πρωι στο μεταξι...μια απ τα ιδια σε γενικες γραμμες
ιασωνος 46 αριστερο,η τρελη τζοανα να κανει σοου,φουλ στα 15
μεσαιο,η στελλα η βυζαρου
δεξι,μια πολυ κοντη ξανθια γυρολογος,15 ευρω με φιλια στο στομα να ανακοινωνονται
ιασωνος 44 δεξι ειχε κοσμο ,εφυγα
αριστερο,φραντζεσκα και σελενα,στα 15
ιασωνος 43 η αδυνατη μαυρομαλλα,με το στεγνο σωμα και τα ασχημα δοντια(οσα εχει τελοσπαντων) και η γλωσσοκοπανα τσατσα να διαφημιζει ακομα το μελομακαρονατο(+γλωσσοχτυπητο,σαμπανιστο,καραμελωτο κτλ) τσιμπουκι της κοπελας,παρολο που περασαν οι γιορτες
ιασωνος 36 στελλα,ξανθια τρομακτικη μιλφ...αυτο το μπουρδελο εχει μια πολυ περιεργη ενεργεια :Sοποτε μπαινω μεσα νιωθω ενα σφιξιμο λες και βρισκομαι σε κινδυνο :Sειναι τελειως διαφορετιο μπουρδελο
ιασωνος 37β μια μαυρομαλλα αδυνατη,αδιαφορη
37α ,η μαυρομαλλα καμπουριαστη με τα πεταχτα αυτια,που ειναι σαν αμερικανα εφηβη με ψυχολογικα προβληματα,10 ευρω
χοστελ,μια μαυρομαλλα πιτσιρικα παλαιστης,βγηκε στο σαλονι ,ενα-δυο τυποι εκαναν μεταβολη αμεσως..."σιγα παιδια!μην τρεχετε!ειμαι νταρντανα αλλα κανω καλο κρεβατι",10 ευρω...
τι διακοσμηση κι αυτο το μπουρδελακι...καπως ετσι φανταζομουν το μπαρ το ναυαγιο...κι ο αγιος ειναι ο τσατσος...(οτι να ναι
)
στο διπλανο το υπογειο,μια με καρε μαλλι και καυλερο σωμα που παιζει και στο χοστελ
στο 33 οροφο,ενα συμπαθητικο μουνακι,μαλλον ψηλη με ωραια βυζακια,καστανοπορτοκαλι μαλλια,με 10 απλο και 15 +69,ισπανικο
ιασωνος 30 αριστερο,η ομορφοκοπελα με τη φοβερη ζουμερη κορμαρα και τα φωσφοριζε μαγιω,παραγγελνε στο τηλεφωνο γιουβαρλόσουπα
(4 ευρω εκανε) ,αλλα τελικα αλλαξε γνωμη και πηρε γεμιστα
(τιμη δεν ακουσα για τα γεμιστα),10 ευρω το τεμαχιο
ιασωνος 30 δεξι,μια γλυκουλα τσουπωτη με στυλ βουγιουκλακη,τατου στη μεση,10 ευρω
ιασωνος 20 αριστερο,μια χοντρη με ακα στα 10 νομιζω
στο μεσαιο ο ματακιας τσατσος ευτυχως δεν παρουσιασε το μπαζο ,αλλα μια ομορφουλα μαλλον ψηλη,τσιγγανοειδη,με μεγαλα χειλη και στομα,ωραιο κορμακι και μεγαλουτσικα βυζια,που ηταν τοσο χαζη να τα χει μεσα σε σουτιεν
(την εχω δει και στο αριστερο ιασωνος 20)
στο δεξι,η ξανθια κουκλιτσα που γραφτηκαν καλα λογια,αστερακι στα 10 ευρω
κολωνου 32 αριστερο,εκανα 5 βηματα,μεταβολη κι εξω αφου δεν αντεχα απ τη βρωμα(κατι μαγειρευαν)
μεσαιο,η πρωταθλητρια ενοργανης,1.40,στις ομορφιες της σημερα
(ηταν βαμμενη και φοραγε εντονο κραγιον
),10 ευρω
στο δεξι,η ντιανα με δουλευε παλι,ευτυχως μπηκαν κατι συναγωνιστες και τη γλιτωσα,15 ευρω
κολωνου 48,η ευα η ξανθια μιλφ,απο περγαμου και διδυμου 16,τη γαμησα
οτι εκανε και στα 20 ευρω,καμια διαφορα...εγω βεβαια δεν ειχα πολλες καυλες,με το ζορι μου ψιλοσηκωθηκε :'(ή αρρωστος ειμαι .ή μου χει πεσει η τεστο,κατι εχω αυτες τις μερες
10 ευρω η ευα...
κολωνου 47 κατω,η μαυρη νταρντανα με την τεραστια κωλαρα και μια μαυρομαλλα με βυζακια και κοιλιτσα(κοιλουμπα) λες κι ειχε φαει ενα καζανι φασολαδα,10 ευρω εκαστη
μεγ.αλεξ,15 μαρια,χοντρουλα μιλφ,στα 10
περδικα 3 αριστερο κλειστο
δεξι,η ψηλη μαυρομαλλα με το τατου στο μπρατσο,ομορφη!απλο στα 10(απ οσο θυμαμαι "παλια" ανακοινωνε και κωλο στα 15,μαλλον δε θα ταν η μερα της σημερα
)
ακομινατου 2 αριστερο η γατουλα που ειναι κλασσικα εκει πρωινα,10 ευρω,σαλοναρισμα που μυριζει ξεπετα
στο δεξι,ο ξανθος γερικος τραβελος,προσπαθουσα να δω αν εχει πουτσο κοιταζοντας την κιλοτα...δυστυχως δεν εβγαλα συμπερασμα
ιασωνος 19(ή στο κατω,ή στο πανω),μια χοντρη νταρντανα ομορφουλα με κοκκαλινα γυαλια στα 10 με γυμνο τσιμπουκι νομιζω
(ή στο πανω.ή στο κατω
)νικολετα,δεν την ειδα...
αυτα
δυστυχως δε λενε ονοματα ,οταν τις παρουσιαζουν