Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (12 μέλη και 76 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
     Απογευματινή στο μεταξουργείο ξεκινώντας γύρω στις 17:45.

Πολλά μπουρδελάκια αλλάζουν φρουρά περίπου στις 18:00, οπότε είδα πολλές από τις πρωινές τσούλες με πολιτικά. Η κατάσταση λίγο – πολύ γνωστή: πρεζάκια, σκατόφατσες, βρωμιά, συνωστισμός και για μουσική η πιο φίνα συλλογή της πακιστανικής ποπ, κατάλληλη στο να...εξαγριώνει τα ήθη! Είχαμε λοιπόν:

Ιάσωνος 27 Ρωξάνα, ψηλή πλαδαρή μαυρομάλλα, με μεγάλο ωραίο βυζί και άσχημο πατημένο μικρό κώλο. Έχει παίξει και φυλής134 ισόγειο. Βασικό στα 10 και 69 στα 15 (Ναι πως…) :cheesy:

Ιάσωνος 31_μπουρδέλο Hostel ή σπίτι του Leatherface – Ξανθιά χαμογελαστή μιλφ με πεσμένο 2άρι στήθος, άσπρο δέρμα με διάσπαρτες πιτσιλιές αίματος στο στέρνο, έξυπνα καμουφλαρισμένες να φαίνονται σαν φακίδες! Βασικό στα 10. Η συγκεκριμένη παίζει και στο δίπλα υπόγειο.

Ιάσωνος 31 υπόγειο – Καστανή τσούλα μιλφ, με καλό σωματάκι κανονικών κιλών, μαγκίστικο ξεκαβλωτικό ύφος και ομιλία. Βασικό στα 10.

Ιάσωνος 33 Μαρία, μικροσκοπικό τσουλάκι με ωραίο σωματάκι, αλλά δυστυχώς βγήκε με πολύ βαρεμένο ύφος απ΄το δωμάτιο οπότε και δεν την τίμησα. Βασικό στα 10.

Ιάσωνος 36 Χριστίνα, μαύρη τσούλα, ψηλή με καλό κορμί. Την είχα πάρει πριν κανα χρόνο στο κολωνού 47 με άσχημα αποτελέσματα ασφαλώς. Έχω την εντύπωση πως πηδιόταν γύρω στο 2006 και στο φυλής 66.

:jerking:Αυνανολόγιο
Έφυγα μαζί μ’έναν εμφανίσιμο πακιστανό ο οποίος μιλώντας καλά ελληνικά, με συμβούλευσε: «μην πάρεις τη μαύρη». Συμφώνησα λέγοντας του ότι: «οι περισσότερες μαύρες δεν αξίζουν».  Χαμογελώντας μου είπε «κι εγώ μαύρος είμαι». Εγώ του απάντησα ότι «ναι, αλλά εσύ είσαι και ομορφόπαιδο!». Γέλασε δυνατά, αγκαλιάζοντας με θερμά, εντός βέβαια των προβλεπόμενων ετεροφυλόφιλων περιπτύξεων που ορίζει ο μπουρδελιακός κώδικας. Συνεχίσαμε μαζί για 2-3 σπιτάκια, ενωμένοι (Πακιστάν και Ελλάδα για πρώτη φορά) ενάντια σε έναν κοινό εχθρό (λογικά τις μαύρες τσούλες) όπου συζητήσαμε για ποίηση και έρωτα.
:jerking:

Ιάσωνος 37 κάτω – Άσχημη καστανή κοντή μιλφ τσούλα, με κρεμαστά βυζιά με μακριές ρώγες. Βασικό στα 10 και γυμνό τσιμπούκι στα 15.

Μεγ. Αλεξάνδρου 28 Μαρία από ιάσωνος 30 ημιυπόγειο. Ξανθιά στρουμπουλή μιλφ (όχι χοντρή) με μεγάλα χειροποίητα βυζιά και κώλο με πολλά πιασίματα. Έχει καλές κριτικές στο ιας30 ενώ υπάρχει και πρόσφατη στον οίκο αυτό. Βασικό στα 10.

Μεγ.Αλεξάνδρου 17 Αντέλα από κολωνού 11 προ 2ετίας. Γεματούτσικη καστανή κοπέλα με ωραίες καβλωτικές καμπύλες και αστείο πρόσωπο σαν playmobile. Βασικό στα 10.

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 πάνω – Το μικροσκοπικό κοριτσάκι που κεκεδίζει από ιάσωνος 33. Άσχημο πρόσωπο, άβυζη, μελαμψό δέρμα και αδιάφορο κώλο. Βασικό στα 10.

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 κάτω – Αδιάφορο καστανό μπάζο με άσχημο πρόσωπο και πολύ μέτριο σώμα.

Κολωνού 53Έλενα ή Γιάννα, νταρντάνικο πλαδαρό χαμογελαστό πιπίνι αδιάφορης εμφάνισης. Βασικό στα 10.

Περδίκα 3 – Η μίλφ που παίζει 2βάρδιες από τότε που άνοιξε ο οίκος. Κοντή κανονικών κιλών με μεγάλα βυζιά και λευκό δέρμα. Βασικό στα 10.

Έξω απ΄τα μεγάλα νούμερα της ιάσωνος, 44-46, καθόταν ο αλβανός ιδιοκτήτης ή φυλακας με τα γυαλιά (δεν ξέρω τι απ’τα δυο είναι) της αλυσίδας φυλής 84-86 & φωκ25 πάνω. Εκείνη την ώρα επίσης ανηφόριζε η Τζουλιάνα, η όμορφη τσούλα με τα πλαστικά βυζιά και το ωραίο σώμα από ιάσωνος 30 ημιυπόγειο. Οι οβίδες της έστεκαν περήφανες και συγχρόνως γεμάτες αναίδεια, απειλώντας να διαρρήξουν το χοντρό πουλόβερ που τις κάλυπτε. Η εικόνα αυτή έρχονταν σε πλήρη αντίθεση με το τρομαγμένο ύφος μιας καθημερινής όμορφης κοπέλας περικυκλωμένης από καυλωμένους κάφρους ως επί το πλείστον. Όταν θα έφτανε στον οίκο θα φορούσε αυτόματα το σαγηνευτικό πουτανίστικο προσωπείο που χρειάζεται για να προσελκύσει τους ανωτέρω κάφρους. Κότεψα για ακόμη μια φορά (6η ή 7η νομίζω) να την πάρω. Μιά μέρα όμως θα δεί αυτή...θα πάρω την σουπερμαντολίνη και θα γίνει της πόρνης!!

Ιάσωνος 44 – Καστανή πιτσιρίκα κανονικών κιλών με μεγάλα βυζιά στριμωγμένα στον στηθόδεσμο, καλό σωματάκι και αδιάφορη φάτσα. Βασικό στα 15.

Ιάσωνος 46 αριστερά Άννα η Βουλγάρα. Μαυριδερή άσχημη τσούλα με μαραζωμένο μικρό τρομακτικό βυζί. Πρωκτικό στα 15.

Έπιασε τις τσουτσούνες 2 πάκηδων περιφρονώντας προκλητικά το δικό μου πέος που ποθούσε να χουφτωθεί. Οι πάκηδες έφυγαν γρήγορα και η άννα με ρώτησε αν θα περάσω. Της είπα όχι γιατί δεν μου έπιασε την πούτσα. Μου απάντησε ότι όλο την βλέπω και δεν περνάω ποτέ κάτι το οποίο είναι εντελώς αληθές! Πάντως για τα πρακτικά την έχω πάρει αλλά η πολύ κακή της εμφάνιση κράτησε το τσουτσούνι μου νεκρό καθ’ολη τη διάρκεια της συνεύρεσης ενώ η ίδια προσπαθούσε με περίσιο ζήλο να με «σηκώσει».

Ιάσωνος 46 μεσαίο – 1η κοπέλα Στέλλα, καστανή υπερνταρντάνα  με μπόλικα κιλά παραπάνω, τεράστια πεσμένα βυζιά λόγω βάρους. Ανακοινώθηκε βασικό. 2η κοπέλα Φραντσέσκα, αλβανίδα καστανή μιλφ με μέτριο σώμα, μεγάλα 3,5 πεσμένα βυζιά και αδιάφορο κώλο. Υπάρχει κριτική μου στο ιασωνος 46 αριστερά. Σήμερα την πήρα 2η φορά και τελευταία λογικά. Δεν το κλαψα το 15άρι σε καμιά περίπτωση, απλά σήμερα ήταν λιγάκι βιαστική με διάφορα γελοία αγγλόφωνα ψευτοβογγητά.
Να πω για την συγκεκριμένη ότι η περιοχή του μουνιού της είναι ερυθρή απ΄το ξύρισμα μάλλον, ΑΛΛΑ έχει ένα πολύ ύποπτο σπυράκι δίπλα απ΄τα μουνόχειλα το οποίο μοιάζει με κονδύλωμα.

Ασφαλώς δεν είμαι ειδικός και πολύ πιθανόν να μη ξέρει και η ίδια τι είναι. Το σωστό θα ήταν να έμπαινε στο site σε ένα από τα 10άδες threads που αφορούν τα MSN και να ρωτήσει τους ειδικούς! Ακόμη καλύτερα θα ήταν να άνοιγε δικό της thread! Πάντως αν δεν με ξαναδιαβάσετε στο forum μπορείτε να θεωρήσετε με ασφάλεια ότι έχω πεθάνει οπότε στην περίπτωση αυτή περιμένω απ΄τον antistheni να με ανακυρήξει τιμητικά «τιμημένο» ή «τιμητικά τιμημένος» ακόμα καλύτερα.
Κάτω απ΄το avatar μου θέλω μια ηρωική και ρομαντική επιγραφή του στυλ:
«έζησε και πέθανε για τον έρωτα»
ή κάτι πιο ρεαλιστικό του στυλ:
«πέθανε από ένα κονδύλωμα....μα τι μαλάκας τελικά! :uglystupid: :uglystupid:»

Καλή εβδομάδα και αντίο...
ευγε για την ανταποκριση....αλλαδεν αξιζει στο μεταξι,τετεια να κανεις για την φυλης κ τα περιξ....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Ιάσωνος 31_μπουρδέλο Hostel ή σπίτι του Leatherface – Ξανθιά χαμογελαστή μιλφ με πεσμένο 2άρι στήθος, άσπρο δέρμα με διάσπαρτες πιτσιλιές αίματος στο στέρνο, έξυπνα καμουφλαρισμένες να φαίνονται σαν φακίδες! Βασικό στα 10. Η συγκεκριμένη παίζει και στο δίπλα υπόγειο.
πιτσιλιες αιματος τυπε?
καλα το ειπαμε μπουρδελο χοστελ :2funny:

Επισκέπτης
ευγε για την ανταποκριση....αλλαδεν αξιζει στο μεταξι,τετεια να κανεις για την φυλης κ τα περιξ....
Ευχαριστώ και ανταποδίδω για τις συχνές ενημερώσεις σου από φυλής.
Όσο για το μετάξι δεν μπορώ να το βγάλω απ'το αίμα μου καθώς ξεκίνησα απο κει πριν αρκετά χρόνια (προ-πακη era)
Επίσης λόγω οικονομικής στενότητας πολλές φορές το προτιμώ

πιτσιλιες αιματος τυπε?
καλα το ειπαμε μπουρδελο χοστελ :2funny:

Ναι "τύπε μου". Ήταν καλά μασκαρεμένες όμως να φαίνονται σαν φακίδες. Θα γουστάρεις πολύ εκει μέσα!  :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι "τύπε μου". Ήταν καλά μασκαρεμένες όμως να φαίνονται σαν φακίδες. Θα γουστάρεις πολύ εκει μέσα!  :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.horrorstew.com/images/Hostel.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/Hostel//Hostel-9.jpg[/img[/URL]]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
    Απογευματινή στο μεταξουργείο ξεκινώντας γύρω στις 17:45.
...
:rockon:

30/10/2011 στις 12.30’

Ορισμένες επίκτητες περιέργειες αλλά και κάποιες άσχετες απορίες μας οδηγούν σχεδόν ανεξήγητα στα μπουρδέλα

Επιδρομές, επιστροφές, ερείπια και διαφορές

:2funny:

%25CE%2595%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B1000.jpg

Διδυμου 27 ΙΣΟΓΕΙΟ
Βάλια με φουντωτά καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου με θεσμική πορνο-νοοτροπία, οριακή μεγαλοκοπέλα, μέτρια στο ύψος, χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΔΙΔΥΜΟΥ 20
Εβελίνα με ξανθά μαλλιά καρφάκια, προκλητική ύφος Ρωσίδας επαρχιώτισσας, παλιό μέλος της κομσομολ, μέτρια στο ύψος, αποδεκτά βυζιά και κανονικό σώμα

ΔΙΔΥΜΟΥ 8 ΙΣΟΓΕΙΟ
Κάρμεν με σκούρα μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, αποκαλυπτική και αποφασισμένη, μέτρια προς κοντή με ζουζουνιάρικο κορμί και παρατεντωμένο κώ(ο)λο σε προεξέχουσα θέση

ΦΥΛΗΣ 40
Ιωάννα με χαμηλό προφίλ και καθημερινά χαρακτηριστικά προσώπου, αδιόρατο χαμόγελο, μάλλον μέτρια προς κοντή, συνηθισμένο κορμί με αναλογίες Ελληνίδας

ΦΥΛΗΣ 65 ΟΡΟΦΟΣ
Αλεξάνδρα από Φωκαίας 17 με συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, έντονα μάτια (μάλλον φοράει φακούς επαφής), καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μέτρια προς ψηλή, λεπτή με μικρά βυζιά και αξιοπρόσεκτο κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 65 ΙΣΟΓΕΙΟ
Αννούλα σαν την δεύτερη ξαδέλφη που έπαιξε στο πρώτο επεισόδιο του ιστορικού έργου με τίτλο : «ο αγαπητικός της βοσκοπούλας» με καστανά μαλλιά, βλέμμα απορίας σε μια ατέλειωτη πορεία της ζωής (της), μάλλον ψηλή, λεπτή με μικρά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

Φυλής 67
Σόνια με ξανθά μπουκλωτά εξτενσιονς και ενδιαφέρουσα πορνο-πρόκληση, μάλλον ψηλή με ικανοποιητικά βυζιά και πριστρεφόμενο κώ(ο)λο σε ενδιαφέρουσες αναλογίες

ΦΥΛΗΣ 71 ΟΡΟΦΟΣ
Βίκυ με τα βυζιά του Ναβαρόνε αλλά και με προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου μέσα σε πνεύμα συνεργασίας, μάλλον ψηλή με χορταστικό σωματότυπο και υπέρ-στρογγυλό κώ(ο)λο

ΠΕΡΓΑΜΟΥ 1 ΙΣΟΓΕΙΟ
Άντζελα με σπαστά μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ανοιχτομάτα και ανοιχτοκώ(ο)λα, μέτρια στο ύψος, ικανοποιητικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ 21
Συλβιάννα από Χωματιανού 11 όροφος και από Αδάνων 2 (παλαιότερα) αλλά και από την Ιταλία της Βραζιλίας (κατά δήλωση της) μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, λαίμαργο πουτανίσιο ύφος, υποσχόμενη πολλά, μέτρια στο ύψος, μάλλον λίγο γεματούλα με αξιοπρόσεκτα βυζιά και πεταχτό στρουμπουλό κώ(ο)λο

Επισκέπτης

30/10/2011 στις 12.30’

Ορισμένες επίκτητες περιέργειες αλλά και κάποιες άσχετες απορίες μας οδηγούν σχεδόν ανεξήγητα στα μπουρδέλα

Επιδρομές, επιστροφές, ερείπια και διαφορές

:2funny:

Πολύ καλή φωτό για ακόμα μια φορά! Όλο και κάτι καλό θα συμβαίνει στο ερειπωμένο και στοιχειωμένο αυτό κτίριο.  :new_shocked:
Ελπίζω να μην εγκατέλειψες για πολύ το μετάξι γιατί δεν βλέπω κανείς να φωτογραφίζει το μπουρδέλο Hostel. Εγώ όποτε θυμάμαι όλο κάτι πάει στραβά!
Δεν είμαι τεμπέλης, είμαι απλά ΒΛΑΚΑΣ! :2funny: :2funny:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
%25CE%2595%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B1000.jpg

Όλο και κάτι καλό θα συμβαίνει στο ερειπωμένο και στοιχειωμένο αυτό κτίριο.

Αφορμώμενος από τη φωτογραφία του σπιτιού αυτού , θα σας πω μία ιστορία από το γνωστό λειβάδι (οικόπεδο Φυλής και Φερρών) πριν γκρεμίσουν το σπίτι που ήταν εκεί και γίνει λειβάδι.

[size=20pt]Ο ΚΕΛΕΜΠΙΑΣ
[/size]
Οταν πήγαινα δημοτικό , στο μπαλκόνι του λειβαδιού ζούσε ο κελεμπίας.Ο κελεμπίας ήταν ένας χοντρός τύπος που κάθε συγκεκριμένες μέρες έβγαινε στο μπαλκόνι και έκανε σατανιστικές τελετές φορώντας κελεμπία.Επεφτε σύρμα και μαζευόμασταν με τα άλλα παιδιά και του πετάγαμε μελισσάκια και άλλα παιδικά αθύρματα.

Ο κελεμπίας συνέχιζε τις σατανιστικές τελετές, μέχρι που εξαφανίστηκε από το σπίτι και μετά από λίγο καιρό ως δια μαγέιας κατεδαφίσθη χωρίς να μάθουμε πολλά πολλά....

Οι κατάρες του κελεμπία μας οδήγησαν στο Φυλιανό εφιάλτη? Δε θα μάθουμε ποτέ...

Φυλής... Ευλογία ή κατάρα?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Αφορμώμενος από τη φωτογραφία του σπιτιού αυτού , θα σας πω μία ιστορία από το γνωστό λειβάδι (οικόπεδο Φυλής και Φερρών) πριν γκρεμίσουν το σπίτι που ήταν εκεί και γίνει λειβάδι.

[size=20pt]Ο ΚΕΛΕΜΠΙΑΣ
[/size]
Οταν πήγαινα δημοτικό , στο μπαλκόνι του λειβαδιού ζούσε ο κελεμπίας.Ο κελεμπίας ήταν ένας χοντρός τύπος που κάθε συγκεκριμένες μέρες έβγαινε στο μπαλκόνι και έκανε σατανιστικές τελετές φορώντας κελεμπία.Επεφτε σύρμα και μαζευόμασταν με τα άλλα παιδιά και του πετάγαμε μελισσάκια και άλλα παιδικά αθύρματα.

Ο κελεμπίας συνέχιζε τις σατανιστικές τελετές, μέχρι που εξαφανίστηκε από το σπίτι και μετά από λίγο καιρό ως δια μαγέιας κατεδαφίσθη χωρίς να μάθουμε πολλά πολλά....

Οι κατάρες του κελεμπία μας οδήγησαν στο Φυλιανό εφιάλτη? Δε θα μάθουμε ποτέ...

Φυλής... Ευλογία ή κατάρα?
:headbang2:

Επισκέπτης
Ιάσωνος 36 Χριστίνα, μαύρη τσούλα, ψηλή με καλό κορμί. Την είχα πάρει πριν κανα χρόνο στο κολωνού 47 με άσχημα αποτελέσματα ασφαλώς. Έχω την εντύπωση πως πηδιόταν γύρω στο 2006 και στο φυλής 66.
Καλώς την έχεις!
Κομοδίνο από τα λίγα πάντως. Μέχρι και στην πίπα έκανε λες και τα χείλη της θα σου πονέσουν τον πούτσο και δεν τα ακουμπούσε σχεδόν καθόλου πάνω. Κρίμα πάντως, γιατί λόγω του ότι οι μαύρες σπανίζουν και η συγκεκριμένη είναι εμφανίσιμη, θα μπορούσε να βγάλει λεφτά.

Επισκέπτης
Καλώς την έχεις!
Κομοδίνο από τα λίγα πάντως. Μέχρι και στην πίπα έκανε λες και τα χείλη της θα σου πονέσουν τον πούτσο και δεν τα ακουμπούσε σχεδόν καθόλου πάνω. Κρίμα πάντως, γιατί λόγω του ότι οι μαύρες σπανίζουν και η συγκεκριμένη είναι εμφανίσιμη, θα μπορούσε να βγάλει λεφτά.
Η συγκεκριμένη είναι τόσο κομοδίνο που έχει κόψει ακόμα και τις ερωτικές περιπτύξεις στο σαλόνι, κάτι που είναι εντελώς αντίθετο με την μπουρδελιακή πολιτική των μαύρων κοριτσιών. :headbang:

Με το καλό να γυρίσεις  :rockon:

Επισκέπτης
Η συγκεκριμένη είναι τόσο κομοδίνο που έχει κόψει ακόμα και τις ερωτικές περιπτύξεις στο σαλόνι, κάτι που είναι εντελώς αντίθετο με την μπουρδελιακή πολιτική των μαύρων κοριτσιών. :headbang:
Όντως! Ίσα που ξεπροβάλλει τη φάτσα της στην πόρτα και μόλις σου ανακοινώνει μουνί-πίπα-δέκα ευρώ, στρίβει να φύγει σίγουρη ότι κανείς δεν θα περάσει... Επαγγελματίας από τις λίγες :idiot:

Με το καλό να γυρίσεις  :rockon:
Θα επανέλθω δριμύς, το υπόσχομαι :rockon:
Να 'σαι καλά!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

οχι ρε παιδια! ηταν καλο το χριστινακι :rockon:

εγω την επαιρνα οποτε ειχα στενεματα επειδη ηθελε 10 ευρρω...στο κολωνου 47 πρεπει να δουλευε πολυ καιρο...

στις αρχες ηταν αδυνατη,μετα ειχε παχυνει λιγο...

παντως για το 10ευρο εμενα πολυ ευχαριστημενος :rockon:

Επισκέπτης
οχι ρε παιδια! ηταν καλο το χριστινακι :rockon:
Για νεκρόφιλους μπορεί :headbang2:

παντως για το 10ευρο εμενα πολυ ευχαριστημενος :rockon:
Με τα ίδια λεφτά μπορούσες να αγοράσεις 5-6 μεγάλες σοκολάτες, εκτός του ότι έχουν το ίδιο χρώμα αποτελούν και σαφώς καλύτερα υποκατάστατα του σεξ από την συγκεκριμένη κορασίδα :sunglasses:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Δευτεριάτικος έλεγχος στο Μετάξι (περίπου 12:00 )
Ιάσωνος 46 αριστερά  Μία καστανή ρουμάνα με πιασμένα μαλλιά και γυμνασμένο σώμα: Ελεύθερο στοματικό, 69. Υπήρχε και δεύτερη καραμπαζόλα πάνω από  300 χρόνων με πολλά σπυριά στη φάτσα. Ούτε άκουσα τι είπε γιατί την έκανα
Ιάσωνος 46 δεξιά. Επίσης ένα καράμπαζω κάπως φτασμένης ηλικίας με 15’αρια βυζιά. Η δεύτερη είναι η γνωστή γεματούλα ξανθιά από τη ρουμανία που δουλεύει στην συγκεκριμένη αλυσίδα εδώ και καιρό. Δε θυμάμαι ονόματα αφού είναι αβάφτιστες . Πάντως κάνουν ελεύθερο στοματικό για 15 ευρώ.
Ιάσωνος 44 Παρακμή. Μία ψηλή ξανθιά γεματούλα που έκανε σα τρελή για να πάρει πελάτη και η δεύτερη κοπέλα χοντρή με κυτταρίτιδες και δε βλεπότανε.
Ιάσωνος 37 Β  Πάλι μία ξανθιά εκ βαφής, αρκετά ψηλή με πάρα πολλά περιττά κιλά. Δε νομίζω ότι αξίζει το κόπο για σχόλια
Μεγ. Αλεξάνδρου 22 πάνω.  Ηλικιωμένη γυναίκα μαυριδερή και άσχημη. Είχα πάρα πολλά χρόνια να δω τέτοιο πράγμα. Μπορώ να πω ότι μου θυμίζει εποχή πριν τη κάθοδο των σοβιετικών αποικιών στην Ελλάδα (πριν το 1990). Απ΄ ότι φαίνεται έχει αρχίσει και φθίνει η εποχή με τα ωραία γκομενάκια λόγω οικονομικών δυσκολιών και εμφανίζονται πάλι οι ξεχασμένες από τη ναφθα…
Μεγ. Αλεξάνδρου 22 κάτω. Πάλι μία χοντρή σκούρα,  όμως νεαρή σε ηλικία . Απογοητευτικά και σηκώθηκα κι΄ έφυγα.
Γενικά παρακμιακή κατάσταση εκεί
Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση μάλλον θα κοπούν οι μπουρδελότσαρκες στο Μετάξι.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...¨παιδες με αυτη τη τζεννυ το γυφτακι τελικα τι παιζει? ξερει καποιος ? διοτι αλλοι εδω μεσα την ψαχνουν κι αλλοι λενε τα χειροτερα. μαλλον ειναι η πιο αμφιλεγομενη πουτανα .τι να πω...οποιος ξερει ας διαφωτισει και μας...

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
...¨παιδες με αυτη τη τζεννυ το γυφτακι τελικα τι παιζει? ξερει καποιος ? διοτι αλλοι εδω μεσα την ψαχνουν κι αλλοι λενε τα χειροτερα. μαλλον ειναι η πιο αμφιλεγομενη πουτανα .τι να πω...οποιος ξερει ας διαφωτισει και μας...

ακαποτα γαμισια.μακρια

xelidonaki

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
πριν τρεις ημερες εκανα μια βολτα στην φυλης και εκαψα τρεια εικοσαρικα γιατι οι γκομενες τοση μα τοση αλοιφη που ηταν σαν να αεροπηδας και φυσικα καμια υπηρεσια απο αυτο που ελεγαν στο σαλονι.για να μην την πατησω παλι εχετε καμια καλη προταση για ημερησια βαρδια?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom