redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
H Δήμητρα το σκυλί του πολέμου απο την Αλβανία έχει φανεί καθόλου στο Μεταξουργείο?
μελαχρινο κοντο χαμογελαστο μπαζακι......Η λορυ τι λεει?? που δουλευε πριν να δω καμια κριτικη???
οχι ρε φιλαρακο η ιδια ειναι.....ψηλη μελαχρινη με μεγαλο στηθος κ φουλ προγραμμα...πρεπει να την δοκιμασεις αυτη δεν θα την χασεις σαν αλλες.....ονοματα να μην λεμε....οπως πρεπει να δοκιμασεις κ την μικι την ξανθια ;)Ρε παίδες αν λέτε αυτήν www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-84a/#jr_review_25392]εδώ[/url], τότε μάλλον είστε συνεννοημένοι μεταξύ σας και μας κάνετε πλάκα
Επεξεργασία: Μπα: Αν κρίνω από τις περιγραφές στις κριτικές, πρόκειται περί δύο διαφορετικών Ιρένων που εκδίδονται σε γειτονικά μαγαζιά. Είπα κι εγώ...
δεν την εχω δοκιμασει , αλλα εμφανησιακα σε τσακιρ κεφια θα της εβαζα ενα 5αυτή η Σόνια λέει τίποτε??? ... την έχει δοκιμάσει κανενας συναγωνιστής .... ή μηπως είναι ξεπέτα???
οχι ρε φιλαρακο η ιδια ειναι.....ψηλη μελαχρινη με μεγαλο στηθος κ φουλ προγραμμα...
Τώρα δεν φτάνει που έβαλες το μαχαίρι στην καρδιά επειδή τελικά ανέφερες τ' όνομα, το έστριψες κιόλας αφού αύριο φεύγω από Αθήνα για μερικούς μήνεςπρεπει να την δοκιμασεις αυτη δεν θα την χασεις σαν αλλες.....ονοματα να μην λεμε....οπως πρεπει να δοκιμασεις κ την μικι την ξανθια ;)
Μάλλον η τελευταία μου κριτική για το 2011 λοιπόν. Ευτυχώς, υπήρξε αισθητή προσφορά κώλου αλλά αρκετά μαγαζιά ήταν κλειστά!
χα χα χα μονος σου το ειπες...εγω ειπα για την μελαχρινη,αντε γρηγορα παλι στα λημερια μας και να εκει που πας εχει προσφορο εδαφος για εξερευνησεις περιμενουμε ανταποκρισεις....Αυτή που λες εσύ είναι ίδια μ' αυτήν που λέει ο Ακόρεστος ναι. Αυτή που έχω γράψει στην κριτική μου είναι άλλη μετρίου αναστήματος, με στρογγυλό πρόσωπο και μετρίου μεγέθους βυζιά
Τώρα δεν φτάνει που έβαλες το μαχαίρι στην καρδιά επειδή τελικά ανέφερες τ' όνομα, το έστριψες κιόλας αφού αύριο φεύγω από Αθήνα για μερικούς μήνες
Μα έπρεπε να πτωχεύσουμε ρε γαμώτο για να αρχίσουν να σφίγγουν οι κώλοι;τα σημεία των καιρών φίλε μου. Η ελλειψη ρευστού οδηγεί στην πτώση της αγόρας!
Ένα μπουρδέλο έχουν μόνο με 50 ευρά το απλό πρόγραμμα οι αλητήριοι!χα χα χα μονος σου το ειπες...εγω ειπα για την μελαχρινη,αντε γρηγορα παλι στα λημερια μας και να εκει που πας εχει προσφορο εδαφος για εξερευνησεις περιμενουμε ανταποκρισεις....
περασες και ηταν ανοιχτα?γιατι η αλυσιδα διδυμου 20 και αγκυρας τον τελευταιο καιρο ειναι κλειστα20 η πιπατζου Ιβανα
παρασκευη κ σαββατο ηταν ανοιχτα παντως..περασες και ηταν ανοιχτα?γιατι η αλυσιδα διδυμου 20 και αγκυρας τον τελευταιο καιρο ειναι κλειστα
Όλα (σχεδόν) έτσι απρόοπτα και τυχαία (μας) συμβαίνουνΣαββατοβραδιάτικη αποχαιρετιστήρια έξοδος καθώς αναχωρώ προσωρινά από Αθήνα, που απροόπτως κατέληξε σε μεταξουργιακή τσάρκα.
Όχι ! Δεν παρατήρησες ότι έχω καιρό να πάω απο Μεταξουργείο. Σαν να (μου) έχει διαγραφεί από τον μπουρδελο-χάρτηΕθεάθη τύπος απ' έξω που έβγαζε φωτογραφίες. Φαρκέλι εσύ ήσουν;
σημερα κλειστα παντωςπαρασκευη κ σαββατο ηταν ανοιχτα παντως..
25 ειναι η ταριφα του μαγαζιου.....με +20 της σκιζεις κ την τεραστια κωλαρα της!!!!!!η τζουλια απο αλκαμενους ποσα ζηταει τωρα?20 ή 25 ?
την εριξαν την ταριφα ομως στα 20 τωρα τελευταια...απλα θελω να επιβεβαιωσω αν και η τζουλια δουλευει για 20...επειδη ειναι και λιγο βεντετα και ξερω γω μπορει να ζηταει ακομα 25...25 ειναι η ταριφα του μαγαζιου.....με +20 της σκιζεις κ την τεραστια κωλαρα της!!!!!!
ετσι ειναι αυτη,οπως την πετυχεις...παρεπιπτοντως γαμησα τη αννα-τζουλια μολδαβεζα στο φ71β σημερα το απογευμα και δεν ηταν στις καλες της!κομοδινακι θα την ελεγα!
ενω τις 2 προηγουμενες φορες που την πηρα ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος...
θα γραψω και κριτικη...