Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 211 άτομα (15 μέλη και 196 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τώρα είναι εκεί.Εχει περάσει απο Μ.προδ.,Φυλής,Φωκ.22 κλπ κλπ.
Μέχρι  και Μετάξι μου φαίνεται
Α εντάξει. Έτσι που το 'πες νόμιζα ότι τώρα τραγουδούσε σε πολλά μαγαζιά :)

φιλε εχω να τη δω απο 6/2009...

στο λογο μου,την ειδα στο αδανων και σκεφτομουν οτι εχει προφορα σαν της μπαρμπορας!!!!!και ουτε που μου περασε απ το μυαλο μηπως ειναι αυτη!!!
Οδεύει καθοδόν προς Μετάξι δηλαδή ε;
20 ευρώ το 'χει ακόμα;

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Οδεύει καθοδόν προς Μετάξι δηλαδή ε;
20 ευρώ το 'χει ακόμα;
τι να σου πω...εμενα δε με χαλαει κιολας,αλλα ξερεις :tooth:

νομιζω ειχα ακουσει την τιμη και ηταν 20 :think:

αλλα γιατι?αμα της πεις οτι δινεις 15 θα σου πει οχι ? :rolleyes:

Επισκέπτης
Καλά εσύ παίζει και να τη γουστάρεις περισσότερο άμα βάλει καμιά δεκαριά κιλά ακόμα :2funny:

Ε άμα κάνεις παζάρια, λαμβάνεις και χείριστες υπηρεσίες από την οποιαδήποτε.

Επισκέπτης
Σε λίγο που και στο Μετάξι θα με παρακαλούν όλες να τους γαμήσω τον κώλο, θα σου πω εγώ... :sunglasses:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Απογευματινή επιλεκτική σε φυλής, λιοσίων και μεταξουργείο.

Ντέρτι φορ δε γουίν.

Ε άμα κάνεις παζάρια, λαμβάνεις και χείριστες υπηρεσίες από την οποιαδήποτε.

Λάθος, η εποχή σηκώνει παζάρι, και έχεις και καλύτερη αντιμετώπιση.
Οι περισσότερες το να τα σκάσεις ντούγκου το εκλαμβάνουν ως αδυναμία.

Ακομινάτου 2 όπως θα έλεγε ο Στρατηγός. Έχει δουλέψει και στο στούντιο στην Καρέα.
Γενικά νομίζω ότι έχει ωραίο πρόσωπο και σώμα με παραφωνία τα πολύ πεσμένα βυζιά.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εγω την Ειχα γαμησει Μεγαλου αλεξανδρου παλια  :grin:

Έχει δουλέψει και στο στούντιο στην Καρέα.
[/quote]
:o

Επισκέπτης
Λάθος, η εποχή σηκώνει παζάρι, και έχεις και καλύτερη αντιμετώπιση.
Οι περισσότερες το να τα σκάσεις ντούγκου το εκλαμβάνουν ως αδυναμία.
Παζάρι ναι, επιβάλλεται πολλές φορές αλλά όχι στην τιμή άμεσα. Στον χρόνο που θα μείνει στο δωμάτιο και στις υπηρεσίες που θα σου παράσχει. Αν παίξεις στην τιμή, το πιο πιθανό είναι να σε θεωρήσει φτωχομπινέ και να σε ξεπετάξει επειδή δεν πρόκειται να ελπίσει σε λεφτά από 'σενα στο μέλλον.

Ακομινάτου 2 όπως θα έλεγε ο Στρατηγός. Έχει δουλέψει και στο στούντιο στην Καρέα.
Γενικά νομίζω ότι έχει ωραίο πρόσωπο και σώμα με παραφωνία τα πολύ πεσμένα βυζιά.
Θεωρώ ότι έτσι και τα ανορθώσει με λίγη σιλικόνη, θα αποτελέσει αντικείμενο πόθου απανταχού των μπουρδελιάρηδων!
Έχει πανέμορφο πρόσωπο και τρομερό κορμί!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
χθεσινοβραδυνη ενημερωσαη αναφερομενος μονο σε οσες μου εκαναν εντυπωση :grin:
εχουμε και λεμε
φωκαιας 27 ανω γαμπριελα μελαχροινη με βυζαρες και κωλαρα το απολυτο σωμα ισως :grin:
φυλης 80 βαλεντινα νομιζω το ονομα μελαχροινη και αυτη με σχεδον παρομοιο σωμα με τη γαμπριελα αλλα ελαφρως πιο συμπαθητικο προσωπακι και αυτη με βυζαρες παρακαλω :cum:
φυλης 71 τζουλιαανναιλιονα
και φωκαιας 19 ψηλη αδυνατη ομορφουλα που εδινε και κωλο στο 20ρικο αυτη ηταν εκπληξη καθως περιμενα να δω το διδυμο της συμφορας που ειπε καποιος αλλα τελικα βγηκε ενα αλογο καινουριο στα υποψιν και αυτη
τελος φωκαιας 17 κατω ενα κοντοπουτανο μελαχροινο με μαλλια καρε και αυτη πρωκτικο στο μενου αρκετο συμπαθητικο κορμακι και προσωπακι
η τσαρκα εγινε απο τις 23:30 μεχρι τις 01:30 οποτε μιλαω για το περας της απογευματινης και εναρξη της βραδυνης βαρδιας
επισης επεστρεψε η σοφια απο το μεταξι αλλα με αλλο ονομα ρομπερτα :2funny: μα καλα για ποσο μαλακες μας εχουν αλλαζοντας το ονομα τι νομιζουν οτι ξεχναμε φυσιογνωμιες :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Θεωρώ ότι έτσι και τα ανορθώσει με λίγη σιλικόνη, θα αποτελέσει αντικείμενο πόθου απανταχού των μπουρδελιάρηδων!
Έχει πανέμορφο πρόσωπο και τρομερό κορμί!
ρε πως κανετε ετσι :uglystupid:μια χαρα ειναι οι βυζαρες της :tits:

Επισκέπτης
ρε πως κανετε ετσι :uglystupid:μια χαρα ειναι οι βυζαρες της :tits:
Καλές είναι αλλά χρήζουν περιθώρια βελτίωσης ;)

...έλα ρε,είχε βάλει και 69.......χαχαχά.......... :boff:
Σαν να έλεγε δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς ότι το μουνί της είναι πεντακάθαρο αλλά η ψωλή μας βρώμικη ε; :2funny:

ThE

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
επισης επεστρεψε η σοφια απο το μεταξι αλλα με αλλο ονομα ρομπερτα :2funny: μα καλα για ποσο μαλακες μας εχουν αλλαζοντας το ονομα τι νομιζουν οτι ξεχναμε φυσιογνωμιες :2funny:

Φίλε baros εννοείς την Σοφία από Αγίου Πέτρου 7, Ιάσωνος 1, αλλά και Ιάσωνος 19 κάποια στιγμή; Αν είναι αυτή, σε ποιο σπίτι την είδες;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλές είναι αλλά χρήζουν περιθώρια βελτίωσης ;)
Σαν να έλεγε δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς ότι το μουνί της είναι πεντακάθαρο αλλά η ψωλή μας βρώμικη ε; :2funny:
Τίποτα.....αυτή έχει "κουραστεί"......και φαίνεται!!! Είναι για να επιστρέφει Βουλγαρία.......

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
Φίλε baros εννοείς την Σοφία από Αγίου Πέτρου 7, Ιάσωνος 1, αλλά και Ιάσωνος 19 κάποια στιγμή; Αν είναι αυτή, σε ποιο σπίτι την είδες;
oχι τη σοφια που τα εκανε ολα απο φωκαιας 25 πανω και φυλης 84πανω
την ειχα δει τη περασμενη βδομαδα ιασωνος 20 πανω και χθες βραδυ ηταν μεχρι της 11μιση στο φωκαιας 25 πανω και μετα συνεχισε βραδυνη βαρδια στο φυλης 84πανω,οποτε αλλη λεμε

Επισκέπτης

Τελικα πολλοι αναπολουν τη Σοφια. Δυστυχως σταματησε τη δουλεια και γυρισε Ρωσια.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Παιδιά γνωρίζει κανείς αν γύρισε η μιλφκατερινα στο καλυμνου 48;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.311
Πόντοι
46.232
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom