πρωινη ενημερωση απο μεταξι,φυλης και περιξ
παμε λοιπον,
Ιασωνος 20 κατω καστανοξανθη κοπελα με μακρύ μαλλι και ωραιο σωμα
Ιασωνος 20 επανω ξανθια (με προσθετα τεχνιτα μαλλια) καλοσχηματισμενη κοπελα με ελαφρα πιασιματα στην περιοχη της μεσης, ωραια σαλονατη παρουσια με ελ στοματικο στα 10€
Ιασωνος 19 επανω ενα τσιγκανοειδες αδιάφορο
Ιασωνος 19 κατω μελαχρινη αλβανιδα με κανονικο σωμα και μαλλι μεχρι τους ώμους. 10€ κανονικο και 15€ πρωκτικο. εχει δουλεψει στο 27, Μ. Αλεξ 22α...
Ιασωνος 27 νεαρη κοπελα με κανονικο σωμα και φουλ προγραμμα. ελαφρος βαριεστημένη.
Ιασωνος 30Α επανω τσιγκανοκοπελα μαλλον αδιαφορη.
Ιασωνος 30 κατω μελαχρινη κοπελα μαλλι μεχρι τους ώμους με πιασίματα και τουρλοτο κώλο.
hostel κοπελα 30+ ετων με κοντο μαλλι καστανοξανθο, γεματη (θα την ελεγα) 10€
Ιασωνος 31Β κλειστο
Ιασωνος 33 μια μουρουλα με κανονικο ωραιο σωμα.
Ιασωνος 37Α μελαχρινη κοπελα με πιασμενο το μαλλι κοτσο ψιλα στο κεφαλι. με πολυ σκερτσο το σαλοναρισμα της. κοπελα με πιασιματα αλλα πολυ ομορφα επανω της. με εβαλε σε σκεψεις.....
Ιασωνος 37Β επανω η μικαελα, μελαχρινη κοπελα με ωραιο σωμα και καλες υπηρεσιες στο δωματιο. κανονικο προγραμμα στα 10€
Ιασωνος 44 επανω μια αβυζί μελαχρινη κοπελα με ασπρο δερμα. στα 15€ με πρωκτικο.
βγαίνοντας απο εκει λεει η τσα2
- "καλα δεν γαματε σημερα..."
οποτε δεν κρατήθηκα μιας και γενικα "επαιζε" πολυ μουρμουρα σε ολα τα σπιτια, οποτε ξαναμπαινω μεσα και τακολουθει ο παρακατω συντομος διαλογος
ΕΓΩ - ε δεν μπορουμε να γαμάμε σε ολα τα μπουρδελα
ΤΣΑ2 - ε και τι ψαχνετε ?
ΕΓΩ - να βρουμε αυτη που μας αρεσει περισσοτερο, για να μπουμε
ΤΣΑ2 - αυτη δεν σου αρεσε ??
ΕΓΩ - καλη ειναι αλλα θελω να κοιταξω κι αλλο.
οποτε μπηκε μεσα χωρις να πει τιποτα.
Ε μα πια, μουρμουρανε λες και σου δινουν κατι τσαμπα και εμεις δεν το περνουμε.
Ιασωνος 44Α μελαχρινη ομορφη κοπελα περιπου 1,70 με παρα πολυ ωραιο σωμα και ροζ βρακάκι και μακρύ μαλλι. ισως η ομορφοτερη της Ιασωνος. στα 15€ απλο προγραμμα.
Ιασωνος 44 επανω κλειστο
Ιασωνος 44Β επανω κλειστο
Ιασωνος 43 ευτραφής κοπελα μελαχρινη με φουλ προγραμμα. φεύγοντας ευχαριστώντας την τσα2 μου πεταει το μαγικο, "να ευχαριστήσεις εκει που θα γαμήσεις..."
δεν παιζετε...
εχω την εντυπωση οτι εχει βιβλιαρακι τσεπης με ατακες. πραγματικα αστείρευτη.
Μ. Αλεξανδρου 15 η μαρια, ευτραφης κοπελα μελαχρινη
Μ. Αλεξανδρου 22β μικροκαμωμένη κοπελα με καστανοξανθο μαλλι. οχι κατι το ιδιαιτερο
Μ. Αλεξανδρου 22α με παραπανίσια κιλα μελαχρινη κοπελα
Μ. Αλεξανδρου 28Αξανθια κοπελα 35 ετων περιπου με κανονικο σωμα για την ηλικια της. Μαρια νομιζω την ειπε η τσα2. αυτη ειναι που εχουν γινει αναφορες για καλες υπηρεσιες ????
Κολωνού 53 Αντριαννα συμφωνα με την τσα2. χοντρη μελαχρινη κοπελα.
Κολωνού 48 μπαινοντας ειδα Πακιστανούς που βγαίναν γελώντας...δεν μπηκα καν.
Κολωνού 32Α ευτραφης μελαχρινη κοπελα με καπελο του αγ βασιλη.
Κολωνού 32 το υπογειο η γνωστη ξανθια κοπελα που ειναι εκει τα πρωινα και απογευμα στο Λεωνιδου 28 (κατω). μιλουσε στο τηλεφωνο και μου εκανε νόημα με το χερι να περασω. με εχει δει παααρα πολλες φορες και δεν περναω ποτε. εχει αρχίσει και με θυματε...χε χε θα μου πει καμια μ@λ@κι@ καμια μερα......
Κολωνού 53 στο επανω 2 κοπελες. τις ξεχασα ηδη.
Κολωνού 30Α ομορφη μελαχρινη κοπελα με ωραιο σωμα. απλο προγραμμα στα 15€
Κολωνού 30 γνωστη εκει τα πρωινα. καστανη κοπελα με ωραιο μεσαιο στηθος και σωμα στα 15€
Κολωνού 27Α μελαχρινη κοπελα με πολυ ομορφα χαρακτηριστικά προσωπου, ωραιο σωμα και μικρο σχετικα στηθος. εχει δουλεψει και στο Ιασωνος 20Α στα 10€. μετα την παρουσιαση απο τη τσα2 κανω κινηση να φυγω και μου λεει η κοπελα γιατι δεν περνας...μπλα μπλα. τις λεω
- "δεν με θυμασε ε !
- "οχι (μου λεει) απο που? εχεις περασει μαζι μου ?
- ναι τις λεω...(και κανω παλι να φυγω). καταλαβε οτι δεν θα ειχα μείνει ευχαριστημένος...
- δεν εκανα κατι στο δωματιο που σου ειπα στο σαλονι ?
- ναι, ετσι εγινε (της λεω)
με ρωτησε 2-3 φορες επίμονα να της θυμησω το σκηνικο αλλα δεν το εκανα.
την αποχερετησα λεγοντας της οτι ειναι μια κουκλα (την αληθεια της ελεγα) και οτι δεν υπηρχε λογος να το ξαναθυμηθουμε. οτι εγινε εγινε....
πιστευω μια ατυχη στιγμη και απο μερους της αλλα και απο μερους μου που δεν ανέφερα ποτε και στο φορουμ. πιστευω οτι στο δωματιο τελικα δεν ειναι κακη...
Κολωνού 27β με παραπανω κιλά και εσωρουχο αγ. βασιλη...μαλλον ταίριαζε το σκηνικο
Κολωνού 27β επανω. ευτραφης κοπελα με μαυρο ολοσωμο εσωρουχο. 10€ με πρωκτικο
Κεραμικου 15β μικρη κοπελα ηλικιακα με ασπρο δερμα και μαυρο μαλλι μεχρι τους ωμους και σωμα οδοντογλιφιδα. ισως απο τις πιο αδυνατες που εχω δει. την ειχα παρει μια φορα χωρις να μεινω ευχαριστημένος. μαλλον πολυ μικρη και άπειρη ειναι.
Κεραμικου 15α 2 κοπελες μια καστανη και μια ξανθια. μετρια πραγματα...
Κεραμικου 13Γ το μονο που μου μενει απο αυτο το μπουρδελο καθε φορα που παω ειναι οτι περιμενω απο 10' και πανω και η κοπελα ειναι παντα κατω του μετριου !!!! τι γινετε δεν μπορω να καταλαβω. τα δωματια ειναι με κλειδαρια με χρονοκαθυστεριση !!!!! μελαχρινη παντος κοπελα με καποια κιλα παραπανω και τσιμπολογουσε πουτσους στο σαλονι μπας και πιασει κανα πελατη.
Κεραμικου 13β + 13Α τα ξεχασα κιολας....
αλλαζοντας γειτονια
αλκαμενους 113 βαλερια. την εχω δει 1-2 φορες και μαλλον καποια στιγμη θα περασω. καστανοξανθη κοπελα 35+ με πολυ ωραιο σωμα για την ηλικια της
ρεμουνδου 21 μελαχρινη κοπελα με μαλλι μακρυ μεχρι τις πλατες και πιασιματα ομορφα επανω της. η τσα2 ειπε οτι ειναι καινουρια κοπελα. προγραμμα 20 με πρωκτικο. δεν παω συχνα εκει οποτε δεν ξερω παραπανω. ενδιαφερον παντος.
ρεμουνδου 21Α νεαρα κοπελα καστανοξανθη με μαλλον κανονικο σωμα.
Φυλής 109Α μελαχρινη κοντη κοπελα με παραπανω κιλα. οχι κατι ιδιαιτερο
Φυλής 109β μελαχρινο αλογο με μακρυ μαλλι. καλη κορμαστασια κοπελας 1,70 ευκολα και ωραιο σωμα. στο προσωπο δεν τα πηγαινε καλα (κυρίως στο στομα). νομιζω γνωστη στη γειτονια.
Φυλής 134 δεν ανεβηκα αλλα συναγωνιστη που ρωτησα μου ειπε "Αννα". ρωτησα να μου την περιγραψει, οποτε μιλαμε μαλλον για την Αννα Πιτσος....
Φυλής 92Α μελαχρινη κοπελα με πολυ μακρυ μαλλι, φτανει κωλομερια, και σωμα που δεν εχει γνωρισει ποτε τι σημαίνει λίπος !!!! κωλομερι (το ενα) που χωραει στην μια παλαμη. δεν ειναι ασχημη αλλα στο προσωπο τα χαλαει λιγο.
προγραμμα με πρωκτικο σε ολες τις στασεις στα 20€ διαλλαλουσε η τσα2. κολαστικα να πω την αληθεια αλλα το αφησα για αλλη φορα. ξερει κανεις κατι ????
Φυλής 71Γ μπαινοντας πηγα να πεσω επανω σε στην κοπελα που συνόδευε συναγωνιστη στην πορτα. γι αυτο δεν την προσεξα καλα. μελαχρινη με καποια παραπανω κιλα
Φυλής 71Β ρενατα
μετα απο ολα αυτα και μιας και ειχα αρχισει να κουραζομαι ειπα οτι μαλλον θα καταθεσω ξεκουραστα
στη Ευα-Σονια στη Διδύμου 16Α που καιρο τωρα θελω να παω.
ετσι, παω εκει την βρισκω στο ποστο της, πρναω στο δωματιο αλλα το μηχανημα που ελεγχει τα € € € € € € εδειχνε οτι το 20€ μου ειχε προβλημα. αλλο δεν ειχα οποτε εφτασα μεχρι το μισό ξεντυμα. εκει με ενημερωσε η τσα2
οποτε ντύθηκα και συνέχισα στις δουλειες μου γιατι με ειχε παρει ηδη η ωρα, χωρις να ανησυχήσω βεβαια καθολου για το 20€ μου
με βλεπω σε κανα απο τα στανταρακια μου στο μεταξι στη απογευματινη βαρδια
αντε και καλη συνεχεια