Επισκέπτης
10 έπαιρνε πριν δηλαδή;και η στελλα παιρνει (πλεον?) 15 ευρω
10 έπαιρνε πριν δηλαδή;και η στελλα παιρνει (πλεον?) 15 ευρω
ετσι θυμομουν...θα μας πει ο ντερτυ...10 έπαιρνε πριν δηλαδή;
πρωιre νωντα ανεβηκες βραδυ στην ιασωνος
μλκς λες νωντα η στελλα παντα 15 επαιρνε να σημειωσω οτι δεν την εχω παρει και ουτε καν που περναει απο το μυαλο μου μην παρεξηγηθω
οχιΚάτσε ρε, η Στέλλα δεν είναι η γριά που έλεγε ο Ντέρτυ ότι τα κάνει όλα ακάποτα;
Ακάποτα νέα: Σε επίσκεψη μου στο Ιάσωνος 36 πέτυχα μια πολύ παλιά gilf καραβάνα (Στέλλα νομίζω). Η Στέλλα είναι ξανθιά με κοντό μαλλί, αρκετά κιλά παραπάνω, μάλλον ελληνίδα. Φαινόταν αρκετά καμένη και από παλιότερα που την έβλεπα. Μου ανακοίνωσε υπερφουλ πρόγραμμα (πιο φουλ δε γίνεται):
«Τσιμπούκι, μουνί, πρωκτικό...ότι θες θα κάνουμε...όλα ακάποτα»
ειπα οχιΔεν είναι αυτή;
Να παραθέσω ένα συμπλήρωμα
Φυλής 69 άνω: Μάγια, Τσέχα 20χρονη ήταν εκεί και το περασμένο Σάββατο. Συμπαθητική παρουσία, γλυκό προσωπάκι, ωραίο σώμα, λίγο υποτονική φάνηκε, νομίζω έχει δοθεί περιγραφή κι από προηγούμενους συναγωνιστές. Η Χριστίνα μάλλον έχει μειώσει τις βάρδιες ή κάτι τέτοιο.
pav paso ρε μαν εγω αποογευματα που την πετυχαινω παντα 15 ζηταειπρωι
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι πριν μια βδομαδα ειχε ανακοινωθει τιμη 10 ευρω στο σαλονι
μαλιστα οταν η τσα2 κι η στελλα παρουσιαστηκαν χθες στην ανακοινωση της τιμης,ψιλοκοιταχτηκαν λες και το αποφασισαν εκεινη την ωρα...
Δεν είναι αυτή;
Χαθήκανε κι αυτές να διαλέξουν ψευδώνυμα; Τρεις χιλιάδες, Στέλλες, Μόνικες, Άννες και Αντριάνες!
Οπότε στο 46 γαμάμε αβέρτα ενώ στο 36 μπαίνουμε μόνο με στολή αστροναύτη...
Μερσί μποκού παίδες
Γιάννα από φυλής 54Υ.Γ. Δώσε πληροφορίες για το έγκλημα Ντέρτυ
Οργασμους βλεπω .Μπα κατι μεγαλα μολυβια του ενος μετρου που πουλανε στα τσαμπο θα ετοιμασουνε .Καλησπερα στην παρεα!!
Μη ξεχνάτε στο σπιτάκι αυτό (ι46) υπάρχουν τρύπες για μπανιστήρι στα δωμάτια
Γιάννα από φυλής 54
Μόλις έστειλα κριτική. Ετοιμάστε τους μαύρους μαρκαδόρους σας
Γεια σου πρόεδρε.Οργασμους βλεπω .Μπα κατι μεγαλα μολυβια του ενος μετρου που πουλανε στα τσαμπο θα ετοιμασουνε .Καλησπερα στην παρεα!!
Στο Φ.40 υπογειο ειχα δη μια καρμεν!1,70 ΜΕ 1,5 Στηθος και λιγα παισηματακια στο κωλο!!
65β καρμεν,ψηλη και λεπτη μελαγχροινη κοπελα με <<σκαμενο>> περιεργο καπως προσωπο,πολυ ωραιο κορμι ωστοσο με φουλ προγραμμα.Αν δεν εκανε πρωκτικο θα το σκεφτομουνα
-στο φ92, η εμμανουελλα η ασχημη βαραγε μπουνιες στις πορτες γιατι λεει καποιος βαρεσε μαλακια πανω της και την πηραν τα σκαγια,χα χα...βγηκε εξω και χορευε στο στυλο με τα φλοκια στα μπουτια,ελεος...
ΆΣΧΕΤΟ
Ορέ παιδια εσείς οι ειδικοί του ΙΤ τι σκατά συμβαίνει. Ο Sql πορνοserver έχει πρόβλημα;
Όσο κι αν αυτό σημαίνει πλήρη αγνόηση της έως τώρα παρουσίας-προσφοράς μας στο παρόν θρεντ,