Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 213 άτομα (27 μέλη και 186 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
φυλης 59 η σαμπρινα η σακρια πως λεγετε

την σακίρα θα λές η σμπρινά είναι άλλη και δουλεύει πάλι ποιό πολύ στο μετάξι απ όπου και ξεκίνησε....επιστροφή στις ρίζες  :grin: :grin:

φυλης 99α ρουμανα παλι αγνωστου ονοματος , δεν μπορω  να καταλαβω γιατι δεν λενε ονοματα, θα βοηθουν περισσοτερο και συναγωνιστες σε ενημερωση..
μάλλον 69α ήθελες να γράψεις
φυλης 99β  ναντια, πιπινακι ξανθο απο ρωσια η ουκρανια, και αν ειναι απο εκει, ποιο πολυ βαλκανικη την εκοψα..
μάλλον 69β ήθελες να γράψεις

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
επι του πιεστηριου :2funny:
θα τα γραψω χωρις ανασα,γιατι χεζομαι,πειναω,θελω να κουρευτω να ξυριστω και να κανω μπανιο

κολωνου 30α κλειστο :tickedoff:(ηθελα να βρω την αντριαννα παλι)
κολωνου 30β ,οροφος δηλαδη,η ιωαννα,τη βαρεθηκα λιγο κι αυτη,αλλο ενα ρουμανοπιπινο ειναι,που ετυχε να χει ματαρες...στις 3 συνευρεσεις που μετραμε παντως μονο παραπονο ω δεν εχω απ τη συμπεριφορα της!βασικο στα 15 ευρω...ειναι λιγο κοντυτερη τελικα απ το 1.68 που γραφω στην κριτικη μου,καπου στο 1.65 θα λεγα,απλα εχει παραστημα...τωρα που μιλαει κιολας εχω παρατηρησει οτι τα δοντια της δεν ειναι και τα τελειοτερα.τι διαολο συμβαινει με ολες τις ρουμανες και τα δοντια τους?το δνα του δρακουλα εχουν παρει?
κολωνου 32 δεξι,η αντριαννα(ωραια κοπελα) και μια ξανθουλα.σημερα δεν ηταν η αλλη με τις ωραιες ρωγες.15 εκαστη
κολωνου 32 μεσαιο,η αλβανοφατσα με το μακρυ κορμο,πολυ λευκη με μικρες γυμνες ρωγιτσες
κολωνου 32 αριστερο,η πρωταθλητρια ενοργανης,1.40 υψος,με πληγωμενο ψυχρο χαμογελο και μεγαλο σαγονι απ τα αναβολικα.την εχω πετυχει και ιασωνος 20 οροφο

κολωνου 27 αριστερο,η μελαχρινη με το ελευθερο στοματικο και τις φαρδεις πλατες
          μεσαιο,η χοντρη μελαχρινη,με ψιλοκαυλωσε στο σαολνι,πιστευω μεσα θα μου ξηγιοταν καλα.10 ευρω
          δεξι,μια ξανθουλα με χαζα,αστεια δοντακια και χαμογελο,βυζαρου,με καυλωσε ενα καθομουν,ημουν ετοιμος να μπω,αλλα μπηκαν 2 πορνοπακια και ειπα να συνεχισω τη βολτα

λεωνιδου 28 αριστερο,το συμπαθητικο χαμογελαστο ξανθωπο γυφτακι
           δεξι,μια ξανθουλα με φουσκωμενα βυζια και κωλο και ασθενικο κορμο,στα 10 ευρω

λεωνιδου και ιασωνος υπογειο κλειστο,η τσατσα μιλαγε στο τηλ απεξω

ιασωνος 20 αριστερο,ενα μελαχρινο κοριτσακι,που αμα ξερει να γαμηθει αυτη θα τον κοψω και θα τον πεταξω στα σκυλια
          μεσαιο,το χοντρο ξεδοντιαρικο μπαζο που φερνει 40 σβουρες σ ολο το σαλονι,μιλωντας ακαταπαυστα στη γλωσσα της
          δεξι,ενα πολυ ωραιο ξανθουλι μουνακι στα 10 ευρω

ιασωνος 19 πανω,μια μαυρη γεματουλα,αντζελα
          κατω,η μελαχρινη αχλαδοκωλα κακομοιρα,με βασικο στα 10 και κωλο στα 15

ιασωνος 30 κατω,ενα ωραιο γλυκο μουνακι,λιγο τσουπωτο,μικρο βυζι και τατου στη μεση
χοστελ,μια ωραια κοπελα με καρε μαλλακι και φοβερη πισω κινηση
στο διπλανο το υπογειο,ενα μιλφακι που ειπα "ωπ τι εχουμε εδω",με βυζια
στο διπλανο νομιζω το μικροκαμωμενο μαυριδερο γυφτακι

τωρα προσεξτε!θα περιγραψω το μπουρδελο μπας και καταλαβετε.αν δεν κανω λαθος ειναι ενα απ το ιασωνος 37
οπως μπαινουμε,αν το δουμε ως κατοψη,βρισκομαστε στην κατω δεξια γωνια του τετραγωνου σαλονιου,ενω η κουρτινα και η εισοδος του διαδρομου που οδηγει στα δωματια ειναι πανω αριστερα ...γυρω γυρω στο σαλονι εχει παγκακια χωρις πλατη και στους τοιχουνς μεγαλες αφισες με γκομενες.παλιο μπουρδελακι,απ τα κλασσικα...
λοιπον σ αυτο μαλλον ειδα τη συλβια απο μονης προδρομου!
τη συλβια την ειχα δει και την ειχα γαμησει μια και μοναδικη φορα οταν ειχε πρωτοεμφανιστει μονης προδρομου,γι αυτο δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτη
παντως ειχε ακριβως το ιδιο μαλλι μ αυτο της φωτογραφιας της που ποσταρε ο ακορεστος,κολιεδακια ,βραχιολακια  κι ενα μικρο τατου στο δεξι μπρατσο
και τη βραχνη φωνη βεβαια
ειμαι τοσο μαλακας που δε σκεφτηκα να τη ρωτησω αν ειναι αυτη :jerking: :uglystupid:
απλο στα 10 και φουλ στα 15

μεγ,αλεξ.28 η βερονικη :tits: :cum:τριτη καταθεση,με θυμαται και γινεται καλυτερη...παρολαυτα το γαμησι κονσερβα και οσο πιο πολυ σπρωχνεις ,τοσο νιωθεις το μουνι να ξεκαυλωνει :ak:οποτε μετα απο 1 λεπτο τη γυρισα σε πιπα/μαλακια,χουφτωμτα οπου το παει καλα .καθε φορα πανηγυρικο τελειωμα,ξαλαφρωνουν τ αρχιδια μου,αν και μετα απο κανα δεκαλεπτο εχω περισσοτερες καυλες ακομα

περδικα αριστερο,το αβυζο μιλφ με την ξανθια περουκα
       δεξι,η ψηλη μελαχρινη με το τατου στο αριστερο μπρατσο,πολυ ομορφη κοπελα,νομιζω κανει και πρωκτικο στα 15

στα ιασωνος 44-46 την ωρα που πηγα ηταν μονο το 46α ανοιχτο και δουλευε η ομορφουλα πιτσιρικα με τα στρογγυλα χαρακτηριστικα(κωλο,κεφαλι,προσωπο,μαγουλακια)...πολυ συμπαθητικο και γλυκο κοριτσακι,μαλλον θα θα ναι η πρωτη πουτανα που θα της γαμησω τον κωλο,ετσι για να πω οτι δεν εδωσα παραπανω το επιπλεον πενταευρο,αφου κανει φουλ με 15...

αυτα :2on1:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
sotirof,dirtyliving,n.smirni76,stam-90,lustforlife συγχαρητήρια για τις ανταποκρίσεις σας!

n.smirni76 με κάβλωσες με την κριτική σου για την Λάουρα! Θα την έχω υπόψιν.

dirtyliving παρομοίως κάβλωσα και με την κριτική σου για Άννα Πολωνέζα!! Στο Κολωνού 32 όροφος το ίδιο ακριβώς έχει υποπέσει στην αντίληψη μου με τους Πακιστανούς να χουφτώνουν και τις κορασίδες να χορεύουν.Και ασφαλώς ήταν επόμενο να μην μπορέσεις να χουφτώσεις εσύ γιατί ήσουν Έλληνας. Θα πρέπει να καταλάβετε πλέον παίδια οτι τα καταστήματα στο Μεταξουργείο έχουν αλλάξει κατεύθυνση και έχουν εστιάσει σε πελάτες Ασιατικών χωρών.Έχουν ρίξει αρκετά την τιμή για να μπορέσει να την υποστηρίξει ο οικονομικός μετανάστης,οι κοπέλες χαμουρεύονται με Ασιάτες στο σαλόνι και προσφέρεται τυποποιημένο και γρήγορο σεξ στα 10 ευρώ.Επίσης έχω την αντίληψη οτι στους Πακιστανούς στην φθηνή τιμή των 10 ευρώ επειδή είναι τακτικοί πέλατες κάποια μαγαζιά και κοπέλες αρχίζουν και προσφέρουν επικίνδυνα extras.Γι αυτό το λόγο θα ήταν εύλογο να αποφεύγετε συναγωνιστές τους οίκους αυτούς με το μαζικό σεξ γιατί ούτε πρόκειται να το ευχαριστηθήτε,ο Πάκης θα το ευχαριστηθεί πιο πολύ απότι εσείς και επίσης κινδυνεύετε και απο αφροδίσια πολλάπλα απότι στην Φυλής.Αυτή είναι η άποψη μου χωρίς να με δεσμέυει οτι στο μέλλον δεν θα δώσω και εγώ 10 ευρώ αν πέσουν τα οικονομικά μου,αν μου γυαλίσει κάποια κοπέλα η ξέρω εγώ αδελφέ δεν έχω άλλη διέξοδο.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
sotirof,dirtyliving,n.smirni76,stam-90,lustforlife συγχαρητήρια για τις ανταποκρίσεις σας!

n.smirni76 με κάβλωσες με την κριτική σου για την Λάουρα! Θα την έχω υπόψιν.

dirtyliving παρομοίως κάβλωσα και με την κριτική σου για Άννα Πολωνέζα!! Στο Κολωνού 32 όροφος το ίδιο ακριβώς έχει υποπέσει στην αντίληψη μου με τους Πακιστανούς να χουφτώνουν και τις κορασίδες να χορεύουν.Και ασφαλώς ήταν επόμενο να μην μπορέσεις να χουφτώσεις εσύ γιατί ήσουν Έλληνας. Θα πρέπει να καταλάβετε πλέον παίδια οτι τα καταστήματα στο Μεταξουργείο έχουν αλλάξει κατεύθυνση και έχουν εστιάσει σε πελάτες Ασιατικών χωρών.Έχουν ρίξει αρκετά την τιμή για να μπορέσει να την υποστηρίξει ο οικονομικός μετανάστης,οι κοπέλες χαμουρεύονται με Ασιάτες στο σαλόνι και προσφέρεται τυποποιημένο και γρήγορο σεξ στα 10 ευρώ.Επίσης έχω την αντίληψη οτι στους Πακιστανούς στην φθηνή τιμή των 10 ευρώ επειδή είναι τακτικοί πέλατες κάποια μαγαζιά και κοπέλες αρχίζουν και προσφέρουν επικίνδυνα extras.Γι αυτό το λόγο θα ήταν εύλογο να αποφεύγετε συναγωνιστές τους οίκους αυτούς με το μαζικό σεξ γιατί ούτε πρόκειται να το ευχαριστηθήτε,ο Πάκης θα το ευχαριστηθεί πιο πολύ απότι εσείς και επίσης κινδυνεύετε και απο αφροδίσια πολλάπλα απότι στην Φυλής.Αυτή είναι η άποψη μου χωρίς να με δεσμέυει οτι στο μέλλον δεν θα δώσω και εγώ 10 ευρώ αν πέσουν τα οικονομικά μου,αν μου γυαλίσει κάποια κοπέλα η ξέρω εγώ αδελφέ δεν έχω άλλη διέξοδο.
Νασαι καλα καθηγητα,το εχω πη και εγω,τα 10 ευρω αντιστοιχουν σε επτα λεπτα που η κοπελλα θα ειναι στο δωματιο,ακομα και στα φουλ με 15 τα ιδια ειναι!Το εχω τσεκαρη,απλα καποιες κοπελες εχουν τα δικα τους συνθηματικα με την τσα,δεν κτυπαη πορτα!!Τωρα δεν λεω υπαρχουν και εξερεσεις!!

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Πέρασμα πριν λίγο από Φυλής με εκλεκτό συνάδελφο. Πέτυχα πάνω στην αλλαγή βάρδιας.  :new_shocked: Χαμός απέξω. Τσατσάδες, νταβάδες, κορασίδες, αλλάζανε σπίτια. Τιμήθηκε η Ιλόνα από Φ71 και κατά τα λεγομενά της τσατσάς Εύας αλλά και της ιδίας της κορασίδας δουλεύει για τελευταία μέρα σε ρδέλο. Από αύριο στουντιάκι, 50αρικάκι, στη Βριλλησού. Η συγκεκριμένη έκανε ένα πέρασμα από Κασσάνδρα πριν λίγο καιρό και μετά έγινε cg. Ήθελα από τότε να την τιμήσω και μου δόθηκε η ευκαιρία σήμερα. Πέρασα αρκετά καλά, καθότι λάτρεις των μοντελέ πιπινοκαταστάσεων. Όσοι πιστοί  :priest: τρεχάτε σβέλτα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
τωρα προσεξτε!θα περιγραψω το μπουρδελο μπας και καταλαβετε.αν δεν κανω λαθος ειναι ενα απ το ιασωνος 37
οπως μπαινουμε,αν το δουμε ως κατοψη,βρισκομαστε στην κατω δεξια γωνια του τετραγωνου σαλονιου,ενω η κουρτινα και η εισοδος του διαδρομου που οδηγει στα δωματια ειναι πανω αριστερα ...γυρω γυρω στο σαλονι εχει παγκακια χωρις πλατη και στους τοιχουνς μεγαλες αφισες με γκομενες.παλιο μπουρδελακι,απ τα κλασσικα...
λοιπον σ αυτο μαλλον ειδα τη συλβια απο μονης προδρομου!
τη συλβια την ειχα δει και την ειχα γαμησει μια και μοναδικη φορα οταν ειχε πρωτοεμφανιστει μονης προδρομου,γι αυτο δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτη
παντως ειχε ακριβως το ιδιο μαλλι μ αυτο της φωτογραφιας της που ποσταρε ο ακορεστος,κολιεδακια ,βραχιολακια  κι ενα μικρο τατου στο δεξι μπρατσο
και τη βραχνη φωνη βεβαια
ειμαι τοσο μαλακας που δε σκεφτηκα να τη ρωτησω αν ειναι αυτη :jerking: :uglystupid:
απλο στα 10 και φουλ στα 15
μιλας για το πιο αθλιο μπουρδελο της περιοχης το 37β με την μεταλικη μεσοπορτα που ανοιγει και στις 2 κατευθηνσης

Επισκέπτης
...
dirtyliving παρομοίως κάβλωσα και με την κριτική σου για Άννα Πολωνέζα!!
Αν με το καλό πας κατα κει καλύτερα ρώτα να σου διευκρινίσει αν κάνει ελ.στοματικο, γιατί δεν ανακοινώνεται στο πρόγραμμα. Εγώ το ρώτησα και μου είπε ναι.

Στο Κολωνού 32 όροφος το ίδιο ακριβώς έχει υποπέσει στην αντίληψη μου με τους Πακιστανούς να χουφτώνουν και τις κορασίδες να χορεύουν.Και ασφαλώς ήταν επόμενο να μην μπορέσεις να χουφτώσεις εσύ γιατί ήσουν Έλληνας.
Έχει πλάκα στο συγκεκριμένο σπιτάκι, όταν δουλεύει τσατσά η Κατερίνα η πρώην πόρνη από ακομινάτου προ 10ετίας με τα εξτρίμ προγράμματα, χορεύει κι αυτή μαζί με τις κοπέλες στο σαλόνι. Πλέον έχει σπάσει πολύ και της έχουν πέσει και μερικά δόντια. Πιστεύω επίσης ότι πίνει πολύ, αυτή την εντύπωση μου δίνει.
Πάντως το παραπάνω φαινόμενο παρατηρείται και σε άλλα σπιτάκια. Μπαίνεις στο σαλόνι και οι κοπέλες τρίβονται με τα πορνοπάκια, ενώ εσένα σε αγνοούν (εκτός κι αν βρωμάω). Πάνε οι εποχές που μας είχανε πασάδες!  :2funny:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Tσαρκα μετα απο καιρο στην απογευματινη βαρδια,στο Μεταξι γινοταν του Πακι το καγκελο..
Ιασωνος 30β=Η κοπελα με τα γυαλια,Τζουλιανα
Ιασωνος 30α=Ξανθο αλβανιδακι με μικρο στηθος,σχετικα καλο σωμα.φατσα προστυχη.
Ιασωνος 44=Στη πορτα οπως ημουν ,ειδα ενα τρισαθλιο μπαζο και αποχωρησα
Ιασωνος 43=Η τσατσα νταληκερισα μας παρουσιασε ξανθο με καλο σχετικα κωλο στα 15 ακαποτη πιπα.
Λεωνιδου 28 κατω δεξια=Το γνωστο ξανθο πιπινι,με το ωραιο βυζακι.Στα 10ευρω.
Μεγαλου Αλεξανδρου28=Η Μαρια,γνωστη μιλφαρα στα 10ευρω,ισπανικο.
Μεγαλου Αλεξανδρου 22α=Μελαμψη μπαμπατσικη,αδιαφορη στα 10 ευρω.Την εχω πετυχει και στη ρεμουνδου με 20ευρω.
Κολωνου 32β=Η περιγραφικη τσατσα μας παρουσιασε 2 κοπελες.Μια λεπτουλα μα καλο κωλι,ενδιαφερουσα στα 15ευρω και μια μελαμψη μαλλον τσιγγανα με 4 χυτα στηθια με καταμαυρη ρωγα.Με χαλασε πανω της η τριχοφυια.
Κωλονου 27α=αδιαφορο,δεν θυμαμαι καν περιγραφη.
Μετα απο το Μεταξι,ειπαμε να ανηφορησουμε προς Φυλης για να δουμε παλι τα ιδια και τα ιδια.
Διδυμου18α=Αλιονα το γνωστο προγκιλφ.ακαποτο,τελειωτικο.
Διδυμου20=κλειστο.
Διδυμου 18β=Η Ναταλι μιλφ  που παιζει και Αλκαμενους 117.
Διδυμου16α=η Σονια ή αλλιως το καλυτερο τσιμπουκι της Αθηνας,συμφωνα με τα λεγωμενα της.
Διδυμου8β=Η τσατσα μας παρουσιασε μια Γαλλιδα ; καινουργια κοπελα,μαυριδερη με καλο κωλαρακι .
Διδυμου8α=Η μιλφαρα με των ωραιο κωλο Αντινα με ακαποτο.
Φυλης54κατω=Η Ζουζη τσουζη,στη πενα το τσοντοκοριτσο.
Φυλης66 δεξια=Ντενισσα
Φυλης66αριστερα=Μελαμψη νταρντανα με προστυχια φατσα και κωλαρα μεγαλη.
Φυλης59κατω=Δυο κοπελες,ειδα τη μια .Νταρντανα μπαμπατσικη με κωλαρα επισης.
Φυλης80=Η Αννα Μαρια.
Φυλης 65β= Η Τζεσσικα το παλτο.
Φυλης 86 κατω=Η γνωστη κοπελα με το ατσουμπαλο σωμα που δουλευει και στο 84 κατω.
Φυλης71γ=Στο σαλονι καθοταν μια αδιαφορη με τη ρομπα φορεμενη.
Αυτα τα λιγα απο μενα.

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ανέβασα κριτική για την Ανίτα/Κλανίτα από Ιάσωνος 20Α. Η συγκεκριμένη είναι ένα πολύ καλό παλτουδάκι για φιγούρα και τίποτα παρα πάνω.
Δεν είναι απατεώνισσα, πάντως. Κάνει ό,τι λέει το πρόγραμμά της, το οποίο είναι αναφανδόν μίνιμαλ.
Για τα κορίτσια είναι από τους σοβαρότερους λόγους επιλογής του Μεταξουργείου ως εργοτάξιο, το γεγονός ότι τα προγράμματα είναι λιτά.
Η πολυθρόνα δεν ξέρω με ποιον ακριβώς κάδο της περιοχής έκανε συνολάκι, μέχρι να την ανακαλύψει η διεύθυνση του Ιάσ.20 και να αναδείξει το ταλέντο της.

κολωνου 32 αριστερο,η πρωταθλητρια ενοργανης,1.40 υψος,με πληγωμενο ψυχρο χαμογελο και μεγαλο σαγονι απ τα αναβολικα.την εχω πετυχει και ιασωνος 20 οροφο
Χρήση αναβολικών αποκλείεται, η κλειτορίδα της είναι μικρή και απείραχτη από ραδιενέργειες.
Μήπως, όμως, παίζει ένα κονδυλωματάκι δεξιά;
Ας τσεκάρει κάποιος, γιατί στο ημισκόταδο βιοψία δε γίνεται.

Confrat

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χα χα, οχι, ποιου υγειονομικού; αυτοί ξέρουν που και τι κάνουν!για εμάς λέω! Να ξέρουμε τι παίζει...

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καταδρομικη επελαση σε ολα τα μηκη και πλατη του μεταξουργειου!!Στην πρωτη φαση στα χαμηλα συνορα με προστατευε ο ευγενης ιπποτης :grin:,στην δευτερη ανελαβε ο μπιλι7 γνωστης της περιοχης και των πουτανων!
Για αυτη την ενημερωση εισηλθαμε σε επικυνδυνα τοπια,εγινε μπροστα μας στην Ιασωνος συναξη και μαλωμα συμμοριων ζακιδων,ειδα παλι γκανια να βγαινουν,Κυριε διαχειριστα,πρεπη να παρουμε επιδομα επικυνδινοτητα; :2funny:,
Αχιλλεως 51 ψιλοκαπουλο με 1,5 μαυρομαλικο καλη παρουσια,αγαπητε ρον.. ο οικος συνεχιζη την ιστορια του!!Λαουρα με φουλ!!
Αχιλλεως 40 Δυο κορασιδες μια κοντη ευσωμη,και μια τσιγγανοηδες κοντη με βουβουλικο βλεμμα,πεσμενα διαρια,και οι δυο στα 15!!
Αχιλλεως 48Β κοντο ρουμανοειδες με τατουαζ,πετιτ κορμακι,ειπε οτι ηταν καινουργια και δεν βιαζοταν,στα 15!!
Μαραθωνος 59Α ρουμανοειδες εν ονοματο Μονικα,κοντο με 1,5 και 15ε.
Ακομινατου 2,κινεζα τσα,Εσμεραλτα η κορασις με το θλιμενο βλεμμα και λιγο γεματουλα στα 10!
Ακομινατου 2 δεξι,κλειστο!!
Δεληγιωργη 30 αρχιζουν τα δυσκολα,χτυπημα στην θωρακισμενη πορτα,και ακουγετε μια φωνη απο το υπερ περαν,σε λιγο καυλες :2funny:.
Δεληγιωργη 39 κοντο ρουμανοειδες,οχι κακο με 10!!
Λεωνιδου 6 το γνωστο ψηλο με 10!!
Λεωνιδου 28 κοντο με ξανθο μαλλακι,καυλε προσωπο και στητο 2,5 μας ερεθησε την φανατσια,κανονικο στα 10 ειπε ο τσατσος!!
Λεωνιδου 28 επανω η γνωστη πιπατσου μιλφ Σονια απο Αλκιβιαδου!!
Παμε στα ενδιαφεροντα στην Κολοκυνθους :grin:..
Κολοκυνθους 63 κοντη ομορφη υπαρξη με 2,5αρι!!!
Κολοκυνθους 63 αριστερα τσιγγανοειδες αδυνατο,οπου το συλλαβαμε στο φαγητο,φαφουτικο μου φανηκε!!
Κολοκυνθους 38 κατω,πληθωρα κοσμου,με 10ε,εμανισιμο αδυνατο!!
Κολοκυνθους 38 Επανω,δυο κορασιδες ευγεθους μςγεθους,η μια νεα στην δουλεια βουβολικου βλεματος με φουστανι με λουλουδακια!!Και η δευτερη χοντρη το επαιζε και καλα η τσα με εμφανιση σεξυ σιθρου εσσωρουχων, που πηγαιναν χαμενα και μαλια ξανθα με ανταυγειες μαυρες,διαμαρτηρωταν κιολας γιατι δεν περναμε.Θα γυρισω σε λιγο να σας παρω παρτουζα ειπα! :2funny:
Η αποστολη συνεχιζετε,επειδη ειδα την αναφορα του πιστολερο και δεν αλλαξε τιποτα,θα ποσταρω αυτα που λειπουν!!
Ιασωνος 1Α Εσυ φταις ΝΤΕΡΤΙ,μας εφυγαν τα κοριτσια :grin:!!
Ιασωνος 1β η Ερρικα με την περικυκλωτικη κινηση!!
Ιασωνος 19Α το αδυνατο ρωσσιδακι!!
Ιασωνος 20επανω,δεν ανεβηκα,αλλα αν κρινω απο το μπουλουκι που εφευγε οπως οπως,πρεπη να ηταν η κοντοχοντρη με κυταριτιδα,με επιφυλαξη!!
Ιασωνος 20 δεξια,μια ομορφη παρουσια με ωραιο μακιγιαζ και μαλλι και μοντελε σωμα!!
Ιασωνος 20 αριστερα,κλειστο!!
Ιασωνος 43 χανουμε την ηρωικη τσα?Τσατσος εκανε την παρουσιαση του γνωστου κοντου τσιγγανοειδες με φουλ στα 15!!Η φωνη της τσα ομως ακουστηκε απο μεσα και ησυχασα! :grin:
Ιασωνος 46 μονο το μεσαιο ανοιχτο,ευτραφουλικο σαν νοικοκυρα διπλανης πορτας!!
Ιασωνος 44 μονο το παλιο,με μπαζακι κοντο,που αφου ειχε βγη,καθοταν στο καταμεστο δωματιο και κουναγε τα μαλλια της δεξια,αριστερα για να κρυψη το προσωπο της!
Ιασωνος 27 βουλγαρογυφτακι με βουβολικο βλεμμα και μικρο στηθος!!
Μ.Αλεξανδρου 28 μιλφ μαρια,με ενδιαφερον βυζους!!
Μ,Αλεξανδρου 22 η γνωστη γεματη ξανθια!!
Μ.Αλεξανδρου 22 κατω,αδιαφορο γεματουλικο με 10!!
Μ.Αλεξανδρου 15,η αγαπη του ντερτι,η ιστορικη πιπατζου,Ζανα!!
Μ.Αλεξανδρου 17 η ψηλη υπερβαρη!!
Κεραμεικου 15 δεξια,ψηλο ξανθο με 1,5 και τατου στο μπρατζο,καλη παρουσια!!
Κεραμεικου 15 αριστερα,ομορφο ρουμανακι με πετιτ κορμακι,εν ονοματι ερικα!!
Κεραμεικου 13 μονο το υπογειο ανοιχτο,πορνοηδες παρουσια αφρατουλικο!!
Εχουμε μπη στην περιοχη των ενχρωμων,οι οποιοι μας κοιταν διαγωνιως και δεν πιστευουν στα ματια τους!Ειμαστε και οι μοναδικοι λευκοι στην περιοχη!!
Στροφη και μπαινουμε κολωνου!!
Κολωνου 11Α Πολυ σκαλα βρε παιδι μου!Ρουμανοειδες με 1,5!!
Κολωνου 11Β Αδυνατο ρουμανοειδες και εδω σχεδον χωρις στηθος!!
Κολωνου 11 υπογειο δυο κορασιδες καβλαντιζοταν με τους πελατες,κανονικου σωματοτυπου,1,65 και 1,5 βυζι!!
Κολωνου 27 υπογα ξανθο χειμωδες με βυζαρες!!
Κολωνου 27Γ,πιο πολυ μου κινησε το βλεμμα η χοντρη μαυρη γατα,παρα η κορασιδα! :grin:.
Κολωνου 27Α κοντο ξυπολυτο με καλο σωματακι,αδιαφορο προσωπο και 1,5 βυζακι!!
Κολωνου 30 Αννα η καυλα!!
Κολωνου 30 επανω δυο καυλοειδη,το ενα αδυνατο,καθισε στην αγκαλια του μπιλ7 και τον επιασε αιχμαλωτο,και τοτε θυμηθηκα τον Ντερτι και πηρα εκδικηση,η Δευτερη ομορφη βυζαρου εκανε κινηση να πιαση τα @@,και εγω της χουφτουσα τα δυο βυζια,φοραγε και κατι μαυρα καυλε σοσονακια!! :grin:
Κολωνου 32 επανω,αλβανοειδες παρουσια,1,65 με 1,5 και αδυνατο σωμα.
Κολωνου 32 υπογα κλειστη!!
Κολωνου 32Αευτραφης με κωλο υπερμεγεθη,δηλωνε σερβα!!
Κολωνου 47μονο το πανω ανοικτο,Ανιτα κλανιτα,και χριστινα νεα,νοικοκυρα διπλανης πορτας,ευσωμη!!
Κολωνου 48 Ραμμονα αδιαφορο κοντο!!
Κολωνου 53 Ελενα η ψηλη κορασις!!
Αυτα συνεβησαν στην μεγαλοιωδη αυτη βολτα.Επεισοδια σημειωθηκαν μεταξυ του Ιασωνος 20 εως 37 απο ζακια που τσακωνονταν.Στο Ιασωνος 1 εριξα και εγω μια αφοδευση καθοσον εκλαψα για την ευα και την ρουσλανα :2funny:.
Συνεχισα μονος προς φωκαιας,αλλα δεν θα αναφερω τα γεγονοτα καθοσον ηταν μερα του μεταξουργειου σημερα!!!
Ακομα ενα οδοιπορικο εφτασε στο τελος του!!
Τα γεγονοτα διαδραματιστηκαν στην 2ρη βαρδεια,απο τις 19,00-23,30!!Διαρκεια 270 λεπτων,χωρις την στνεχεια της φωκαιας φυλης!!

Επισκέπτης
Αχιλλεως 51 ψιλοκαπουλο με 1,5 μαυρομαλικο καλη παρουσια,αγαπητε ρον.. ο οικος συνεχιζη την ιστορια του!!Λαουρα με φουλ!!
Δόξα και τιμή στους οίκους που σέβονται την ιστορία τους, δόξα και τιμή στους συναγωνιστές που νοιάζονται για τους συναδέλφους τους :rockon:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δόξα και τιμή στους οίκους που σέβονται την ιστορία τους, δόξα και τιμή στους συναγωνιστές που νοιάζονται για τους συναδέλφους τους :rockon:
Μου ξεφυγε το Κωσταντινουπολεως 166,αλλα αφου πηγαν Ντερτι και Ν,Σμυρνη και ειχαμε εικονα και ηχο δεν πηγα :2funny:.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ξεχασα την Περδικας :tickedoff:.
Περδικας 3 αριστερα το ρουμανοειδες γυφτακι με βουβολικο βλεμμα στα 10!
Περδικας 3 δεξια,αλλαγη σκηνικου,με αδυνατο 1,65,αλβανοειδες με καλο κωλο και 1,5 στηθος!
Ετσι συνεβησαν τα γεγονοτα στην περιοχη του Μεταξουργιου κατα μηκος και πλατος!! :grin: :grin: :grin:.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αποκλείεται να υπάρξει σύλληψη ή εμπλoκή του προέδρου καθότι συνοδεύεται ανελλιπώς από ημέτερες δυνάμεις :grin:

Oπως το αεροπλανοφόρο που πάει με την ομάδα μάχης του :grin:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Δεν είναι απατεώνισσα, πάντως. Κάνει ό,τι λέει το πρόγραμμά της, το οποίο είναι αναφανδόν μίνιμαλ.
Όχι, δεν είναι απατεώνησα αλλά είναι πολύ σπασαρχίδο λέγοντας συνέχεια "κάνω μόνο αυτό το πρόγραμμα που είπα στο σαλόνι και τίποτα άλλο" χωρίς να νιάζεται όμως (δυστυχώς, γιατί έχει ποκλύ καλή εμφάνιση) για τον πελάτη αν θα περάσει καλά έστω και με αυτά που προσφέρει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom