Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 232 άτομα (21 μέλη και 211 επισκέπτες)

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΟΛΑ Σημερινή τσάρκα στη Φυλής κατά τις 15.30-16.30.....αφού πήγα σε μερικά σπιτάκια και ειδα τα κλασσικά κορίτσια της περιοχής περνάω και από Φ61 υπόγειο....με υποδέχεται ο Αλβανός κοντόχοντρος τσάτσος με το ψαρό μαλί ....μου λέει τις κλασσικές του ατάκες ότι η κοπέλα είναι τεφαρίκι και αν δεν  μείνω ικανοποιημένος θα μου επιστρέψει τα λεφτά παραμύθια....το κυριότερο επιχείρημά του για να περάσω ήταν ότι η κοπέλα είναι καινούρια και κάνει και κώλο.....την βλέπω ότι είναι και ωραία στην εμφάνιση με πληθωρικό στήθος ....τι το ήθελα και περνάω μέσα.... από τα χειρότερα γαμήσια που έχω κάνει ποτέ....η γκόμενα φερόταν σαν να ήταν σούπερ ψώνιο....ούτε χαϊδέματα άφηνε , ούτε φιλιά στο σώμα ...στη δε προσπάθεια να της τον καρφ΄ψσω στον κώλο αντιστεκόταν σαν αγριοκάτσικο ....αφού στο τέλος με έκανε να νιώθω σαν βιαστής .... απίστευτα κακή συμπεριφορά....κατά δήλωσή της είπε ότι την λένε Χριστίνα.....μαύρο στην ψεύτρα

πωπω φίλε και σε εμένα έλεγε τα ίδια ο αλβανότσατσος και ήμουνα στο τσάκ να μπώ άλλα τελικά άλλαξα γνώμη και την έκανα για το φυλής 59 πάνω, όπου έκανα το ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ να πάρω μια μελαχρινή-δεν θυμάμαι όνομα καθόλου- με μικρό βυζάκι και κωλαράκι.

Κυρίως μπήκα για να τεστάρω αν και συστηματικά αποφεύγω να μπαίνω στο 59 πάνω-κάτω αφού μόνο φόλες φέρνει, ε αυτή την φορά είπα να κάνω μια εξαίρεση...τι το ήθελα ακόμα τα κλαίω...έφυγα άπραγος....

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Να συμπληρωσω και εγω για το μεταξι,γυρω στις 22,45...επικινδυνες αποστολες!!!!επιβεβαιωνω τον ντερτι,οτι το σπιτακι που καηκε και αναφερθηκε στα δελτια,ειναι το υπογειο διπλα στο σπιτι του χουλστερ :grin:Ιασωωνος 31 υπογειο,μυριζε καμενο απο απεξω.Στο Ιασωνος 1Α ευα ρωσσις με το επταλεπτο!!Στο Ιασωνος 1Β το αλλο ρωσσιδακι η Ερρικα νομιζω οτι ειπε η τσα,με τατου ξανθο μαλλι μπαιυμπι ντολ και ροζ μποτινια.Κατι ψηλα ειπε στα ρωσσικα αλλα ειχε την ατυχια να πεση στον προεδρο :grin:,πηρε απαντηση στα ρωσσικα και εκανε α :grin:.Στο 19Α,με το που μπηκα στην εισοδο,καποιος τα ειχε κανη με αποτελεσμα να μοσχοβολαη ο τοπος :2funny:η φυγη ηταν μονοδρομος.Απεναντη στο Ιασωνος 20Α κλειστο,παρολο που τσαμπα καιη η λαμπα,στο ισογειο λογομαχια τσατσου-πακι,οτι η γκομενα δεν εκανε τιποτα ηταν κοιμισμενη και εφυγε γρηγορα με τον πακι να ζηταη τα λεφτα του,μαλιστα ελεγε οτι θα φερη την αστυνομια :2funny:.Στο υπογειο Ι.30,το ρουμανακι με το σιλικονατο και το πιπογιαλο!Στο Ι.31 το γηπεδο στιβου,μιλφ ρωσσις κατα πασα πιθανοτητα απο την ομιλια που ακουσα απο την τσα,ζαρτιερικο καλη εμφανιση,αδιαφορο προσωπο,10,αυτοπαρουσιαστηκε!!Στα Περδικας στο δεξιο κοντο μαυρομαλικο που δεν βιαζοταν στο δωματιο με τοπακι,στο διπλα ψηλο,καπουλατο κανονικου σωματος μαυρομαλλικο,με ωραιο βιζακι!!Στο αγαπημενο μου Ι.43 διλογος με την τσα,η πορτα ηταν ανοικτη και καθοταν σε καρεκλα και με εβλεπε,στην αυλη ειχε κατι φυτεμενα δεντρακια σαν μπαμπου,τελος παντων και τα παρατηρουσα,ψευτικα ειναι μου λεη,δεν ειναι για καπνισμα,κατι πρεζακια ξυλωσαν μερικα και τα πηραν,τα μαλακισμενα :2funny:κατσε η κοπελλα ειναι στο δωματιο,το γνωστο ειναι της λεω,οχι μωρε το τσιγγανακι ειναι μετα :grin:,παρουσιαζετε μεσα απο το δωματιο χειμωδες κοπελλα,ολιγον παραπανω κιλων κατανεμημενα σωστα ομως,με φουλ στα 15,κανονικο στα 10,παλι δεν μπηκε κανης,αρε και να ειχα 5000ευρω,τι θα εκανες θα γυριζα στην πατριδα μου μωρε,εδω γαματα ειναι η Αθηνα,και πια ειναι η πατριδα σου βουλγαρια τις λεω :2funny:,μηνλες μαλακιες η Καλαματα και να γαμηθω μηπως θα με γαμηση κανεις? :2funny:Απεναντη στο 46Ατο κοντο ρουμανακι καπου παλι ηταν και επεστρεψε στο μπουρδελακι με μια πετσετα γυρω απο την μεση,απεναμτη γινοταν καποια εκδηλωση και οι τυποι ριχναν ματιες :grin:στο διπλα η Δελτα μοιραζε γαλα,ευσωμη ψηλη με μεγαλες μπαλες,ελεγε οτι θα περασω καλα μαζι της.Στο καινουργιο,νεα παρουσια,καλο κωλαρακι που τον κουναγε σε ρυθμο σαμπα,ξανθο μαλλακι,1,5 βυζακι,χαρουμενη παρουσια με τατου στο μπρατσο,στα 15,το ονομα της Αιντα!!στο διπλα η γνωστη απο φυλης με ζαρτιρικα!!Αν και περασα απο την Μ.Αλεξανδρου δεν μπηκα,υποθεσα απο την δεξια μερια,Ζανα και η ταυλανδη με φουλ στα 10.μπαινω Κολωνου,υποθεσα το νουμερο 43 γιατι το 45 ηταν φανοποιιο :grin:.Στο κατω λοιπον 2 αιθερειες υπαρξης,υπερβαρη νεαρα και μια αλλη ευσωμη νεαρα σαν βουλγαρογυφτακι,στο επανω αλλη μια νεαρα με ολα ,τα παντα σε μεγαλες εκδοσεις και μια μαυρουλα που ηταν στο δωματιο!!!Κολωνου 32Αευσωμο με καλο βυζι στα 10ευρω,Στο Ι.30 η Αννα στα λευκα,Στο 30 επανω αλβανοηδες προσωπο με καλο βυζι και ελαφρως στραβα ποδια,κανονικου σωματοτυπου,στα 15.Στο Ι.32Β ευσωμη με μεγαλα κανονια να σπικαρη ελληνικα στους συναγωνιστες που δεν εμπαιναν μεσα,λες και ηταν υποχρεωτικο :grin:.Στο 32Γ Τζενη ωραια ρωσσις με κοντο ξανθο μαλλι,καλο βυζι και κωλο,αξιολογη παρουσια στην κολωνου,οπως και στο Ι.27Α γιαννα,αλλη μια αξιολογη παρουσια,κοντη με 1,5 στητο βυζακι,ολο τσακπινια στα 10!!Σκαη ομαδα με μηχανες της αστυνομιας και σειρηνες και ο τοπος νεκρωνη!!!                                                                                   Αναχωρηση για φυλης!!Δεν ειδα καμια ιδιαιτερη αλλαγη,το μονο που θα αναφερω οτι στο Φ.92 στο υπογειο το δεξι ηταν η Νικολ με μια ακομα παρουσια και τις πηρε παρτουζα συναγωνιστης,σε πιο δωματιο ηθελα να ηξερα :2funny:στο Φ. 92 αριστερα η αιθερια Νικητα που ανακοινωθηκε φουλ προγραμμα!!!Μ.Προδρομου,επανω,ανοιξε με δυο νοικοκυρες τις διπλανης πορτας και φουλ αν θυμαμαι καλα.Η ευα τσα βγηκε εξω και κουναγε το κεφαλι,ερημιες τις λεω μου κουναγε το χερι πολακις :jerking: :grin:.Στο υπογειο του 71,ευσωμη με μεγαλα βυζια ειχε βγη στα σκαλια και τραγουδαγε,ενα ενω ενα αλλο ευσωμο με κομπινεζον καθαριζε τις σκαλες με σκουπα :grin:λες να ηταν η τσα :think:στην ευα ηταν η Αννα η ρωσσις οπως λεη,στο Φ.67το ξανθο κοντο τουμπανακι,και μια καταδρομικη στο Αγκυρας 1 Βικυ,στο Αγκυρας 12 νεα αφιξη θωρηκτου τιρπιτς :grin:με υπερφορτωμενα συστηματα :grin:!!Διαρκεια ταινιας 148 λεπτα :grin: :grin: :grin:.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Πλήρης ενημερωση! Μπράβο σε όλους!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΟΛΑ Σημερινή τσάρκα στη Φυλής κατά τις 15.30-16.30.....αφού πήγα σε μερικά σπιτάκια και ειδα τα κλασσικά κορίτσια της περιοχής περνάω και από Φ61 υπόγειο....με υποδέχεται ο Αλβανός κοντόχοντρος τσάτσος με το ψαρό μαλί ....μου λέει τις κλασσικές του ατάκες ότι η κοπέλα είναι τεφαρίκι και αν δεν  μείνω ικανοποιημένος θα μου επιστρέψει τα λεφτά παραμύθια....το κυριότερο επιχείρημά του για να περάσω ήταν ότι η κοπέλα είναι καινούρια και κάνει και κώλο.....την βλέπω ότι είναι και ωραία στην εμφάνιση με πληθωρικό στήθος ....τι το ήθελα και περνάω μέσα.... από τα χειρότερα γαμήσια που έχω κάνει ποτέ....η γκόμενα φερόταν σαν να ήταν σούπερ ψώνιο....ούτε χαϊδέματα άφηνε , ούτε φιλιά στο σώμα ...στη δε προσπάθεια να της τον καρφ΄ψσω στον κώλο αντιστεκόταν σαν αγριοκάτσικο ....αφού στο τέλος με έκανε να νιώθω σαν βιαστής .... απίστευτα κακή συμπεριφορά....κατά δήλωσή της είπε ότι την λένε Χριστίνα.....μαύρο στην ψεύτρα

Είναι παράδοση φαίνεται στο φ61 να μην αφήνουν κώλο.Κι εγώ παλιότερα μπήκα, κι όταν στήθηκε για κώλο, έσπρωχνε προς τα έξω για να μην μπορώ να μπω.Κλασικό "κόλπο".Μετά από 2-3 απόπειρες, την γύρισα τσαντισμένος για κανονικό.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Επισης για εχθες στις 23,40.Στο Φ.109 Κατω,Η Στελλα,πρωην μονικα απο το Φ.67 αν δεν κανω λαθος,κοντο ξανθο,αδυνατο με τατου στην κοιλια,στο Αγκυρας 1 η Βικυ ειχε και κωλο στο βασικο,τελος η κινηση ηταν ελαχιστη!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Το Αγκύρας 1, τραβέλια δεν έχει πάντα; :think:
Νομιζω οτι η ιδιοκτητρια ειναι ενχειρισμενη και οταν πρωτοξεκινησε αφηνε μονο νιμου και κωλοδακτυλο,τωρα αφηνη και κωλο,γιατι με ρωτησε αν πηγαινα πρωτη φορα στο μπουρδελο τους!!!Κοιταξα μπροστα για εργαλειο,αλλα δεν υπηρχε,ωραιο σιλικονατο βυζι ειχε,αλλα η διασκοσμηση,αλλα Λουδουβικου 16 εξακολουθη να ειναι ιδια :grin: :grin: :grin:.

Επισκέπτης
Πάντως είναι πολύ προκλητικό να μην δίνουν κώλο ούτε τα τραβέλια :-

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Πάντως είναι πολύ προκλητικό να μην δίνουν κώλο ούτε τα τραβέλια :-
Ναι το παιζουν κοριτσια πλεον μετα την επεμβαση,οταν προτοξεκινησε,σε εβαζε ξαπλωτο στο κρεβατι και αφηνε αφου εβαζε αλοιφη η αμπουλα,να διυσδησης,καβαλωντας αυτη απο πανω με πλατη και κωλο προς τα εσενα,βεβαια αυτη η τεχνικη πριν χρονια,τωρα δεν εχω νεα!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
κατεβηκα αττικη πριν καμια ωρα...

στο ρεμουνδου 20  ηταν αυτη η λενα...πολυ ωραιο ξανθο μουνακι,αλλα παιζει να μην εχω δει χειροτερο σαλοναρισμα ρε παιδια :huh:κι αλλη φορα που την ειχα δει ,τα ιδια...παρουσιαζεται λες και ειναι μαστουρωμενη,αυπνη και κακοκεφη...με τι καρδια να μπεις :huh:

ρεμουνδου 21 αριστερο  ντανιελα  φαινοταν καλη στα σκοταδια...μελαχρινο πιπινακι...στο δωματιο τελικα δεν ηταν και τοσο ωραια :ak:...και απο υπηρεσιες αστα να πανε :( :cussing:...
θα γραψω κριτικη...

μετα πηγα περγαμου 27α  να βρω τη μαριανναρα...εκει ηταν...με τρελαινει αυτη η μιλφαρα :lheel: :tits: :kissass2: :fuck2:  καταθεση κι εδω με τελειωμα στις θεικες βυζαρες της :tits::cum:...
ειδα και τη ναταλι την πολικη αρκουδα,οποτε αυτη θα ναι στην απογευματινη βαρδια...στο δωματιο ψιλοφολα ειναι...

tsoutseki90

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
παιδια ξερεται αν η τζουλια μαυρομαλλα εκφυλη με piercing(στο επιμαχο)  φυλης 70..κατι την ειχα πετυχει ποτε δουλευει κ που?

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Την Δευτέρα που πέρασα έκανε κανονικά και μάλιστα τελειωτικό.
Χρήσιμη πληροφορία αν και μου φένεται περίεργο! Εννοείς  την Εύα απο Κων/πολέως, έτσι;

Στο δια ταύτα: το ξανθό, όνομα δεν συγκράτησα, φαινόταν αρκετά φάκαμπλ στο ημίφως.
Λέγεται Ιωάννα.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Στο μπουρδελακι Μ.Αλεξανδρου 15 τα πρωινα δουλευει η Ζανα το γνωστο γκιλφ που τα κανει ολα.Ετσι οπως βγαιναμε απο τον οικο, η τσατσα εκανε την υστατη  προσπαθεια να μας κρατησει,λεγοντας οτι η τιμη ειναι 5 ευρω...
Επισης στη Ρεμουνδου στο δεξιο οικο (πανω),απογευματινη βαρδια ειναι μια αλβανιδα με τσιγγανικα χαρακτηριστικα,η τσατσα ανακοινωσε ελευθερο στοματικο και ακουσα κατι για ελευθερο πρωκτικο..Πιστευω να εκανε λαθος η τσατσα  και να μπερδευτηκε με το ελευθερο στοματικο :helpplea:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Στο μπουρδελακι Μ.Αλεξανδρου 15 τα πρωινα δουλευει η Ζανα το γνωστο γκιλφ που τα κανει ολα.Ετσι οπως βγαιναμε απο τον οικο, η τσατσα εκανε την υστατη  προσπαθεια να μας κρατησει,λεγοντας οτι η τιμη ειναι 5 ευρω...
Επισης στη Ρεμουνδου στο δεξιο οικο (πανω),απογευματινη βαρδια ειναι μια αλβανιδα με τσιγγανικα χαρακτηριστικα,η τσατσα ανακοινωσε ελευθερο στοματικο και ακουσα κατι για ελευθερο πρωκτικο..Πιστευω να εκανε λαθος η τσατσα  :helpplea:
:S

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Υπαρχει περιπτωση να μπερδευτηκε η τσατσα.Η κοπελα με τραβαγε λεγοντας οτι κανει τα παντα..Να φανταστεις η απο κατω τσατσα μου ειπε οτι η κοπελα κανει τελειωτικο με καποτα  :idiot:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom