καλο ξημερωμα , για παμε μια μικρη περιηγηση στη φωκαιας κ φυλης λιγη ωρα πριν ,οπου η σημερινη βραδινη βαρδια ειχε αρκετες
αλλαξοκωλιες
(οι κοπελες ειχαν αλλαξει σπιτια σε αρκετες περιπτωσεις)
Φωκαίας 27Β(πανω) Σονια καχεκτικη κοπελα με μεγαλη μυτη καρε μαυρο μαλι
Φωκαίας 27Β(κατω) Βικτωρια ξανθια ουκρανεζα με βυζαρες με ακα οπου κ ξανατιμηθηκε(ακολουθει κριτικη)
Φωκαιας 27α Αγαπη η γνωστη κ σχεδον μονιμη στο σπιτι κ στην βαρδια μιλφορωσιδα με ακα
Φωκαιας 25β Μονικα η γνωστη κ ως νιου
Φωκαιας 25α Αννα ρωσιδα χοντρη κ αυτη στην θεση της με φουλ προγραμμα
Φωκαιας 17α Αννα Μαρια η γνωστη τσεχα!!! ψηλη με μαυρα μαλλια απο φυλης 80 κ τωρα τελευταια
Φυλής 67
Φυλης 54β Ντενισα η γνωστη εκ ρουμανιας(οχι η εκ τσεχιας)
Φυλης 66δ Νικολετα ξανθια μουναρα με κανονικο σωμα κ απλο προγραμμα εινα αρκετα εμφανησιμη κ ωραιο προσωπο(ειναι στα υποψιν κ απο αλλη επισκεψη αλλα κατι με κραταει κ δεν αποφασιζω να περασω)
Φυλης 80 η κατα την τσατσα βραζηλιανα μουνιτσα(εχω γραψεικριτικη γι αυτην) απο φωκαιας 17α
Φυλης 84α μελαχρινη κοπελιτσα λεπτο πιπινι με αλογοουρα που δινει κωλο
Φυλης 84β Σοφια η γνωστη ρουμανα με το ακα απο φωκαιας 25 που εχει ομορφηνει απο τοτε που ισιωσε τα μαλια της
Φυλης 86α Ρωσιδα ξανθια με καλο σωματακι αλλα απλο προγραμμα την εχω ξαναδει αλλα....
Φυλης 86β Σελενα η γνωστη ,δεν νομιζω οτι χριζει σχολιασμου(ξεπετα) αν κ εχει ωραιο σωματακι
Φυλής 67 Μαρια η μελαχρινη κοπελα απο φυλης 80 με απλο προγραμμα
Φυλης 69α Χριστινακη παλιο στανταρακι μεχρι της 01.00
Φυλης 71α Μιραντα ,το πιπινακι με το τουρλωτο κωλαρακι κ το ακα τελειωτικο στο σωμα(τιμιθηκε ξανα ,ακολουθει κριτικη)
Φυλης 71β Τζουλια η γνωστη ,στο συγκεκριμενο η τσα τσα σε ερωτηση μου ποια εχει μου λεει ποια ψαχνεις , καμμια της λεω πια εχεις για να μην περιμενω της λεω ευγενικα ,γιατι την ξερεις μου λεει , αμα μου πεις ποια ειναι θα καταλαβω ,η τζουλια μου λεει ,χαιρετησματα της λεω να της δωσει γιατι μου εσπασε τα νευρα αν κ θα ηθελα να ξαναπαρω μια δοση τζουλιας σημερα
Φυλης 71γ το γνωστο ρωσομιλφ με την πλαστικη σταβυζια που ειναι καθε βραδυ
Φυλης 92α Μελαχρινη με σγουρα μαλια κανονικο σωμα που δινει κ κωλαρακι(καπου την εχω ξαναδει)
Μονης Προδρομου 16β Συλβια(στουντιοκοριτσο)ρουμανα μιλφακι με κορμι λαμπαδα μικρο στηθος ωραιο κωλαρακι ξανθια μαλια κοντα καρφακια με φουλ προγραμμα(τιμηθηκε ακολουθει κριτικη)