samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
πολλα παραπανω κιλα με καλες υπηρεσιες?
Αυτό είναι που το λένε "υπερτροφικό τσιμπούκι".
πολλα παραπανω κιλα με καλες υπηρεσιες?
φυλης 59 η σαμπρινα η σακρια πως λεγετε
την σακίρα θα λές η σμπρινά είναι άλλη και δουλεύει πάλι ποιό πολύ στο μετάξι απ όπου και ξεκίνησε....επιστροφή στις ρίζες
φυλης 99αρουμανα παλι αγνωστου ονοματος , δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν λενε ονοματα, θα βοηθουν περισσοτερο και συναγωνιστες σε ενημερωση..
μάλλον 69α ήθελες να γράψεις
φυλης 99βναντια, πιπινακι ξανθο απο ρωσια η ουκρανια, και αν ειναι απο εκει, ποιο πολυ βαλκανικη την εκοψα..
μάλλον 69β ήθελες να γράψεις
με παραπάνω κιλά?????????? νααααααα να φάν και οι κότες...Καλημερα !!!θα ηθελα να ρωτησω για μεταξουργειο εαν υπαρχει καποια κοπελα με πολλα παραπανω κιλα με καλες υπηρεσιες?
Αν αντεξης,Ζανα Μ.Αλεξανδρου 15 και διπλα στο 17 ψηλη υπερβαρη με φουλ στα 10,αν θυμαμαι καλα!!Καλημερα !!!θα ηθελα να ρωτησω για μεταξουργειο εαν υπαρχει καποια κοπελα με πολλα παραπανω κιλα με καλες υπηρεσιες?
Νασαι καλα καθηγητα,το εχω πη και εγω,τα 10 ευρω αντιστοιχουν σε επτα λεπτα που η κοπελλα θα ειναι στο δωματιο,ακομα και στα φουλ με 15 τα ιδια ειναι!Το εχω τσεκαρη,απλα καποιες κοπελες εχουν τα δικα τους συνθηματικα με την τσα,δεν κτυπαη πορτα!!Τωρα δεν λεω υπαρχουν και εξερεσεις!!sotirof,dirtyliving,n.smirni76,stam-90,lustforlife συγχαρητήρια για τις ανταποκρίσεις σας!
n.smirni76 με κάβλωσες με την κριτική σου για την Λάουρα! Θα την έχω υπόψιν.
dirtyliving παρομοίως κάβλωσα και με την κριτική σου για Άννα Πολωνέζα!! Στο Κολωνού 32 όροφος το ίδιο ακριβώς έχει υποπέσει στην αντίληψη μου με τους Πακιστανούς να χουφτώνουν και τις κορασίδες να χορεύουν.Και ασφαλώς ήταν επόμενο να μην μπορέσεις να χουφτώσεις εσύ γιατί ήσουν Έλληνας. Θα πρέπει να καταλάβετε πλέον παίδια οτι τα καταστήματα στο Μεταξουργείο έχουν αλλάξει κατεύθυνση και έχουν εστιάσει σε πελάτες Ασιατικών χωρών.Έχουν ρίξει αρκετά την τιμή για να μπορέσει να την υποστηρίξει ο οικονομικός μετανάστης,οι κοπέλες χαμουρεύονται με Ασιάτες στο σαλόνι και προσφέρεται τυποποιημένο και γρήγορο σεξ στα 10 ευρώ.Επίσης έχω την αντίληψη οτι στους Πακιστανούς στην φθηνή τιμή των 10 ευρώ επειδή είναι τακτικοί πέλατες κάποια μαγαζιά και κοπέλες αρχίζουν και προσφέρουν επικίνδυνα extras.Γι αυτό το λόγο θα ήταν εύλογο να αποφεύγετε συναγωνιστές τους οίκους αυτούς με το μαζικό σεξ γιατί ούτε πρόκειται να το ευχαριστηθήτε,ο Πάκης θα το ευχαριστηθεί πιο πολύ απότι εσείς και επίσης κινδυνεύετε και απο αφροδίσια πολλάπλα απότι στην Φυλής.Αυτή είναι η άποψη μου χωρίς να με δεσμέυει οτι στο μέλλον δεν θα δώσω και εγώ 10 ευρώ αν πέσουν τα οικονομικά μου,αν μου γυαλίσει κάποια κοπέλα η ξέρω εγώ αδελφέ δεν έχω άλλη διέξοδο.
μιλας για το πιο αθλιο μπουρδελο της περιοχης το 37β με την μεταλικη μεσοπορτα που ανοιγει και στις 2 κατευθηνσηςτωρα προσεξτε!θα περιγραψω το μπουρδελο μπας και καταλαβετε.αν δεν κανω λαθος ειναι ενα απ το ιασωνος 37
οπως μπαινουμε,αν το δουμε ως κατοψη,βρισκομαστε στην κατω δεξια γωνια του τετραγωνου σαλονιου,ενω η κουρτινα και η εισοδος του διαδρομου που οδηγει στα δωματια ειναι πανω αριστερα ...γυρω γυρω στο σαλονι εχει παγκακια χωρις πλατη και στους τοιχουνς μεγαλες αφισες με γκομενες.παλιο μπουρδελακι,απ τα κλασσικα...
λοιπον σ αυτο μαλλον ειδα τη συλβια απο μονης προδρομου!
τη συλβια την ειχα δει και την ειχα γαμησει μια και μοναδικη φορα οταν ειχε πρωτοεμφανιστει μονης προδρομου,γι αυτο δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτη
παντως ειχε ακριβως το ιδιο μαλλι μ αυτο της φωτογραφιας της που ποσταρε ο ακορεστος,κολιεδακια ,βραχιολακια κι ενα μικρο τατου στο δεξι μπρατσο
και τη βραχνη φωνη βεβαια
ειμαι τοσο μαλακας που δε σκεφτηκα να τη ρωτησω αν ειναι αυτη
απλο στα 10 και φουλ στα 15
Αν με το καλό πας κατα κει καλύτερα ρώτα να σου διευκρινίσει αν κάνει ελ.στοματικο, γιατί δεν ανακοινώνεται στο πρόγραμμα. Εγώ το ρώτησα και μου είπε ναι....
dirtyliving παρομοίως κάβλωσα και με την κριτική σου για Άννα Πολωνέζα!!
Έχει πλάκα στο συγκεκριμένο σπιτάκι, όταν δουλεύει τσατσά η Κατερίνα η πρώην πόρνη από ακομινάτου προ 10ετίας με τα εξτρίμ προγράμματα, χορεύει κι αυτή μαζί με τις κοπέλες στο σαλόνι. Πλέον έχει σπάσει πολύ και της έχουν πέσει και μερικά δόντια. Πιστεύω επίσης ότι πίνει πολύ, αυτή την εντύπωση μου δίνει.Στο Κολωνού 32 όροφος το ίδιο ακριβώς έχει υποπέσει στην αντίληψη μου με τους Πακιστανούς να χουφτώνουν και τις κορασίδες να χορεύουν.Και ασφαλώς ήταν επόμενο να μην μπορέσεις να χουφτώσεις εσύ γιατί ήσουν Έλληνας.
Δεν είναι απατεώνισσα, πάντως. Κάνει ό,τι λέει το πρόγραμμά της, το οποίο είναι αναφανδόν μίνιμαλ.Ανέβασα κριτική για την Ανίτα/Κλανίτα από Ιάσωνος 20Α. Η συγκεκριμένη είναι ένα πολύ καλό παλτουδάκι για φιγούρα και τίποτα παρα πάνω.
Χρήση αναβολικών αποκλείεται, η κλειτορίδα της είναι μικρή και απείραχτη από ραδιενέργειες.κολωνου 32 αριστερο,η πρωταθλητρια ενοργανης,1.40 υψος,με πληγωμενο ψυχρο χαμογελο και μεγαλο σαγονι απ τα αναβολικα.την εχω πετυχει και ιασωνος 20 οροφο
Δόξα και τιμή στους οίκους που σέβονται την ιστορία τους, δόξα και τιμή στους συναγωνιστές που νοιάζονται για τους συναδέλφους τουςΑχιλλεως 51 ψιλοκαπουλο με 1,5 μαυρομαλικο καλη παρουσια,αγαπητε ρον.. ο οικος συνεχιζη την ιστορια του!!Λαουρα με φουλ!!
Μου ξεφυγε το Κωσταντινουπολεως 166,αλλα αφου πηγαν Ντερτι και Ν,Σμυρνη και ειχαμε εικονα και ηχο δεν πηγα .Δόξα και τιμή στους οίκους που σέβονται την ιστορία τους, δόξα και τιμή στους συναγωνιστές που νοιάζονται για τους συναδέλφους τους
Όχι, δεν είναι απατεώνησα αλλά είναι πολύ σπασαρχίδο λέγοντας συνέχεια "κάνω μόνο αυτό το πρόγραμμα που είπα στο σαλόνι και τίποτα άλλο" χωρίς να νιάζεται όμως (δυστυχώς, γιατί έχει ποκλύ καλή εμφάνιση) για τον πελάτη αν θα περάσει καλά έστω και με αυτά που προσφέρει.Δεν είναι απατεώνισσα, πάντως. Κάνει ό,τι λέει το πρόγραμμά της, το οποίο είναι αναφανδόν μίνιμαλ.