n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.137
- Πόντοι
- 46.232
παμε για μια μικρη ενημερωση για το τι επαιζε σημερα στη φυλης την πρωινη βαρδια επισκεψη που εγινε σημερα το μεσημερι κ πριν γυρισω πισω στην εδρα μου για να παω γηπεδο να δω τον θρυλο.
Φωκαίας 27Β πανω Ντιαννα χοντρη ψηλη ψανθια μιλφ ρωσιδα με υπερμεγεθη βυζια ,απλο προγραμμα
Φωκαίας 27Β κατω Γιαννα η ουκρανεζα που γαμιεται σαν πορνοσταρ(περασα ακολουθει κριτικη)
Φωκαιας27α Αννα η πολωνεζα με το καρεδακι σταθερα στη θεση της με ακα
Φωκαιας25β Ερικα η νταρντανα τα παντα ολα απο φυλης86
Φωκαιας25α το γνωστο τσεχοπιπινι σταθερα στην βαρδια του απλο προγραμμα
Φωκαιας19 Ρωξανη κ αννα σταθερα εκει ακα κ παρτουζα ,εντυπωση μου εκανε οτι η ρωξανη φορουσε στιγκ σημερα!!!!μαλλον θα κρυωνε
Φωκαιας22 πανω αριστερα αδιαφορο μελαχρινι λεπτο πιπινι με ακα
Φωκαιας22 πανω δεξια μελαχρινη λεπτη ασχημομουρα με κωλο
Φυλης66δ Αννα πολυ λεπτη αβυζι ακωλη με φουλ , κ ο γνωστος τσατσος που ολο πεταγε μπηχτες...τον τρωει ο κωλος του
Φυλης59 πανω ξανθια κοντη πιπιναρα με γλυκο προσωπο με ακα(την εχω παρει στο κατω αλλα δεν θυμαμαι ονομα)
Φυλης59 κατω οι γνωστες δυο μελαχρινες που δουλευουν πρωινα με ακα κ παρτουζα
Φυλης80 Αννα το γνωστο πιπινι που εχει κανει προσθετικη στηθους κ εχει γινει τουμπανακι με το απλο προγραμμα κ την συννενοηση μεσα για τα εξτραδακια...
Φυλης84α Σονια η κ καλα μελαχρινη ιταλιδα με απλο(69 ισπανικο)που εδω κ δυο μηνες την παρουσιαζουν σαν καινουργια
Φυλης84β Αννα ξανθια με ωραιο κορμι κ στηθος στητο με ακα
Φυλης86α Ιρενα κορμαρα μελαχρινη τα παντα ολα μεσα την ειχα παρει στην αλκιβιαδου
Φυλης86β μπουτου κοντη με ακα
Φυλης65α λεπτο καστανο πιπινι αβυζο αλλα με ρογα καγκελο απλο προγραμμα
Φυλης65β λυγεροκορμο με μοντελε στυλ πολυ γλυκια σαν παρουσια απλο προγραμμα
Φυλής 67 Φλορη οτι καλυτερο κυκλοφορεια αυτη την στιγμη(για μενα)πιπιναρα ψηλη απιστευτα ποδια τουρλοτο κωλαρακι εχει πια κανει προσθετικη στυθους απλο προγραμμα(περασα θα ακολουθησει κριτικη)
Φυλης69α Σαντρα μελαχρινη παχουλη κοπελα με κανονικο προγραμμα δεν με αφηνε να φυγω αν δεν την φιλουσα στο μαγουλο για να εχει την αναμνηση μου οπως ειπε....
Φυλης69β Τανια σταθερα στην βαρδια της με ακα
Φυλης71α Βικη η μιλφ πολωνεζα σταθερα στην βαρδια της με ακα
Φυλης71β Ρενατα η ρωσιδα με το ωραιο κορμακι κανινικα στη βαρδια της
Φυλης71γ τσιγγανοφατσο πιπινι λεπτο κ αδιαφορο με φουλ
Φυλης92α Καρολινα η μουναρα ουκρανεζα με το σουπερ κορμι λ το μικρο στηθος ψανθια/μαυρα μαλια με ακα(περασα ακολουθει κριτικη)
Μονης Προδρομου 16β Συλβια η ρουμανα στουντιοκοριτσο τα παντα ολα μεσα(καλα αυτη ποτε κοιμαται)
Φυλης109α ξανθο αδιαφορο μιλφ απλο προγραμμα
Φυλης109β Σαντρα ψηλη μελαχρινη ωραιο κορμι ωραιο βυζι με ακα
Μαγνησιας11 πισω απο τα καγκελα "φυλακισμενη"η καρλα και αυτη κ καλα ιταλιδα παντελος αδιαφορο κορμι απολοπρογραμμα
Φυλης134 Τζουλια μιλφ με παλιομοδητικο καρε παρουσιαστηκε σαν καινουργια ,κανονικο προγραμμα την εχω πετυχει σε διαφορους οικους
Φυλης134β μελαχρινη κοντη πολυ φορτικη στο να περασω που οταν εφυγα με εβρισε κιολας
Φυλης136 Μιχαελα σταθερα στην βαρδια της
Πιπινου65β Σαρα οτι ποιο ασχημο εχω δει εδω και πολυ καιρο ,σαν το ανθρωπακι της μισελεν σε μελαχρινη εκδοση....
Φυλης200 Θεοδωρα μιλφ με ωραιο προσωπο κανει 69 ισπανικο κ αντε για μερικους τυχερουληδες εδω μεσα κ αυταρχικο
Αλκαμενους117 Τζουλια ποιο παχια απο ποτε με ακα κ με συν 10ευρω κ κωλο υστερα απο συννενοηση μεσα
Αλκαμενους113 Μαρια η τρελοκοτσιδου , στο σαλονι περιμεναν τουλαχιστον 6 συναγωνηστες....
Φωκαίας 27Β πανω Ντιαννα χοντρη ψηλη ψανθια μιλφ ρωσιδα με υπερμεγεθη βυζια ,απλο προγραμμα
Φωκαίας 27Β κατω Γιαννα η ουκρανεζα που γαμιεται σαν πορνοσταρ(περασα ακολουθει κριτικη)
Φωκαιας27α Αννα η πολωνεζα με το καρεδακι σταθερα στη θεση της με ακα
Φωκαιας25β Ερικα η νταρντανα τα παντα ολα απο φυλης86
Φωκαιας25α το γνωστο τσεχοπιπινι σταθερα στην βαρδια του απλο προγραμμα
Φωκαιας19 Ρωξανη κ αννα σταθερα εκει ακα κ παρτουζα ,εντυπωση μου εκανε οτι η ρωξανη φορουσε στιγκ σημερα!!!!μαλλον θα κρυωνε
Φωκαιας22 πανω αριστερα αδιαφορο μελαχρινι λεπτο πιπινι με ακα
Φωκαιας22 πανω δεξια μελαχρινη λεπτη ασχημομουρα με κωλο
Φυλης66δ Αννα πολυ λεπτη αβυζι ακωλη με φουλ , κ ο γνωστος τσατσος που ολο πεταγε μπηχτες...τον τρωει ο κωλος του
Φυλης59 πανω ξανθια κοντη πιπιναρα με γλυκο προσωπο με ακα(την εχω παρει στο κατω αλλα δεν θυμαμαι ονομα)
Φυλης59 κατω οι γνωστες δυο μελαχρινες που δουλευουν πρωινα με ακα κ παρτουζα
Φυλης80 Αννα το γνωστο πιπινι που εχει κανει προσθετικη στηθους κ εχει γινει τουμπανακι με το απλο προγραμμα κ την συννενοηση μεσα για τα εξτραδακια...
Φυλης84α Σονια η κ καλα μελαχρινη ιταλιδα με απλο(69 ισπανικο)που εδω κ δυο μηνες την παρουσιαζουν σαν καινουργια
Φυλης84β Αννα ξανθια με ωραιο κορμι κ στηθος στητο με ακα
Φυλης86α Ιρενα κορμαρα μελαχρινη τα παντα ολα μεσα την ειχα παρει στην αλκιβιαδου
Φυλης86β μπουτου κοντη με ακα
Φυλης65α λεπτο καστανο πιπινι αβυζο αλλα με ρογα καγκελο απλο προγραμμα
Φυλης65β λυγεροκορμο με μοντελε στυλ πολυ γλυκια σαν παρουσια απλο προγραμμα
Φυλής 67 Φλορη οτι καλυτερο κυκλοφορεια αυτη την στιγμη(για μενα)πιπιναρα ψηλη απιστευτα ποδια τουρλοτο κωλαρακι εχει πια κανει προσθετικη στυθους απλο προγραμμα(περασα θα ακολουθησει κριτικη)
Φυλης69α Σαντρα μελαχρινη παχουλη κοπελα με κανονικο προγραμμα δεν με αφηνε να φυγω αν δεν την φιλουσα στο μαγουλο για να εχει την αναμνηση μου οπως ειπε....
Φυλης69β Τανια σταθερα στην βαρδια της με ακα
Φυλης71α Βικη η μιλφ πολωνεζα σταθερα στην βαρδια της με ακα
Φυλης71β Ρενατα η ρωσιδα με το ωραιο κορμακι κανινικα στη βαρδια της
Φυλης71γ τσιγγανοφατσο πιπινι λεπτο κ αδιαφορο με φουλ
Φυλης92α Καρολινα η μουναρα ουκρανεζα με το σουπερ κορμι λ το μικρο στηθος ψανθια/μαυρα μαλια με ακα(περασα ακολουθει κριτικη)
Μονης Προδρομου 16β Συλβια η ρουμανα στουντιοκοριτσο τα παντα ολα μεσα(καλα αυτη ποτε κοιμαται)
Φυλης109α ξανθο αδιαφορο μιλφ απλο προγραμμα
Φυλης109β Σαντρα ψηλη μελαχρινη ωραιο κορμι ωραιο βυζι με ακα
Μαγνησιας11 πισω απο τα καγκελα "φυλακισμενη"η καρλα και αυτη κ καλα ιταλιδα παντελος αδιαφορο κορμι απολοπρογραμμα
Φυλης134 Τζουλια μιλφ με παλιομοδητικο καρε παρουσιαστηκε σαν καινουργια ,κανονικο προγραμμα την εχω πετυχει σε διαφορους οικους
Φυλης134β μελαχρινη κοντη πολυ φορτικη στο να περασω που οταν εφυγα με εβρισε κιολας
Φυλης136 Μιχαελα σταθερα στην βαρδια της
Πιπινου65β Σαρα οτι ποιο ασχημο εχω δει εδω και πολυ καιρο ,σαν το ανθρωπακι της μισελεν σε μελαχρινη εκδοση....
Φυλης200 Θεοδωρα μιλφ με ωραιο προσωπο κανει 69 ισπανικο κ αντε για μερικους τυχερουληδες εδω μεσα κ αυταρχικο
Αλκαμενους117 Τζουλια ποιο παχια απο ποτε με ακα κ με συν 10ευρω κ κωλο υστερα απο συννενοηση μεσα
Αλκαμενους113 Μαρια η τρελοκοτσιδου , στο σαλονι περιμεναν τουλαχιστον 6 συναγωνηστες....