Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 229 άτομα (25 μέλη και 204 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.641
Πόντοι
46.232
Οντως η τζουλιανα με το γυαλι εχει και ασχημη φατσα αμα την προσεξετε. Δεν μου εκανε εντυπωση, αν και εχει ωραιο σωμα.
εχει ωραιο σωμα....αλλα μεσα δεν λεει(εχω γραψει γι αυτην)ενω το βυζι ειναι αρκετα αποτυχημενη πλαστικη επεμβαση.....
 
  • Like
Αντιδράσεις: viator

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
στο φυλης 92 παλιο ηταν ενα πολυ ωραιο  μωρο σημερα το απογευμα,με κωλαρα...πρωτη φορα την ειδα στο συγκεκριμενο...με σουτιεν εμφανιστηκε...πολυ ομορφη και ωραιο χαμογελο...σκουρα ισια πλουσια μαλλια,σχετικα λευκη επιδερμιδα...

δεν εκανα τσαρκα,μονο σ αυτο ειδα και στο φ71α οπου ηταν η σαντρα και κατεθεσα...
 

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Μηνύματα
666
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
εχει ωραιο σωμα....αλλα μεσα δεν λεει(εχω γραψει γι αυτην)ενω το βυζι ειναι αρκετα αποτυχημενη πλαστικη επεμβαση.....

δοκιμασα πριν λιγο ... πολυ κρεμα δεν καταλαβαινα τιποτα
 

Επισκέπτης
Απογευματινή βόλτα στο μετάξι όπου η κατάσταση ήταν τραγική, καθώς οι περισσότερες κοπέλες ήταν λίαν επιεικώς μπάζα, οι πάκηδες κινούνταν ανά δεκάδες και υπήρχε τρομερός συνωστισμός. Επιπρόσθετα υπήρχε μια μπόχα από σάπια σφουγγαρίστρα, ποδαρίλα από βρωμιάρηδες με παντόφλες καθώς και μια εκνευριστική αρκουδιάρικη ασιατική μουσική που ήταν λες και είχες πιάσει κάποιον απ’το λαίμο και τον χτυπούσες στον τοίχο για να ομολογήσει. Δεν ξέρω πόσο ενδιαφέρον έχει μια ενημέρωση από μετάξι...
Κανένα ενδιαφέρον.
 

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.354
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Για αλλού ξεκίνησα και αλλού βρέθηκα.
Τουλάχιστον το βράδυ δεν πήγε τελείως χαμένο μιας και βρέθηκα με συναγωνιστές.
Μη προγραμματισμένη βόλτα λοιπόν.

Τρίτη βάρδια.

Φυλής 134: Μελαχρινή, αδύνατη, κανονικού αναστήματος. Μικρό στήθος. Ψιλο-αδιάφορη αν και χαμογελούσε στο σαλόνι. Απλό πρόγραμμα.

Φυλής 134Α: Περίμεναν την κοπέλα η οποία προφανώς τους είχε στήσει.

Φυλής 134Β: Μιχαέλα(?), υπερβολικά αδύνατη, μαυρομάλα. Παντελώς αδιάφορη. Μας έβρισε οταν φεύγαμε, απορώ που απορεί που δεν την γαμάμε.

Πιπίνου 65Β: κλειστό.

Φυλής 109Α: Μελαχρινή, αδύνατη, κανονικού αναστήματος, κανονικό στήθος εμφανώς προΐόν σιλικόνης. Απλό πρόγραμμα!

Φυλής 92Β: Καστανή, αδύνατη με μικρό στήθος. Μετρίου αναστήματος. Αδιάφορη εντελώς. Περιμέναμε αρκετή ώρα στο σαλόνι.

Φυλής 92Α: Ο δροσερός τσάτσος μας παρουσίασε 2 κοπέλες. Ίδιες εμφανισιακά. Μελαχρινές, αδύνατες με στεγνό σώμα. Μικρό στήθος και περιφέρεια. Η κοπέλα με το μαύρο κάνει φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό, η άλλη όχι. Είχα και piercing στο κάτω χείλος.

Φυλής 71Γ: Μια μιλφ που δουλεύει εκει κλασικά. Αδύνατη, ξανθιά με κοντά μαλλιά καρέ, στήθος σιλικόνης. Για μένα αδιάφορη. Απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71Β: Αδιάφορη, αδύνατη, ατσούμπαλη με μικρό στήθος. Η τσατσά της χτύπησε 3 φορές την πόρτα, κάθε φορά και πιο δυνατά ενώ παράλληλα φώναζε και έξω απο το δωμάτιο για να βγεί η κοπέλα.

Φυλής 71Α: Μιράντα. Καστανή με μακριά σπαστά μαλλιά. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Μικρό στητό στήθος και ωραία περιφέρεια. Ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 86Β: Οι 2 κοπέλες που ήταν και εχτές ντουέτο στο 67 και μάλιστα με τα ίδια ρούχα. Μελαχρινή, αδύνατη με κανονικό σώμα. Μικρό στήθος και πεταχτή περιφέρεια. Η δεύτερη κοπέλα, που εαν δεν κάνω λάθος ονομάζετε αλέξια, ξανθιά, αδύνατη, μικρό πεταχτό στήθος και περιφέρεια.

Φυλής 86Α: Ξανθιά, κοντά μαλλιά. Αδύνατη με πολύ μικρό στήθος. Τίποτα το εξαιρετικό για τα γούστα μου. Απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84Β: Εαν είδα καλά ήταν η σοφία που ανέβαινε τα σκαλιά. Κλασικά στην βάρδιά της, αν και εχτές δούλευε στο φωκαίας 25Β. Μελαχρινή, αδύνατη, μικρό στήθος. Ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό.

Φυλής 84Α: Μαργαρίτα, κλασικά στην βάρδιά της. Μελαχρινή με κοντό καρέ μαλλί. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Μικρό στητό στήθος και περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό.

Φυλής 65Β: Μελαμψή κοπέλα, νεαρή σε ηλικία. Αδύνατη, κανονικού αναστήματος, κανονικό στήθος το οποίο τονίζονταν απο το σουτιέν. Ωραία περιφέρεια. Εαν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι η μελαμψή κοπέλα που είχα δει τις προάλλες στο φωκαίας 17Α. Απλό πρόγραμμα

Φυλής 80: 2 κοπέλες. Η μια πρέπει να ήταν η άννα μαρία που είδα και χτές η οποία είναι μελαχρινή, αδύνατη, κανονικού αναστήματος, κανονικό προς μικρό στήθος, ωραία περιφέρεια. Η δεύτερη κοπέλα είναι παρόμοια στην εμφάνιση μόνο που έχει μικρότερο στήθος και είναι μετρίοτερου αναστήματος! Απλό πρόγραμμα!

Φυλής 59. Κυριολεκτικά ήρθαν τα πάνω κάτω. Το χτεσινό δίδυμο που ήταν πάνω είναι κάτω και τούμπαλιν.
Πάνω: Σακίρα και τζούλια. Η Σακίρα είναι καστανή-μελαχρινή, αδύνατη κανονικού αναστήματος, μεγάλο στήθος για τον σωματότυπό της, ωραία περιφέρεια. Απλό πρόγραμμα. Μαζί της η τζούλια. Αδύνατη με στεγνό σώμα, μελαχρινή με κοντά καρέ μαλλιά, μικρό στήθος και περιφέρεια. Ελεύθερο στοματικό.

Κάτω: Σαμπρίνα. Μελαχρινή με μακριά σπαστά μαλλιά. Αδύνατη, κανονικού αναστήματος. Κανονικό προς μικρό στήθος. Ωραία περιφέρεια.
Σορίνα. Αδύνατη με στεγνό σώμα, μελαχρινή με κοντά καρέ μαλλιά, μικρό στήθος και περιφέρεια. Ελεύθερο στοματικό αμφότερες.

Φυλής 66Α: Νικολέτα(?). Αδύνατη με στεγνό σώμα. Μικρό στήθος και περιφέρεια. Άτονο σαλονάρισμα.

Φωκαίας 19: Ξανθιά, αδύνατη με θηλυκό σώμα. Μεγάλο στήθος για το σώμα της, γεματη περιφέρεια. Νομίζω ελεύθερο στοματικό αλλά δεν είμαι σίγουρος!

Φωκαίας 25Α: Η άννα που ήταν και χτές. Ξανθιά με περιτά κιλά, μεγάλο στήθος και περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα με τελείωμα όπου θες. Προσοχή γιατί είναι αρκετά επιθετική στο σαλόνι. Μάλλον είχε την ίδια δασκάλα με αυτή στο φυλής 74 δεξιά!

Φωκαίας 22
Πάνω αριστερά: Κλασικά στην βάρδιά της που δούλευε και χτες, προ-μιλφ αν όχι μιλφ. Ξανθιά, αδύνατη με κανονικό σώμα. Στήθος κανονικού μεγέθους. Ελεύθερο στοματικό εαν άκουσα σωστά.

Πάνω δεξιά: Νεα κοπέλα στον χώρο όπως μας είπε η τσατσά. Όχι και στην ηλικία όμως καθώς είναι μιλφάκι. Μελαχρινή, αδύνατη με μικρό στήθος. Φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό.

Κάτω: Η ίδια κοπέλα με χτές. Μελαχρινή με κοντά μαλλιά. Αδύνατη με μικρό στήθος. Ψιλοαδιάφορη για τα γούστα μου. Έκανε πρωκτικό αλλά όχι ελεύθερο στοματικό. Ομολογώ οτι είναι σπάνιος συνδυασμός προγράμματος...

Φωκαίας 27Α υπογειο: Αγνή. Ρωσίδα μιλφ. Ξανθιά με πιασμένα μαλλιά. Αδύνατη με ανάλογο σώμα για την ηλικία της. Μεγαλούτσικο στήθος και περιφέρεια. Ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 27Β
Ισόγειο: Ξανθιά, αδύνατη με μικρό στήθος και γεμάτη περιφέρεια. Αδιάφορη.
Όροφος: Μελαχρινή, αδύνατη, μικρό στήθος. Ελεύθερο στοματικό.


Αυτά τα ολίγα και για σήμερα!!!
 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μεταμεσονύκτια σύντομη τσάρκα στο Μετάξι, μετά από άδεια ασθενείας μιας εβδομάδας.

Ια37κα - ξανθιά πολύ μέτρια με φουλ
Ια37πα - μελαχροινή κινεζοειδής αδιάφορη
Ια33 - μαυρούλα
Ια30πα - μελαχροινό μπάζο με φουλ, έμοιαζε με τρασφόρμερ

Ια19κα - μελαχροινή μέτρια, απλό πρόγραμμα
Ια19πα - ξανθιά εξίσου μέτρια με απλό
Ια20αρ - Χριστίνα μελαχροινή μέτρια
Ια20κε & δε - κλειστά

Κο32κα - ξανθό μπαζομίλφ με φούλ
Κο32υπ - κλειστό
Κο32πα - βαρέθηκα να περιμένω

Τελικά κατέθεσα στην μελαχροινή βουλγάρα στο Κο27υπ.
 

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
1.666
Κριτικές
41
Like
3.679
Πόντοι
4.587
Χθεσινοβραδυνή επιθεώρηση (23:00-24:00) στη περιοχή Φυλής-Φωκαίας-Μεταξίου

Η γενική εικόνα ήταν θετική, καλά μουνάκια λίγος κόσμος και πάρα πολλά σκουπίδια παντού
Φωκαίας 27 ισόγα : Βικτώρια και κατά πάσα πιθανότητα ουκρανορωσίδι. Πολύ ξανθό λίγο γεματούλα με όμορφο πρόσωπο.. Πρόγραμμα: Ελεύθερο στοματικό, 69, δεν είναι  όμως του οθωμανικού δικαίου.
Φωκαίας 27 πάνω: Κλαούντια και ρουμανόφατσα. Περίπου 20 χρόνων με μαύρα μακριά μαλλιά,  ύψους περίπου 1,60 αδυνατούλα με στρογγυλό λαχταριστό κωλαράκι και ναζιάρικο βλέμμα. Πρόγραμμα: απλό και πολύ είναι. Η υπηρέτρια με τράβαγε να μπω μέσα.
Φωκαίας 22 υπόγα: Μαρία ρουμάνα. Νεαρό κορίτσι με μακριά μαύρα μαλλιά και πολύ καλό σώμα. Πρόγραμμα: γλωσσόφιλα (από δικιά μου εμπειρία), πίσω πόρτα, 69 χωρίς ελεύθερο στοματικό. Δαχτυλάκια δεν δέχεται δηλαδή Αλεν Ντελόν κατάσταση. Δεν της είχα δώσει καλή βαθμολογία στη κριτική μου.
Φωκαίας 22 πάνω αριστερά: Μία ρουμάνα ψηλή αδύνατη με γαμψή μύτη. Πρόγραμμα: Ελεύθερο στοματικό, 69 και μου φαίνεται και πίσω πόρτα.
Φωκαίας 19: Εμφανίστηκε μπροστά μου ένα τσίτσιδο ψηλό κορίτσι που δε συγκράτηση όνομα. Πρόγραμμα: Ελεύθερο στοματικό/τελειωτικό, 69 και δεν ειπώθηκε για οθωμανικό.
Φωκαίας 17 ισόγειο: H συνηθισμένη στρουμπουλή ξανθιά με το καρέ μαλλί. Αδιάφορη
Φυλής 66 αριστερά: Η γνωστή πια σε όλους μας Πολωνή Μιράντα η οποία έχει πάρει σβάρνα όλα τα μπουρδέλα της περιοχής. To πρόγραμμα της αμετάβλητο.
Φυλής 66 δεξιά: Νικολέτα, ρωσιδόφατσα. Ξανθό κονοπούτανο αδύνατο με γόβα στιλέτο και να φτάνει δια της βίας το 1,65. Ομολογώ ότι είναι πολύ όμορφο μουνάκι με πολύ ωραίο σώμα αλλά ψυχρόφατσα. Εξ άλλου δεν έχουν ειπωθεί και πολύ θετικές κριτικές. Πακιστανός στο σαλόνι εκδιώχθηκε από την ξανθιά στριφνή υπηρέτρια με τα γυαλιά.
Φυλής 59 κάτω: Σαμπρίνα και ένα άλλο σκούρο μπαζάκι με καρέ μαλλί το οποίο το έβλεπα για πρώτη φορά. Ακάποτα τσιμπούκια, παρτούζες κλπ. Μεταμεσονύχτια βάρδια: Σακίρα και Σορένα. Η Σακίρα δήλωσε στο σαλόνάρισμα στον καράφλα με τα γυαλιά υπηρέτη και παρουσία μας ότι ο πελάτης που ήταν στο δωμάτιο και την γάμησε επιθυμούσε να δουλέψει στο συγκεκριμένο μπουρδέλο υπηρέτης. Πολύ γέλιο η γκόμενα. Προσέχετε τι λέτε μαζί της γιατί θα σας κάνει έξω βούκινο.
Φυλής 59 πάνω: Αλεξάνδρα. Το ξανθό αδύνατο  σχεδόν ανορεκτικό κορίτσι. Συμπαθητικό πρόσωπο και ακόμη άβγαλτο, όπως την είχα πάρει πριν το καλοκαίρι μία φορά. Στο σαλόνι ήμουνα εγώ και ο πακιστανός που έφαγε πόρτα στο Φ.66. Το γκομενάκι τον διπλάρωσε και τον πήγε κατ΄ ευθείαν μέσα στο δωμάτιο. Αναδουλειές έχουν πέσει για τα καλά. Πρόγραμμα: Ελεύθερο στοματικό, 69, όχι κουλούρι. Μεταμεσονύχτια βάρδια. Τζούλια, Σαμπρίνα. Αμφότερες γνωστές
Φυλής 80 Μεταμεσονύχτια βάρδια: Duetto. Η μία ήταν ψηλή (1,80) με καρέ ξκαστανόξανθο μαλλί και μέσα στο νάζι και ομολογώ ωραία γκόμενα. Η άλλη ήταν ένα καστανό νεαρό αδιάφορο μπαζάκι που ήρθε κοντά μου και μου μίλαγε στο πλυθηντικό. Τι κάνετε πως είστε; Καλά εσείς; Γάμισε τα μ΄ αυτές. Έφυγα
Φυλής 69 ισόγα: Ένα σκουρόχρωμο μπάζο αρκετά ψηλό και δε συγκρότησα όνομα. Απλό πρόγραμμα
Φυλής 71 πάνω: Η ψηλή κοπέλα με τα μακριά μαύρα μαλλιά που το παίζει Ισπανίδα. Δε θυμάμαι όνομα. Καλό πατούρι. Απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71 ισόγα: Η αρχίδο Εύα πάλι είπε για μια τρομερή ρωσίδα μουνάρα που μόλις έχει έρθει από τη Ρωσία. Φυσικά ήταν η Τζούλια/Μολδάβα ή Άννα/Ρωσίδα και με ύφος αλυσίδας Κασσάνδρα. Τα γνωστά.
Φυλής 92 δεξιά: Ένα μπαζάκι περίπου 20 ετών με καστανά μαλλιά αλλά εντελώς αδιάφορο.
Φυλής 92 αριστερά: Αλεξάνδρα. Καστανό κοντοπούτανο αλβανορουμάνικης κοψιάς δίνει όμως και πίσω πόρτα.

Μετάξι και μεταμεσονύχτια βάρδια

Κολοκυνθούς 63 δεξιά: Τσιγγάνα αδιάφορη και βαριεστημένη περίπου 20 ετών με πλαδαρό σώμα.
Κολοκυνθούς 38 αριστερά: Μία ψηλή με γαμψή μύτη περίπου 22-25 ετών. Ελεύθερο στοματικό/τελειωτικό
Ιάσωνος 46 αριστερά: Μία ψηλή αδύνατη ρουμάνα με καρέ μαύρο μαλλί και πάνω από 25 ετών. Δίνει κωλαράκι. Η δεύτερη και αυτή ρουμάνα κοντούλα με λίγα παραπανίσια κιλά. Ελεύθερο στοματικό
Ιάσωνος 46 δεξιά: Δύο μπαζόλες, αμφότερες με πολλές και παντού κυτταρίτιδες. Εξαφανίστηκα αμέσως.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 πάνω: Πάρα πολλά αλμπάνια μέσα στο σαλόνι και στα δωμάτια. Μία ξανθιά με καρέ μαλλί ρουμάνα, νταρντανοειδή. Βγαίνοντας από το δωμάτιο δύο αλμπάνια της άρπαξαν το κώλο κι΄ αυτή μόνο που τους καρπάζωσε. Απλό πρόγραμμα για 10 Εβραίους.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 κάτω: Επίσης μία ψηλή νταρντάνα καστανή. Δυστυχώς δε θυμάμαι όνομα. Δίνει πίσω πόρτα.
Κωλονού & Λεωνίδου 32Α: Είναι η δεύτερη φορά που παρευρίσκομαι σε κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών. Ήταν πάνω από 20 μέσα σ΄ αυτό το σαλόνι. H κοπέλα που βγήκε από το δωμάτιο ήταν νεαρή με καρέ ξανθό μαλλί και πολύ χοντρή. Την έκανα κανονικά.
Καλά βόλια συναγωνιστές  
 
   
 
 

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Μηνύματα
88
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή ρωτάει ένα φιλαράκι: Η Τζούλια στην Κνίδου δουλεύει και Κυριακές πρωι? Σήμερα θα είναι?
 

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.904
Κριτικές
95
Like
1.263
Πόντοι
7.195
εχει ωραιο σωμα....αλλα μεσα δεν λεει(εχω γραψει γι αυτην)ενω το βυζι ειναι αρκετα αποτυχημενη πλαστικη επεμβαση.....
Μα φαινεται απο το υφος οτι ειναι πολυ ξεπετέ, αν και υπαρχουν σπανια εξαιρεσεις ππυ αντιθετα απο το μπλαζε σαλοναρισμα τους, ειναι μπομπα μεσα.
Τι εχει γινει παντως ρε παιδια...
Οι περισσοτερες εχουν σταματησει να δινοθν κωλο, αλλες τον δινουν μονο θεωρητικα, ενω μεσα δεν κανουν τιποτα. Παραδειγμα χριστινα αλκιβιαδου. Μου εκανε 1 λεπτο πιπα και οταν της ειπα οτι θελω σεξ μονο που δεν με εδειρε. Και μολις πηγαινα να τον βαλω τραβιοταν λες κ θα της χαλασουμε το μουνι. Δεν με αφησε να την γαμησω, για κωλο ουτε λογος. Παλια 5 αγνωστες να επαιρνα οι 2 στατιστικα βγαιναν πολυ καλες. Αυτο που εχω συναντησει τωρα, δεν το ειχα ξαναδει... Να δω αν σημερα βρω τιποτα, εκτος τη Γιαννα που ειναι αψογη.

Μπαρε, την πουτανοθητεια μου κανω εδω, μακαρι να εκανα την κανονικη!
 

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.904
Κριτικές
95
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Επισης διπλα απο της τζουλιανας, στο πανω εργαζεται μια πολυ σκουρα βουλγαρα, σοκολατί δερμα. ΜΑΚΡΙΑ αν δεν θελετε πεταμα χρηματων.
 

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.127
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Παρεπιπτόντως, ξέρετε κανά σπιτάκι με Ελληνίδα που να περνάνε και από γιατρούς?! Γιατί στις ξένες πια δεν έχω και πολλή εμπιστοσύνη! Δεν μ'αρέσει να είμαι υποχόνδριος αλλά θέλω και το κεφάλι μου ήσυχο.Όχι ότι ζητάω ακάποτα και τέτοια αλλά όσο να'ναι καλό είναι να ξέρουμε ότι τηρούνται οι έλεγχοι.Ευχαριστώ.
 

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Μηνύματα
163
Like
62
Πόντοι
1
Μαγκες καλημερα Εκανα μια βολτα χθες κατα τις 1 τα μεσανυχτα απο το μεταξι πιο πολυ μηπως βρω την ΤΖΕΝΗ το γυφτακι που εχει χαθει και απογοητευτηκα Ολα τα σπιτια γεματο μπαζα και ειχε πολλους Αλβανους Στο ΙΑΣΩΝΟΣ 30 πανω ηταν μια Αλβανιδα μαλλον τουρμπο με κωλαρα και φουλ προγραμμα αν δεν κανω λαθος το ονομα της ηταν Σονια δεν ειμαι συγουρος ξερει κατι κανεις για αυτην Και καμμια πληροφορια για ΤΖΕΝΗ
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.131
Πόντοι
17.436
Μαγκες καλημερα Εκανα μια βολτα χθες κατα τις 1 τα μεσανυχτα απο το μεταξι πιο πολυ μηπως βρω την ΤΖΕΝΗ το γυφτακι που εχει χαθει και απογοητευτηκα Ολα τα σπιτια γεματο μπαζα και ειχε πολλους Αλβανους Στο ΙΑΣΩΝΟΣ 30 πανω ηταν μια Αλβανιδα μαλλον τουρμπο με κωλαρα και φουλ προγραμμα αν δεν κανω λαθος το ονομα της ηταν Σονια δεν ειμαι συγουρος ξερει κατι κανεις για αυτην Και καμμια πληροφορια για ΤΖΕΝΗ

Τυπε μου πιστευω το μεταξι εχει παρηκμασει πλεον εντελως, δεν αξιζει πια ουτε τα 10 ευρω που ζητανε! Θα το επισκευτω παντως για μια τελευταια φορα, ετσι για να θυμηθω τα παλια και να το αποχαιρετησω και επισημα!
 

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Μηνύματα
2.659
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
16
Τυπε μου πιστευω το μεταξι εχει παρηκμασει πλεον εντελως, δεν αξιζει πια ουτε τα 10 ευρω που ζητανε! Θα το επισκευτω παντως για μια τελευταια φορα, ετσι για να θυμηθω τα παλια και να το αποχαιρετησω και επισημα!

Πηγαινε για το τελευταιο παρασημο  :grin:
 

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.904
Κριτικές
95
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τυποι χελπ. Για μια ωραια μικρουλα ξανθια γαλανοματα που εκδιδεται ΤΩΡΑ φυλης84 πανω εχετε εντυπωσεις; Πολυ ωραιο μωρο, αλλα λιγο ξινό μου φαινεται.
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε χθεσινη στουντιοτσαρκα η γνωστη ξανθη milf Ναταλι, απο Αλκιβιαδου 16Γ, εντοπιστηκε στο Βουλιαγμενης 68.
Πλεον σε studio........
 

mantolinos

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Μηνύματα
16
Like
0
Πόντοι
0
Ξανθό milf Μαρίνα ή Ροζαλία ή ... με γαλάζια μάτια, σχετικά ψηλή, δουλεύει εκεί; ξέρει κανείς;
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom