Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 216 άτομα (24 μέλη και 192 επισκέπτες)

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361
αγαπητοι σκευτομαι να τιμησω την αλιονα απο διδυμου αυτες τις μερες.
λογο το οτι ειμαι λατρεις της πιπας!
γνωριζεται αν δουλευει πρωι;
εχετε να μου πειτε απο υπηρεσιες τι παιζει; εκτος απο τις κριτικες!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αγαπητοι σκευτομαι να τιμησω την αλιονα απο διδυμου αυτες τις μερες.
λογο το οτι ειμαι λατρεις της πιπας!
γνωριζεται αν δουλευει πρωι;
εχετε να μου πειτε απο υπηρεσιες τι παιζει; εκτος απο τις κριτικες!
Ολα εκτος κουλουρι τυπε,συνηθως ειναι στο 18 επανω η στο κατω 18 υπογειο!!

Επισκέπτης
-στο φ92, η εμμανουελλα η ασχημη βαραγε μπουνιες στις πορτες γιατι λεει καποιος βαρεσε μαλακια πανω της και την πηραν τα σκαγια,χα χα...βγηκε εξω και χορευε στο στυλο με τα φλοκια στα μπουτια,ελεος...

κατα τις 13:00-14:00 τυπε?  :cum: :grin:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινή εξόρμηση στην Φυλής.

Φυλ. 109 ισ.: η Άννα-πίτσος (αδυνατισμένη)
Φυλ. 109 1ος: μια ξανθούλα Λάουρα
Φυλ. 71 ισ.: μια Δώρα, ρωσσίδα με μαύρο καρέ μαλλάκι, σχετικά καλό σωματάκι (πλαδαρό)
Φυλ. 71 1ος: Σάντρα
Φυλ. 69 ισ.: η Λάουρα (σαν την μικρή αδερφή της Μηχαέλας από απέναντι). Καλό μωρό, πρόσχαρο, γελαστό, άνετο με τον χρόνο, κορμάρα (αλλά όχι σφιχτό)
Φυλ. 69 1ος: η Μάγια, ξανθούλα με στραβά πόδια, αδυνατούλα
Φυλ. 67: η Νατάσσα
Φυλ. 65 ισ.: Τζέσσυ και το σαλόνι βρώμαγε παστουρμά
Φυλ. 65 1ος: μια Έμιλη με φουλ (πρέπει να την πέτυχα στο Φωκ 17 πρωί)
Φυλ. 84 ισ.: η Σόνια
Φυλ. 84 1ος: Ιρίνα και Μαργαρίτα
Φυλ. 54 1ος: ένα μπάζο
Φυλ. 92 αρ.: η Μίκυ
Φυλ. 92 δεξ.: η Εμανουέλα

Διδ. 8 ισ: η Γιασμίν
Διδ 8 1ος: η Αντίνα
Διδ 20: μια Μαρίνα. Από μακριά φαινόταν πιο νέα και όμορφη και "φέτες", αλλά από κοντά είναι πιο σπασμένη. Αρκετά ομιλητική στο δωμάτιο, σε βαθμό ξενερώματος. Κατά τα άλλα, δεκτική, φιλική, άνετη με τον χρόνο, ευχάριστες κραυγούλες.

Φωκ. 17 ισ: η Μαρία με φουλ
Φωκ. 19: η Άννα Μαρία με φουλ
Φωκ. 27 1ος: η Ελενίτσα με τις τορπίλες της

Αυτά

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Η Νατασσα απο φ.74 υπογειο?Δωσε ινφο για Μαρινα!!

Η γνωστή Νατάσσα Μις Πίγκυ από το Φυλ. 134. (Την είχα δοκιμάσει τότε, αλλά δεν υπήρχε χημεία) Πάντως, όποτε την πετυχαίνω, η τσα2 την φωνάζει από το δωμάτιο, που σημαίνει ή ότι η Νατάσσα κάθε αρκετά, ή ότι η τσα2 υπερ-βιάζεται. Μην σας πάρω και στο λαιμό μου. . . . .

Η Μαρίνα η Μιλφ μοιάζει λίγο στην γνωστή γκεισα. Έχει καρέ ξανθό μαλλί, μέτρια προς λεπτή, μικρό στήθος, μπλέ μάτια.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Η γνωστή Νατάσσα Μις Πίγκυ από το Φυλ. 134. (Την είχα δοκιμάσει τότε, αλλά δεν υπήρχε χημεία) Πάντως, όποτε την πετυχαίνω, η τσα2 την φωνάζει από το δωμάτιο, που σημαίνει ή ότι η Νατάσσα κάθε αρκετά, ή ότι η τσα2 υπερ-βιάζεται. Μην σας πάρω και στο λαιμό μου. . . . .

Η Μαρίνα η Μιλφ μοιάζει λίγο στην γνωστή γκεισα. Έχει καρέ ξανθό μαλλί, μέτρια προς λεπτή, μικρό στήθος, μπλέ μάτια.
Θενκς,μαλλον θα ειναι η Μαρινα απο Καλυμνου 48 κατω!!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Εξόρμηση στην απογευματινή βάρδια σε Φυλής,πέριξ και Μεταξουργείο.Άφιξη καινούριας παρτίδας κοριτσιών.
Στο Λιοσίων 76 στο ισόγειο είχε κοπέλα 30άρα,κανονικών κιλών με ξανθιά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,σχετικά νόστιμη.Παρουσιάστηκε για Ρωσίδα αλλά εγώ την κάνω για Αλβανίδα.Ελεύθερο στοματικό όχι τελειωτικό.Στον όροφο ήταν ψηλή κοπέλα,γεματούλα σχετικά,με μακριά μαύρα μαλλιά και κάπως μελαμψή.Ελεύθερο στοματικό.Αδιάφορη.
Στο Διδύμου 16 ήταν η μιλφ Λίλιαν απο Αγκύρας.Στο Διδύμου 18 υπόγειο ήταν η καβλιάρα η Αλιόνα.Συγκρατήθηκα για να μην καταθέσω.Στο Διδύμου 20 ήταν η μιλφ Μαρίνα η γκέισα η οποία δούλευε σαν Μαρίνα δλδ όπως την ξέραμε αρχικά και όχι σαν Αλίσα που δουλεύει Αλκαμένους 113.Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Διδύμου 8 ισόγειο είδα την Γιασμίν καινούρια κοπέλα,κανονικών κιλών,με ξανθά μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και τατού πίσω στην μέση.Ηλικία καμιά τριανταριά.
Όμορφη κοπέλα με κανονικό πρόγραμμα.Λίγο πιο πάνω απο το μπουρδελάκι στην ίδια οδό εκεί που είναι οι φυλλωσιές τοξικομανής τρυπιόταν και ακούγοντας τα βήματα μου σκιάχτηκε και πετάχτηκε έντρομος για να ξανακαθήσει πάλι να συνεχίσει το έργο του.
Στο Φυλής 40 ήταν καινούρια κοπέλα η Κάρμεν η οποία για το παλληκάρι που ρώτησε δεν έχει καμία σχέση με την Κάρμεν την Πορτογαλέζα από Φυλής 109.Ρουμάνα με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους,όμορφο πρόσωπο,κανονικών κιλών προς το ζουμερό με φαρδιά περιφέρεια.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι χωρίς κώλο.
Στο Φυλής 54 στον όροφο μιλφ κοντή με ξανθίά περούκα κανονικών κιλών,μπάζο,καινούρια με πρωκτικό.
Στο Φυλής 66Δ το αριστερό καινούρια κοπέλα αρκετά όμορφη με ωραίο σώμα η Χριστίνα απο Ρουμανία.Μιλούσε Ιταλικά και πολύ λίγα Αγγλικά.Ανακοινώθηκε κώλος και γυμνό τσιμπούκι και μέσα στο δωμάτιο η κοπέλα με παρακάλεσε να μην την πάρω απο πίσω γιατί πονούσε.Το σέβομαι μιας και ήταν αρκετά καλή στο υπόλοιπο πακέτο.
Θα παρακαλέσω όμως τα καταστήματα να μην ανακοινώνουν παραπλανητικά προγράμματα η να εξαναγκάζουν τις κοπέλες να κάνουν προγράμματα που δεν επιθυμούν.Οι πελάτες δεν είναι μαλάκες και ούτε τα βρίσκουν στο δρόμο τα εικοσάρικα.Η εμφάνιση της κουκλάρας είναι ψηλή,λευκή,λεπτή με ξανθά σγουρά μαλλιά μέχρι τους ώμους και πολύ όμορφο σώμα.Πράγματι δεν το κλαις το εικοσάρικο.Κριτική θα ανεβάσω απο αύριο.
Στο Φυλής 59 ισόγειο είδα την Αλεξάνδρα το πιπινάκι σε τρυφερές περιπτύξεις στο σαλόνι με κάποιον συναγωνιστή.Δεν έμεινα να δω αν είχε και άλλη κοπέλα.Ο όροφος κλειστός.Διπλα το 61 υπόγειο είχε κοπέλα λεπτή,λευκή με μαύρα μακριά μαλλιά,Ρουμάνα όμορφη και καινούρια.Κανονικό πρόγραμμα.
Το Φυλής 65 όροφος είχε κοπέλα καινούρια,κανονικών κιλών,με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους μέτριας εμφανίσεως προς νόστιμη.Πρωκτικό, δεν κάνει γυμνό τσιμπούκι.
Στο ισόγειο κλασσικά η Τζέσσικα απο Φυλής 134 τον τελευταίο καιρό.
Στο Φυλής 69 ισόγειο καινούρια κοπέλα μουνάρα η ομορφότερη που είδα και έπειτα ήταν η Χριστίνα.Ψηλή,λευκή,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Γυμνό τσιμπούκι.Στο Μονής Προδρόμου υπόγειο είχε την μιλφ Σύλβια το τρελοκομείο με κώλο και γυμνό τσιμπούκι και με δώρο όπως μου είπε 10 λεπτά.
Στο Φυλής 92 αριστερό ήταν η Μίκυ απο Κωλοκυνθούς 38.Έχει ομορφύνει αρκετά και έχει πάρει και λίγα κιλά που όμως την κολακεύουν.Ξανθια με μακριά μαλλιά.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.Τα Φυλής 71 ισόγειο και υπόγειο ήταν κλειστά.
Στο Φώκαιας 17 ισόγειο κοπέλα κοντή κανονικών κιλών με καστανά μαλλια και ανοιχτόχρωμα μάτια.Η ίδια που παίζει σε διπλοβάρδιες εκεί.
Στο Φώκαιας 19 κοπέλα ψηλή,λεπτή με όμορφο σώμα και καστανόξανθα μακριά μαλλιά.Όμορφη κοπέλα.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φώκαιας 22 ανοιχτό ήταν το πάνω αριστερά και είχε την Άννα με το μουστακάκι.Γυμνό τσιμπούκι και κάνει καλό γλύψιμο μέσα.
Στο Φώκαιας 25 όροφος ήταν η Έρρικά απο το Φυλής 86 κοπέλα με πιασιματάκια και μακριά καστανόξανθα μαλλιά και βυζάρες.Ανακοινώθηκε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Το Φώκαιας 24 ήταν κλειστό.Το Φώκαιας 27 όροφος είχε την Ελένη κοπέλα κοντή με μαύρα μαλλιά και μεγάλα βυζιά που δουλεύει κλασσικά εκεί.Στο υπόγειο ήταν η τσατσά με το πάρκινσον και μας παρουσίασε 2 κοπέλες.Μία γαζέλα την οποία είπε οτι είναι Γαλλίδα με όνομα Γιασμίν και αυτή και κλασσικά την Ρωσίδα Χριστίνα απο Αγαθουπόλεως 54 και Διδύμου 8 όροφος παλιότερα.
Στο Αγκύρας 12 ήταν η Γιούλια-Γιούλη-Γιουλιάνα η Βουλγάρα απο Διδύμου 20 κοπέλα λεπτή με κανονικά μαύρα μαλλιά και γυμνό τσιμπούκι όχι τελειωτικό.
Στο Λιοσίων 91 καινούρια κοπέλα λεπτή με μαλλιά πολύ κοντά αγορίστικα μαύρα,λευκή με φαρδιά περιφέρεια και πολύ μικρά βυζιά.Το όνομα της ήταν Σάρα.Κανονικό πρόγραμμα.
Στην Ομόνοια επι της Αγίου Κωνσταντίνου με πλησίασε μεσήλικας που φορούσε σκούφο,κασκόλ και γάντια και προσπαθούσε να με προσελκύσει λέγοντας οτι έχει studio  με πολύ όμορφα κορίτσια σε τιμές πολύ φθηνές.Το κλασσικό κόλπο που κρατάει εδώ και δεκαετίες.Παρόλο που η παρουσία της αστυνομίας σήμερα ήταν ισχυρή ο κύριος αυτός συνέχιζε την αναζήτηση θύματος ακάθεκτος.  
Στο Μενάνδρου 45 ήταν αθίγγανη κοντή παχουλή αδιάφορη με γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο.
Στην γωνία Αγησιλάου και Κολωνού αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της Αμέσης Δράσης είχαν συλλάβει κάποιους ξένους και τους περνούσαν χειροπέδες.
Στο Κολωνού 11 υπόγειο είχε καινούρια κοπέλα με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους,τριαντάρα με ανοιχτά μάτια,λευκό δέρμα ,σώμα κανονικών κιλών κάπως πλαδαρό,νοστιμούλα.Στα 15 ευρώ είχε φιλάκια και 69.Στο ισόγειο ήταν κοπέλα παλιάς φουρνιάς με μαλλιά μαύρα μέχρι τους ώμους,λεπτή,με πρόσωπο αδιάφορο.Γυρολόγος.Εδώ είχε 10 ευρώ.Στον όροφο καινούρια κοπέλα Ρουμάνα ψηλή,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά όμορφη.Ανακοινώθηκε κώλος στα 10 ευρώ και όταν ρώτησα την τσατσά αν κάνει στο δεκάρικο και γυμνό τσιμπούκι μου απάντησε καταφατικά.Πολύ καλό το τεμάχιο για να είναι το πρόγραμμα αληθινό.Εικάζω οτι αν έμπαινα θα μου έκανε πίπα ακά δευτερολέπτων και κώλο δεν θα μου έδινε.Μπορεί και να με ξεπετούσε.Εξάλλου η διάθεση της στο σαλόνι μου πρόδιδε δυσαρέσκεια.Έτσι λοιπόν την έκανα.
Στο Κολωνού 27 υπόγειο είδα φευγαλέα την Χριστινά κοπέλα ζουμερή όχι παχιά με βυζάρες και ξανθά μακριά μαλλιά που ξεκίνησε πέρσι απο Διδύμου 25&27,Μονής Προδρόμου 6 υπόγειο για να υποβιβαστεί τελικά στο Μεταξουργείο με αρχή τα Ιάσωνος 46 και τώρα εδώ.Στον όροφο 2 κοπέλες καινούριες η πρώτη κοντή αθίγγανη με πιασμένα καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών με άσχημο σώμα και πρόσωπο και η άλλη ψηλή,λευκή,ζουμερή ρουμάνα με μακριά μαλλιά,νταρντάνα,μέτρια προς νόστιμη.10 ευρώ η μία με γυμνό τσιμπούκι και με 20 ευρώ παρτούζα και με τις 2.Στο ισόγειο κοπέλα κοντή,υπέρβαρη αδιάφορη στο δεκάρικο.
Στο Κολωνού 30 ισόγειο ήταν η μιλφ Άννα κοπέλα με κοντά μαύρα μαλλιά και έριξε την τιμή της όπως ανακοίνωσε μόνο για σήμερα στο δεκάρικο.Ανταγωνισμός.
Στο Κολωνού 32 όροφος 2 κοπέλες καινούριες Ρουμάνα κοντή με μαύρα μακριά μαλλιά κανονικών κιλών προς ζουμερή και η δεύτερη Ρουμάνα μελαμψή ζουμερή με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,μαύρα μακριά μαλλιά και τεσσάρια μεγάλα βυζιά με μεγάλες σκούρες θηλές σαν πιάτο.Ήρθε κοντά μου και εγώ έπιασα τα μαλακά φυσικά βυζιά της.Δεκάρικο το πήδημα με κανονικό πρόγραμμα.Το όνομα της βυζαρούς ανακοινώθηκε Μισέλ.
Στο Λεωνίδου 28 στον όροφο ήταν γυρολόγος κοντή αθίγγανη με κανονικά μαλλιά βαμένα καστανά και μελαμψή.Το όνομα της εδώ ανακοινώθηκε σαν Έλλη.Γνωστή απο Φυλής 54,Ιάσωνος 46&44,Αχιλλέως 40 και τελευταία Κωλοκυνθούς 38.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος 15 και απλό στα 10.Στο ισόγειο καινούρια κοπέλα αθίγγανη Ρουμάνα με καρέ μαύρα μαλλιά κανονικών κιλών με λίγα περιττά κιλά.Πρώσοπο σαν απο τρακάρισμα.10 ευρώ,με φιλάκια στα μάγουλα,στα βυζιά και γλύψιμο στο μουνί όπως ανακοίνωσε ο τσάτσος.
Κολωκυνθούς 38 ισόγειο η λεπτή κοπέλα με τα καστανόξανθα πιασμένα μαλλιά που δουλεύει τελευταία εκεί.Απλό πρόγραμμα στο δεκάρικο.Στον όροφο με 15 ευρώ χονδρή κοπέλα με λευκό δέρμα και καστανά πιασμένα μαλλιά ανακοίνωσε στα 15 ευρώ γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και κώλο.
Τέλος στο Αχιλλέως 51 και επειδή σε παλιότερες εξορμήσεις μου είχα την εντύπωση οτι η μιλφ που δούλευει εκεί ήταν η Λάουρα αλλά δεν τους εμπιστευόμουν να τους ρωτήσω, η υποψία μου αυτή ήρθε να επαληθευθεί όταν διάβασα σε ενημέρωση του sotirof  ότι η μιλφ λέγεται Λάουρα.Πράγματι λοιπόν ήταν αυτή την οποία και δεν είχα αναγνώρισει πλήρως στις προηγούμενες 2 εξορμήσεις μου.Λάουρα απο Μαγνησίας 1 για μία ημέρα!!.Κάνει κώλο και γυμνό τσιμπούκι όχι τελειωτικό.Κριτική έχω ανεβάσει στο Μαγνησίας 1,δεν θα επεκταθώ άλλο.Θα συμμπληρώσω μόνο οτι σήμερα την γάμησα απο μουνί και κώλο,κάνει καλό γλύψιμο παρόλο που ήταν αρκετά κουρασμένη.
Την προτείνω μόνο για ειδικό κοινό όσοι γουστάρουν μοντελοπιπίνια ας μην σπεύσουν καν.
Καλό βράδυ να έχετε!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Στο Κολωνού 32 όροφος  η δεύτερη Ρουμάνα μελαμψή ζουμερή με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,μαύρα μακριά μαλλιά και τεσσάρια μεγάλα βυζιά με μεγάλες σκούρες θηλές σαν πιάτο.Ήρθε κοντά μου και εγώ έπιασα τα μαλακά φυσικά βυζιά της.Δεκάρικο το πήδημα με κανονικό πρόγραμμα.Το όνομα της βυζαρούς ανακοινώθηκε Μισέλ.
αν ειναι αυτη που νομιζω :think:,επαιρνε κι αυτη 15 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ειπα να ξεφυγω απο τα ιδια και τα ιδια.. δηλαδη φυλης και μεταξουργείο και ειπα αυτη τη φορα να παω στην περιοχη που εχω να κανω τσαρκα απο το καλοκαιρι...

αλλα η ημερα δεν ηταν ιδανικη, στο τριτο μπουρδελακι που καταφερα να τσεκαρω αρχησε η βροχη, ετσι και αλλιως στα 30 σπιτια της περιοχης τα μισα ηταν κλειστα... οποτε εχω να εξερευνησω ακόμα

αλλα παιζει σημερα να ημουν ο μονος που εκανα τσαρκα στην περιοχη, μαζι με κανα δυο αλλους ακυρους..

συγκεκριμένα

Ξανθίπης 2 Γυφτοβουλγάρα , κοντουλα, με πεταχτο κωλαρακι μετριο προσωπο, αγωστου ονοματος, στα 20 ευρω, και 25 με ελευθερο στοματικο

Λιοσιων 91 στο στομα του λυκου, ακριβως απεναντη μενει ο θειος μου, οποτε κηταγα και ψιλα μην ερθει καμια παντοφλα εξ ουρανου
ξανα λοιπον γυφτακη, ποιο κοντο απο το προηγουμενο, με ραγαδες στο κωλαρακι, γλυκια φατσα, 20 ευρω

Αδάνων 2

Τσατσος που στανταρ ειχε κανει κανα δυο τρια by pass, μεγαλος σε ηλικια θελω να πω, ενας γλυκουλης γερακος ο οποιος θα επρεπε να πινει χαμομηλη και οχι να μπλεκεται στον πορνοκοσμο  :zfuck:

η κοπελα μια νταρντανα ρωσιδα μετριου αναστηματος 45-50 χρονων... με εμφανη τα σημαδια γηρανσης στο προσωπο και στο σωμα, 20 ευρω

τωρα στην βεργας ηταν κλειστα...
τα δυο με την κιτρινη πορτα στην λιοσιων και αυτα κλειστα..

λιοσιων 73Α ξανθια ρωσιδα, παλι μεγαλης ηλικιας ,αλλα ποιο μικρη απο την προηγουμενη, αλλα και με ποιο αξιοπρεπη εμφανιση για μπουρδελα..
20 ευρω..

Λιοσιων 73β Ελληνιδα μιλφ, καστανομαλλα,σε μια φαση την περασα για τραβεστι με τα χοντρα σαγονια, ρωτησα την τσατσα και πηγε να με βρισει... αλλα μαλλον γυναικα ειναι... 20 ευρω..

Λιοσιων 76 παλι γυφτακι, αλλα αυτη τη φορα ρουμανα, οχι πολυ, ψιλομελαμψη ηταν.. νομιζω οτι την εχω πετυχει φυλης αυτην,σοφια την ειπε η τσατσα, αννα την ηξερα εγω στην φυλης..

ωραιο σωμα, εκφυλο προσωπο,κανονικο υψος, χωρις γοβες, 1.73-74...

αυτα για σημερα στην λιοσιων, με τα μισα σπιτια κλειστα...  και την βροχη να ρεει και να με κανει μουσκεμα..παρατηρησα επεισης πως το επιπεδο υγιεινης εδω , ειναι καπως καλυτερο απο το μεταξουργειο...

θα ακολουθησουν και αλλα, και αν δεν βρω και εκει στανταρακι , ε αει γαμησου...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ανοιχτα τα λιοσιων 73? :huh:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ανοιχτα τα λιοσιων 73? :huh:
δεν ξερω ρε φιλε...

ισως ειχε και αστυνομευση γυρω και κλεινανε και ξανα ανηγανε..

διοτη εγω περασα πρωτα διασταυρωση ιουλιανου και λιοσιων, ηταν κλειστα

γυρησα και ηταν ανοιχτα..

θα σε γελασω  :-

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Το 73 τοσο καιρο κλειστο ειναι!!Τα βεργας ολα κλειστα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom