Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 295 άτομα (36 μέλη και 259 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και ωωωωωωωωωπ στο Διδυμου 8β συναντησα την Αννα απο παλια απο το Φυλης 74 και την "γραπωσα",την ειχα "γραπωσει" στο Φυλης 74
που κανει σπλιτ σε δυο οικους τοτε πριν το περιστατικο με την παχουλομυτα Ρωσσιδα στο Φωκαιας 22
οπου πληρωνει τωρα τα καστανα και το αδερφακι του στο 74 εξ ου και το κλεισιμο.

Αλεξανδρα τυπε οχι Αννα

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Παρακολουθωντας λιγο το θρεντ αυτες τις δυο μερες μ εξαιρεση τις ενημερωσεις μονο θλιψη προκαλουν τα ποστ.
Αν εξαιρεσω τους φετιχιστες που εχουν τις ιδιαιτεροτητες τους,γινεται Διαγωνισμος για το ποιος πηδαει τη χειροτερη γκομενα στο χειροτερο μερος ,με λιγα λογια η λεξη αυτοσεβασμος ειναι αγνωστη για πολλους.Νομιζουν οτι ολα ειναι χωρις κοστος,οι επιλογες ειναι χωρις κοστος,ομως τιποτα δεν ειναι
Διαβασα  και για το ποσα πολλα μπορουν να βγαζουν τα κοριτσια,τονιζοντας μονο τη καταληξη,δηλαδη τη πληρωμη και οχι και ολα τα υπολοιπα,δηλαδη το περιβαλον στ οποιο δουλευουν,τους πελατες που μπορει να περνουν,τους καθε λογης νταβατζηδες με τους οποιους συνδιαλεγονται
Παρελειψαν επισης ν αναφερουν οτι δεν υπαρχει ιεροδουλος που να μη παιρνει ναρκωτικα η' να μην εχει ψυχολογικα προβληματα και χαμηλο ποσοστο αυτοεκτιμησης

Εχεις δικιο σε πολλα αν οχι σε ολα αλλα εχω μια απορια καθοτι καινουργιος εδω,γιατι οταν καποιοι γραφουν κατι για βρωμια η μποχα η γνωμη η αστειο η οτιδηποτε αλλο
αυτοματως μπαινει χερι;μηπως ειμαστε σε καποιο δικαστηριο;μηπως το παρον θρεντ το εχετε ιερο και ανεγγιχτο;
Μηπως θελετε να κανουμε και δεηση πριν μπουμε καποιοι γιατι σιγουρα θα αναφερεσαι σε πολλους μιας και δεν εγραψες ονομα;
Το εχω παρατηρησει πολυ καιρο πριν ακομα μπω εδω οτι γενικως σε θρεντ και σε αυτο παραπανω το θελετε πολυ κλειστη καστα.
Και παντα τα χωνετε ο ενας στον αλλον,δεν ξερω γιατι!
Ενα αλλο που πιστευω αλλα εσυ οχι ειναι οτι για'μενα οι επιλογες εχουν το κοστος που θελουμε εμεις να εχουν,ολοι ξερουν τι κανουν στην τελικη.
Εσυ ποσους μπουρδελιαρηδες ξερεις που δεν νοιαζονται για τιποτα οπως και πουτανες;εγω ξερω πολλους αν και δεν συμφωνω.
Νομιζεις θα αλλαξουν;Ρωταω εσενα γιατι απλα εισαι πιο σαφης!

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αλεξανδρα τυπε οχι Αννα

Το διορθωσα χτες για να μην πειτε καποιοι οτι κανω αβαντες η λεω φουμαρα αλλα εμενα τονισα οτι ετσι μου συστηθηκε στο Φυλης 74.
Ετσι την θυμαμαι και τοτε ειχε τελειως μαυρα μαλλια.
Τωρα επειδη χτες μιλουσα με καποιον ανθρωπο εδω με π.μ εγω την βαπτιζω Αννα Καρενινα(ετσι γουσταρω)μιας που ειχε μια σοβαροτητα και κοτσο.
Δεν εχετε παρα να την ρωτησετε αν δουλεψε στο φυλης 74 γιατι εγω κει την πετυχα να την γρπαωσω και ετσι μου συστηθηκε(ως Αννα),καταλαβετε τωρα
γιατι χτες εγραψα οτι εγω δεν βρισκω λογο να γραψω κριτικη(οχι οτι με χρειαζεστε)αλλα να τι γινεται,αντι να γαματε(δεν μιλαω προσωπικα)
τρωγεστε και κολλατε!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μέχρι στιγμής δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.
Σήμερα πάντως μία γυναίκα από το καφέ που βρίσκεται απέναντι από το Ιάσονος 27Α άρχισε να φωνάζει ''Γιατί τραβάς φωτογραφίες;'' ''Δεν επιτρέπεται...''
Απλά την αγνόησα.

έπρεπε να την τραβήξεις και αυτην.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.819
Πόντοι
46.232
Παρακολουθωντας λιγο το θρεντ αυτες τις δυο μερες μ εξαιρεση τις ενημερωσεις μονο θλιψη προκαλουν τα ποστ.
Αν εξαιρεσω τους φετιχιστες που εχουν τις ιδιαιτεροτητες τους,γινεται Διαγωνισμος για το ποιος πηδαει τη χειροτερη γκομενα στο χειροτερο μερος ,με λιγα λογια η λεξη αυτοσεβασμος ειναι αγνωστη για πολλους.Νομιζουν οτι ολα ειναι χωρις κοστος,οι επιλογες ειναι χωρις κοστος,ομως τιποτα δεν ειναι
Διαβασα  και για το ποσα πολλα μπορουν να βγαζουν τα κοριτσια,τονιζοντας μονο τη καταληξη,δηλαδη τη πληρωμη και οχι και ολα τα υπολοιπα,δηλαδη το περιβαλον στ οποιο δουλευουν,τους πελατες που μπορει να περνουν,τους καθε λογης νταβατζηδες με τους οποιους συνδιαλεγονται
Παρελειψαν επισης ν αναφερουν οτι δεν υπαρχει ιεροδουλος που να μη παιρνει ναρκωτικα η' να μην εχει ψυχολογικα προβληματα και χαμηλο ποσοστο αυτοεκτιμησης
σωστό σε βρίσκω και συμφωνώ...
γράφονται  άσχετα και χάνονται οι ενημερώσεις ...

Durocell

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια ποιος μπορει να βοηθησει θελω να κανω ενα θεμα και να μαζεψω πληροφοριες για το τι παιζει στον Αγιο Δομινικο

μπορω να κανω θεμα για το foroum..πως???

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον εχουμε και λεμε..........με τα δικα μου γουστα......
136 και 134α ανοιχτα αλλα δεν μου αρεσαν,109 Αννα πουλεν μου,αδυνατη,σλιμ καυλα και μελαχρινη,αλλα παρτε τον αερα,
κανετε τον μαγκα και πεστε της οτι εχετε ακουσει καλα λογια,αρπαχτε πραγμα,μην κολλατε,
ευκολοπιστη και ευγενικη,εχω ξαναπαει και ειναι δυνατη,γαμιεται καλα!
Στο 71 μια γκομενα που ενω φαινεται πουταναρα ξανθια και ωραιο κορμι,αερατη δεν πιστευω να κανει εξτρα βρωμικα,φαινεται κλασσικη.
Καθαρο βλεμμα και φαινεται προσεκτικη!
Αν βαλετε δακτυλο μπορει να φατε και φαπα μου ειπαν!
Μιλαω τελειως εμπειρικα για αυτην και απο τριτους!Δεν την εχω τεσταρει!Ελενα την λενε,αρκετα ομορφη!
Ειναι στο 71 κατω,στο 71 πανω ειχε 40 ατομα εφυγα,
κατι αλλα που ειδα δεν μου αρεσαν,στο 67 μια Τζουλια,δεν μου αρεσει,εχει μαλλια σαν πλειμομπιλ
και μου φαινεται πολυ κλασσικη γκομενα του μετρου.Ομορφη μελαχρινη παντως!
Ισως να ειναι δυναμη αλλα εμενα δεν με κλικαρε!
Ειχε και 50 φανταρους μεσα!
Στο 84 με το μικρο υποστεγο απο πανω μια καμηλοπαρδαλη με λαιμο 3 μετρα και γουρλωτα ματια,αποτυχια για'μενα!
Τελος στο 66δ αν πατε και προλαβετε γιατι ο γυαλακιας τσατσος ολο βιαζεται και ειπε σε εμενα και σε αλλους
που ρωτησα εκει οτι τελειωνει η κοπελα τωρα!Πολυ μαλακας!
Ολο σαλια λεει!
Ειναι εκει η ξανθοκαστανη Αννα με ματια γαλανα,φοβερο σωμα,εξασιο κωλο,γερο συνολο και δυνατη στο πακετο.
Ηρεμη δυναμη,παλι 2 Αννες με φτιαξανε..........γουστα ειναι αυτα............

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εχω παρατηρησει εδω μεσα οτι  κολλατε σε κατι πραγματα ανευ λογου και αξιας.
οι δε τσακωμοι σας ωρες ωρες ειναι εντελως για γελια!
Κουράζει αυτό που κάνεις........αν κατάλαβες-κατάλαβες! Τώρα για το αστειάκι με τον ¨αστυνομικό"....τι να σου πω! Σε 2 μέρες έχεις γράψει σχεδόν 100 μηνύματα,ενώ θα μπορούσες να γράψεις τα μισά..............

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.944
Πόντοι
41.129
κανα νεο για ντενισα απο φ66 ?? ποτε επιστρεφει ?

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Την Αναστασια απο το Φυλης 74 θα πει κανενας κερατας που σκατα ειναι αν ξερει;
Ηταν(αντε παλι)μελαχρινη,βλεμμα σκοτωμα ειδικα στην πιπα,κορμι σιδερο,λεκανη μεσογειακη αλλα
τουμπανο το πακετο της,δεν μασουσε τιποτα μεσα,εχει και παιδι ειχε πει(αυτο το γραφω μπας και θυμηθει κανεις)!
Σε εστιβε,αυτο ειναι το θεμα!
Δεν γινεται κανεις να μην ξερει,τι σκατα;

Επισκέπτης
Προς ΑΝΤΜΙΝ Η ΜΟΝΤ:ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΖΑΛΙΣΑΝ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ
ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ,ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΜΙΡΛΑ!

Ἐξεύρετε, ἡ γλαφυρότης τῆς ἐκφράσεως συνδυαζομένη μετὰ πλημμυρίδος δῆθεν συναισθήματος καθίσταται κουραστικὴ ἐντὸς βραχυτάτου χρόνου.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το απογευμα στη φυλης
54 λαουρα,από ξανθια εχει γινει καστανη,ψηλη,ωραιο κορμι,καλη εμφανιση, αλλα μετρια τη μοναδικη φορα που την ειχα παρει εκει πριν λιγους μηνες
66a σχετικα ψηλη λεπτη μελαγχροινη κοπελα με ωραιους αναστεναγμους στο δωματιο καθως την ακουγα από το σαλονι,στα προτυπα του farkeli,μαυρα μακρια μαλλια δηλαδη,επιβαλεται να την δει
80 εμυ
84α σονια
86β αντζελα,μετρια κοντουλα μελαγχροινη κοπελιτσα
67 αντινα
Φωκαιας
19 τζουλια,η κοπελα με το πυκνο μαυρο καρε μαλλι από το 67 με τις πολύ μετριες κριτικες,στο σαλονι ωστοσο το κουναγε πολύ ωραια..
25β μονικα
27 υπογειο δυο κοντοπουτανα,η μαρια με κοντο ξανθο μαλλι και τραχυ προσωπο,και η αντρεα,μελαγχροινη με καλο σωμα και πιο γλυκα χαρακτηριστικα
Διδυμου
8α μαρια,αλβανικης πιθανον προελευσης,πολύ πλαδαρο σωμα και ακομη πιο μετριο προσωπο
8β γιασμιν
16α λιλιαν
18 υπογειο φωτεινη,η ξανθια mlf που εχει παρει ο smirni,αρκετα γλυκια ωστοσο
18 ισογειο αλιονα
20 αντζελα από αγκυρας 12,ξανθο κοντο μαλλι με αρκετα πιασιματα
Βεργας
6 υπογειο φωτεινη νομιζω,αδυνατη ψηλη ξανθια mlf με ταλαιπωρημενο ισχνο προσωπο
6 ισογειο σοφια,η ξανθια με τα πολλα κιλακια

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τωρα το απογευμα στη φυλης
54 λαουρα,από ξανθια εχει γινει καστανη,ψηλη,ωραιο κορμι,καλη εμφανιση, αλλα μετρια τη μοναδικη φορα που την ειχα παρει εκει πριν λιγους μηνες
66a σχετικα ψηλη λεπτη μελαγχροινη κοπελα με ωραιους αναστεναγμους στο δωματιο καθως την ακουγα από το σαλονι,στα προτυπα του farkeli,μαυρα μακρια μαλλια δηλαδη,επιβαλεται να την δει
80 εμυ
84α σονια
86β αντζελα,μετρια κοντουλα μελαγχροινη κοπελιτσα
67 αντινα
Φωκαιας
19 τζουλια,η κοπελα με το πυκνο μαυρο καρε μαλλι από το 67 με τις πολύ μετριες κριτικες,στο σαλονι ωστοσο το κουναγε πολύ ωραια..
25β μονικα
27 υπογειο δυο κοντοπουτανα,η μαρια με κοντο ξανθο μαλλι και τραχυ προσωπο,και η αντρεα,μελαγχροινη με καλο σωμα και πιο γλυκα χαρακτηριστικα
Διδυμου
8α μαρια,αλβανικης πιθανον προελευσης,πολύ πλαδαρο σωμα και ακομη πιο μετριο προσωπο
8β γιασμιν
16α λιλιαν
18 υπογειο φωτεινη,η ξανθια mlf που εχει παρει ο smirni,αρκετα γλυκια ωστοσο
18 ισογειο αλιονα
20 αντζελα από αγκυρας 12,ξανθο κοντο μαλλι με αρκετα πιασιματα
Βεργας
6 υπογειο φωτεινη νομιζω,αδυνατη ψηλη ξανθια mlf με ταλαιπωρημενο ισχνο προσωπο
6 ισογειο σοφια,η ξανθια με τα πολλα κιλακια
Μπράβο,επιτέλους ενημέρωση!!!

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα ειναι απιστευτο,μου ζαλισατε τα αρχιδια επειδη μπηκα μεσα και εκτος των προσωπικων μου γουστων στις πουτανες εγραψα και ασχετα
οπως και πολλοι αλλοι καιρο τωρα που διαβαζω το σαιτ,πραγματικα μου τα τουμπανιασατε με την ευλαβικη μαλακια που δερνει καποιους.
Νομιζετε οτι το σαιτ ειναι δικο σας και θα μου βαλετε περιορισμους,εσεις σε εμενα;;;
Μαλλον ειστε επαγγελματιες αυτοκλειτοι-καλα ειχανε πει κα-ποι-οι που εφυγαν,τωρα το βλεπω με τα ματια μου και το νιωθω απο πρωτο χερι.
Δεν πατε να δειτε τι καυγαδες εχετε ριξει για μαλακιες;
Ο σοβαρος μοντ σας εγραψε στα αρχιδια του αφου δεν ειδα να πει τιποτα γιατι στην τελικη μονο αυτος αποστομωνει.
Ειστε καποιοι(δεν αναφερομαι σε ολους)που απλα γραφετε κατι,δεν ειστε μισθωτοι υπαλληλοι με δικαιωματα εδω μεσα παρπανω απο αλλους
που ηρθαν τωρα(εκτος αν ειστε)γιατι εχει ακουστει κι αυτο!
Οπως και αν εχει αν σας ζαλισα επιστρεφω στα π.μ μου με τους λιγους που τα λεω!
Αυτομπαναρομαι στο θρεντ αυτο!
Τσαο μπαμπινο,οποιος γουσταρει τιποτα απο κοντα τα δεχομαι ολα,εδω διπλα που γαματε ειμαι,μην λετε πολλα εξ οθονης βαρυγαμοι τυποι!

GNR

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
μια παρεα ειμαστε ολοι εδω, και αν καποιος ειπε κατι που σε πειραξε δωσε τοπο στην οργη ;)

antras 25

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες σημερα ειναι η τελευταια μερα μου στην αθηνα, τι μου προτεινετε να σκισω απο μεταξουργειο μεταμεσονυχτια βαρδια ?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom