Βόλτα στην πρωινή βάρδια σε Φυλής και
Μεταξουργείο και είδα τα εξής:
Στο Αλκιβιάδου 16Α η Νταιάνα έλειπε και στην θέση της ήταν μιλφ 55 ετών με κοντά ξανθά μαλλιά και παχουλή.Δεν την έχω ξαναδεί την συγκεκριμένη πάντως ήταν αδιάφορη.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Χριστίνα αξιόλογης εμφανίσεως μιλφ αλλά μην μπείτε γιατί δεν τιμάει τα λεφτά που πέρνει! Χείριστες υπηρεσίες.Ανακοινώνεται γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Στο Αλκιβιάδου 16Γ είδα την Κατερίνα την Σέρβα αξιόλογης εμφανίσεως μιλφ και ανακοινώθηκε πρωκτικό και γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Την έχω πάρει παλιότερα αλλά δεν έκανε τελειωτικό τσιμπούκι και κώλο μάλλον τα ίδια θα κάνει και τώρα.
Το Διδύμου 25 όροφος παραμένει κλειστό.Στο
Διδυμου 27 ισόγειο ήταν η Ελληνίδα μιλφ Βάλια.Ανακοινώθηκε πρωκτικό.
Στο Διδύμου 20 ήταν η Ιβάννα κλασσικά.Σε ερώτηση μου για την Μινέλα την οποία και ψάχνω η τσατσά με πληροφόρησε με μεγάλη μου λύπη ότι η συγκεκριμένη κορασίδα έχει σταματήσει.Στο Διδύμου 18 υπόγειο κλασσικά η Σύλβια η Βουλγάρα.Στο Διδύμου 16 υπόγειο ήταν μιλφ με ξανθά κοντά μαλλιά που φορούσε ένα σέξυ μαύρο κορμάκι.Κανονικών κιλών και μάλλον πρέπει να είδα την μιλφ Μόνικα χώρις να είμαι πολύ βέβαιως όμως.
Το Φυλής 54 όροφος κλειστό όπως και το Φυλής 61 υπόγειο.Στο
Φυλής 74 υπόγειο ανοιχτό ήταν το δεξιό όπου είχε την παχουλή κοπέλα με τα ξανθά μακριά μαλλιά που χουφτώνει τους πελάτες.
Στο Αγκύρας 12 το αριστερό ήταν η μιλφ νταρντάνα Ρωσίδα Όλγα με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Μέτρια μέσα στο δωμάτιο.Στο δεξιό ήταν η Εύα η ψηλή Ρωσίδα με τα κατσάρά καστανά μαλλιά απο Διδύμου 20.Επέστρεψε λοιπόν ξανά.Κανονικά κιλά.Κάνει γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Μέσα στο δωμάτιο όταν την είχα πάρει ήταν απλά καλή.Υπάρχει παλιά μου κριτική για το Διδύμου 20.
Φυλής 71 όροφος ήταν η Βίκυ η Πολωνέζα η οποία έχει αδυνατίσει.Στο ισόγειο είδα την ομορφότερη κοπέλα για σήμερα με μαύρα μαλλιά καρέ και τατού μεγάλο πίσω στην μέση.Λεπτή.Νομίζω οτι πρέπει να είδα την Ρενάτα αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος.
Στο Μονής Προδρόμου 6 υπόγειο ήταν η Άννα η αδύνατη Ρουμάνα με τα καστανοκόκκινα μακριά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Την πρώτη φορά ήταν πάρα πολύ καλή την δεύτερη μέτρια.Τσατσά σταθερά η ξανθιά αλλοδαπή που χτυπάει πόρτες.
Φώκαιας 22 κάτω ήταν η Γαβριέλλα λεπτή με καρέ καστανοκόκκινα μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι.Θέλει προσοχή γιατί όταν την είχα πάρει έλεγε οτι την πονούσε το μουνί της και ήθελε να με τελειώσει μόνο με πίπα.Απάνω αριστερά ήταν η Άννα με τα μαύρα κοντά μαλλιά την πήρα και δεύτερη φορά σήμερα μιας και προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες.Και σήμερα ήταν επίσης αξιόλογη.Κάνει πολύ καλό γλύψιμο.Προσφέρει γυμνό τσιμπούκι το οποίο δεν είναι τελειωτκό.
Στο Αγιού Πέτρου 7 ήταν κοπέλα με κοντά μαύρα μαλλιά κανονικών κιλών με λίγη κυτταρίτιδα.Αδιάφορη.69.
Ρεμούνδου 21 ισόγειο ήταν η Μόνικα η Λετονή ψηλή ξανθιά κοπέλα με γαλανά μάτια κανονικών κιλών.Έχει δουλέψει σε αρκετά σπιτάκια.Φώκαιας 17 όροφος, Φυλής 80,Φυλής 71 όροφος,Αγαθουπόλεως 54 υπόγειο,Κωλονού 27 όροφος και τώρα σε αυτό το σπίτι.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό,την έχω πάρει 4 φορές και ήταν καλή μέσα.
Ρεμούνδου 21 όροφος ήταν η Βίκυ μεγαλοκοπέλα που δουλεύει πάνω απο δεκαετία.Την θυμάμαι που δούλευε παλιότερα σε αυτό το σπιτάκι και έκανε και κώλο,την έχω δει
Μεταξουργείο και τα περισσότερα χρόνια την θυμάμαι στο Φυλής 54 ισόγειο πρωινή βάρδια.Όσοι την ψάχνουν εκεί θα την βρουν την συγκεκριμένη (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει το όνομα).Προσωπικά την βρίσκω αδιάφορη την συγκεκριμένη.Τσατσά ήταν μια παχουλή λούγκρα που όταν δεν μπαίνεις σε βρίζει.
Αλκαμένους 113 ήταν η μιλφ Μελίνα απο Τροφωνίου και Διδύμου 8 ισόγειο.Κανονικών κιλών με πολύ κυτταρίτιδα και κοντά ξανθά μαλλιά.Αδιάφορη για μένα.
Στο Διδύμου 8 ισόγειο να προσθέσω οτι δούλευε η Πολωνέζα Κάρμεν.Αρκετά αξιόλογο τεμάχιο σε εμφάνιση για μένα.Στο Φυλής 92 υπόγειο νέο ήταν μία κοπέλα λεπτή,μετρίου αναστήματος,μελαμψή,με μακρια μαλλιά,αθίγγανη.Γυμνό τσιμπούκι.Απλά καλή.Ίσως θα έπρεπε να την δοκιμάσω γιατί κάτι μου έλεγε μέσα μου οτι θα ήταν καλή.
Στο Περγάμου 27 στο ισόγειο ήταν η μιλφ Ρωσίδα Εύα απο Διδύμου 16 υπόγειο και Αλκαμένους 113.Αδιάφορη για μένα.Στον όροφο ήταν η μιλφ Μαριάννα παχουλή μέ ξανθά κοντά μαλλιά,αδιάφορη,Στο Αλκαμένους 117 παραμένει η Τζούλια παλιότερα γνωστή και ως Λολίτα.Ίσως θα πρέπει να φέρουν καινούριο αίμα γιατί έχει κουράσει πλέον.
Κάθοδος στο
Μεταξουργείο όπου στο καινούριο της Περδίκα που μάλλον πρέπει να είναι αλυσίδα με το Μεγ Αλεξάνδρου 28 κρίνοντας απο της πόρτες που είναι ακριβώς οι ίδιες δούλευε μία κοπέλα 30 ετών κοντή με ξανθά πιασμένα μαλλιά κανονικών κιλών με πλαδαρό σώμα γεμάτο κυταρρίτιδα.Αδιάφορη.10 ευρώ απλό πρόγραμμα.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 28 ήταν καινούριο μιλφ η Μαρία.Κανονικών κιλών με σώμα με καμπύλες και πιασίματα που εμένα προσωπικά μου άρεσε.Ξανθά μαλλιά ίσια μέχρι τους ώμους περίπου.10 ευρώ το απλό.Αν ήταν σε σπίτι με εξτρά (όπως Διδύμου,Αγκύρας,Αλκιβιάδου κλπ) θα την είχα δοκιμάσει.Τώρα με ένα δεκάρικο και να είναι fast food δεν το χαραμίζω.
Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο αθίγγανη γυρολόγος απο Φυλής 54 όροφος,Ιάσωνος 46&44,Αχιλλέως 40,Κωλ/νθους 38 όροφος.Είναι κοντή,αδύνατη με άσχημο πρόσωπο και αυτή την φορά αυτόπαρουσιάστηκε ανακοινώνοντας με μόνο 10 ευρώ full πρόγραμμα.Γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό στο δεκάρικο.Έχει αλλάξει τα μαλλιά της τα έχει κοντύνει και τα έχει κάνει περμαναντ.Αδιάφορη.Στον όροφο ήταν η Βίκυ που δούλευε ένα φεγγάρι και συγκεκριμένα τον Μάιο στο κάτω σπίτι.Είναι λεπτή και κοντή με μαύρα μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό με 15 ευρώ.Μην κάνετε την βλακεία και μπείτε γιατί μέσα δεν είναι καλή.Διαβάστε την κριτική μου για το Κωλοκυνθούς 38Β όποιος ενδιαφέρεται και θα καταλάβετε τι εννοώ.
Στο Κωλοκυνθούς 63 το αριστερό δούλευε κοπέλα με πρωκτικό στα 15 και κανονικό στα 10.Μεγαλοκοπέλα με πολύ μάκρια μαύρα μαλλιά είχε δουλέψει για λίγο και στο Φυλής 92 νέο καθώς και Φώκαιας 22.Πλαδαρό σώμα με κυτταρίτιδα.Αδιάφορη.Ευθέια μπροστά η Μόνικα απο το διπλανό η οποία αδυνάτισε και δουλεύει με άλλο όνομα Χριστίνα.Αθίγγανη,κοντή,κανονικών κιλών,μελαμψή,με καστανόμαυρα μακριά κατσαρά μαλλιά και έντονο φθηνό μακιγιάζ.Αρκετά μέτρια στο δωμάτιο.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος στα 15,κανονικό στα 10.
Στο Αχιλλέως 40 δεν μπήκα γιατί μάλλον θα ήταν η αθίγγανη μιλφ που όσοι έχουν παιδιά και δεν τρώνε το φαγητό τους θα πρέπει να τα παν εκεί μια βολτούλα να δουν τον μπαμπούλα και να αρχίζουν να τρώνε.Στο Μαραθώνος και Αχιλλέως 48 ήταν η Αντέλλα ένα ψηλό και παχουλό βόδι που είχα δει Κων/πόλεως 166 ισόγειο την προηγούμενη εβδομάδα.Και στο Κων/πολεως 166 ισόγειο ει΄δα την Αλίνα με την κύφωση και την κωλάρα που δούλευε στο Κωλοκυνθούς 38 προσφάτως.Κακές υπηρεσίες.Ανακοινώθηκε κώλος και γυμνό τσιμπούκι.Αποχώρηση μου χωρίς δεύτερη κατάθεση καθώς είχε περάσει η ώρα και δεν είδα κάτι αξιόλογο.