ρεπό σήμερα και ευκαιρία μετά από αρκετό καιρό συνδύασα βόλτα τόσο στα μασάζ όσο και στα αγαπημένα μου μπουρδέλα......
στα μπουρδέλα η διάρκεια της βόλτας ήταν κοντά στη μιάμιση ώρα και είχε δύο καταθέσεις , αν και βλέπω ότι στην πρωινή βάρδια έχει σαφώς περισσότερε επιλογές από την βραδινή βάρδια που συνήθως "τιμώ"όχι ότι δεν της γνωρίζω της κοπέλες.....
Φυλής 200 Έλλη μελαχρινή στρογγυλοπρόσωπη , η πλάτη της καθώς και το αριστερό της χέρι φουλ στα τατού ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134β Πάολα ,μελαχρινό πιπίνι με ωραία μαύρα εσώρουχα άβυζι κανονικό σώμα και πεταχτή κωλάρα , απλό πρόγραμμα .
Φυλής 134 Μιχαέλα ξανθία(όχι αυτή που δούλευε στο φ136)κοντή άβυζι μιλφ με ωραίο κώλο αλλα με κυτταρίτιδα με απλό.
Φυλής 109β Αννα η έλα να με δοκιμάσεις και θα δείς
έτσι λέει σε όλους , πολύ λεπτή μελαχρινή , απλό πρόγραμμα αν και μέσα κάνει και ακα που δεν ανακοινώνεται στο σαλόνι.
Φυλής 109α Τάνια μελαχρινό άβυζο γεματούλικο πιπίνι με ακα
Αγκύρας 12β Εβελίνα ξανθό μίλφ με κοντά μαλλιά , με ακα τελειωτικό
Φυλής 92α Εμμανουέλα το μελαχρινό άβυζο ψηλόλιγνο ρουμανοπιπίνι , με φούλ,
Μονής Προδρόμου 16β Σύλβια το ξερακιανό μιλφ με φούλ.
Φυλής 71β Ρενάτα η μελαχρινή μουνάρα με το στητό βυζί και το τατού χαμηλά στη μέση , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α Χριστίνα ξανθιά κοντή με το μαλλί της έτσι όπως είναι να μοιάζει με περούκα ,φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 69β Τάνια το κυριλέ μιλφ με ακα
Φυλής 69α η Αννούλα ,ελαφρός αδυνατισμένη , απλό προγραμμα
Φυλής 67 Αντίνα ,η ξανθιά με το φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 65β Τζέσικα η γνωστή (καλα όλη μέρα δουλεύει αυτή
)
Φυλής 65 Αννα μελαχρινή πολύ λεπτή ωραία παρουσία , με κώλο.
Φυλής 86β Ξένια με ωραία πιασηματακια , ακα
Φυλής 86α Μικαέλα μελαχρινή ψηλή λεπτή αλλα με ψωμάκια στους γλουτούς ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Ερρικα η γνωστή νταρντάνα , φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 84α Ρενί νέα παρουσία κατα τα λεγόμενα της τσα τσας ,πολύ όμορφη στο πρόσωπο πιπίνι με πίρσινγκ στα χείλη ελαφρώς γεματούλα άβυζι, με φουλ προγραμμα.
Φυλής Ανναμαρια, με φουλ πια .
Φυλής 61 Αννα αρκετά σέξι τσιγγανορουμανάκι , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κάτω Τζούλια η μελαχρινη κοπέλα , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Λιλή τσιγγανοειδές παχουλό με φούλ,
Φυλής 66δ Αννα μελαχρινή λεπτή άβυζι ,με κώλο
Φυλής 66α Νάταλι χοντρή μελαχρινή και Ελενα ξανθιά με κανονικό σώμα , απλό πρόγραμμα και οι δυο.
Φυλής 54β στο ντενισόσπιτο
δυο κοπέλες Γιαννα ο μελαχρινός μούναρος(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική) κορμάρα και βυζάρες ,όταν βγήκε στο σαλόνι μου λέει κοίτα δεν έχω βρακάκι(είχε μόνο μια αλυσιδίτσα στη μεση)και Λάουρα ξανθιά ψηλή άβυζι και οι δυο με απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54α ένα μιλφ άβυζο με καρέ ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 40 Ψηλή μελαχρινή με ατσούμπαλο κορμί ,φουλ πρόγραμμα ,σε ερώτηση μου στην τσα τσα πως την λένε, μου απαντάει με υφάκι δεν ξέρω καινούργια είναι πέρασε στο δωμάτιο να γνωριστείτε...
Διδύμου 8α Μπιάνκα ξανθό πιπίνι άβυζο αλλά με θεϊκή κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Ευα απο πολωνία ,ξανθό μιλφ με ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα , την είχα πάρει ποίο παλιά όταν δούλευε δίπλα αλλά ήταν έπιπλο.
Φωκαίας 27Β πάνω Μπάρμπορα ή μάλλον το κακέκτυπο της Μπάρμπορας ,με φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Ζακλίν ,μελαχρινή "γαλλιδούλα)λεπτή μικρό στήθος , με φουλ πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φωκαίας 25β Τζούλια η μελαχρινή με τα πίρσινγκ απο Διδυμου , φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 25α Τερέζα το μελαχρινό λεπτό τσεχοπιπίνι απλό πρόγραμμα , και η ξανθιά που όλο ξεχνάω το όνομα της ,πιπινι κοντό με κορμάρα και στητές βυζάρες με την βραχνή φωνή ,απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος
Φωκαίας 22 κάτω Αλεξάνδρα το γνωστό μελαχρινό φοβισμένο πιπίνι , με κώλο
Φωκαίας 22 αριστερά μελαχρινό κοντό άβυζο πιπίνι με ακα
Φωκαίας 22 δεξιά άλλη Αλεξάνδρα νέα άφιξη κατα τα λεγόμενα της τσα τσας μελαχρινή με τα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά άβυζι με μπουτάρες ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 το ξεβράκωτο δίδυμο Ρωξάνη και Αννα , με ακα και παρτούζα.
Φωκαίας 17β πρέπει να δούλευε η Τάνια με την κωλάρα ,αυτό υπέθεσα αφου δεν κάθισα,αργούσε αρκετά στο δωμάτιο , αλλα είδα στο πάτωμα πεταμένη μιά μπλε γραβάτα
Φωκαίας 17α Αλεξια η γνωστη απο
Φυλής 67&80 ξανθιά ψηλή με μικρό στήθος , φουλ πρόγραμμα.