Αυτή ηταν 17 χρονων οταν εκδιδοταν και τωρα που εγινε 18 εξαφανιστηκε ρε πουστη μου?την ντορα λες στο φωκεας 17 πανω.δυστηχως αγνοειται
Αυτην που ειχε παει απο φωκαιας, ρεμουνδου δεν λεμε?
Αυτή ηταν 17 χρονων οταν εκδιδοταν και τωρα που εγινε 18 εξαφανιστηκε ρε πουστη μου?την ντορα λες στο φωκεας 17 πανω.δυστηχως αγνοειται
Προ μηνός το έπαιζε call girl στο γραφείο "real date" με το όνομα Βαλεντίνα. Και από εκεί έφυγε. Ανήκει οριστικά στις αγνοούμενες.την ντορα λες στο φωκεας 17 πανω.δυστηχως αγνοειται
τι να με μαυρίσετε????????αναμενουμε
Σε ευχαριστώ προφέσορ για τα καλά σου λόγια, να είσαι καλά!. Ως συνήθως, πολύ χρήσιμες οι προσθήκες που κάνεις....
P.S: Δεν μπορώ να μην σχολιάσω για μια ακόμα φορά την καταπληκτική δουλειά που κάνεις! Να είσαι πάντα καλά!!
Γιατί τρέφεις ελπίδες ότι θα τη γλιτώσεις;τι να με μαυρίσετε????????
δεν πιάνω μια μπροστά σου.........στην ενημέρωση.....Σε ευχαριστώ προφέσορ για τα καλά σου λόγια, να είσαι καλά!. Ως συνήθως, πολύ χρήσιμες οι προσθήκες που κάνεις.
Προφέσορ πολύ το καθυστερείς με την αλεξάνδρα...η κριτική ανέβηκε
@ n.smirni76
>τι να με μαυρίσετε????????
όχι φυσικά, είμαι συνειδητοποιημένος........Γιατί τρέφεις ελπίδες ότι θα το γλιτώσεις;
>
ειναι μουναρος τυπε και την εχω βαλει στο ματι κι εγω... (θα πεταχτει ο μαλακας ο ροκαβλον τωρα να σχολιασει )
αααα...δεν θέλω να ακούω τέτοιαδεν πιάνω μια μπροστά σου.........στην ενημέρωση.....
ανταποδίδω λοιπόν και επαυξάνω
Απογευματινή σε Λιοσίων, πλ.Αττικής και Φυλής.
Διάρκεια: 189 min, 53 μπουρδέλα, κατηγορία ΣΤ’: (extended tsarque: 51-70 σπιτάκια)
...
Αυτά κύριοι και μην ξεχνάτε να κάνετε πάντα προκαταρκτικά στο σαλόνι και μετά να έρχεστε εδώ και να μας τα διηγείστε, για να καβλώνουμε οι υπόλοιποι και να μπορούμε έτσι να αυνανιζόμαστε σαν άνθρωποι. Καλό βράδυ.
Εγώ φταίω ρε που γράφω πάντα τα καλύτερα για 'σενα και το γούστο σουειναι μουναρος τυπε και την εχω βαλει στο ματι κι εγω... (θα πεταχτει ο μαλακας ο ροκαβλον τωρα να σχολιασει )
Φυλής 71β Ρενάτα η μελαχρινή μουνάρα με το στητό βυζί και το τατού χαμηλά στη μέση , απλό πρόγραμμα.
σωστος φιλε για αυτην λεω...-κριμα παντος -ηταν πολυ καλη κ στανταρακιτην ντορα λες στο φωκεας 17 πανω.δυστηχως αγνοειται
θενκς!! .Πρόεδρε ωραίος
Όσο κι αν αυτό σημαίνει πλήρη αγνόηση της έως τώρα παρουσίας-προσφοράς μας στο παρόν θρεντ,Καλωσορίζω τον intellettuale – και όχι μόνο- Jimmmy στο θρεντ.
Βέβαια, ο συμπαθής Van Zant στην πρόσφατη, επ’ αφορμής της άνω tsarque, κριτική του@ dirtyliving: Η μεθοδικότητά σου (που φάινεται και στις κατηγοριοποιήσεις της μπουρδελότσαρκας), η κριτικο-αναλυτική σου ικανότητα και οι χώροι όπου αναπτύσσεται το ταλέντο σου, με κάνουν να πιθανολογώ (λέξη δανεισμένη από τον κ. ΠΥΡΑΥΛΟ) ότι ανήκεις στο ζώδιο της Παρθένου.
(όχι, δεν πιστεύω στα ζώδια.)
Ξέχασα να σου απαντήσω σ'αυτό χθες......
5) Η Αναστασία είναι η ίδια που δούλευε προσφάτως λίγο πριν τα Χριστούγεννα στην Διδύμου 20 και την οποία έχω πάρει η άλλη κοπέλα;; Το Κολώνου 53 εκτός απο κοτέτσι μπορείς να το πεις και μπουρδέλο με την κεκλιμένη σκεπή!!
...
Μα αγαπητέ μου, τι μανία είναι αυτή με τους πυραύλους και τα συνοδευτικά τους;Τι πίνετε κ. dirtyliving;
Υγροποιημένο Υδρογόνο;
Ο κύριος ΠΥΡΑΥΛΟΣ όπως είχες πει κ συ έχει μια ανεξήγητη εμμονή με τα φαλλικά σύμβολα και αντικείμενα. Για κανόνισέ του ένα ραντεβού με τον Σουγκράνιες.@ dirtyliving: Η μεθοδικότητά σου (που φάινεται και στις κατηγοριοποιήσεις της μπουρδελότσαρκας), η κριτικο-αναλυτική σου ικανότητα και οι χώροι όπου αναπτύσσεται το ταλέντο σου, με κάνουν να πιθανολογώ (λέξη δανεισμένη από τον κ. ΠΥΡΑΥΛΟ) ότι ανήκεις στο ζώδιο της Παρθένου.
(όχι, δεν πιστεύω στα ζώδια.)
Γεια σου jimmmmy κι από μένα ( μάλλον έβαλα πολλά "m")...
Βέβαια, ο συμπαθής Van Zant στην πρόσφατη, επ’ αφορμής της άνω tsarque, κριτική του
...