Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 207 άτομα (15 μέλη και 192 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Αλήθεια η Κάρλα η Ιταλίδα εκπορνεύεται ακόμα στο Μαγνησίας 11; Θα περάσω αυριο απο τα πέριξ οπότε κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αλήθεια η Κάρλα η Ιταλίδα εκπορνεύεται ακόμα στο Μαγνησίας 11; Θα περάσω αυριο απο τα πέριξ οπότε κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη.
Συνηθως 2η βαρδεια ειναι η ντορα!!!

konet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Οχι δεν τα εβαψε...μαυρα μαλλια, μεγαλο στηθος....

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Πριν απο λιγο.....Δυδιμου 8 επανω,καστανοξανθο αδυνατο.Στο Δυδιμου 8κατω,προστυχη Καρμεν με ωραια συστηματα,μπρος πισω.Στο Δυδιμου 16 η Αναστασια,ξανθια αδυνατη,στο Δυδιμου 18Α η κοντη χειμωδης Συλβια με φουλ,στο 18Β,η ρουφηχτρα Αλιονα που τα περνη ολα,Δυδιμου 20,Αννα αδυνατη με καλοστεκουμενο 2αρι(σιλικονε),Αλκαμενους 16Β 2 Κορσσιδες Ναταλι και Αλινα στο διπλα 16Γη ψηλοκαπουλη Κατερινα και η Βικτωρια!!Φυλης 54 επανω ανοιξε,με τσατσο αστα να πανε,αιγυπτιακο σουλουπη ουτε την κοπελα πως την λενε δεν ηξερε,κοντο τσιγγανοειδες,αδιαφορο,τουλαχιστον ηταν χαμογελαστη με φουλ,στο κατω οι αγγελοι του τσαρλοι :grin:,οι δυο ξανθες παρουσιες Λαουρα και Σουζη,Φ.66 Ντενιζα με ασπρες κορδελες στα ποδια και η Νικολετα με πορτοκαλι,τυχαιο?δεν νομιζω :grin:,διπλ Στο Φ.58 Η Κατια το αδυνατο πιπινι με το φουλ,που τελικα μαθαμε το ονομα της καταλαθος,διαλογοι μεταξυ τσατσας και απαιχτου συναγωνιστη,στον Ρομαντισμο.Στο υπογειο του Φ.71 ακομα πιανω τα @@ και κοιταω αν ειναι στην θεση τους,η τσα στο δεξιο μπερδευε την γλωσσα της το τσιγγανοηδες ψηλο,ηρθε και μας τον χαιδευε,και μας εδινε φιλια,Ιλια νομιζω οτι την λενε,ξαναρωτησα την τσα,τιποτα μιλαγε σαν να εφτυνε κουκουτσια,στο αριστερο η γκαμπριελα και αυτη τα ιδια,με στητο βυζακι μας τον χαιδευε και μας φυλαγε,φευγοντας εγινε φασι ,και μας λεη το χαιδεμα ειναι δωρεαν :grin:.Στα 92η Νικολ στο δεξια,στα αριστερα η Νικιτα με τα ξανθα μαλλια με μαυρες ανταυγειες,εχη κατι το καβλοειδες και οι αναλογιες της ειναι καλες,στα υποψη.Στο Φ.109 Κατω,Η Στελλα,πρωην μονικα απο το Φ.67 αν δεν κανω λαθος,κοντο ξανθο,αδυνατο με τατου στην κοιλια,στο Φ.109 πανω,αδιαφορο τσιγγανοηδες,και τελος προσοχη στην πορτα του Φ134 Α η μιση πορτα της εισοδου ειναι φρεσκοβαμενη,με κολλημενο χαρτι προσοχη χρωμα,η αλλη πορτα στοκαρισμενη,μαλλον θα βαφτη αυριο :grin:,μεσα ηταν αδιαφορο κοντο με φουλ,αν θυμαμαι καλα!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
κατί άλλο.
Προσοχή σε όσους περνάνε απο το πεζοδρόμιο στα μπουρδελάκια της οδού Βεργας στη Λιοσίων.
και εξηγούμε:
διπλα στα μπουρδελάκια (κολλητά) υπάρχουν 2 εγκατελειμενα νεοκλασικά απο τα οποία πεφτουνε τουβλα, σοβάδες και κεραμίδια. Ειδικά κάποια κεραμίδια κυριολεκτικά ισοροπούνε στο να πέσουνε σε κανα κεφάλι.
Περπατάτε λοιπον στη μεση της οδού και όχι στο πεζοδρόμιο στο συγκεκριμένο σημείο

Επισκέπτης
Απογευματινή στο μετάξι.

Διάρκεια: 117 min

Σήμερα ξεκίνησα τη βόλτα μου από σπιτάκια στα οποία πηγαίνω πολύ σπάνια. Περπατώντας προς την οδό κωνσταντινουπόλεως σκεφτόμουν τις αλλαγές σε τεχνολογικό και παράλληλα κοινωνιολογικό-πολιτισμικό επίπεδο. Η τεχνολογία λοιπόν είχε μια α’ αυξηση από το 1950 μέχρι το 1980, ενώ απ’το 1980 μέχρι το 2010 είχε πάλι μια αύξηση η οποία ήταν πολλαπλάσια του α’. Κοινώς η τεχνολογική ανάπτυξη ήταν μεγαλύτερη την τελευταία 30 ετία σε σχέση με τις παλιότερες γενιές. Όσο για τις μεταβολές που έγιναν σε κοινωνιολογικό επίπεδο, πάλι ήταν μεγαλύτερες τα τελευταία χρόνια απ’οτι παλιότερα. Την δεκαετία του 90 παρόλα τα νέα στοιχεία που είχαν προστεθεί, όπως το κίνημα του πανκ (το οποίο μετρούσε στην ελλάδα σχετικά λίγα χρόνια ως τότε), τα πρεζόνια κ.α, υπήρχαν κάποια πράγματα που είχαν διατηρηθεί πολλά χρόνια, όπως οι φαντάροι και οι γραφικοί τύποι του ’50 και του ’60 οι οποίοι έμοιαζαν με φιγούρες παλιών ελληνικών ταινιών (μάγκες, κλεφτοκοτάδες, παπατζήδες...). Το μετάξι του 2011 δεν έχει κρατήσει και πολλά απ’το παρελθόν του, καθώς σήμερα είναι μία ασιατική (κυρίως) και αφρικάνικη αποικία. Τα μόνα στοιχεία που έχει κρατήσει, που θυμίζουν λίγο απ’το παρελθόν του, είναι τα μισογκρεμισμένα και βρώμικα σπιτάκια, κάποιοι λιγοστοί ρομαντικοί συναγωνιστές...ε...και ίσως η τσατσά απ’το ιάσωνος 43.  :2funny:
Σκεφτόμενος όλα αυτά, έφτασα στην οδό κωνσταντινουπόλεως όπου είδα:

Κωνσταντινουπόλεως 166 ημιυπόγειοΕύα η γνωστή, ξανθιά κοκαλιάρα ψηλή, με πολύ μικρό στήθος και μικροσκοπικό κώλο. Ανακοινώθηκε βασικό στα 20 σήμερα.

Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο – Ξανθιά άσχημη προμίλφ, μέσα σε ολόσωμο βρακί, μεσαία πεσμένα βυζιά, κώλο δεν είδαμε, με πρωκτικό στα 20 και βασικό στα 15.

Παιανιέων 24 – Τζιλφ που λογικά όταν ήταν νέα (κάπου στη διάρκεια του μεσοπολέμου πιστεύω) θα ήταν αρκετά ελκυστική. Μεσαίου προς ψηλού αναστήματος, μεσαία βυζιά, καλό γενικά σώμα για την ηλικία της. Ανακοινώθηκε βασικό στα 20.

Βιργινίας Μπενάκη 31 - Κλειστό

Μαραθώνος 59Μόνικα, μελαχρινή νεαρή ρουμάνα με μπουκλωτό μαλλί, λεπτή με ωραίες αναλογίες, μικρομεσαία βυζάκια και καλό κώλο. Βασικό στα 15.

Την είχα πάρει στο κερ13 υπόγειο όπου είχα περάσει καλά. Έχει και κριτική μου εκεί.

Αχιλλέως 40 – Μαυριδερό γύφτικο μπάζο με μεγάλα πεσμένα βυζιά, κάμποσα κιλά παραπάνω, βασικό στα 15

Αχιλλέως 48 υπόγειο και ισόγειο κλειστά.

Αχιλλέως 51 – Μελαχρίνη ομορφούλα γνωστή από κάπου, με ωραίο σώμα, μεγαλούτσικα βυζιά και καλό κώλο. Βασικό στα 15.

Κωλοκυνθούς 63 και τα 2 εκείνη τη στιγμή είχαν ανοιχτά φώτα, δεν είχαν όμως κοπέλες.

Κωλοκυνθούς 38 κάτωΝτενίζ από ιάσωνος 30 πάνω-κάτω, όμορφη μελαχρινή πλέον, τσιγγανορουμάνα, αδύνατο κορμάκι, μικρά ωραία βυζάκια, ωραίο κωλαράκι, υπερξυνισμένα μούτρα. Βασικό στα 15.

Κωλοκυνθούς 38 πάνω – Χοντρή επιβλητική παρουσία, μικρή αδερφή του Yokozuna (Πρωταθλητής του σούμο), ξανθιά μακρυά περούκα, χυτές μεγάλες βυζάρες και χοντρή μεγάλη κωλάρα. Δεν άκουσα πρόγραμμα.

:jerking: Ανέβηκα μέχρι την αγησιλάου και έστριψα αριστερά στην ιάσωνος, για να κλάψω ως συνήθως έξω απ’τα σκαλοπάτια του ιας1 για τον αδικοχαμένο έρωτα μου με την Ρουσλάνα.

There's no time for us, There's no place for us
What is this thing that builds our dreams yet slips away from us
Who wants to live forever, Who wants to live forever....?

There's no chance for us
It's all decided for us
This world has only one sweet moment set aside for us

Who wants to live forever, Who wants to live forever?

Who dares to love forever? When love must die

But touch my tears with your lips, Touch my world with your fingertips
And we can have forever, And we can love forever
Forever is our today”

Αποχωρώντας απ΄το ιας1 βρήκα κάτω από μια στοίβα σύριγγες, τα απομεινάρια του ψηφιακού γραμμοφώνου όπου πριν λίγες εβδομάδες είχα κάνει καντάδα στην ρουσλάνα. Στην ουσία ήταν τα σκόρπια κομμάτια της διαμελισμένης μου καρδιάς. Λίγο πιο πέρα βρισκόταν ένας συναγωνιστής σε άθλια κατάσταση. Ήταν διπλωμένος στα 2 και πονούσε αφόρητα. Υπέθεσα ότι ήταν κι αυτός με τσακισμένα τα φτερά του έρωτα. Τον πλησιάσα και του είπα:

-Κουράγιο φίλε μου, έρωτας είναι...θα περάσει
-Τι έρωτας ρε μαλάκα, κόψιμο μ’’έπιασε!
(τι έγινε ρε παιδιά, πάλι μαλακία πέταξα;:jerking:

Συνέχισα, κατηφορίζοντας την ιάσωνος.

Ιάσωνος 20 δεξιάΑνίτα, μελαχρινή λεπτή πόρνη, μικρά βυζάκια, ωραίο κωλαράκι, βασικό στα 15. Λογικά στις επόμενες μέρες θα πηδηχτεί κι αυτή.

Ιάσωνος 20 μεσαίο – Ξανθιά προμιλφ, λευκό δέρμα, μεγαλούτσικα βυζιά, καλό κορμί, βασικό στα 15.

Ιάσωνος 20 αριστερά – Ξανθιά κοντόπορνη τάπα, μικρά βυζάκια, αδιάφορο κώλο, βασικό στα 10.

Ιάσωνος 19 επάνωΈλενα, ξανθιά αλβανίδα χοντρή με μεγάλα βυζιά και κώλο. Βασικό στα 10.

Ιάσωνος 27 Ρωξάνη, ψηλή γομαρίτσα, ωραία 2,5 άρια βυζιά, άσχημο πατημένο κώλο, ηλίθιο βλέμμα. Βασικό στα 10.

Ιάσωνος 30 ισόγειοΦλώρα από φωκ17 προ 3ετίας. Κοντόπορνη μελαχρινή με μεσαία ωραία βυζάκια, αρκετά χαμηλοκώλα, βασικό στα 10.

Ιάσωνος 31 ισόγειο_HOSTEL – Ξανθιά προτζιλφ με νεραντό σώμα, πιτσιλιές αίματος έξυπνα καμουφλαρισμένες ως φακίδες στο στήθος της, μέσα σε ολόσωμο βρακί. Βασικό στα 10.

Δίπλα απ΄την εσωτερική είσοδο ήταν ανοιχτή η πόρτα που οδηγεί στο δίπλα υπόγειο το οποίο απ’ότι φαίνεται είναι το μπουρδελάκι που κάηκε πριν λίγες ημέρες. Μέσα ήταν κάτι αλβανοί νταβάδες ή εργάτες οι οποίοι κινήθηκαν σχεδόν απειλητικά εναντίον μου, επειδή μπήκα μέσα από περιέργεια. Την κοπάνησα με συνοπτικές διαδικασίες, γιατί δεν μου αρέσει να δέρνω όταν είμαι νηστικός.   :2funny: :2funny:

Ιάσωνος 37 επάνωΜαρία_Τσιμπούκι_Μουνί_Κώλος_Ορθό έντερο_συκώτι_σπλήνα... Ξανθιά με καλό λεπτό σώμα, λευκό δέρμα, μικρά βυζάκια. Βασικό στα 10 και πρωκτικό στα 15.

Ιάσωνος 37 κάτω – Ξανθιά με χυτό σώμα, χυτά βυζιά, πλαδαρών αναλογιών με βασικό στα 10 και πρωκτικό στα 15.

Περδίκα 3 αριστερά – Μαυρομάλλα χοντρέλω με τεράστια απαίσια κωλάρα. Βασικό στα 10.

Μεγ. Αλεξάνδρου 22 πάνω – Μελαχρινή με σχιστά κλαμένα ματάκια από λεωνίδου 6 και περδίκα 3 δεξιά, αδιάφορο πλαδαρό σώμα, μεγαλούτσικα πεσμένα βυζιά και φωνή κοκκινοσκουφίτσας. Βασικό στα 10.

Στο σαλόνι αλβανός συναγωνιστή στηρίζοταν στο έδαφος με διπλωμένα γόνατα, εχοντας σταυρωμένα τα χέρια του, με τους δείκτες του χωμένους μέσα στα ρουθούνια. Υπέθεσα ότι έκανε κάποια άσκηση αλβανικής γιόγκα

Μεγ. Αλεξάνδρου 22 κάτω – Μελαχρινή λεπτή κοπέλα με καλό σώμα, μικρά βυζάκια, καλό κωλαράκι, ασχημούτσικο πρόσωπο, βασικό και πρωκτικό στα 10.

Κολωνού 27 ισόγειοΜαρία, στρουμπουλή μαυρομάλλα που μοιάζει λίγο με την Πάολα από φ134υπόγειο. Μικρά βυζιά και πλαδαρός κώλος. Βασικό στα 10.

Την είχα πάρει παλιότερα και ήταν εντελώς αδιάφορη περίπτωση.

Κολωνού 27 υπόγειο – Ξανθιά με λευκό δέρμα, μεγάλα βυζιά, πλαδαρό κώλο, βασικό στα 10.

Κολωνού 27 επάνω – Ψηλή μαυρομάλλα άσχημη με ορθογώνιο σωματότυπο, κατάλληλη για μοντέλο αντρικών κουστουμιών. Ελ.στοματικό στα 10.

Κολωνού 32 ισόγειο – Μαυρομάλλικο χοντρό μπάζο με φουλ πρόγραμμα στα 10.

Κολωνού 32 υπόγειο – Χοντρούλα με ξανθιά κακοβαλμένη περούκα, μεγάλα χυτά βυζιά, άσχημος κώλος. Βασικό στα 10.

Κολωνού 32 πάνω – 2 πόρνες. Ένα ξανθό κοντόπορνο μπαζάκι με μικρά στήθη και μεγάλο κώλο και μία ψηλή μαυρομάλλα νταρντάνα με τεράστια βυζιά με μεγάλες μαύρες ρώγες και έντονη τριχοφυία στην κοιλιά. Βασικό στα 15 και οι 2.

Τσατσά εδώ ήταν η γνωστή Κατερίνα από κολ11 και παλιότερα (πριν καμιά 10 ετία) ως πόρνη από ακομινάτου με τα εξτρίμ και πολύ επικίνδυνα προγράματα. Είχα γράψει πριν κάμποσο καιρό κάποια πράγματα που μου είχε πει η ίδια. Φαινόταν πολύ καταβεβλημένη, πολύ σπασμένη, σαν πιωμένη...δεν ξέρω ακριβώς. Έχει παρει κιλά και φαίνεται άρρωστη. Επίσης της λείπουν και αρκετά δόντια από μπροστά. Στο σαλόνι έδωσε σώου χορεύοντας μπροστά στους πάκηδες μαζί με τις κοπέλες. Εγώ χούφτωσα ότι ήταν να χουφτώσω και την έκανα λόγω υπερβολικής ζέστης. Η υπόλοιπη παρέα έμεινε.

Κολωνού 11 υπόγειο – 2 τσούλες. Ρωξάνα από κολ32 επάνω. Ξανθιά με λευκό δέρμα, μικρομεσαία βυζάκια με ωραίες ρώγες και φουσκωτό κώλο, αυτό που ο Farkeli λογικά θα αποκαλούσε: «κώλο σε προτεταμένη εξωκοινοβουλευτική παράταξη». 2η μία μελαχρινή με πεσμένα μικρά βυζάκια, υπερβολικά μεγάλο κεφάλι και πλαδαρό κώλο. Βασικό στα 15 και οι 2.

Την ρωξάνα την έχω πάρει και είναι η κοπέλα με την οποία διαπραγματευόμασταν πόσα εκατοστά πούτσου μπορώ να βάλω μέσα της. Έχει κριτική μου στο κολ32 επάνω.

Κολωνού 11 ισόγειο – Μαυρομάλλικο μπάζο με μικρά κρεμαστά βυζάκια και κωλάρα. Βασικό στα 10.

Κολωνού 11 επάνω – Γεμάτη μαυρομάλλα αδιάφορη τελείως. Βασικό στα 10.

Λεωνίδου 6 – Μαυρομάλλα με κάμποσα κιλά παραπάνω, μεγάλες βυζάρες και μεγάλο κώλο με κυτταρίτιδα. Βασικό στα 10 και 15 με πρωκτικό.

Λεωνίδου 28 επάνω – Μικροσκοπική μαυριδερή άσχημη κατσαρίδα με μικρά βυζιά και κώλο. Βασικό στα 10.

Έχω κριτική γι’αυτήν στο μεγ.αλ22 πάνω. Δεν με θυμήθηκε στο σαλόνι και άρχισε να μου τρίβεται.

Λεωνίδου 28 κάτω – Ξανθό κοντόπορνο κορίτσι με μεγάλα στητά βυζιά (μπορεί και σιλικόνη δεν είμαι σίγουρος), λευκό δέρμα, αδιάφορος κανονικών διαστάσεων κώλος. Βασικό στα 15.

Μοιάζει πολύ με την Βικτώρια από φωκ 27 ισόγειο

Κατέβηκα ξανά την ιάσωνος όπου στη διασταύρωση ιάσωνος – μεγ.αλεξάνδρου ήμουν μάρτυρας ενός άγριου καυγά μεταξύ μίας γάτας και ενός σκύλου.

Ιάσωνος 43Πάμελα, μελαχρινή τροφαντή κοπέλα, με χυτά βυζιά και μεγάλο κώλο. Βασικό στα 10 και πρωκτικό στα 15.

Ιάσωνος 44 αριστερά (καινούριο)Άιντα, ξανθιά τσιγγανορουμάνα με λεπτό σώμα, μεσαία πεσμένα βυζιά, ωραίο σφαιρικό κώλο. Βασικό στα 15.

Μετά από αρκετό παιχνίδι στο σαλόνι με χουφτώματα δεν αντιστάθηκα στην κωλάρα της και πέρασα στο δωμάτιο όπου πέρασα μέτρια. Θ’ανέβει κριτική και γι’αυτό το βρωμοθήλυκο. Αφού ντύθηκα, έπλυνα λίγο το πρόσωπο επειδή είχα ιδρώσει και σκουπίστηκα με χαρτί υγείας. Όταν έφτασα σπίτι είδα ότι μου είχαν κολλήσει κομματάκια απ’το χαρτί πάνω στο πρόσωπο (πρέπει να σκόρπισα πολύ γέλιο στους επιβάτες των ΜΜΜ σήμερα)  :2funny:

(Λίγα δευτερολέπτα πριν την έναρξη της μάχης με τους 2 ορκισμένους αντίπαλους στις γωνίες τους...)

Συνημμένα

• Cat vs Dog.JPG
    Cat vs Dog.JPG
    197,2 KB · Εμφανίσεις: 25

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ιάσωνος 20 δεξιά – Ανίτα, μελαχρινή λεπτή πόρνη, μικρά βυζάκια, ωραίο κωλαράκι, βασικό στα 15. Λογικά στις επόμενες μέρες θα πηδηχτεί κι αυτή.
ωραιος ντερτι :rockon:

την ειχα παρει το καλοκαιρι...το τιμαει το 15αρι...μη φανταστεις τρελα πραγματα,ψιλοτυπικα θα λεγα,αλλα ειναι υπομονετικη,συνεργασιμη και ευδιαθετη...εχει πολυ καλο στησιμο στα 4 :fuck2:

λεει οτι ειναι απο ρουμανια και φοραει ενα μενταγιον με το δικεφαλο αετο της αλβανιας :2funny:

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
σημερα στην πρωινη βαρδια ειδα στην Ιασωνος κολλητά στο 44, σε αυτο που την προηγούμενη εβδομαδα εμφανίστηκε η Σαμπρινα, νεο μπουρδελακι. εχει μακροστενη εισοδο φρεσκοβαμενη και με μικρο σχετικα σαλονι με ξιλινα παγκάκια χωρις πλατες. καινουριο μεσα ανακαινισμένο.
στις υπηρεσιες ηταν μια καλλίγραμμη κοπελα μελαχρινη περιπου 25ετων με πολυ ωραιο στηθος και μαλλι σγουρο μεχρι τις πλατες.
στο υψος της λεκανης, στο πισω μερος τυ σωματος της κοσμουσε την περιοχη μια μεγαλη πεταλουδα tatoo.
εχω την αισθυση οτι ηταν η κοπελα που ειδα προχτες στο 46Α. μονο που προχτες ειχε απλο προγραμμα στα 15€ ενω σημερα ειχε στην ιδια τιμη + πρωκτικο. Λετε λογο εγκαινίων !!!! :think:

αφου δεν βρηκα αυτο που ηθελα στο πρωινο μεταξι (για πολλοστή φορά) πηγα φυλης οπου κατεθεσα στη Εμμανουέλα οπου μου ειχε κάτσει απο την προχτεσινη τσαρκα. ειχε 2 κοπελες οπου προσφεραν πρωκτικο στο προγραμμα τους.
ακολουθει κριτικη.

Επισκέπτης
Απογευματινή στο μετάξι.

. Μέσα ήταν κάτι αλβανοί νταβάδες ή εργάτες οι οποίοι κινήθηκαν σχεδόν απειλητικά εναντίον μου, επειδή μπήκα μέσα από περιέργεια. Την κοπάνησα με συνοπτικές διαδικασίες, γιατί δεν μου αρέσει να δέρνω όταν είμαι νηστικός.   :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Απογευματινή στο μετάξι.

Διάρκεια: 117 min

Σήμερα ξεκίνησα τη βόλτα μου από σπιτάκια στα οποία πηγαίνω πολύ σπάνια.
Πολύ καλή η ενημέρωση σου για μια ακόμα φορά!Με χαροποιεί το γεγονός οτι κατευθύνθηκες και στα ακριτικά της Αχιλλέως,Κων/πόλεως.Τι έγινε το Ευάκι δεν κάνει ακάποτο τσιμπούκι πλέον;;
Εύγε και πάλι συναγωνιστή!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Καμιά πληροφορία για την Φλόρη (Φυλής 71Β & 65 ισ.) έχουμε, ξέρει κανείς αν και που εμφανίζεται αυτόν τον καιρό;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
στις υπηρεσιες ηταν μια καλλίγραμμη κοπελα μελαχρινη περιπου 25ετων με πολυ ωραιο στηθος και μαλλι σγουρο μεχρι τις πλατες.
στο υψος της λεκανης, στο πισω μερος τυ σωματος της κοσμουσε την περιοχη μια μεγαλη πεταλουδα tatoo.
εχω την αισθυση οτι ηταν η κοπελα που ειδα προχτες στο 46Α. μονο που προχτες ειχε απλο προγραμμα στα 15€ ενω σημερα ειχε στην ιδια τιμη + πρωκτικο. Λετε λογο εγκαινίων !!!! :think:

Σελένα η μοχθηρή από Φυ84-86 και αλλού. Μακριά.

Πολύ καλή η ενημέρωση σου για μια ακόμα φορά!Με χαροποιεί το γεγονός οτι κατευθύνθηκες και στα ακριτικά της Αχιλλέως,Κων/πόλεως.Τι έγινε το Ευάκι δεν κάνει ακάποτο τσιμπούκι πλέον;;
Εύγε και πάλι συναγωνιστή!

Την Δευτέρα που πέρασα έκανε κανονικά και μάλιστα τελειωτικό.

Καμιά πληροφορία για την Φλόρη (Φυλής 71Β & 65 ισ.) έχουμε, ξέρει κανείς αν και που εμφανίζεται αυτόν τον καιρό;

Δεν ξέρω, η αδελφή της μου έλεγε ότι ήθελε να γυρίσει πίσω Ρουμανία.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Βόλτα απογευματινή στο Μετάξι. Σκόρπιες επισκέψεις σε σπιτάκια, γύρω στις 18.00 (αλλαγή βάρδιας σε κάποια σπιτάκια).

Ια30κα - Φλώρα ξανθό πολύ φάκαμπλ, απλό πρόγραμμα, αυτή την φορά βγήκε μόνο με στρινγκ / Τζουλιάννα μετά
Ια30πα - Σουζάννα (χρόνια της πολλά) καστανό φάκαμπλ με απλό / μετά μελαχροινή μέτρια με απλό
Εκτός από την Τζουλιάννα όλες στα 10.

Ια33πα - Μαρία άκα το μερμήγκι, τακτική κατάθεση, καστανό φάκαμπλ απλό με 10. Κατάθεση και σήμερα, δεύτερη.
Ια37πα - Ξανθιά, Μαρία επίσης αν δεν λανθάνω, πίπα-κώλο-μουνί με 15
Ια37κα - Ξανθιά μέτρια, 10 το απλό και 15 το κουλούρι
Ια44μπ - Σαμπρίνα η γνωστή καστανή που πλέον έχει μποθρωνέψει, ακά για "έλληνες"
Ια44πι - αδιάφορη
Ια46με - έχω πάψει να μπαίνω με τους παλαιστές του σούμο
Ια46αρ - καστανή μέτρια
ΜΑ22πα - ξανθιά φάκαμπλ ρουμάνα, απλό στο 10. Πρώτη κατάθεση.

Στο δια ταύτα: το ξανθό, όνομα δεν συγκράτησα, φαινόταν αρκετά φάκαμπλ στο ημίφως. Συνήθως δεν περνώ σε χαμηλό φωτισμό (κρύβονται και εκπλήξεις...), αλλά το ρίσκαρα. Τι ψυχή έχουν τα 10 ευρώ; (Απαντώ ότι όπως έχουν τα πράγματα, έχουν και παραέχουν, αλλά τέσπα). Καλό σωματάκι, με λίγα πιασίματα, μικρά βυζάκια (δεν έβγαλε σουτιέν) και χαρακτηριστικό τατουάζ κουνελάκι του πλέιμποι χαμηλά στην κοιλιά. Μέτριο πρόσωπο. Μέσα στο δωμάτιο καλή πίπα, καβάλα και ιεραποστολικό, χωρίς σούξου μούξου. Στενή. Για μια φορά μια χαρά.

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΟΛΑ Σημερινή τσάρκα στη Φυλής κατά τις 15.30-16.30.....αφού πήγα σε μερικά σπιτάκια και ειδα τα κλασσικά κορίτσια της περιοχής περνάω και από Φ61 υπόγειο....με υποδέχεται ο Αλβανός κοντόχοντρος τσάτσος με το ψαρό μαλί ....μου λέει τις κλασσικές του ατάκες ότι η κοπέλα είναι τεφαρίκι και αν δεν  μείνω ικανοποιημένος θα μου επιστρέψει τα λεφτά παραμύθια....το κυριότερο επιχείρημά του για να περάσω ήταν ότι η κοπέλα είναι καινούρια και κάνει και κώλο.....την βλέπω ότι είναι και ωραία στην εμφάνιση με πληθωρικό στήθος ....τι το ήθελα και περνάω μέσα.... από τα χειρότερα γαμήσια που έχω κάνει ποτέ....η γκόμενα φερόταν σαν να ήταν σούπερ ψώνιο....ούτε χαϊδέματα άφηνε , ούτε φιλιά στο σώμα ...στη δε προσπάθεια να της τον καρφ΄ψσω στον κώλο αντιστεκόταν σαν αγριοκάτσικο ....αφού στο τέλος με έκανε να νιώθω σαν βιαστής .... απίστευτα κακή συμπεριφορά....κατά δήλωσή της είπε ότι την λένε Χριστίνα.....μαύρο στην ψεύτρα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom