Bόλτα στην απογευματινή βάρδια σε Φυλής και Αττική και είδα τα εξής:
Στην Αλκιβιάδου 16Γ ήταν καινούρια μεγαλοκοπέλα γύρω στα 30 η Ρωσίδα Βικτώρια (τονίζω ότι δεν έχει σχέση με την παλιά από 16Β).Ψηλή με λευκό δέρμα καρέ ξανθά μαλλιά και με πιασιματάκια.Δεν είναι χονδρή αλλά είναι νταρντανογκόμενα σαν την Ντιάνα την Βουλγάρα.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Στο 16Β είδα την Χριστίνα Ρωσίδα μιλφ με ξανθά μακριά ίσια μαλλιά,λευκό δέρμα,τατού στον αφαλό και πρέπει να έχει και πίσω στο σβέρκο ένα.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και κώλος και έκανα την βλακεία και πέρασα.Ακόμα κλαίω το εικοσάρικο που έδωσα.Πρόκειται για πολύ πονηρή και δόλια πουτάνα που προσπαθεί να δικαιολογήσει την ανικανότητα της ρίχνοντας το βάρος στον πελάτη.Καλά ρε παιδιά αυτή δουλεύει εκεί κοντά ενάμιση μήνα δεν βρέθηκε κανένας χριστιανός να την μαυρίσει την πατσαβούρα να προφυλάξει και εμένα! Μερικοί εδώ μέσα θέλετε μασημένη τροφή αλλά όταν σας τυχαίνει η στραβή τηρείτε σιωπή ιχθύος λέγοντας ας την πατήσει και κανάς άλλος!! Δεν το πιστέυω από την εμπειρία που έχω οτι την πάτησα μόνο εγώ!! Εγώ λοιπόν θα γράψω κριτική να την μαυρίσω για να γλυτώσει κανάς χριστιανός το εικοσάρικο του και δεν πρόκειται να ξαναπεράσω ποτέ μαζί της γιατί είναι πολύ ελεεινή η συγκεκριμένη! Νόμιζες μαλακισμένη οτι έχεις να κάνεις με κανα παιδάκι;;; Aς πρόσεχες λοιπόν!!
Τα Διδύμου 25 και 27 αμφότερα κλειστά. Η αλυσίδα Διδύμου 20,Αγκύρας 12Α&Β και
Λιοσίων 76 ισόγειο ήταν όλη κλειστή!! Στο
Λιοσίων 76 όροφος ήταν 2 κοπέλες η μία πρέπει να ήταν η Βαλεντίνα απο Κωλοκυνθούς 38 όροφος κυρίως που μερικοί απο εσάς την ψάχνουν.Κάτι μου θύμιζε η συγκεκριμένη όταν την είδα και μάλλον δεν πρέπει να έχω πέσει έξω.Να τονίσω ότι η Βαλεντίνα έχει χάσει κάποια κιλά ,η κωλάρα παραμένει , και έχει βάψει τα μαλλιά της κατάμαυρα.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι χωρίς την λέξη τελειωτικό και χωρίς την λέξη κώλος.Η άλλη κοπέλα ήταν με ξανθά σκούρα μαλλιά μέχρι τους ώμους με πιασιματάκια κανονικών κιλών με ωραιότερο σώμα.Πρέπει να ήταν η Αννίτα απο Έλλης 3 και Διδύμου 18 υπόγειο (δεν αναφέρομαι στην Πολωνέζα που δεν βλέπεται αλλά σε άλλη πιο όμορφη και λεπτή).Ανακοινώθηκε παραδόξως κανονικό πρόγραμμα για την συγκεκριμένη!!
Διδύμου 16 ήταν η Βαλέρια μιλφ γεμάτη με κοντά ξανθά μαλλιά και κοντή,αδιάφορη για μένα.Γυμνό τσιμπούκι.
Διδύμου 8 ισόγειο μουνάρα λεπτή με όμορφο σώμα και κωλαράκι που αναδεικνυόταν απο το string που φορούσε.Ξανθά ίσια κοντά μαλλιά και ελιά στο πάνω χείλος.Ανακοινώθηκε 69.Στον όροφο κοπέλα με μακριά μαύρα μαλλιά και λευκό δέρμα κανονικών κιλών,μέτριας εμφανίσεως.
Στο Φυλής 40 η Κάτια λεπτό Ρουμανάκι με μαύρα κανονικά μαλλιά με γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Κοπέλα με καλό χαρακτήρα και καλή μέσα γενικά.Έχω αναρτήσει παλιότερη κριτική.Το Φυλής 54 όροφος ήταν κλειστό.
Στο Φυλής 66Α δεξιά ήταν 2 κοπέλες η Σούζη η οποία έχει κατάξανθα μαλλιά τα οποία τα έχει μακρύνει μέχρι τον κώλο με extensions μαζί με την Νικολέτα μία καινούρια κοπέλα κοντή με κανονικά ξανθά μαλλιά και πιο αδύνατη απο την Σούζυ.Αμφότερες με 69.
Στο
Φυλής 74 υπόγειο στο δεξιό ήταν καινούρια μικρή κοπέλα κοντή με λευκό δέρμα και σκούρα ξανθά κοντά μαλλιά η Κλαούντια.Με γυμνό τσιμπούκι.Εμφάνιση κοπέλας της διπλάνής πόρτας που δεν σου κάνει το κλικ να περάσεις.Στο αριστερό ήταν κλασσικά η Ρωσίδα Νατάσα κοπέλα με ξανθά μαλλιά και πιασιματάκια.Γυμνό τσιμπούκι.
Το Φυλής 61 υπόγειο ήτταν κλειστό.Στο Φώκαιας 22 κάτω ήταν καινούρια κοπέλα αθίγγανη,κοντή,μελαμψή με μακριά μαύρα μαλλιά κανονικών κιλών μέτρια προς αδιάφορη.Το σαλόνι ήταν γεμάτο με Πάκηδες που δεν έφευγαν δεν ξέρω αν υπήρχε και δεύτερη κοπέλα η θα την γαμούσαν όλοι αυτή την κοπέλα γιατί την έκανα.Στο Φώκαιας 22 το δεξιό πάνω ήταν η Άννα κοπέλα με πιασιματάκια κανονικών κιλών και καστανά μακριά μαλλιά με γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φώκαιας 24 πάνω ήταν 2 κόπέλες.Μία ψηλή νταρντάνα με σώμα σαν του μπετατζή που παρουσιάστηκε σαν Ελληνίδα.Αθίγγανη.Κανονικό πρόγραμμα.Μαζί με μία κοντή μέτριας εμφανίσεως που παρουσιάστηκε σαν Ρουμάνα με κοντά μαύρα μαλλιά.Για την Ρουμάνα ανακοινώθηκε πρωκτικό.
Στο Φώκαιας 27 ισόγειο ήταν η Γιάννα μάζι με την Βικτώρια σε ντούο,γυμνό κλαρίνο αμφότερες.
Φυλής 65 όροφος ήταν καινούρια κοπέλα λεπτή με λευκό δέρμα και μακριά καστανά μαλλιά.69.Στο ισόγειο παρουσιάστηκε η Άννα Μαρία κοπέλα με κοτσίδα καστανή μετρίας εμφανίσεως κανονικών κιλών με κυτταρίτιδα.
Να προσθέσω ότι στο Διδύμου 18 υπόγειο σήμερα αντί για την Σύλβια ήταν η Αλεξάνδρα υπέρβαρη κοπέλα γνωστή απο Αγκύρας 12 για όσους την ψάχνουν.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και κώλος!
Στο
Φυλής 67 ήταν καινούρια κοπέλα η Νατάσα με κοντά ξανθά μαλλιά,κατάλευκο δέρμα,Ρωσίδα κανονικών κιλών με σώμα κάπως πλαδαρό με λίγη κυτταρίτιδα.Μέτριας εμφανίσεως προς το όμορφο.
Στο Φυλής 71 όροφος ήταν η Σάντρα η "Σπανιόλα" όμορφο μωρό με γυμνό τσιμπούκι και τελείωμα στο στήθος της.
Φυλής 92Α παλιό υπόγειο 2 κοπέλες η πρώτη ψηλή λεπτή με λευκό δέρμα και καστανά μακριά μαλλιά,απλά όμορφη με κανονικό πρόγραμμα.Και η δεύτερη ήταν κανονικών κιλών κανονικού ύψους με πιασίματα και κατάμαυρα πολύ πυκνά μαλλιά με μουστακάκι και γαμψή μύτη.'Εβγαζε κάτι το πρόστυχο και θα την δοκίμαζα αν τα δωμάτια ήταν κάπως μεγαλύτερα.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι για την δεύτερη.Στο Φυλής 92Β υπόγειο νέο καινούρια κοπέλα η Νατάσα.Νταρντανογκόμενα χωρίς να την λές χονδρή με καστανά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα.Ανακοινώθηκε σαν Ρωσίδα αλλά αμφιβάλλω.Προσφέρει γυμνό τσιμπούκι και κώλο.
Στο Μονής Προδρόμου 6 αετοφωλιά ήταν μεγαλοκοπέλα με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω αδιάφορη.Γυμνό τσιμπούκι.Στο ισόγειο πήγα μπας και πετύχω την Σύλβια που λέτε γιατί δεν την έχω δει και θα με ενδιέφερε αλλά στην θέση της ήταν η Άννα με τα κόκκινα μακριά μαλλιά η αδυνατούλα.Την έχω πάρει 2 φορές με την πρώτη να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στο Φυλής 61 αλλά την δεύτερη εδώ η τσατσά χτύπησε πόρτα και η κοπέλα υπάκουσε.Να τονίσω οτι και σήμερα η ξανθιά τσατσά με την σπαστή προφορά χτυπούσε πάλι πόρτα.
Μαγνησίας 1 ήταν κλασσικά στο πόστο της η θεία Ντιάνα απο Έλλης 3 παλιά.Κώλος και γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι κατάλληλη για granny lovers!!
Καλύμνου 48 υπόγειο ήταν η Αναστασία αδιάφορο ξανθό μιλφ γνωστή και απο Διδύμου 16,Αλκαμένους 113.Στον όροφο ήταν η παλιά καραβάνα μιλφ Αγάπη γιά όσους την ψάχνουν.Πρέπει να έχει αδυνατίσει κάμποσο γιατί παλιότερα την θυμόμουν πιο παχουλή.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.
Το Πιπίνου γωνία με φυλής κλειστό.Στο Φώκαιας 134 υπόγειο ήταν καινούρια κοπέλα η Λάουρα κοντή με σκούρα ξανθά μακριά μαλλιά κανονικών κιλών νεαρή με κάπως πλαδαρό σωματάκι.Ομορφούλα.Το χαμόγελο της πάντως με κέρδισε.Σαν εξτρά κάνει μόνο 69.
Φυλής 200 ήταν κοπέλα κανονικών κιλών με πολύ κοντά μαύρα μαλλιά λευκό δέρμα με κουρεματάκι ροκαμπίλι μου θύμισε την αδελφή του Έλβις Πρίσλευ.Η Πρίσιλα λοιπόν!!Στο Αγαθουπόλεως 54 υπόγειο δεξιά, προσέξτε με λίγο κύριοι ιδίως οι βυζολάγνοι του site!! Στο δεξιό υπόγειο λοιπόν κοπέλα ήταν ένα μίλφ σαραντάρα απο Βραζιλία μάλλον χαρακτηριστική σοκολατένια επιδερμίδα κατάμαυρα μακριά μαλλιά μέχρι τις πλάτες με πιασιματάκια,φορούσε ολόσωμο μαύρο κομπινεζόν και μέσα ξεχώριζαν κάτι τορπίλες!! Οι λάτρεις των μιλφ,απο Βραζιλία και οι βυζολάγνοι ας τσεκάρουν το σπιτάκι αυτό και αν την πετύχουν ας πιούν ένα milko στην υγεία μου!!Τονίζω οτι η κοπέλα κάνει ισπανικό χωρίς κάποιο άλλο extra όπως γυμνό τσιμπούκι και κωλαράκι.Το αριστερό υπόγειο κλειστό με αναμμένο φωτάκι.
Αγίου Πέτρου 7 ήταν η Καίτη μεγαλοκοπέλα με ξανθά πιασμένα μαλλιά και κωλάρα.Λίγο γεματούλα με κυτταρίτιδα αδιάφορη.
Στο Ρεμούνδου 21 ισόγειο ήταν η Μόνικα η Λετονή η ψηλή με τα ξανθά κοντά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια από Φώκαιας 17 όροφος,Φυλής 80,Αγαθουπόλεως 54,Φυλής 71 όροφος και προσφάτως Κωλονού 27
Μεταξουργείο,όροφος.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Έχει δοκιμαστεί τέσσερις φορές με καλές εντυπώσεις.Τσατσά ήταν η "κασσέτα""
Στον όροφο ήταν ένα κοντοπούτανο σαν το Κατερινάκι αλλά πιο μέτριας εμφανίσεως.Αδύνατο με πρόσωπο σκυλοπουτανέ τραχύ καβλωτικό.Πρέπει να ήταν Αλβανίδα.Καστανά μαλλιά λίγω πιο πάνω απο τους ώμους και λεπτή.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι το οποίο στο δωμάτιο δεν έκανε παρόλη την επιμονή μου.Δεν έκανε ούτε 69.Μέτρια εμπειρία,σήμερα δεν με ήθελε η μέρα καθόλου.Θα γράψω και για αυτή κριτική αλλά μάλλον απο αύριο παίδες!!Μαρία το όνομα της.
Στο Ρεμούνδου 20 ανακαλύψαμε και άλλη Βραζιλιάνα με μαύρα κανονικά μαλλιά,πιασιματάκια και ωραία κορμάρα.Φορούσε επίτηδες μικρότερο στηθόδεσμο για να τονίζει τις βυζάρες της σκοπίμως που ήταν ναι μεγάλες αλλά μικρότερες σίγουρα απο την ώριμη που είδα πιο πριν.Ανακοινώθηκε ισπανικό όπως ήταν αναμενόμενο.Κατα τα άλλα κανονικό πρόγραμμα.Στο σαλόνι εμφανίστηκε με αρκετό νάζι να τονίσω.
Στο Αλκαμένους 117 σας ενημερώνω οτι τελικά το εμπάργκο απέδωσε και η τιμή κατέβηκε στα 20 ευρώ σύντομα προβλέπω η Φυλής να πέφτει στα 15 ευρώ και το
Μεταξουργείο στα 10 λόγω της κρίσης για όλα τα μπουρδέλα.Κοπέλα ήταν η Μαρία κοντή με ξανθά μαλλιά και χαμηλοκώλα,Καλύτερα να δοκίμαζα αυτή λόγω προγράμματος παρά την Αλβανίδα! Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλος!!
Στο Περγάμου 27 ισόγειο ήταν γιαγιά κανονικού ύψους και κιλών με μπόλικη κυτταρίτιδα και κοντά κατάξανθα μαλλιά.Φορούσε φυσικά ολόσωμο.Οι granny lovers ας σπεύσουν να προλάβουν γιατί το πουρό είναι καινούριο φρούτο! Στον όροφο ήταν η Νάταλυ (οχι η Βίκυ- Νάταλυ απο Κωλοκυνθούς που δούλευε προσφάτως στο ισόγειο κάτω).Μάλλον ήταν η υπέρβαρη Νάταλυ απο το Αγκύρας 12.
Αν ξέχασα κανένα μπουρδέλο ας με συγχωρέσουν οι κοπέλες! Αυτά τα ολίγα απο μένα για σήμερα!!