Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 248 άτομα (28 μέλη και 220 επισκέπτες)

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η ντιανα που λεει ο ψωλαρας ειναι μια ξανθια που παιζει και φυλης 86 μερικες φορες πρωινα;
η στελλα πολυ ωραιο κομματι αλλα μεσα ψοφια τελειως,ελπιζω στουντιο να ανεβασει στροφες...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στο 109 καταθεση,Στελλα,με τα αστερακια,τελευταια της μερα στο μαγαζι αυτο καθως και στη Φυλης καθως ΄΄μετακομιζει΄΄για Συγγρου 248 σε στουντιο μαζι με αλλες κοπελες μου ειπε,ξεκιναει απο Σαββατο εκει,ωρες 11 και 30 το πρωι με 8 μιση το βραδυ,εχει καλυτερα φραγκα λεει,ο πηδουλος εξαιρετικος μαζι της.Τωρα αν θα πετυχει εκει σε τετοια εποχη ο χρονος θα δειξει...
Χλωμή,την κόβω..................... :pipa2:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Συμπληρωματικό ρεπορτάζ από Μετάξι στις 23:00 την Παρασκευή
Ιάσωνος 20A: Κοκκινομάλλα μακρομάλλα ρουμάνα γνωστή εξ όψεως αλλά no name, περίπου 22 ετών και ωραίο πατούρι . 15 γιευρό για απλό πρόγραμμα. Τσακωνότανε με  κάτι άραβες στο σαλόνι.
Κολωνού 11 υπόγα Χοντρή με μαύρα μαλλιά και αρκετά άσχημη με άπταιστα ελληνικά. Και αυτή μάλωνε με αλλοδαπούς οι οποίοι της την είχαν πέσει χοντρά στο σαλόνι. 15 ευρώ, απλό
Ιάσωνος 44 Η γνωστή μας Σμπρίνα από Φυλής 59. Μουνάρα η κοπέλα και μοναχούλα της στο μπουρδέλο, άπρακτη που λέμε. Έλα να σου αλλάξω το γαίμα μου είπε σε σπαστά ελληνικά. Που σε ξέρω που σε ξέρω της λέω. Εδώ δουλεύω σήμερα πρώτη μέρα δεν ήμουν αλλού πριν μου λέει είμαι καινούρια. Αν δεν είχε τόσο κακές κριτικές θα ήθελα να της τα χώσω όλα στο στόμα, μιας και κάνει και ελεύθερο στοματικό για 15 μόνο ευρώ. Χρυσορυχείο έχει αρχίσει να γίνεται το Μετάξι. Σύντομα θα δούμε εκεί τη Σορένα και τη Σακίρα, Τα αστέρια της Φυλής να μας λένε πίπα ακάποτη για 10 ευρώ.
Ιάσωνος 46 καινούριο μπουρδέλο ξανθό κοντοπούτανο και αλβανόφατσα. Αρκετά καλό σώμα γυμνασμένο και την έβλεπα για πρώτη φορά. Απλό πρόγραμμα για 15 ευρώπουλα
Ιάσωνος 46 πάνω Δύο χοντρά μπάζα που ούτε τις πρόσεξα γιατί την έκανα αμέσως
Ιάσωνος 46 ισόγειο με τον διάδρομο ανθρακωρυχείου Δύο θωρηκτά εμφανίστηκαν στο σαλόνι. No comments, μεταβολή και δρόμο.
Ιάσωνος 48 Από το δωμάτιο ακούγονταν έντονοι αναστεναγμοί της γκόμενα που κάποιος έπρεπε να την έπαιρνε από την πίσω πόρτα. Είναι μία Ρουμάνα κοντόχοντρη με  μακριά μαύρα μαλλιά, περίπου 20-22 χρόνων. Δίνει κώλο, 69 κλπ για 15 ευρώ. Για ακά πίπα δεν ακούστηκε
Λεωνίδου 28 πάνω δεξιά Βικτώρια. 10 ευρώπουλα το πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένης και ακάποτης πίπας. Παραμονή στο δωμάτιο μαζί της περίπου 20 λεπτά. Είναι λίγο έπιπλο αλλά για 10 εβραίους ούτε να το συζητάμε. Κατάθεση

guardian_angel

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η τζουλια απο 19 του μηνος θα ειναι διδυμου18η19 μου ειπε στο υπογειο

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
μετα πηγα περγαμου 27α  να βρω τη μαριανναρα...εκει ηταν...με τρελαινει αυτη η μιλφαρα :lheel: :tits: :kissass2: :fuck2:  καταθεση κι εδω με τελειωμα στις θεικες βυζαρες της :tits::cum:...
...

Τω όντι, το εν λόγω θήλυ έχει σπουδαία χαρακτηριστικά (χρώματα, επιδερμίδα, όψη, υπερμαστούς), τα οποία ωστόσο υποβιβάζονται και αδικούνται λόγω του υπερτροφικού λιπώδους ιστού του.

Το έχω δε καταγαμήσει πολλάκις, πλειστάκις, με πανηγυρικά επιτυχή έκβαση κάθε φορά.

Στη σημερινή συνουσία μετ' αυτού, του επέδωσα το δώρο Χριστουγέννων, 10 ευρώ.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα κύριοι! Σημερινή έξοδος στην πρωινή βάρδια σε Αττική και Φυλής.Στα σπιτάκια στην κυριολεξία χτυπούσαν μύγες καθώς στα περισσότερα στο σαλόνι που μπήκα βρισκόμουν μόνος μου.Η κρίση χτυπάει και την πορνεία τελικά. Ας ελπίσουμε οτι το δώρο αν και κουτσουρεμένο θα αναθερμάνει όλη την αγορά, αν και φέτος βλέπω οτι θα διοχετευτεί όλο σε δόσεις δανείων,ενοίκια,κάρτες,πετρέλαια. Το 2012 προβλέπεται αρκετά μαύρο για πολλούς απο εμάς συνάδελφοι, η τρόικα πιέζει για απολύσεις και γενικά οδηγούμαστε στο χείλος της καταστροφής με μαθηματική ακρίβεια. Στο τέλος έτσι όπως πάμε θα περνάμε μόνο για μάτι απο τα σπιτάκια και θα βλέπουμε όλες τις σάπιες που θα έχουν απομείνει μιας και οι καλές θα την έχουν κάνει για άλλους επίγειους παραδείσους!
Ξεκίνημα από Λεωφ Ιωνίας 12 στο οποίο δούλευε μιλφ με καρέ ξανθά μαλλιά και με πιασίματα.Μου φάνηκε γνωστή φυσιογνωμία και κατά 70% θα πρέπει να είδα την Μαρίνα απο Αγκύρας 12 , Φώκαιας 27 ισόγειο και Βέργας 6 και στο καινούριο της Φιλιππίδου που έκλεισε πρόσφατα.Είμαι σχεδόν βέβαιος οτι είναι αυτή για όσους την ψάχνουν!
Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι και πρέπει να με θυμόταν γιατί την έπερνα αρκετά χρόνια πριν.
Στο Αλκαμένους 117 κλασσικά στο πόστο της η Τζούλια η Ρωσοφιλανδέζα πρώην Λολίτα.Στο Περγάμου 27 στον όροφο ήταν η μιλφ Μαριάννα απο Διδύμου 16, παχουλή ξανθιά αδιάφορη για μένα.Στο ισόγειο ήταν η μιλφ Αναστασία η οποία δεν είναι άλλη απο την Τατιάννα απο Φυλής 54 και Φώκαιας 17 όροφος στα ξεκινήματα, Φώκαιας 27 υπόγειο,Λιοσίων 79 ισόγειο και Λεωνίδου 28 όροφος στην συνέχεια, για να καταλήξει σε αυτό το σπιτάκι οπού μετά απο αρκετή απουσία έκανε την εμφάνιση της αναβαπτισμένη.Αναστασία = Τατιάνα λοιπόν  μαθηματική ταυτοτήτα.
Αλκαμένους 113 είδα την μιλφ Αλίσα σχιστομάτα και αμέσως μου θύμισε μια άλλη κοπέλα που έπαιρνα.Ανακοινώθηκε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Ημούν σχεδόν βέβαιος για το πια κοπέλα είδα αναβαπτισμένη και θα σας το αποκαλύψω στην συνέχεια.Αποχώρηση μου προς στιγμή.
Ρεμούνδου 21 ισόγειο η τσατσά κασέτα μου παρουσίασε καινούρια κοπέλα την Χριστίνα.Αθίγγανη, κοντή,μελαμψή, με μαύρα κανονικά μαλλιά και σώμα με περιττά κιλά.
Γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.Αδιάφορη για μένα.Στον όροφο είδα καινούρια κοπέλα με ξανθά κανονικά μαλλιά,λευκή,και ζουμερή με αρμονικά κατανεμημένα κιλά.Μέτριας εμφανίσεως,κανονικό πρόγραμμα με 69.
Το Αγιού Πέτρου 7 ήταν κλειστό.Στο Αγαθουπόλεως 54 το δεξιό κλειστό.Στο αριστερό αποφάσισα να κάνω τον κομάντο και να μπώ μιας και εγώ θυμάμαι την αρκούδα που είχε δει ο μπορδελομόρτης πριν καιρό η οποία ήταν ώριμη και ελληνίδα και στην έλεγε κανονικά αν δεν έμπαινες.Μπορδελομόρτη να ξέρεις για εσένα έκανα την θυσία μιας και είχες ρωτήσει πρόσφατα για τον οίκο αυτό.Μην κάνεις τον κόπο και κατεβείς!! Μέσα ήταν μία κινεζοειδή ψηλή και γυμνασμένη τσατσά και μου παρουσίασε έναν μπόγο υπέρβαρο.Νεαρή κοπέλα μεν ,αδιάφορη δε.
Στο Φυλής 200 είδα κοπέλα κοντή,με ξανθά κανονικά μαλλιά,και με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.Μέτριας εμφανίσεως.Κάνει 69 και αυταρχικό με 20 ευρώ.
Στο Πιπίνου και Φυλής γωνιακό είδα κοπέλα γυμνασμένη με ανοιχτές πλάτες μαύρα μακριά μαλλιά,ρουμανικά χαρακτηριστικά και μεγάλα τατού πίσω και μπρος.Όμορφο πρόσωπο αλλά έμοιαζε με οικοδόμο η κοπέλα.Όσοι ψάχνουν αρκετά γυμνασμένες και με τατού ας κάνουν μια βολτίτσα.
Στο Φυλής 134 υπόγειο είδα κοπέλα κοντή,με πιασιματάκια,καστανά κανονικά μαλλιά και όμορφο πρόσωπο.Κανονικό πρόγραμμα με 69.Το μεσαίο κλειστό.
Στο Καλύμνου 36 της θρυλικής Νανάς πρωινή βάρδια δουλεύει η μιλφ Λαρίσα,η ψηλή Ρωσίδα που δούλευε παλιότερα.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Καλύμνου 48 ισόγειο η μιλφ Αναστασία απο Διδύμου 16 και Αλκαμένους.Στον όροφο η μιλφ πλέον Άννα απο Διδύμου 8 πάνω και κάτω και Φυλής 54 όροφος.Είναι παλιά καραβάνα και κύριο χαρακτηριστικό της είναι η προσποιητά ευγενική και αρκετά υπηρεσιακή συμπεριφορά (όπως της Ιβάνας).Μέτρια περιποιήση με κανονικό πρόγραμμα.
Έχει βάψει ξανθό το μαλλί της πλέον και έχει προσθέσει και κιλά τα οποία κάθε άλλο παρά την κολακεύουν.
Στο Μαγνησίας 1 η υπέρμετρη χαρά μου για να συναντήσω για δεύτερη φορά την μιλφ Ρουμάνα Λάουρα ανακόπηκε γιατί δυστυχώς σήμερα ο οίκος ήταν κλειστός.Γκαντεμιά!!
Ελπίζω να μην χάσουμε πάντως το κορμί, ακόμα δεν το γνωρίσαμε!
Το Φυλής 92 νέο ήταν κλειστό.Το Μονής προδρόμου 6 ισόγειο κλειστό.Στον όροφο δούλευαν 2 καινούριες Ρουμάνες σαν αδελφές ήταν!! Ήταν και οι 2 ζουμερές με αρκετά φαρδιές περιφέρειες πιασμένα μαύρα μαλλιά σε αλογοουρά και ήταν μέτριας εμφανίσεως μέχρι αδιάφορες.
Στο Φυλής 74 το δεξιό ήταν μόνο ανοιχτό και είχε την Γαβριέλλα απο το Φυλής 22.Γυμνό τσιμπούκι και τελείωμα στο σώμα.Αρχίδια μάντολες! Ακόμα της το κρατάω που δεν με άφηνε να την πηδήξω γιατί όπως μου έλεγε πονούσε και το είχε κάνει και σε άλλους συναγωνιστές αυτό.Δεύτερη ευκαιρεία δεν της δίνω,ας έπαιρνε ρεπό αν δεν μπορούσε στην τελική.
Στο Φυλής 59 στο ισόγειο ήταν η Σακίρα η οποία επιγόντως πρέπει να κάνει δίαιτα γιατί έχει πλαδαρέψει αρκετά μαζί με μία άλλη νταρντάνα πιο παχουλή και πλαδαρή,με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους ψηλή και μέτριας εμφανίσεως.Πριν μία εβδομάδα στην ίδια βάρδια ήταν πρωινή στο Μονής Προδρόμου 6 υπόγειο.
Στον όροφο ήταν η Τζούλια μαζί με την Αλεξάνδρα σε ντουέτο.Κάποια στιγμή θα την πηδήξω την Αλεξάνδρα δεν θα μου ξεφύγει.
Στον όροφο του Φυλής 86 οι καυλιάρες Λάουρα το ελαφάκι και η Μιχαέλλα είχαν βγει στο παράθυρο και μας φώναζαν να ανέβουμε πάνω να τις γαμήσουμε.
Στο Αγκύρας 12 ήταν η Όλγα η Ρωσίδα το θωρηκτό.Απορώ πως την γάμησα όταν είχε πρωτοέρθει.Μάλλον επειδή τότε ήταν πιο αδύνατη.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 136 να προσθέσω οτι δούλευε κλασσικά η Άννα Πίτσος απο τον τρόπο που μου μιλούσε είχα ήδη καταλάβει οτι αν της έδινα δεύτερη ευκαιρεία θα πήγαινε χαμένη. Να σημειώσω οτι η κοπέλα αυτή είναι η του ύψους η του βάθους και αρκετά επιλεκτική απότι έχω καταλάβει σχετικά με ποιον θά κάνει καλό πήδημα και ποιον θα ξεπετάξει.Εγώ για αυτήν ανήκω σίγουρα στην δεύτερη κατηγορία ανδρών.Ευχαριστώ κοπέλα μου αλλά δεν θα πάρω!!
Στο Φώκαιας 22 ήταν μόνο το αριστερό ανοιχτό και είχε την Άννα με το μουστακάκι.Γυμνό τσιμπούκι και μέσα κάνει καλό γλύψιμο!
Στο Φώκαιας 24 ήταν η Τζώρτζια η Ρουμάνα από την απογευματινή βάρδια.Κοντή,κανονικών κιλών με όχι όμορφο σώμα και κοντά μαύρα μαλλιά.Εδώ λόγω έλλειψης πελατείας η τιμή έπεσε στα 15 ευρώ συμπεριλαμβανομένου γυμνού τσιμπουκιού και κώλου.Αδιάφορη όμως η κοπέλα!
Στο Διδύμου 16 ήταν η μιλφ Λίλιαν απο Αγκύρας με γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Στο Διδύμου 18 υπόγειο κλασσικά η Σύλβια η Βουλγάρα με γυμνό τσιμπούκι τελέιωτικό και κώλο.Στο Διδύμου 20 κλασσικά η Ιβάνα η Τσέχα με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 40  καινούρια κοπέλα η Χριστίνα (οχι η ξανθιά μιλφ Χριστίνα η απάτη που δουλεύει απογεύματα) κοντή κοπέλα,λεπτή με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους γύρω στα 28 και όμορφο κάπως τραχύ πρόσωπο.Όμορφη κοπέλα σύμφωνα με τα γούστα μου,Γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.Πέρασα και η κοπέλα αποδείχθηκε διαμάντι!
Είναι καινούρια στην δουλεία και με εμένα ήταν αρκετά φιλική και καλή.Περισσότερα στην κριτική που θα ανεβάσω.
Μετά το γαμήσι ανανεωμένος τράβηξα και προς το Αλκαμένους 113 για να περάσω και με την Αλίσα όπου αφού την είδα κατάλαβα οτι δεν ήταν άλλη απο την Μαρίνα την γκέισα απο Αχιλλέως όταν πρωτοξεκίνησε, Φυλής 109 όροφος, Μαγνησίας 11 και Καλύμνου 48 όροφος.Έχει αλλάξει τα μαλλιά της σε περμαναντ κατσαρά κοντα καστανοκόκκινα και έχει πάρει και λίγα κιλάκια που όμως δεν την χαλάν καθόλου.Να σημειώσω οτι λόγω ανταγωνισμού έχει αναγκαστει να προσθέσει στο πρόγραμμα και γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι που παλιότερα δεν έκανε!! Περισσότερα στην κριτική που θα δημοσιεύσω γιατί η κοπέλα με παρακάλεσε αφου μέ γνώριζε σαν πελάτη της αν γράφω στο ιντερνέτ να ενημερώσω γιατί με τις μετακινήσεις της έχει χάσει όλους τους παλιούς και σταθερούς πελάτες της!! Μαρίνα επειδή σε ξέρω απο παλιά και λόγω του καλού σου χαρακτήρα θα το κάνω!! Δεύτερος λόγος είναι οτι πρέπει να γράψω κριτική μιας και έχει προσθέσει καινούριο πρόγραμμα!!
Για όσους απο τους παλιούς την ψάχνουν ας ξέρουν οτι θα την βρουν απόγευμα Δευτέρας τώρα στο πόστο της και αν κρατήσουν επαφή ας ενημερώνουν απο το θρεντ για τις μετακινήσεις της και ας μην κρατούν την πληροφόρηση μόνο για τον εαυτούλη τους! Κάνουν κακό και στην κοπέλα αλλά και στην τελική και στον εαυτό τους αφού αλλάζει σπίτια.Η Αλίσα πρώην Μαρίνα η γκέισα για μια ακόμα φορά ήταν καλή και περιποιητική και μάλιστα καλύτερη απο τις προηγούμενες φορές λόγω του γυμνού τελειωτικού τσιμπουκιού!!
Τέλος κλείνω την ενημέρωση μου με μία πληροφορία που δεν είναι δική μου αλλά ενός πολύ καλού θεσμικού συναγωνιστή που ξέρει πως τον εκτιμώ και ας έχει σταματήσει να γράφει. Η Βαλέρια του Αλκαμένους 113 δεν είναι άλλη απο την Μινέλα του Αγκύρας 12.Λόγω ασταθούς προγράμματος του οίκου αυτού και επειδή δουλεύει μέρες που είναι αδύνατο για μένα να επισκεπτώ δεν την έχω πάρει ακομά στο καινούριο της πόστο.Αλλά το θεωρώ χρήσιμο και αυτό για πολλούς απο εσάς που επίσης την ψάχνουν να το αναφέρω.
Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας και αν σας κούρασα με την ακατάσχετη φλυαρία μου σας ζητώ ταπεινά συγγνώμη!

Επισκέπτης
Κολωνού 11 υπόγειο – 2 τσούλες. Ρωξάνα από κολ32 επάνω. Ξανθιά με λευκό δέρμα, μικρομεσαία βυζάκια με ωραίες ρώγες και φουσκωτό κώλο, αυτό που ο Farkeli λογικά θα αποκαλούσε: «κώλο σε προτεταμένη εξωκοινοβουλευτική παράταξη». 2η μία μελαχρινή με πεσμένα μικρά βυζάκια, υπερβολικά μεγάλο κεφάλι και πλαδαρό κώλο. Βασικό στα 15 και οι 2.

Την ρωξάνα την έχω πάρει και είναι η κοπέλα με την οποία διαπραγματευόμασταν πόσα εκατοστά πούτσου μπορώ να βάλω μέσα της. Έχει κριτική μου στο κολ32 επάνω.

Ειναι ωραιο γκομενακι αλλα μαλλον ξινο. Τις προαλλες πηρα τα λεφτα μου πισω γιατι στο δωματιο δεν με αφησε οχι να φιλησω τα πατουσακια της αλλα ουτε να τα πιασω.

Της εξηγησα οτι αν δεν της πιασω τα πατουσακια δεν μπορω να τη γαμησω και ευτυχως καταλαβε.  :rolleyes:

Επισκέπτης
οι καλές θα την έχουν κάνει για άλλους επίγειους παραδείσους!
Δεν υπάρχουν επίγειοι παράδεισοι πλέον για τις ευρωπαίες φίλε Προφέσορα.

Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας και αν σας κούρασα με την ακατάσχετη φλυαρία μου σας ζητώ ταπεινά συγγνώμη!
Πάντα τέτοια φίλτατε και καλές γιορτές. :rockon:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Στο Φωκ.19 παίζει τώρα ένα μικρό,οριτζινάλ Βραζιλιάνικό,μέσα απο Κραιόβα λέμε :grin:, ονόματι Κατερίνα που έχει φοβερούς βύζους, γλυκυτατο μελαχρινο προσωπάκι και ενα πολυ ωραίο κορμάκι.
Πολυ καλό σύνολο και κάνει απλό πρόγραμμα με 20€.Απο γαμήσι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά γενικώς ευδιάθετη στο δωμάτιο και κυρίως οι βύζοι της όλα τα λεφτά.Προσωπικά το βλέπω πρώτη φορά.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Στο Φωκ.19 παίζει τώρα ένα μικρό,οριτζινάλ Βραζιλιάνικό,μέσα απο Κραιόβα λέμε :grin:, ονόματι Κατερίνα που έχει φοβερούς βύζους, γλυκυτατο μελαχρινο προσωπάκι και ενα πολυ ωραίο κορμάκι.
Πολυ καλό σύνολο και κάνει απλό πρόγραμμα με 20€.Απο γαμήσι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά γενικώς ευδιάθετη στο δωμάτιο και κυρίως οι βύζοι της όλα τα λεφτά.Προσωπικά το βλέπω πρώτη φορά.
μιλαει ελληνικα?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
:2on1:
Ελαχιστότατα.Τα βυζιά της είναι φοβερά.Πως ειναι αυτά της πρωινής Ρωξάνης? Ε καμμιά σχέση :2funny:
Απο τους πιο εντυπωσιακούς φυσικούς βύζους που πέρασαν το τελευταίο διάστημα απο Φυλής

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Παίκτη μας καύλωσες βραδιάτικα. Για πες περισσότερα.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
γιατι ασχημα ειναι τα βυζια της ρωξανης? :tits:

στριτγουοκερ σκεφτηκα μηπως λεει το γυφτακι που ηταν λιοσιων 91 :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom