και αυτη εργαζοταν στο παρελθον ως στριπερ-Κωλαρα τουμπανο -μικρα μαλακα ομορφα βυζια και πιπαρα στα 4-Καλες εντυπωσεις με εναλλαγη στασεων-
Αυτα και για σημερα
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Πολυ ευχαριστως να σου πω-Απογευματινες ωρες Φ67-Αν και αυτα δεν ειναι στανταρ(καποιες απο βδομαδα σε βδομαδα αλλαζουν ωρες και σπιτια)Τσεκαρε την εκει και στο 71 πανω(παλιο της στεκι)Psolaras είχες γράψει κάτι πριν δυο μέρες για μια βυζοπούλα ουγγαρέζα στο Φ67 την οποία ψάχνω εδώ και μήνες. Ξέρεις πότε είναι και ποιες ώρες? Ευχαριστώ
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Για να μην απασχολουμε το φορουμ με τους διαλογους μας αν ανατρεξεις 2 σελιδες πισω θα διαβασεις οτι ειχα γραψει για την Μια που εργαζεται απογευμα στο Φ67-Ας δινουμε ενημερωση καλυτεραΕυχαριστώ, θα πάω αύριο το απόγευμα. Στο 71 το πάνω νομίζω πως ήταν πρωινή βάρδια. Θυμάσε πως τη λέγανε?
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Επιβεβαιώνω: Μία μάπα και μισή. Και αξύριστη βέβαια...(στο 71Α την είχα πάρει κι εγώ).
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Aπο καλο σεντερ φορ που ξεκινησε πριν κανα 2 χρονια πριν που την πρωτοπηρα κατεληξε παλτο Γ'ΕθνικηςΕπιβεβαιώνω: Μία μάπα και μισή. Και αξύριστη βέβαια...(στο 71Α την είχα πάρει κι εγώ).
Αναφορα 2 σελιδες πριν-Επεσε η αποδοση και καλο θα ηταν να συνταξιοδοτηθει προωρα
Είχα καιρό να περάσω από περιοχή Λιοσίων. Γύρω στις 2.30 πέρασα τα 4 στην Τροφωνίου όπου είχε μαυρούλες διαφόρων κατηγοριών και μιά ρωσίδα MILF, με μεγάλο συνωστισμό. Πήγα μετά Χωματιανού στο 11Β 45άρα, σφιχτή, αλλά όχι του γούστου μου. Στο κάτω στο Α με το που μπήκα είδα ότι έχουνε κάνει ανακαίνηση καιεμφανίστηκε μελαχροινή, γύρω στα 28-30 ντυμένη, γλυκό πρόσωπο, όχι κάτι ιδιαίτερο από σώμα, λίγο γεματούλα. Στην αρχή πήγα να φύγω, αλλά κάτι με τράβηξε μιας και είχε ησυχία. Τελικά, μπήκα και πέρασα πολύ καλά. Χριστίνα από Ρουμανία. Φιλική, άνετη και με άνεση χρόνου. Άρχισε να με χαιδεύει με το χέρι απαλά και με ρώτησε αν θέλω. Όταν της είπα φυσικά, μου είπε ότι κάποιοι δεν θέλουν χάδι ακάποτο. Κουβεντούλα χαλαρή όσο με χαίδευε και άφηνε και μένα να χαιδεύω, όπου διαπίστωσα πολύ σφιχτό κορμί. Αφού με έφτιαξε αρκετά, αλλά πολύ απαλά, μου έβαλε καπότα και με "περιποιήθηκε" πολύ καλά, σε σημείο που φοβήθηκα ότι θα τελειώσω και της λέω ελα. Ρώτησε πως θέλω και της είπα κάτσε επάνω. Από τα πολύ καλά "ιππαστί", όρθια στα γόνατα, χωρίς βιασύνη. Χαλαρά στο τελείωμα, πάλι κουβεντούλα. Μου έκανε εντύπωση ότι έμεινα στο δωμάτιο περίπου στο τέταρτο. Τελικά ήταν μιά καλή επίσκεψη και με δεδομένη την ανακαίνηση του "σπιτιού". Διευκρινίζω ότι σαν σώμα ίσως απαγοητεύσει κάποιους, αλλά νομίζω ότι αξίζει με το παραπάνω το 20ευρω, για όσους δεν έχουν κολλήματα με κορμιά μοντέλου και συνιστώ επίσκεψη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις