Επισκέπτης
Γι' αυτήν δεν ήταν η διαφωνία αν γλείφει μόνο κορμό ή και πουτσοκέφαλο;
καλά μην πολυγελάς με αυτό.............
εγω να σου πω προσωπικη μου εμπειριαΓι' αυτήν δεν ήταν η διαφωνία αν γλείφει μόνο κορμό ή και πουτσοκέφαλο;
ναι μου χει πει οτι ειναι και παντρεμενη
Πιθανώς ναί γιατί για κάποιο διάστημα η Ευάρα είχε κρεμασμένο στο χώλ του Φ71Βνα προσθέσω ότι έχει κάνει και φωτογράφιση............
εμενα μου ειχε πει οτι τραγουδαει σε ρωσικο ραπ συγκροτημα.να προσθέσω ότι έχει κάνει και φωτογράφιση............
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΓια να γελάσουμε, άκου τί είπε σε κάποιον 7 Ιανουαρίου 2011 πρωινή
βάρδια όπου δούλευε πρωινή για να ρεπάρει η Ρενάτα (που προφανώς δεν
δούλεψε εκείνη την ημέρα λόγω Χριστουγέννων με το παλαιό εορτολόγιο):
-Ο εν λόγω:
Καλημέρα και Καλή Χρονιά με Καλές Δουλειές και Υγεία, δουλεύει το μωρό (η Ρενάτα);
-Τσα2ος καλός ηλικιωμένος κυριούλης:
Όχι σήμερα, ήταν χθές το μωρό.
-Αννούλα(κοιτώντας από το τσα2δωμάτιο αναγνωρίζοντας τον ερωτώντα):
Εμένα με έχεις γράψει εντελώς στ'αρχίδια σου έ; άντε και γαμήσου βρε μαλάκα.
-Ο εν λόγω:
Καλή χρονιά Κούκλα μου (δις) και καλή δουλίτσα.
Είναι τόπ μωρό η Αννούλα αλλά πολύ κυκλοθυμική, κι εσένα που
σου έλεγε οτι είναι παντρεμένη μπορεί να στο έλεγε έτσι για
να σου κάνει 'ναζάκια' που ίσως αν και τόσο γκόμενα δεν της
έδωσες την προσοχή που πιστεύει οτι της αξίζει.
......χεχεχεχε, Τί έγραψα πάλι ο πούστης ο ΨυχοΣεξολόγος !!!
ξερεις κατι ρε τυπε που δε ξερω εγω να σου πω προσωπικη μου εμπειρια
μετα το αρχιδογλυψιμο εδινε κανενα φιλακι στον κορμο και μονο
ποτε δεν εκανε αποπειρα για πιο πανω,βεβαια δε ξερω αν καποιος το ζητουσε τι θα εκανε αλλα απο μονη της σιγουρα οχι
Νιάου τη λένεΦωκαιας 25 κατω η μιαου Μονικα!!
θ αρπαξε το παρασημο της και το κοψεΔε ξέρω για πόσο καιρό (μάλλον για λίγο) αλλά έκανε ακάποτο πριν γίνει μόδα στη φυλής. Νόμιζω πρόπερσι ήταν, στο Φ71 πάλι, ανανακοινωμένο από την τσατσά στο 20ευρω. Μάλιστα, επειδή γούσταρα τρελά τη πίπα της και με προφυλακτικό ακόμα, της ζήτησα να με τελειώσει με πίπα μόνο αν και δεν είχε αναφερθεί τελειωτικό στο σαλόνι. Εκείνη δέχτηκε πρόθυμα, στο στήθος της και μάλιστα γυάλισε καλά καλά το κεφάλι με τη γλώσσα καταπίνοντάς τα (προφανώς ήταν μερικές σταγονίτσες). Ήταν η μοναδική φορά που την είχα πετύχει με ακά, μετά από μερικούς μήνες μάλιστα που την είχα ξαναπάρει τη ρώτησα σχετικά (δε της το ζήτησα, εγκυκλοπεδικά κιετς) και αποκρίθηκε πως δε κάνει
Καλα ντε μην ,δεν το ξανακανω .Νιάου τη λένε
Φυλης 69 επανω,Σορυ παιδες αλλα δεν ξερω αν ηταν η χριστινα,καθοσον ειχε καστανα μαλλια υψος 1,65,φοραγε ζαρτιρες με μικρο βυζι,και ελαφρως κεκλιμενα ποδια!!.
Η Μαγια ηταν πιο κοντη και την ειδα στο Φ,71 επανω, για μια ημερα στην θεση της Σαντρας!!Μπορεί να ήταν η Μάγια, Τσέχα εικοσαέτης η οποία βρισκόταν εκεί και την Κυριακή με την ίδια αμφίεση. Η υπηρεσία τη χαρακτήρισε καινούρια και δήλωσε ως μόνο της μειονέκτημα το ότι είναι κάπως "συνεσταλμένη". Κατά την αποχώρηση τα γέλια συναγωνιστών που σχολίαζαν τον συγκεκριμένο επιθετικό χαρακτηρισμό πιθανότατα ακούστηκαν έως τα δωμάτια.
Η Μαγια ηταν πιο κοντη και την ειδα στο Φ,71 επανω, για μια ημερα στην θεση της Σαντρας!!
Νομιζω,επρεπε να ρωτησω τον δροσερο τσατσο!!Πιθανόν Καστανόξανθη ήταν;
Η Ιλόνα σε στούντιο θα πάει στη Βριλλησού, μου το είπε την κυριακή σε συνεύρεση μας.Καλά έκανες και δεν την πήρες στα σοβαρά Αδερφέ, μια και ως γνωστό και οι γκόμενες
και οι τσα2δες λένε άλλα αντί άλλων, συνοψίζω μόνο τί έχω ακούσει εγώ για την
Άννα / Ιλόνα / Τζούλια / ΤζουλιΆννα :
-Θα φύγει Ρωσία για να παίξει σε Τσόντα
-Θα πάει σε Στούντιο (σωστό, είχε πάει Κασσάνδρας, και ίσως τώρα Βριλησσού)
-Παντρεύτηκε και σταμάτησε
-Θα σταματήσει για αυτό που λέει ο Lust
-κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.
Ίσως λόγω των ημερών (7 Ιανουαρίου ήταν Χριστούγεννα με το Παλαιό Ορθόδοξο
Εορτολόγιο και γι'αυτό αρκετά σπιτάκια με κορίτσια από Ανατολικές Ορθόδοξες
Χώρες δεν δούλεψαν) και ίσως κάποιες από αυτές μπορεί να κανόνισαν να γυρίσουν
για λίγο στις πατρίδες τους και να γυρίσουν αργότερα.
Γιατι δεν μου τυχαινουν αυτα εμενα ρε πουστη μου...
Πριν καν την απορριψεις, σε γαμωσταυριζε κι ενω ησουν μεσ την ευγενεια;
Εγω κατευθειαν την αστυνομια θα καλουσα και θα της εκανα μηνυση για εξυβριση. Για να δουμε μετα, στρωνει ή θα γουσταρει τα αυτοφωρα;