Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 348 άτομα (42 μέλη και 306 επισκέπτες)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
[size=11pt]Συνεχίζοντας τη γνωριμία με τους αμαρτωλούς οίκους...[/size]

...ανέβηκα τα σκαλοπάτια της στάσης του μετρό και βγήκα στην πλατεία Καραισκάκη, από την έξοδο πολύ κοντά στην οποία βρίσκεται το μαρμάρινο λευκό άγαλμα ''Τα πουλιά'', της Γαβριέλλας Σίμωση...

scaled.php

...όπου ο άνδρας ως άλλος Ωρος, ὁρᾷ κάπου μακριά, ενώ η γυναίκα εμφανώς ευχαριστημένη, τον κοιτάζει με λατρεία.
Θα μπορούσε να είναι ένα ζευγάρι έπειτα από μία συνεύρεση...

Φανούρη απλά γαμάτος.  :rockon:

Εμφανίζεται η Τζούλια. Μαύρη σαν την πίσσα.
Ομορφο πρόσωπο με σαρκώδη χείλη, μαλλιά χτενισμένα και πιασμένα ψηλά στο κεφάλι σε κότσο.
Λεπτός λαιμός.
Γεροδεμένα χέρια και μεσαίο προς μεγάλο στήθος.
Γυμνασμένο κορμί. Κωλάρα και φυσικά μπουτάρες.
Φορούσε σέξυ εσώρουχα.
-Λοιπόν, θα περάσω...

scaled.php

Αξιοπρόσεκτες λεπτομέρειες. Οι πανβρώμικοι τοίχοι και το φρεάτιο της αποχέτευσης μέσα στο δωμάτιο.

:S

Πώς γαμάτε σε αυτές τις χωματερές ρε μάγκες;   :think:

Πρέπει να ήταν πολύ όμορφη η μαυρούλα.  :grin:

Off topic βέβαια, αλλά μιας και είμαστε όλοι εδώ, μήπως είδε κανείς κανένα κουνελάκι (και όχι λαγουδάκι...  :grin: ) στη γύρω περιοχή;
Το χαρτί ήταν τοιχοκολλημένο στη Λεωνίδου κοντά στην πλατεία, μετά τη Μυλλέρου.

scaled.php

:2funny:

Το κείμενο σήμερα με πολύ χιούμορ. Έβγαλες γέλιο μέσα από μια τραγική κατά τα άλλα περιοχή.  :P

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
:offtopic:

Διαλογος με Αγαπη πριν λιγο καιρο.......

Εγω:Γεια σου καυλα
Αγαπη:Εδω κανουμε ερωτα(η μουσικη παιζει χαλαρα λες και εχουμε εργο με τρενο που φευγει ο πατερας για ταξιδι στα ξενα)
Εγω:Παμε οπως εισαι,μην βγαλεις την πανοπλια....
Αγαπη:Πηγαινε μωρο μου και ερχομαι

Οταν μπηκε τον ειχα κανει σαν μπουγατσομαχαιρο,με τρελλανει αυτο που λεει για αργα
οποτε εγω της την σπαω παντα και της λεω ελα εδω να σε ξεσκισω γιατι δεν εχουμε πολυ χρονο και αυτο την κανει
να λεει οτι εχουμε χρονο.......
οταν την σακατευω στα 4 ειναι ολα τα λεφτα οταν κανει τοξα και μαλακιες και κανει αααααααα
για να ανασκουμπωθει.......στα ισα της........
Η κωλαρα της ειναι σαν τεραστιο μπωλ με κρεμα βανιλιας.....
Στο τελος μου λεει :μαματσκα........τι σκατα ειναι αυτο;

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Συγνωμη που ρωταω και βγαινω εκτος θεματος αλλα πως μπορει να χαθει ενα κουνελι στην Αθηνα;
Διαβάζοντας την ερώτησή σου σκέφτηκα να τηλεφωνήσω στο κινητό που φαίνεται στη φωτογραφία.
Μία γυναικεία φωνή μου είπε ότι τελικά βρέθηκε το κουνελάκι.
Διατύπωσα την ερώτησή σου και μου απάντησε ότι ξέφυγε από τον κήπο του σπιτιού τους που είναι στο Μεταξουργείο.
Φαντάσου! Υπάρχουν ακόμα σπίτια με κήπους μέσα στην Αθήνα...
Τέλος καλό, όλα καλά.
Να 'στε καλά...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
15λεπτα αγωνας με το μιλφονι,οπως τα λες ειναι βρε firewall,η κωλαρα της τρελαινεται να την χαστουκιζω,Seirhnaki lakama ,ξυπνα!!

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Διαβάζοντας την ερώτησή σου σκέφτηκα να τηλεφωνήσω στο κινητό που φαίνεται στη φωτογραφία.
Μία γυναικεία φωνή μου είπε ότι τελικά βρέθηκε το κουνελάκι.
Διατύπωσα την ερώτησή σου και μου απάντησε ότι ξέφυγε από τον κήπο του σπιτιού τους που είναι στο Μεταξουργείο.
Φαντάσου! Υπάρχουν ακόμα σπίτια με κήπους μέσα στην Αθήνα...
Τέλος καλό, όλα καλά.
Να 'στε καλά...

Ναι υπαρχουν,εχω φιλο στην Ν.Ιωνια που εχει δυο κοτες και εναν κοκορα!
Να σε ρωτησω κατι αν μου επιτρεπεις βεβαια,οταν τραβας φωτο τραβας με ψηφιακη και ποσα mp;
Ειναι αρκετα πρωτοτυπο αυτο που κανεις,συνεχισε να το κανεις και ασε να λενε καποιοι εδω μεσα οτι να προσεχεις και μαλακιες.
Κανεις δεν σου κανει τιποτα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε φιλε μου ερχεται να ξερασω μονο που το βλεπω. ελεος

παρεα με τις κατσαριδες γαματε  :S
σιγα ρε τυπε
εδω καποτε γαμουσαμε με λιμναζοντα νερα
με σαυροειδη υβριδια να κυκλοφορουν στο δωματιο
τυπε το μεταξι δεν ειναι για ερασιτεχνες :grin:

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια ο ανθρωπινος οργανισμος δεν ειναι ενα τυχαιο συστημα του κωλου,ειναι ενα συνολο αυτονομων και συνδεομενων
μηχανισμων που ολα δινουν λογο σε κεντρικα σημεια,αυτα τα κεντρικα σημεια ειναι το ζενιθ της δυναμης μας καθοτι αν αυτα
κλαταρουν εχουμε σοβαρο προβλημα,αυτα τα κεντρικα σημεια οφειλουμε να τα προστατευουμε με καθε τροπο ακομα και τεχνητο
αν χρειαστει,παντα βεβαια υπο τις συμβουλες γιατρων με κυρος,για'μενα γιατροι με κυρος ειναι αυτοι που εχουν ανοιχτο μυαλο
και οχι οι μπουμπουνομαλακες των φαρμακευτικων εταιρειων που θελουν να δινουν μονο συγκεκριμενα σκευασματα.
Υπαρχουν πραγματα που δεν τα συλλαμβανει ο ανθρωπινος νους οποτε επειδη ολα ξεκινανε απο τα γονιδια μην παραξενευεστε αν βλεπετε
εναν φιλασθενο να φτερνιζετε και να βηχει για ψηλου πηδημα ενω ενας αλλος ειναι βραχος.
Αυτος ο αλλος ειναι εκ φυσικου ετσι η κατι αλλο εκανε και δυναμωσε!
Η τεχνολογια ειναι αλληλενδετη με το ανθρωπινο ον!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
σιγα ρε τυπε
τυπε το μετακι δεν ειναι για ερασιτεχνες :grin:

:2funny:

Απόλυτο αρσενικό for president λέμε!   :rockon:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
σιγα ρε τυπε
τυπε το μεταξι δεν ειναι για ερασιτεχνες :grin:

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

σε τετοια καταγωγια ουτε πακιστανοι δε γαμανε

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
...
Να σε ρωτησω κατι αν μου επιτρεπεις βεβαια,οταν τραβας φωτο τραβας με ψηφιακη και ποσα mp;
...
Εχω μία SONY με 6 megapixels.

...
Ειναι αρκετα πρωτοτυπο αυτο που κανεις,συνεχισε να το κανεις και ασε να λενε καποιοι εδω μεσα οτι να προσεχεις και μαλακιες.
Κανεις δεν σου κανει τιποτα.
Μέχρι στιγμής δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.
Σήμερα πάντως μία γυναίκα από το καφέ που βρίσκεται απέναντι από το Ιάσονος 27Α άρχισε να φωνάζει ''Γιατί τραβάς φωτογραφίες;'' ''Δεν επιτρέπεται...''
Απλά την αγνόησα.

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Οι μπουρδελιαρηδες διακρινονται σε πολλες κατηγοριες.
Ειναι οι α-γκομενοι που δεν βρισκουν ουτε τρυπα σε τοιχο.
Ειναι οι μπηχτες-δειχτες που πανε επειδη απλα την βρισκουν και ειναι ευκολοι πελατες.
Ειναι οι κατα ιδεολογια οπου δεν θελουν καμια γυναικα να τους ζαλιζει τα αρχιδια.
Ειναι οι παντρεμενοι οι οποιοι γουσταρουν το αλλο το γλυκακι το χωρις ευθυνες και προβληματα.
Ειναι αυτοι που παιρνουν σοβαρα τον ρολο τους και το εχουν κανει τροπο ζωης.
Ειναι ενα σωρο ειδη ολα δεκτα αφου ετσι ειναι η ζωη.........

Παντως εγω οσο πιο βρωμικο ειναι το μπουρδελο τοσο με φτιαχνει,καποιες φορες που το χρειαζομαι σαν λερωμα μεσα μου .
Αλλες παλι φορες το θελω καθαρο και γυαλιστερο οπως και τις συναναστροφες μου που τις θελω και μεν και δε!
Και ετσι απλα περιστρεφομαι γυρω απο εναν κυκλο που δεν εχει ποτε κεντρο ειτε με πουτανα,ειτε με γυναικα εκτος μπουρδελου.
Ειτε με καθαρη ειτε με ακαθαρτη.
Ετσι την βρισκω εγω!

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Προς Φανουρη-ενταξει αυτο μην σε τρομαζει,απλα λογω γεωγραφικης γειτνιασης εισαι ορατος στο συγκεκριμενο απο παντου.
Σε ρωταω γιατι σκεφτομαι να κανω λαιβ βιντεο εξερχομενων Πακηδων η Ελληνων συμπαραστεκουντων μας μετα την μαχη η το οφθαλμοντερλικωμα.
Σκεφτομαι τις φατσες καποιων να ξυνιζουν.
Αλλα δεν το κανω γιατι θα ειναι παρανομο!

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Στην Κωλοκυνθους πανω-ισως το πιο εμετικο που υπαρχει-ειχα παρει πριν 6 χρονια περιπου μια κοντομαλλα
κατεστραμμενη οπου ειχε γινει μπιλια απο αψεντι-που στο διαολο το βρηκε εκει περα το αψεντι;
Ο τυπος μεσα ηταν κι αυτος κουδουνι και μου βγηκε μια επιθυμια ετσι που ηταν σαν να παιζω σε σκετς
της color climax με τον κοκκινομουρη γιατρο που του πηδαγαν την γκομενα!
Κοιμηθηκε η γκομενα με την πουτσα μου στο στομα,ηταν κομματια,ενα πραγματικο σαπακι.
Σηκωθηκα και εγω και εφυγα σαν κυριος και ευχαριστησα τον τυπο που ειχε σαλια στο στομα,τι αλλο να κανω;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom