Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 213 άτομα (17 μέλη και 196 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
γιατι ασχημα ειναι τα βυζια της ρωξανης? :tits:
Καλά είναι απλά πρέπει να πρόσέξεις μη τα πατήσεις :grin:
Παίκτη μας καύλωσες βραδιάτικα. Για πες περισσότερα.
Εχει λίγη κοιλιτσα αλλά πρόσωπο και βύζοι είναι κάτσε καλά.
Σαββάτο βράδυ δεν είναι και οτι καλύτερο αλλά  αύριο όπως ξέρεις μπορεί και να μην υπάρχει.
Το κόζαρα που το έφερε σπίτι ένας γυφτορουμάνος  :grin: Βραζιλιάνος φίλος της και φόραγε μπότες και μίνι :pipa2:.
Μόλις το είδα και γυμνό :bigdick:.Στα 4 στήνεται ωραία και αρπάζεις και τα μαστάρια της και κάνεις κουνιαμπέλα.
69 δε ζήτησα μιας και δεν είμαι φάν αλλά προφανώς δεν έχει πρόβλημα να το κάνει

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Πατήστε τα ελεύθερα... της αξίζει τέτοια καριόλα που είναι! >:(
Ε ρε τύπε  :dunno:, λιωμένο γυφτάκι είναι που εχει σκυλογαμηθει τριπλοβάρδιες σε όλα τα σπίτια της Αθηνας και κανονικά θα έπρεπε να έχει αποσυρθει απο τη κυκλοφορία.
Οποιος δε το ξέρει τη πατάει.
Εν τω μεταξύ δουλεύει πρωί με το άλλο το άκυρο που σαλονάρεται γυμνό και κάνουν και γαμώ τα δίδυμα της συμφοράς για τους ανενημέρωτους μπουρδελιάρηδες :grin:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τύποι, δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ περνάω καλά με την Ρωξάνη.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
προ ολιγου τσαρκα στο μεταξι,σε καποια στιγμη αισθανθηκα σαν το πριζον μπρεικ διαφοροι απλυτοι ολων των εθνικοτητων και εγω στη μεση παλι καλα που περιμεναμε να δουμε γυναικα αλλιως θα ειχα και αλλους φοβους
πεσεμαν πραγματα η μοναδικη διαπιστωση ενα πολυ καλο μουνακι εξ ιταλιας οπως; ειπε η τσατσα :P στο ιασωνος 40+ το καινουριο με τη στοα ξανθο με υπεροχο κωλο στα 15 ευρω
τωρα στη συντομη τσαρκα και απ'οσα θυμαμε
περδικα το πρωτο μια μελαχροινη με κανονικο σωμα μεσα σε μαυρο διχτυωτο κορμακι
περδικα το ακριβως διπλα μια αχαρη ψηλη μελαχροινη
ιασωνος 30β η τζουλιαννα
ιασωνος 30α μια μικροκαμωμενη ξανθια λεπτοθτσικη
ιασωνος 37 πανω η μαρια η ξανθια με αλλαγμενο προγραμμα τσιμπουκακι μουνακι 69 10
τσιμπουκακι μουνακι κωλαρακι 15
στο 37 κατω μια αννα ξανθια με μεγαλη περιφερεια στα 10
λεωνιδιου το κατω το κοντοπουτανο ξανθο ονομα δε θυμαμε
λεωνιου και ιασωνος μελαχροινη ψηλη δουλευει στανταρ εκει με 10
ιασωνος 20 πανω η ντασα η νταρισα η ροζι απο φυλης 61 ξανθια γαμισιμη μιλφ με ξενερωσε που εκανε αγαπουλες σε πακι α ρε πακιστανικες ψωλες που θα εχει φαει χρυσες δουλειες κανει εκει :grin:
ιασωνος 19 πανω μια ξανθια ευσωμη ομορφο προσωπακι σχετικα αλλα το σωμα με χαλαει στα 10
ιασωνος 19 κατω μελαχροινη απλο με 10 ο κωλος 15
και τελος μεγαλου αλεξανδρου και περδικα η μαρια αν και ειχασ παρει αποφαση απο πριν να τη παρω οταν την ειδα αλλαξα γνωμη αρκετα σπασμενο προσωπο και πεσμενος κωλος
τελικα εφυγα απραγος και σκεφτομαι τα μεταξωτα βρακια θελουν επιδεξιους κωλους τα μεταξωτα γαμησια τι?

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Από καιρό τι λέει ρε μαχητές αυτή την ώρα στους πορνοδρόμους ? Βρέχει ή είναι έτοιμος να ρίξει καρέκλες ?

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Από καιρό τι λέει ρε μαχητές αυτή την ώρα στους πορνοδρόμους ? Βρέχει ή είναι έτοιμος να ρίξει καρέκλες ?
Ψιλοκατουραη,αλλα ποτε θα ανοιξη τα υδραυλικα του αγνωστο :2funny: :2funny: :2funny:.

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ευτυχώς δεν έριξε...
Πρόλαβα κατέβηκα μια γρήγορη περατζάδα από μετάξι με την μηχανή, αλλά καλύτερα να μην κατέβαινα. Μπήκα σε 5-6 σπιτάκια, πολύ μπάζο ρε παιδί μου... Θεόχοντρες, άσχημες...
Βαρέθηκα να ανεβώ και φυλής παρόλο την μηχανή...
Ήρθα να αράξω στο μπου...

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καθομουν μονος στον σταθμο του μεταξουργιου,12,40,ενα απαλο κομματι επαιζε με πιανο και σαξοφωνο,οτι επρεπε για να με χαλαρωση,προσπαθουσα να βαλω σε μια ταξη το μυαλο μου για να θυμηθω οσο καλυτερα μπορω τα γεγονοτα προσωπα και πραγματα.Η κουραση ηταν κακως παραγων,τετοιο τολμημα ουτε οταν ημουν νεος δεν ειχα σκεφτη να κανω,220 λεπτα πεζοποριας μεσα απο πακια,πρεζονια,σομαλους,σουδανους,ρουμανακια που φευγανε για την πατριδα,τσατσαδες που αλλαζουν καθως και κοπελες που πηγαιναν να πιασουν βαρδεια!!!Για να μην σας κουρασω τις λεπτομερειες στον ρομαντισμο                                                                                                   
Ποιηση!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ευτυχώς δεν έριξε...
Πρόλαβα κατέβηκα μια γρήγορη περατζάδα από μετάξι με την μηχανή, αλλά καλύτερα να μην κατέβαινα. Μπήκα σε 5-6 σπιτάκια, πολύ μπάζο ρε παιδί μου... Θεόχοντρες, άσχημες...
Βαρέθηκα να ανεβώ και φυλής παρόλο την μηχανή...
Ήρθα να αράξω στο μπου...
Και καλα εκανες,μετα την χθεσινη πληρης διαγνωση  :grin: της περιοχης 2-3 τα θεωρω γαμευσιμα!!!

Επισκέπτης
To 160o πετυχημενο γαμησι μου για το 2011 ελαβε χωρα αποψε στο αριστερο μπουρδελο της οδου Περδικκα. Εκει ηταν (και ειναι ακομα) η Ντανα.

Ηταν η πρωτη φορα που την παιρνω αν και την εχω δει αρκετες φορες στο Μεταξι και παλιοτερα στο Φυλης 66. Αυτη η κοπελα εχει παντα ενα βαριεστημενο υφος που σε απωθει. Τελος παντων, την πηρα γιατι εχει πολυ καλο σωμα και πολυ ωραια πατουσακια - μαλιστα εχει κι ενα πολυ ωραιο τατουαζ-επιγραφη στο αριστερο κουντεπιε, πραγμα που δειχνει οτι ειναι γνωστρια της καβλας της πατουσας.

Στο δωματιο παντως ειναι οπως ακριβως δειχνει στο σαλονι, δηλαδη βαριεται που ζει. Επειδη εχω πολυ καλο τροπο με τις πορνες, με αφησε να της φιλησω για καναδυο λεπτα το πεντακαθαρο δεξι πατουσακι της, αν και αρχικα με ξενερωσε λεγοντας οτι γι' αυτες τις υπηρεσιες πρεπει να πληρωνω περισσοτερα. Παντως το πατουσακι ηταν σκετη καβλα. Μετα απο λιγη πιπα - παντα στο ορθιο εγω - αρχισα το γαμησι. Παντα ιεραποστολικο που ειναι το αγαπημενο μου, με τα ποδια της να πατανε στο στηθος μου και στα πλευρα μου. Οταν πηγαινα να βαλω τις πατουσες της στο στομα μου τραβιοταν. Τελειως βαριεστημενο υφος η Ντανα αλλα καθως κορυφωνα της βγηκαν 2-3 αυθορμητες κραυγες και τελειωσα λεγοντας: "Eτσι μωρη καυλα!" αφου βεβαια ειχαν προηγηθει καναδυο: "Αγαπη μου εσυ!" (παντα ρομαντικος).

Συμπερασμα: H Ντανα θα μπορουσε να ειχε πολυ περισσοτερη πελατεια αν αλλαζε το υφος της και τη διαθεση της. Προσωπο μετριο και σωμα κορυφαιο αλλα υφος... γαμησε τα!  :cheesy:

Επισκέπτης
Απογευματινή επιλεκτική σε φυλής, λιοσίων και μεταξουργείο.

Διάρκεια: 189 min

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, λίγες μέρες πριν τη χριστουγεννιάτικη άδεια, κάνω στον εαυτό μου ένα δώρο, το οποίο  συνήθως είναι, μία εβδομάδα unlimited sex. Αυτό στην πράξη μεταφράζεται σε μία φορά κάθε μέρα, λόγω οικονομικού περιορισμού και όχι λόγω πεϊκής ανεπάρκειας,, όπως λένε οι κακές πόρνες που θέλουν να με παντρευτούν, αλλά δεν μπορούν να με έχουν.  :2funny: Αν και φτωχότερος το 2011, ενόψει του μεγάλου «κουρέματος» στο μπουρδελιακό budget από 2012, η μία βδομάδα μετατράπηκε σε 10 μέρες, για να έχω τουλάχιστον κάτι να θυμάμαι, αφού απ’του χρόνου οι επισκέψεις θα μειωθούν κατά πολύ. Η σημερινή τσάρκα ήταν περισσότερο εγκυκλοπαιδική, μιας και στη λιοσίων δεν πατάω παραπάνω από 3-4 φορές το χρόνο, γι’αυτό και λυπάμαι πολύ που το λέω, αλλά η ενημέρωση είναι για τον πούτσο! Ξεκίνησα από κάποια ξέμπαρκα της φυλής που πηγαίνω σπάνια, συνέχισα στη λιοσίων, λίγο πλ.αττικής έπειτα, και για τέλος άφησα το μετάξι όπου είχα συγκεκριμένο στόχο. Παμε λοιπόν με βάση τη διαδρομή που ακολούθησα.

Αγαθουπόλεως 54 δεξιά – Κλειστό

Αγαθουπόλεως 54 αριστερά – Μελαχρινό χοντρό μπάζο από μετάξι. Βασικό

Φυλής 200 – Μελαχρινή 30 άρα με μπουκλωτό μαλλί, μικρό στήθος, μεγάλη στοιβαρή κωλάρα, βασικό.

Καλύμνου 36Νανά η γνωστή. Ξανθιά με χοντρά μπούτια, σπασμένη αρκετά στο πρόσωπο.

Είχα να τη δω καμιά 15αρια χρόνια, μπορεί και παραπάνω. Δεν την έχω πάρει ποτέ και ούτε θα το κανα τώρα ασφαλώς.. Είναι και αγενής συν τοις άλλοις, δεν εμφανίζεται στο σαλόνι να τη δούμε καλά. Τι να δούμε δηλαδή κι όλας; Αηδίασα και έφυγα αμέσως.

Καλύμνου 48 δεξιά – Ξανθιά προτζίλφ γεματούλα με μεγάλα βυζιά, ευγενική. Ελ.στοματικό τελειωτικό.

Καλύμνου 48 αριστερά – Καστανή μιλφ με μαλλί ως τους ώμους, ωραίο σφιχτό σώμα, μικρά βυζιά και ωραίο κώλο. Ελ.στοματικό, ίσως και τελειωτικό.

Μαγνησίας 1 – Procilf Ντιάνα 92 ετών (Corpse I’d like to fuck)=(πτώμα που θα ήθελα να γαμήσω).  

Καινούρια ορολογία (από εμένα) και στην οποια συμπεριλαμβάνονται αυτές που έχουν ξεπεράσει την κατηγορία gilf. Το επόμενο βήμα είναι η νεκροφιλία.. Ελ.στοματικό τελειωτικό. Τώρα αν έκανε κι άλλα πράγματα, δεν τα άκουσα. Κι αυτά που άκουσα πολλά είναι.

Μαγνησίας 11 – Καστανή μιλφ με χοντρά μπούτια και κώλο, μεγαλούτσικο στήθος, ελ.στοματικό.

Πιπίνου 32 (Γατόσπιτο) – Κλειστό

Πιπίνου 65 – Κλειστό

Αλκιβιάδου 16 μεσαίο – 2 πόρνες. Αλίνα μιλφ καστανή, μεσαία χυτά βυζιά, σπιούνικο βλέμμα και Ναταλί μιλφ ξανθιά, μικρό στήθος, αδιάφορο σώμα. Ελ.στοματικό τελειωτικό και οι 2.

Αλκιβιάδου 16 δεξιά – 2 πόρνες κι εδώ. Βικτώρια, ξανθιά μιλφ με ωραίο σώμα, μεσαία βυζιά και κωλάρα. 2η Ανίτα η μικρή κλανίτα, από φυλής 84 πάνω, ξανθιά πιτσιρίκα με μεγάλα πεσμένα βυζιά, κάμποσα κιλά παραπάνω, αγαθό βλέμμα, το οποίο όμως μέσα μετατρέπεται σε εχθρικό και αιμοβόρικο (παλιότερα τουλάχιστον, τώρα δεν ξέρω...). Ελ.στοματικό και νομίζω και τελειωτικό και οι 2.

Στο νταϊανόσπιτο δεν πήγα, δεν ξέρω γιατί...η αλήθεια ήταν οτι φύσαγε και πολύ...θα σας γελάσω. :think:

Κάθοδος για λιοσίων. Κάτω από το ύψος της αχαρνών ξεφεύγουμε επίσημα απ΄την κυρίως γειτονιά της φυλής και κατηφορίζουμε σε μία περιοχή με διάσπαρτα σπιτάκια. Αυτό οφείλεται προφανώς στην ύπαρξη της κεντρικής λεωφόρου λιοσίων, η οποία διαχωρίζει τις μικρές μπουρελογειτονιές που σχηματίζονται. Ίσως γι’αυτο και δεν μου αρέσει τόσο πολύ η λιοσίων, επειδή δεν είναι μία ενιαία μπουρδελογειτονιά όπως η φυλής και το μεταξουργείο (οι οποίες και αυτές έχουν ασφαλώς τα ακριτικά τους μπουρδελάκια). Κατηφόρισα την Ιουλιανού και απ’το ύψος της Μιχαήλ Βόδια και κάτω η κίνηση όλο και αραίωνε. Όταν έφτασα  χωματιανού, μόνο αυτοκίνητα  και ξέμπαρκα περιθωριακά στοιχεία όπως εγώ, υπήρχαν στο δρόμο, τα οποία δεν ήταν ικανά να διαταράξουν την ησυχία που επικρατούσε στην περιοχή.

"Hello darkness, my old friend, I've come to talk with you again
Because a vision softly creeping, Left its seeds while I was sleeping
And the vision that was planted in my brain, Still remains
Within the sound of silence
"

Χωματιανού 11 κάτω – 2 πόρνες. 1η μία ψηλή ξανθιά λεπτή με λευκό δέρμα και 2η γεματούλα με χυτά μεσαία βυζιά και μερικά κιλά παραπάνω. Πρόγραμμα δεν θυμάμαι.

Χωματιανού 11 άνω – Καστανό μπάζο με μεγαλούτσικα βυζιά, πονηροβλακώδες βλέμμα και αδιάφορο σώμα. Βασικό.

Λιοσίων 73 αριστερά – Κλειστό

Λιοσίων 73 δεξιά – Κλειστό

Λιοσίων 76 – Χοντρούλα νταρντάνα μελαχρινή με μεγάλα βυζιά. Πρόγραμμα δυστυχώς δεν...

Λιοσίων 79Α – Κλειστό

Λιοσίων 79Β - Ξανθιά γύφτισσα ξεδοντιάρα. Πρέπει να της έλειπαν καμιά δεκαριά σίγουρα

Λιοσίων 91 – Μελαμψή αδύνατη με κακή οδοντοστοιχία, καλό σώμα με μεσαία βυζιά. Πολύ γνωστή φυσιογνωμία. Πρέπει να είναι παλιά καραβάνα, αλλά δεν θυμάμαι από που. Βασικό και πρωκτικό.

Προσπάθησε να με πείσει με τα λόγια να περάσω, αλλά που παίρνω από λόγια έγω. Εγώ μόνο από πράξεις καταλαβαίνω. Άμα δεν χουφτώσω και δεν μου πιάσουν την πάκικη ψωλή μου δεν περνώ στο δωμάτιο.

Εξηκίου 18 δεξιά – Μία μιλφ ήταν, αλλά σόρυ ρε παιδιά αν ήταν καλή θα την θυμόμουν.

Εξηκίου 18 αριστερά – Χοντρό μπάζο

Εξηκίου 20 – Μπάζο κι εδώ με λευκό δέρμα

"In restless dreams I walked alone, Narrow streets of cobblestone
'Neath the halo of a street lamp, I turned my collar to the cold and damp
When my eyes were stabbed by the flash of a neon light, That split the night
And touched the sound of silence"

Βέργας 2 – Κοντή γυφτοπούλα, μεσαία βυζιά, ευγενική. Βασικό.

Βέργας 6 δεξιά – Ξανθιά προτζίλφ αδιάφορη.

Βέργας 6 αριστερά – Ξανθιά τζιλφ Χριστίνα, σίλικον μεσαία βυζιά και...αυτά!

Αδάνων 2 – Η έκπληξη της ημέρας. Μπάρμπορα η γνωστή από φ71 πάνω και φωκ27.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί από άλλον συναγωνιστή, πάντως στην απογευματινή βάρδια ήταν εδώ. Θεόχοντρη με προγούλια, χοντρές μπουτάρες και τεράστια κωλάρα με κυτταρίτιδα. «Βασιλικό τσιμ...» (δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει, την είχα κοπανήσει ήδη.)

Τροφωνίου 11 κάτω – Ξανθιά προμίλφ, λευκό δέρμα, μικρά βυζιά, τεράστια περιφέρεια (humongous)

Τροφωνίου 11 άνωΜελίνα από διδ 8 κάτω, προτζίλφ, ξανθιά, μικρό στήθος, καλό κώλο για την ηλικία της.

Τροφωνίου 13 κάτω – Γύφτισσα άσχημη με μεσαίο πεσμένο στήθος και πρωκτικό

Τροφωνίου 13 πάνω – Χοντρή ξανθιά προτζίλφ με τεράστια βυζιά και μεγάλο κώλο.

Με στρίμωξε όταν πήγα να φύγω θυμίζοντας μου την θεία Τασία με την υπερχοντρή κωλάρα, το κόντρα ξυρισμένο μάγουλο και το υπερβολικό πατσουλί που με πλάκωνε στα φιλιά, όποτε ερχόταν για επίσκεψη σπίτι. Αρχικά αντέδρασα και προσπάθησα να ξεφύγω, αλλά όταν μου έχωσε τις βυζάρες στη μούρη, τις χούφτωσα λαίμαργα και άρχισα να της βάζω χέρια μέσα στο βρακί. Με τράβηξε προς τα μέσα λέγοντας «όχι εδώ», αλλά ευτυχώς επικράτησε η λογική και την έκανα πριν με παρασύρει στο δωμάτιο, αφού ως συνήθως ενδαφερόμουν για ερωτική συνεύρεση με πιπίνι.

Κνίδου 18 – Κλειστό

Πε(αιώ)ονίου 47 – Ξανθό μπάζο

Προύσσης 22 – Μιλφ νταρντάνα που γέμιζε το δωμάτιο με την παρουσία της.

Επίσης το σπιτάκι μύριζε χταπόδι ξυδάτο.

Περγάμου 27 πάνω – Ξανθιά μιλφ αδιάφορη με ελ.στοματικό.

Περγάμου 27 κάτω Βικτώρια νομίζω, ξανθιά μιλφ με μακρύ μαλλί, μεγάλα χυτά βυζιά και μεγάλη όρεξη να με γλείψει όπως μου εξομολογήθηκε.

Αλκαμένους 113Ναταλί, ξανθιά μιλφ με περούκα, καλό σώμα, ελ.στοματικό τελειωτικό.

Αλκαμένους 117 – Ξανθό πλαδαρό μπάζο με πατσάδες.

«Χάνω που φεύγω» είπα στην τσατσά αποχωρώντας.

Απ΄την αλκαμένους πεζοπορεία προς λιοσίων, μετά δομοκού, δηληγιάννη και αχιλλέως. Ερημιά στη μεγαλύτερη διαδρομή, εκτός από το κτελ απέναντι απ’το μετρό του μεταξίου όπου κάποιοι αλλοδαποί έφευγαν άρων άρων απ’την γη της επαγγελίας.
«Που θα βρείτε ρε καλύτερα
(ελπίζω να μη φύγουν κι οι πόρνες...)

"And in the naked light I saw, Ten thousand people, maybe more
People talking without speaking, People hearing without listening
People writing songs that voices never share, And no one dared
Disturb the sound of silence"

Φτάνοντας στο μετάξι κατευθύνθηκα στο ιάσωνος 20 δεξιά για το στόχο μου.

Ιάσωνος 20 δεξιάΜαρία, μελαχρινή στρουμπουλή αδιάφορη, δίδυμη ξαδερφή της πάολα φυλ134 υπόγειο. Βασικό στα 10.

Δυστυχώς ο στόχος μου, η Ανίτα, απουσίαζε. Η κοπέλα που ήταν στη θέση της, την έχω πάρει και είναι αδιάφορη στο δωμάτιο.

Ιάσωνος 20 αριστερά – Ξανθιά κοντόπορνη τάπα με κοντό μαλλί, μικρό στήθος, χαριτωμένο κωλαράκι. Βασικό στα 10.

Ιάσωνος 27Ρωξάνη πρωην Ρόξι από ιας1 και έχει παίξει επίσης και φυλ134 ισόγειο. Μελαχρινή ψηλή μοσχαρίτσα με ωραία 2,5 άρια βυζιά, άσχημο πατημένο κώλο και πανηλίθιο βλέμμα. Βασικό στα 10 και 15 με στάση 69.

Επειδή βαρέθηκα να συνεχίσω την τσάρκα, κατευθύνθηκα στο νούμερο 33 για το μυρμήγκι.

Ιάσωνος 33Μαρία το μηρμύγκι, μικροσκοπική μελαχρινή κοπελίτσα, άβυζη, χαριτωμένο κωλαράκι, ευγενική, στενό μουνάκι, βασικό στα 10.

Αποχώρησα από μετάξι παίρνοντας το τρόλει. Όσο σκεφτόμουν με τι μούτρα θα γράψω ενημέρωση, αφού είχα ξεχάσει ήδη αυτά που είδα, άνοιξα μια τσίχλα η οποία είχε λιώσει μες στην τσέπη μου, με αποτέλεσμα να κολλήσει και στο χέρι μου. Παράλληλα είχα βάλει το ένα ακουστικό στο αυτί και προσπαθούσα να ξεμπλέξω το άλλο το οποίο είχε πιαστεί στο φερμουάρ απ’το μπουφάν μου, πριν προλάβει να τελειώσει o Rory Gallagher που έπαιζε στους 96.9. Ο παππούς που καθόταν απέναντί μου, με κοιτούσε με αγωνία νιώθοντας ο ίδιος, ότι μετά από μια απογοητευτική βραδιά, μόνο ο Rory μου είχε απομείνει για να νιώσω καλά. Ζήτω οι παπούδες λοιπόν!

:rockon: :rockon:
  :rockon: :rockon:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

η μπαρμπορα ειναι αυτη?ειχα να τη δω απ το 2009 και δεν τη γνωρισα...

μαλιστα σκεφτομουν οτι το μπαζο εχει βαρια προφορα σαν της μπαρμπορας!!! :headbang: :headbang: :headbang:

ελεος!!!!πως εγινε ετσι!!!την ειχα αναφερει σε ενημερωση πριν καμια βδομαδα,αλλα δεν την ειχα γνωρισει

Επισκέπτης
Ε ρε τύπε  :dunno:, λιωμένο γυφτάκι είναι που εχει σκυλογαμηθει τριπλοβάρδιες σε όλα τα σπίτια της Αθηνας και κανονικά θα έπρεπε να έχει αποσυρθει απο τη κυκλοφορία.
Οποιος δε το ξέρει τη πατάει.
Εν τω μεταξύ δουλεύει πρωί με το άλλο το άκυρο που σαλονάρεται γυμνό και κάνουν και γαμώ τα δίδυμα της συμφοράς για τους ανενημέρωτους μπουρδελιάρηδες :grin:
Άμα ήτανε έστω και κατά το ήμισυ λιγότερο μαλακισμένη απ' ό,τι τώρα, θα της έφτανε μία βάρδια για να βγάλει φράγκα...
Σε ποια σπίτια δουλεύει όμως ρε τύπε; Αφού όλο στο Φ19 τη βρίσκω :-

Επισκέπτης

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί από άλλον συναγωνιστή, πάντως στην απογευματινή βάρδια ήταν εδώ. Θεόχοντρη με προγούλια, χοντρές μπουτάρες και τεράστια κωλάρα με κυτταρίτιδα. «Βασιλικό τσιμ...» (δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει, την είχα κοπανήσει ήδη.)
Κρίμα για έναν θρύλο να ξεπέφτει έτσι :(
Δηλαδή εμφανίζεται μόνο εκεί πλέον ή δουλεύει διπλοβάρδια Φωκαίας 27 πρωί - Αδάνων απόγευμα;

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

η μπαρμπορα ειναι αυτη?ειχα να τη δω απ το 2009 και δεν τη γνωρισα...

μαλιστα σκεφτομουν οτι το μπαζο εχει βαρια προφορα σαν της μπαρμπορας!!! :headbang: :headbang: :headbang:

ελεος!!!!πως εγινε ετσι!!!την ειχα αναφερει σε ενημερωση πριν καμια βδομαδα,αλλα δεν την ειχα γνωρισει

αδανων  ενα μπαζακι τροφαντο μεσα σ ενα διχτυ,που μιλαγε προφεροντας μονο συμφωνα...
Τόσο χάλια πια ρε τύπε;;; :S

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Στο Ιασωνος 46 ηταν μια με σφιχτο σωμα ,μετρια φατσα ,με τραιμπαλ στη λεκανη και ωραιο μικρο σφιχτο κωλαρακι.Κρατουσε σημερα απογευμα χαρτι ονλι γκρικ ,την εχει παρει κανεις;Ειχε κατσει στη πορτα κανα 5 λεπτο δεν με αφηνε να φυγω και γω χουφτωνα  >:cheesy:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Άμα ήτανε έστω και κατά το ήμισυ λιγότερο μαλακισμένη απ' ό,τι τώρα, θα της έφτανε μία βάρδια για να βγάλει φράγκα...
Σε ποια σπίτια δουλεύει όμως ρε τύπε; Αφού όλο στο Φ19 τη βρίσκω :-
Τώρα είναι εκεί.Εχει περάσει απο Μ.προδ.,Φυλής,Φωκ.22 κλπ κλπ.
Μέχρι  και Μετάξι μου φαίνεται

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Τόσο χάλια πια ρε τύπε;;; :S
φιλε εχω να τη δω απο 6/2009...

στο λογο μου,την ειδα στο αδανων και σκεφτομουν οτι εχει προφορα σαν της μπαρμπορας!!!!!και ουτε που μου περασε απ το μυαλο μηπως ειναι αυτη!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom