n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
ναι αυτό........δεν δουλευε σε στουντιο, απο τα γνωστά.
Δουλεψε ένα μικρό διάστημα σε κρυφό στουντιο-διαμέρισμα , όπως και η Ελενη απο Αγκυρας
ναι αυτό........δεν δουλευε σε στουντιο, απο τα γνωστά.
Δουλεψε ένα μικρό διάστημα σε κρυφό στουντιο-διαμέρισμα , όπως και η Ελενη απο Αγκυρας
έτσι να γυρίζουν οι ωραίες παρουσίες......66Α Ντενισα επεστρεψε μετα απο αρκετο καιρο ξανθια ομορφη αδυνατη
και όχι μόνο.......και σε τρελα κεφια
τωρα που πηγα μονος 3η βαρδια περιμενα Νικολετα κανα 10λεπτο(ηταν στο δωματιο)
ε ολη την ωρα η Ντενισα ηταν στο σαλονι και χορευε
ο Σμηναρχος θα χε ξεροχυσει
στην απογευματινή βάρδια που πέρασα εγώ, ήταν ένας πάκης μέσα και πουλαγε εσώρουχα, και αυτή τα δοκίμαζε. Ελάτε μας λέει για στριπτιζ, και περίμενα και εγώ να δω τη Νικολέττα αλλά αντί αυτής βγήκε ένα μπάζο μέσα από το δωμάτιο και έφυγακαι σε τρελα κεφια
Απογευματινη επισκεψη, αδεια σχεδον φυλης,ο κοσμος ειχε κατση στην πλατεια Βικτωριας,οπου τον δροσιζε ενα αερακι,και το ειχε ριξη στην μασα και στις μπυρες,εν αναμονη του μεγαλου ματς της ελλαδαρας!!
Φυλης
65 οροφος,Μαιρη απο Φ.92!!
και σε τρελα κεφια
Φανούρη καμιά ενημέρωση για Δροσοπουλου 97 και Ντιάνα έχουμε?
Ευχαρίστω φίλε!Παροτι δεν ειναι ο τομεας μου -κινουμαι σε αλλους χωρους και προτιμω τις "interactive μπουρδελοτσαρκες"-
και σπανια κατεβαινω Φυλης θεωρω πως εκτος του Φανουρη, τοσο ο Farkeli, οσο και οι Sotirof, Professor X,
κατα καιρους ο Opeth, αλλα και αλλοι, προσφερουν ΠΟΛΛΑ στην ενημερωση. Να ειστε καλα ΟΛΟΙ!!
Παροτι δεν ειναι ο τομεας μου -κινουμαι σε αλλους χωρους και προτιμω τις "interactive μπουρδελοτσαρκες"-
και σπανια κατεβαινω Φυλης θεωρω πως εκτος του Φανουρη, τοσο ο Farkeli, οσο και οι Sotirof, Professor X,
κατα καιρους ο Opeth, αλλα και αλλοι, προσφερουν ΠΟΛΛΑ στην ενημερωση. Να ειστε καλα ΟΛΟΙ!!
Φανούρη σε βλέπω πολυβολίζεις! ...2 τριγόνια. Άξιοοοοοοοοοος
...
Φίλε dimmits να 'σαι καλά.Φανουρης άψογος!!πληρεστατη πορνο-ενημερωση...
''Δύο σ' ένα'' όπως έλεγε και η διαφήμιση...εντάξει τι να πώ...........
σήμερα ξεπέρασες τον εαυτό σου.....και "ντοκιμαντέρ" και πλήρη ενημέρωση..........
Ευχαριστώ φίλε mefist.Φανουρη νταξει ρισπεκτ μαν! Αυτο με την προφυλαξη δεν καταλαβα γιατι το ρωταγες συνεχεια αλλα τεσπα...
...
Αrtistic πινελιά!νταξ φιλε φανουρι, δινεις μια artistic πινελιά στην μπουρδελοενημερωση! παντα τέτοια
;)
Φίλε KD σ' ευχαριστώ. Ολοι προσφέρουμε. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι.Πολλά μπράβο σε όσους ανεβάζουν ενημερώσεις...Μπράβο ρε Φανούρη!
Γειά σου φίλε Λαγονησιώτη. ;)we love fanouris tzouras!!!! :-* :-*
Φίλε Dawn, με κάνεις και...ροδίζω, όπως ο ουρανός την αυγήτεράστιος Φανούρης Τζούρας πάντα πρωτοπόρος.
Σ' ευχαριστώ πολύ από τη μεριά μου φίλε ggary1000....εκτος του Φανουρη, τοσο ο Farkeli, οσο και οι Sotirof, Professor X,
Η ωραιοτάτη Μαίρη που καθόταν εκεί ψηλά στο παράθυρο, σαν άλλη Ιουλιέτα που περιμένει τον Ρωμαίο για να της πει γλυκά λόγια της αγάπης!
"Μα σουτ! τι φως προβάλλει εκεί απ' το παράθυρο;
Ειν' η ανατολή κι είναι η Ιουλιέτα/Μαίρη ο ήλιος!
Πρόβαλε ήλιε, σκότωσε τη φτονερή σελήνη
που κιόλα ειν' άρρωστη, χλωμή από τον καημό της
που εσύ η Μαίρη είσαι ομορφότερη της!!!"
Θα είχα στ' αλήθεια σεληνιαστεί!!!
Πάλι έχασα τα καλύτερα βρε... :'(
Αααααααχ Ντένι
Έτσι...................και ο νεα σμυρνη και ο μπεμβε τυπε ;) ειδικα ο νεα σμυρνη κανει σχεδον καθημερινα πληρης ενημερωση..
ξεροχυνω με αγαπισιαρη Μαθιου
Ποια ειναι αυτη ρε γαμωτο
Δεν μπορω να θυμηθω
Αφού το ξέρεις: μόλις δω κάποια πολύ όμορφη (κατά το απόλυτα υποκειμενικό μου γούστο) ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΑΙ!
Οπότε μετά τις Αααχ Ντενίζα (Φ66) και Αααχ Ρωξάνη (Φ59), τώρα πια έχουμε και Αααχ Μαίρη!
Ααααααχ Μαίρη, όταν σε είδα αργά το απόγευμα του Σαββάτου να ρεμβάζεις εκεί ψηλά στο παράθυρο, το Φ65 φάνταζε στα μάτια μου σαν τον πύργο των Καπουλέτων και συ ήσουν ολόιδια η Ιουλιέτα η αβρή!!!