Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 237 άτομα (23 μέλη και 214 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Απογευματινή στο μετάξι και λίγο φυλής (πολύ λίγο...πιο λιγο δεν γίνεται!)

Διάρκεια: 181 min, 47 μπουρδέλα, Κατηγορία Ε’: Normal tsarque

...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Όπως λέμε "μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα"...

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Επισκεψη στην κρυα Φυλης απο 20,30 εως 11,45!!

Φυλης 92 αριστερα Μικυ!
Φυλης 92 δεξια,το ρουμανοηδες με την αφρατη κωλαρα!!                                                                
Φυλης 71 επανω,Συλβια παρουσα!!
Φυλης 71 ισογειο,νεα παρουσια,κοντο 1,55, 1,5αρι βυζι και ωραιο σωμα,Μπιανκα καινουργια κατα Ευα,ρε παλι φευγης,θα την τιμησω την κορασιδα πιο μετα ευα της λεω,καλα τραβα στα πηγαδια,στις ραχουλες και στα ψηλα βουνα,τις λεω,και σκαη στα γελια!!                                                                                              
Φυλης 71 υπογειο κλειστο!!
Φυλης 69 κατω,μωρο με Καζακστανα ματια,αδυνατο ψηλο σωμα με 1,5 βυζι και καλο κωλο!!
Φυλης 69επανω η ωραια Μαγια!Εδοκιμασθη και ο τιτλος ειναι Μαγια η σφιγγα και οχι η Μελισσα! !
Φυλής 67 ενα δυνατο μουνι,1,65 με 3αρια και κωλαρα!!!!!!
Φυλης 65 Τσεσικα,αδυνατο ξανθο!!
Φυλης 65 πανω,Το αδυνατο μικρο με σεχι εσσωροχα!!Νομιζω ηταν στο 67 προχθες!!
Φυλης 80 Μαρια κουνιστη και λυγιστη!!
Φυλης 61 υπογειο,κλειστο!!
Φυλης 59 κατω Κατερινα αδυνατο μαυρομαλικο με ωραιο κωλοκαι 1,5 βυζακι που η τσα την φωναξε Κατια,και μια ακομα υπαρξη,γυρω στο 1,65 ρουμανοειδες με καλο κορμι και 1,5 στηθος, Αλεξανδρα!!
Φυλης 66 Ντενιζα!!
Φυλης 66Δ Αλλη μια νεα ρουμανα κατα την τσα,αποδεκτη παρουσια 1,70 με 1,5 και καλο κωλο!!
Φυλης 54 κατω Η Σουζη και η Λαουρα!!Η τσα εστειλε συναγωνιστη να παρη χωλς για την Λαουρα γιατι ποναγε ο λαιμος της,το χρυσο μου εγω ξερω την θεραπεια !
Φυλης 54 επανω το κοντο τσιγγανοειδες,πνευμα αντιλογιας,με την κωλαρα εξω αυτην την φορα,κοντο με 1,5!!
Φυλης 40 Η σαυροτσα με το που με ειδε μου λεη περασε εξω,ολο βολτες και δεν μπαινης,και με εσπρωξε προς τα εξω,καλα δεν ντρεπεσε τις λεω,πελατης ειμαι και αν θελω θα περασω!Η κοπελα που ακουσε την φασαρια ξεπροβαλε λιγο,μακρι μαυρο μαλλι και ωραιο προσωπο κοιταζε απορημενη!ι!!
Φυλης 86 το πανω Μικαελα!!
Φυλης 84 κατω Μαργαριτα απο το πανω!!
Φυλης 84 πανω Ελευθερια,αδυνατο ρουμανοηδες!!
Φυλης 86 κατω η Μονικα!!
Μ.Προδρομου βαπορι οι δυο γεωργιανες αδιαφορες,με παρτουζες κλπ!!
Μ.Προδρομου υπογα,τρελοσουζη,δηλωσε οτι ο κωλος ειναι εξτρα και οτι κανη δωρο ενα τεταρτο στο δωματιο!
Φυλης 134 πανω Χριστινα,αδυνατο ψηλο με λεκανες και γεμισμενο κωλο!!
Φυλης 134 ισογειο Λιλι γυρολογος ξανθο τσιγγανοειδες με φουλ κοντο με κωλαρα και 2αρια!!!!
Φυλης 134 υπογα Η Αλεξια απο Φ.67 ,αν θυμαμαι καλα η τσα ειπε οτι αυριο θα ερθη 2ρη βαρδεια,καινουργια κοπελα νομιζω ρενατα!!
Φυλης 109 κλειστο!!
Φυλης 136 ουφ!ουφ!σκαλες για ενα κοντο λιλιαν ρουμανοειδες,1,50 με 1,5 και καλο κωλαρακι!!
Φυλης 109 επανω κλειστο!!!
Διδύμου 8 πάνω Αντινα!!

Διδύμου 8 κάτω,Γιασμιν,νεα πολωνεζα με μικρο στηθος και κωλο τουμπανο γυμνασμενο κορμι και ομορφη παρουσια,1,70!!Σε λιγο θα ξερετε αν αξιζε την τιμη εισοδου που ηταν 25 γιουρο!!

Ελλης 3 Βαλια η Ισσαβελα,δεν μπηκα στον κοπο να παω!!

Διδύμου 16 Λιλιαν!!

Διδύμου 18 υπόγειο  Η Αλεξανδρα ευτραφης μιλφ εκ ρωσσιας!!.

Διδύμου 18 ισόγει, Αλιονα,που τα πινη ολα!!
Διδύμου 20 κλειστο!!
Διδυμου 27  :piss:    .

Ιουλιανού 71 Σταθερα η υπερβαρη σχιστοματα ξανθια!!

Φωκαιας 17 κατω Μαρια,με αδιαφορο προσωπο αλλα ματια και σωμα καυλα!!
Φωκαιας 17 πανω πιθανως η Τανια!!
Φωκαιας 19 η Αλεξανδρα απο φωκ 22 υπογα,δοκιμαζε τσην απο πωλητη και μας εκανε στριπτιζ,μολισ εφτασε κοντα μου μου κατεβασε αργα αργα το παντελονι και της χουφτωσα τα κωλομερια!!
Φωκαιας 22 ισογειο κλειστο!!
Φωκαιας 22 δεξια,κλειστο,οπως και το υπογειο!!
Φωκαιας 24 λαβυρινθος κοντη ασχημη πολωνεζα ειπαν οι συναγωνιστες μαλλον η Τζωρτσια!
Φωκαιας 25 Επανω Η Ερρικα με το δυχτιωτο και τις βυζαρες και ενα νεο τσιγγανοηδες,αδιαφορο!!
Φωκαιας 25 κατω Μονικα,νιαου πιθανος,γιατι δεν μπηκα,οταν ανοιξε η πορτα και βγηκαν οι συναγωνιστες ακουσα νιαουρισμα!!
Φωκαιας 25 υπογειο Αλινα με φουλ μιλφ!
Φωκαιας 27 κατω Βαλερια!!
Φωκαιας 27 επανω βυζοθυρικο Ελενα!!
Αλλη μια πορνικη επιθεωρηση ετελειωσε με αναμνησης σεξουαλικου περιεχομενου,αλλα και ασχημης συμπεριφορας που πρωτη φορα βλεπω σε οικο!!
Διαρκεια ταινιας 195 λεπτα  :grin:!!

Επισκέπτης
τυπε,σου πε τιποτα για μενα?
Μου είπε ότι πριν από σένα δεν ήξερε τι είναι οι πολλαπλοί οργασμοί. Αν την έχεις δαμάσει μπράβο σου, είναι ωραία κοπέλα!  ;)

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Όπως λέμε "μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα"...
:) Τα σέβη μου

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ας πω κι εγω 5 πραγματακια που ειδα λιγο πριν την αλλαγη της βαρδιας,ενω τα μισα σπιτια ειχαν κλεισει...
(περιμενα πως θα κανε κανας αλλος ενημερωση πρωινη :grin:)

δυστυχως δε θυμαμαι και πολλα :think:

φυλης 200,η ντορα η ξανθια μιλφαρα,ανεβασα κριτικη
φυλης 134 υπογειο,ενα μελαχρινο μωρακι ζαχαρη!μαυρομαλλουσα κουκλιτσα...

φυλης 109 δεξι,αννα η πολυ αδυνατη
          αριστερο,μια κοντουλα ,αδιαφορη γλυκουλα,σαν ελλεηνιδα

φυλης 99 :Pδεσποινα(με πουτσα) και μαγδα(χωρις πουτσα)(αν καταλαβα καλα :grin:)η μαγδα δεν ηταν κι ασχημη :grin:

φυλης 71 ισογειο,ρενατα,πηρε παλι κανα 4αρι κιλα και τσιτωσαν οι κρεαταρες της :kissass:
        οροφος,ενα ξανθο,μετριο,νομιζω φουλ προγραμμα :think:

Φυλής 67 μια πολυ ωραια καστανοξανθη κοπελα,με λιγα κιλακια και κωλαρα,καινουργια ειπαν,πολυ ομορφο προσωπο
      65 πανω,μια πολυ αδυνατη ,ψηλη,τσαχπινα,καστανα μαλλια

φυλης 86α,ενα μελαχρινο αλογο,ψηλη πολυ ομορφη κοπελα
      84β,η ξανθια με τα πεταχτα βυζια,ασχημουλι προσωπο,που την παρουσιαζουν για ρωσιδα,τατου στη μεση
      84α,σονια,σα να πηρε λιγα κιλακια κι αυτη

φυλης 74 αριστερο,η ψηλη ξανθια ομορφη ρωσιδα με το τσαχπινικο βλεμμα,πολυ καυλιαρα πρεπει να ναι αυτη

στο φωκαιας 25 απογευμα οντως η μονικα ηταν σοτιροφ

ψιλογιατομπουτσο η ενημερωση,αλλα αφου δεν ειχαμε τιποτα απο πρωινη βαρδια εγραψα...

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ας πω κι εγω 5 πραγματακια που ειδα λιγο πριν την αλλαγη της βαρδιας,ενω τα μισα σπιτια ειχαν κλεισει...
(περιμενα πως θα κανε κανας αλλος ενημερωση πρωινη :grin:)

δυστυχως δε θυμαμαι και πολλα :think:

φυλης 200,η ντορα η ξανθια μιλφαρα,ανεβασα κριτικη
Η ντορα απο Μαγνησιας 11?

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Απογευματινή στο μετάξι και λίγο φυλής (πολύ λίγο...πιο λιγο δεν γίνεται!)

Διάρκεια: 181 min, 47 μπουρδέλα, Κατηγορία Ε’: Normal tsarque
Σου ειπα οτι θα σηκωσης απο τις καταθεσης :2funny:! :rockon: :rockon: :rockon:.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πρέπει οι μεγάλοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Σοτίροφ με νώντα ( και οι σύναγωνιστές) τσάρκα μαζί! Δημόσια πρόταση :grin:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σου βαζω απουσια αγαπητε ιπποτη  :grin: :grin: :grin:.

Το δέχομαι! Αλλά θα επανορθώσω! Ορίστε θα κανονιστεί mega- τσαρκα με όλο το βαρύ πυροβολικό! Νώντας / Σοτήροφ και άλλοι έγκριτοι συναγωνιστές!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
πρωι στο μεταξι...μια απ τα ιδια σε γενικες γραμμες

ιασωνος 46 αριστερο,η τρελη τζοανα να κανει σοου,φουλ στα 15
          μεσαιο,η στελλα η βυζαρου
          δεξι,μια πολυ κοντη ξανθια γυρολογος,15 ευρω με φιλια στο στομα να ανακοινωνονται

ιασωνος 44 δεξι ειχε κοσμο ,εφυγα
          αριστερο,φραντζεσκα και σελενα,στα 15

ιασωνος 43 η αδυνατη μαυρομαλλα,με το στεγνο σωμα και τα ασχημα δοντια(οσα εχει τελοσπαντων) και η γλωσσοκοπανα τσατσα να διαφημιζει ακομα το μελομακαρονατο(+γλωσσοχτυπητο,σαμπανιστο,καραμελωτο κτλ) τσιμπουκι της κοπελας,παρολο που περασαν οι γιορτες

ιασωνος 36 στελλα,ξανθια τρομακτικη μιλφ...αυτο το μπουρδελο εχει μια πολυ περιεργη ενεργεια :Sοποτε μπαινω μεσα νιωθω ενα σφιξιμο λες και βρισκομαι σε κινδυνο :Sειναι τελειως διαφορετιο μπουρδελο :huh:

ιασωνος 37β μια μαυρομαλλα αδυνατη,αδιαφορη
       37α ,η μαυρομαλλα καμπουριαστη με τα πεταχτα αυτια,που ειναι σαν αμερικανα εφηβη με ψυχολογικα προβληματα,10 ευρω

χοστελ,μια μαυρομαλλα πιτσιρικα παλαιστης,βγηκε στο σαλονι ,ενα-δυο τυποι εκαναν μεταβολη αμεσως..."σιγα παιδια!μην τρεχετε!ειμαι νταρντανα αλλα κανω καλο κρεβατι",10 ευρω...
τι διακοσμηση κι αυτο το μπουρδελακι...καπως ετσι φανταζομουν το μπαρ το ναυαγιο...κι ο αγιος ειναι ο τσατσος...(οτι να ναι :jerking:)
στο διπλανο το υπογειο,μια με καρε μαλλι και καυλερο σωμα που παιζει και στο χοστελ
στο 33 οροφο,ενα συμπαθητικο μουνακι,μαλλον ψηλη με ωραια βυζακια,καστανοπορτοκαλι μαλλια,με 10 απλο και 15 +69,ισπανικο :jerking:

ιασωνος 30 αριστερο,η ομορφοκοπελα με τη φοβερη ζουμερη κορμαρα και τα φωσφοριζε μαγιω,παραγγελνε στο τηλεφωνο γιουβαρλόσουπα :think:(4 ευρω εκανε) ,αλλα τελικα αλλαξε γνωμη και πηρε γεμιστα :pipa2:(τιμη δεν ακουσα για τα γεμιστα),10 ευρω το τεμαχιο

ιασωνος 30 δεξι,μια γλυκουλα τσουπωτη με στυλ βουγιουκλακη,τατου στη μεση,10 ευρω

ιασωνος 20 αριστερο,μια χοντρη με ακα στα 10 νομιζω
          στο μεσαιο ο ματακιας τσατσος ευτυχως δεν παρουσιασε το μπαζο ,αλλα μια ομορφουλα μαλλον ψηλη,τσιγγανοειδη,με μεγαλα χειλη και στομα,ωραιο κορμακι και μεγαλουτσικα βυζια,που ηταν τοσο χαζη να τα χει μεσα σε σουτιεν :jerking:(την εχω δει και στο αριστερο ιασωνος 20)
          στο δεξι,η ξανθια κουκλιτσα που γραφτηκαν καλα λογια,αστερακι στα 10 ευρω

κολωνου 32 αριστερο,εκανα 5 βηματα,μεταβολη κι εξω αφου δεν αντεχα απ τη βρωμα(κατι μαγειρευαν)
          μεσαιο,η πρωταθλητρια ενοργανης,1.40,στις ομορφιες της σημερα :2funny:(ηταν βαμμενη και φοραγε εντονο κραγιον :badair:),10 ευρω
          στο δεξι,η ντιανα με δουλευε παλι,ευτυχως μπηκαν κατι συναγωνιστες και τη γλιτωσα,15 ευρω

κολωνου 48,η ευα η ξανθια μιλφ,απο περγαμου και διδυμου 16,τη γαμησα :think:οτι εκανε και στα 20 ευρω,καμια διαφορα...εγω βεβαια δεν ειχα πολλες καυλες,με το ζορι μου ψιλοσηκωθηκε :'(ή αρρωστος ειμαι .ή μου χει πεσει η τεστο,κατι εχω αυτες τις μερες :think:10 ευρω η ευα...

κολωνου 47 κατω,η μαυρη νταρντανα με την τεραστια κωλαρα και μια μαυρομαλλα με βυζακια και κοιλιτσα(κοιλουμπα) λες κι ειχε φαει ενα καζανι φασολαδα,10 ευρω εκαστη

μεγ.αλεξ,15 μαρια,χοντρουλα μιλφ,στα 10

περδικα 3 αριστερο κλειστο
         δεξι,η ψηλη μαυρομαλλα με το τατου στο μπρατσο,ομορφη!απλο στα 10(απ οσο θυμαμαι "παλια" ανακοινωνε και κωλο στα 15,μαλλον δε θα ταν η μερα της σημερα :shit:)

ακομινατου 2 αριστερο η γατουλα που ειναι κλασσικα εκει πρωινα,10 ευρω,σαλοναρισμα που μυριζει ξεπετα
            στο δεξι,ο ξανθος γερικος τραβελος,προσπαθουσα να δω αν εχει πουτσο κοιταζοντας την κιλοτα...δυστυχως δεν εβγαλα συμπερασμα :huh:

ιασωνος 19(ή στο κατω,ή στο πανω),μια χοντρη νταρντανα ομορφουλα με κοκκαλινα γυαλια στα 10 με γυμνο τσιμπουκι νομιζω :think:
         (ή στο πανω.ή στο κατω :jerking:)νικολετα,δεν την ειδα...

αυτα :jerking:δυστυχως δε λενε ονοματα ,οταν τις παρουσιαζουν

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom