Τα Διδύμου 25 και 27 και η αλυσίδα Διδύμου 20 και Αγκύρας 12Α&Β ήταν παραδόξως και σήμερα κλειστά.Πιθανόν και να έχουν σφραγιστεί οι οίκοι αυτοί.
το Δ27 ειναι ανοιχτο, τουλαχιστον μεχρι προχτες που το επισκευτικα εγω τιμωντας μαλιστα την Βαλια....
Τα Διδύμου 25 και 27 και η αλυσίδα Διδύμου 20 και Αγκύρας 12Α&Β ήταν παραδόξως και σήμερα κλειστά.Πιθανόν και να έχουν σφραγιστεί οι οίκοι αυτοί.
Τυχερός ήσουν γλύτωσες την φόλα!!Οι κριτικές για τις κακές είναι εξίσου σημαντικές όσο και οι κριτικές για τα αστέρια!Έχω ήδη δημοσιεύσει κριτική την οποία όχι μόνο την μαυρίζω αλλά της τα χώνω για τα καλά! Όσον αφορά την ανταπόκριση προσπαθώ για το καλύτερο θέλοντας να βοηθήσω και σε ευχαριστώ θερμα!Aγαπητε κυριε professorx,χθες το απογευμα ημουν κι εγω στο αλκ 16β κι οταν ειδα την εν λογω εκδιδομενη εκανα ενα βημα μπρος να περασω μα με προλαβε αλλος και με γλιτωσε..τελικα ισως οι κριτικες για τις αφιλοτιμες να ναι πιο σημαντικες..τα σεβη μου για την εκπληκτικη ανταποκριση..
Έχω ήδη κάνει τα χαρτιά και περιμένω!!Εϋγε κ. καθηγητά, μια ακόμη διατριβή σας επιπέδου διδακτορικού διπλώματος!
Εμφανώς οδεύετε για πρύτανης (prytanisx).
Ασφαλώς και θα τιμωρηθεί!! 'Αλλωστε θα τιμωρούνταν απο μόνη της σύμφωνα με τους νόμους της αγοράς η οποία δεν χαρίζει κάστανα!! Αλλά η ενημέρωση θα καταστήσει την διαδικασία αποβολής της πιο γρήγορη!!Καθηγητή professorx, είσθε καταιγιστικός.
Να τιμωρηθεί αυστηρά!
Στο 'Ελλης 3 είχα δει παλαιά την ΦΟΛΑ Άννίτα = Αλίνα-"άσε μας ρε!" τέως Μπεμπέ Λιλύ από Φυλής 84άνω, Φώκαιας 25 και Χωματιανού 11κάτω και πρόσφατα Αλκιβιάδους 16Γ.Αυτή ήταν στο Λιοσίων 76 άνω;
Μάλλον αυτό που θα σου πω θα σε χαροποιήσει πιο πολύ!! ;) ;) Ζητώ συγγνώμη για το λάθος που έκανα αλλά δεν αναφερόμουν στην Βαλεντίνα αλλά στην Μιλένα.Πιο συγκεκριμένα στο Λιοσίων 76 χθες το βράδυ πρέπει να είδα την βουλγάρα Μιλένα απο Κωλοκυνθούς 38 αντι για την Βαλεντίνα σε duo με την Αννίτα!Η Μιλένα επίσης έχει κακή οδοντοιστιχία καλύτερη όμως της Βαλεντίνας.Τσεκαρέ το!Προφέσορα η Βαλεντίνα που είδες Λιοσίων 76 και λες ότι δούλευε Κολοκυνθούς 38 όροφος, είναι η βουλγάρα φαφούτα πριν από 2 χρόνια περίπου?
Ακόρεστε έγραψες το μήνυμα σου στα σχόλια και ομολογώ πως δεν τα διάβασα καθόλου!! Τα σχόλια λειτουργούν σαν τα "ψιλά γράμματα" των συμβάσεων δανείων,περνάνε απαρατήρητα δηλαδή.Με όλο το σεβασμό που σου έχω έπρεπε να είχες γράψει μία κριτική γιατί και εγώ όπως θα διαβάσες μόλις προ ολίγου στην κριτική μου έπαθα το ίδιο πράγμα με σένα και τον πεφωτισμένο ο οποίος άργησε και αυτός 2 μέρες να ανεβάσει κριτική αλλά ανέβασε και αυτό έχει μεγάλη σημασία.Εσύ είσαι άτομο που είσαι καλοπροαίρετο και δεν αμφιβάλλω γι αυτό οπότε γράφε κριτικές και ας τις μαυρίζουν οι προμότορες.Διαβάζοντας την κριτική του Καραχάλιου ο οποίος είναι εμφανώς προμότορας κατάλαβα πολύ καλά τι εννοούσε λέγοντας οτι είναι απο τους λίγους που γαμάν καλά!! Διαβάζοντας την κριτική μου θα το καταλάβετε και εσείς άλλωστε! Κύριε Καραχάλιο το εμπόρευμα σου δοκιμάστηκε και βρέθηκε ακατάλληλο αφού είσαι τόσο καλός γαμιάς όπως λες και εμείς δεν ξέρουμε να γαμάμε,μείνε εσύ με την Χριστίνα να την γαμάς αφου ταιριάζει η χημεία σας εμείς οι άλλοι που δεν ξέρουμε να γαμάμε δεν θα πάρουμε!!Ρε Προφεσορα εγω προσπαθησα να προφυλαξω συναγωνιστες, αλλά....δεν εισακουστηκα. Η γυναικα ειναι απιστευτη φωλα, παραθετω αποσπασμα του μηνυματος μου την προηγουμενη εβδομαδα.
Βεβαια να πω οτι εχω μαλωσει με τις κριτικες, γιατι τελευταια φορα που ειχα γραψει πριν πολυ καιρο, μου την ειχανε μαυρισει πανηγυρικα με σχεδον μονο αρνητικες ψηφους.
Αλλά ειχα σχολιασει την τελευταια κριτικη του αλκιβιαδου16β για την Χριστινα γραμμενη απο προμοτορακο της χριστινας, οπου με εκανε να την πατησω και εγω.Ειχα γραψει λοιπον.
Edit Διαγραφή
Πιστεψτε με η Χριστινα ειναι μεγαλη φωλα. Τρελη ξεπετα, αχ πώς την πατησα... Δεν αφηνει να την αγγιζεις και ουτε μουνι δεν με αφηνε. Εβαζε κοντρα να μην μπαινει πανω απο 2 εκατοστα και οταν πηγα να την στησω σωστα τταβηχτηκε και μ εβγαλε απο μεσα της με θτασος. Μονο πιπα δεχεται να κανει...
Στο Ρεμουνδου πρεπει να ειδες την Συλβαννα, αν μπει ποτέ στο σαιτ(αν εχει φορμουλα αυριο θα μπει χεχε)θα σου επιβαβαιωσει ο βυζολαγνος αν ειχαμε δει την συλβαννα ή άλλη σοκολάτα.
Εχθές το απόγευμα και σήμερα το πρωί ήταν κλειστό πάντως!το Δ27 ειναι ανοιχτο, τουλαχιστον μεχρι προχτες που το επισκευτικα εγω τιμωντας μαλιστα την Βαλια....
Τον χαβά της - πέρα βρέχει;...αλλα ειναι αρκετα καμμενη τυπισσα.
Γράψε μία αναφορά για τις υπηρεσίες της Άννας-Κολωνού 30κάτω.Θα ήταν χρήσιμη.στο δωματιο,επειδη την εχω παρει καμποσες φορες,εχει ασταθη αποδοση παντως...
Την είχα βαπτίσει Μπεμπέ Λιλύ πριν την υποστώ στο δωμάτιο:Jockerx ξέχασα να σου απαντήσω στην ερώτηση σου.Αν θυμάμαι καλά η Αννίτα έχει περάσει και απο Αλκιβιάδου 16Γ.Μάλλον πρέπει να εννοούμε την ίδια κοπέλα! Δεν ήξερα οτι λες αυτή την συγκεκριμένη Μπεμπε-Λίλυ!
τοσες κριτικες εχει....και ακομα σε αναφορες συναγονηστων που ενημερωνουν κ να μην περασουν κανουν θετικα σχολια για το πιπινι αυτο ;)ρε αλήτες παλιότεροι. Γιατι δε λέτε τόσο καιρό για τη Μιράντα. Αστειεύομαι αλλα μόλις γύρισα και έχω τρελαθεί με την πάρτυ της.. Μιράντα για πάντα!!!!
τα σιδερακια τα εχει βγαλει απο τα δοντια της.....Ναι αυτή ήταν! Ακόμα πρίαπος είμαι με τα καπούλια της!
Φύγανε και τα καυλόσπυρα ή είχε πλακωθεί στο μεϊκ-απ;
μην απαντησεις.............δεν ειχα δει παρακατω το διαβασα.......τα σιδερακια τα εχει βγαλει απο τα δοντια της.....
Μην βάλεις στοίχημα....
φωκαιας 71α κοντοπουτανο 18χρονο κατα δηλωση της τσατσας με ωραιο βυζακι και κωλαρακι απο προσωπο δε με τρελαινει εμενα προσωπικα(μηπως ρε παιδια αυτη ειναι η μιραντα )
...
Η τσατσα φραουλιτσα πουλαει λιγο παραμυθάκι καβλιαρη μου.φωκαιας 25 πανω η αννα η ρωσσιδα βυζαρου κωλαρου με παραπανησια κιλα
λεμε για μια με ενα τατουαζ στο δεξι βυζι της παιχνιδιαρα ειναι η καριολαΗ τσατσα φραουλιτσα πουλαει λιγο παραμυθάκι καβλιαρη μου.
Συγκεκριμενα η Άννα με τα καταγαλανα ματια ειναι ρουμάνα.
Πριν μερικους μηνες που την ειχα παρει στο Διδυμου 27 δεν μιλουσε λεξη απο καμια γλωσσα εκτος απο ρουμανικά.
Τωρα πώς την βαφτισε κι αυτη ρωσσιδα
Για την ιστορια ψιλοκαλη ηταν, αλλά δεν μου ειχε δωσει κώλο η σκροφα ενω ηταν στο προγραμμα
Εχει απιστευτο βλεμμα η γαμιολα...λεμε για μια με ενα τατουαζ στο δεξι βυζι της παιχνιδιαρα ειναι η καριολα
...
...,στην επιστροφη μου δεν εκανα τη γνωστη μαλακια ...
...