Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (40 μέλη και 291 επισκέπτες)

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Τα δέκα σπιτάκια...[/size]        

scaled.php

scaled.php

...που περικλείονται από τις οδούς Αχαρνών, Αγίου Μελετίου, Λιοσίων και Πιπίνου, επισκέφτηκα σήμερα Σάββατο 16 Ιουνίου.
Αρκετός αέρας όταν αποβιβάστηκα στην...

scaled.php

περί ώραν 10:05 π.μ

Περπάτησα μέχρι την...

scaled.php

Οπου το...

Περγάμου 27Α

scaled.php

ήταν κλειστό.
Δίπλα όμως το...

Περγάμου 27Β

scaled.php

λειτουργούσε κανονικά.

10:14-10:16 π.μ

Σπρώχνω τη παλιά σιδερένια πόρτα και μετά το μικρό χολ παραμερίζω την κουρτίνα και εισέρχομαι στο δροσερό (λόγω κλιματισμού) σαλόνι.
Ενας προβολέας και όχι η σφαίρα με τα κάτοπτρα που παραμένει ακίνητη, δημιουργεί δεκάδες πολύχρωμες φωτεινές κηλίδες οι οποίες περιδιαβαίνουν τους τοίχους και τ' αντικείμενα.
Βλέπω δύο παγκάκια και κάθομαι στο ένα.
Η μεσήλικη ευτραφής αλλοδαπή υπηρεσία μ' ενημερώνει...
-Σήμερα  ντύο κοριτσάκια ντουλεύει, ααα...Φωτεινή και Αλίσα. Μία κοπέλα 20 ευρώ...
Εκείνη την ώρα μπαίνει η Φωτεινή...
-Τώρα παρακαλώ θα δείτε τη Φωτεινή. Πάρα πολύ καλή! Τσιμπουκάκι, φιλάκι, μουνάκι με προφύλαξη...
Πρόκειται για μία ξανθιά με σπαστό μαλλί έως πάνω από τους ώμους, πρόσωπο 45άρας όχι πρόστυχο, μεσαίο στήθος
-Γειά σουουου! Ελα πουλάκι μου! Αντε!
-Να δω και την Αλίσα...
-Αλίσα, Αλίσα, μόλις ήρθε, μόλις ήρθε...
Η κοπέλα εμφανίστηκε με τα ρούχα της μετά από ένα λεπτό.
Μου φάνηκε και αυτή milf. Μελαχρινή με τα μαλλιά της σε κότσο, πρόσωπο καθαρό αλλά όχι όμορφο, μεσαίο στήθος (απ' ό,τι φάνηκε).
Δεν είναι χοντρή. Αυτό πάντως μπορώ να το πω σίγουρα.
Φεύγοντας η υπηρεσία με χαιρέτησε ευγενικά.

Η λαική βρισκόταν σ΄εξέλιξη στην...

scaled.php

Αλκαμένους 117

scaled.php

Ο συμπαθής παραγωγός ελαιοκάρπων, έπειτα από προτροπή μου, έκανε στην άκρη όπως φαίνεται στη φωτογραφία, για ν' αποθανατήσω τον οίκο, που δυστυχώς δε λειτουργούσε.

Αλκαμένους 113

scaled.php

Μία πολύ εμφανίσιμη νεαρή παραγωγός στον διπλανό πάγκο σ' ερώτησή μου εάν το σπίτι δουλεύει κανονικά μου απάντησε...
-Είναι νωρίς ακόμα. Τα κορίτσια θα κοιμούνται...
Πολλά ήξερε η νεαρή...
Περιττό ν' αναφέρω ότι τη μίνι συζήτηση παρακολουθούσαν τρεις παραγωγοί από τους διπλανούς πάγκους και κάποιοι από τους πελάτες.

Συνεχίζω προς...

scaled.php

Από μακριά διακρίνω...

scaled.php

το...

Λεωφ. Ιωνίας 12

scaled.php

10:31:10:33 π.μ

Κατεβαίνω τα έξι σκαλοπάτια και από τον ροζ προθάλαμο εισέρχομαι στο δροσερό και πολύχρωμο (λόγω της κλασικής σφαίρας που ήταν σε λειτουργία) σαλόνι.
Ενας καναπές και δύο πολυθρόνες. Διαλέγω τον καναπέ.
Διακρίνω το εσωτερικό των δύο διαθέσιμων δωματίων από τις ανοιχτές τους πόρτες.
-Περάστε, καθήστε παρακαλώ! Τί κάνετε; Η αλλοδαπή υπηρεσία.
-Καλά, εσείς;
-και εμείς...Η Βαλέρια είναι. Τέλεια στο δωμάτιο, πάρα πολύ καλή περιποιήση, κάνει όλες τις στάσεις, δε βιάζεται, θα περάσετε υπέροχα! Αν δεν περάσετε καλά δε θα μου δώσετε τα λεφτά (μάλλον θα εννοούσε ότι θα μου επέστρεφε τα χρήματα). Είναι πραγματικά καλή στο δωμάτιο...
Εμφανίζεται η κοπέλα.
Βαρύ κορμί (όχι χοντρή), με μεγάλο στήθος, κοντό καστανό ίσιο μαλλί, χαμογελαστό πρόσωπο. Ηλικιακά πάνω από σαράντα.
-Καλημέρα σας κύριέ μου, τί κάνετε, καλά είστε;
-Πολύ καλά...
-Ισπανικό, ωραίο τσιμπούκι, γλείψιμο παντού. Θα περάσεις όμορφα με 20 ευρώ.
-Με προφύλαξη;
-Ναί, ναί!
Η υπηρεσία μέχρι την εξώπορτα προσαθούσε να με πείσει να μη φύγω...
-Σκέψου το καλά, είναι πολύ καλή. Να γυρίσεις εάν δε βρεις τίποτα...
Στο τέλος όμως με χαιρέτησε ευγενικά.
-Να πας στο καλό.

Περπατάω την Περγάμου και αφήνοντας την Αλκαμένους και τον θόρυβο της λαικής, στρίβω δεξιά στη...

scaled.php

Είναι ένας όμορφος δρόμος με ανακαινισμένα νεοκλασικά, των τριών μπουρδέλων συμπεριλαμβανομένων...

scaled.php

Ρεμούνδου 20

scaled.php

10:43-10:44  π.μ

Σπρώχνω την παλιά, καφέ, βαριά, ξύλινη πόρτα και μία καγκελένια πόρτα που πλαισιώνεται από μία καφέ κουρτίνα με τετραγωνάκια μου κλείνει τον δρόμο.
-Είναι κανείς εδώ;
-Εδώ είμαστε, τί έγινε; Καλημέρα σας...
Τζζζζ και η πόρτα ανοίγει.
-Εδώ είμαστε. Μπορεί να μην είμαστε εδώ;
Το σαλόνι δροσερό, και περιποιημένο. Δύο καρέκλες, ένας καναπές.
-Ποιά κοπελίτσα δουλεύει;
-Η Ελένη.
-Τα προγραμματάκια; Με το τσιγκέλι της τα έβγαζα...
-Κανονικά με προφυλακτικό δουλεύει η κοπέλα. Ελεύθερα πιασίματα, ανεβαίνει επάνω, πισωκολλητό, τσιμπουκάκι...
-Καλημέρα...και εμφανίζεται η Ελένη.
Νέα, άσπρη και ψηλή, με ξανθό ίσιο μαλλί λίγο κάτω απ' τους ώμους, όμορφο (όχι τίποτα το ιδιαίτερο) αλλά αγέλαστο πρόσωπο, μικρό στήθος, λεπτή, καλός ποπός.
-Θα κάνω τη βόλτα μου...
-Βεβαίως, βεβαίως, να κάνετε. Η υπηρεσία.

Ρεμούνδου 21Α

scaled.php

Κλειστό.

Ρεμούνδου 21

scaled.php

Το οποίο έχει τον αριθμό αδείας αναρτημένο στο μπαλκόνι!...

scaled.php

10:45-10:49 π.μ

-Γειά σας. Aυτό σαν studio μοιάζει, δε μοιάζει για...
-Μπορντέλο...
-Ναι, βέβαια!
-Δεν είναι άιντε, άιντε...
Το σαλόνι δροσερό και άνετο, με δύο διθέσιους και έναν τριθέσιο καναπέ. Δύο πίνακες. Ενας της Marilyn Monroe και ένας άλλος μίας γυμνόστηθης, κοσμούν τους τοίχους.
Τα δε τρία δωμάτια είναι με περίκλειστους χώρους για ντουζ (εγώ βέβαια είδα το ένα), οι οποίοι όμως δε λειτουργούν, διότι όπως μου είπε η υπηρεσία '' Εντάξει, είναι μπορντέλο. Το είχαμε για στούντιο αλλά το γυρίσαμε σε μπορντέλο...''
Οσο για τις υπηρεσίες της Μόνικα...
Ολες οι στάσεις, τσιμπουκάκι, από πάνω από κάτω, πισωκολλητό, πλαγιαστό, στάση 69, ελεύθερα πιασίματα, χαδάκια, παιχνιδάκια, ελεύθερο στοματικό, ισπανικό να τελειώσετε στα στήθη ή στην κοιλιά της, φιλάκια, αγκαλίτσες, 20 ευρώ.
Η κοπέλα ήταν νέα, ψηλή, ξανθιά με μαλλί μέχρι λίγο κάτω από τους ώμους, μεσαίο στητό στήθος,  όμορφο πρόσωπο. Είχε και μία δερματοστιξία χαμηλά στην πλάτη.Ηταν όμως εξαιρετικά βιαστική...

Στην αρχή της Περγάμου βρίσκεται το...

Περγάμου 1

scaled.php

10:54-10:55 π.μ

Το σαλόνι δροσερό και φωτεινό με τις κλασικές κηλίδες να περιφέρονται στους τοίχους.
Μουσικούλα χορευτική σε χαμηλή ένταση.
Υπηρεσία δεν υπάρχει. Με υποδέχτηκε η Μαρία. Η οποία είναι νέα κοπέλα, με καστανόξανθο ίσιο μακρύ έως κάτω από τους ώμους μαλλί, όμορφο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, αλλά ''χωρίς μέση'', γι' αυτόν τον λόγο μάλλον εμφανίστηκε με ένα μαύρο μεσοφόρι
-Θα μου πεις εσύ τα προγράμματα;
-Εγώ. Τσιμπουκάκι, μουνάκι, ελεύθερα πιασίματα, ισπανικό στα 20 ευρώ.
-Με προφυλακτικό;
-Πάντα!
-Καλώς, εάν είναι θα ξαναπεράσω.
-Πάντα με προφυλακτικό. Να προσέχεις...
Φεύγοντας είδα ότι το δωμάτιο αριστερά έχει στρογγυλό κρεβάτι.

Στρίβοντας δεξιά στην...

scaled.php

Συνάντησα το τελευταίο σπιτάκι και συγκεκριμένα το...

Αγίου Πέτρου 7

scaled.php

10:57-10:59 π.μ

Ανεβαίνω τα δυό τρία σκαλάκια και με περιβάλλει ο όμορφος ερυθρού χρώματος προθάλαμος.
Σπρώχνω τη μαύρη πόρτα και εισέρχομαι στο κομψό σαλόνι που διαθέτει και τζάκι.
Είναι και δροσερό, αλλά η μουσική ακούγεται δυνατά.
Δούλευε η Λουίζα αλλά επειδή αργούσε δεν περίμενα. Αλλωστε δεν είχα συνευρεθεί ακόμα μιάς και καμία από τις κοπέλες δε με είχε συγκινήσει τόσο ώστε ν' αποφασίσω ν' αποχωριστώ τ' όμορφο μπλε χαρτονόμισμά μου των είκοσι ευρώ και βιαζόμουν.
Αποφάσισα λοιπόν να συνεχίσω την τσάρκα στη...

Φυλής

Φυλής 40: Καμέλια. Μαύρο μακρύ μαλλί, όμορφη και χαμογελαστή, μεσαίο στήθος, λεπτή. Ανακοινώθηκε ''τσιμπουκάκι χωρίς προφυλακτικό, κωλαράκι, 69, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα με 20 ευρώ. Δε βιάζεται στο δωμάτιο''
Φυλής 54Α: Κλειστό.
Φυλής 54Β:Γιάννα. Ψηλή, με μεσαίο στητό φυσικό στήθος, μακρύ μαύρο ίσιο μαλλί, πολύ όμορφο πρόσωπο, σαρκώδη χείλη. Ανακοινώθηκε '' Τσιμπουκάκι, πίσωκολλητό με καποτίτσα, ελεύθερα πιασίματα, φιλάκια σε όλο το κορμάκι στα 20 ευρώ''
Θαμπώθηκα από την ομορφιά της και τίμησα τη Ρωσίδα...

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Θ' ανέβει κριτική.

Φωκαίας

Φωκαίας 17Α&Β, 19, 22 : Κλειστά.
Φωκαίας 25Α  : Η Τερέζα με μαύρα ίσια μακριά μαλλία, λεπτή, μεσαίο στήθος, χαμογελαστή. Η υπηρεσία ψιλοπαρεξηγήθηκε γιατί ρώτησα τ' όνομα της κοπέλας.
Τα κλασικά στα 20 ευρώ.
Φωκαίας 25Β  : Αννα. Νεαρή με κοντό έως πάνω από τους ώμους ίσιο ξανθό μαλλί, γλυκό στρογγυλό πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα. Φορούσε ένα σέξυ κιλοτάκι. Ανακοινώθηκε ''Μουνάκι, τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερο στοματικό, 69, ισπανικό, ελεύθερα πιασίματα, όλες οι στάσεις''.
Φωκαίας 27Β  : ''Η (γνωστή και όμορφη -Την έχω τιμήσει-)Ειρήνη με 20 ευρώ, όλες οι στάσεις, ελεύθερα πιασίματα, ελεύθερο στοματικό, 69, φιλάκια παντού''
Φωκαίας 27οροφος  : Η υπηρεσία δεν ήθελε να μου πει τα προγράμματα και τ' όνομα της κοπέλας. ''Περίμενε να τη δεις...''
Φωκαίας 27Α  : Η ευδιάθετη Αναστασία, η οποία με χαιρέτησε διά χειραψίας. Milf με ξανθωπό μακρύ ίσιο μαλλί έως τους ώμους, ψηλή.  Φορούσε όμως ένα λευκό φόρεμα και δεν είδα το σώμα της. Παρουσιάστηκε η ίδια. ''Τσιμπουκάκι, μουνάκι, πισωκολλητό, όλες οι στάσεις στα 20 ευρώ.

Φυλής (συνέχεια)

Φυλής 74 & 59:Κλειστά.
Φυλής 80: Η Ανναμαρία, με μακρύ κάτω άπο τους ώμους  μεζ μαλλί, συμπαθητικό προσωπάκι, λεπτή με μεσαίο στητό στήθος. Ανακοινώθηκαν τα κλασικά.
Φυλής 61: ''15 ευρώ έχει. Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα, όλες οι στάσεις.''
Δούλευε η Σουζάνα μιλφάκι, ψηλή, καστανόξανθα μακριά μαλλιά, μικρό προς μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα και ολίγη κυτταρίτιδα. Μέτριο πρόσωπο.
Οταν του είπα ότι μπορεί να περάσω αργότερα δήλωσε ''Αργότερα που θα περάσεις θα το βάλω 20'' ''Ε,όχι δα! - Εγώ'' ''Αμα θέλεις...''
Φιλιππίδου 11Β: Κλειστό.
Φυλής 65Α: Η Καρολάιν μελαχρινή με ωραία κόμμωση στα μαύρα της μαλλιά, χαμογελαστό όμορφο πρόσωπο και καλό σώμα, μεσαίο στήθος. Τα κλασικά στα 20. Η υπηρεσία ευγενική.
Φυλής 65Β: Η γνωστή Αλεξάνδρα κανονικό πρόγραμμα στα 20 ευρώ.
Φυλής 84Α: Η Ρένη, με μακρύ μαύρο μαλλί, μαυριδερό σώμα με πιασίματα, μεσαίο στήθος. Ομορφούλα.
Φυλής 84Β: Η Ζωή η Θεσσαλονικιά. Ευγενική και όμορφη. Στο κλασικό πρόγραμμα. Την έχω τιμήσει.
Φυλής 67: ''Πισωκολλητο γονατιστό, ελεύθερα πιασίματα, απλό πρόγραμμα'' για την Τζούλη η οποία είναι λεπτή με μικρό προς μεσαίο στήθος, όμορφο πρόσωπο, μαύρο κατσαρό και μακρύ έως πάνω από τους ώμους μαλλί.
Φυλής 86Α: Η ερωτική Τζούλια... ''Μουνάκι, κώλο, ελεύθερα πιασίματα, όλες οι στάσεις, δε βιάζεται'' ...η οποία μάλιστα ''μου την είπε''  (-Πάλι τα ίδια μας κάνεις;) γιατί περνάω και δεν μπαίνω δωμάτιο.  Βρε τη Τζούλια...
Φυλής 86Β: Η αλόγα Λάουρα με ένα κίτρινο λουλούδι στα καστανά μακριά της μαλλιά παρουσίαζε τον εαυτό της σε συναγωνιστή. Πολύ κεφάτη έκανε και ένα σόου με την υπηρεσία η οποία αναφώνησε ''Αυτή θα πηδήξει και εμένα!'' Κανονικό πρόγραμμα.
Φυλής 69Α:  Αναστασία με φουλ προγραμματάκι και προφύλαξη.
Είναι καστανόξανθη με σγουρό μαλλί,  βαρύ γεμάτο κορμί με πιασίματα, μεσαίο προς μεγάλο στήθος.
Φυλής 69Β : Η Τάνια. Ομορφή με ξανθωπό ίσιο μαλλί σε αλογοουρά, μεσαίο στήθος, ερωτικό σώμα με πιασίματα. Ευγενική. Δεν υπήρχε υπηρεσία. Απλό πρόγραμμα.
Μονής Προδρόμου: Κλειστά και τα δύο.
Φυλής 71Α : Η Ελενα. Αργούσε πολύ.
Φυλής 71Β : Η Μπάρμπαρα. Πολύ λεπτή αλλά με μεσαίο ωραίο στήθος, πρόστυχο όμορφο πρόσωπο, μακρύ κοκκινωπό μαλλί. Χόρευε συνέχεια.
Φυλής 92Α & Β : Κλειστά.
Φυλής 109Α : Η Βίκυ μία όμορφη μελαχρινή με τα μαλλιά πιασμένα ψηλά στο κεφάλι, ωραία χείλη, ψηλή. Απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109Β : Η γνωστή Αννα. Λεπτή όμορφη με μαύρα ίσια μαλλιά λίγο πάνω από τους ώμους, χαμογελαστή. Απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134 : Η Γιάννα. Κανονικό πρόγραμμα. Αργούσε και έφυγα.
Φυλής 134 Α : Κλειστό.
Φυλής 134 Β: Η γνωστή Πάολα. Κανονικό πρόγραμμα.
Φυλής 136: Η Μιχαέλα. Ξανθό μακρύ μαλλί, πρόστυχο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, σώμα με πιασίματα, ευγενική. Τόσο αυτή όσο και η υπηρεσία. Απλό πρόγραμμα.
Πιπίνου 65Β: Η μελαχρινή χαμογελαστή Ελένη, με μεγάλο στήθος, λίγο κοιλίτσα, σώμα με πισίματα. Απλό πρόγραμμα.
Φυλής 200: Δούλευε η Ντόρα που την έχω συνατήσει σε προηγούμενες τσάρκες μου και δεν την είχα τιμήσει. Εχει μεσαίο ύψος όπως και μεσαίο στήθος, ξανθωπό μαλλί πάνω από τους ώμους, τροφαντό ποπό και σήμερα μου ξύπνησε την ερωτική μου διάθεση οπότε...

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

την τίμησα. Φυσικά θ' ανέβει κριτική.

Διδύμου

Διδύμου 8Α: Απλό πρόγραμμα για την Αλεξάνδρα, η οποία έχει μαύρα ίσια μακριά μαλλία, είναι λεπτή, με μικρό προς μεσαίο στήθος και μία δερματοστιξία στη μέση.
Διδύμου 8Β: Η Κάρμεν από την Πολωνία. Με όμορφο πρόσωπο, μακρύ πλούσιο καστανό μαλλί, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, σώμα με  πιασίματα και μ' ένα κόσμημα στον αφαλό ο οποίος φέρει και δερματοστιξία  περιμετρικά. ''Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, όλες οι στάσεις, από πάνω, ελεύθερα πιασίματα με προφύλαξη''
Διδύμου 16Α: Η Σόνια με ενδιαφέρον πρόσωπο, καστανό κοντό κατσαρό μαλλί, μεγάλο στητό στήθος, ψηλή, ωραίος ποπός, ευγενική. " Η καλύτερη πίπα στη Διδύμου" όπως περιαυτολόγησε.
Διδύμου 18Β: ''Η Σύλβια. Κοριτσάκι με χρυσό μουνάκι, διαμάντι κωλαράκι...'' Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και αυτάρχικο μαζί με το απλό.
Η κοπέλα βέβαια είναι κοντόχοντρη, με μεγάλο στήθος. Μελαχρινή και χαμογελαστή.
Διδύμου 18Α: Η Ειρήνη με ελεύθερο τελειωτικό. Ξανθιά με κοντό μαλλί μεγάλη σχετικά μύτη, καλό στήθος, σώμα με πιασίματα και λίγο κοιλίτσα.
Διδύμου 20: Η Καρίνα από τη Ρωσία. Ψηλή όμορφη με ξανθό μαλλί μαζεμένο ψηλά στο κεφάλι, μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίος ποπός. Απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 25 & 27: Κλειστά.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Φανούρη σε βλέπω πολυβολίζεις! ...2 τριγόνια. Άξιοοοοοοοοοος

-Ενδιαφέρουσα η συζήτηση στη λαική με την εμφανίσιμη παραγωγό (και τους ωτακουστές) περί σπιτακίων.
-Ο αριθμός αδείας όλα τα λεφτά!
-Καταργήσαν τις ντουζιέρες? Υποβάθμιση!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Φανουρης άψογος!!πληρεστατη πορνο-ενημερωση... :rockon: :rockon: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.343
Πόντοι
46.232

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
Φανουρη νταξει ρισπεκτ μαν! :grin: Αυτο με την προφυλαξη δεν καταλαβα γιατι το ρωταγες συνεχεια αλλα τεσπα...

Σημερα Φυλης-Μεταξι κατα τις 10-11 το βραδυ ολα ανοιχτα...
Το μονο που μου εχει μεινει στο μυαλο ειναι η Λαρισα που μετακομισε στο Κολωνου 27α...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.683
Πόντοι
42.697
Καλησπερα,
Το Δροσοπουλου 97 που δουλευει η Ντιάνα έχει κλείσει?
Όποιος ξέρει κάτι ας πει.

πριν μια βδομάδα ακριβώς λειτουργούσε κανονικα με την Νταιανα εκδιδόμενη

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Απογευματινη  επισκεψη, αδεια σχεδον φυλης,ο κοσμος ειχε κατση στην πλατεια Βικτωριας,οπου τον δροσιζε ενα αερακι,και το ειχε ριξη στην μασα και στις μπυρες,εν αναμονη του μεγαλου ματς της ελλαδαρας!!
Φυλης

66Δ Νικολετα με ροζ σετακι,εχη γινη πολυ καυλα η μικρα!!
66Α αδιαφορο κοντο,κανονικου σωματος,το σωζουν λιγο τα βυζια του!!
59 αυτο το αφρωδες πλασμα ειπε ο τσατσος,και Ρωξανη ψιλοκαπουλο με καλο στηθος!!
61 Ψηλο αδυνατο,με μικρο στηθος και ενδιαφερον προσωπο,Αννα περιμεναμε 20 λεπτα!!
80 Μαρια η ποντια με τα σιλικονε με κοκκινες καυλε καλοκαιρινες μποτες!!
65 οροφος,Μαιρη απο Φ.92!!
65 ισογειο η Αλεξανδρα,αδυνατο πιπινι!!
67 Λορυ με τις βυζαρες!!
69 οροφος Ελενα,κανονικο σωμα,μικρο βυζι!!
69 ισογειο,Λαουρας με τους βυζους!!
71 ισογειο,η ιχα,Μπαρπαρα!!
71 οροφος,Ελενα αδιαφορη!!
86 ισογειο,Μικυ,εχη φτιαξη πολυ τελευταια!!
86 οροφος,Τζουλια απο φωκ.25,οπου καυλαντισαμε!!
84 Οροφος Καρολινα πρωην Αλπινα,με καυλωτικο σετ εσσωρουχων!!
84 ισογειο,Αννα κοντη αδυνατη με σιλικονε στηθη!!
Καθοσον αρχιζε το ματς πηγαμε στην πλατεια να πιασουμε θεση και στο τελος να πανυγηρισουμε.
Καλη σας νυχτα!!

cube

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2009
Like
2
Πόντοι
0
νταξ φιλε φανουρι, δινεις μια artistic πινελιά στην μπουρδελοενημερωση! παντα τέτοια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.343
Πόντοι
46.232
αφού είδαμε την Ελλάδα μας σε καφετέρια στην ιστορική πλατεία μας ,  να βουλώνει για άλλη μια φορά στόματα........αναχωρήσαμε για ποτάκι στο Γκάζι
και κατά τις  04.00 είπα να κάνω μιά βόλτα να δώ τι κάνουν τα κορίτσια...........έχουμε και λέμε.

ΦΥΛΗΣ

59 κάτω Ρωξάνα η 19χρονη Ουγγαρέζα , ξανθιά ψηλή με μεσαίο στητό στήθος και αεράτο σαλονάρισμα ,απλό πρόγραμμα.
65α Μαίρη μελαχρινή με ωραίο κορμί(να προσέξει γιατί έχει αρχίσει να πέρνει κιλάκια)και 2αράκια βυζιά , απλό πρόγραμμα.
65β Γαβριέλα μελαχρινή λεπτή άβυζι ,απλό πρόγραμμα.
66α Νικολέτα το ξανθό κοντό καυλάκι με το ωραίο κορμί και τα 2αράκια στητά βυζιά(στο αριστερό έχει και τατου)δυνατό σημείο ο κώλος της ,απλό πρόγραμμα.
66δ Αννα μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
67 Εμμι ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μικρό στήθος , με κώλο.
71α Ανναμαρία ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
80 Μαίρη μελαχρινή κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά και παιχνιδιάρικο κωλαράκι , σήμερα απλό.
84β Αλιόνα ξανθό μίλφ με σιλικονάτους βύζους κανονικό σώμα , ακα τελειωτικό(γλύφει και πατουσάκια)
86α Μόνικα ξανθιά με πράσινα μάτια λεπτή με ωραίο κώλο άβυζι ,απλό πρόγραμμα.
86β Καρολίνα ψηλή ξανθιά μουνάρα ,απλό πρόγραμμα.
109α Κλαούντια μελαχρινή λεπτή κοντή άβυζι , απλό πρόγραμμα.
134 Χριστίνα(ξεκίνησε απο φ59)ψηλή κανονικό σώμα(πολύ χαλαρή κοιλιά)μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμ.
134β μελαχρινή με βυζάρες και ελάχιστα παραπανίσια κιλά ,απλό πρόγραμμα.

ΦΩΚΑΙΑΣ  

27β πάνω Τζένη και Τζόη οι μαυρούλες ,απλό πρόγραμμα.
27β κάτω Ερρικα(του μπέμπα  :grin: :grin:) ξανθοκάστανο κοντό μαλλί κανονικό σώμα άβυζι και μπουτάρες(στην κυριολέξια) τατου ,απλό πρόγραμμα.
27α Αγάπη μιλφ με ξανθό κοντό μαλλί κανονικό σώμα μετριο πεσμένο βυζί , με ακα.
25α Αννα ξανθιά πρασινομάτα χοντρή με μεγάλο πεσμένο στήθος(έχει παχύνει κι άλλο)με κώλο και τελειωτικό όπου γουστάρει ο καθένας.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.343
Πόντοι
46.232
Απογευματινη  επισκεψη, αδεια σχεδον φυλης,ο κοσμος ειχε κατση στην πλατεια Βικτωριας,οπου τον δροσιζε ενα αερακι,και το ειχε ριξη στην μασα και στις μπυρες,εν αναμονη του μεγαλου ματς της ελλαδαρας!!
Φυλης

66Δ Νικολετα με ροζ σετακι,εχη γινη πολυ καυλα η μικρα!!
πάντα ήταν καύλα.....

69 ισογειο,Λαουρας με τους βυζους!!
γύρισε το πουλέν μου??????/

84 Οροφος Καρολινα πρωην Αλπινα,με καυλωτικο σετ εσσωρουχων!!
Αλμπίνα

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους ακούραστους ιχνηλάτες της πληρωμένης ηδονής ! ! !

:rockon:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καλα ντε μην βαρας,και φοραγε ενα κοκκινο καυλωτικο με κορδονια στον κωλο,μας καυλαντησε γιατι ημουν μαζι με τον ιπποτη,και μας ελεγε η τσα τι θα κανουμε με την ρωσσια  :grin:.

abs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
[size=11pt]Τα δέκα σπιτάκια...[/size]        

Ο συμπαθής παραγωγός ελαιοκάρπων, έπειτα από προτροπή μου, έκανε στην άκρη όπως φαίνεται στη φωτογραφία, για ν' αποθανατήσω τον οίκο, που δυστυχώς δε λειτουργούσε.

Μία πολύ εμφανίσιμη νεαρή παραγωγός στον διπλανό πάγκο σ' ερώτησή μου εάν το σπίτι δουλεύει κανονικά μου απάντησε...
-Είναι νωρίς ακόμα. Τα κορίτσια θα κοιμούνται...
Πολλά ήξερε η νεαρή...
Περιττό ν' αναφέρω ότι τη μίνι συζήτηση παρακολουθούσαν τρεις παραγωγοί από τους διπλανούς πάγκους και κάποιοι από τους πελάτες.
:rockon: :rockon: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.343
Πόντοι
46.232
μεσημεριανή βόλτα πρίν 10 λεπτά....σε όσα μπήκα....

ΑΓΚΥΡΑΣ
12α Αντζελα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί χοντρή ,απλό πρόγραμμα.
12β Αννα(το στουντιοκόριτσο)μελαχρινή λεπτή με σιλικονάτα βυζιά ,ακα

ΔΙΔΥΜΟΥ
8α Αλεξάνδρα ,μελαχρινή(σήμερα τα μαλλία τα είχε ελεύθερα)λεπτή άβυζι ,απλό πρόγραμμα.
8β Κάρμεν καστανή μαυρισμένη κοντή με μικρά στητά βυζιά και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.

ΠΙΠΙΝΟΥ
65 Ελενα μελαχρινό μιλφ με τα μαλλιά πιασμένα 2,5 βυζια κανονικό σώμα ,απλό πρόγραμμα.

ΦΩΚΑΙΑΣ

19 Μαίρι(απο φ80)μελαχρινή κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ανωρθομένο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
25α Τερέζα μελαχρινό λεπτό πιπίνι με μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
25β Μόνικα νιαου νιαου μελαχρινή λεπτή ωραίο κορμί ωραίος κώλος μικρό βυζί , σήμερα απλό πρόγραμμα.

ΦΥΛΗΣ

61 Αννα(απο 66δ)μελαχρινή λεπτή άβυζι , με κώλο, έτρωγε παγωτό και μου είπε να περάσω να με αλόιψει και μετά να με γλύψει....
65β Αλεξάνδρα ξανθιά κοντή λεπτή άβυζι , με ακα.
67 Τζούλι(α) μελαχρινή με πολύ γλυκό πρόσωπο λεπτή άβυζι ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
69α Ναταλί μελαχρινή με καρε μαλλί μέχρι τους ώμους ψηλή παχουλή με 3άρια βυζια ,απλό πρόγραμμα.
69β Τάνια ξανθό μίλφ κανονικό σώμα ωραίο κώλο , με ακα.
71α Ελενα ξανθοκάστανη τα μαλλιά αλογοουρά λεπτή μικρό βυζί ,ακα και κώλο.
71β Μπάρμπαρα καστανό λεπτό λαχταριστό πιπίνι με στητά βυζάκια ,απλό πρόγραμμα.
84α Κατερινά ξανθόκαστανο μίλφ μπάζο με φούλ...κοιτούσε συνέχεια κάτω στο πάτωμα!!!!
84β Ζωή η "ελληνίδα" ξανθιά με κανονικό σώμα και σιλικονατα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
86α Αννα ξανθιά λεπτή με σιλικονάτα βυζια ,απλό πρόγραμμα...........
86β Λάουρα καστανη παχουλή με ωραία κωλάρα και 2,5 βυζιά με κώλο.
109β Αννα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα............
134 η ξανθιά κοπέλα με το μαλλί μέχρι τους ώμους που δουλέυει τελευταία τα πρωινά , λεπτή άβυζι ,απλό πρόγραμμα.
134β Πάολα η γλυκούλα μελαχρινή γεματούλα με μικρα στητά βυζάκια ,απλό πρόγραμμα.
136 Μιχαέλα σταθερά ,ξανθιά με μερικά κιλά παραπάνω και μεγάλα πεσμένα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
200 Ντορα ξανθιά μίλφ παχουλή με μεσαίο πεσμένο στήθος ,απλό πρόγραμμα.

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
109 πανω, τζουλια απο βρυουλων. πολυ καλη οπως αναφερεται και στις κριτικες.20 ευρω.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Να πούμε άλλο ένα ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά που κάνουν ενημέρωση.................... :fuck2:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.683
Πόντοι
42.697
σήμερα και μέχρι τις 5 το απογευμα:
Μαγνησιας 1 η ρωσιδα γκιλφ ασχημομουρα Αλεξανδρα :helpplea:
Καλυμνου (ισογειο) η υπερβαρη νταρντανα ρωσιδα μιλφ Ριτα με τα τεραστια φυσικα βυζια (5αρια) και την κοιλουμπα της :tits:
Καλύμνου (οροφος) η κομπλεξικη μη μου απτου ρωσιδα Αννα :headbang:
Καλυμνου 36 υπογειο το πρωην στουντιοκοριτσο απο Κωσταντινουπολεως 61 Λαρίσα. Ψιλή, με καλο αδυνατο κορμί αλλα ασχημο πρόσωπο... :- τίποτα το ιδιάτερο δηλ, πεσμένα τα πράγματα...
Καλή ενναλακτική η ρωσιδα Αννα στο Αγκύρας 12 με την μπλε πόρτα καθώς και η Αλεξάνδρα η ρωσιδα κοντούλα στο Διδυμου 20 που και αυτές είναι εως τις 5 σημερα :pipa2:

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
189
Πόντοι
6
μεσημεριανή βόλτα πρίν 10 λεπτά....σε όσα μπήκα....

86β Λάουρα καστανη παχουλή με ωραία κωλάρα και 2,5 βυζιά με κώλο.

136 Μιχαέλα σταθερά ,ξανθιά με μερικά κιλά παραπάνω και μεγάλα πεσμένα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Τι ντορος για αυτη την λαουρα τοσο καλη ειναι μεσα?Ηταν και παλιοτερα εδω και γυρισε παλι?Οσο για την Μιχαελα οσες φορες την εχω δει πολυ εντυπωσιακη με πλουσια σε ολα της,δεν ξερω βεβαια αν μεσα ειναι τοσο καλη οσο δειχνει στο σαλονι...                                                        

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Πολλά μπράβο σε όσους ανεβάζουν ενημερώσεις με ιδιαίτερη αναφορά στον μοναδικό ρεπόρτερ Φανούρη Τζούρα που με μόνο "αντίπαλο" πλέον τον εαυτό του, ενημερώνει και πληροφορεί πληρέστατα και παραστατικά. Αντικειμενικός και αξιόπιστος, ξεδιπλώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσα βλέπει, ακούει και βιώνει στα μονοπάτια αυτά. Γραφή άξια παραδειγματισμού και μίμησης, μακρυά από υποψίες αναληθών στοιχείων ή παραφουσκωμένων ενθουσιασμών αμφιβόλου προελεύσεως. Μπράβο ρε Φανούρη!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom