γυροβολια στην καυλα σημερα απογευμα
τροφωνιου 13 οροφος ενα φρικοπουρο με τατου,βαριοταν να πει προγραμμα
τροφωνιου 11 ισογειο,μια κοντυλο χαζοχαρουμενη που εδινε κωλο
βεργας 6α,ρωσιδα αλινα,ειχε περασει απο δροσοπουλου 98 και λιοσιων ενα φεγγαρι,εκανε ακαποτο τελειωτικο σημερα δεν μου ειπε προγραμμα αλλα φανταζομαι το ιδιο,μετρια στο γαμησι
βεργας 6β,μια καλοστεκουμενη μιλφογκρανι που παιζει σχεδον καθε απογευμα εκει
λιοσιων 91,μια σαπια γκρανι που ηταν εδω και χρονια στο μεταξι,εδινε και κωλο με 10 στο μεταξι σημερα ζητουσε 20
,μαυρο δαγκωτο λεμε
λιοσιων 78,μια ρουμανα μιλφ που παιζει συνεχεια εκει,μουνι κωλος μασαζ λεει,προστυχοφατσα
λιοσιων 76,στο ισογειο η κλασσικη σκατοφατσα που παιζει εδω και μηνες στο μπουρδελο αυτο,πριν εποχη λοβερδου διαφημιζε το ακαποτο που εκανε,τωρα τονιζει πως τα κανει ολα με καποτα
στον οροφο 2 κοπελες,ενας γυλος και μια ρουμανα με χαλασμενα δοντια και μεγαλη περιφερεια,καποτε την ειχα γαμησει νομιζω
χωματιανου 11 α,2 κοπελες,αντζελικα και χριστινα,κλασσικο προγραμμα τιποτα ιδιαιτερο οι κοπελες
διδυμου 18β.μια ξανθια τουμπανοειδες με ονομα φωτεινη,το γνωστο προγραμμα του μαγαζιου
διδυμου 20,ρωσιδα αννα το γνωστο προγραμμα του μαγαζιου,η τσατσα προσπαθησε να με πεισει να μπω λεγοντας μου οτι θα φυγει σε λιγες μερες λες και με νοιαζει
διδυμου 18α,αλιονα
διδυμου 16α,περιμενοντας στο σαλονι βγηκε μια ξανθια με καρε μαλλι,φρικοπουρο αλλα μουναρα για την ηλικια της,νικη την ειπε η τσατσα,δεν την εχω ξαναδει σε μπουρδελο
αν και με προβληματισε η εμφανιση της ειπα να μπω γιατι βαριομουν να παω σε αλλα
η κοπελα αφηνει πιασιμο σε μουνι και βυζια,δαχτυλισμα
ριχνει κατι ψευτοφιλακια στο σωμα στον παιζει αρκετα καλα
βαζει την καποτα και αρχιζει την πιπα η οποια δεν φτανει σε επιπεδα αλιονας,αντριαννας,ζανας αλλα ειναι υποφερτη
μεγαλο ατου οτι δεν βιαζοταν σε καμια φαση του γαμησιου,ηταν ευγενικη
κανει τις κλασσικες στασεις,και αφηνει να την χυσεις στην κοιλια/στηθος
την ρωτησα αν ειναι νεα στην δουλεια μου απαντησε ναι αλλα δεν ξερει αν θα συνεχισει
κωλο δεν δινει,το λεω για τους λατρεις
γενικα μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλη επιλογη,θα ξαναπηγαινα μαζι της
η εμφανιση της σε οσους γουσταρουν ομορφες πουρες νομιζω ειναι αρκετα ικανοποιητικη
εγω θα την προτιμουσα φαφουτα και με δυσμορφιες αλλα δεν βρισκουμε παντα οτι ζηταμε :-
γυρισα σπιτι και επαιξα soul calibur 5 οπου ξεκοιλιασα αλητηριους νιντζα και τερατα
και μετα την επαιξα και 2 φορες ετσι για να ηρεμησω