Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 207 άτομα (26 μέλη και 181 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.572
Πόντοι
1.796
θα προσπαθησω να παω τωρα αλλιως αυριο
 

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Μηνύματα
1.244
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Aγαπητε κυριε professorx,χθες το απογευμα ημουν κι εγω στο αλκ 16β κι οταν ειδα την εν λογω εκδιδομενη εκανα ενα βημα μπρος να περασω μα με προλαβε αλλος και με γλιτωσε..τελικα ισως οι κριτικες για τις αφιλοτιμες να ναι πιο σημαντικες..τα σεβη μου για την εκπληκτικη ανταποκριση..
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.754
Πόντοι
7.783
Bόλτα στην απογευματινή βάρδια σε Φυλής και Αττική και είδα τα εξής:
...

Εϋγε κ. καθηγητά, μια ακόμη διατριβή σας επιπέδου διδακτορικού διπλώματος!

Εμφανώς οδεύετε για πρύτανης (prytanisx).
 

Επισκέπτης
Bόλτα στην απογευματινή βάρδια σε Φυλής και Αττική και είδα τα εξής:
Καθηγητή professorx, είσθε καταιγιστικός.

Στην Αλκιβιάδου...Στο 16Β είδα την Χριστίνα Ρωσίδα μιλφ με ξανθά μακριά ίσια μαλλιά,λευκό δέρμα,τατού στον αφαλό και πρέπει να έχει και πίσω στο σβέρκο ένα.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και κώλος και έκανα την βλακεία και πέρασα.[size=14pt]Ακόμα κλαίω το εικοσάρικο που έδωσα[/size].Πρόκειται για πολύ πονηρή και δόλια πουτάνα που προσπαθεί να δικαιολογήσει την ανικανότητα της ρίχνοντας το βάρος στον πελάτη.Καλά ρε παιδιά αυτή δουλεύει εκεί κοντά ενάμιση μήνα δεν βρέθηκε κανένας χριστιανός να την μαυρίσει την πατσαβούρα να προφυλάξει και εμένα! Μερικοί εδώ μέσα θέλετε μασημένη τροφή [size=14pt]αλλά όταν σας τυχαίνει η στραβή τηρείτε σιωπή ιχθύος λέγοντας ας την πατήσει και κανάς άλλος!! Δεν το πιστέυω από την εμπειρία που έχω οτι την πάτησα μόνο εγώ!! [/size]Εγώ λοιπόν θα γράψω κριτική να την μαυρίσω για να γλυτώσει κανάς χριστιανός το εικοσάρικο του και δεν πρόκειται να ξαναπεράσω ποτέ μαζί της  γιατί είναι πολύ ελεεινή η συγκεκριμένη! [size=14pt]Νόμιζες μαλακισμένη οτι έχεις να κάνεις με κανα παιδάκι;;; Aς πρόσεχες λοιπόν!![/size]
Να τιμωρηθεί αυστηρά!

Στο Λιοσίων 76 όροφος ήταν...Η άλλη κοπέλα ήταν με ξανθά σκούρα μαλλιά μέχρι τους ώμους με πιασιματάκια κανονικών κιλών με ωραιότερο σώμα.Πρέπει να ήταν η Αννίτα απο Έλλης 3 και Διδύμου 18 υπόγειο (δεν αναφέρομαι στην Πολωνέζα που δεν βλέπεται αλλά σε άλλη πιο όμορφη και λεπτή).Ανακοινώθηκε παραδόξως κανονικό πρόγραμμα για την συγκεκριμένη!!
Στο 'Ελλης 3 είχα δει παλαιά την  ΦΟΛΑ Άννίτα = Αλίνα-"άσε μας ρε!" τέως Μπεμπέ Λιλύ από Φυλής 84άνω, Φώκαιας 25 και Χωματιανού 11κάτω και πρόσφατα Αλκιβιάδους 16Γ.Αυτή ήταν στο Λιοσίων 76 άνω;

Στο Αλκαμένους 117 σας ενημερώνω οτι τελικά το εμπάργκο απέδωσε και η τιμή κατέβηκε στα 20 ευρώ σύντομα προβλέπω η Φυλής να πέφτει στα 15 ευρώ και το Μεταξουργείο στα 10 λόγω της κρίσης για όλα τα μπουρδέλα
Αναμενόμενο.
 

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Μηνύματα
590
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Προφέσορα η Βαλεντίνα που είδες Λιοσίων 76 και λες ότι δούλευε Κολοκυνθούς 38 όροφος, είναι η βουλγάρα φαφούτα πριν από 2 χρόνια περίπου?
 

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
3.590
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
   
Ιάσωνος 31 αριστερά ή Μπουρδέλο_Hostel όπως πολύ εύστοχα χαρακτηρίστικε απ’τον Απόλυτο – Το μπουρδελάκι αυτό αν και πολύ καινούριο γρήγορα απέκτησε φήμη στο forum

Ο απόλυτος τρόμος .. πήγαμε βόλτα τις προάλλες για χαβαλέ. Μέσα εκεί θα πριονίσουν κάποιον , χωρίς αμφιβολία.
 

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.904
Κριτικές
95
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ρε Προφεσορα εγω προσπαθησα να προφυλαξω συναγωνιστες, αλλά....δεν εισακουστηκα. Η γυναικα ειναι απιστευτη φωλα, παραθετω αποσπασμα του μηνυματος μου την προηγουμενη εβδομαδα.

Τι εχει γινει παντως ρε παιδια...
Οι περισσοτερες εχουν σταματησει να δινοθν κωλο, αλλες τον δινουν μονο θεωρητικα, ενω μεσα δεν κανουν τιποτα. Παραδειγμα χριστινα αλκιβιαδου. Μου εκανε 1 λεπτο πιπα και οταν της ειπα οτι θελω σεξ μονο που δεν με εδειρε. Και μολις πηγαινα να τον βαλω τραβιοταν λες κ θα της χαλασουμε το μουνι. Δεν με αφησε να την γαμησω, για κωλο ουτε λογος.

Βεβαια να πω οτι εχω μαλωσει με τις κριτικες, γιατι τελευταια φορα που ειχα γραψει πριν πολυ καιρο, μου την ειχανε μαυρισει πανηγυρικα με σχεδον μονο αρνητικες ψηφους.
Αλλά ειχα σχολιασει την τελευταια κριτικη του αλκιβιαδου16β για την Χριστινα γραμμενη απο προμοτορακο της χριστινας, οπου με εκανε να την πατησω και εγω.Ειχα γραψει λοιπον.

Edit Διαγραφή
Πιστεψτε με η Χριστινα ειναι μεγαλη φωλα. Τρελη ξεπετα, αχ πώς την πατησα... Δεν αφηνει να την αγγιζεις και ουτε μουνι δεν με αφηνε. Εβαζε κοντρα να μην μπαινει πανω απο 2 εκατοστα και οταν πηγα να την στησω σωστα τταβηχτηκε και μ εβγαλε απο μεσα της με θτασος. Μονο πιπα δεχεται να κανει...


Στο Ρεμουνδου πρεπει να ειδες την Συλβαννα, αν μπει ποτέ στο σαιτ(αν εχει φορμουλα αυριο θα μπει χεχε)θα σου επιβαβαιωσει ο βυζολαγνος αν ειχαμε δει την συλβαννα ή άλλη σοκολάτα.
 

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Μηνύματα
2.421
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
χθες τη νυχτα στη φυλης

80 η μαρια η γνωστη μελαχροινη του απογευματος

59 κατω η σακιρα που ολο παχαινει και κρεμανε τα βυζια της και η πετιτ σορενα

59 πανω η σαμπρινα.

71 πανω το σουπερ πιπινι μιραντα.πολυ καλο προσωπο τελειο κορμι και πολυ καλο γαμησι.

71 κατω μελαχροινη ρουμανα μαρινα με αριστη εμφανιση μουρη-σωμα
και μαζι της η επισης ρουμανα αλεξια.
ξανθια με κοντο μαλι,μικρο στηο βυζακι με σουπερ ρωγα και απιστευτο κωλαρακι.
κανει πολυ καλο γαμησι,ανεση χρονου και καλη επικοινωνια.
συστηνεται.δεν κανει εξτρα.
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.025
Πόντοι
17.085

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.784
Κριτικές
17
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Στο Ρεμουνδου πρεπει να ειδες την Συλβαννα, αν μπει ποτέ στο σαιτ(αν εχει φορμουλα αυριο θα μπει χεχε)θα σου επιβαβαιωσει ο βυζολαγνος αν ειχαμε δει την συλβαννα ή άλλη σοκολάτα.
Ναι αυτή ήταν! Ακόμα πρίαπος είμαι με τα καπούλια της! :kissass2:
Φύγανε και τα καυλόσπυρα ή είχε πλακωθεί στο μεϊκ-απ; :cool2:
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
386

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.784
Κριτικές
17
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Kαμιά πάκισα είναι ? Πιρφόρισες τύπε μου?
Nαι μύστη μου. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.our-local.co.uk/index_files/masturbate.gif[/img[/URL]]

[QUOTE="apolyto_arseniko, post: 3218428"]
και τα σπυρια και τα σιδερακια τυπε ;D
[/quote]Να φόραγε και γυαλιά τύπε. ;D

[img]http://[URL unfurl="true"]www.marisabrel.com.ar/wp-content/uploads/2009/09/patito_feo_2008.jpg[/img[/URL]]
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
καυλα τυπε :cum: :cum: :cum:
braces-cakeface-glasses-katy-perry-pretty-Favim.com-51359_thumb.jpg

girl.jpg
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καταδρομική στην πρωινή βάρδια σε Φυλής, Μεταξουργείο και πέριξ και είδα τα εξής:
Τα Διδύμου 25 και 27 και η αλυσίδα Διδύμου 20 και Αγκύρας 12Α&Β ήταν παραδόξως και σήμερα κλειστά.Πιθανόν και να έχουν σφραγιστεί οι οίκοι αυτοί.
Διδύμου 18 υπόγειο ήταν κλασσικά η Σύλβια στο πόστο της και στο Διδύμου 16 η μιλφ Σόνια πρώην Εύα απο Φυλής 92Α και Αλκιβιάδου 16Γ.
Φυλής 40 ήταν και σήμερα το πρωί η Κάτια-Κατερίνα το λεπτό Ρουμανάκι αρκετά φιλικό.Γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.
Φυλής 54 όροφος παραμένει κλειστό.Φυλής 61 υπόγειο και αυτό κλειστό απο χθες.Φυλής 74 υπόγειο δεξιά ήταν η Γαβριέλα απο Φωκαιας 27 υπόγειο,τα Φώκαιας 22 και την αετοφωλιά.Λεπτή κοπελίτσα με κανονικά μαύρα μαλλιά.Όταν την είχα πάρει παραδόξως δεν ήθελε να γαμηθεί γιατί πονούσε και έκανε μόνο πίπα!! Υπάρχει και κριτική μου.
Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο σώμα και όλες τις στάσεις.Δεύτερη ευκαιρία δεν της ξαναδίνω! Αν πονούσε ας μην δούλευε στο κάτω κάτω!
Στο αριστερό ήταν η Μόνικα με τα τατού αστεράκια και τα κοντά ξανθά μαλλιά απο Βουλγαρία.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 65 όροφός ήταν η κουκλίτσα η Αλεξάνδρα ψηλή,αδύνατη με μαύρα μακριά μαλλιά γνωστή και απο παλιότερα πριν 3 χρόνια που είχε ξαναδουλέψει.Αλλά μέσα στο δωμάτιο δυστυχώς κάνει μόνο τα βασικά.Στο ισόγειο ήταν κοπέλα με ξανθό καρέ μαλλί λευκό δέρμα γεματούλα.
Στο Μονής Προδρόμου 6 ήταν και σήμερα η Άννα η αδυνατούλα με τα κόκκινα μακρια μαλλιά,γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.
Το Φυλής 92Β νέο ήταν κλειστό.Τα Φώκαιας 17 και τα δύο κλειστά.Το Φώκαιας 22 κάτω είχε την Βαλεντίνα ψηλή μουνάρα κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μακριά μαύρα μαλλιά την οποία και δεν έχω ακόμα πάρει.Κάνει γυμνό τσιμπούκι αλλά οι κριτικές της είναι επιεικώς μέτριες.Πάνω δεξιά ήταν κοπέλα με ξανθά σκούρα ίσια μαλλιά κανονικών κιλών και στο αριστερά ήταν η Άννα η γνωστή κοπέλα με τα κανονικά μαύρα μαλλιά,κανονικών κιλών με κάπως τραχύ πρόσωπο και μουστακάκι.Την δοκίμασα και τελικά η κοπέλα αποδείχθηκε διαμάντι!!Παρόλο που χάνει λίγο στο πρόσωπο.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι και χρόνου επιτρέποντος θα ανεβάσω και γιαυτή κριτική.
Στη Βέργας 6 στο ισόγειο είδα την μιλφ Ρωσίδα Αλίνα (δεν την έχω ξαναδεί) ψηλή με λευκό δέρμα και πιασμένα ξανθά μαλλιά όπως οι μπαλαρίνες.Κανονικών κιλών με κανονικό πρόγραμμα.Συμπαθητική σαν εμφάνιση και ηλικία γύρω στα 45.Στο υπόγειο σας ανακάλυψα την θεία Όλγα την Ρωσίδα gilf για όσους την ψάχνουν.Την έπαιρνα παλιότερα που ήταν progilf και είχε μεγαλύτερα βυζιά αλλά πλέον θεωρώ οτι την έχουν πάρει πλέον τα χρόνια και έκανε τον κύκλο της!! Ας είναι καλά η γυναίκα!
Για την ιστορία να αναφέρω μαγαζιά που έχει δουλέψει.Ξεκίνησε απο Μεγ Αλεξάνδρου 22 όροφος με 15 ευρώ όπου έφυγε γιατί δεν μπορούσε τους Πακιστανούς.Συνέχισε στο Ρεμούνδου 21 όροφος έπειτα κατέβηκε πάλι Μετάξι στο Ακομινάτου 2 ισόγειο μετά Καλύμνου 48 όροφος και τώρα την πέτυχα εδώ.
Στο Βέργας 2 το παλιό ισόγειο ήταν Ελληνίδα μιλφ γύρω στα 35 υπέρβαρη με μαύρα μακριά μαλλιά αδιάφορη.Με το που μπαίνω μου λέει πέρνα μέσα τα κάνω όλα!! Πρόγραμμα;Της λέω. Τι θέλεις να σου κάνω;; μου λέει με μαγκιόρικη φωνή νταλικέρη.Απλά να μου πεις το πρόγραμμα της λέω! Πετάγεται απότομα ένας νεαρός λούγκρα με μακριά μαύρα μαλλιά που ήταν υπηρεσία και της λέει "Αστον δεν πρόκειται να περάσει" Έγω κάνω μεταβολή και του λέω "Πέστε και κανένα πρόγραμμα να ξέρουν οι πελάτες,όχι με το καλοσώρησες μπές μέσα στο δωμάτιο" Μου λέει τότε η λούγκρα ειρωνικά "Το πρόγραμμα έχει μακαρόνια με κιμά και παστίτσιο" Γυρίζω τότε πίσω εγώ και του κάνω "Αν τα φτιάχνεις καλά να έρθω μέσα να φάω" Γελούσε η ιερόδουλος!! Μου έφτιαξε την διάθεση αυτό το περιστατικό και συνέχισα τον δρόμο μου.Το περίεργο είναι οτι και την άλλη φορά με τα δεκάχρονα που μπαίναν μέσα στα μπουρδέλα στο ίδιο σημείο είχε γίνει.Μου φένεται οτι θα το καθιερώσω το μέρος να ρίχνω και λίγο γέλιο!!
Φτάνωντας στο Μεταξουργείο αντίκρυσα ως γνωστόν την απόλυτη παρακμή μαζί με τόνους σκουπιδιών που δεν είχαν μαζευτεί ακόμα.Τα περισσότερα σπιτάκια έχουν γίνει πλέον του δεκάρικου με αμφίβολες υπηρεσίες τύπου fast food,αγγαρείας και ξεπέτας!! Ευχαριστώ δεν θα πάρω!!
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 15 ήταν κοπέλα υπέρβαρη κοντή με μαύρα μαλλιά και ολόσωμο μαύρο.Αδιάφορη.Κώλος στα 10 ευρώ.Απέναντι στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο ήταν μεγαλοκοπέλα τριαντάρα με μαύρο σαν θάμνο μακρύ μαλλί,λεπτή με γαμψή μύτη.Λευκό πλαδαρό σώμα και ολόσωμο για να κρύβει τη κυτταρίτιδα.Αφιχθείσα εδώ και 3 εβδομάδες ξεκίνησε απο Φώκαιας 24 και τώρα δουλεύει σταθερά εδώ.10 ευρώ κανονικό.Επάνω ήταν κοπέλα κανονικών κιλών μελαμψή αθίγγανη με βαμμένα ξανθά κοντά αγορίστικά μαλλιά που ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με το χρώμα της.Βυζιά με κατάμαυρες ρώγες και μεγάλο δακτύλιο σαν αυγά μάτι.Τραχύ πρόσωπο.10 ευρώ κανονικό πρόγραμμα.Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 καινούριο ήταν η μιλφ Ρωσίδα Νταιάνα (η νεαρότερη τονίζω) ψηλή γεματούλα με ξανθά μακριά μαλλιά απο Διδύμου 16.10 ευρώ απλή εκτόνωση.
Ιάσωνος 44 2 κοπέλες .Η πρώτη η γνωστή αθίγγανη κανονικών κιλών με μαύρα κανονικά μαλλιά μελαμψή που είναι συνήθως εκεί.Απλό πρόγραμμα 10.Γυμνό τσιμπούκι 15.Αδιάφορη για μένα.Μαζί της η γεματούλα Αλβανίδα με μακριά μαλλιά τα οποία και έβαψε κατάξανθα απο καστανά τα οποία τα είχε όταν δούλευε στο Διδύμου 18 υπόγειο,στο Φώκαιας 25 και σο Φωκαιας 22.Εδώ κάνει απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και κώλο στα 15 ευρώ.Αδιάφορη για μένα.
Ιάσωνος 46 όροφος η γνωστή παχουλή ξανθιά που μάλλον θα πάρει την σύνταξη της εκεί απότι φαίνεται το πράγμα.Μεταβολή και δρόμο!!Στο μεσαίο ήταν η υπέρβαρη αγελάδα Στέλλα με ανανεωμένο look συγκεκριμένα έχει μακρύνει τα μαλλιά της και τα έχει βάψει κατάξανθα.Μαζί της η γνωστή ξανθιά με πιασμένα πίσω τα μαλλιά κανονικών κιλών με πλαδαρό σώμα που δουλεύει στην αλυσίδα αυτή καθώς και στο 44.Αμφότερες αδιάφορες.Δίπλα στο αριστερό ισόγειο ήταν η Τζοάννα πιο παλιά καραβάνα μαζί με μεγαλοκοπέλα μέτρια προς καλή κανονικών κιλών με κανονικά καστανά μαλλιά.
Στο Ιάσωνος 37 ισόγειο κοπέλα αδύνατη με μαύρα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα όμορφη με 10 ευρώ.Η καλύτερη που είδα σήμερα στα 10 ευρώ.Απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 31 υπόγειο ήταν ξανθιά μεγαλοκοπέλα κοντή κανονικών κιλών με πλαδαρό σώμα αδιάφορη.10 ευρώ.Και ναι ήρθε ή ώρα και για μένα να κάνω την είσοδο μου στο καινούριο μπουρδέλο ΗΟSTEL ακριβώς δίπλα.Ότι και να πω είναι λίγο άλλο να περιγράφω και άλλο να πάτε μόνοι σας να δείτε.Στενός διάδρομος με αλουμινένιες πόρτες κατάλληλος για ενέδρα θανάτου.Κάθοδος στην υπόγα και δίπλανη πόρτα που γράφει ΚΙΝΔΥΝΟΣ/ΘΑΝΑΤΟΣ!! Μέσα το υπόγειο σαλόνι σκοτεινό φωτίζεται απο μία απλοική λάμπα και είναι βαμμένο με κόκκινο χρώμα σαν αίμα.Το κάθισμα είναι ένα καρφωμένο μαδέρι οικοδομής και έχει και έναν πάγκο ψηλά καρφωμένο που είναι κάτι σαν χώρος απόθεσης για τασάκια.Η πουτάνα βγήκε απο μία μικρή πόρτα που μάλλον πρέπει να οδηγεί ακόμα πιο χαμηλά στα δωμάτια.Όποιος γάμησε εκεί ας κάνει περιγραφή των δωματίων και του χώρου επιβάλλεται.Μακρά ένα απο τα πιο cult μπουρδέλα στο μετάξι αυτή την στιγμή.Κοπέλα ήταν μια με καστανόξανθα πιασμένα μαλλιά,κανονικών κιλών,με πλαδαρό σώμα.10 ευρώ.Μετρίας εμφανίσεως.Έξω απο το μπουρδέλο την παρακμή την συμπλήρωνε ένας μεσήλικας τοξικομανής που έκανε χρήση ηρωινής.Η απόλυτη παρακμή!!
Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο κοπέλα καινούρια η Ρουμάνα Κορίνα αρκετά μέτριας εμφανίσεως ως αδιάφορη.Καστανά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα με περιττα κιλά.15 ευρώ χωρίς εξτρά μόνο 69 και ισπανικό κάνει.Στον όροφο καινούρια κοπέλα ξανθιά με μαλλιά πάνω απο τους ώμους και με πρόγραμμα απλό στα 10 ευρώ.Ρώτησα για εξτρά αλλά ο τσάτσος μου είπε οτι η κοπέλα είναι καινούρια ακόμα στην δουλειά.Κατα τα άλλα κανονικών κιλών με αρκετά φαρδύ κώλο και ψωμάκια μέτριας εμφανίσεως.Τα εξτρά μάλλον καταργήθηκαν και το γύρισαν σε fast food sex με 10 ευρώ φένεται.
Κωλοκυνθούς 63 στο ευθεία μπροστά ήταν η Μόνικα η αθίγγανη που έπαιχζε για μεγάλο χρονικό διάστημα δίπλα με ανανεωμένο look πιο καβλωτικό.Μπορεί να έχει αλλάξει και το όνομα της για παραπλάνηση λόγω μεταμόρφωσης της προς το καλύτερο.Μακριά κατσαρά μαλλια καστανά,έχει χάσει κιλά προς το καλύτερο και χρησιμοποιούσε έντονο κόκκινο κραγιόν και make-up που την ομόρφαινε! 15 ευρώ με κώλο και γυμνό τσιμπούκι.Στο δωμάτιο η συγκεκριμένη είναι έπιπλο,κάνει αγγαρεία και δεν έχει συμμετοχή.Στο δίπλα καινούρια αθίγγανη μελαμψή λεπτή με μαύρα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα.Κώλος στα 15 και απλό στα 10.
Αχιλλέως 51 η Τάνια η μιλφ γνωστή απο Φυλής 40,Φώκαιας 17 και Φυλής 80 επέστρεψε στο πόστο της.Κάνει κώλο και γυμνό τσιμπούκι.Έχει και αυτή κωλάρα σαν την άλλη Τάνια αλλά αυτή κάνει εξτρά.Εμφανίστηκε στο σαλόνι αμακιγιάριστη και συνεπώς ακόμα πιο χάλια απότι ήταν όταν δούλευε Φυλής.
Αχιλλέως και Μαραθ 48 ισόγειο κοπέλα ήταν η γνωστή απο Κωλοκυνθούς 38 με την περίεργη σωματοδομή (όχι η Αλίνα) λεπτή απο μέση και πάνω και αρκετά φαρδιά απο την μέση και κάτω.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι και κώλος.20 ευρώ.
Κων/πολεως 166 υπόγειο ήταν η Ανδριάννα ψηλή λεπτή κοπέλα με λευκό δέρμα και κατάξανθα κανονικά μαλλιά γνωστή και από το Ιάσωνος 37 ισόγειο που δούλευε το καλοκαίρι.Όμορφη κοπέλα απλό πρόγραμμα στα είκοσι ευρώ.Στο ισόγειο ήταν η Αντέλλα κοπέλα ψηλή,υπέρβαρη με μαύρα μακριά μαλλιά με κώλο και γυμνό τσιμπούκι αδιάφορη.Στο μπουρδέλο της Ελυσινίων κοπέλα ήταν μία Ελληνίδα μιλφ γύρω στα 40 με μαύρα μακριά μαλλιά κανονικών κιλών με ψωμάκια που τα έκρυβε το μαύρο ολόσωμο που φορούσε΄. Κάνει κανονικό πρόγραμμα και όταν την ρώτησα για το πρόγραμμα επειδή δεν ήξερα μου απάντησε με ένα ειρωνικό χαμόγελο."Όσοι ζητάνε να μάθουν πρόγραμμα συνήθως ζητάνε ανωμαλίες.Ο κώλος είναι για να χέζουμε" Της λέω " Εγώ ενδιαφέρομαι για γυμνό τσιμπούκι και αν μπορώ να τελειώσω στο στόμα η στο σώμα και δεν είναι ανώμαλα αυτά στο σεξ" Και μου λέει "Αυτά κάντα στην γυναίκα σου" Στο σαλόνι δεν υπήρχε κανένας πελάτης στο μεταξύ.Της πετάω φεύγωντας "Αυτά που ξέρατε τα παλιά τα χρόνια ειδικά εσείς οι Ελληνίδες να τα ξεχάσετε,έχουν παρέλθει οι εποχές.Πάω να βρω καμία αλλοδαπή" Και έφυγα ικανοποιημένος.
Ιωαννίνων 3 στο στουντέλο ήταν τσατσά μία μιλφ Βραζιλιάνα και μου παρουσίασε 2 Βραζιλιάνες η μία μιλφ αρκετά ζουμερή αλλά με ευλύγιστο κορμί και η άλλη ζουμερή και πιο νεαρή και αυτή με ευλύγιστο κορμί.Και οι 2 είχαν μαύρα μακριά μαλλιά.Το απλό πρόγραμμα όμως είχε 30 ευρώ.
Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος!! Στο Αχιλλέως 40 ήταν 2 γριές πουτάνες με σαπιοκοιλιές! Η πρώτη ήταν η γνωστή αθίγγανη μάλλον Ελληνίδα που παίζει τελευταία εκεί.Αυτή την φορά είχε κάνει έντονο πουτανέ μακιγιάζ να φένεται πιο ωραία και ρουφούσε την κοιλιά της προς τα μέσα για να με ξεγελάσει.Τα δόντια της είναι όλα σάπια.Έχει μαύρα μακριά μαλλιά.15 ευρώ.Ανακοίνωσε ισπανικό και δεν άκουσα αυτή την φορά να λέει κώλο και γυμνό τσιμπούκι.Η άλλη ήταν ψηλή με πατσοκοιλιές με ξανθά μαλλιά σγουρά καινούρια με καλά ελληνικά και αυτή και λευκό δέρμα.Ίδιο πρόγραμμα.Πολύ καλό δίδυμο θα έλεγα για παρτούζα με τον απόλυτο.Κόστος 30 ευρώ η παρτούζα!! Φεύγωντας η αθίγγανη μου πέταξε την ατάκα "Πήγαινε στις Αλβανίδες τις βρωμιάρες!!"
Αυτά και για σήμερα!!



 

Επισκέπτης
Το Φώκαιας 22 κάτω είχε την Βαλεντίνα ψηλή μουνάρα κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μακριά μαύρα μαλλιά την οποία και δεν έχω ακόμα πάρει
Στο δωμάτιο καταλαβαίνεις οτι δεν είναι μουνάρα.
Κάνει γυμνό τσιμπούκι αλλά οι κριτικές της είναι επιεικώς μέτριες.
Δυστυχώς οι κριτικές -μεταγενέστερες των δύο δικών μου καταθέσεων του Ιουλίου- είναι κακές.Τον Ιούλιο έδειξε καλά στοιχεία και δεν βιαζόταν.
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
πεταχτηκα μεταξουργειο κι εριξα ενα πουτσο στην αννα κολωνου 30α τωρα το απογευμα...

ειχα καιρο να παω...τι αισχος ειναι αυτο ρε παιδια?με τι ρυθμους πολλαπλασιαζονται οι μαυροι κι οι ασιατες τελοσπαντων?
 

Επισκέπτης
πεταχτηκα μεταξουργειο κι εριξα ενα πουτσο στην αννα κολωνου 30α τωρα το απογευμα...
Πήγες στο ισόγειο, στην μεσήλικη  Άννα;
ειχα καιρο να παω...τι αισχος ειναι αυτο ρε παιδια?με τι ρυθμους πολλαπλασιαζονται οι μαυροι κι οι ασιατες τελοσπαντων?
Το πρόγραμμα αφελληνισμού υλοποιείται ομαλά και διαδοχικά από ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Πήγες στο ισόγειο, στην μεσήλικη  Άννα;
κατω απο 40 πιστευω ειναι η αννα...

και τη θεωρω σπανιο θηλυκο...χωρις υπερβολη...στα νιατα της θα μπορουσε να ειναι φωτομοντελο...ειναι πολυ ωραια γυναικα...και παρα πολυ καυλιαρα...

αλλα ειναι ειναι αρκετα καμμενη τυπισσα.

στο δωματιο,επειδη την εχω παρει καμποσες φορες,εχει ασταθη αποδοση παντως...
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom