xelidonaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ειμαι νεος στο σαιτ και προσπαθω να μαθω πως δουλευει.για αυτο εστειλα πρωτα τα ερωτηματικα.με την ευκαιρια τη σημαινει μιλφ?
μηπως μας κοροιδευεις?ειμαι νεος στο σαιτ και προσπαθω να μαθω πως δουλευει.για αυτο εστειλα πρωτα τα ερωτηματικα.με την ευκαιρια τη σημαινει μιλφ?
κυριε πυραυλε εχετε επενδυσει στο συγκεκριμενο οικο.ισως το ενα δωματιο σας ανηκει!!!!!!!!!
με την ευκαιρια τη σημαινει μιλφ?
[...]προσπαθω να μαθω πως δουλευει.
αυτο ειναι ενα διαχρονικο προβλημα τυπεπριν τρεις ημερες εκανα μια βολτα στην φυλης και εκαψα τρεια εικοσαρικα γιατι οι γκομενες τοση μα τοση αλοιφη που ηταν σαν να αεροπηδας
κυριε πυραυλε εχετε επενδυσει στο συγκεκριμενο οικο.ισως το ενα δωματιο σας ανηκει!!!!!!!!!
Εχοθν στησει ανδριαντες σε σφουγγοκωλαριους και λαμογια..Δεν αξιζει να στηθει για εναν πιονερο του αγαθου,ζωοδοτη,αγοραιου ερωτα? Παρεμπιπτοντως ο συγγεκριμενος οικισκος ειναι απ τους πιο καθαρους και φιλοτιμους..Τα σεβη μου..Λέτε κάποτε να μου στήσουν ανδριάντα στη διασταύρωση Κωνσταντιμουπόλεως και Λένορμαν;
Θα σου στησουν αδριάντα και θα παιζει και η μπάντα.Εχοθν στησει ανδριαντες σε σφουγγοκωλαριους και λαμογια..Δεν αξιζει να στηθει για εναν πιονερο του αγαθου,ζωοδοτη,αγοραιου ερωτα? Παρεμπιπτοντως ο συγγεκριμενος οικισκος ειναι απ τους πιο καθαρους και φιλοτιμους..Τα σεβη μου..
δε νομιζω οτι υπαρχει τετοιος ορος τυπε...καποιος εκανε πλακιτσα μαλλον...Kάποιος με είχε ρωτήσει τι σημαίνει «pnsd». Ακόμα δεν έμαθα.
Κι εμένα μου είχε στείλει μήνυμα και με ρωτούσε.δε νομιζω οτι υπαρχει τετοιος ορος τυπε...καποιος εκανε πλακιτσα μαλλον...
Η τσατσα είχε μόλις λιβανίσει
Προ 3 ωρών, στην οδό Αλκιβιάδου (πραγματικά σπουδαία προσωπικότητα της Αρχαιότητας ο Αλκιβιάδης, γνωστός χιλιάδες χρόνια μετά το θάνατό του), στο 16α εκδίδονταν η (Α)Χριστίνα (η οποία ακολουθείται από οχετό αρνητικών σχολίων από συγγραφείς του ιστοτόπου), στο 16β δύο ολίγον ευτραφείς νεαρές αλλοδαπές και στο 16γ η ημεδαπή milf Κατερίνα.
Τελικώς εγένετο επαναληπτική συνουσία μετά της ημίθεας Εύας, Κων/πόλεως 166 (το τηλέφωνο των Α΄ Βοηθειών).
Κύριοι, η διασταύρωση Μάγερ - Μάρνη και ειδικότερα όταν κατεβαίνεις τη Μάγερ και αναμένεις στον ερυθρό σηματοδότη, είναι κίνδυνος - θάνατος!
Προ ολίγου μου επετέθη νεαρός αλλοδαπός κακοποιός, ο οποίος αποπειράθηκε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου, μάλιστα δε την πόρτα μου, την πόρτα του οδηγού!
Καθότι πριν από μερικούς μήνες στο ίδιο ακριβώς σημείο μου είχε επιτεθεί συμμορία κακοποιών (ο ένας στη μια πόρτα, ο άλλος στην απέναντι πόρτα και ο τρίτος στην τσίλια), είχα το νου μου και κλειστές τις ασφάλειες.
Μόλις ο μπινές άπλωσε το χέρι στο πόμολο, μετακίνησα ελαφρά το όχημα και του εξαπέλυσα βαρύ υβρεολόγιο (το οποίο φυσικά δεν κατάλαβε, καθότι αλλοδαπός)...
Απομακρύνθηκε ήρεμα μερικά μέτρα, και έμεινε απαθής στη γωνία περιμένοντας την επόμενη ευκαιρία.
Εϊναι ζήτημα χρόνου η αιματηρή κατάληξη στο σημείο αυτό.