Antipsolovirus76
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συγχαρητηρια στους δυο περπατητες φανουρη και προφεσορ.
Αν μου επιτρεπεται να πω οτι εγω δεν μπορω να το κανω αυτο γιατι το θεωρω κατι τελειως υποκειμενικο.
Αυτος ειναι ο λογος μου,ο δικος μου λογος!
Μην ξεχνατε οτι περνωντας τα χρονια αλλαζει και η ψυχοσυνθεση του ανδρα.
Δληαδη ενω εχω καποια στανταρ υψηλα αλλα και περιεργα καποιες φορες εχω αλλαξει ρεπερτοριο γαμησιου
στις πουτανες ενω στις γκομενες θελω αλλα πραγματα!
Εννοω οτι εμενα ενω η παχουλη κρυα Αγαπη μου αρεσει στο Τροφωνιου λογω του ρολου της που τον παιζει καλα
μπορει κατι να με φτιαξει ξαφνικα σε κατι αλλο.
Και γι'αυτο ειμαι λιγο δυσκολος να γραψω κριτικη,γιατι ειναι δικο μου θεμα το τι θελω εγω απο την πουτανα.
Δεν ειναι μυστικο αλλα δεν μπορει να συμπτιπτει με το δικο σας θελω.Πως θα καταλαβετε το ιδιο η εγω εσας;
Αλλα καλα κανετε και γραφετε,δεν σας κρινω,συζητηση κανουμε!
Εκανα μια μικρη παρενθεση για να με μαθετε καλυτερα......to know us better!
Αν μου επιτρεπεται να πω οτι εγω δεν μπορω να το κανω αυτο γιατι το θεωρω κατι τελειως υποκειμενικο.
Αυτος ειναι ο λογος μου,ο δικος μου λογος!
Μην ξεχνατε οτι περνωντας τα χρονια αλλαζει και η ψυχοσυνθεση του ανδρα.
Δληαδη ενω εχω καποια στανταρ υψηλα αλλα και περιεργα καποιες φορες εχω αλλαξει ρεπερτοριο γαμησιου
στις πουτανες ενω στις γκομενες θελω αλλα πραγματα!
Εννοω οτι εμενα ενω η παχουλη κρυα Αγαπη μου αρεσει στο Τροφωνιου λογω του ρολου της που τον παιζει καλα
μπορει κατι να με φτιαξει ξαφνικα σε κατι αλλο.
Και γι'αυτο ειμαι λιγο δυσκολος να γραψω κριτικη,γιατι ειναι δικο μου θεμα το τι θελω εγω απο την πουτανα.
Δεν ειναι μυστικο αλλα δεν μπορει να συμπτιπτει με το δικο σας θελω.Πως θα καταλαβετε το ιδιο η εγω εσας;
Αλλα καλα κανετε και γραφετε,δεν σας κρινω,συζητηση κανουμε!
Εκανα μια μικρη παρενθεση για να με μαθετε καλυτερα......to know us better!