Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 216 άτομα (27 μέλη και 189 επισκέπτες)

Επισκέπτης
@dirtyliving 4 πραγματάκια απο μενα.

Καταρχην
μπραβο για την σημερινη σου ενημέρωση μεσα σε αυτον τον κολοκαιρο πραγματικα.

Ιδιαιτερα οι επισημάνσεις σου για τις κατηγορίες μπουρδελιάριδων εχω επισης να προσθέσω πιστεύω ειναι αρκετά εύστοχες εχω κανει και εγώ πάμπολες φορες την τσάρκα του μπατίρη !!!

μετα η Βανεσσα επειδη το αναφέρεις καπου μεσα στην κριτικη σου αν εννοεις την παλιά εγω δεν πιστευω οτι έπαιρνε κοσμο ακάποτα. Ουτε οτι έχει AIDS. :S

για μια πουτάνα που είπες οτι ήταν εκνευριστικά επίμονη... ευχαριστω γιατι με δικαιώνεις μιας και το απολυτο αρσενικό του φάνηκε περίεργο που την είπα στην άλλη που με ζάλισε με την πολυλογία της στο σαλονάκι   :grin:

και τέλος ο σχολιασμός το φόντο που κοσμούσε απόψε τον σκηνικό του καιρού στην πιάτσα μου θύμισε (αν και δεν ξερω γιατι) τον αγώνα CL στα προημιτελικά του γαύρου με την Juve τοτε που έριχνε το χιονονερο... πριν αρκετα χρονια

:dancing: :dancing:
Γεια σου μπουρδελομόρτη. Καθε φορά που περνάω από λ.ιωνίας σε θυμάμαι κι εσένα και τον απόλυτο και πεθαίνω στα γέλια
Για τη Βανέσα τη γνωστή που λέω, ούτε εγώ πιστεύω ότι έκανε ακάποτα, απλά σατυρίζω την επικαιρότητα (βέβαια στην επικαιρότητα τώρα είναι η Μπάρμπορα, αλλά δεν πειράζει)
Η επίμονη πουτάνα ήταν η Λολίτα στο περγάμου 1. Πρόσφατα έπαιξε στο φ134 πάνω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γεια σου μπουρδελομόρτη. Καθε φορά που περνάω από λ.ιωνίας σε θυμάμαι κι εσένα και τον απόλυτο και πεθαίνω στα γέλια
Για τη Βανέσα τη γνωστή που λέω, ούτε εγώ πιστεύω ότι έκανε ακάποτα, απλά σατυρίζω την επικαιρότητα (βέβαια στην επικαιρότητα τώρα είναι η Μπάρμπορα, αλλά δεν πειράζει)
Η επίμονη πουτάνα ήταν η Λολίτα στο περγάμου 1. Πρόσφατα έπαιξε στο φ134 πάνω

καλα ο απολυτος ειναι σταθερη αξια  :grin:

το λ.ιωνιας εχει φτιαξει αρκετα. Παλια ηταν χρέπι
η Μπάρμπορα κανει ακαποτο σεξ?  :think:

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1

Περγάμου 1 πάνω – υπερχοντρή ελληνίδα με μπουκλωτό μαλλί, βαριά –ηπειρώτικη ίσως- προφορά. Μαρία νομίζω...

Άπταιστη εκφορά της ελληνικής με μια ανεπαίσθητη υποψία αλλοδαπότητας στο αξάν ισούται με καταγωγή από τη βορειοδυτική γείτονα. Συνήθως.
Στα υπόλοιπα θέματα της Μαρίας, εκείνο που πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι ότι,
σε αντίθεση με ό,τι αναφέρθηκε σε πρόσφατη κτιτική,
η συγκεκριμένη αγωνίστρια ΔΕ φέρει μεγάλα μουνόχειλα
(μάθετε να μετράτε, επιτέλους, συνάδελφοι- η συγκεκριμένη δεν είναι ούτε 20% της κλίμακος "Ντενίζα").
Τί μένει; ένας ατάκτως εριμμένος λιπώδης ιστός, που καταλήγει μεν σε βρώμικες πατούσες,
αλλά η Μαρία δεν είναι καθόλου αφιλότιμη και, αν της φερθείς καλά, είναι εντάξει κι αυτή.
Φερθείτε καλά στα κορίτσα· αφού είχα το περιθώριο να το κάνω στη Μαρία εγώ,
που τείνω προς τον μινιμαλισμό των πιπινοπετίτ -με σαρκώδη μουνόχειλα, ανυπερθέτως-
μπορεί να το κάνει ο καθένας.
Αγάπη και αδελφοσύνη, φίλοι μου.
Τζα, μαν.

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
μολις γυρισα απο Κωνσταντινουπόλεως 166Β πηγα καρφωτος εκει να δω τι παιζει..δουλευε η αννα.. παω για την 1 μου κριτικη στο site  :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μινι πρωινη ενημερωση απο μεταξι...

κολωνου 47 πανω,πηγα να βρω την ανιτα αλλα δε δουλευε,ηταν 2 κοπελες,μια ρουμανα και μια βραζιλιανα(μεσα απ το σαο παολο),ειδα μονο τη βραζιλιανα απο μακρια :S,νταρντανα...10 ευρω εκαστη.η τσα2 αγενης.
στο κατω μαγαζι η ψηλη νεαρη μαυρη,με την τεραστια νεγρικη κωλαρα και μια ξανθια τσουπωτη ομορφη και καυλιαρα,ενδιαφερουσα,10 ευρω εκαστη

κολωνου 32 αριστερο η κοντουλα μελαχρινη με τα βυζακια,που βγαινει λιγο στραβωμενη στο σαλονι ετοιμη να στην πει,αν και χαμογελαστη,10 ευρω με ελευθερο στοματικο νομιζω
στο κατω δεν κατεβηκα
32 πανω,η ντιανα κι η καυλιαρα τσα2 με το κοντο μαλλι και τα γυαλια που τρωει συνεχεια πασατεμπο μ εχουν παρει στο ψιλο αφου με βλεπουν καθε μερα :birdman: 15 ευρω :ak:
κολωνου 30 πανω,ιωαννα,αξιζει μονο για την εμφανιση της,μεσα τυπικα πραγματα χωρις πρωτοβουλιες και βιασυνες,15 ευρω
κολωνου 30 δεξι,αντριαννα,το απολυτο vfm για μενα αυτη τη στιμγη,σεξυ μινιον ρουμανακι,αψογη μεσα,10 ευρω...μου πε οτι αν δεν τη βρισκω εκει,να κοιταω στο 32

κολωνου 27 αριστερο,η κλασσικη μελαχρινη με το ελευθερο στοματικο στα 10
          μεσαιο υπογειο,η κοντοχοντρη μελαχρινη με το τατου φιλι στο κωλομερι,10 ευρω φουλ νομιζω :think:
          δεξι,η πρωταθλητρια ενοργανης,1.40,σου χαμογελαει και σου φτιαχνει τη μερα :S :zombie:

κολωνου 11 δεξι,2 κοπελες,15 η καθεμια,η μια μελαχρινη με βυζια και ρωγες που παιζει και κολωνου 32 πανω,η αλλη ξανθια ομορφη σα σουηδεζα
μεσαιο και αριστερο κατι αδιαφορα,δε θυμαμαι

ιασωνος 1(το μονο που ηταν ανοιχτο) ,η γλυκια καστανοξανθουλα υποτασικη,ετοιμη για υπνο μονιμως,15 ευρω

ιασωνος 19 πανω,αντζελα,αμαν ο καζαμπουμπου
          κατω,μια γυρολογος της περιοχης που καθε φορα τη βλεπω σ αλλο σπιτι...γυαλιζει λιγο το ματι της :idiot:,πολυ αδυνατη μελαχρινη,με μαυρα μαλλια κι ενα κενο αναμεσα απ τα 2 μπροστινα πανω δοντια

ιασωνος 20 αριστερο κλειστο
          μεσαιο ,η τρελη χοντρη που φερνει σβουρες στο σαλονι και μιλαει(μας βριζει τα σπιτια μαλλον) ακαταπαυστα κι ο τσατσος με τα rapist glasses(www.youtube.com/watch?v=EVcyNANK5cY]http://www.youtube.com/watch?v=EVcyNANK5cY[/url[/video]])
          δεξι,η ξανθουλα κουκλιτσα που γραφτηκαν προσφατα καλα λογια,περασα 2 φορες αλλα ειχε συνεχως γεματα δωματια και βαριομουν να περιμενω

ιασωνος 30 πανω,μια μελαχρινη σα να χε πιει κατι,ισια μαυρα μακρια μαλλια που απο μεσα ξεπροβαλλε το αυτι του πιτερ παν
          στο κατω,μια μουναρα! τσουπωτη με ωραιο δερμα και φοβερη κωλαρα,στα 10 ευρω...που βρεθηκε παλι αυτη ?

χοστελ κλειστο
διπλανο υπογειο κλειστο
ιασωνος 33,βγαινει η τσα2 κι αρχιζει να λεει το προγραμμα και απο πισω ακολουθει μια κοντη μελαχρινη καυλιαρα,λιγο τσουπωτη και της λεει  "ο γκομενος μου ειναι" και μαλακιστηκαμε λιγο,ψιλοκαυλωσα,το σκεφτηκα,αλλα δεν περασα,10 ευρω

ιασωνος 37 αριστερο δεν ανεβηκα
          δεξι ,δεν ηταν η συλβια σημερα(ρε ντερτυ οχι κι ασχημη η συλβια!δε μ αρεσει ουτε εμενα,αλλα ειναι ομορφη ,πως να το κανουμε!)...μια μελαχρινη αδιαφορη ηταν...

ιασωνος 36 η τρομακτικη μεγαλοκοπελα με το κοντο ξανθο μαλλι,σκεφτομαι να τη γαμησω :S

περδικα 3 αριστερο η αβυζη μιλφογκιλφ με την ξανθια περουκα στα 10 ευρω...η τσα2 μου λεγε "πεστο.τι εξτρα θες?πεστο."
        δεξι,ενα ωραιο ξανθο μουνακι που οταν την ειδα νομιζα οτι ειναι η ξανθουλα του 20 δεξιου(δεν ειχα παει ακομα),αλλα πιο στεγνο σωμα και πιο μικροι καλοσχηματισμενοι γλουτοι,10 ευρω,φουλ τα δωματια

ιασωνος 44,μονο το αριστερο ανοιχτο,η σγουρομαυρομαλλα,με το στεγνο σωμα και τη βυζαρα,μεγαλη πεταλουδα τατου στη μεση,15 ευρω φουλ
ιασωνος 46,ανοιχτο μονο αυτο που ειναι η χαρωπη πιτσιρικα με την ολοστρογγυλη κωλαρα που προσποιειται οργασμο στο σαλοναρισμα ,15 ευρω φουλ

ιασωνος 27α,η τσα2 μου την ειπε οτι παω καθε μερα,η ερρικα δουλευε
λεωνιδου 28 ,αδιαφορες...

νταξει δεν ηταν και τοσο μινι τελικα,αλλα ειναι τοσα τα σπιτια που δε μπηκα που ετσι νομιζα :2on1:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μινι πρωινη ενημερωση απο μεταξι...

νταξει δεν ηταν και τοσο μινι τελικα,αλλα ειναι τοσα τα σπιτια που δε μπηκα που ετσι νομιζα!
Μπραβο,αρχιζης να καλυτερευης :grin:.Ετσι ειναι το τιμημα του μπουρδελιαρη,εγω να δης τι ακουω καθε μερα :2funny:.

Επισκέπτης
32 πανω,η ντιανα κι η καυλιαρα τσα2 με το κοντο μαλλι και τα γυαλια που τρωει συνεχεια πασατεμπο μ εχουν παρει στο ψιλο αφου με βλεπουν καθε μερα :birdman: 15 ευρω :ak:
Ε πάρε μια φορά την κοπέλα ή έστω την τσατσόγρια ρε. Τσίπη :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ε πάρε μια φορά την κοπέλα ή έστω την τσατσόγρια ρε. Τσίπη :birdman:
θα την παρω,αλλα προς το παρον το μαλακιζω οσο με παιρνει γιατι εχει γελιο :grin:αυτη μολις με βλεπει σκαει στα γελια,η αντριαννα με βριζει κι η τσα2 λεει "καλως την υποπτη φυσιογνωμια" :2funny:

gkroverakias

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αγορια ...μια μικη ρουμανα που επαιζε καπου φωκαιας πανω  :huh: και αργοτερα καπου αλκαμενους πλευρα  :huh:-την εχει δει κανεις σχετικα προσφατα? διαβαζω για μια αλλη μικη απο τις κριτικες αλλα δεν ειναι αυτη..-αυτη ηταν κοντουλα μελαχρινη με ισιο μαλι(ρουμανακι γυρο στα 20-22)οποιος εχει καμια πληροφορια.. :idiot: :think:

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
H Diana, θεότης του κυνηγιού των λατίνων, μετεξέλιξη της ημεδαπής Αρτέμιδος και τώρα Πουτάνα στο Μετάξι,
είναι μάλλον τυπική μέσα- δεν είναι λωποδύτισσα, δε θα θα επιχειρήσει να σε κλέψει,
θα την κάνει τη δουλειά της, αλλά ότι έχει τον νου της στο κουδούνι του διαλείμματος, τον έχει.
Αν θεωρείς ότι ένα τυπικό άδειασμα μπορεί νομίμως να κοστολογηθεί 15€, γιατί όχι;
Αν και η εμπειρία να σε πιπώνει μια γκόμενα, στην οποία ο έως τώρα αισθητικός αντίκτυπος της φάτσας σου είναι καθαρά ψυχαγωγικός, μόνο και μόνο επειδή έπιασε 15 ευρώ, πρέπει να είναι τελείως ανάπηρη από κάθε τι μυστηριακό.
Ή και τελείως σουρρεάλ- πρόσεξε μόνο, μην την πιάσει πάλι το γέλιο πάνω στην πίπα.
Για κάποιον άγνωστο σε μένα λόγο (είναι, βέβαια, και ψιλοπετίτ, που γουστάρω)
είχα πορωθεί και την είχα γαμήσει καλλιτεχνικά και με έμπνευση.
Στο τέλος με είχε πει "τρελοκομείο" κάνοντας Diana (αν και, εδώ που τα λέμε, δεν ξέρω ποιος ψυχικά ισορροπημένος θα γαμούσε στα ίδια σεντόνια με ό,τι επισφαλέστερο από άποψη υγιεινής κυκλοφορεί).
Από το γεγονός αυτό, καθώς και από το ότι μάλλον είμαι αρκετά φρικιό για τη μέση λούμπεν ρουμάνα,
συμπέρανα ότι δεν είμαι ο τύπος της- έχει τις δυνατότητες, ωστόσο, να είναι πολύ καλύτερη, άμα σε αγαπήσει.
Πάντως, από το γεγονός ότι εξακολουθεί να εκδίδεται σε χιλιάδες άνδρες στο Μετάξι,
υπέθεσα ότι δεν πρέπει να πιστεύει και στον Έρωτα γενικά.
Η πλήρης εφαρμογή των δογμάτων του σουρρεαλισμού θα ήταν να την πάρεις παρτούζα με την τσατσά,
μόνο για να φάτε και οι τρεις πασατέμπο στο δωμάτιο.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
H Diana, θεότης του κυνηγιού των λατίνων, μετεξέλιξη της ημεδαπής Αρτέμιδος και τώρα Πουτάνα στο Μετάξι,
είναι μάλλον τυπική μέσα- δεν είναι λωποδύτισσα, δε θα θα επιχειρήσει να σε κλέψει,
θα την κάνει τη δουλειά της, αλλά ότι έχει τον νου της στο κουδούνι του διαλείμματος, τον έχει.
Αν θεωρείς ότι ένα τυπικό άδειασμα μπορεί νομίμως να κοστολογηθεί 15€, γιατί όχι;
Αν και η εμπειρία να σε πιπώνει μια γκόμενα, στην οποία ο έως τώρα αισθητικός αντίκτυπος της φάτσας σου είναι καθαρά ψυχαγωγικός, μόνο και μόνο επειδή έπιασε 15 ευρώ, πρέπει να είναι τελείως ανάπηρη από κάθε τι μυστηριακό.
Ή και τελείως σουρρεάλ- πρόσεξε μόνο, μην την πιάσει πάλι το γέλιο πάνω στην πίπα.
Για κάποιον άγνωστο σε μένα λόγο (είναι, βέβαια, και ψιλοπετίτ, που γουστάρω)
είχα πορωθεί και την είχα γαμήσει καλλιτεχνικά και με έμπνευση.
Στο τέλος με είχε πει "τρελοκομείο" κάνοντας Diana (αν και, εδώ που τα λέμε, δεν ξέρω ποιος ψυχικά ισορροπημένος θα γαμούσε στα ίδια σεντόνια με ό,τι επισφαλέστερο από άποψη υγιεινής κυκλοφορεί).
Από το γεγονός αυτό, καθώς και από το ότι μάλλον είμαι αρκετά φρικιό για τη μέση λούμπεν ρουμάνα,
συμπέρανα ότι δεν είμαι ο τύπος της- έχει τις δυνατότητες, ωστόσο, να είναι πολύ καλύτερη, άμα σε αγαπήσει.
Πάντως, από το γεγονός ότι εξακολουθεί να εκδίδεται σε χιλιάδες άνδρες στο Μετάξι,
υπέθεσα ότι δεν πρέπει να πιστεύει και στον Έρωτα γενικά.
Η πλήρης εφαρμογή των δογμάτων του σουρρεαλισμού θα ήταν να την πάρεις παρτούζα με την τσατσά,
μόνο για να φάτε και οι τρεις πασατέμπο στο δωμάτιο.
ναι θα την ριξω την προταση και στην τσα2...εχω κατι σχεδια κατα νου :grin:πιο πολυ για να μαλακιστω :jerking: ,παρα για να καυλωσω ή να ξεκαυλωσω...

απ αυτες παντως πιο πολυ μ αρεσει η αντριαννα :smitten:η τσουπωτουλα με τα ωραια ματια...αλλα προς το παρον της σπαω απλα τα νευρα :2on1:

παντως δεν πολυδικαιολογουνται τα 15 ευρω,αν λες οτι ειναι και ψιλοτυπικη μεσα...

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
παντως δεν πολυδικαιολογουνται τα 15 ευρω,αν λες οτι ειναι και ψιλοτυπικη μεσα...
Ναι, έτσι όπως το είπες, ψιλοτυπική. Δεν "κλέβει", αλλά δε θα σε εκτοξεύσει κιόλας.
Δλδ, για να με εννοήσεις πλήρως, δεν κάνει εφταμηνήτικη πίπα (την οποία ακολουθεί καπάκι η ερώτηση "πώς θες;"), έχει μια υπομονή. Επίσης, άφησε και λίγο να τη γλείψω (αλλά, μόλις άρχισε να καυλώνει, με σήκωσε) και στήνεται ψιλοκαλά στα 4.
Τώρα, αυτά, βέβαια, το Καλοκαίρι, που την πήρα.
Από τότε δεν ξέρω πώς μπορεί να την έχει δει.
Το λέω, γιατί η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει target group τους μετανάστες,
που τα κορίτσια έχουν τη δυνατότητα να τους ξεπετάν- δεν ξέρω μήπως έχει πάρει το ξεπετοκολάι και έχεις κι εσύ παρόμοια αντιμετώπιση.
Για την πληρότητα της ενημέρωσης αναφέρω ότι ανάμεσα στο οίκημα αυτό και το υπόγειο του Κ11 παίζουν αλλαξοκωλιές στο προσωπικό, βάσει της γνωστής μας από τη Φυσική αρχής των συγκοινωνούντων μπουρδέλων.

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
αγορια ...μια μικη ρουμανα που επαιζε καπου φωκαιας πανω   :huh: και αργοτερα καπου αλκαμενους πλευρα   :huh:-την εχει δει κανεις σχετικα προσφατα? διαβαζω για μια αλλη μικη απο τις κριτικες αλλα δεν ειναι αυτη..-αυτη ηταν κοντουλα μελαχρινη με ισιο μαλι(ρουμανακι γυρο στα 20-22)οποιος εχει καμια πληροφορια.. :idiot: :think:
την ντορα λες στο φωκεας 17 πανω.δυστηχως αγνοειται

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
sotirof, dirtyliving και lystforlife άξιοι!! :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Αλκαμένους 113Βαλέρια γνωστή και από αγκύρας με όνομα Μιλάνα ή Μιλενα ή τελοσπάντων κάτι τέτοιο... Ξανθιά μιλφ με μεγάλα πεσμένα βυζιά, απαλό δέρμα, λίγο πατημένο κώλο. Ελ.στοματικό (δεν θυμάμαι για τελειωτικό).

Εδώ έγινε κατάθεση, μιας που δεν είχε καθόλου κόσμο. Αν και δεν είναι το στυλ μου, καλά πέρασα.

Περγάμου 1 κάτωΛολίτα από φυλής 134 πάνω. Μαυριδερή γύφτισσα με καλό λεπτό σώμα, μεγαλούτσικα βυζιά, με πρωκτικό.

Αντιπαθητική πόρνη, εκνευριστικά επίμονη. Βγήκε τρώγοντας μπιφτέκι. Ούτε προκαταρκτικά σαλονιού δεν μπορείς να κάνεις μ’αυτή την κοπέλα. Ουστ from here!

Φυλής 134 ισόγειοΆννα από μουνίς προδρόμου υπόγειο. Αδύνατη καστανοκοκκινομάλλα με καλό σωματάκι, μικρά βυζάκια, ωραίο κωλαράκι. Ελ.στοματικό και πρωκτικό.

Υποψία κονδυλωμάτων η συγκεκριμένη, απ’τον φίλο Amadeus (αυτή δεν είναι...δεν πιστεύω να είπα μαλακία πάλι;)

Αγκύρας 12 αριστεράΓιούλια, μελαχρινή λεπτή χωριατοπούλα, μικρά βυζιά, αδιάφορο κώλο. Αν και δεν θυμάμαι πρόγραμμα, υποθέτω ότι θα είναι το κλασικό της αλυσίδας: ελ.στοματικό-τελειωτικό.

Το 12 δεξιά κλειστό.

Διδύμου 20Αναστασία, αδύνατη ξανθιά μιλφ, μικρά βυζιά, αδιάφορο σώμα. Ελ.στοματικό τελειωτικό. Έχει παίξει και κολωνού 53 κοτέτσι (by professorx)

Διδύμου 18 υπόγειο Ειρήνη από φυλ84-86. Μελαχρινή γεματούλα με ηλίθιο βλέμμα, μεγάλο κώλο, μικρό στήθος. Πρωκτικό και ελ.στοματικό.

Φυλής 59 πάνω – 2 πόρνες. 1η η Αλεξάνδρα, ξανθιά αδύνατη, λευκόδερμη, μικρό στήθος, ελ.στοματικό. Την 2η δεν την είδα.

Στο σαλόνι παίχτηκε πολύ χοντρό σκηνικό με την Αλεξάνδρα. Ήμουν που ήμουν καυλωμένος από κάτω, δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ με αυτά που της έκανα. Θα τα περιγράψω στην κριτική μου. Πέρασα πάντως πολύ καλά. Καλύτερα απ΄την Βαλέρια στην αλκαμένους.
1) Την Βαλέρια την λέγαν αρχικά Μινέλα.Πάρα πολυ καλή στο δωμάτιο και φυσικά κάνει και τελειωτικό!
            2) Η Λολίτα πρέπει να είναι η αθίγγανη μιλφ απο Φώκαιας 24,μετά έπαιξε για λίγο και Φυλής 59 καθώς και στον όροφο Φυλής 134 πριν περίπου 2 χρόνια.Απότι βλέπω επέστρεψε ξανά στον αγωνιστικό στίβο.Παλιά έκανε και ακάποτο όχι τελειωτικό μάλλον πρέπει να κάνει και τώρα.Την έχω πάρει τρεις φορές τις 2 πρώτες ήταν αρκετά καλή ενώ την τρίτη φορά λίγο πριν αποχωρήσει ήταν βιαστική και ψυχρή!
            3) Η Αννούλα είναι όντως αυτή που λέει ο συναγωνιστής.Την έχω πάρει και αυτή τρεις φορές,την πρώτη και την τρίτη πολύ καλή ενώ την δεύτερη που την πήρα στο Μονής Προδρόμου ήταν πολύ βιαστική.Μάλλον έφταιγε η ξανθιά τσατσά που χτυπούσε πόρτες.Δεν έπεσε στην αντίληψη μου οτι η συγκεκριμένη έχει κονδυλώματα αλλά πάντως αν είναι αλήθεια είναι αρκετά εγκληματικό να δουλεύει χωρίς ιατρικό έλεγχο η να λαδώνει γιατρούς και αυτό με κάνει έξω φρενών!!
          4) Η Γιούλια σε αντίθεση με όλες τις αλλές της αλυσίδας δεν κάνει τελειωτικό! Επιπλέον κάποιος που την πήρε δεν έγραψε καλά λόγια!
          5) Η Αναστασία είναι η ίδια που δούλευε προσφάτως λίγο πριν τα Χριστούγεννα στην Διδύμου 20 και την οποία έχω πάρει η άλλη κοπέλα;; Το Κολώνου 53 εκτός απο κοτέτσι μπορείς να το πεις και μπουρδέλο με την κεκλιμένη σκεπή!!
          6) Η Ειρήνη ξεκίνησε την καριέρα της απο Κολωκυνθούς 38 όροφος όπου εκεί ήταν μπουρούχα και μπάζο.Δεν της άρεσε που δούλευε εκεί και το έδειχνε στις υπηρεσίες της.Ακολούθησαν κάποιες αισθητικές και πλαστικές επεμβάσεις και η αγαπητή μας Ειρήνη αναβαθμίστηκε σε ιερόδουλη της Φυλής! Έτσι για την Ιστορια των μπουρδέλων!!
          7) Αναμένουμε ευχαρώς να μας καβλώσεις με την περιγραφή σου για το καβλοπίπινο την Αλεξάνδρα την οποία ακόμα δεν έχω δοκιμάσει.

P.S: Δεν μπορώ να μην σχολιάσω για μια ακόμα φορά την καταπληκτική δουλειά που κάνεις! Να είσαι πάντα καλά!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
ρεπό σήμερα και ευκαιρία μετά από αρκετό καιρό συνδύασα βόλτα τόσο στα μασάζ όσο και στα αγαπημένα μου μπουρδέλα......
στα μπουρδέλα η διάρκεια της βόλτας ήταν κοντά στη μιάμιση ώρα και είχε δύο καταθέσεις , αν και βλέπω ότι στην πρωινή βάρδια έχει σαφώς περισσότερε επιλογές από την βραδινή βάρδια που συνήθως "τιμώ"όχι ότι δεν της γνωρίζω της κοπέλες.....
Φυλής 200 Έλλη μελαχρινή στρογγυλοπρόσωπη , η πλάτη της καθώς και το αριστερό της χέρι φουλ στα τατού  ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134β Πάολα ,μελαχρινό πιπίνι με ωραία μαύρα εσώρουχα άβυζι κανονικό σώμα και πεταχτή κωλάρα , απλό πρόγραμμα .
Φυλής 134 Μιχαέλα ξανθία(όχι αυτή που δούλευε στο φ136)κοντή άβυζι μιλφ με ωραίο κώλο αλλα με κυτταρίτιδα με απλό.
Φυλής 109β Αννα η έλα να με δοκιμάσεις και θα δείς  :grin: έτσι λέει σε όλους , πολύ λεπτή μελαχρινή , απλό πρόγραμμα αν και μέσα κάνει και ακα που δεν ανακοινώνεται στο σαλόνι.
Φυλής 109α Τάνια μελαχρινό άβυζο γεματούλικο πιπίνι με ακα
Αγκύρας 12β Εβελίνα  ξανθό μίλφ με κοντά μαλλιά , με ακα τελειωτικό
Φυλής 92α Εμμανουέλα το μελαχρινό άβυζο ψηλόλιγνο ρουμανοπιπίνι , με φούλ,
Μονής Προδρόμου 16β Σύλβια το ξερακιανό μιλφ με φούλ.
Φυλής 71β Ρενάτα η μελαχρινή μουνάρα με το στητό βυζί και το τατού χαμηλά στη μέση , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α Χριστίνα ξανθιά κοντή με το μαλλί της έτσι όπως είναι να μοιάζει με περούκα ,φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 69β Τάνια το κυριλέ μιλφ με ακα
Φυλής 69α η Αννούλα ,ελαφρός αδυνατισμένη , απλό προγραμμα
Φυλής 67 Αντίνα ,η ξανθιά με το φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 65β Τζέσικα η γνωστή (καλα όλη μέρα δουλεύει αυτή :think:)
Φυλής 65 Αννα μελαχρινή πολύ λεπτή ωραία παρουσία , με κώλο.
Φυλής 86β Ξένια με ωραία πιασηματακια , ακα
Φυλής 86α Μικαέλα μελαχρινή ψηλή λεπτή αλλα με ψωμάκια στους γλουτούς ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Ερρικα η γνωστή νταρντάνα , φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 84α Ρενί νέα παρουσία κατα τα λεγόμενα της τσα τσας ,πολύ όμορφη στο πρόσωπο πιπίνι με πίρσινγκ στα χείλη ελαφρώς γεματούλα άβυζι, με φουλ προγραμμα.
Φυλής Ανναμαρια, με φουλ πια .
Φυλής 61 Αννα αρκετά σέξι τσιγγανορουμανάκι , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κάτω Τζούλια η μελαχρινη κοπέλα , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Λιλή τσιγγανοειδές παχουλό με φούλ,
Φυλής 66δ Αννα μελαχρινή λεπτή άβυζι ,με κώλο
Φυλής 66α Νάταλι χοντρή μελαχρινή και Ελενα ξανθιά με κανονικό σώμα , απλό πρόγραμμα και οι δυο.
Φυλής 54β στο ντενισόσπιτο  :grin: :grin: δυο κοπέλες Γιαννα ο μελαχρινός μούναρος(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική) κορμάρα και βυζάρες ,όταν βγήκε στο σαλόνι μου λέει κοίτα δεν έχω βρακάκι(είχε μόνο μια αλυσιδίτσα στη μεση)και Λάουρα ξανθιά ψηλή άβυζι και οι δυο με απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54α ένα μιλφ άβυζο με καρέ ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 40 Ψηλή μελαχρινή με ατσούμπαλο   κορμί ,φουλ πρόγραμμα ,σε ερώτηση μου στην τσα τσα πως την λένε, μου απαντάει με υφάκι  δεν ξέρω καινούργια είναι πέρασε στο δωμάτιο να γνωριστείτε...
Διδύμου 8α Μπιάνκα ξανθό πιπίνι άβυζο αλλά με θεϊκή κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Ευα απο πολωνία ,ξανθό μιλφ με ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα , την είχα πάρει ποίο παλιά όταν δούλευε δίπλα αλλά ήταν έπιπλο.
Φωκαίας 27Β πάνω Μπάρμπορα ή μάλλον το κακέκτυπο της Μπάρμπορας ,με φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Ζακλίν ,μελαχρινή "γαλλιδούλα)λεπτή μικρό στήθος , με φουλ πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φωκαίας 25β Τζούλια η μελαχρινή με τα πίρσινγκ απο Διδυμου , φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 25α Τερέζα το μελαχρινό λεπτό τσεχοπιπίνι απλό πρόγραμμα , και η ξανθιά που όλο ξεχνάω το όνομα της ,πιπινι κοντό με κορμάρα και στητές βυζάρες με την βραχνή φωνή ,απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος
Φωκαίας 22 κάτω Αλεξάνδρα το γνωστό μελαχρινό φοβισμένο πιπίνι , με κώλο
Φωκαίας 22 αριστερά μελαχρινό κοντό άβυζο πιπίνι με ακα
Φωκαίας 22 δεξιά άλλη Αλεξάνδρα νέα άφιξη κατα τα  λεγόμενα της τσα τσας μελαχρινή με τα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά άβυζι με μπουτάρες ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 το ξεβράκωτο δίδυμο Ρωξάνη και Αννα , με ακα και παρτούζα.
Φωκαίας 17β πρέπει να δούλευε η Τάνια με την κωλάρα ,αυτό υπέθεσα αφου δεν κάθισα,αργούσε αρκετά στο δωμάτιο  , αλλα είδα στο πάτωμα πεταμένη μιά μπλε γραβάτα  :2funny: :2funny:
Φωκαίας 17α Αλεξια η γνωστη απο Φυλής 67&80 ξανθιά ψηλή με μικρό στήθος , φουλ πρόγραμμα.  

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Γιαννα ο μελαχρινός μούναρος(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική) κορμάρα και βυζάρες ,όταν βγήκε στο σαλόνι μου λέει κοίτα δεν έχω βρακάκι(είχε μόνο μια αλυσιδίτσα στη μεση)

αναμενουμε :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom