streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Απογευματινή τσάρκα στον δρόμο της ακολασίας, ακα Φυλής. Μίνι τσάρκ κατά την κλίμακα Ντέρτι. Περισσότερο πήγα ενδιαφερόμενος για την Κάρμεν που ανέφερε ο Πρόεδρος στο Φυ65, και ελπίζοντας να είναι η γνωστή παλιά γυρολόγος, από Φυ109κα, αλυσίδα και αλλού... Κατά τα λοιπά, πολύ ντάουν σήμερα, μιας και έφαγα την μέρα μου να τσακώνομαι σε εφορίες.
Φυ65κα - Ξανθιά πολύ φάκαμπλ προμίλφ, απλό πρόγραμμα, στα υπόψη
Φυ65πα - Άννα Μαρία η τσέχα είπε η τσα^2, στο δωμάτιο, νομίζω ότι την έχω δει και ήταν μπάζο οπότε τιγκανά
Φυ67 - Ξανθιά φάκαμπλ με φουλ
Φυ69κα - Χαιρετίστηκα με την τσα^2 από Φυ17κα, και μου παρουσίασε ένα πολύ φάκαμπλ μελαχροινό άλογο, τύπου Μιχαέλλας.
Στα υπόψη, απλά ήμουν πολύ ντάουν σήμερα. Απλό πρόγραμμα
Φυ & ΜΠ - μπαζοθύελλα με φουλ πρόγραμμα (= δυο χάλια ρωσίδες)
Φυ92δε - μελαχροινό φάκαμπλ, το έχω δει πολλές φορές αλλά δεν θυμάμαι μέρη
Φυ74 - ανοικτό το δεξί μελαχροινό μέτριο με χάλια πρόσωπο, φουλ
Φυ80 - Αλεξάνδρα, ξανθιά φάκαμπλ με φουλ
Φυ66δε - μια μέσα και ένα μελαχροινό μπάζο. Βαρέθηκα από το περίμενε και την έκανα στα δέκα λεπτά
Φυ66αρ - το απροσδιορίστου φύλου πανκ πλάσμα που εκτελούσε χρέη τσα^2ς μου παρουσίασε ένα γυφτομπάζο με φουλ
Φυ54κα - Λάουρα, ξανθιά φάκαμπλ, απλό νομίζω
Φυ54πα - μίλφ μέτριο με φουλ
Στο σημείο αυτό, και επειδή βαριόμουν να πάω σε κανένα στανταράκι (πχ. αννούλα στα ψηλά νούμερα), την κοπάνησα από Ιουλιανού.
Πέρασα από τα μπουρδελάκια της Χωματιανού:
Στο ισόγειο, δύο μπάζα (το ξανθό είχε πολύ καλό σώμα αλλά χάλια πρόσωπο).
Στο πάνω ήταν η Μαρίνα, ξανθιά πολύ φάκαμπλ με απλό.
Στην συνέχεια βγήκα Σάμου και περπάτησα προς το σταθμό του Μεταξουργείου. Θυμήθηκα εποχές που ζούσε εκεί μια συγγενής (η οποία μετακόμισε στα ΒΠ και μετά σε τόπο φωτεινό, σε τόπο χλοερό, σε τόπο αναψύξεως ένθα απέδρα κάθε οδύνη, λύπη και στεναγμός), και περνούσα τακτικά για να την δω... μιλάμε για δεκαετία του 1980. Θυμάμαι κάπου εκεί είχε και ένα τουλάχιστον μπουρδελάκι... (πατέρα γιατί έχει αυτό το σπίτι φωτάκι; )
Τις σκέψεις μου διέκοψαν δύο γάτες που έβγαζαν τα μάτια τους σκούζοντας κάτω από παρκαρισμένο αμάξι, ενώ σε παρακείμενο ουζερί/καφενείο ονόματι Νέδα (προφανώς από τον ομώνυμο ποταμό, ο οποίος πρέπει να είναι ο μοναδικός γένους θηλυκού) ο κόσμος έβλεπε τηλεόραση. Το σκούξιμο μου γέννησε μια αμυδρή ερωτική επιθυμία, και σκέφτηκα να περάσω από Κω166κα για να ταΐσω την Ευά, αλλά βγαίνοντας στην Δεληγιάννη, αποφάσισα να πάρω το αμάξι μου και να τιγκανά.
Φυ65κα - Ξανθιά πολύ φάκαμπλ προμίλφ, απλό πρόγραμμα, στα υπόψη
Φυ65πα - Άννα Μαρία η τσέχα είπε η τσα^2, στο δωμάτιο, νομίζω ότι την έχω δει και ήταν μπάζο οπότε τιγκανά
Φυ67 - Ξανθιά φάκαμπλ με φουλ
Φυ69κα - Χαιρετίστηκα με την τσα^2 από Φυ17κα, και μου παρουσίασε ένα πολύ φάκαμπλ μελαχροινό άλογο, τύπου Μιχαέλλας.
Στα υπόψη, απλά ήμουν πολύ ντάουν σήμερα. Απλό πρόγραμμα
Φυ & ΜΠ - μπαζοθύελλα με φουλ πρόγραμμα (= δυο χάλια ρωσίδες)
Φυ92δε - μελαχροινό φάκαμπλ, το έχω δει πολλές φορές αλλά δεν θυμάμαι μέρη
Φυ74 - ανοικτό το δεξί μελαχροινό μέτριο με χάλια πρόσωπο, φουλ
Φυ80 - Αλεξάνδρα, ξανθιά φάκαμπλ με φουλ
Φυ66δε - μια μέσα και ένα μελαχροινό μπάζο. Βαρέθηκα από το περίμενε και την έκανα στα δέκα λεπτά
Φυ66αρ - το απροσδιορίστου φύλου πανκ πλάσμα που εκτελούσε χρέη τσα^2ς μου παρουσίασε ένα γυφτομπάζο με φουλ
Φυ54κα - Λάουρα, ξανθιά φάκαμπλ, απλό νομίζω
Φυ54πα - μίλφ μέτριο με φουλ
Στο σημείο αυτό, και επειδή βαριόμουν να πάω σε κανένα στανταράκι (πχ. αννούλα στα ψηλά νούμερα), την κοπάνησα από Ιουλιανού.
Πέρασα από τα μπουρδελάκια της Χωματιανού:
Στο ισόγειο, δύο μπάζα (το ξανθό είχε πολύ καλό σώμα αλλά χάλια πρόσωπο).
Στο πάνω ήταν η Μαρίνα, ξανθιά πολύ φάκαμπλ με απλό.
Στην συνέχεια βγήκα Σάμου και περπάτησα προς το σταθμό του Μεταξουργείου. Θυμήθηκα εποχές που ζούσε εκεί μια συγγενής (η οποία μετακόμισε στα ΒΠ και μετά σε τόπο φωτεινό, σε τόπο χλοερό, σε τόπο αναψύξεως ένθα απέδρα κάθε οδύνη, λύπη και στεναγμός), και περνούσα τακτικά για να την δω... μιλάμε για δεκαετία του 1980. Θυμάμαι κάπου εκεί είχε και ένα τουλάχιστον μπουρδελάκι... (πατέρα γιατί έχει αυτό το σπίτι φωτάκι; )
Τις σκέψεις μου διέκοψαν δύο γάτες που έβγαζαν τα μάτια τους σκούζοντας κάτω από παρκαρισμένο αμάξι, ενώ σε παρακείμενο ουζερί/καφενείο ονόματι Νέδα (προφανώς από τον ομώνυμο ποταμό, ο οποίος πρέπει να είναι ο μοναδικός γένους θηλυκού) ο κόσμος έβλεπε τηλεόραση. Το σκούξιμο μου γέννησε μια αμυδρή ερωτική επιθυμία, και σκέφτηκα να περάσω από Κω166κα για να ταΐσω την Ευά, αλλά βγαίνοντας στην Δεληγιάννη, αποφάσισα να πάρω το αμάξι μου και να τιγκανά.