VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Γεια σας μάγκες. Χθες κατά τα μεσάνυχτα στο Μεταξουργείο παγωνιά, μπόχα και δυσωδία. Και πολλοί περίεργοι, οι οποίοι κυκλοφορούσαν τέσσερις τέσσερις και πέντε πέντε. Αφού στην Κεραμεικού με το που πάρκαρα έρχονταν πένε από τη μία και άλλοι τόσοι από την άλλη και ξαφνικά περνάει ένα μπατσικό και οι λαλάκες στέκονταν και κοιτούσαν εμένα >. Λίγο μετά, στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, τρία άτομα περιφέρονταν και κοιτούσαν εντελώς προκλητικά μέσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, προφανώς για κανένα ξεχασμένο αντικείμενο, ενώ υπήρχαν κάμποσα γυαλιά στο οδόστρωμα. Συστήνω προσοχή σε όλους. Στα κορίτσια που είδα δεν αναφέρομαι καθόλου. Πάχος, ξινίλα και βαρεμάρα . Τελικά κατέθεσα στο Ιάσωνος 37Α, στη Μαρία. Σε λίγο θα ανέβει κριτική, οι ποδολάγνοι ας ρίξουν μια ματιά.
γαμησετα και εγω ειχα παει το σαββατο το βραδυ ... χεστηκα πανω μου , τελικα κατεφερα και εφυγα χωρις σωματικες βλαβες και το αυτοκινητο ΑΘΙΚΤΟ !!!! και ομως ναι 20λεπτα παρκαρισμενο δεν το πειραξαν ! φυσικα ηταν η τελευταια φορα που περασα απο εκεινα τα αφιλοξενα μερη