Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 257 άτομα (31 μέλη και 226 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:offtopic: Αλλά ουσιαστικό

Δηλώσεις Λοβέρδου:

QUIZ:

Ποιοι είναι οι 7 νόμιμοι οίκοι;

Οι άλλοι είναι ΟΛΟΙ παράνομοι.

(Η ανάρτηση μπήκε και στην ενημέρωση Στούντιο: H αναφορά μου είναι στο συγκεκριμένο θέμα όχι σε όλες τις δηλώσεις, ανεξαρτήτως ενδιαφέροντος)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Χρήσιμη πληροφορία αν και μου φένεται περίεργο! Εννοείς  την Εύα απο Κων/πολέως, έτσι;

Τύπε δεν είναι στο πρόγραμμα. Δυο φορές πάντως, μετά το γαμήσι, της έχω ζητήσει να το γυρίσει σε ακά πίπα, και παρά το γεγονός ότι την έχω ειδοποιήσει για το τελείωμα, τα έχει πάρει στο στόμα και τα έχει φτύσει στον νιπτήρα.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Στο μπουρδελακι Μ.Αλεξανδρου 15 τα πρωινα δουλευει η Ζανα το γνωστο γκιλφ που τα κανει ολα.Ετσι οπως βγαιναμε απο τον οικο, η τσατσα εκανε την υστατη  προσπαθεια να μας κρατησει,λεγοντας οτι η τιμη ειναι 5 ευρω...
Επισης στη Ρεμουνδου στο δεξιο οικο (πανω),απογευματινη βαρδια ειναι μια αλβανιδα με τσιγγανικα χαρακτηριστικα,η τσατσα ανακοινωσε ελευθερο στοματικο και ακουσα κατι για ελευθερο πρωκτικο..Πιστευω να εκανε λαθος η τσατσα  και να μπερδευτηκε με το ελευθερο στοματικο :helpplea:
Αυτη ηζανα παιδες μεχρι 12,15 ηταν στο ποστο της με πελατη μεσα,πριν λιγο εννοω,πρεπη να δουλευη τρεις βαρδειες σερι!!!Βολτα στους οικους 150 λεπτα,συνολικη πεζη διαρκεια 220 λεπτα!!!

Επισκέπτης
Τύπε δεν είναι στο πρόγραμμα. Δυο φορές πάντως, μετά το γαμήσι, της έχω ζητήσει να το γυρίσει σε ακά πίπα, και παρά το γεγονός ότι την έχω ειδοποιήσει για το τελείωμα, τα έχει πάρει στο στόμα και τα έχει φτύσει στον νιπτήρα.

Eπιβεβαιωνω. Τη μια και μοναδικη φορα που την πηρα μου εκανε εντονη ακαποτη πιπα με σκοπο να τελειωσω ετσι (εγω γονατιστος κι αυτη στον ενα αγκωνα). Αν δεν την ειχα σταματησει εγκαιρα για να τη γαμησω, αλλο λιγο και θα μου τα επαιρνε σιγουρα στο στομα.

Επισης, συγνωμη που θα το ξαναπω, αλλα η κοπελα ειναι μπαζο.  :S

Παντως, να μη λεμε μαλακιες. Απο τη στιγμη που μια πουτανα κανει ακαποτη πιπα, ειναι επομενο καποιες φορες η ακαποτη να γινεται και τελειωτικη. Μην κοροιδευομαστε. Κατα τη γνωμη μου, καλο ειναι να αποφευγουμε τις βρωμιαρες που ανακοινωνουν ακαποτη πιπα και κωλο και να προτιμαμε τις κοπελες που κανουν βασικο προγραμμα (και που πολλες φορες κρατανε τις ακαποτες πιπες μονο για δωρο στους πελατες που αγαπανε).  :sunglasses:

Επισκέπτης
Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο – Ξανθιά άσχημη προμίλφ, μέσα σε ολόσωμο βρακί, μεσαία πεσμένα βυζιά, κώλο δεν είδαμε, με πρωκτικό στα 20 και βασικό στα 15.

Μαραθώνος 59Μόνικα, μελαχρινή νεαρή ρουμάνα με μπουκλωτό μαλλί, λεπτή με ωραίες αναλογίες, μικρομεσαία βυζάκια και καλό κώλο. Βασικό στα 15.

Αχιλλέως 40 – Μαυριδερό γύφτικο μπάζο με μεγάλα πεσμένα βυζιά, κάμποσα κιλά παραπάνω, βασικό στα 15.

Αχιλλέως 51 – Μελαχρίνη ομορφούλα γνωστή από κάπου, με ωραίο σώμα, μεγαλούτσικα βυζιά και καλό κώλο. Βασικό στα 15.

Κανεις δεν το σχολιασε αυτο. Για πρωτη ισως φορα αυτα τα σπιτια κατεβαινουν στα 15 ευρω. Ολο το Μεταξι πλεον στα 10 και 15 ευρω.   :rockon:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καθομουν μονος στον σταθμο του μεταξουργιου,12,40,ενα απαλο κομματι επαιζε με πιανο και σαξοφωνο,οτι επρεπε για να με χαλαρωση,προσπαθουσα να βαλω σε μια ταξη το μυαλο μου για να θυμηθω οσο καλυτερα μπορω τα γεγονοτα προσωπα και πραγματα.Η κουραση ηταν κακως παραγων,τετοιο τολμημα ουτε οταν ημουν νεος δεν ειχα σκεφτη να κανω,220 λεπτα πεζοποριας μεσα απο πακια,πρεζονια,σομαλους,σουδανους,ρουμανακια που φευγανε για την πατριδα,τσατσαδες που αλλαζουν καθως και κοπελες που πηγαιναν να πιασουν βαρδεια!!!Για να μην σας κουρασω τις λεπτομερειες στον ρομαντισμο!!!Διδυμου 8 επανω Ξανθο αδυνατο με πορνοδης βλεμα,στητο κωλαρακι που χωριζε τα κωλομεια κορδονι με κρικους και μικρο βυζι,λικνιστηκε ομορφα και με χαρι.Διδυμου 8 κατω η καρμεν καυλωτικο πορνιδιο,εκανε την χαρακτηριστηκη σβουρα γυρω απο τον σωληνα.Διδυμου 16ευσωμη μεγαλοκοπελα μαριανα.Διδυμου 18 υπογειο η πορνο βαλερια με την αλοιφη στα χερια με φουλ!Διδυμου 18 ισογειο,η ρουφηχτρα αλιονα.Διδυμου 20 η αννα.Συνοδοιπορος ο μπιλυ7,σε μια φοβερη πορεια τσαρκας και ανταλαγη πορνοαποψεων,μπιλ σε ευχαριστω!Εκει πεφτη η ιδεα να παμε πεζοι στο μεταξι,και το καναμε,Μπηκαμε στην επικυνδυνη ζωνη απο Ακομινατου 2 ισογειο,προσχαρη αδυνατη κοπελλα που προσπαθουσε να ψωνιση απο πακι,παμε μας ειπε με 10,δυστηχως ολη την καλη της διαθεση και το χαμογελο της το χαλουσε το δοντι που ελειπε.Ακομινατου 2 επανω,παλαιστης εξιλθε γυμνοστηθος στο σαλονι που ηταν γεματο στα 10,αρον αρον φυγανε οι συναγωνιστες υπο το αυστηρο βλεμα της κορασιδας :grin:.Δεληγιωργη 33 κλειστο.Λεωνιδου 6 η τσα μας ειπε οτι διανυκτερευη σημερα,παρουσιαστηκε ευπαροσιαστη κορασιδα,βουλγαρογυφτακι κατα πασα πιθανοτητα με καλο σωμα στα 10.Καλλεργη 33 κλειστο.Λεωνιδιου 28 κατω,σε λιγο ακουστηκε μια φωνη,αλλαγη βαρδειας,στο Λεωνιδιου 28 επανω ξανθια μιλφ πιπατζου Σονια στα 15,εως οτου εξελθη απο το δωματιο,λυσαμε με το τσατσο το θεμα της οικονομικης κρισης :grin:.Με μεγαλο κινδυνο,και πρεζονια γυρω μας εισηλθαμε στην Ιασωνος 1Ατο πανω αριστερα διανυκτερευε και ηταν ξανθο εμφανισιμο,στο Ιαχωνος 1Β η ελιζα,στο Ιασωνος 20 κατω,η τσα κοιμοταν στο σαλονι ξυπναγε κοιμοταν,ενω καψουροτραγουδα,πεζαν δυνατα,ξαφνηκα πηρε μπρος και αρχισε να φωναζη και να λεη η αννιτα κανη,δεν πολυκαταλαβαμε πιπινοηδες γαμευσιμο με καλο κωλο και στητο βυζακι στα 15.Επανω υπερβαρη καυλωτικα ντυμενη κορασιδα,με ασχημο βαψιμο ομως παραφωνια!Ισως εφταιγε το πλυντηριο στη εισοδο :grin: το ισογειο διπλα κλειστο.Ιασωνος 19Α το κατω κλειστο,στο πανω υπερβαρη ξανθη περιποιημενη κοπελα με τα παντα μεγαλα,η τσα την παρουσιασε ως το αστερι της.Στο Ιασωνος 30 επανω,αδυνατο ξανθο χαμογελαστο.Ιασωνος 30 υπογειο,τζουλιανα,βγηκε πακις απο το δωματιο και ο δροσερος τσατσος ετρεξε με αρωματικο σπρευ να καληψη την μποχα,λεγοντας τι πακιλα ειναι αυτη :2funny:.Στο σπιτι του χουλστερ,Ιασωνος 31 κλειστο,αποχωρουσε το μπαζομιλφακι με τα 10,το καμενο υπογειο διπλα κλειστο,συναγωνιστες το κοιτουσαν,το νεο διαδωθηκε φαινετε :grin:.Ιασωνος 27Α το τσιγγανοηδη με 10-15,απλο φουλ,σε αυτο το υπογειο,προσοχη στα κεφαλια.Ιασωνος 33 επανω κοντο αδυνατο,ευγενεστατο.Ιασωνος 37 επανω,ξανθια καυλιαρα με στητο βυζακι,Μαρια με φουλ στα 15,αυτοσυστηθηκε.Ιασωνος 37 κατω το ξανθο αλβανικη με το φουλ-απλο,15-10.Ιασωνος 36 με μεγαλη ευχερεια παρκαρισματος :grin:,μαυρουλα με μικρο στηθος αλλα ομορφα καπουλια στα 10.Ιασωνος 44,κλειστο επανω,κατω στο νεο η αιντα.Στο Ιασωνος 46 επανω κλειστο,οι συναγωνιστες κατω και γυρω ελεγαν που ειναι η καρλα η καυλα.Στο διπλα,η Δελτα της γειτονιας μας,και παραδιπλα το ρουμανακι να ανακοινωνη το προγραμμα της με φουλ στα 15,κανοντας αστεια και πιασιματα @@.Στο 43 νταρτανικο πιπινι με φουλ για μερακληδες,να φωναζη η τσα οτι σε λιγο ερχετε η αλλη βαρδεια.Συνεχεια Μ.Αλεξανδρου 15 ζανα,στο διπλα 17 βρωμαγε ο χωρος κατουρλιλα και αποχωρισαμε ομαδικως ολοι οι συναγωνιστες.Απεναντη στο 22 κατω,πιπινι με ωραιο σωματακι,ρουμανοφατσα με μαυρο μαλακι,στα 10 φουλ,επανω ξανθο τσαμπουκαλιδικο,με την αλοιφη στο χερι,εμφανισιμο,παραφωνια η τσιχλα που μασουσε ως κατσικα.                    Την σκεψη διεκοψε η φωνη στο μετρο που ελεγε Συνταγνα και επρεπε να κατεβω,μπερδευτικα με το πληθος και η εικονα του ρομαντισμου,χαθηκε.Μια ακομα κινηματογραφικη ταινια εφτασε στο τελος της,που αποτυπωσε την εικονα της μπουρδελονυχτας!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καθομουν μονος στον σταθμο του μεταξουργιου,12,40,ενα απαλο κομματι επαιζε με πιανο και σαξοφωνο,οτι επρεπε για να με χαλαρωση,προσπαθουσα να βαλω σε μια ταξη το μυαλο μου για να θυμηθω οσο καλυτερα μπορωβτα γεγονοτα προσωπα και πραγματα.Η κουραση ηταν κακως παραγων,τετοιο τολμημα ουτε οταν ημουν νεος δεν ειχα σκεφτη να κανω,220 λεπτα πεζοποριας μεσα απο πακια,πρεζονια,σομαλους,σουδανους,ρουμανακια που φευγανε για την πατριδα,υσατσαδες που αλλαζουν καθως και κοπελες που πηγαιναν να πιασουν βαρδεια!!!Για να μηνσας κουρασω τις λεπτομερειες στον ρομαντισμο!!!...
Πολύ καλή μπουρδελο-ενημέρωση και πολύ καλό κείμενο ...  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Στο μπουρδελακι Μ.Αλεξανδρου 15 τα πρωινα δουλευει η Ζανα το γνωστο γκιλφ που τα κανει ολα.Ετσι οπως βγαιναμε απο τον οικο, η τσατσα εκανε την υστατη  προσπαθεια να μας κρατησει,λεγοντας οτι η τιμη ειναι 5 ευρω...
5 ευρώ;;; Σε λίγο θα τους πηγαίνουμε ένα σουβλάκι να τις γαμήσουμε...
Πάντως δεν τα κάνει όλα... το βασικότερο όλων δεν κάνει...
Επίσης, στα 10 ευρώ εκεί δεν έκανε καν ελεύθερο στοματικό πριν. Θυμάσαι τώρα τι πρόγραμμα άκουσες;

Κανεις δεν το σχολιασε αυτο. Για πρωτη ισως φορα αυτα τα σπιτια κατεβαινουν στα 15 ευρω. Ολο το Μεταξι πλεον στα 10 και 15 ευρω.   :rockon:
15 ευρώ το Αχιλλέως 51 αλλά βασικό πρόγραμμα. Πάντα είχε φουλ στα 20... Τώρα είναι που έγινε ασύμφορο.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Επίσης, στα 10 ευρώ εκεί δεν έκανε καν ελεύθερο στοματικό πριν. Θυμάσαι τώρα τι πρόγραμμα άκουσες;
15 ευρώ το Αχιλλέως 51 αλλά βασικό πρόγραμμα. Πάντα είχε φουλ στα 20... Τώρα είναι που έγινε ασύμφορο.
Δεν εκατσα να ακουσω και προγραμμα,δεν θα το αντεχα αυτο .. :grin:
Παντως εχω ακουσει σε 2-3 οικους την ωρα που φευγω ,να μου ριχνουν  στιγμιαια την τιμη στα 10 απο 15(εκει που ειναι με 15)..Δεν ξερω αν ισχυει αλλα στο Μεταξι επειδη βλεπουν λιγους Ελληνες,φερονται πιο ευγενικα απο Φυλης..

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ακαποτο τελειωτικο με 10,νομιζω!!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ναι η τιμη στα 10 ειναι,απλα οταν φευγαμε για να μας δελεασει ειπε 5ε.Οπψς ειπες πριν την εχω πετυχει και πρωι και απογευμα,μαλλον διπλοβαρδια ειναι ..

Επισκέπτης
Ας βεβαιωθούμε καλύτερα γιατί ακάποτο τελειωτικό στα 10 ακόμα και για τη Ζάνα... είναι πολύ!

Οπψς ειπες πριν την εχω πετυχει και πρωι και απογευμα,μαλλον διπλοβαρδια ειναι ..
Έφυγε από Αδάνων;

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ας βεβαιωθούμε καλύτερα γιατί ακάποτο τελειωτικό στα 10 ακόμα και για τη Ζάνα... είναι πολύ!
Έφυγε από Αδάνων;
Λογικα αφου βρισκεται στο Μεταξι τελευταιο καιρο..

Επισης το απογευμα ηταν στον οικο της Ρεμουνδου η Σιλβανα,για οσους ενδιαφερονται για σοκολατα...

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Επισης στην Κολωνου δεν υπηρξαν αλλαγες στα σπιτακια για αυτο και δεν εγραψα ενημερωση,απλα πεξαμε λιγο με την Αννα που μας χουφτωσε τα @@και μας ειπε παρτε με παρτουζα με 30,θα περασουμε καλαα!! :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Το γαμήσι είναι βιολογική ανάγκη, αλλά η μπουρδελότσαρκα πνευματική ενασχόληση.
Άψογος συναγωνιστή :rockon:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Έφυγε από Αδάνων;
Το επιβεβαιωνω ακαποτο ,τελειωτικο με 10!Το εχω γραψη και πιο παλια σε αλλη ενημερωση,ευχαριστω για τα καλα λογια σου!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Βραδυνη καταδρομικη απο 11 με 1 περιπου.
Στο Φυλης 59 επανω το μελαχροινο με εκφυλο look και κωλαρα που εχει τιμηθει στα 4 την προηγουμενη εβδομαδα,η Τζουλια με το μικρο στηθος και τη μεση δαχτυλιδι
Στο κατω η Σακιρα
Στο 61 εκει που ειναι ο πονηριδης-απατεωνισκος-αλμπανοτσατσος ενα καραμπαζο
Στο 84 κατω η μουναρα Ρωσιδα Μονικα,πρωην στριπερ στο ΣΤΑΡ,ικανοποιημενος απο τις επιδοσεις μια φορα που δοκιμασα
Στο 84 επανω ενα καραμπαζο με φρυδι Τερζη,λαικαντζα που θα πρεπει να μαζευτηκε απο χωματερη της Ρουμανιας
Στο 86 επανω η Μιχαελα απο το παραθυρο απηυθυνε καλεσμα πηδουλου προς τη μερια μου αλλα θυμηθηκα που την ειχα παρει το προηγουμενο Σαββατο και δεν ανεβηκα.
Στπ 67 κατω η μις Πιγκυ,ξανθια μουνιτσα που δεν προκειται να δοκιμαστει καθως δεν μου κανει το ''κλικ'',τα βυζια της δεν με ξεγελανε να περασω
Στο 92 το παλιο που ειναι σαν φυλακοβιο κελι το καυλετο με την κωλαρα Μπιανκα,μια φορα στο 65 κατω πριν 3 βδομαδες την πηρα,ειχα αναφερει και στην ενημερωση
Στο 92 νεο το αλλο υπερτατο ξεκωλο της περιοχης,Μικυ
Στο 71 κατω κλασσικα η Αννα
Στο 109 καταθεση,Στελλα,με τα αστερακια,τελευταια της μερα στο μαγαζι αυτο καθως και στη Φυλης καθως ΄΄μετακομιζει΄΄για Συγγρου 248 σε στουντιο μαζι με αλλες κοπελες μου ειπε,ξεκιναει απο Σαββατο εκει,ωρες 11 και 30 το πρωι με 8 μιση το βραδυ,εχει καλυτερα φραγκα λεει,ο πηδουλος εξαιρετικος μαζι της.Τωρα αν θα πετυχει εκει σε τετοια εποχη ο χρονος θα δειξει..
Στο Φωκαιας 25 υπογειο η Μονικα και η Ντιανα,προτιμησα φυσικα τη Ντιανα για αλλη μια φορα σουπερ,εχει βελτιωθει σε σχεση με το καλοκαιρι που ηταν πιο μαζεμενη.Ακα μπουκα τρελλη και τελειωμα στα βυζια της ενω βαραγε μαλακια και με μπουκωνε πριν τη χυσω

Επισκέπτης
Στο 109 καταθεση,Στελλα,με τα αστερακια,τελευταια της μερα στο μαγαζι αυτο καθως και στη Φυλης καθως ΄΄μετακομιζει΄΄για Συγγρου 248 σε στουντιο μαζι με αλλες κοπελες μου ειπε,ξεκιναει απο Σαββατο εκει,ωρες 11 και 30 το πρωι με 8 μιση το βραδυ,εχει καλυτερα φραγκα λεει,ο πηδουλος εξαιρετικος μαζι της.Τωρα αν θα πετυχει εκει σε τετοια εποχη ο χρονος θα δειξει..
Καλά, Κατερινάκι Νο2 μου μυρίζεται που πήγε για δυο μέρες στο Εφέσου 11. Αυτή είναι πιο όμορφη όμως, οπότε ίσως αντέξει μερικές βδομάδες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom