Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 223 άτομα (18 μέλη και 205 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Μηνύματα
28.726
Like
22
Πόντοι
366
μπα? βγηκε τσαρκα ο σταματης η τσιγκολελετα?  :birdman: δε φοβασαι μη σε δουν? :birdman:
 

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
1.666
Κριτικές
41
Like
3.679
Πόντοι
4.587
Ανέβασα κριτική για την Ανίτα/Κλανίτα από Ιάσωνος 20Α. Η συγκεκριμένη είναι ένα πολύ καλό παλτουδάκι για φιγούρα και τίποτα παρα πάνω.
Επίσης να πω ότι η Γιάννα από Φωκαίας 27 πρέπει να εργάζεται και στο Ιάσωνος 19 κάτω στην 2η απογευματινή για 10 ευρώ με απλό όμως πρόγραμμα. Δεν είμαι όμως εντελώς σίγουρος. Αν είναι αυτή, έχει βάψει το μαλλί σε μαύρο. Ας επιβεβαιώσει κάποιος αν μπορεί.
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Ανέβασα κριτική για την Ανίτα/Κλανίτα από Ιάσωνος 20Α. Η συγκεκριμένη είναι ένα πολύ καλό παλτουδάκι για φιγούρα και τίποτα παρα πάνω
η μαυρη ειναι αυτη τυπε?
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.462
Κριτικές
1.272
Like
226.692
Πόντοι
46.232
καλό ξημέρωμα σε όλους ,βολτίτσα στα γνώριμα μέρη μου και κλασσικά στην τρίτη βάρδια όπου είχα και συνάντηση απρόσμενη με γνωστό μιλφακιά να τσεκάρει πιπίνια  :grin: :grin: :grin:
πάμε να ξεδιπλώσουμε το νήμα της ενημέρωσης ,σήμερα καταρχήν είχε περισσότερα σπιτάκια ανοιχτά απο προχθές αν και η παρουσία της αστυνομίας περιμετρικά του χώρου δράσης μου ήταν πάλι εμφανής , βέβαια αυτό έχει και τα θετικά τού αφού βρήκα θέση και πάρκαρα το αμάξι δίπλα απο περιπολικό της αστυνομίας οπότε είχα μια έγνοια λιγότερη στο κεφάλι μου.......
Φωκαίας 27Β πάνω η σέξι Γαβριέλα η μελαχρινή ρουμάνα με απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω η ουκρανέζα Βικτορία ξανθιά με ωραίο στήθος με ακα , η τσα τσα την παρουσίασε σαν Βίκη.
Φωκαίας 27α η ξανθιά ρωσίδα μιλφ Αγάπη με ακα.
Φωκαίας 25β το τσαχπινομπουρμπουλιαρικο ηχοφατσουλινι πιπινάκι η Μόνικα νιαου νιαου βρε γατούλα με ακα.
Φωκαίας 25α το ρωσομίλφ Αλιόνα με ακα τελειωτικό στο στόμα , με έπιασε απο τον καρπό και δεν με άφηνε να φύγω.....
Φωκαίας 22 κάτω Αλεξάνδρα κοντή άβυζη με μερικά κιλάκια παραπάνω μελαχρινή κοπέλα , με κώλο.
Φωκαίας 22 πάνω αριστερά ,πολύ λεπτό πιπίνι με ωραίο πρόσωπο και ματάρες  έντονα βαμμένες με πολύ μακριές βλεφαρίδες , ψηλή μελαχρινή ,απλό πρόγραμμα και παρτούζα.
Φωκαίας 19 η μελαχρινή Ροξάνη , κλασσικά χωρίς το βρακάκι της , έχει προσθέσει πίρσινγκ στο φρύδι της ,ενω έτσι κοντά που ήρθαμε σε απόσταση αναπνοής μου φάνηκε να έχει αδυνατίσει λίγο το βυζί της με άκα τελειωτικό.
Φωκαίας 17β η κοντή ρουμάνα Αλεξία(χωρίς την ξαδέρφη της Μαρίνα)κοντή με ξανθά κοντά μαλλιά , μικρό στήθος με ρόγα κάγκελο και ζουμερό κωλαράκι ,φορούσε και μια κοντή μπλέ γραβάτα που συνήθως φοράει η Τάνια (τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φωκαίας 17α η μελαχρινή κοντή Ελενα με φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 54α Ράνια ,κοντό μιλφ με μακρύ καρέ και ψηλές κόκκινες μπότες μέχρι το γόνατο που την έκαναν να φαίνεται αστεία λόγο ύψους , είχε πεταχτή κωλάρα όπου την σερβίρει......
Φυλής 66α Η μουνάρα Ντενίσα με απλό...
Φυλής 66δ η στάνταρ τσιγγανοκάτι που είναι κάθε βράδυ(και δεν έχω ρωτήσει ποτέ το όνομα της)με κώλο.
Φυλής 59 κάτω η Τζούλια που εκτελεί και χρέη τσα τσας αφού βγαίνει μαζί με την Αλεξάνδρα(ξανθιά πολύ λεπτή κοντή)και λέει η κοπέλα κάνει άκα ενω εγώ απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 κλασσικά η Μαρία με απλό.
Φυλής 84α Σελένα η μελαχρινή ρουμάνα με φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 84β η Ιρένα(ειρήνη) η ψηλή μελαχρινή ρουμάνα με της βυζάρες και το ωραιό κορμί με άκα τελειωτικό στο στήθος,πάλια έκανε φούλ πρόγραμμα αλλά της τρις τελευταίες φορές που έχω πάει δεν ανακοινώνεται πρωκτικό στο σαλόνι.
Φυλής 86α η άλλη ρωσίδα μουνάρα η Μόνικα ,με απλό πρόγραμμα ,όταν βγήκε στο σαλόνι λικνιζόταν στο ρυθμό ενός κομματιού στόν στύλο του σαλονιού για κανα δίλεπτο.
Φυλής 86β Η Τζούλια απο φ84α μελαχρινή με ωραίο κωλαράκι που το προσφέρει.
Φυλής 65α Εμμυ μελαχρινή μπαμπάτσικη ψηλή κοπέλα με φούλ(κατα τα λεγόμενα της τσατσας)(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 65β η Τζέσικα η γνωστή με απλό προγραμμα.
Φυλής 67 η Αλεξια ,ψηλή ξανθια ασπρουλιάρα με φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 69β Λάουρα ,μελαχρινό πολύ  ψηλό πιπίνι με κορμάρα και στητό βυζί , η τσα τσα είπε το θεικό με φούλ πρόγραμμα εκτός κώλου :think: :think:(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)θέλω να πώ δυο πράγματα πρώτον είχα σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ απο πού την ξέρω και αν η μνήμη μου δεν με απατά που δεν με απατά δούλευε στις αρχές του 2011 στο Φωκαίας 17β και δεύτερον στο δωμάτιο που πέρασα ενώ ως γνωστών είναι απο τα δυο τρια  σπιτάκια που έχουν εντοιχισμένη σαπουνοθήκη για κρεμοσάπουνο  , αυτή ήταν άδεια και είχε δίπλα μπουκαλάκι σαμπουάν pantene 250ml με κολλημένη πάνω τιμή 3 ευρώ.
Φυλής 71α Σάντρα η ρουμάνα μελαχρινή μούνα με ακα,
Φυλής 71β η θεϊκή Τζουλιάννα ,σήμερα φόραγε ένα μαύρο διχτυωτό κορμάκι , ενω τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα κότσο.
Φυλής 71γ χοντρή μελαχρινή μπάζο όπου βγήκε μαζί με την τσα τσα στο σαλόνι μας κοιτούσαν και δεν μίλαγαν....και της λέω τι περιμένεις να τα πώ εγώ...τεσπα με ακα
Φυλής 92β η Μίκη ξανθιά με μαλλί περασμένο στην τοστιέρα με φούλ...
Μονής Προδρομου 16β Σύλβια η ρουμάνα με το φουλ , το σπίτι αυτό άνοιξε μετά τις 01.30

ΥΓ1 όταν γράφω απλο πρόγραμμα εννοώ (ελεύθερα , πιασίματα 69 , όλες της στάσεις κλπ)
ΥΓ2 όταν γράφω φούλ πρόγραμμα εννοώ ακα(ελεύθερο στοματικό συν πρωκτικό)
ΥΓ3 περιμένω απο τον dirtyliving να μου γράψει σε ποία κατηγορία εντάσσεται η κριτική μου  :grin: :grin: :grin: :grin:    
ΥΓ4 η βόλτα έλαβε χώρα απο τις 00.15 μέχρι της 02.35        



           
 

Επισκέπτης
Μεταμεσονύχτια στο μετάξι

Διάρκεια: 82 min, Μπουρδέλα: 24, Κατηγορία Δ’: Medium Tsarque (20-35 σπιτάκια)

    Στη νυχτερινή βάρδια σήμερα, λόγω απογευματινής υποχρέωσης, αλλά και λόγω επιμυκημένου πέους και ωραρίου του μετρό, σε ένα ήρεμο μετάξι, χωρίς αφρικανούς, πρεζόνια, παρά μόνο λιγοστούς αυνανοπάκηδες και μερικούς έλληνες. Αρκετά σπιτάκια κλειστά, με το επίπεδο των κοριτσιών να είναι χειρότερο από αυτό της απογευματινής βάρδιας. Ξεκίνημα από τα χαμηλά της κολωνού:

Κολωνού 53 – Η καστανή gilf Αναστασία με το λεπτό καλό σώμα για την ηλικία της. Βασικό στα 10.

Κολωνού 47 κάτωΦωτεινή η τσαμπίκα, πορνομικροσκοπική κοπέλα, πολύ αδύνατη, ενδεχομένως πρεζάκι ή πρώην πρεζάκι, με πολύ λεπτή φωνή. Βασικό και πρωκτικό στα 10.

Κολωνού 47 πάνω – 2 πόρνες. 1η η Τερεζα, gilf, καστανή με μπούκλες, με λεπτό χαλαρό σώμα και καλά ελληνικά. 2η η Μαρία, ξανθιά όμορφη κοπέλα, μεσαίου προς ψηλού αναστήματος, λεπτή με ωραίο σώμα, μικρά στήθη και μικρό κωλαράκι. Και οι 2, βασικό στα 10.

Κολωνού 48 – Καινούρια (με βάση τα λεγόμενα της γιαγιάς) κοντόπορνη κοπέλα, λιγάκι φοβισμένη (σχεδόν κρύβονταν πίσω απ’την τσατσά), κανονικής μάζας, μελαμψό δέρμα, μικρά στήθη, αδιάφορο κώλο. Βασικό στα 10.

Κολωνού 32 πάνω – 3 καλτάκες. 1η Μία ψηλή μελαχρινή μαυριδερή, με μεγάλα 4 άρια βυζιά, με τεράστιες μαύρες ρώγες και έντονη τριχοφυία στην κοιλιά. 2η, Μία ξανθιά κοντόπορνη γεμάτη με  μεγάλα βυζιά κι αυτή, γύρω στο 3,9 , με λευκό δέρμα. 3η μία μελαχρινή λεπτή μεσαίου αναστήματος με κοντό μαλλί, χαζή μοχθηρή φάτσα, μικρά βυζιά και καλό μικρό κωλαράκι. Βασικό και οι 3 στα 15.

    Εδώ είχαμε πακο-σύναξη, με τις κοπέλες να χορεύουν και τους πάκηδες να τρίβονται πάνω τους και να τις χουφτώνουν. Πήγα να μπω κι εγώ στο κόλπο (που λέει ο Απόλυτος), προσπαθώντας να πιάσω τα βυζιά της τριχωτής, αλλά έκανε ένα σπάσιμο της μέσης σαν το Γκάλη και με απέφυγε. Σειρά είχε η άλλη βυζαρού, στην οποία όρμησα με ορθάνοιχτες παλάμες, καταφέρνοντας τελικά να τσακιστώ σαν κουνούπι, πάνω στην πλάτη ενός μεγαλόσωμου πάκη που πρόλαβε να μπει μπροστά μου. Ενώ στεκόμουν άπραγος, κοιτάζοντας τα όργια που λάβαιναν χώρα, βγαίνει και η τρίτη κοπέλα, η οποία πήγε κατευθείαν σε ένα αφγανοκούρδο τον οποίο προφανώς ήξερε και άρχισαν τις αγκαλιές. Δεν έχασα χρόνο και πήγα να της τρίψω λίγο την πάκικη ψωλή μου. Μόλις την άγγιξα, μου άπλωσε με αναίδεια το χέρι της, ζητώντας λεφτά (ναι καλά, αμα είναι έτσι πάω σε ένα μπουρδέλο να γαμήσω...ναι αλλά, σε μπουρδέλο ήμουν όμως, όχι σε ντίσκο...πωπω πάλι τα μπέρδεψα).


Απογοητευμένος και με πρησμένη κύστη, συνέχισα την βόλτα μου.

Κολωνού 30 πάνω – Ξανθιά προμίλφ με μπούκλες, λεπτή, κωλοχαμηλόπορνη, με μικρά στήθη. Βασικό στα 15.

Εδώ με χούφτωσαν γιαγιά και πόρνη και για να τις ξεφορτωθώ, τις είπα ότι ψάχνω φουλ πρόγραμμα στα 10 ευρώ. Η κοπέλα ακούγοντας το, παραμέρισε το χέρι μου απ’τον κώλο της, με περίσσιο θράσσος.

Κολωνού 30 κάτωΆννα η σπασαρχίδω (by jockerx) . Μελαχρινή με καρέ μαλλί ή περούκα, ψηλή, με μεγάλη περιφέρεια, λευκό δέρμα και μκρά βυζιά. Βασικό στα 15.

Όσο περίμενα, ακούσαμε στο ράδιο το παρακάτω τραγούδι, το οποίο μας μελαγχόλησε αρκετά, καθώς μας θύμισε παλαιά φοιτητική χυλόπιτα, από αυτές τις ελλ(ε)ηνίδες πως τις λέτε...


She's like the wind through my tree, She rides the night next to me
She leads me through moonlight, Only to burn me with the sun
She's taken my heart, But she doesn't know what she's done

...

Κολωνού 11 υπόγειο Μαρία μελαχρινή μιλφ (ελληνίδα?), με πληθωρικά κωλομπούτια, μεσαία στήθη, ωραία μαύρα εσώρουχα. Βασικό στα 10 νομίζω.

Κολωνού 11 ισόγειο – Μελαχρινή πορνίτσα, με χαριτωμένο γλυκό κυλινδρικό προσωπάκι, μικρά στήθη με ωραίες ρώγες και στοιβαρό σφιχτό κωλαράκι. Βασικό στα 10.

Κολωνού 11 πάνω – Μελαχρινή, κανονικής μάζας συν 3-4 κιλά παραπάνω, μεσαία στήθη, κώλο δεν είδαμε (όχι ότι θας μας επηρρέαζε θετικά) με άσχημο πρόσωπο. Βασικό στα 10.

    Φεύγοντας από κολωνού με λιγάκι πεσμένη διάθεση, είπα να περάσω απ’τα μικρά νούμερα της ιάσωνος, να υποβάλλω τα σέβη μου, στην αγαπημένη μου. Και τα τρία σπιτάκια ήταν κλειστά. Ούτε να κλάψουμε σαν άνθρωποι δεν μπορούμε! Μια που όμως ήταν κλειστά τα σπιτάκια και συναγωνιστές και πρεζόνια δεν υπήρχαν, σκέφτηκα να αδειάσω λίγο το φορτίο που με βάραινε. Αν και η συγκεκριμένη ενέργεια είναι εξαιρετικά βλακώδης στο συγκεκριμένο σημείο, ανοιξα το παντελόνι και άρχισα να κατουρώ, προσπαθώντας να πετύχω 2 σύρριγες που ήταν μισό μέτρο μπροστά μου και να τις μετακινήσω όσο γίνεται πιο μακριά, κοιτώντας παράλληλα  προς όλες τις κατευθύνσεις για μαχαιροβγάλτες, ξαναμένους πάκηδες και πεινασμένα σκυλιά. Το χω ξαναπεί, ότι είναι ωραίο να κρατάς τον εαυτό σου απασχολημένο με κάτι....ποτέ να μην αφήνεσαι στις σκέψεις σου για πολύ. Μπορεί να απογοητευτείς με την παντελή έλλειψη δημιουργικής έκφρασης που θα βρεις μέσα σου. Πάντως κι αυτό που έκανα δημιουργικό ήταν, με το που τέλειωσα το κατούρημα είχα μετακινήσει και τις 2 σύριγγες, μισό μέτρο ακόμη. Συνέχεια προς τα κάτω.

Λεωνίδου 28 πάνωΣόνια από αλκιβιάδου 16. Ξανθιά λεπτή μιλφ, με σίλικον boobies, καλό σώμα και κώλο. Βασικό στα 10 και ελ.στοματικό τελειωτικό στα 15.

Λεωνίδου 28 κάτωΒικτώρια, ξανθιά με μπούκλες, λεπτό σώμα, μικρά στήθη, ελ.στοματικό στα 10 ή 15 (δεν θυμάμαι)

Ιάσωνος 30 πάνω – Ξανθιά με άσχημη φάτσα, πλαδαρό σώμα κανονικής διάπλασης, μαυριδερό δέρμα με βασικό στα 10.

Ιάσωνος 31 υπόγειοΑλέξια από φυλής 74 και κωλοκυνθούς 38 κάτω πρόσφατα. Ο Larson έγραψε πρόσφατα κριτική για τη συγκεκριμένη, η οποία στο δωμάτιο, είναι τελείως για το πέος, απ’ότι θυμάμαι. Εδώ έκανε φουλ στα 15 και βασικό στα 10.

Ιάσωνος 37 κάτωΤζένη το βυζογυφτάκι, κοντόπορνη βυζαρού με βυζιά 3,3 , μαυριδερό δέρμα, σώμα κανονικής μάζας. Βασικό στα 10 και πρωκτικό στα 15.

   Επειδή τα λαχταρώ πολύ τα βυζιά της, την επόμενη φορά μόλις βγει στο σαλόνι, θα της τα πιάσω γρήγορα και θα τρέξω προς την έξοδο διαφυγής. Με τη γκαντεμιά που με δέρνει, το πιο πιθανό είναι να πέσω πάνω σε κανέναν αλβανό γεροδεμένο νταβά που θα με σαπίσει στα κατακέφαλα. Δεν πειράζει όμως...να χουμε και καμιά καινούρια ιστορία να γράψουμε.  :2funny:

Μεγ.Αλεξάνδρου 17 – Μελαχρινό μιλφ μπάζο ανάξιο λόγου.

Μεγ.Αλεξάνδρου 15 – Η βρωμερή σιχαμερή Ζάνα που εκθειάζεται εδώ και χρόνια για τις γλυφοκωλάδες της και τις πορτοκαλάδες της, και γλυκά ερωτικά κοριτσάκια μένουν στην αφάνεια. Βασικό στα 10 η κουραδόγρια, με  εμετικά γλωσσόφιλα στο πρόγραμμα.

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 πάνωΜαρία ή Άννα, η χοντρέλω που σε αρχίζει στα γλωσσόφιλα και στα πεοαρπάγματα στο σαλόνι, με το πρωκτικό στα 10. Δούλεψε και στο φυλής 74.

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 κάτω – Μελαχρινή χοντρέλω με μακρύ μαλλί με φουλ στα 10.

Κωλοκυνθούς 38 πάνω – Η τεράστια όρκα (από κριτική του ποντίφικα) με τεράστιες πεσμένες βυζάρες, αηδιαστικό κυττιριτιδιασμένο κώλο, με φουλ στα 15.

Κωλοκυνθούς 38 κάτωΝτενίζ από ιάς 30 πάνω – κάτω. Όμορφη μελαχρινή λεπτή κοπέλα, με ωραίο σώμα, ωραία μικρά βυζάκια και κωλαράκι, υπερξυνισμένα μούτρα. Βασικό στα 10.

Κωλοκυνθούς 63 ευθεία – Ξανθιά γύφτισσα με μελαμψό δέρμα, κανονικής μάζας με πρωκτικό στα 15.

Ιάσωνος 43 Μαρίνα, ξανθιά κοντόπορνη προμίλφ λεπτή γύφτισσα, με μεγάλα πεσμένα βυζιά και πολύ μακριές ρώγες. Βασικό στα 10 και ελ.στοματικό στα 15.

Η συγκεκριμένη έχει κριτική μου στο ιάσωνος 36.

    Μην ξέροντας τι να κάνω ακριβώς, σκέφτηκα να πάω και μια γύρα από φυλής. Δυστυχώς μέχρι να φτάσω, δεν θα προλάβαινα ούτε 4-5 σπιτάκια να επισκεφτώ και θα έπρεπε να φύγω για να προλάβω τον ηλεκτρικό. Ευτυχώς θυμήθηκα την πρόσφατη κριτική του n.smirni76 για την Άννα την πολωνέζα στο κων166β και επειδή δεν την είχα πάρει ποτέ κατηφόρισα προς τα κει.

Κωνσταντινουπόλεως 166 ημιυπόγειο -  ‘Αννα η μπολονέζ (καμιά σχέση με την ομοεθνή και συνονόματή της, στο φωκ27 υπόγειο). Ξανθιά με μπούκλες, αδύνατη, με μεγάλα πεσμένα στήθη με ωραίες ρώγες, μικροσκοπικό κωλαράκι. Στο σαλόνι ανακοινώθηκε μόνο βασικό και πρωκτικό στα 20.

Σε ερώτηση μου προς την τσατσά για ελ.στοματικό, μου απάντησε θετικά. Εδώ έγινε κατάθεση και πέρασα αρκετά καλά.

    Αποχωρώντας, με κατεύθυνση το μετρό, πέρασα από μία κάθετη οδό της Λένορμαν, στην οποία βρίσκεται το hotel RIO. Στη ρεσεψιόν, καθόταν ένας progilf παρακμιακός τύπος, ο οποίος είχε στηριγμένο το κεφάλι του με τον αγκώνα του πάνω στο γραφείο και το μικρό του δάχτυλο χωμένο στο ρουθούνι, βλέποντας ένα έργο με σκοτωμούς στην τηλεόραση.
Καλό υπόλοιπο σ/κ σας εύχομαι.
 

Επισκέπτης
ΥΓ3 περιμένω απο τον dirtyliving να μου γράψει σε ποία κατηγορία εντάσσεται η κριτική μου  :grin: :grin: :grin: :grin:    
...       
Κοίτα σύμπτωση  :2funny: :2funny:
Θα τα μετρήσω αύριο γιατί τα χω παίξει τώρα  :zombie:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ

  :rockon: :rockon: :rockon: stam_90, lustforlife, professorx, sotirof, n.smirni76  :rockon: :rockon: :rockon:
 

Confrat

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2012
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, ίσως φανεί χαζό, αλλά πρέπει να το ρωτήσω! Οι κοπέλες στη Φυλής κάνουν εξετασεις; Αν, ναι, μπορούμε να τις δούμε. Ευχαριστώ.
 

gkroverakias

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Μηνύματα
76
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
1.919
Κριτικές
91
Like
3.821
Πόντοι
5.435
Μετά απο χτεσινή μεσημεριανή τσάρκα στη Φυλής & Φώκαιας, άκουσα και θέλω αν κάποιος ξέρει να μου εξηγήσει το εξής: Στο Φώκαιας 27 η τσατσά διαφήμιζε τη κορασίδα της (κατά τα άλλα χοντρομπαζοπούτανο) ότι κάνει "βασιλικό" τσιμπούκι. Τι είναι δηλαδή το βασιλικό τσιμπούκι?  :think: :think:
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.462
Κριτικές
1.272
Like
226.692
Πόντοι
46.232
Μετά απο χτεσινή μεσημεριανή τσάρκα στη Φυλής & Φώκαιας, άκουσα και θέλω αν κάποιος ξέρει να μου εξηγήσει το εξής: Στο Φώκαιας 27 η τσατσά διαφήμιζε τη κορασίδα της (κατά τα άλλα χοντρομπαζοπούτανο) ότι κάνει "βασιλικό" τσιμπούκι. Τι είναι δηλαδή το βασιλικό τσιμπούκι?  :think: :think:
πλήρώνεις κοντά στα 50 ευρώ ,σου αλόίφει η πουτάνα βασιλικό πολτό κατά μήκος του πουτσου σου και αρχίζει να σε ρουφάει...... :grin: :grin: :grin:
 

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Μηνύματα
887
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Καλημερα !!!θα ηθελα να ρωτησω για μεταξουργειο εαν υπαρχει καποια κοπελα με πολλα παραπανω κιλα με καλες υπηρεσιες?
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom